Σύνδεση

View Full Version : Ο Rossi κατέστρεψε τους αγώνες; Η απόλυτη αλήθεια

Σελίδες : 1 2 [3]

7Tolis
30/10/2014, 17:59
@ 194@ Mg ktinos

φιλε μου καλε ας ειναι στους πρωτους (που ειναι ) και ας δηλωνει και σουηδος :wlae: νο προμπλεμ

Τωρα οσον αφορα τον χαρακτηρα του γιατρου πιστευω τοσα χρονια τον γνωριζετε οτι ειναι αψογος ποτε δεν εβρισε κανενα που του χαλασε τον γυρο ουτε και οταν τον ακολουθουσαν για να δουν γραμμες ακομα και οταν χανει

χανει με αξιοπρεπεια :a012::a012::a012:

είναι ο μοναδικός άνθρωπος που όσο δημοφιλής-δημοσιοσχετίστας είναι,τόσο αρπακτικό ,κυνηγός είναι στη πίστα.Και καλά κάνει.

stefanos
30/10/2014, 18:09
Αν είχε πάει στη Ντουκάτι θα το ήξερε η μάνα του...
:lol:
Το να δηλώσεις όμως στην Ιταλία ότι ζεις στην Αγγλία και στην Αγγλία ότι ζεις στην Ιταλία
ελπίζοντας ότι στη χώρα σου δεν θα σου κάνουν τίποτα αφού είσαι ο Ρόσσι και σ αγαπάνε όλοι
δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σου.
Λέω...

Αλήτης μηχανόβιος.
Παρόλα αυτά δεν μπαστακώθηκε στη honda να συμπληρώσει καμιά εικοσαριά πρωταθληματάκια
και να θάψει τους αγώνες όπως έκανε ο Mick.:D

RaGe_Raptor
30/10/2014, 18:18
...Το να δηλώσεις όμως στην Ιταλία ότι ζεις στην Αγγλία και στην Αγγλία ότι ζεις στην Ιταλία
ελπίζοντας ότι στη χώρα σου δεν θα σου κάνουν τίποτα αφού είσαι ο Ρόσσι και σ αγαπάνε όλοι
δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σου.
Λέω...

.

ο Ρόσσι κατέστρεψε ΚΑΙ την Ιταλική οικονομία...γι'αυτό πάνε κατά διαβόλου......:cry:

amyroukai
30/10/2014, 18:33
Ρε Κτήνε, αυτή τη διαφήμιση με το γέρο ανθοπώλη που πιάνει το τηλέφωνο και πρήζει τον ντελιβερά για το πόσο όμορφα ήταν τα χρόνια τα παλιά, την έχεις δει; Και λέω τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...

MG-KTiNoS
30/10/2014, 18:41
ο Ρόσσι κατέστρεψε ΚΑΙ την Ιταλική οικονομία...γι'αυτό πάνε κατά διαβόλου......:cry:

Μπα των γ... και πλήρωσε. (35 εκ. σχετικά λίγα αφού ξέχασε να δηλώσει 112 εκ)
:D

Ρε Κτήνε, αυτή τη διαφήμιση με το γέρο ανθοπώλη που πιάνει το τηλέφωνο και πρήζει τον ντελιβερά για το πόσο όμορφα ήταν τα χρόνια τα παλιά, την έχεις δει; Και λέω τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...

Είσαι πολύ άτυχος που δεν ξέρεις για τι μιλάς...

:rolleyes:

pipe_smoker
30/10/2014, 18:42

:lol::lol::lol:

Έχεις ρέντα ρε παλιοπστα.

Και μια και δυο καβαλούσαμε τα μοτοσακό και κυλούσαμε για του Πανάγου του.... του Βούρβαχη.
Πρρρρρεφα!!!!

pipe_smoker
30/10/2014, 18:44

Χαλάρωσε μωρέ.

Αφού είσαι ρομαντικός νοσταλγός και σ'αγαπάμε και το ξέρεις :kiss:

MG-KTiNoS
30/10/2014, 18:48
Χαλάρωσε μωρέ.

Αφού είσαι ρομαντικός νοσταλγός και σ'αγαπάμε και το ξέρεις :kiss:

Χαλαρός είμαι ρε αλλά αυτός είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ άτυχος...

:)

(κάποτε σ έβλεπαν βρεγμένο και σου άνοιγαν το σπίτι τους σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι γελάνε....άκου που σου λέω)

DrEvil
30/10/2014, 18:50

Και για τι μιλαει;
Για την εποχη που στην καλυτερη εβλεπες το MotoGP στο ZDF, αν δεν ειχαν τιποτα αλλο να βαλουν, η σε καμια βιντεοταινια V2000, αν δεν ειχες τα λ7 να πας να δεις τους αγωνες.
Αλλιως περιοδιακι την ωρα του χεσιματος για να ενημερωθεις.

Ρετρολαγνεια χωρις νοημα (και ορια)

Bob_o_mastoras
30/10/2014, 18:55
Εσυ ο αποπανου, δε λεει γι'αυτο ρε Δοκτωρα. Μαλλον εννοει την περισσοτερη αγνοτητα των ανθρωπων, την λιγοτερη αλλοτριωση και την συντροφικοτητα.
Ε;

DrEvil
30/10/2014, 18:58
Εσυ ο αποπανου, δε λεει γι'αυτο ρε Δοκτωρα. Μαλλον εννοει την περισσοτερη αγνοτητα των ανθρωπων, την λιγοτερη αλλοτριωση και την συντροφικοτητα.
Ε;

Καλα ρε μαστορα.
Χιλια σορρια τοτενες και μη βαρας καλε! Θα φυγει η πουδρα.
(αλλα ανεκδοτο αυτο με την αγνοτητα, την αλλοτροιωση -αυτο κι αν ειναι ανεκδοτο- και την συντροφικοτητα, μα δεν ειναι του εδω και του παροντος)

Bob_o_mastoras
30/10/2014, 18:59
Ε οχι δα και να χειροδικησω και να μεινεις απουδραριστος! :lol:

stefanos
30/10/2014, 19:02
Και για τι μιλαει;
Για την εποχη που στην καλυτερη εβλεπες το MotoGP στο ZDF, αν δεν ειχαν τιποτα αλλο να βαλουν, η σε καμια βιντεοταινια V2000, αν δεν ειχες τα λ7 να πας να δεις τους αγωνες.
Αλλιως περιοδιακι την ωρα του χεσιματος για να ενημερωθεις.

Ρετρολαγνεια χωρις νοημα (και ορια)

Ναι αλλά τότε δεν ήξερες ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα απο την μέση της σεζόν,
ούτε παρακολουθούσες απλά για να δείς τις μαλακίες που θα κάνει ο γιατρός στο τέλος του αγώνα με το funclub:)

DrEvil
30/10/2014, 19:07
Stef,
προσωπικα δεν με νοιαζει να το παρει ο Ντανος η ο Ντοβι (δεν τους κανω ζαφτι και τους 2), αρκει να εχει καλες και χωρις πτωσεις/τραυματισμους μαχες.
Βρε ας το παρει και η κυρα Μαρια απο την πανω γειτονια και να κανει επιδειξη σεμεδακιων μετα τον αγωνα.

RaGe_Raptor
30/10/2014, 19:19
...ούτε παρακολουθούσες απλά για να δείς τις μαλακίες που θα κάνει ο γιατρός στο τέλος του αγώνα με το funclub:)

οοοο...!!! υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι???!!!

GIOTIS750
30/10/2014, 19:30
325990

325991 οπου αγωνιζεται ο γιατρος ετσι ειναι παγκοσμιος :wave2:

325992

pipe_smoker
30/10/2014, 19:31
Χαλαρός είμαι ρε αλλά αυτός είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ άτυχος...

:)

(κάποτε σ έβλεπαν βρεγμένο και σου άνοιγαν το σπίτι τους σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι γελάνε....άκου που σου λέω)

Καλά δεν είναι και ατίθασο νιάτο.
Τα'χει τα χρονάκια του:D

Ναι ρε Νικόλα σύμφωνοι.
Και με ξεκλείδωτες τις πόρτες κοιμόταν ο κόσμος παλιά, και αντί να κάνει αναπάντητες στα κινητά για να τον πάρεις επειδή δεν έχει μονάδες, ερχόταν σπίτι σου και βάραγε κουδούνι να δει τί κάνεις και να πείτε τα νέα σας.
Αλλά και τεντιμπόις κι αλήτης ήσουν άμα είχες μαλλί και σκουλαρίκι, και ξύλο έτρωγες στο σχολείο γιατί έτσι θα τα'παιρνες τα γράμματα, και την παρθενιά έπρεπε να τη φυλάς για το γάμο και να δείξεις το σεντόνι, και άμα έκανες κορίτσι έσκαγες και δυο μπούφλες στη γ'ναίκα που δεν έβγαλε παιδί.

Κάθε εποχή έχει τα καλά της, τα κακά της, τα έτσι, τα αλλιώς, και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς παίζεται.

DrEvil
30/10/2014, 19:35
Καλά δεν είναι και ατίθασο νιάτο.
Τα'χει τα χρονάκια του:D

Ναι ρε Νικόλα σύμφωνοι.
Και με ξεκλείδωτες τις πόρτες κοιμόταν ο κόσμος παλιά, και αντί να κάνει αναπάντητες στα κινητά για να τον πάρεις επειδή δεν έχει μονάδες, ερχόταν σπίτι σου και βάραγε κουδούνι να δει τί κάνεις και να πείτε τα νέα σας.
Αλλά και τεντιμπόις κι αλήτης ήσουν άμα είχες μαλλί και σκουλαρίκι, και ξύλο έτρωγες στο σχολείο γιατί έτσι θα τα'παιρνες τα γράμματα, και την παρθενιά έπρεπε να τη φυλάς για το γάμο και να δείξεις το σεντόνι, και άμα έκανες κορίτσι έσκαγες και δυο μπούφλες στη γ'ναίκα που δεν έβγαλε παιδί.

& πολλα αλλα & πολλα αλλα.....
Απλα ειναι στην φυση του ανθρωπου να ξεχνα και να κρατα μονο τα "ωραια".

Οσο για τον αμυρου.... τζοβενο ειναι βρε :p
Ακου τα χρονακια του.....

RaGe_Raptor
30/10/2014, 19:49
& πολλα αλλα & πολλα αλλα.....
Απλα ειναι στην φυση του ανθρωπου να ξεχνα και να κρατα μονο τα "ωραια".....

κανόνας....ο άνθρωπός κοιτά το παρελθόν με νοσταλγία ωραιοποιώντας καταστάσεις...

Pan (dvs)
30/10/2014, 19:52
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω πρωτα εμαθα ποιος ειναι ο Rossie και μετα εμαθα οτι γινονται ακομη αγωνες.Για ενα διαστημα νομιζα οτι ειχαν σταματησει.

Φταιει φυσικα και το οτι εδω στην επαρχια τα νεα αργουνε να μαθευτουνε.....

Μην λετε μαλακιες (οσοι λετε).Αν δεν υπηρχε αυτος πολυ αμφιβαλω αν θα υπηρχανε αγωνες.Σιγουρα μαζι του εφερε τη σαρα και τη μαρα,οπως λενε μερικοι,αλλα ουδεις αναμαρτητος.

MG-KTiNoS
30/10/2014, 20:06
Δεν την έφερε αυτός τη Σάρα και τη Μάρα...
(τα λεφτά τους έφεραν που έγιναν ΠΑΡΑΠΟΛΛΑ)

MG-KTiNoS
30/10/2014, 20:12
Αλλά και τεντιμπόις κι αλήτης ήσουν άμα είχες μαλλί και σκουλαρίκι,
ΣΚουλαρίκι δεν έπαιζε

και ξύλο έτρωγες στο σχολείο γιατί έτσι θα τα'παιρνες τα γράμματα,
Αυτό δεν ξέρω αν ήταν κακό τελικά...:D

και την παρθενιά έπρεπε να τη φυλάς για το γάμο και να δείξεις το σεντόνι,
Μπα είχε και τότε αδερφές του Ελέους (κάτι γυναίκες ναυτικών, κάτι ζωντοχήρες όλα και κάτι έπαιζε)

και άμα έκανες κορίτσι έσκαγες και δυο μπούφλες στη γ'ναίκα που δεν έβγαλε παιδί.
κι αυτό δε ν και τόσο κακό...

Κάθε εποχή έχει τα καλά της, τα κακά της, τα έτσι, τα αλλιώς, και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς παίζεται.
Η πουστιά που υπάρχει σήμερα ΤΟΤΕ ούτε για πλάκα. Οι φίλοι που υπήρχαν ΤΟΤΕ σήμερα ούτε στον ύπνο σου
Χάλασαν οι άνθρωποι -οι ίδιοι άνθρωποι-

:beer::beer:

pipe_smoker
30/10/2014, 20:21

Ξέρω ότι κάποια από αυτά που είπες τα λες για πλάκα αλλιώς θα ερχόμουν στο φαρμακείο και θα σου έχωνα όλα τα βιάγκρα στο στόμα, να σου γίνει κόκκαλο για μια βδομάδα:moutza:
:beer:

stefanos
30/10/2014, 20:29
Stef,
προσωπικα δεν με νοιαζει να το παρει ο Ντανος η ο Ντοβι (δεν τους κανω ζαφτι και τους 2), αρκει να εχει καλες και χωρις πτωσεις/τραυματισμους μαχες.
Βρε ας το παρει και η κυρα Μαρια απο την πανω γειτονια και να κανει επιδειξη σεμεδακιων μετα τον αγωνα.

Δε λέμε κάτι διαφορετικό, απλά εγώ νομίζω ότι πχ ο Roberts και ο Spenser κάναν καλύτερα αυτή τη δουλειά.

SHOOTER045
30/10/2014, 20:30
325990

325991 οπου αγωνιζεται ο γιατρος ετσι ειναι παγκοσμιος :wave2:

325992

Εεεεεεετσιιιιιιι

spyrakos35
30/10/2014, 20:30
Ξέρω ότι κάποια από αυτά που είπες τα λες για πλάκα αλλιώς θα ερχόμουν στο φαρμακείο και θα σου έχωνα όλα τα βιάγκρα στο στόμα, να σου γίνει κόκκαλο για μια βδομάδα:moutza:
μετά θα έπρεπε να την κοπανήσεις αερα όμως.....
pipe, the first "blood"..... :lol:

SHOOTER045
30/10/2014, 20:33
Μ@λακα μου!
Πας για πρωταθλημα κατασκευαστών!.......

Αφού ξες πώς είμαι ατίθασο παιδί

pipe_smoker
30/10/2014, 20:33
μετά θα έπρεπε να την κοπανήσεις αερα όμως.....
pipe, the first "blood"..... :lol:

Λες να γυρνάγαμε στις παλιές εποχές και κρέμαγα σεντόνι το βράδυ ε?:lol:

spyrakos35
30/10/2014, 20:35
Λες να γυρνάγαμε στις παλιές εποχές και κρέμαγα σεντόνι το βράδυ ε?:lol:

μετα απο καναδυό καρτέλες βιάγκρα.... ε, όσο να ναι κάτι θα σταξει..... :lol:

amyroukai
30/10/2014, 20:44
Φέτος το καλοκαίρι μας είδαν βρεγμένους, παραξενεύτηκαν, διστακτικοί στην αρχή όντως, μας έδωσαν όμως ρούχα χωρίς πολλά πολλά και παρά την δική μας επιφύλαξη γιατί δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοια καλοσύνη, μας κέρασαν και ένα τσίπουρο, γελάσαμε με την τρέλα μας, ευχαριστήσαμε και φύγαμε όταν έκοψε η βροχή. Ακούω που μου λες, δεν το βλέπω στην πράξη όμως.

Το ότι δεν σου ανοίγουν άγνωστοι άνθρωποι το σπίτι τους είναι γιατί τους το έχουν "ανοίξει" πολλάκις άλλοι. Είναι γιατί πλέον βγαίνεις βόλτα και έξω από τη γειτονιά σου και δεν ξέρει κανείς ποιός είναι ο Νίκος με το τιντιέμ, εδώ πλέον δεν ξέρεις ποιός μένει δίπλα διαμέρισμα. Είναι γιατί πλέον φοβούμαστε τη σκιά μας. Είναι γιατί έχουν γίνει όλοι ιδιώτες και εγωιστές. Γιατί ο γάιδαρος του γείτονα πρέπει να ψοφήσει και αν δεν ψοφήσει θα τον σκοτώσουν για να νιώθουν καλά με το δικό τους χάλι. Και δεν ήταν καλύτερα τα παλιά τα χρόνια. Ίδιοι ηλίθιοι και άσχετοι ξερολοβαρύμαγκες στο τιμόνι, ίδιες "κοντρες" μέσα και ανάμεσα στις παρέες, ίδια αρχηγηλίκια, κλίκες και παπαρΓιές, τα πάντα όλα για την μούρη στη γειτονιά, τη μαγκιά την κλανιά την εξάτμιση, τα λιλιά. Το ότι αγοράζατε κασέρι και όχι με εκατό δόσεις δεν μου λέει κάτι ούτε σας κάνει καλύτερους σε οτιδήποτε, ήταν λιγότεροι με οχήματα γενικώς.
Έχεις φαγωθεί να με κάνεις να πιστέψω ότι πριν είκοσι χρόνια αποτελούσατε τα παιδιά που έπιαναν σφιχτά τα χέρΓια κι ολόκληρη τη γη μας κυκλώνατε θαρρώ; Επειδή πήρα μηχανή όταν όλοι οι άλλοι στην ευρύτερη οικογένεια την είχαν εγκαταλείψει, δεν σημαίνει πως δεν μάθαινα τι γινόταν τότε στα "αθώα χρόνια". Απλά τώρα οι διάφοροι φελλοί έχουν τον τρόπο να δειχθούν περισσότερο. Ευτυχώς, το ίδιο και οι λίγοι καλοί. Θα επιμείνω στο να θαυμάζω τους δεύτερους όπου τους βρίσκω και τους πρώτους απλά να τους έχω χεσμένους.

MG-KTiNoS
30/10/2014, 21:11

:bawl:

Billymuse
30/10/2014, 21:12
Φέτος το καλοκαίρι μας είδαν βρεγμένους, παραξενεύτηκαν, διστακτικοί στην αρχή όντως, μας έδωσαν όμως ρούχα χωρίς πολλά πολλά και παρά την δική μας επιφύλαξη γιατί δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοια καλοσύνη, μας κέρασαν και ένα τσίπουρο, γελάσαμε με την τρέλα μας, ευχαριστήσαμε και φύγαμε όταν έκοψε η βροχή. Ακούω που μου λες, δεν το βλέπω στην πράξη όμως.

Το ότι δεν σου ανοίγουν άγνωστοι άνθρωποι το σπίτι τους είναι γιατί τους το έχουν "ανοίξει" πολλάκις άλλοι. Είναι γιατί πλέον βγαίνεις βόλτα και έξω από τη γειτονιά σου και δεν ξέρει κανείς ποιός είναι ο Νίκος με το τιντιέμ, εδώ πλέον δεν ξέρεις ποιός μένει δίπλα διαμέρισμα. Είναι γιατί πλέον φοβούμαστε τη σκιά μας. Είναι γιατί έχουν γίνει όλοι ιδιώτες και εγωιστές. Γιατί ο γάιδαρος του γείτονα πρέπει να ψοφήσει και αν δεν ψοφήσει θα τον σκοτώσουν για να νιώθουν καλά με το δικό τους χάλι. Και δεν ήταν καλύτερα τα παλιά τα χρόνια. Ίδιοι ηλίθιοι και άσχετοι ξερολοβαρύμαγκες στο τιμόνι, ίδιες "κοντρες" μέσα και ανάμεσα στις παρέες, ίδια αρχηγηλίκια, κλίκες και παπαρΓιές, τα πάντα όλα για την μούρη στη γειτονιά, τη μαγκιά την κλανιά την εξάτμιση, τα λιλιά. Το ότι αγοράζατε κασέρι και όχι με εκατό δόσεις δεν μου λέει κάτι ούτε σας κάνει καλύτερους σε οτιδήποτε, ήταν λιγότεροι με οχήματα γενικώς.
Έχεις φαγωθεί να με κάνεις να πιστέψω ότι πριν είκοσι χρόνια αποτελούσατε τα παιδιά που έπιαναν σφιχτά τα χέρΓια κι ολόκληρη τη γη μας κυκλώνατε θαρρώ; Επειδή πήρα μηχανή όταν όλοι οι άλλοι στην ευρύτερη οικογένεια την είχαν εγκαταλείψει, δεν σημαίνει πως δεν μάθαινα τι γινόταν τότε στα "αθώα χρόνια". Απλά τώρα οι διάφοροι φελλοί έχουν τον τρόπο να δειχθούν περισσότερο. Ευτυχώς, το ίδιο και οι λίγοι καλοί. Θα επιμείνω στο να θαυμάζω τους δεύτερους όπου τους βρίσκω και τους πρώτους απλά να τους έχω χεσμένους.

Αλλοι σου ανοίγουν το σπίτι τους και άλλοι πήγαν να σου ανοίξουν τον τραπεζικό λογαριασμό για μια διανυχτέρευση στο κατσικοβούνι:bawl:

amyroukai
30/10/2014, 21:21
Αλλοι σου ανοίγουν το σπίτι τους και άλλοι πήγαν να σου ανοίξουν τον τραπεζικό λογαριασμό για μια διανυχτέρευση στο κατσικοβούνι:bawl:

Είδες, ο μικρόκοσμος όλος σε ένα χωριό εκατό νοματαίων και μπορεί να λέω και πολλούς.

Επειδή είχαμε κάνει την σχετική κουβέντα και στην τελευταία βόλτα, πόσο διαφορετικά είναι έξω τα πράγματα... Ίσως ο Νίκος να μιλάει για Ιταλία και όχι για τους ημεδαπούς.

Billymuse
30/10/2014, 21:26
Είδες, ο μικρόκοσμος όλος σε ένα χωριό εκατό νοματαίων και μπορεί να λέω και πολλούς.

Επειδή είχαμε κάνει την σχετική κουβέντα και στην τελευταία βόλτα, πόσο διαφορετικά είναι έξω τα πράγματα... Ίσως ο Νίκος να μιλάει για Ιταλία και όχι για τους ημεδαπούς.

Ο Νίκος μιλάει μονο για Ιταλία είναι αλλού το άτομο αφου να φανταστείς σε λίγο θα με αποκαλει Clarino D'Italia

DrEvil
30/10/2014, 21:29
Ο Νίκος μιλάει μονο για Ιταλία είναι αλλού το άτομο αφου να φανταστείς σε λίγο θα με αποκαλει Clarino D'Italia

Sry ρε συ Μπιλλυ, δεν γνωριζομαστε κιολας, αλλα ΚΛΑΡΙΝΟ;
Πες την αληθεια, πλακα κανεις, ετς; :p

ΠιΕς: Μιουζ γαμιουζ. Αρεσκω καργα.

amyroukai
30/10/2014, 21:32

Πικολο Κλαρινέτο μπιτσιλίντρικο τσινκουετσέντο οτοβαλβόλε.

Δεν είναι κακό το να θυμάσαι κάτι κάπως, στην τελική κάθε γεγονός όλοι μας το θυμόμαστε διαφορετικά, επιστημονικά αποδεδειγμένο. Σίγουρα υπήρχαν ΚΑΙ αυτά που λέει. Αν έζησε σε παρέα ή κοινωνία τέτοια, όντως τύχη μεγάλη.

Billymuse
30/10/2014, 21:37
Sry ρε συ Μπιλλυ, δεν γνωριζομαστε κιολας, αλλα ΚΛΑΡΙΝΟ;
Πες την αληθεια, πλακα κανεις, ετς; :p

ΠιΕς: Μιουζ γαμιουζ. Αρεσκω καργα.

Σχήμα λόγου μωρέ υπάραχουν και χειρότερα :cool: αν ακούσεις κάτι για σακάκια,τιράντες και παπιγιόν ειναι ψέματα του του Αμυρου :p

LOUKILOUK
30/10/2014, 22:20
Δεν την έφερε αυτός τη Σάρα και τη Μάρα...
(τα λεφτά τους έφεραν που έγιναν ΠΑΡΑΠΟΛΛΑ)

12σελίδες για να πούμε επιτέλους μια αλήθεια που ισχύει για όλα γύρο μας και εκεί τελιώνουν ΟΛΑ...
Ρομαντισμοί και ερασιτέχνες με μεράκι και αγάπη χάνονται όταν γίνουνται πολλά τα λεφτά Άρη...σόρρυ, Νίκο ήθελα να πω...:beer::wave2:

σχετικά με την "κόντρα" τι να πεις...φανατισμοί και ξερολιάσεις δια πληκτρολογίου...και καλά από κανα εικοσάρι το δικαιολογώ, αλλά οι υπόλοιποι "ώριμοι" τι κολάνε...Τεσπά...ελπίζω να σοβαρευτούμε γενικώς...;)

Bob_o_mastoras
30/10/2014, 22:26
Πανω-κατω ειναι οπως τα λεει ο αμυρου.
Και παλια η ιδια αναλογια σκ@ταδων-καλων υπηρχε. Το θεμα ειναι αλλου.
Παλια ηταν πιο κοινωνικοι οι ανθρωποι και πιο δεμενοι μεταξυ τους σε επιπεδο οικογενειας, συγγενων, παρεας, γειτονιας κλπ. Τωρα εχουν αποξενωθει ο ενας απο τον αλλο και κλειστηκε ο καθενας στον εαυτο του κοιτωντας μονο τη παρτη του.
Και σε αυτο επαιξε ρολο και η εμπεδωση του οτι πρεπει να πατησεις πανω στους αλλους για να πετυχεις, πρεπει να ανταγωνιζεσαι τον υπολοιπο κοσμο θεμιτα ή αθεμιτα και πρεπει σωνει και καλα να βγαζεις μπολικα λεφτα για να εισαι "καποιος".
Γενικοτερα θεοποιηθηκαν τα υλικα αγαθα εναντι των πνευματικων.
Και αλλο που δεν θελαμε και οι περισσοτεροι, τα καναμε σημαια και παμε!
Και επαιξε ρολο και η δυσαναλογα γρηγορη αστικοποιηση του πληθυσμου, και η προβολη του αμερικαν ντριμ και αλλων νοσηρων προτυπων απο την tv και απο αλλα μεσα.
Ξεχασαμε γενικα σαν κοινωνια οτι η ευτυχια μας ειναι κυριως οι συνανθρωποι μας και οι σχεσεις μας με αυτους και οχι το "υλικο".
Εγω ειμαι νεωπας. Δεν εζησα τα "παλια τα χρονια" που λενε αλλα βλεπω ψυγματα αυτης της κοινωνιας σε καποια μερη της επαρχιας και σε πιο "υποαναπτυκτες" ομαδες πληθυσμων που διατηρουν την εννοια της κοινοτητας και ειναι ευτυχισμενοι παρ'ολες τις ελειψεις τους σε υλικα αγαθα.

edit: Θα μου πειτε: "καλα ρε μαστορα και ο Ροσσι που κολλαει με ολα αυτα;;" και θα εχετε απολυτο δικιο! :p

teogtp
30/10/2014, 22:36
Πανω-κατω ειναι οπως τα λεει ο αμυρου.
Και παλια η ιδια αναλογια σκ@ταδων-καλων υπηρχε. Το θεμα ειναι αλλου.
Παλια ηταν πιο κοινωνικοι οι ανθρωποι και πιο δεμενοι μεταξυ τους σε επιπεδο οικογενειας, συγγενων, παρεας, γειτονιας κλπ. Τωρα εχουν αποξενωθει ο ενας απο τον αλλο και κλειστηκε ο καθενας στον εαυτο του κοιτωντας μονο τη παρτη του.
Και σε αυτο επαιξε ρολο και η εμπεδωση του οτι πρεπει να πατησεις πανω στους αλλους για να πετυχεις, πρεπει να ανταγωνιζεσαι τον υπολοιπο κοσμο θεμιτα ή αθεμιτα και πρεπει σωνει και καλα να βγαζεις μπολικα λεφτα για να εισαι "καποιος".
Γενικοτερα θεοποιηθηκαν τα υλικα αγαθα εναντι των πνευματικων.
Και αλλο που δεν θελαμε και οι περισσοτεροι, τα καναμε σημαια και παμε!
Και επαιξε ρολο και η δυσαναλογα γρηγορη αστικοποιηση του πληθυσμου, και η προβολη του αμερικαν ντριμ και αλλων νοσηρων προτυπων απο την tv και απο αλλα μεσα.
Ξεχασαμε γενικα σαν κοινωνια οτι η ευτυχια μας ειναι κυριως οι συνανθρωποι μας και οι σχεσεις μας με αυτους και οχι το "υλικο".
Εγω ειμαι νεωπας. Δεν εζησα τα "παλια τα χρονια" που λενε αλλα βλεπω ψυγματα αυτης της κοινωνιας σε καποια μερη της επαρχιας και σε πιο "υποαναπτυκτες" ομαδες πληθυσμων που διατηρουν την εννοια της κοινοτητας και ειναι ευτυχισμενοι παρ'ολες τις ελειψεις τους σε υλικα αγαθα.

edit: Θα μου πειτε: "καλα ρε μαστορα και ο Ροσσι που κολλαει με ολα αυτα;;" και θα εχετε απολυτο δικιο! :p

"Κολλαει δεν κολλαει ο μπαρμπας Γ@μαει"
.................... παραφραση απο το γνωστο ανεκδοτο.:D

TROOPER
03/11/2014, 12:06
τωρα σοβαρα κοντεψατε να τις ''παιξετε'' για το αν ο γιατρος κατεστρεψε το αθλημα?

ΔΛΔ ΑΛΗΘΕΙΑ?

ουτε 5χρονα! ενταξει καταλαβαινω το να μην γουσταρει ο ενας τον αλλο για προσωπικους λογους. σε ολους συμβαινει αλλα βρηκατε αυτο σαν αφορμη να ξεκατινιαστειτε? :a21::eleison:

για να ειμαι ον τοπικ ποση βλακεια ακομα μπορει να διαβασει κανεις? ο ανθρωπος που εκανε γνωστα τα τζιπια και στην κουτση μαρια κατεστρεψε το αθλημα! και ο γαιδαρος πεταει.

μα γι' αυτον ακριβως τον λογο λεει κατεστρεψε το αθλημα! επειδη το εμαθε και η κουτση μαρια! εγω ομως δεν καταλαβα αν μας ενοχλησε (εμας τους κουλους, εκτος και αν βαφτιστηκαμε χεραδες για καποιον λογο) το οτι το εμαθε το αθλημα απο τον βαλεντινο η μαρια, η μας ενοχλει που ειναι κουτση.

η βλακεια σε μεγαλες στιγμες!

teogtp
18/11/2014, 20:08
Ξεκολλατε.....
Τελικά ο ροσσις είναι παλιοχαρακτηρας;:D

DrEvil
18/11/2014, 20:13
Πουστρα του κερατα ειναι.
Και εχει και μια 'ναρα για ξεκαρφωμα διπλα του.
Επισης ειναι και τρελλο τιμονι.
Και πολυ εμπορικος.
Και 'γερος' γι'αυτα που ακομα κανει.
Και ζαμπλουτος και στα ππρ του τι γραφουν οι κομπλεξικοι (και οι μη κομπλεξικοι επισης) σε καθε μοτο φορουμ του κοσμου.

Οσο για τον ασσασιν, καλως τονα κι ας αργησε. Χαλια εμεις που ειμαστε εδω, χειροτερα εσυ που ξαναηρθες.

amyroukai
18/11/2014, 22:12
Ξεκολλατε.....
Τελικά ο ροσσις είναι παλιοχαρακτηρας;:D

Νταξ δεν είναι και August Marks αλλά το παλεύει. :lol:

chester24
19/11/2014, 18:47
τωρα σοβαρα κοντεψατε να τις ''παιξετε'' για το αν ο γιατρος κατεστρεψε το αθλημα?

ΔΛΔ ΑΛΗΘΕΙΑ?

ουτε 5χρονα! ενταξει καταλαβαινω το να μην γουσταρει ο ενας τον αλλο για προσωπικους λογους. σε ολους συμβαινει αλλα βρηκατε αυτο σαν αφορμη να ξεκατινιαστειτε? :a21::eleison:

για να ειμαι ον τοπικ ποση βλακεια ακομα μπορει να διαβασει κανεις? ο ανθρωπος που εκανε γνωστα τα τζιπια και στην κουτση μαρια κατεστρεψε το αθλημα! και ο γαιδαρος πεταει.

μα γι' αυτον ακριβως τον λογο λεει κατεστρεψε το αθλημα! επειδη το εμαθε και η κουτση μαρια! εγω ομως δεν καταλαβα αν μας ενοχλησε (εμας τους κουλους, εκτος και αν βαφτιστηκαμε χεραδες για καποιον λογο) το οτι το εμαθε το αθλημα απο τον βαλεντινο η μαρια, η μας ενοχλει που ειναι κουτση.

η βλακεια σε μεγαλες στιγμες!

KotsosDR
19/11/2014, 19:24
:a04:

Billymuse
19/11/2014, 21:41
:a04:

Eσυ σε κάθε θρεντ μονο αυτό μπορεις και σχολιάζεις
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143430&page=11&p=2533918&viewfull=1#post2533918

Μικe777
19/11/2014, 21:45
Eσυ σε κάθε θρεντ μονο αυτό μπορεις και σχολιάζεις
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143430&page=11&p=2533918&viewfull=1#post2533918

βρε καλα κανει και δεν ασχολειται..κατι ξερει!:)

Billymuse
19/11/2014, 21:49
βρε καλα κανει και δεν ασχολειται..κατι ξερει!:)

Aν δεν ασχολιόταν δε θα έβαζε καν το motion και αμφιβάλω αν έχει καταλάβει γτ έχει γίνει ο ντόρος
σε κάθε περίπτωση

theolc-8
19/11/2014, 21:50
εγω ξερω οτι σε εποχες 2005 κοντα και λιγο πι οπριν που ειχε μπει στα μοτο τζι πι ειχε ανεβασει την τηλεθεαση σε επιπεδο F1.

Αυτο και μονο αρκει, αν καποιος ανηστοριτος δεν τον γουσταρει .. στα @@@ μας.

Και στην τελικη ο τυπος κερδιζε αγωνες με τα χερια και τα ποδια και το μυαλο του οχι με τα πιτ στοπ ..... βλέοπε σουμαχερ (συγνωμη για την συγκριση)

KotsosDR
19/11/2014, 22:00
Aν δεν ασχολιόταν δε θα έβαζε καν το motion και αμφιβάλω αν έχει καταλάβει γτ έχει γίνει ο ντόρος
σε κάθε περίπτωση

Σε προσβαλλω η σε ενοχλω με οποιονδοιποτε τροπο?

Billymuse
19/11/2014, 22:04
Σε προσβαλλω η σε ενοχλω με οποιονδοιποτε τροπο?

μπα και να το ηθελες

KotsosDR
19/11/2014, 22:07
μπα και να το ηθελες

δεν εχω τετοια προθεση αδερφε :wave2:

:a15:

Billymuse
19/11/2014, 22:10
δεν εχω τετοια προθεση αδερφε :wave2:

:a15:

Οπότε φταίει ο Ρόσσι για τη κατάντια του motogp η οχι? :p

MG-KTiNoS
19/11/2014, 22:10
πριμπεράν ταμπλέτες ευρώ 1

KotsosDR
19/11/2014, 22:35
327283

MG-KTiNoS
19/11/2014, 22:43
Οπότε φταίει ο Ρόσσι για τη κατάντια του motogp η οχι? :p

Δεν υπάρχει αντίλογος πια ρε....

amyroukai
19/11/2014, 23:10
Δεν υπάρχει αντίλογος πια ρε....

:lol:μπινιά.

Bob_o_mastoras
20/11/2014, 00:07
πριμπεράν ταμπλέτες ευρώ 1

cirloton ή oroperydys (που λιωνουν και στο στομα) καλυτερα. :p:cool:

theofilos888
20/11/2014, 06:42
cirloton ή oroperydys (που λιωνουν και στο στομα) καλυτερα. :p:cool:

εσυ δεν ησουνα του φυσικου; επεσες στη χημεια;

MG-KTiNoS
20/11/2014, 07:28

KAWAMANRIDER
20/11/2014, 07:34
εγω παντως , εχω και αυτογραφο απο τον "γιατρο" με αφιερωση σε εμενα και στην γυναικα :D

MG-KTiNoS
20/11/2014, 07:39
Εγώ έχω του ΓιαΝΝΟΝΕ χωρίς αφιέρωση (μ έγραψε στα παπαρΓια του)

σοβαρά

KAWAMANRIDER
20/11/2014, 08:04

σοβαρά

κριμα ρε φιλε :(

ο "γιατρος" ξηγηθηκε παντως

Billymuse
20/11/2014, 08:08

σοβαρά

Aν του έλεγες οτι έχεις TDM σαν γνήσιος κάγκουρας θα έπρεπε να υπογράψει πάνω
στην εξάτμιση σου η και στις 2 :lol:

MG-KTiNoS
20/11/2014, 08:30
ναι αλλά δεν είμαι κάγκουρας όμως....
:(

teogtp
20/11/2014, 08:47
Ορίστε!
Το Ρόσσι κραζετε ο Γιαννονε βγήκε παλιοχαρακτηρας....

MG-KTiNoS
20/11/2014, 09:08
Ορίστε!
Το Ρόσσι κραζετε ο Γιαννονε βγήκε παλιοχαρακτηρας....

ΚΑΙ ΝΑ σκεφτείς ότι είμαι ίσως ο μόνος οπαδός που έχει στην Ελλάδα.
Οκ άντε ένας απ τους 5 6...
χαχαχαχα

teogtp
20/11/2014, 09:19
χαχαχαχα

Κάτι σαν το μ.λ ΚΚΕ ενα πράγμα.
Έτσι;:D

thunder ace
20/11/2014, 09:27
χαχαχαχα

Μπα.....εμεις οι δυο ειμαστε......

MG-KTiNoS
20/11/2014, 09:38
Κάτι σαν το μ.λ ΚΚΕ ενα πράγμα.
Έτσι;:D

Antonisss
20/11/2014, 10:16
χαχαχαχα

Θα έλεγα ότι είσαι ο μόνος αρσενικός οπαδός, γιατί από θηλυκά πρέπει να πέφτει μαλλιοτράβηγμα!

thunder ace
20/11/2014, 10:36
Θα έλεγα ότι είσαι ο μόνος αρσενικός οπαδός, γιατί από θηλυκά πρέπει να πέφτει μαλλιοτράβηγμα!

μαλιστα

MG-KTiNoS
20/11/2014, 10:39
:hmm:

teogtp
20/11/2014, 10:44
Επειδή βλέπω οτι έχει "πέσει" το θρεντ ......

Διακρινω κάποιο υπονοούμενο για τον ανδρισμο του κτινου και του "αστραπογιαννου";

thunder ace
20/11/2014, 10:54
αντε να δουμε:hug:

pipe_smoker
20/11/2014, 11:04
χαχαχαχα

Αυτόγραφο από τον Γιαννόνε.
Ρε μπας και νόμιζε ότι τον δουλεύεις?:bawl:

Antonisss
20/11/2014, 12:15
μαλιστα

:hmm:

Τι ρε παιδιά, τι δεν καταλάβατε δηλαδή?

https://www.youtube.com/watch?v=btark5_tnnY

Bob_o_mastoras
20/11/2014, 14:14

Mε αυτα που περασα με το στομαχι μου.. αναγκαστικα! :bigcry:
Ξερω πλεον καθε πιθανη θεραπεια για καθε πιθανη παθηση του γαστρεντερικου.

MG-KTiNoS
20/11/2014, 14:57
Αυτόγραφο από τον Γιαννόνε.
Ρε μπας και νόμιζε ότι τον δουλεύεις?:bawl:

Oxi re εΊΧΕ ΈΡΘΕΙ εΛΛΆΔΑ στη Ντουκάτι και είχαμε πάει όλοι μαζί.
Είχε και γκομενάκια, μέγκλα η κατάσταση.
Πάω λοιπόν και του λέω μΕ γράφεις για τους Έλληνες γκουτσάκιδες πλιζ....
ΟΧΙ μΕ λέει.
Κι έγραψε Τσάο, τζίφρα... και τέλος.
(παίζει όμως να μη μπορεί να γράψει γκουτσι λόγω κοντράτου)
ή το πιο πιθανό απλά να μ έγραψε στα @@ του

Bob_o_mastoras
20/11/2014, 16:06
Oxi re εΊΧΕ ΈΡΘΕΙ εΛΛΆΔΑ στη Ντουκάτι και είχαμε πάει όλοι μαζί.
Είχε και γκομενάκια, μέγκλα η κατάσταση.
Πάω λοιπόν και του λέω μΕ γράφεις για τους Έλληνες γκουτσάκιδες πλιζ....
ΟΧΙ μΕ λέει.
Κι έγραψε Τσάο, τζίφρα... και τέλος.
(παίζει όμως να μη μπορεί να γράψει γκουτσι λόγω κοντράτου)
ή το πιο πιθανό απλά να μ έγραψε στα @@ του

Φαντασου να του ζηταγες να εγραφε "για τους Ελληνες Hondaκιδες"... :faint:

:lol::lol:

MG-KTiNoS
20/11/2014, 16:31
οκ είπαμε να γ...ε όχι να ξεσκιστούμε...

thunder ace
20/11/2014, 16:55
Τελικα ο rossi ο thunderace και ο MG-KTINoS τι κοινο εχουν;

7Tolis
20/11/2014, 17:02
Τελικα ο rossi ο thunderace και ο MG-KTINoS τι κοινο εχουν;

Γουστάρουν Ιταλία αλλα καβαλάνε yamaha.
:a34:

thunder ace
20/11/2014, 17:08
Γουστάρουν Ιταλία αλλα καβαλάνε yamaha.