View Full Version : Honda RCV-213S
RaGe_Raptor
04/11/2014, 10:47
Ιδού ...!!!
326294
Ζω για την μερα που θα βρεθει ο καγκουρας να βαλει τα φωτα του ΚΙΤ στο φαναρι.............
Antonisss
04/11/2014, 10:49
Prototype λέει... Για να δούμε αν και πότε θα βγει... Με αυτό το μπροστινό βέβαια, η τιμούλα στάνταρ αγγίζει τα 50.000....
RaGe_Raptor
04/11/2014, 10:49
Και με Japan σημαία 326295
pipe_smoker
04/11/2014, 11:05
Το απάνου το ανθρακί, όπως το βλέπω, από τη γωνία που το έχουν τραβήξει, κλπ κλπ κλπ......
Πάω λίγο να τον :a31: και ξανάρχομαι....
Για μας το ετοιμάζουν?
Αντικαταστάτης του CBR κι έτσι ή μας παρουσιάζουν τί θα καβαλάει ο Μαρκέζ?
sapila racing
04/11/2014, 11:41
Το απάνου το ανθρακί, όπως το βλέπω, από τη γωνία που το έχουν τραβήξει, κλπ κλπ κλπ......
Πάω λίγο να τον :a31: και ξανάρχομαι....
Για μας το ετοιμάζουν?
Αντικαταστάτης του CBR κι έτσι ή μας παρουσιάζουν τί θα καβαλάει ο Μαρκέζ?
Ούτε το ενα ούτε το αλλο, φλάς έχει πάντως. Οπως και το Ohlins απο το παγκόσμιο.
326304
σίγουρα πανέμορφο, σίγουρα παγκόσμιο
και καθρέπτες.Η ζάντα πίσω είναι σιγουρα 17;Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω και συγνώμη τώρα για τη ροή αυτή ειναι οι εξατμίσεις.αλλοτε βλέπεις τα κανόνια του ναβαρόνε και άλλες φορες καλαμάκια φρέντο εσπρέσσο μετριο.Τι παίζει με τα μεγέθη;Εντυπωσιασμός;χρησιμότητα;οι περίμετροι εχουν χαοτικές διαφορές απο χρονιά σε χρονιά.
Nα δούμε πρώτα specs και μετά τιμή (στην Αμερική ή στην Ευρώπη, εδώ θα ερθει κατόπιν παραγγελίας και ποιος ξέρει τι θα ζητήσουν) και μετά να δούμε τι λέει το συγκεριμένο.
Bradipous
04/11/2014, 12:10
Τι παθαν ολοι και κρυβουν τα φωτα κατω απ το μουσουδι :confused:
devil's animal
04/11/2014, 13:52
πανεμορφο οντως!!
ειχε καιρο να βγει κατι τοσο ομορφο απο ανατολη μερια...
τωρα για την χρησιμοτητα μαλλον παει να γινει κατι σαν το desmosedici...πρωτοτυπο gp προηγουμενων χρονων το οποιο εξευγενιζεται στον τροπο που βγαινουν τα αλογα, παραγωγη σε συγκεκριμενες μοναδες και κατοπιν παραγγελιας απο τους κους ζαμπλουτιδηδες...συλλεκτικο, κλπ..κλπ..
αν τυχει να δουμε 1-2 Ελλαδα, θα ειμαστε τυχεροι...
ομορφο δε το λες σιγουρα...χοντροκομμενο και ασχημο ειναι...αλλα προφανως το μηχανακι ειανι αγωνιστικο, δε ξερω γιατι εχει τα φωτα...με τα περιφεριακα που εχει σιιιιιιγουρα πανω απο 50κ
sapila racing
04/11/2014, 13:58
ομορφο δε το λες σιγουρα...χοντροκομμενο και ασχημο ειναι..
:confused:
Γούστα είναι αυτα βέβαια, αλλά να το κοιταξεις το θέμα! :D
μικροσκοπικη ουρα με τεραστιο λασποτηρα (καλα φευγει), ενα απλο τετραγωνο τεποζητο ασχηματιστο, μικρο σε μεγεθος σε σχεση με τα πλαινα φερινγκ...το μουτρο μπροστα ειναι απλα εντελως αδιαφορο και δε πολυκολαει με το υπολοιπο μηχανακι...
το συγκεκριμενο μηχανακι ειναι τουμπανο, ομορφο δεν ειναι σιγουρα...ομορφο ειναι το πανιγκαλε...
spyrakos35
04/11/2014, 14:31
Ενταξει η χοντα εχει ακομα τα πρωτεια στην ασχημια......
Antonisss
04/11/2014, 14:38
Μια τέτοια ψαλιδάρα με τη γέφυρα από κάτω δεν μπορούσαν να βάλουν και στο R1?
Μια τέτοια ψαλιδάρα με τη γέφυρα από κάτω δεν μπορούσαν να βάλουν και στο R1?
Συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα.
Antonisss
04/11/2014, 14:44
Καθόλου... Το Μ1(και πολλά ακόμα του παγκοσμίου) τέτοια ψαλίδια φοράνε...
edit:
Επειδή η μνήμη μου με απάτησε, με γέφυρα από κάτω είχαν στα προηγούμενα R1... Οπότε τι το αλλάξανε τώρα δεν μπορώ να καταλάβω...
Takata Dome
04/11/2014, 14:45
Πανέμορφο είναι ρε,σχέδιο κατευθείαν από τους αγώνες! Και έχει και ουσία.
Καθόλου... Το Μ1(και πολλά ακόμα του παγκοσμίου) τέτοια ψαλίδια φοράνε...
προφανώς αλλά κοιτάς το RCV213S κι όχι το CBR1000RR
Antonisss
04/11/2014, 14:48
προφανώς αλλά κοιτάς το RCV213S κι όχι το CBR1000RR
Το ποστ το έκανα για το design με τη γέφυρα από κάτω, ακριβώς όπως τα έχουν και στο παγκόσμιο, ακόμα και στα SBK με τα αφτερμαρκετ που πάνε και φοράνε...
Το ποστ το έκανα για το design με τη γέφυρα από κάτω, ακριβώς όπως τα έχουν και στο παγκόσμιο, ακόμα και στα SBK με τα αφτερμαρκετ που πάνε και φοράνε...
Δεν σε καταλαβαίνω αλλά ΟΚ, έτσι κι αλλιως είναι ασχετο με το θέμα αυτου του θρεντ.
ΟΚ ιδού και η παρουσίαση
https://www.youtube.com/watch?v=WtdXoJR1teQ
DoctoR_k6
04/11/2014, 18:08
Τι λες τωρα?!! Γαματο ειναι. Αν θελει η Honda τους κανει πλακα κ με διαφορα...Κ χωρις φανφαρες teaser κ αλλες μπαρουφες!!!
Πιστευω εκει στην εκθεση να αφηνουν το καβαλησουμε ετσι για λιγο χαρα!!:a2:
ΟΚ ιδού και η παρουσίαση
https://www.youtube.com/watch?v=WtdXoJR1teQ
πάντως ρε παιδάκι μου ακόμα και στις παρουσιάσεις "πολιτικών" μηχανών φαίνεται η στάση των εταιριών προς τους οδηγούς των μότοτζιπι.
Βλέπεις τη γιαμάχα να βάζει ισάξια τους οδηγούς της να παρουσιάζουν μηχανάκια.
Βλέπεις και μετά τη χόντα να έχει τον Μαρκέζ να παρουσιάζει το τούμπανο και στην άκρη σαν ψωριάρης ο Πεντρόζα να κάνει τη γλάστρα.
Επειδή η μνήμη μου με απάτησε....
Αντουαν, ειναι αυτο που λεμε
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
πουτ@να μνημη? :bawl:
sapila racing
04/11/2014, 18:44
Κούκλα είναι και V4 είναι και θα είναι και πανακριβο φυσικά.
el_hymador
04/11/2014, 19:22
Είναι πανέμορφο το μαμημένο! :beer:
Billymuse
04/11/2014, 19:29
Nα πω και γω τη βλακεία μου..το ψαλίδι γιατι ειναι τόσο χοντροκομένο? παίζει κάποιο ρόλο
ωραία πάτνως η τσαχπινιά που κρύβει το τελικό στο πλάι
thunder ace
04/11/2014, 19:32
Το RC 30 μετα απο 25 χρονια.Καλα...εκεινο ηταν διαστημοπλοιο τοτε.Ποιος ξερει ποσο θα κανει τουτο.Ονειρα.Βλεπω απο την αφραγκια μας οσοι εχουν "παλια" cbr να τα βαφουν σαν κι αυτο.Εγω θα βαψω το thunderace σαν το καινουργιο r1:cry::lol:Καληνυχτα μας.
sapila racing
04/11/2014, 19:34
Nα πω και γω τη βλακεία μου..το ψαλίδι γιατι ειναι τόσο χοντροκομένο? παίζει κάποιο ρόλο
ωραία πάτνως η τσαχπινιά που κρύβει το τελικό στο πλάι
Ναι φυσικα παίζει ρόλο. Ετσι ειναι και το RCV του Marquez. ;)
devil's animal
04/11/2014, 19:40
φανταζομαι οτι η διατομη των τελικων ειναι ετσι λογω ρυπων...
αυτο με 1 ολοσωμη, 1 πολυεστερικο και λαστιχα θα ειναι η ονειρωξη των απανταχου πιστακηδων ανα τον κοσμο...:a32:
Antonisss
04/11/2014, 20:59
Κάτι ανέφερε ο Toby Moddy στο twitter για 120.000-150.000 :lol:
Aν έχει το κιβώτιο/συμπλέκτη των GP και φτηνό είναι.
πάντως ρε παιδάκι μου ακόμα και στις παρουσιάσεις "πολιτικών" μηχανών φαίνεται η στάση των εταιριών προς τους οδηγούς των μότοτζιπι.
Βλέπεις τη γιαμάχα να βάζει ισάξια τους οδηγούς της να παρουσιάζουν μηχανάκια.
Βλέπεις και μετά τη χόντα να έχει τον Μαρκέζ να παρουσιάζει το τούμπανο και στην άκρη σαν ψωριάρης ο Πεντρόζα να κάνει τη γλάστρα.
Με το πρόσφατο ιστορικό του Pedrosa κάτι ξέρανε. Ικανός ήταν άμα του δίνανε να καβαλήσει ένα να το σαβουριάσει στη σκηνή :lol:
Ο μικρός πάντως τον κάπνισε καλά καλά και μου φάνηκε κιόλας ότι με το ζόρι χαμογελούσε (ο Ντάνος).
Antonisss
04/11/2014, 22:12
Ούτε γι αστείο σε αυτά τα λεφτά...
DoctoR_k6
04/11/2014, 23:24
300 χιλιαρικα δεν εχει αυτο η κανω λαθος??
300 χιλιαρικα δεν εχει αυτο η κανω λαθος??
250.000$ το χρόνο το νοικιάζουν στις δορυφορικές. Το πόσο έχει να το αγοράσεις, ποιος να ξέρει.
astroman76
05/11/2014, 01:02
μερικοι γραφουν λες και δεν παρακολουθουν Motogp το μηχανακι ειναι φτηστο το αδερφακι του μονο φωτα 17ρες και αλλα φρενα του βαλανε.... μονο ρεπλικα δεν θα το ελεγα ετσι οπως το καναν,,,
notakos600
05/11/2014, 08:21
μερικοι γραφουν λες και δεν παρακολουθουν Motogp το μηχανακι ειναι φτηστο το αδερφακι του μονο φωτα 17ρες και αλλα φρενα του βαλανε.... μονο ρεπλικα δεν θα το ελεγα ετσι οπως το καναν,,,
Κρίμα κι είχα στο χέρι την προκαταβολή να το έκλεινα...
Δλδ έχει το μοτέρ και το κιβώτιο του RCV213;
sapila racing
05/11/2014, 13:18
Test drive στο Σαρακάκη?
Αυτό παει στα ανέκδοτα! :bawl:
Test drive στο Σαρακάκη?
Ποιο πιθανό είναι να κάνες test ride στον ίδιο...
Ποιο πιθανό είναι να κάνες test ride στον ίδιο...
Τι κακίες είναι αυτές?
Ο καλύτερος αντιπροσωπος με διαφορά......
φτηνά ανταλλακτικά...........:bawl:
με άμμεση εξυπηρέτηση του πελάτη........:bawl:
Τουλάχιστον έτσι ήταν στο παρελθόν, δεν ξέρω για το παρόν..............
Φαντάσου ότι είχα μείνει τόσο ικανοποιημένος που αποφάσισα (λόγω αντιπροσωπείας) να μην ξαναπάρω honda.
thunder ace
05/11/2014, 16:53
Δλδ έχει το μοτέρ και το κιβώτιο του RCV213;Αμε .και σου δινουν και τα χερια του μαρκεζ σαν δωρο.(αν τα θες...).
πυξιδας990
06/11/2014, 08:19
βαλτε διπλα το desmosedici και θα δειτε παρα πολλες ,μα παρα πολλες ομοιοτητες.................................
kostas777
06/11/2014, 08:25
βαλτε διπλα το desmosedici και θα δειτε παρα πολλες ,μα παρα πολλες ομοιοτητες.................................
Ναι, Brembo, Ohlins, αυτά.
πυξιδας990
06/11/2014, 08:51
326494
πως τα βλεπετε?
pipe_smoker
06/11/2014, 09:13
326494
πως τα βλεπετε?
Μήπως να μας πεις πού βλέπεις εσύ ομοιότητες γιατί δεν το κόβω να βγάζουμε άκρη?
Δύο ss είναι και τα δυο, πολύ κοντινά εμφανησιακά με τα αντίστοιχά μοτοτζιπιάρικά τους.
Ναι δε διαφέρουν όσο διαφέρει το Η2 αν εννοείς αυτό.
Βάλε από κάτω και το RCV του Μαρκέζ.
Κι αυτό κόπια του Ντέσμο είναι?
πυξιδας990
06/11/2014, 09:30
Μήπως να μας πεις πού βλέπεις εσύ ομοιότητες γιατί δεν το κόβω να βγάζουμε άκρη?
Δύο ss είναι και τα δυο, πολύ κοντινά εμφανησιακά με τα αντίστοιχά μοτοτζιπιάρικά τους.
Ναι δε διαφέρουν όσο διαφέρει το Η2 αν εννοείς αυτό.
Βάλε από κάτω και το RCV του Μαρκέζ.
Κι αυτό κόπια του Ντέσμο είναι?
αναφερα τη λεξη κοπια?
παντως η μουρη και ο κωλος ειναι αδερφακια,απο διαφορετικο πατερα
PetranGR
06/11/2014, 09:49
με αρέσει απίστευτα :)
Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει μηχανικός στην Ελλάδα που θα το αναλάμβανε ποτέ ε; :lol:
spyrakos35
06/11/2014, 10:21
Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει μηχανικός στην Ελλάδα που θα το αναλάμβανε ποτέ ε; :lol:
Ο Πετραν θα παρει το μανιουαλι ρε και θα λυνει δενει μπαμμπαμ
Πως το βλέπεις;
Την καταφέρνεις την καδενα;
:tooth:
Antonisss
06/11/2014, 10:53
Σε πάω! Έχεις ήδη προσπεράσει το προαπαιτούμενο ότι κάποιος έχει τα φράγκα για να το αγοράσει σε περίπτωση που το βγάλει η Honda για πούλημα και θα του κάνει και τόσα χιλιόμετρα που θα χρειαστεί και ένα μεγάλο σέρβις πλην αλλαγής λαδιών-φίλτρου!!
Σε πάω! Έχεις ήδη προσπεράσει το προαπαιτούμενο ότι κάποιος έχει τα φράγκα για να το αγοράσει σε περίπτωση που το βγάλει η Honda για πούλημα και θα του κάνει και τόσα χιλιόμετρα που θα χρειαστεί και ένα μεγάλο σέρβις πλην αλλαγής λαδιών-φίλτρου!!
Πιστεύεις ότι όταν βγει την "λιανική" δεν θα υπάρχει κάποιος που θα το πάρει; Εδώ πήγαν και πήραν την πομόνα το DesmoRR
Antonisss
06/11/2014, 12:16
Πιστεύεις ότι όταν βγει την "λιανική" δεν θα υπάρχει κάποιος που θα το πάρει; Εδώ πήγαν και πήραν την πομόνα το DesmoRR
Αυτοί που θα βρεθούν να δώσουν τα 100 χιλιάρικα, αν κρίνω από το παράδειγμα των 3 ή 4 Desmo που πουλήθηκαν Ελλάδα, με το ζόρι θα κάνουν 5.000χλμ. Ίσα ίσα δλδ για μια αλλαγή λαδιών
Αν και ένας ήρωας εδώ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3948785/ κατάφερε και πέρασε το φράγμα των 10.000χλμ :lol:
RaGe_Raptor
06/11/2014, 12:39
Νταξ' δε θα'ναι και πολύ ακριβό ..................
326522
pipe_smoker
06/11/2014, 13:03
Άντε καλορίζικο....
el_hymador
06/11/2014, 13:06
Όπως συζητάγαμε και με ένα φίλο, να σου κάτσουν τα 17μυρια στο τζόκερ και να σκάσεις αυθημερόν στο Μιλάνο με τα τσέκια, να το κατεβάσεις από το stand και να φύγεις με κωλοπάντιλα στις μοκέτες του εκθεσιακού κέντρου...
devil's animal
06/11/2014, 13:15
Όπως συζητάγαμε και με ένα φίλο, να σου κάτσουν τα 17μυρια στο τζόκερ και να σκάσεις αυθημερόν στο Μιλάνο με τα τσέκια, να το κατεβάσεις από το stand και να φύγεις με κωλοπάντιλα στις μοκέτες του εκθεσιακού κέντρου...
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
pipe_smoker
06/11/2014, 13:20
Ρε συ Κωστα, αμα σου κατσει το τζοκερ, χτυπα κι αλλο ενα για μενα μια και θα εισαι εκει και θα σου αρμεγω εγω τις μελισσες μεχρι να στο ξεχρεωσω:tooth:
Αμα μου κάτσει το τζοκερ με τα 17Μ, θα το φάω σε εξωτικά νησιά με εξωτικές γκόμενες, σιγά μην σκέφτομαι τι μηχανάκι θα πάρω... Είστε μ@λάκες μου φαίνεται!:bawl:
pipe_smoker
06/11/2014, 13:37
Αμα μου κάτσει το τζοκερ με τα 17Μ, θα το φάω σε εξωτικά νησιά με εξωτικές γκόμενες, σιγά μην σκέφτομαι τι μηχανάκι θα πάρω... Είστε μ@λάκες μου φαίνεται!:bawl:
Admin στο moto σου λέει μετά....
:bawl::bawl::bawl:
RaGe_Raptor
06/11/2014, 14:19
αν μου κάτσει το τζόκερ θα "πεθάνω" και θα πάω στον "παράδεισο"...(εξαφανιστώ)(νησάκι του ειρηνικού)....
βέβαια θα αγοράσω και το χόνδα......:lol:
el_hymador
06/11/2014, 14:40
Ε καλά, μαζί με το RC θα βάλω και 3-4 μοντέλες από την έκθεση στο κοντείνερ...
spyrakos35
06/11/2014, 17:35
και ένα λαπτοπ να τρολάρεις στο μοτό.γκρ τους αντμίν....
:lol:
εδιτ....
δεν Μπιστεύω να παραμείνεις αντμίν, εεεε?
motomaniac
07/11/2014, 01:47
Αυτοί που θα βρεθούν να δώσουν τα 100 χιλιάρικα, αν κρίνω από το παράδειγμα των 3 ή 4 Desmo που πουλήθηκαν Ελλάδα, με το ζόρι θα κάνουν 5.000χλμ. Ίσα ίσα δλδ για μια αλλαγή λαδιών
Αν και ένας ήρωας εδώ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3948785/ κατάφερε και πέρασε το φράγμα των 10.000χλμ :lol:
ki εχει φαει ηδη ενα σετ δισκων συμπλεκτη.....
Antonisss
07/11/2014, 21:44
http://www.asphaltandrubber.com/bikes/honda-rc213v-s-prototype-up-close-photos/
Παρατηρήστε πως το δεξί μαρσπιέ μπορεί να ρυθμιστεί καθ' ύψος, ενώ το αριστερό είναι fix
devil's animal
07/11/2014, 22:48
Παρατηρήστε πως το δεξί μαρσπιέ μπορεί να ρυθμιστεί καθ' ύψος, ενώ το αριστερό είναι fix
τελικα ειναι πολυ πιο ομορφο απ'οτι φαινοταν αρχικα...:heartpound:
Λευκάδιος
07/11/2014, 23:32
Γιατι ειναι fix,oi δυο τρυπες ακριβως μπροστα απο το μαρσπιε δεν ειναι για την ρυθμιση? :confused:
http://i1.wp.com/www.asphaltandrubber.com/wp-content/uploads/2014/11/Honda-RC213V-S-prototype-EICMA-Rob-Harris-11.jpg
spyrakos35
08/11/2014, 03:15
Γιατι ειναι fix,oi δυο τρυπες ακριβως μπροστα απο το μαρσπιε δεν ειναι για την ρυθμιση? :confused:
http://i1.wp.com/www.asphaltandrubber.com/wp-content/uploads/2014/11/Honda-RC213V-S-prototype-EICMA-Rob-Harris-11.jpg
πώς καθαρίζεις με το χέρι τις πιτσιλιές από το σπρει αλυσίδας εκει?
:lol:
pipe_smoker
08/11/2014, 10:24
Ρε υπεύθυνος!
Κλείδωσε το, δεν μπορώ να το βλέπω λέμε!
Η εξάτμιση χριστέ μου...
Δεν μπορούσαν οι κιορατάδες να το βγάλουν στα 20χιλιαρικάκια?
Γιατί 200 δε μονιά? Αφού λεφτά έχετε. Κάντε ένα ψυχικό:cry:
MG-KTiNoS
08/11/2014, 10:57
Μετράτε πόσα χρόνια πίσω είστε....
:wave2:
326594
devil's animal
08/11/2014, 11:22
326594
γελαει ακομα ο κοσμος με το μπρικι των 160 ροδα που πλασαριζοταν σαν 200...
αν οντως το honda ειναι race replica, οσοι εχουν αυτο το σκουπιδι θα πρεπει να το κρυψουν καλα στο γκαραζ τους απο ντροπη και μονο...:lol:
pipe_smoker
08/11/2014, 11:29
326594
Πεινάνε τα παιδάκια στην Αφρική αλλά άμα είχα ένα ταψί γεμιστά θα σου το πέταγα στα μούτρα!:moutza:
ΥΓ. Θα έρθω από το φαρμακείο σου να παίξουμε μπουνιές να ξεθυμάνουμε, κανόνισε.
Ό,τι πατάτα και να ποστάρεις δε θα με κάνεις να σε αντιπαθήσω που να χτυπάς το Γκώλο σου το σιδερένιο κάτω:lol:
sapila racing
08/11/2014, 11:49
γελαει ακομα ο κοσμος με το μπρικι των 160 ροδα που πλασαριζοταν σαν 200...
αν οντως το honda ειναι race replica, οσοι εχουν αυτο το σκουπιδι θα πρεπει να το κρυψουν καλα στο γκαραζ τους απο ντροπη και μονο...:lol:
Κανένας κόσμος δεν γελάει Σταύρο, ειδικά όσοι το καβαλησαν και πήραν μια ιδέα κι εγώ το καβάλησα και για αυτό μιλάω.
Οι υπόλοιποι δεν ξερουν.
Αν είχες την ευκαιρία κι εσύ να το καβαλήσεις δεν θα μίλαγες τώρα. Δεν εχει να κανει με το γκάζι, εχει αλλα πράματα αυτό το μηχανακι που το κανουν τελείως ξεχωριστό.
Και μόνο να ασθανθείς το μπροστινό και τα φρένα φτάνει.
Επίσης δεν εχει καμμια σχέση με το Honda στον σαν ιδέα και προσανατολισμό.
pipe_smoker
08/11/2014, 12:03
Ρε συ Άρη δε συζητάμε ότι το ντέσμο ήταν κάτι το αλλού γι'αλλού.
Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς.
Θαύμα θα ήταν και να το καβαλάς και να το τρέχεις και απ'όλα.
Αλλά θεωρείς ότι τίθεται θέμα σύγκρισης με το RCV εάν είναι όντως αυτό που μοιάζει να είναι?
(το παλιό μοτοσακό του Μαρκέζ χωρίς carbon φρένα με φλας και κθρέφτες. Οκ, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω)
Antonisss
08/11/2014, 12:06
Έχεις δίκιο, δεν φαινόταν καθαρά σαν το δεξί, αλλά έχουν διαφορετική ρύθμιση αριστερά-δεξιά
326601
sapila racing
08/11/2014, 12:17
Ρε συ Άρη δε συζητάμε ότι το ντέσμο ήταν κάτι το αλλού γι'αλλού.
Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς.
Θαύμα θα ήταν και να το καβαλάς και να το τρέχεις και απ'όλα.
Αλλά θεωρείς ότι τίθεται θέμα σύγκρισης με το RCV εάν είναι όντως αυτό που μοιάζει να είναι?
(το παλιό μοτοσακό του Μαρκέζ χωρίς carbon φρένα με φλας και κθρέφτες. Οκ, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω)
Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης μεταξύ των δύο.
Το Desmosedici φτιάχτηκε για τον δρόμο απο την αρχή, αυτό το RCV ειναι αγωνιστικό με φωτά(κια) και φλασ(ακια), του βαλανε και 2 καθρεφτες τσοντα στο τιμόνι για τις προδιαγραφές.
Καμμία σχέση, όπως έγραψα και παραπάνω. :wave2:
Αυτό όμως δεν αναιρεί την αξία του Desmosedici.
Τώρα αν καποιος θέλει να συγκρίνει μήλα με πορτοκαλια, είναι εκτός θέματος εξ αρχής.
ΥΓ
@devils
Για το 'μπρίκι' και το 'σκουπίδι' που έγραψες παραπάνω υπαρχει και η αντίστοιχη παροιμία βέβαια. Οσα δεν φτανει η αλεπού κλπ κλπ. ;)
devil's animal
08/11/2014, 12:19
Κανένας κόσμος δεν γελάει Σταύρο, ειδικά όσοι το καβαλησαν και πήραν μια ιδέα κι εγώ το καβάλησα και για αυτό μιλάω.
Οι υπόλοιποι δεν ξερουν.
Αν είχες την ευκαιρία κι εσύ να το καβαλήσεις δεν θα μίλαγες τώρα. Δεν εχει να κανει με το γκάζι, εχει αλλα πράματα αυτό το μηχανακι που το κανουν τελείως ξεχωριστό.
Επίσης δεν εχει καμμια σχέση με το Honda στον σαν ιδέα και προσανατολισμό.
μπορεις να εχεις δικιο ρε συ Αρη..
οντως δεν το εχω οδηγησει, δεν ξερω αν ειναι ετσι οπως το λες...
παντως ο Μπουστας σ'αυτη την συνεντευξη (http://bikeit.gr/specials/athens-supercross-specials/484-sinentefksi-giannis-mpoustas.html#) λεει οτι σε στοκ μορφη ειναι καλυτερο το 1098...:rolleyes:
devil's animal
08/11/2014, 12:27
ΥΓ
@devils
Για το 'μπρίκι' και το 'σκουπίδι' που έγραψες παραπάνω υπαρχει και η αντίστοιχη παροιμία βέβαια. Οσα δεν φτανει η αλεπού κλπ κλπ. ;)
την εχουμε ξανακανει την κουβεντα Αρη...
μην λεμε ξανα τα ιδια (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=137306&page=8&p=2370601&viewfull=1#post2370601)...:nono:
και δεν υπαρχει λογος να το ριχνεις καθε φορα εκει...
devil's animal
08/11/2014, 12:35
Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης μεταξύ των δύο.
Το Desmosedici φτιάχτηκε για τον δρόμο απο την αρχή, αυτό το RCV ειναι αγωνιστικό με φωτά(κια) και φλασ(ακια), του βαλανε και 2 καθρεφτες τσοντα στο τιμόνι για τις προδιαγραφές.
Καμμία σχέση, όπως έγραψα και παραπάνω. :wave2:
εν τω μεταξυ, εδω (http://en.wikipedia.org/wiki/Ducati_Desmosedici_RR) λεει οτι ειναι η πρωτη race replica και απ'οσο θυμαμαι ετσι το ειχαν πλασαρει και οι ιταλοι...οτι ηταν το μηχανακι που ειχε τρεξει το 2006...και καλα...
τωρα αν δεν ισχυουν ολα τα παραπανω...i rest my case...
sapila racing
08/11/2014, 12:52
μπορεις να εχεις δικιο ρε συ Αρη..
οντως δεν το εχω οδηγησει, δεν ξερω αν ειναι ετσι οπως το λες...
παντως ο Μπουστας σ'αυτη την συνεντευξη (http://bikeit.gr/specials/athens-supercross-specials/484-sinentefksi-giannis-mpoustas.html#) λεει οτι σε στοκ μορφη ειναι καλυτερο το 1098...:rolleyes:
Δεν είδα την συνέντευξη αλλά ο Μπούστας σίγουρα μιλάει για την πίστα.
Το DD δεν φτιάχτηκε για την πίστα, άσχετα με το τι πιστεύει ο κόσμος.
Μην ξεχνάμε οτι και η ιδια η Ducati το δήλωνε εμμέσα, αφού δεν υπαρχει καν racing λαστιχο για τις ρόδες του.
devil's animal
08/11/2014, 13:01
Δεν είδα την συνέντευξη αλλά ο Μπούστας σίγουρα μιλάει για την πίστα.
Το DD δεν φτιάχτηκε για την πίστα, άσχετα με το τι πιστεύει ο κόσμος.
Μην ξεχνάμε οτι και η ιδια η Ducati το δήλωνε εμμέσα, αφού δεν υπαρχει καν racing λαστιχο για τις ρόδες του.
α, δλδ ενα race replica φτιαχτηκε για τον δρομο...
ενα συλλεκτικο σουπερ ουαου ντουκατι που εκανε και εγω δεν ξερω ποσο με την μιση τεχνολογια των gp, φτιαχτηκε για να πηγαινει καφετερια και βολτες στην ορεινη κορινθια...
μαλιστα...
μαλλον η ducati δηλωνε εμμεσα οτι ειναι απλα ενα στολιδι για γκαραζ-σαλονι...δεν εξηγειται αλλιως...
αντιπαρερχομαι βεβαια το γεγονος οτι ειπες οτι καβαλωντας το στην πιστα ειναι φοβερο κλπ...κατι για φρενα στην Κ1 που πηγες να φυγεις απο πανω εγραφες στο αλλο thread...
για την γυαλισμενη πατησιων λοιπον οι φρενουκλες...ομορφα...
sapila racing
08/11/2014, 13:07
εν τω μεταξυ, εδω (http://en.wikipedia.org/wiki/Ducati_Desmosedici_RR) λεει οτι ειναι η πρωτη race replica και απ'οσο θυμαμαι ετσι το ειχαν πλασαρει και οι ιταλοι...οτι ηταν το μηχανακι που ειχε τρεξει το 2006...και καλα...
τωρα αν δεν ισχυουν ολα τα παραπανω...i rest my case...
Σαν race replica πουλανε κι οι Ιπαπωνες εδω και χρόνια. Αλλο race replica κι άλλο το πήραμε και του βαλαμε φώτα.
To Desmosedici RR δεν εχει κανενα απολύτως κοινό ανταλλακτικό με το αγωνιστικό GP06, εκτός από τις βίδες των κεφαλών.
Ο κινητήρας εχει απλά την ιδια γεωμετρία και διαστάσεις, κατα τα αλλα καμμία σχέση. Ουτε καν ξηρό καρτερ δεν εχει το πολιτικό.
Αν κολλάς στο πως το πλάσαρε το τμημα marketing και πιστευεις οτι ειναι Motogp δρόμου, τότε απλά κανεις λαθος.
Το να αποκαλείς όμως 'μπρίκι' 'σκουπίδι' κλπ αυτή την μοτοσυκλέτα, επειδή δεν κατάλαβες τον προορισμό της είναι επιεικώς απαράδεκτο και γι αυτό και σου τα εχωσα.
sapila racing
08/11/2014, 13:15
α, δλδ ενα race replica φτιαχτηκε για τον δρομο...
ενα συλλεκτικο σουπερ ουαου ντουκατι που εκανε και εγω δεν ξερω ποσο με την μιση τεχνολογια των gp, φτιαχτηκε για να πηγαινει καφετερια και βολτες στην ορεινη κορινθια...
μαλιστα...
μαλλον η ducati δηλωνε εμμεσα οτι ειναι απλα ενα στολιδι για γκαραζ-σαλονι...δεν εξηγειται αλλιως...
αντιπαρερχομαι βεβαια το γεγονος οτι ειπες οτι καβαλωντας το στην πιστα ειναι φοβερο κλπ...κατι για φρενα στην Κ1 που πηγες να φυγεις απο πανω εγραφες στο αλλο thread...
για την γυαλισμενη πατησιων λοιπον οι φρενουκλες...ομορφα...
Σταύρο τι λες?
Ξερεις υπαρχουν και χώρες οπου ο δρομος δεν ειναι σαν την Πατησίων, κι επίσης σε αυτες τις χώρες υπαρχει και κόσμος που έχει λεφτά να το αγοράσει και να το κανει και βόλτες.
Οχι στην καφετερια η στην Κορινθία αλλά στις δρομάρες που εχουν αυτοί. Ανοιξε λίγο το μυαλό σου!!!
Η Ducati το DD16 το εφτιαξε απλά για να χρηματοδοτήσει το αγωνιστικό της πρόγραμμα. Δεν της ηρθε ξαφνικά να το βγάλει στην αγορά για να πουλήσει μούρη. Το σχέδιο της πριν καν μπεί στα MotoGP περιελέμβανε και αυτό το μηχανακι.
Το οτι εγω το εκανα μια ήσυχη βόλτα στην πίστα και είδα τι πηρούνμι και φρένα εχει, δεν σημαίνει οτι σε καλό δρόμο δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις.
Εχεις οδηγήσει σε δρόμους εξω, ξερεις τι παίζει.
devil's animal
08/11/2014, 13:34
Σαν race replica πουλανε κι οι Ιπαπωνες εδω και χρόνια. Αλλο race replica κι άλλο το πήραμε και του βαλαμε φώτα.
To Desmosedici RR δεν εχει κανενα απολύτως κοινό ανταλλακτικό με το αγωνιστικό GP06, εκτός από τις βίδες των κεφαλών.
Ο κινητήρας εχει απλά την ιδια γεωμετρία και διαστάσεις, κατα τα αλλα καμμία σχέση. Ουτε καν ξηρό καρτερ δεν εχει το πολιτικό.
Αν κολλάς στο πως το πλάσαρε το τμημα marketing και πιστευεις οτι ειναι Motogp δρόμου, τότε απλά κανεις λαθος.
Το να αποκαλείς όμως 'μπρίκι' 'σκουπίδι' κλπ αυτή την μοτοσυκλέτα, επειδή δεν κατάλαβες τον προορισμό της είναι επιεικώς απαράδεκτο και γι αυτό και σου τα εχωσα.
οχι ρε φιλε, δεν πουλανε σαν race replica οι ιαπωνες εδω και χρονια...εκτος αν εννοεις τα sbk..που εκει ειναι θεμα πρωταθληματος παραγωγης...
τα gp ειναι αλλο καπελο, και το ξερεις, και το ξερω...
επισης ειναι αλλο να λες superbike honda vtr sp2 και αλλο honda fireblade...οταν πουλιοντουσαν παραλληλα αυτα τα 2, το ενα ειχε την διπλη τιμη του αλλου και ας ηταν πιο γρηγορο (σε απολυτα νουμερα) το fireblade...
και βεβαια κολλαω το πως πλασαρει μια εταιρεια ενα μηχανακι...
και μαλιστα το μεγαλυτερο μου κολημμα ειναι εκει και οχι τοσο για το ιδιο το μηχανακι που μπορει να κανει παπαδες και να ειναι σουπερ γρηγορο...
κολλαω στο πως "παραμυθιαζει" τον κοσμο για να παρει κατι για την μουρη και οχι για την ουσια...
τελος, αν δεν καταλαβες το υφος που εγραψα τις λεξεις "μπρικι" και "σκουπιδι" μπορω να στο εξηγησω...
αναφερομουν στο desmosedici ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ με τo rcv213s...οχι αυτο καθεαυτο σαν μηχανακι...το οποιο, ανεφερα και πιο πανω, μπορει να ειναι το καλυτερο του κοσμου...
αλλωστε πιθανοτατα να μην το μαθω και ποτε....
MG-KTiNoS
08/11/2014, 13:46
και βεβαια κολλαω το πως πλασαρει μια εταιρεια ενα μηχανακι...
και μαλιστα το μεγαλυτερο μου κολημμα ειναι εκει και οχι τοσο για το ιδιο το μηχανακι που μπορει να κανει παπαδες και να ειναι σουπερ γρηγορο...
κολλαω στο πως "παραμυθιαζει" τον κοσμο για να παρει κατι για την μουρη και οχι για την ουσια...
Όποιος αγωράζει τέτοια μηχανάκια την παραμύθα του ζει....
Κι αυτό το λέω εντλώς σοβαρά.
devil's animal
08/11/2014, 13:48
Σταύρο τι λες?
Ξερεις υπαρχουν και χώρες οπου ο δρομος δεν ειναι σαν την Πατησίων, κι επίσης σε αυτες τις χώρες υπαρχει και κόσμος που έχει λεφτά να το αγοράσει και να το κανει και βόλτες.
Οχι στην καφετερια η στην Κορινθία αλλά στις δρομάρες που εχουν αυτοί. Ανοιξε λίγο το μυαλό σου!!!
Η Ducati το DD16 το εφτιαξε απλά για να χρηματοδοτήσει το αγωνιστικό της πρόγραμμα. Δεν της ηρθε ξαφνικά να το βγάλει στην αγορά για να πουλήσει μούρη. Το σχέδιο της πριν καν μπεί στα MotoGP περιελέμβανε και αυτό το μηχανακι.
Το οτι εγω το εκανα μια ήσυχη βόλτα στην πίστα και είδα τι πηρούνμι και φρένα εχει, δεν σημαίνει οτι σε καλό δρόμο δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις.
Εχεις οδηγήσει σε δρόμους εξω, ξερεις τι παίζει.
ομολογω οτι αυτο με την χρηματοδοτηση του αγωνιστικου της προγραμματος δεν το ηξερα...
δεν μπορω ομως να πιστεψω οτι βγηκε τετοιο μηχανακι για να κυκλοφορει σε στριφτερες διαδρομες ή μη της Ιταλιας και οχι μονο...
δλδ αν ενας χομπιστας υπερπλουσιος ηθελε μηχανακι για πιστα...το καλυτερο ολων λεμε τωρα...χωρις να τον νοιαζει ποσο θα ξοδεψει για αγορα και συντηρηση...
εσυ θα τους προτεινες ενα rsv4 ξερω 'γω?
αν ηθελε οτι πιο κοντινο υπαρχει και σε δυναμη και σε περιφερειακα με τα motoGP, θα του προτεινες 1198? zx10r? gsxr??
στο ξαναλεω δεν εχω προβλημα να βγαλει το καλυτερο ή ο χειροτερο μηχανακι μια εταιρεια...το προβλημα μου ειναι το πως το πλασαρει για να πιασει πελατακια...
αν ελεγε εξαρχης: "κοιταχτε να δειτε μαγκες...αυτο ειναι ενα μηχανακι κοσμημα...σε ΕΜΦΑΝΙΣΗ ειναι οτι πιο κοντινο υπαρχει στα gp, απο αποδοση ομως, καλυτερα να παρετε ενα 1198r/s...κανει μια χαρα να το βαλετε στο σαλονι σας ή στο γκαραζ σας και να το μοστραρετε στους φιλους σας, αλλα μην το πατε πιστα...ειναι κριμα να σας τσαγιωσουν στα zx10r", θα το δεχομουν μια χαρα...
τωρα ομως που λεει "μαγκες, race replica...τι να πουμε παραπανω? 200 αλογατα για πλακα...αυτο καβαλαγε ο capirossi το 2006 και βγηκε 3ος στο ΠΠ" με ενοχλει...
και φυσικα δεν με ενοχλει επειδη δεν μπορω να το παρω...ποιος χεστηκε...με ενοχλει γιατι υπαρχουν πουθεναδες που στο παιζουν μουρη κουνοντας σου τα φυλλαδια της εταιρειας, λεγοντας ποσο γαματη ειναι...:yuck:
τελος, κραταω μια επιφυλαξη και για το honda rcv213s γιατι ποτε δεν ξερεις....αλλα αν κανει και 200.000€, μαλλον ειναι το real deal...
MG-KTiNoS
08/11/2014, 13:54
δλδ αν ενας χομπιστας υπερπλουσιος ηθελε μηχανακι για πιστα...το καλυτερο ολων λεμε τωρα...χωρις να τον νοιαζει ποσο θα ξοδεψει για αγορα και συντηρηση...
εσυ θα τους προτεινες ενα rsv4 ξερω 'γω?
Αυτός που λες δε μιλάει με ..... σαν κι εμάς.
(και το βασικό του θέμα θα είναι να μην έχεις ΚΑΙ εσύ τέτοιο μηχανάκι)
και γιατι να παρεις το σκουπιδι μπρικι που βγαζει η χοντα τωρα με 200κ οταν μπορεις με τοσα να παρεις ενα κανονικο gp μηχανακι που δεν ειναι μπρικι και θα το γαμαει το μπρικι που εβγαλε η χοντα τωρα απο παντου?
devil's animal
08/11/2014, 13:59
και γιατι να παρεις το σκουπιδι μπρικι που βγαζει η χοντα τωρα με 200κ οταν μπορεις με τοσα να παρεις ενα κανονικο gp μηχανακι που δεν ειναι μπρικι και θα το γαμαει το μπρικι που εβγαλε η χοντα τωρα απο παντου?
δεν ξερω...ισως γιατι το κανονικο gp μηχανακι κανει κανα μυριο???
τοσο τουλαχιστον ειχα την εντυπωση οτι κανει ενα κανονικο gp...μπορει να κανω και λαθος βεβαια...
devil's animal
08/11/2014, 14:01
Αυτός που λες δε μιλάει με ..... σαν κι εμάς.
(και το βασικό του θέμα θα είναι να μην έχεις ΚΑΙ εσύ τέτοιο μηχανάκι)
βρε μαζι σου, δεν μιλαει με ...σαν κι εμας...
υποθετικο ηταν το ερωτημα...
και οντως ποσοι εχουν desmosedici στον κοσμο? κατευθειαν μπαινεις σε μια ελιτ αποκτωντας το...
απο εκει και περα ομως...λεμε το θελει για πιστα...θελει να γραψει χρονους ο ανθρωπΑς...
Antonisss
08/11/2014, 14:04
και οντως ποσοι εχουν desmosedici στον κοσμο? κατευθειαν μπαινεις σε μια ελιτ αποκτωντας το...
απο εκει και περα ομως...λεμε το θελει για πιστα...θελει να γραψει χρονους ο ανθρωπΑς...
Έχει ένα κάποιος κύριος Δημήτρης Διατσίδης για να σου λύσω την απορία!! :lol:
Επίσης έχει ένα και ο Tom Cruise!
μεταχειρισμενα βρισκεις και στα 100κ...
εχεις μπερδεψει τα μηχανακια...η ντουκατι εβγαλε το ρρ σαν ρεπλικα...ρεπλικα δεν ειναι αγωνιστικο μηχανακι, ειναι αυτο που λεει η λεξη...κατι που εχει σα βαση το αυθεντικο, αλλα δεν ειναι αυτο, προοριζεται για συλλεκτες κυριως...τωρα αν καποιος νομιζε οτι ηταν gp το μηχανακι, αυτο ηταν προβλημα δικο του και οχι της εταιριας...
η χοντα τωρα εβγαλε ενα racer...οχι ρεπλικα...αλλα αγωνιστικο...το οποιο προοριζεται για ομαδες που θελουν να αγωνιστουν(δεν εχω καταλαβει αν θα ειναι gp οι ομαδες αλλα τεσπα δεν το εχω ψαξει κ ολας)...racers εβγαζε και η ντουκατι και βγαζει, rs τα λενε και ειναι μηχανακια ακριβα και πανγρηγορα και πιστολια απο καθε αποψη...αλλα ειναι μηχανακια σχεδιασμενα αποκλειστικα με γνωμωνα να τρεξουν και να κερδισουν αγωνα, οπως και το 213...οχι μηχανακια δρομου που θα ειναι ικανα σε πιστες...
αυτη ειναι η διαφορα τους...αλλο ρεπλικα, αλλο racer...
οποτε το να συγκρινουμε ενα μηχανακι ρεπλικα, με ενα αγωνιστικο, που εχουν και διαφορα στην παραγωγη τους 10 χρονια, ειναι το λιγοτερο ακυρο...
devil's animal
08/11/2014, 14:18
η χοντα τωρα εβγαλε ενα racer...οχι ρεπλικα...αλλα αγωνιστικο...το οποιο προοριζεται για ομαδες που θελουν να αγωνιστουν(δεν εχω καταλαβει αν θα ειναι gp οι ομαδες αλλα τεσπα δεν το εχω ψαξει κ ολας)...racers εβγαζε και η ντουκατι και βγαζει, rs τα λενε και ειναι μηχανακια ακριβα και πανγρηγορα και πιστολια απο καθε αποψη...αλλα ειναι μηχανακια σχεδιασμενα αποκλειστικα με γνωμωνα να τρεξουν και να κερδισουν αγωνα, οπως και το 213...οχι μηχανακια δρομου που θα ειναι ικανα σε πιστες...
.
πως ειναι δυνατον να ειναι racer οπως λες για ομαδες που θελουν να αγωνιστουν κλπ...και να εχει φωτα, φλας, καθρεφτες?
και απ'οσο ξερω τα μηχανακια της honda που νοικιαζονται?αγοραζονται? απο ομαδες και τρεχουν στα gp ειναι τα rcv1000r...
οχι τα rcv213s...μου το μονο που αλλαζει απο το μηχανακι του marquez ειναι το γραμμα "s"..
επισης αυτα τα rs που λες, δεν ειναι μηχανακια που στηριζονται στα μοντελα παραγωγης και τρεχουν στα κατα τοπους πρωταθληματα? και "ανωτερα" ολων ειναι αυτα που τρεχουν στο WSBK?
εδω εμεις μιλαμε για GP οχι για μηχανακια παραγωγης...οχι για vtr sp2 ή 1198rs δλδ...
πως ειναι δυνατον να ειναι racer οπως λες για ομαδες που θελουν να αγωνιστουν κλπ...και να εχει φωτα, φλας, καθρεφτες?
και απ'οσο ξερω τα μηχανακια της honda που νοικιαζονται?αγοραζονται? απο ομαδες και τρεχουν στα gp ειναι τα rcv1000r...
οχι τα rcv213s...μου το μονο που αλλαζει απο το μηχανακι του marquez ειναι το γραμμα "s"..
επισης αυτα τα rs που λες, δεν ειναι μηχανακια που στηριζονται στα μοντελα παραγωγης και τρεχουν στα κατα τοπους πρωταθληματα? και "ανωτερα" ολων ειναι αυτα που τρεχουν στο WSBK?
εδω εμεις μιλαμε για GP οχι για μηχανακια παραγωγης...οχι για vtr sp2 ή 1198rs δλδ...
τα φωτα ειανι για να παρουν τις απαραιτητες εγκρισεις για να τρεξουν στους αγωνες, καθως και τα αριθμημενα μοντελα παραγωγης...ειδικα το χοντα φαινεται οτι πρεπει να αφιερωσαν ισα με 10 λεπτα για να βαλουν φωτα στο μηχανακι...και τα ρσ ειχαν φωτα και τα μηχανακια με μικρες τροποποιησεις ετρεχαν αγωνες και wsbk...και δεν εχουν κανενα κοινο ανταλλακτικο με τα κανονικα μηχανακια s η r της ντουκατι...επισης φυσικα δεν εχει καμια σχεση το sp2 με το rs...