View Full Version : αν μαζευτούμε όλοι το λύνουμε επί τόπου
MG-KTiNoS
30/10/2014, 16:09
http://www.efsyn.gr/?p=247897
Γουστάρετε????
:)
--------------------------------------------
Απέναντι από το Νοσοκομείο της ΒΟύλας έχει μαι τεράστια αλάνα -πάρκινγκ- με ένα περίπτερο και ένα κέντρο που αν δεν κάνω λάθος το λένε Ωκεανός.
Ραντεβού εκεί στις 10.00 το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου Να πάμε τα πράματα
zannisvel
30/10/2014, 16:13
Εγω ειμαι μεσα.
Αλλα πως θα το κανουμε? χρηματα ή προιοντα?
http://www.sos-villages.gr/content/news/451-oi-anagkes-se-diafora-eidh.
Όσοι θέλουν να βοηθήσουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 210-3313661 ή να δουν τη λίστα με τα κατά τόπους σημεία όπου μπορεί να γίνει η παράδοση των ειδών, ΕΔΩ.
Αυτό το χρονικό διάστημα οι ανάγκες μας σε τρόφιμα είναι μεγάλες και δυσκολευόμαστε να καλύψουμε τις ποσότητες που χρειαζόμαστε για να στηρίξουμε τις οικογένειές μας. Όποιοι από εσάς έχετε τη δυνατότητα να μας προσφέρετε τρόφιμα, τα είδη που χρειαζόμαστε είναι τα εξής:
Όσπρια (φακές, φασόλια κλπ)
Δημητριακά
Λάδι
Μέλι
Κακάο
Αλεύρι
Αλάτι
Κονσέρβες τόνου
Τοματάκια (σάλτσες, πελτέ)
Γαλα εβαπορε
Ζάχαρη
Πουρές (σκόνη)
Χυμοί (Amita κλπ)
*Σε μακαρόνια και ρύζι έχουμε καλυφθεί πλήρως από τις εταιρείες Misko και Uncle Bens
Μεγάλες όμως είναι οι ανάγκες των σπιτιών μας και στα είδη καθαρισμού: σκόνη πλυντηρίου, μαλακτικό, υγρό σαπούνι πιάτων, υγρά καθαριότητας, χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας.
Η παράδοση των ειδών μπορεί να γίνει απευθείας σε όποιο πρόγραμμα σας εξυπηρετεί ή στα γραφεία μας:
Παιδικό Χωριό SOS Βάρης
166 72 Βάρη
Τ. 210 89 70 748-9 F. 210 89 70 745
sosvari@sos-villages.gr
Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου
575 00 Πλαγιάρι
Τ. 23920 63891 F. 23920 63893
sosplagiari@sos-villages.gr
Παιδικό Χωριό SOS Θράκης:
Αρίστηνο, 681 00 Αλεξανδρούπολη
Τ. 25510 51890 F. 25510 51890
sosthraki@sos-villages.gr
Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Αθήνας
Μεγίστης 23, 113 61 Aθήνα
Τ. 210 8650111 F. 210 8649946
soscenter@sos-villages.gr
Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Θεσσαλονίκης
Εγνατία 94, 546 23 Θεσσαλονίκη
T. 2310 233692 F. 2310 233693
sosthessaloniki@sos-villages.gr
Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Αλεξανδρούπολης
Αρίστηνο, 681 00 Αλεξανδρούπολη
Τ. 25510 51856 F. 25510 51890
sosthrakicenter@sos-villages.gr
Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ηρακλείου
Γιαννιτσών 4, 712 01 Hράκλειο Κρήτης
Τ. 2810 222610 F. 2810 222670
soskriti@sos-villages.gr
Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας
Καπετάν Κρόμπα 11, 241 00 Kαλαμάτα
Τ. 27210 98660 F. 27210 98939
soskalamata@sos-villages.gr
Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής
Σκεπαστού 7-11, 691 00 Κομοτηνή
Τ. 25310 82788 F. 25310 82711
soskomotini@sos-villages.gr
Γραφεία Αθήνας
Καρ. Σερβίας 12-14, 105 62 Αθήνα
T. 210 3313661-3 F. 210 3226652
sosathens@sos-villages.gr
Γραφεία Θεσσαλονίκης
Γρηγορίου Παλαμά 8, 546 22 Θεσσαλονίκη
Τ. 2310 226644 F. 2310 282846
sos.thessaloniki@sos-villages.gr
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τα γραφεία μας στο 210-3313661
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη. Κάθε προσφορά σας είναι ανεκτίμητη!
MiltiadisK.D
30/10/2014, 16:16
Μέσα και'γώ.
MG-KTiNoS
30/10/2014, 16:21
Λέω να μαζευτούμε Δευτέρα να κουβεντιάσουμε στον κρίκο
Να βρούμε όλες τις λέσχες να πάμε τα πράματα εκεί να γίνει χαμός
Μέρες που είναι...
(δε μιλάμε δηλαδή για 100ε πράματα...)
Όπως τότε με τους σεισμούς και το 0300
Ε?
ΕΕΕ???
yg
Στα λεφτά είμαι ΠΑΝΤΑ αρνητικός
Πράγματα ΜΟΝΟ
SHOOTER045
30/10/2014, 16:25
Είσαστε μακριά ρε κουφάλες
http://www.efsyn.gr/?p=247897
Γουστάρετε????
Μεσα, και μπραβο σου που το ποσταρες
giannis21
30/10/2014, 17:06
Είσαστε μακριά ρε κουφάλες
εχει και στο πλαγιαρι.Να μαζευτουμε και βορειο κλιμακιο.
SHOOTER045
30/10/2014, 17:14
εχει και στο πλαγιαρι.Να μαζευτουμε και βορειο κλιμακιο.
Μέσα
Bob_o_mastoras
30/10/2014, 17:28
Θα τους παρω τηλ αυτους στην Αθηνα να δω πως μπορω να στειλω πραγματα. Ειμαι Αμοργο.
Μέσα, θα έρθω με το σκούτερ που χωράει πράμα :)
tsompanis
30/10/2014, 19:59
μέσα και εγώ.αν κάνετε βόρειο κλιμάκιο,να κανονίσω να τα στείλω σε κάποιον έστω με κτελ
μέσα και εγώ.αν κάνετε βόρειο κλιμάκιο,να κανονίσω να τα στείλω σε κάποιον έστω με κτελ
Για τους Βορειους (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143193)
spyrakos35
30/10/2014, 20:27
inside with the bounia....
πς... γουέλ νταν κτήνος
amyroukai
30/10/2014, 20:52
ας το λύσουμε.
Καθοτι υπηρξα αστεγος, δεν μπορω να λειπω. Εστω ενα πακετο μακαρονια θελω να προσφερω. Μεσα!
MG-KTiNoS
30/10/2014, 21:19
Ραντεβού Δευτέρα κρίκο να το κουβεντιάσουμε
Όσοι πιστοί προσέλθετε
:D
Όσοι πιστοί προσέλθετε
Καποιος να παμε παρεα; Δεν κατεω πραμα!!
amyroukai
30/10/2014, 21:27
Με ποιές "λέσχες" πρέπει να συνεννοηθούμε, δεν κατάλαβα μόνο...
Bob_o_mastoras
30/10/2014, 22:31
Εγω δεν αντεληφθειν αν υπαρχει χρονοδιαγραμμα που τα δεχονται. Διοτι πολυ πιθανον να πρεπει να ανεβω Σαλονικα στα κοντα οποτε ισως να προλαβω να βρεθω με το βορειο κλιμακιο (να γνωριστουμε κιολας) και να τα δωσω εκει (γιατι Αθηνα δεν θα κατσω ωστε να τα πηγαινα εκει).
tzimidis
30/10/2014, 22:35
δεχονται τα παντα, πάντα.
όλες τις εποχές. απλα παίρνεις τηλέφωνο για να υπάρχει κάποιος να τα παραλάβει. για να γίνει καταγραφή της δωρεάς, να πάρουν ονόματα για την ευχαριστήρια επιστολή κλπ κλπ.
αλλά και στο ξεκάρφωτο να πας να τα αφήσεις και να φύγεις , δεν θα παρεξηγηθείς.
MG-KTiNoS
31/10/2014, 06:51
Με ποιές "λέσχες" πρέπει να συνεννοηθούμε, δεν κατάλαβα μόνο...
Να το πούμε σε όποιους ξέρουμε...
MG-KTiNoS
04/11/2014, 15:04
Μίλησα σήμερα με την γραμματεία και μου επιβεβαίωσε τα όσα γράφει το άρθρο της εφημερίδας.
Τα χωρία ΣΟΣ δηλαδή θέλουν πράγματι βοήθεια όλο το χρόνο.
(απλά αυτό τον καιρό τα έχουν βρει μπαστούνια)
Συνεννοήθηκα η παράδοση να γίνει το πρώτο Σ/Κ του Δεκεμβρίου (6 ή 7 δεν μου έχουν πει ακόμα)
στο χωριό ΣΟΣ της Βάρης γιατί έχουν αποθήκες.
Παιδικό Χωριό SOS Βάρης
166 72 Βάρη
Τ. 210 89 70 748-9 F. 210 89 70 745
sosvari@sos-villages.gr
Θέλουμε
Όσπρια (φακές, φασόλια κλπ) Δημητριακά Λάδι Μέλι Κακάο Αλεύρι Αλάτι Κονσέρβες τόνου Τοματάκια (σάλτσες, πελτέ) Γαλα εβαπορε Ζάχαρη Πουρές (σκόνη) Χυμοί (Amita κλπ) σκόνη πλυντηρίου, μαλακτικό, υγρό σαπούνι πιάτων, υγρά καθαριότητας, χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας.
Ακόμα δεν έχω κανονίσει πως και που θα συγκεντρωθούν για θα μεταφερθούν τα πράγματα εκεί .
Οι γκουτσαίοι όμως μας διαθέτουν ένα φορντ τράνσιτ.
Όποιος έχει επαφές με λέσχες μοτοσυκλέτας ή τέλος πάντων με οποιονδήποτε θέλει να βάλει ένα χέρι
καλοδεχούμενος.
(μην αρχίσουμε τα μπράβο και τις μαλακίες ας τα κρατήσουμε για το τέλος αφού κάνουμε τη δουλειά)
το δημοσίευσα και σε άλλο φόρουμ μήπως και συντονιστεί η βοήθεια,
αλλά προτείνω παρ' όλο που η ανάγκη είναι έντονη να δοθεί χρόνος μέχρι τα τέλη του μήνα ώστε να συντονιστούν οι ενδιαφερόμενοι....
MG-KTiNoS
04/11/2014, 15:47
6 7 - 12
Είναι ένας μ'ηνας και κάτι μερούλες δεν αρκούν???
:rolleyes:
MG-KTiNoS
04/11/2014, 16:54
παράδωση Σάββατο 6 Δεκεμβρίου έως τις 14.00 (Κυριακή δεν μπορούν)
6 7 - 12
Είναι ένας μ'ηνας και κάτι μερούλες δεν αρκούν???
:rolleyes:
ναι εγώ εννοούσα τέλη Νοεμβρίου αλλά και 6 Δεκεμβρίου είναι ακόμα καλύτερα...
KAWAMANRIDER
09/11/2014, 16:02
με ρωταει η γυναικα εδω και καιρο "οι δικοι σου" δεν θα ξανακανουν τιποτα ? εννοωντας τους φιλους μοτοσυκλετιστες που συμμετειχαμε στην βολτα - κοπη τη πιτα - προσφορα στο παιδικο χωριο στην βαρη το χειμωνα , ατομικα ο καθενας μπορει να προσφερει οσο , οπως και οποτε θελει εννοειται αυτο , ομως η συλλογικη προσφορα και η συμμετοχη σε μια "βολτα" προσφορας στα παιδια αυτα εχει ιδιαιτερη σημασια περαν της υλικης βοηθειας ,
η ιδια η παρουσια ανθρωπων και η συναστροφη με τα παιδια ειναι πολυ μεγαλη προσφορα απο μονη της , αν δεν το ζουσα δεν θα μπορουσα να εχω αποψη , δεν περιμενα ουτε κι εγω οτι ειναι τοσο σημαντικο κατι χαλιες με κρανη και με μηχανες να κανουν αυτα τα παιδια που τοσο εχουν αδικηθει λογω καταστασεων στην ζωη τους να χαμογελασουν , να παιξουν με τα φανταχτερα μοτορια και να βουλταρουν - εστω περιορισμενα - με τυπους που ουτως ή αλλως ειναι και οι ιδιοι κατα καποιον περιεργο τροπο μονιμως παιδια , προσωπικα ειδα οτι στον "λαχανοντολμα" μου προστεθηκε και μια ακομα ξεχωριστη χρηση και αξια , η ικανοτητα να δωσει χαρα οχι μονο σε 'μενα που τον καβαλαω αλλα και σε παιδικες ψυχες που την εχουν πραγματικα αναγκη ,
η παρουσια μου και η συμμετοχη μου σε καθε τετοια εκδηλωση ειναι ψυχικη αναταση , ενας παλιομηχανοβιος πηρε ανελπιστη χαρα και συγκινηση απο τα χαμογελαστα αθωα προσωπακια που με ενθουσιασμο μοιραστηκαν την βολτα με την μηχανη , τις φωτογραφιες και το "καρυδωμα" του γκαζιου εν σταση , η μηχανη εγινε ενα παιχνιδι που το μοιραστηκα και εγω ως μεγαλο παιδι με τους μικρους μου φιλους ,
η υπευθυνη στο παιδικο χωριο sos στην βαρη μας ζητησε να μην ξεχασουμε τα παιδια που με τοση χαρα και ανυπομονησια μας δεχτηκαν κοντα τους και καθε χρονο να ανανεωνουμε το ραντεβου με τα παιδικα χωρια και ολο τον κοσμο της μοτοσυκλετας ,
την προηγουμενη φορα χειμωνα και ημερα βροχερη μαζευτηκαμε εφτα συλλογοι και φορουμ για να παμε στα παιδια ,
δε το λεω για να δειχτω αλλα για να παρακινησω και τους υπολοιπους , αν και για ' μενα η διαδρομη για την βαρη ή αλλο χωριο πλεον θα περιλαμβανει και ταξιδι με πλοιο για να ερθω αθηνα τουλαχιστον , με επιπλεον κοστος και ωρες ταξιδιου , θα ειναι ισως χωρις υπερβολη τα πιο σημαντικα και αλλης ανθρωπινης αξιας , χιλιομετρα που θα εχει διανυσει το καφασακι μου και ο ταλαιπωρος μηχανοβιος πισινος μου ,
σε οτι κανονιστει - πρωτα ο θεος - ειμαι μεσα , μαγκες πραγματικα , η προσφορα σε αυτα τα παιδια και η συμμετοχη σε μια τετοια εκδηλωση θα σας προσφερει τοσο σημαντικα συναισθηματα που δεν περιγραφονται με λογια , θα δωσετε και θα παρετε αγαπη με κατι που αγαπατε και θα αισθανθειτε ισως οτι το πιο σημαντικο που προσφερει η μηχανη σας ειναι φωτεινα παιδικα χαμογελα που θα θυμαστε για μια ζωη
KAWAMANRIDER
09/11/2014, 16:12
Όσοι πιστοί προσέλθετε
μαν να με υπολογιζεις , αν και δεν μπορω να ερθω στη συναντηση θα κανονισω να βρισκομαι σε οτι και οπως το αποφασισετε , θα το ποσταρω και διπλα στους καβασαιους μιας και ειχαμε συμμετεχει καποιοι απο ' κει σε προηγουμενη εκδηλωση για το παιδικο χωριο
SHOOTER045
09/11/2014, 16:56
μαν να με υπολογιζεις , αν και δεν μπορω να ερθω στη συναντηση θα κανονισω να βρισκομαι σε οτι και οπως το αποφασισετε , θα το ποσταρω και διπλα στους καβασαιους μιας και ειχαμε συμμετεχει καποιοι απο ' κει σε προηγουμενη εκδηλωση για το παιδικο χωριο
Για να ζεσταινόμαστε και να οργανωθούμε λίγο νότιοι και βόρειοι
spyrakos35
09/11/2014, 20:12
Αυριο ψωνιζω τα πρωτα .....
Αντε να βλεπω συμμετοχες
Μη δώσετε χρήματα...
1995 - Το SOS-KINDERDORF INTERNATIONAL κατατάσσεται ως «ΜΚΟ με συμβουλευτική ιδιότητα (κατηγορία ΙΙ) με το Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών".
--------
Στήριξη Οικογενειών σε Κρίση - Δωρεά του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ"
Τα τελευταία χρόνια η οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας, επιφέρει μια διαρκή επιδείνωση των συνθηκών ζωής μπλα μπλα μπλα
Σ’ αυτές τις συνθήκες, καθίσταται αναγκαία κοινωνική προτεραιότητα η διάθεση οικονομικών και κοινωνικών πόρων μπλα μπλα μπλα
Σε αυτή ακριβώς την κατεύθυνση, χάρη στη μεγάλη δωρεά του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, δρομολογούν τη λειτουργία τους τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος και συγχρόνως διευρύνουν και ενισχύουν τη δράση τους σε έξι πόλεις της χώρας μας, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό πανελλαδικό δίκτυο.
spyrakos35
10/11/2014, 05:33
Δε σε πιανω.....
amyroukai
10/11/2014, 07:29
Εννοεί οτι έδωσε ήδη λεφτά το ίδρυμα Νιάρχου;
Εννοεί ότι είναι γερμανικό παρακλάδι;
Pan (dvs)
10/11/2014, 08:12
Μη δώσετε χρήματα...
1995 - Το SOS-KINDERDORF INTERNATIONAL κατατάσσεται ως «ΜΚΟ με συμβουλευτική ιδιότητα (κατηγορία ΙΙ) με το Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών".
--------
Στήριξη Οικογενειών σε Κρίση - Δωρεά του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ"
Τα τελευταία χρόνια η οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας, επιφέρει μια διαρκή επιδείνωση των συνθηκών ζωής μπλα μπλα μπλα
Σ’ αυτές τις συνθήκες, καθίσταται αναγκαία κοινωνική προτεραιότητα η διάθεση οικονομικών και κοινωνικών πόρων μπλα μπλα μπλα
Σε αυτή ακριβώς την κατεύθυνση, χάρη στη μεγάλη δωρεά του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, δρομολογούν τη λειτουργία τους τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος και συγχρόνως διευρύνουν και ενισχύουν τη δράση τους σε έξι πόλεις της χώρας μας, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό πανελλαδικό δίκτυο.
Φιλε μου το συγκεκριμενο ιδρυμα δινει πολλα σε πολλλους.Φυσικα ειναι μεγαλη η βοηθεια του αλλα απο μονη της δεν φτανει.Χρειαζονται ενισχυση και την ζητανε σε ειδος.Οποιος θελει να συνυσφερει οικονομικα,υπαρχει αλλη διαδικασια.Εδω ΔΕΝ ζητησανε λεφτα.
Μην μπειτε στη διαδικασια των αντιπαραθεσεων και της ασκοπης κουβεντας.Θα χασετε την ουσια.Και η ουσια ειναι οτι ξεκινησατε κατι και χωρις πολλες κουβεντες πρεπει να το ολοκληρωσετε.Καλη επιτυχια.
SHOOTER045
10/11/2014, 08:16
Ότι είπε ο Πάνος
Όποιος θέλει συμμετέχει, όποιος δεν θέλει οκ,παλι εδώ θα τα λέμε
Αυριο ψωνιζω τα πρωτα .....
Αντε να βλεπω συμμετοχες
κι εγώ μέσα είμαι μαζί με κάποιους φίλους ακόμα...
αλλά για 6 Δεκ δεν είναι το ραντεβού....?
spyrakos35
10/11/2014, 11:30
Ναι απλα βρηκα προσφορα σε sm
KAWAMANRIDER
11/11/2014, 08:25
τελικα καταληγουμε για 6 δεκεμβρη ?
MG-KTiNoS
11/11/2014, 08:35
τελικα καταληγουμε για 6 δεκεμβρη ?
Nai έχω πάρει ρεπό....
6 Δεκέμβρη, σημειώθηκε στο ημερολόγιο ;)
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
11/11/2014, 17:27
που μπορο να παραδοσο και εγω (στην Αθηνα) μια μικρι σακουλιτσα?
MG-KTiNoS
11/11/2014, 18:07
που μπορο να παραδοσο και εγω (στην Αθηνα) μια μικρι σακουλιτσα?
που είσαι ?
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
11/11/2014, 18:10
Βυρωνας Παγκρατι.
Desperado
11/11/2014, 19:43
Παιδιά κι εγώ θέλω να συμμετάσχω στην ωραία αυτή κίνηση!!
Καλησπερες
υπολογιστε την συμμετοχη μου ..
μπραβο παιδια
Μεσα κ εγω με 300 !!! Δώστε πληροφορίες πως θα γίνει το μάζεμα των πραγμάτων κ πως η παράδοση τους.
SHOOTER045
12/11/2014, 00:55
για συνεχιστε ετσι
μπραβο παιδες
Κτήνε δεν βάζεις την ημερομηνία και μια περίληψη και στο πρώτο ποστ?
Επίσης, θα μαζευτούμε κάπου για να πάμε όλοι μαζί?
spyrakos35
13/11/2014, 19:37
εγώ να δηλώσω οτι θα προσπαθήσω να φέρω και την κοράκλα μιας και θεωρώ οτι είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία για να μάθει την έννοια της αλληλοβοήθειας (και όχι μόνο).....
KAWAMANRIDER
14/11/2014, 10:32
εγώ να δηλώσω οτι θα προσπαθήσω να φέρω και την κοράκλα μιας και θεωρώ οτι είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία για να μάθει την έννοια της αλληλοβοήθειας (και όχι μόνο).....
πολλα πολλα μπραβο φιλε μου ;)
KAWAMANRIDER
14/11/2014, 10:34
Κτήνε δεν βάζεις την ημερομηνία και μια περίληψη και στο πρώτο ποστ?
Επίσης, θα μαζευτούμε κάπου για να πάμε όλοι μαζί?
σωστος ο φιλος , να κανονισουμε συναντηση μεταξυ μας , πχ καπου στην βουλιαγμενη , να επικοινωνησουμε με το χωριο και να παμε ολοι μαζι
Χτηνε αν δεν κάνω λάθος κάτι ανεφερες για ενα Transit.Αν μπορείς δώσε πληροφορίες που και ποτε θα φορτωθεί για να φέρουμε τα πράγματα.
Επίσης θα το εκτιμούσα υπέρ του δέοντος αν η παράδοση στο "Χωριό" θα μπορούσε να γίνει Κυριακή ώστε να μπορέσω να έρθω κι εγω.
Χτηνε αν δεν κάνω λάθος κάτι ανεφερες για ενα Transit.Αν μπορείς δώσε πληροφορίες που και ποτε θα φορτωθεί για να φέρουμε τα πράγματα.
Επίσης θα το εκτιμούσα υπέρ του δέοντος αν η παράδοση στο "Χωριό" θα μπορούσε να γίνει Κυριακή ώστε να μπορέσω να έρθω κι εγω.
το χει γράψει ότι δεν δέχονται επισκέψεις Κυριακή...
το χει γράψει ότι δεν δέχονται επισκέψεις Κυριακή...
Α σορρυ τότε!
Nevermind ας δώσουμε τα πραγματα κι οποιοι μπορούν ας πάνε κιόλας.
MG-KTiNoS
14/11/2014, 14:31
Α σορρυ τότε!
Nevermind ας δώσουμε τα πραγματα κι οποιοι μπορούν ας πάνε κιόλας.
Τους το είπα και δεν έχουν εθελοντ'η για Κυριακή να παραλάβει.
Απέναντι από το Νοσοκομείο της ΒΟύλας έχει μαι τεράστια αλάνα -πάρκινγκ- με ένα περίπτερο και ένα κέντρο που αν δεν κάνω λάθος το λένε Ωκεανός.
Ραντεβού εκεί στις 10.00 το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου
για το τρανζιτ θα σας πω τη Δευτέρα
Ραντεβού εκεί στις 10.00 το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου
για το τρανζιτ θα σας πω τη Δευτέρα
Ωραίος ο φαρμακοτρίφτης ;):beer::beer:
zannisvel
14/11/2014, 15:20
Ωραίος ο φαρμακοτρίφτης ;):beer::beer:
Αν ερθω με πραγματα να σας συναντησω, θα ειναι καποιος απο εσας με αυτοκινητο να τα παραλαβει γιατι στις 11 πρεπει να ειμαι δουλεια? Θα ηθελα πολυ να ερθω μαζι σας αλλα ειναι δυσκολη μερα!!
MG-KTiNoS
14/11/2014, 15:31
Αν ερθω με πραγματα να σας συναντησω, θα ειναι καποιος απο εσας με αυτοκινητο να τα παραλαβει
nai
KAWAMANRIDER
18/11/2014, 07:53
κι εγω μεσα , αλλα αν κατσει στραβη πχ λογω καιρου μποφορ κτλ θα κανονισω με φιλο τουλαχιστον να ερθουν τα πραγματα
MG-KTiNoS
18/11/2014, 08:38
Λοιπόν
όποιος έχει πράγματα και δεν μπορεί να τα φέρει πι εμ και περνάω εγώ.
-----------------------------------------
υποχρεωτικά
Όνομα επώνυμο και λίστα περιεχομένου
ώστε να βγει απόδειξη παραλαβείς
Αν κάνετε κέφι πάμε μετά και για ένα καφέ προς παραλία ;)
MG-KTiNoS
20/11/2014, 10:32
κάνουμε...
Pan (dvs)
20/11/2014, 16:06
Nα θυμησω οτι oι Βορειοελλαδιτες θα παραδοσουμε οτι συγκεντρωσουμε ,το Σαββατο.
MG-KTiNoS
20/11/2014, 16:29
Σήμερα παρέλαβα τα πρώτα...
:a30:
Άντε για ζωηρέψτε, περνάνε οι μέρες. Είπαμε θα έχει και καφέ το πρόγραμμα ;)
Pan (dvs)
23/11/2014, 20:49
Λοιπον,η παραδοση εγινε το Σαββατο.
Δωσαμε μεγαλη χαρα στους ανθρωπους (και πηραμε).Βρεθηκα με συμφορουμητες που αγνοουσα την υπαρξη τους,στο φορουμ.Ηταν ομως παροντες,εκει που επρεπε.
Παιδια,χαρηκα πραγματικα που σας γνωρισα. :beer:
Το Νοτιο τμημα πρεπει και θα τα παει πολυ καλυτερα.Οποιος μπορει να βοηθησει,ας το κανει.Ακομη και ενα τενεκεδακι γαλα εκει θα πιασει πραγματικα κοπο.
Σαββατο το πρωι τα λεμε στον Ωκεανο.
Θα ειμαι με το αμαξι για να εχω κ τον μικρο μαζι μου, οποτε υπολογίστε οτι θα εχω κ χωρο για φορτωμα αν χρειαστει.
Ρε φαρμακοποιέ, κάνε μια ερώτηση εκεί, μπορούμε να πάμε και παιχνίδια και ρούχα; Σε τέτοια περίπτωση να έρθω με το αμάξι, γιατί έχω πολλά πράγματα από τα παιδιά μου σε άριστη κατάσταση.
Επίσης αν χρειάζεσαι κάπου βοήθεια σφύρα ;)
stavrouliasp
30/11/2014, 16:37
Μέσα και εγώ.
SHOOTER045
30/11/2014, 16:49
Ρε φαρμακοποιέ, κάνε μια ερώτηση εκεί, μπορούμε να πάμε και παιχνίδια και ρούχα; Σε τέτοια περίπτωση να έρθω με το αμάξι, γιατί έχω πολλά πράγματα από τα παιδιά μου σε άριστη κατάσταση.
Επίσης αν χρειάζεσαι κάπου βοήθεια σφύρα ;)
Επειδή λόγω υπηρεσιακων αναγκών, δεν μπόρεσα να πάω στο πλαγιαρι με τους βόρειους, ήρθα σε επικοινωνία ατομικά και μίλησα ομοιως με αυτό που ρωτάς, και έστειλα ρούχα και παιχνίδια.
Καλού κακού πάρε ένα τηλέφωνο εκεί μήπως αλλάζει κάτι σε σχέση με την Θεσσαλονίκη
MG-KTiNoS
30/11/2014, 16:58
Θα πάρω αυριο το πρωί....
-Νομίζω θα πάμε κάλα-
MG-KTiNoS
01/12/2014, 17:33
327778
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.... στις 10.00.....
:beer:
KAWAMANRIDER
01/12/2014, 18:19
για παρασκευη δεν βλεπω μποφορια , οποτε μεσα κι εγω
spyrakos35
01/12/2014, 18:57
Ποιοι θα φερουν τα πιτσιρικια τους;
MG-KTiNoS
01/12/2014, 19:01
Ένας θα φέρει 2 αλλά δε γράφει εδώ...
:cool:
Το σκέφτηκα και εγώ ρε Σπύρο. Αλλά τελικά, για να συμμετέχουν, θα τα πάρω μαζί την Παρασκευή στο σουπερ μάρκετ να αγοράσουμε τα πράγματα.
zannisvel
01/12/2014, 21:27
Θα σας δω και γω στις 10 στον Ωκεανο, αλλα δυστυχως δε θα μπορεσω να σας ακoλουθησω γιατι εχω μαθημα στις 11:30 και δε μπορω να το αναβαλω.
Τη Παρασκευη απογευμα θα παω Super Market, αν ξερετε τι εχουν περισσοτερο αναγκη ενημερωστε. :beer:
Σάββατο πρωί και εγώ εκεί, το πιο πιθανό να είμαι με το αυτοκίνητο οπότε θα μπορέσω και εγώ να πάρω πράγματα, άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά !!!
MG-KTiNoS
02/12/2014, 07:42
, αν ξερετε τι εχουν περισσοτερο αναγκη ενημερωστε. :beer:
καθαριστικά σπιτιού...
zannisvel
02/12/2014, 07:49
Ajax, καθαριστικά για πατώματα, χλωρινες, και τέτοια?
Pan (dvs)
03/12/2014, 07:27
Αν παρετε απορυπαντικα,προτιμηστε επαγγελματικες συσκευασιες.Πολλες φορες εχουνε ιδιες τιμες με τις μικρες,αλλα πολυ μεγαλυτερη ποσοτητα.
MG-KTiNoS
03/12/2014, 07:33
nai
ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΛΕΜΕΕ.....
:lol:
Θα μας κανει και καλο καιρο για τον καφε :D
Ξερουμε ποσους θα περιμενουμε αυριο;
εγώ θα έρθω σίγουρα... για τον καφέ δεν είμαι σίγουρος μετά...
MG-KTiNoS
05/12/2014, 15:04
Θα μας κανει και καλο καιρο για τον καφε :D
Ξερουμε ποσους θα περιμενουμε αυριο;
Ειλικρινά δεν ξέρω πόσοι θα έρθουν αύριο....
Αυτό που ξέρω
είναι πως μου έχουν δώσει
ΜΙΑ ΚΟΡΟΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ
(από τις παλιές τις μεγάλες)
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
Ειλικρινά δεν ξέρω πόσοι θα έρθουν αύριο....
Αυτό που ξέρω
είναι πως μου έχουν δώσει
ΜΙΑ ΚΟΡΟΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ
(από τις παλιές τις μεγάλες)
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
Μπράβο ρε μάγκες!!!!
Ο ωκεανος ειναι στη βουλιαγμενης;;;;
Πηγατε ρε;;;Τι έγινε πειτε και σε μας που δουλευαμε
Ολα καλως! Πηγαμε, δωσαμε, κουβεντιασαμε και φυγαμε! Χαρηκα για οσους γνωρισα απο κοντα, αλλη φορα ελπιζω οι υποχρεωσεις να ειναι λιγοτερο επιτακτικες και να υπαρχει χρονος και για καφε...
MG-KTiNoS
07/12/2014, 10:46
Πήγαμε και όποιος δεν ήρθε έχασε.
Για την ιστορία είχαμε πολλά πράγματα.
(αν και με τις καταστάσεις που ζούμε ποιός μπορεί να ξέρει πόσο είναι το πολλά ή το λίγα?)
Η επίσκεψη εκεί άξιζε σίγουρα τον κόπο.
Η εντύπωση που αποκόμισα για το μέρος εκεί ήταν θετική.
Ας ελπίσουμε να καταφέρουν να μείνουν ανοιχτοί γιατί με υπουργική απόφαση
τους πάνε για λουκέτο.
Και κάτι ενδιαφέρον.
Το κράτος φορολογεί τις χρηματικές δωρεές με...
35%
Το ξαναγράφω -όχι 3,5%-
Τριανταπέντε 35
Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν,
το φλόρουμ που μας έδωσε τη δυνατότητα να γίνει πράξη η ιδέα
και κυρίως, όσους θέλησαν να συμμετάσχουν και δεν τα κατάφεραν λόγω διαφόρων προβλημάτων.
Να ειστε καλα παιδια ............χαρηκα που εγινε ολο αυτο.......και που σας γνωρισα απο κοντα!
Ελπιζω να συνεχισουμε αναλογα!
δυστυχως δουλευα μεχρι τις 430 το πρωι κ δε καταφερα παρα να σηκωθω λιγο μολις χτυπηε το ξυπνητηρι για να ξεναπεσω αμεσως μετα. Κριμα γιατι ο μικρος ακομα το μελεταει, ομως θα πεταχτουμε με την πρωτη ευκαιρια.
el-Gatto
07/12/2014, 15:27
Ωραία ηταν όλα.
Και η "δράση" & η βόλτα & οι άνθρωποι που συμμετείχαν.
Ωραίο κ το περιβάλλον στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης.
Χάρηκα για την γνωριμία κ την κουβέντα με αξιόλογα άτομα που δεν γνώριζα προσωπικά μέχρι χθές.
Χάρηκα που είδα ξανά γνωστές 36αωρίτικες φάτσες.
Αντε κ στην επόμενη ,καλά να είμαστε.
Και...
Ένα μπράβο στον εμπνευστή της "δράσης".
Desperado
07/12/2014, 16:06
Ολα καλως! Πηγαμε, δωσαμε, κουβεντιασαμε και φυγαμε! Χαρηκα για οσους γνωρισα απο κοντα, αλλη φορα ελπιζω οι υποχρεωσεις να ειναι λιγοτερο επιτακτικες και να υπαρχει χρονος και για καφε...
Το αυτό όπως τα λέει ο φίλος παραπάνω!!
Οι άνθρωποι εκεί κάνουν σπουδαία δουλειά και μπράβο τους. Γίνεται μεγάλη προσπαθεία ώστε τα παιδιά να ζουν σε ένα οικογενειακό περιβάλλον και όχι σε ίδρυμα, όπως προσπαθεί να επιβάλει ο υπουργός :moutza: Για να πάρετε μια ιδέα, οι μαμάδες sos, που εργάζονται εκεί είναι εσωτερικές με κάποια ρεπό, είναι εκεί πάντα στις γιορτές, (Χριστούγεννα, πρωτοχρονιά, Πάσχα κλπ) και έχουν 10ετή σύμβαση προκειμένου να μπορούν να αναλάβουν ένα παιδάκι από την την ηλικία των 5-6 ετών μέχρι την ενηλικίωση.
Πραγματικά μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους που βάζουν την πρωσοπική τους ζωή σε δεύτερη μοίρα ώστε να σταθούν δίπλα σε αυτά τα παιδιά σαν πραγματικές μητέρες :)
Χάρηκα που είδα κόσμο από εδώ και από άλλα φόρουμ. Επίσης το καφεδάκι με θέα θάλασσα και ωραία κουβέντα, για εμάς που προλάβαμε, ήταν σούπερ :p
Και μην ξεχάσω, μεγάλο ρισπέκτ στο παλικάρι που ήρθε αυθημερόν από Μύκονο μόνο για αυτό. Μεγάλε μπράβο σου :beer::beer::beer:
Λευκάδιος
07/12/2014, 18:14
Ελπιζω να συνεχισουμε αναλογα!+1
Δυο φωτο απο την ενημέρωση της υπευθυνης
328209
328210
akis_trevor
07/12/2014, 19:39
μπραβο σε ολα τα παιδια...:beer:
MG-KTiNoS
07/12/2014, 20:03
Ελπιζω να συνεχισουμε αναλογα!
+1
Κι εγώ σκεφτόμουνα πως θέλω να ξαναπάω...
:lol: