View Full Version : φλο
kapetan amerika
11/11/2014, 06:38
Στη mobile έκδοση της ιστοσελίδας, βλέπεις μόνο την πρώτη σελίδα με τα πρώτα μηνύματα που έχουν αναρτηθεί, χωρίς να υπάρχει τρόπος να περιηγηθείς στις τυχόν επόμενες σελίδες (δεν υπάρχει κανένας σύνδεσμος).
Φλολες
326802
326803
Δεν υπάρχει πρόβλημα στο mobile style.
φωτό απο κινητο πως βάζεις;Αν βάζεις.
φωτό απο κινητο πως βάζεις;Αν βάζεις.
Screenshot είναι, στα Windows Phone 8.1 βγαίνει πατώντας Power + Volume Up, στo iOS με Home + Power, σε άλλα δεν ξέρω...
εννοώ το screenshot πως το ανεβάζεις μεσω mobile style.Λάθος διατύπωση έκανα πριν.
εννοώ το screenshot πως το ανεβάζεις μεσω mobile style.Λάθος διατύπωση έκανα πριν.
Δεν υποστηρίζεται από το mobile style το ανέβασμα φωτογραφιών.
http://www.vbulletin.com/forum/forum/vbulletin-4/vbulletin-4-questions-problems-and-troubleshooting/412841-mobile-style-uploading-images-to-posts-and-bb-codes
checked.Παλιο αλλα ισχύει ακόμη .Κρίμα γιατι εννοείται πως ειναι η καλύτερη πλατφόρμα για φόρουμ.
kapetan amerika
11/11/2014, 20:43
Υπάρχουν δύο ή περισσότερες εκδόσεις mobile. Εγώ χρησιμοποιώ πιο φτωχή απ' αυτήν απ' την οποία ανήρτησες screenshots κι αυτή είναι φλόφουλ.
Υπάρχουν δύο ή περισσότερες εκδόσεις mobile. Εγώ χρησιμοποιώ πιο φτωχή απ' αυτήν απ' την οποία ανήρτησες screenshots κι αυτή είναι φλόφουλ.
Υπάρχει μόνο μια έκδοση του forum για mobile και επιπλέον πρόσβαση μέσω του mobile app Forum Runner.
Και οι δύο τρόποι δουλεύουν μια χαρά.
Δε βάζεις κανένα screenshot και καμιά περαιτέρω πληροφορία (συσκευή, λειτουργικό, browser, κλπ) μήπως και καταλάβουμε τι πρόβλημα έχεις;
kapetan amerika
11/11/2014, 21:08
Θα ανεβάσω σύντομα. Ευχαριστώ πάντως :)
kapetan amerika
11/11/2014, 21:10
Το κινητό μου είναι sony ericsson M600i με OS symbian UIQ3.
Το κινητό μου είναι sony ericsson M600i με OS symbian UIQ3.
Sorry, αλλά ο browser του κινητού σου είναι πολύ παλιός για να μπορέσει να κάνει render σωστά τις σελίδες του forum.
Δεν τίθεται θέμα από πλευράς μας, οπότε case closed.
kapetan amerika
13/11/2014, 13:30
Τα το πετάξω το χαμήλ μπατάρ :mad:
Στην mobile εκδοση οταν απανταω σε ενα θρεντ δεν εχω εμοτικονς. Ετσι ειναι?
Στην mobile εκδοση οταν απανταω σε ενα θρεντ δεν εχω εμοτικονς. Ετσι ειναι?
Ναι.
Μπορεις να τα γράψεις όμως αν ξερεις bbcode πχ :beer:
Υγ.Γράφω απο mobile
Το μονο που δεν μπορείς να κανεις απο το mobile είναι vroom!!!
Α,και να δεις το νουμερο του ποστ πχ #32
Κατα τα αλλά είναι σουπερ βολικό.
Screenshot είναι, στα Windows Phone 8.1 βγαίνει πατώντας Power + Volume Up, στo iOS με Home + Power, σε άλλα δεν ξέρω...
Home + Power για android...
κατω κατω στην αρχικη σελιδα της mobile εκδοσης υπαρχει σύνδεσμος με την ονομασια "πληρες site".
αν πατησετε εκει εμφανιζει το φορουμ κανονικα όπως στον υπολογιστη σας με ότι αυτό συνεπάγεται οσον αφορα το τι μπορειτε να κανετε..