PDA

View Full Version : Τι δουλειά κάνουμε;

Σελίδες : 1 [2]

theolc-8
04/03/2004, 20:32
O omilos legete INDITEX kai exei ta katastimata ZARA, Pull&Bear klp....

haskosktm
04/03/2004, 20:34
Texnikos H/Y - webmaster kai genikos to paidi gia olles tis douleies exw katantisei edw sth kw...

lia_skg
04/03/2004, 21:53
Ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω λέμε! :beer:

periklisk
04/03/2004, 21:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από lia_skg

wx!!! proskenhtra serial killer!!!!:D

NLS
04/03/2004, 22:01

??? μπορείς να μας το αναλύσεις αυτό;

darkCount
04/03/2004, 22:04
Ti na sou analysei bre NLS?? Einai pasifanestato to prama

Sou kanei prokseneio....ama den sou aresei h gkomena pou sou brhke kai pas na stripseis pro tou arrabwnos se ka8arizei:evil:

Apla pramata kai ka8ares douleies...except from the blood and all!

periklisk
04/03/2004, 22:08
τα 'πα έγω.... δε θα μας βγει σε καλό..... μήπως να στρίψουμε διακριτικά?????:dizzy: :dizzy: :dizzy:

lia_skg
04/03/2004, 22:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
τα 'πα έγω.... δε θα μας βγει σε καλό..... μήπως να στρίψουμε διακριτικά?????:dizzy: :dizzy: :dizzy:

στρίβειν πριν το προξενειό? :lol:

periklisk
04/03/2004, 22:17
....εεε... κοίτα να δεις..... αν είναι να πέσω πάνω σε τίποτα χασαπομάχαιρα......:look: :look: .....

καλύτερα στρίβειν και τρέχειν!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :beer: :beer:

NLS
04/03/2004, 22:19
σοβαρά τώρα υπάρχει τέτοια δουλειά επαγγελματικά κανονικά;

και πως πληρώνεστε;

DUKASII
04/03/2004, 22:23
AMA AKOYSEIS STH TV OTI EXEI ASTHENEIS ANEMOYS...
BGENEIS STO MPALKONI KAI ...

PETAS ASPRIRINES;;:
:hypnotize
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

NLS
04/03/2004, 22:25
ναι ρε, αφού κάποτε πίστευα ότι ο duke είναι γρήγορος!

φαντάσου αφέλεια

darkCount
04/03/2004, 22:26
ΝΛΣ h afeleia sou fainetai sto avatar sou!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

ps...pwpw pyraulo ton ekana twra!!!!!:beer:

NLS
04/03/2004, 22:29
όχι ιδιαιτέρως

lia_skg
04/03/2004, 22:31
όχι δα! Τις φιλενάδες μου πετάω απ'το μπαλκόνι :rotflmao:

periklisk
04/03/2004, 22:38
όχι δα! Τις φιλενάδες μου πετάω απ'το μπαλκόνι :rotflmao:

ΟΠΑ!!! ΝΑΤΑ!!! ΤΑ ΠΑ ΕΓΩ!!!! ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ!!!!!!:winka: :winka:

darkCount
04/03/2004, 22:40
Etsi kaneis ta prokseneia lia? Anti gia tis all time classic glastres esy petas tis idies tis ypopsifies?

Prepei na exei polles files omws.....apo monasthri to skasate?:P

:D

lia_skg
04/03/2004, 22:50
Γραμματέας Διοίκησης σε εταιρία πληροφορικής ..

sniper
04/03/2004, 23:42
ERP Application Manager (den kserw ellhnika pws legete)

τα πρωϊνα σε εταιρεία Telecoms.

Αστρολόγος ερευνητής τα βράδυα..... Σαν χόμπυ... Για να μάθω πότε θα πάρω την CBR1000RR :beer:

takiskan
04/03/2004, 23:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
alouminas-sideras

Υδραυλικό ε !
Αν ο πίνακας έχει επιτηρητή φάσεων (που πρέπει να έχει) και με απλή πτώση τάσεως σε μία από τις τρεις φάσεις κόβει τον αυτόματο και κάνει απεγκλωβισμό .
Αν δεν έχει , ρίχνει τον αυτόματο μόνο αν κόψει η φάση του (ο αυτ/τος παίρνει μόνο μία φάση)

takiskan
04/03/2004, 23:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
εσύ είσαι χρήσιμος

και πες και κάτι που πάντα απορούσα και μήπως με παπατζώνει ο συνάδελφος σου

αν πέσει ΜΙΑ φάση στο τριφασικό της πολυκατοικίας, αληθεύει ότι μένει (και δεν κατεβαίνει αυτόματα σε όροφο) το υδραυλικό; δηλαδή είναι χειρότερο από το να πέσει τελείως το ρεύμα;

:wave2:

Υδραυλικό ε !
Αν ο πίνακας έχει επιτηρητή φάσεων (που πρέπει να έχει) και με απλή πτώση τάσεως σε μία από τις τρεις φάσεις κόβει τον αυτόματο και κάνει απεγκλωβισμό .
Αν δεν έχει , ρίχνει τον αυτόματο μόνο αν κόψει η φάση του (ο αυτ/τος παίρνει μόνο μία φάση)

takiskan
04/03/2004, 23:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΛΕΜΟΤ...ΑΣ????? ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ???? ΚΑΤΙ ΣΕ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.... ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΤΟ "88 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ....

Καμιά σχέση.
Όχι είμαι από το 93 !
Πάντως ποτέ δεν είναι αργά !Και τα πρώτα δικά μου !

Nis
05/03/2004, 02:33
Αν γίνει και η ΛΕΜΟΤ ντιρεκτίβα της ΕΛΠΑ, τότε να σκίσουμε όλοι τα λάστοιχά μας.
Χρόνια κόντρα στο κατεστημένο :ninja:

Α, να μην το ξεχάσω.
Εγώ γραφίστας είμαι.

Μικρή Λουλού
05/03/2004, 02:51
ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ Η ΛΕΞΗ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ Α(ΘΛΗΤΙΚΟ) Σ(ΩΜΑΤΕΙΟ)......
ΦΥΛΑΞΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Κ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ.....

ΦΙΛΙΚΑ..

milaber
05/03/2004, 03:54
Eγώ ένας ταπεινός φοιτητάκος είμαι πάντως...
Προσπαθώ να γίνω φυσικός...
:lol:

NLS
05/03/2004, 06:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από takiskan
Υδραυλικό ε !

γμτ... πάλι κάτι "εξοικονόμησαν"

TITANIUM
05/03/2004, 06:54
den ebgaza polla lefta gia na parw to vtr omws kai eftia3a eteria kataskeyhs sfhrhlatwn antalatikwn gia latomia!
kalo boli se olous!

Julius
05/03/2004, 16:39
σοβαρά τώρα υπάρχει τέτοια δουλειά επαγγελματικά κανονικά;

και πως πληρώνεστε;

pairnei to proto paidi kai to poulaei antalaktika (makavrio e?)

ctpanoramix
05/03/2004, 17:31
meta apo arketo kairo apousias apo to forum logo trelou piksimatos sti douleia....... voi8os paragwgou se etairia paragwgis tainiwn ta teleutaia 2 xronia. Prin apo auto an arxisw na lew den mas ftanei oli i mera..........

Μικρή Λουλού
05/03/2004, 17:41
"ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ"
ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ MULTI MEDIA :eyepop: :eyepop:
ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΗΧΟΛΗΠΤΗΣ Κ ΒΟΗΘΟΣ ΚΑΜΕΡΑΣ:wacko: :wacko:
ΚΑΛΌ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ:beer:

NLS
05/03/2004, 17:44
ρε σεις πως αλλάζετε έτσι δουλειές (και δεν εννοώ εταιρίες κλπ. εννοώ ΕΙΔΟΣ)

να μου πείτε και μένα

πως δηλαδή έχεις ένα Χ πράγμα γραμμένο στο CV σου (όταν μιλάμε για CV οκ) και πας και κάνεις (και σε παίρνουν) σε κάτι καραάσχετο;

periklisk
05/03/2004, 17:44
eixa ena gnwsto pou douleue die8unths paragwghs sto view studio (video clips ktl) trelo treskimo to atomo!!!! an sou aresei omws exei plaka!!!!!

periklisk
05/03/2004, 17:47

να μου πείτε και μένα

πως δηλαδή έχεις ένα Χ πράγμα γραμμένο στο CV σου (όταν μιλάμε για CV οκ) και πας και κάνεις (και σε παίρνουν) σε κάτι καραάσχετο;

Egw ekana diafores douleies prin asxolh8w me tous upologistes....

an 8a ksanaallaksw 8a einai mono dikh mou douleia..... alliws de sumferei......

NLS
05/03/2004, 17:51
άσε ξέρω και αυτούς που έκαναν και είδαν ότι ΕΚΕΙΝΟ δεν συμφέρει (εκτός αν δεν έχει συνέταιρο και είσαι διατεθειμένος μέχρι να μεγαλώσει λίγο το οργανόγραμμα προς τα κάτω να τρέχεις για όλα μόνος σου) - αυτός ξεκίνησε μόνος του, στην πορεία δεν έβγαινε (ως δυο πόδια και δυο χέρια δηλαδή) και έβαλε συνέταιρο (ο οποίος μάλιστα δεν έβαλε από την τσέπη τίποτα, μπήκε σε ήδη ανοιχτή εταιρία και είχε και 40%) όπου σε χρόνο Δt τον κατέστρεψε (ο συνέταιρος τον φίλο)

και είναι η ΤΡΙΤΗ τέτοια περίπτωση που ακούω (μια ακόμα ένας συνάδελφος και μια τρίτη - εν μέρη - η περίπτωση του πατέρα μου)

periklisk
05/03/2004, 18:00
autes einai pikres istories.... to sunetairiliki einai megalh ypothesh

nimbus
05/03/2004, 19:08
ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΠΟΥΔΕΣ;) :wacko: ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ. ΛΟΓΩ ΣΠΟΥΔΩΝ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΩΣΟΤΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ. Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΑ. ΕΤΡΕΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ. ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ 50 ΧΛΜ. ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΛΑ...ΠΑΕΙ ΚΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ!:D ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΚΕΣ:wacko:

christin
05/03/2004, 19:44
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ(π.χ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ.:lol: :lol: :D :D

afrotwin
05/03/2004, 19:55
pro photographer
me idikotita fotografia diafimisis
ke digital epeksergasia ikonas

periklisk
05/03/2004, 20:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΠΟΥΔΕΣ;) :wacko: ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ. ΛΟΓΩ ΣΠΟΥΔΩΝ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΩΣΟΤΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ. Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΑ. ΕΤΡΕΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ. ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ 50 ΧΛΜ. ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΛΑ...ΠΑΕΙ ΚΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ!:D ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΚΕΣ:wacko:

auto to bioli douleia sxolh to paizw 4 xronia kai..... se 80 meroules omws teleiwnw!!!!! oute sto strato de metraga etsi tis meres!!!!!!

christin
05/03/2004, 20:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
οικονομολόγος - σύμβουλος επιχειρήσεων (έτσι λέει το ΤΕΒΕ)
δουλέυωσαν οικονομικός διαχειριστής σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα Equal αλλά έχω πήξει τόσο πολύ με τα νούμερα και πάω για ριζική αλλαγή πλεύσεις.
Από Απρίλιο παραιτούμαι και πάω για σχέδιο.

χι χι άντε να ακολουθήσουμε τα όνειρα μας και ό,τι βγει
:rotflmao: :rotflmao:
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ? ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. (ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ - ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!:D :D ) ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.:beer: ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΙΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ANYWAY, ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.( ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ):wave2: :wave2:

Zanzibar
05/03/2004, 22:03
Είμαι απλά ένας νεοανερχόμενος μαστρωπός

periklisk
05/03/2004, 22:12
kamia rwsidoula paizei??????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zanzibar
05/03/2004, 22:24
Λεφτά έχεις....? Α και πού'σαι μόνο Ουκρανέζες και Λευκορωσσίδες φέρνω και τις κρατάς υποχρεωτικά για ένα χρόνο!

Y.Γ Αυτό το "Όξω πατσαβουριέν" μου κάνει πολύ...

anco
05/03/2004, 22:55
το πρωι κορακι το βραδυ security

periklisk
05/03/2004, 23:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zanzibar
Λεφτά έχεις....? Α και πού'σαι μόνο Ουκρανέζες και Λευκορωσσίδες φέρνω και τις κρατάς υποχρεωτικά για ένα χρόνο!

Y.Γ Αυτό το "Όξω πατσαβουριέν" μου κάνει πολύ...

ΝΤΑΞ!!!!! ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ!!!!! ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΔΕΣ!!!!!!

Υ.Γ ΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ????????

ctpanoramix
05/03/2004, 23:59

να μου πείτε και μένα

pws ksereis oti 8a sou aresei ?
kai an den sou aresei ti kaneis tin trws sti mapa?
egw pali kala gia tin wra den exw tipota treles upoxrewseis vlepe gunaika paidia ktl kai otan kati/kapoios den mou aresei sikonomai kai feugw kai astous na koureuintai kai na psaxnoun gia kainourgio 8uma....
Ka8e douleia exei ta uper kai ta kata tis, an den dokimaseis den 8a ma8eis kai 8elei psaksimo gia na vreis auto pou sou tairiazei...

kong
06/03/2004, 00:00
ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΣΙΜΠΑ ΤΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΣΕ "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ"ΠΟΛΛΑ ΧΛΜ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΧ-1 ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

takiskan
06/03/2004, 01:17

ΦΙΛΙΚΑ..

Μήπως να μας το εξηγούσες – ενημέρωνες αν φυσικά θέλεις ?

Φιλικά

takiskan
06/03/2004, 01:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nis
Αν γίνει και η ΛΕΜΟΤ ντιρεκτίβα της ΕΛΠΑ, τότε να σκίσουμε όλοι τα λάστοιχά μας.
Χρόνια κόντρα στο κατεστημένο :ninja:

Α, να μην το ξεχάσω.
Εγώ γραφίστας είμαι.

ΣΩΣΤΟΣ ! ;)

Μικρή Λουλού
06/03/2004, 15:16
ΦΥΣΙΚΑ Κ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑΚΙΣΚΑΝ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΣΧΗ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ..
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ Κ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ.

:beer:

Nis
06/03/2004, 18:49
ΦΙΛΙΚΑ..

Και σίγουρος και ενημερωμένος...
γι' αυτό και τόλμησα να γράψω για τα λαστιχά μου!!!

Πάντα φιλικά

Skoydoy
06/03/2004, 20:51
Τεχνικος ηχου σε συναυλιες και με πιο απλα λογια πι-ε'ι'τζης.Ορισμενοι απο σας ξερουν φανταζομαι.Ευχαριστω σας για τα χρονια πολλα(ειχα καιρο να μπω λογω των κ@!$εκλογων).Α και δυστυχως δεν εχω μηχανακι.Το εχει και θα το'χει για πολυ καιρο ακομη ο μαστορας.Αυτος υποπτος τυπος με το μιλλε ντε

fastheo
06/03/2004, 22:52
Μετά από έξι χρόνια εξωτερικός πωλητής σε υλικά συσκευασίας και σε οικολογικά είδη καθαρισμού, είπα να αξιοποιήσω το πτυχίο του Οικονομικού Νομικής και πήγα για τρία χρόνια στην Τράπεζα Κύπρου. Βαρέθηκα όμως την γραβάτα και την δήθεν κυρίλα των 08:00-15:30 και των 600 ευρώ, τα μούτζωσα όλα και από πέρσυ τον Απρίλιο ασχολούμαι με αυτό που μου αρέσει: το ΔΡΟΜΟ και την οδική ασφάλεια. Είμαι χειριστής του κέντρου διαχείρισης κυκλοφορίας της Αττικής Οδού. Και για όποιον δεν ξέρει τι είναι αυτό, είμαι ο Ρουφιάνος με τις κάμερες!
:uplate: :eyepop:

takiskan
07/03/2004, 00:37
ΦΥΣΙΚΑ Κ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑΚΙΣΚΑΝ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΣΧΗ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ..
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ Κ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ.

:beer:

Έχεις δίκιο !
Εύκολα παρερμηνεύονται κάποιες λέξεις αλλά είναι το πώς θέλει ο καθένας να το δει.
Δύο πράγματα πάντως δεν μπορούν να μείνουν μετέωρα !

1/ ΛΕΜΟΤ και ΕΛΠΑ --------- καμιά σχέση !-----------

2/ Τα πρώτα δικά μου ! :beer:

ΥΓ/ Καλό είναι όταν υπάρχει πιθανότητα αιχμής να αναλαμβάνουμε την ευθύνη όπως έχει τεθεί .

Φιλικά

warm up
07/03/2004, 01:34
εμένα μου βγήκε γιατί είμαι πάντα στην προθέρμαση (warm up) δηλαδή πάντα έτοιμος ....άσχετα ........αν δεν φτάνω ποτέ !!!!ΧΕ ΧΕ χΕ:rolleyes:

μετά από αυτό βάπτισα και το μαγαζί μου έτσι.....

1006