Σύνδεση

View Full Version : ΑΕΚ-ΠΑΟ

Σελίδες : 1 [2]

zzr2005
27/10/2005, 17:52
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
[B]ναι το αποτελεσμα μετραει εχεις δικιο

[QUOTE]
οταν μάθουν στην Ευρώπη τι είναι αυτό το πράγμα που λέγεται ΑΕΚ τα ξαναλέμε....όσο για το αποτέλεσμα είναι ένα άκόμα αποτέλεσμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου το οποίο φυσικά δεν αρκεί για να φτάσει η ΑΕΚ το επίπεδο του Παναθηναίκό τόσο σε ελληνικό όσο και διεθνές επίπεδο.

la_villa
27/10/2005, 19:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Οι γαυροι αλλη φαση ρε παιδι μου....απο ομαδα-μοντελο που λεγαν στην αρχη του πρωταθληματος , φτασαν πριν απο τα Χριστουγεννα να βριζουν οι βλακες ακομα και τον Τζορτζεβιτς....που αν εχει εναν παικτη πραγματικα αξιας και σοβαρο ο γαυρος ειναι αυτος.....αρτος και θεαματα :lol:

Μια παροιμία λέει "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινι".

Εσείς διώξατε κακήν κακώς ολόκληρους παιχταράδες και λέτε για μας.
Μαζευτήτε λίγο ρεεεεεεεεε μην τις πετάτε έτσι θα πετύχαιτε κανέναν.

Αλλά ο Νικολάκης δεν συγχωρεί και σας τον "πετάει" κάθε φορά που σας βρίσκει.

Κοιτα ποιοι μιλάνε!!!!:eyepop: :eyepop:
:lol: :lol:

Μην γίνεστε κουρέ...εεεε...βαζέλες :sun:

zzr2005
27/10/2005, 20:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

οι παιχταράδες ποιοι είναι ακριβώς????
ο Μπασινάς???ο Καραγκούνης???? σε αυτές τις θέσεις έχουμε ποια παίχτες διεθνούς κλάσης...και δύο πού φερέλπιδες πιτσιρικάδες...
ο μόνος παιχταράς με σοβαρές προοπτικές που έφηγε είναι ο Σειταρίδης... εκεί όμως ο Παναθηναίκός πήρε πολλά λεφτά ...ίσως και ο Νικοπλίδης αλλά και ο Γκαλίνμοβιτς καλός είναι και φτηνότερος

el_hymador
28/10/2005, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε χαβαλεδες βαζελοι η φαση περσυ ηταν στο 95' και κοστησε στην ΑΕΚ 5+ δις...

το ιδιο ειναι?

πινετε τιποτα?

σιγα μην σας κοστισε τον εθνικο προϋπολογισμο.....αλλωστε με την trendy διοικηση που εχετε μαλλον τα χρηματα θα τα εδιναν για να σας συνθεσει τον υμνο ο elton john και να τον ερμηνευσει ο robin williams... :rotflmao: :rotflmao: η θα φτιαχνατε εμπορικο κεντρο αντι του μαγαζιου που ανοιξατε:rotflmao:

εδω μιλαμε οτι ειστε η μονη ομαδα παγκοσμιως που γκρεμισε το γηπεδο της χωρις να εχει εξασφαλισει πρωτα με σιγουρια την ανοικοδομηση του καινουργιου.....:lol: :lol: ....τα 5 δις σας μαραναν.....

el_hymador
28/10/2005, 12:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

εμεις ποτε δεν θεοποιησαμε παικτες....ποτε δεν ειχαμε στην ομαδα κακομαθημενους τσογλανους (Καστιγιο-Τζιοβανι-Ζαχοβιτς-Ελευθεροπουλος) που ειχαν καβαλησει το καλαμι.Αν ποτε καποιος δικος μας την εβλεπε βεντετα η δεν απεδιδε αυτα που επερεπε να αποδωσει επερνε τον πουλο.Εσας η παγια τακτικη σας ειναι σαν τα προβατα , πικαρισμενοι απο τις κωλοφυλαδες και τα media να τους προσκυνατε....και μετα να τους βριζετε....ειναι ο τροπος που λειτουργει ο γαυρος βλεπεις λογω επιπεδου των οπαδων του.....περαστικα σας.

manos426f
28/10/2005, 15:08
Σσν να ξεχνας και εσυ μου φαινεται καποιους παιχτες ονοματι Ασανοβιτς,Παολο Σοουζα κτλ

Ουτε τα καλυτερα παιδια ηταν,ουτε τα πιο ησυχα.Κατα τα αλλα ομως,συμφωνω με οσα λες για τους παιχτες του γαυρου...

Οπως επισης συμφωνω οτι Γεωργατος και Ανατολακης ειναι ωρα να χαιρετισουν και θα συμπληρωνα εγω Τζορτζεβιτς,Μαυρογενιδης,Σουρερ,,Ντανι.Οι δυο πρωτοι μονο και μονο επειδη δωσανε οτι ειχαν να δωσουν και φαινεται αυτο πλεον και οι αλλοι δυο γιατι εχει κι αλλα γουναρικα ο γαυρος για το φετινο χειμωνα στην γκαρνταρομπα του...

manos426f
28/10/2005, 15:14
Και εσεις δε πατε πισω βεβαια!Εχετε κασμιρενια παλτα!Μπισκαν,Νιλσον ειναι ΑΑ ποιοτητας!Και Γκονζαλες και Βυντρα ειναι απο αποδοση για κλαματα φετος!

Και μη πει κανας ξυπνιος οτι ο Βυντρα 'εσβησε΄τον Ροναλντινιο γιατι αυτο θα ηταν οτι πρεπει για να το πει για ανεκδοτο ο ξαδελφος Λεων στο ΟΛΑ Χ.

Απλα ο Ροναλντινιο σερνοταν.Για οποιον ξερει να βλεπει μπαλα,αυτο ηταν πασιφανες!!

zzr2005
28/10/2005, 17:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από manos426f
Και εσεις δε πατε πισω βεβαια!Εχετε κασμιρενια παλτα!Μπισκαν,Νιλσον ειναι ΑΑ ποιοτητας!Και Γκονζαλες και Βυντρα ειναι απο αποδοση για κλαματα φετος!

Και μη πει κανας ξυπνιος οτι ο Βυντρα 'εσβησε΄τον Ροναλντινιο γιατι αυτο θα ηταν οτι πρεπει για να το πει για ανεκδοτο ο ξαδελφος Λεων στο ΟΛΑ Χ.

Απλα ο Ροναλντινιο σερνοταν.Για οποιον ξερει να βλεπει μπαλα,αυτο ηταν πασιφανες!!
Τον Μπίσκαν και τον Νίλσον ας περημένουμε λίγο ακόμα μέχρι να τους κρίνουμε...ήμαρτον...τα παιδιά δεν κάνανε κάν σωστή προετοιμασία...το πιο πιθανό είναι να αργήσουν να φορμαριστούν..ποιος παίχτης χωρίς προετοιμασία μπαίνει και παίζει.???
ο Γκονζάλες είναι παιχταράς...έχεις άδικο ότι δεν έχει κάνει καλά παιχνίδια..απλά επειδή φέτος έχει τον άχαρο ρόλο να κόβει κιόλας εκτός από το να οργανώνει δεν είναι δυνατός να διακρίνεται τόσο στον επιθετικό τομέα...
Ο Βύντρα είναι μεγάλο παλτό και άσχετος από μπάλα ..αλλά τι να κάνουμε αφού στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μπακ που ξέρουν μπάλα...μόνο ο Σεϊταρίδης ήξερε αλλά τον μοσχοπουλήσαμε...

zzr2005
28/10/2005, 19:13
Σσν να ξεχνας και εσυ μου φαινεται καποιους παιχτες ονοματι Ασανοβιτς,Παολο Σοουζα κτλ

Ουτε τα καλυτερα παιδια ηταν,ουτε τα πιο ησυχα.Κατα τα αλλα ομως,συμφωνω με οσα λες για τους παιχτες του γαυρου...

Οπως επισης συμφωνω οτι Γεωργατος και Ανατολακης ειναι ωρα να χαιρετισουν και θα συμπληρωνα εγω Τζορτζεβιτς,Μαυρογενιδης,Σουρερ,,Ντανι.Οι δυο πρωτοι μονο και μονο επειδη δωσανε οτι ειχαν να δωσουν και φαινεται αυτο πλεον και οι αλλοι δυο γιατι εχει κι αλλα γουναρικα ο γαυρος για το φετινο χειμωνα στην γκαρνταρομπα του...
αν θες την άποψή μου μεγαλύτερο κακό στην ομάδα έκανε ξη κλίκα των Μπασινογκούμιδων παρά ο ΣΌΟΥΖΑ και ο Ασάνοβιτς...οι οποίοι δεν ήταν κ τα καλύτερα παιδιά αλλά κλίκα δεν κατάφεραν να κάνουν....αντίθετα οι Μπασινάδες, Λυμπερόπουλοι και οι Γκούμες είχαν αντίστοιχη συνμπεριφορά με αυτή των Ανατολάκηδων

kalgeorge
28/10/2005, 19:31

Δηλαδη εσυ που τα λες αυτα τωρα ξερεις απο μπαλα;;;;:eyepop:

ΜΠΙΣΚΑΝ ΚΑΙ ΝΙΛΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΤΑ;;;;;;;;;;;;
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΔΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!!!!!!:yuck: :eyepop:
ΚΑΙ Ο ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ....ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ , ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ.:uplate: ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΞΕΝΧΑΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

manos426f
28/10/2005, 20:32
Kοιτα,αν σου αρεσουν εσενα που εισαι και ΠΑΟ,τι να σου πω,πεφτουν οι απαιτησεις σας καθε χρονια!

Ο Γκονζαλες μπαλα ξερει και μπαλα δε παιζει!Κανε ενα παιχνιδι ανα τεσσερα!Τι να το κανεις!Και ο Ριβαλντο ξερει τονους μπαλα αλλα φετος τη φρεναρει την ομαδα του γαυρου!

Αληθεια ποια η γνωμη σου για τον Σεριτς και τις σεντρες που βγαζει?

Οσο για τον Βυντρα,εδω γελαω!Το παιδι,οχι,δε παιζει μπαλα!

Καθαρα με ποδοσφαιρικα κριτηρια πριν καποια χρονια ειχες παιχτες πολυ ανωτερους πισω και κεντρο!Καραγκουνη,Κυργιακο,Σειταριδη,
Μινχ.Δε γινεται να σου αρεσει ο Βυντρα λοιπον εκτος αν ισχυει οτι ειπα περι απαιτησεων!

manos426f
28/10/2005, 21:19
Για να δουμε και τον γαυρο αυριο με την Καλαμαρια!Λετε να εχουμε παλι θεμα συζητησης????

kalgeorge
28/10/2005, 22:27
Kοιτα,αν σου αρεσουν εσενα που εισαι και ΠΑΟ,τι να σου πω,πεφτουν οι απαιτησεις σας καθε χρονια!

Ο Γκονζαλες μπαλα ξερει και μπαλα δε παιζει!Κανε ενα παιχνιδι ανα τεσσερα!Τι να το κανεις!Και ο Ριβαλντο ξερει τονους μπαλα αλλα φετος τη φρεναρει την ομαδα του γαυρου!

Αληθεια ποια η γνωμη σου για τον Σεριτς και τις σεντρες που βγαζει?

Οσο για τον Βυντρα,εδω γελαω!Το παιδι,οχι,δε παιζει μπαλα!

Καθαρα με ποδοσφαιρικα κριτηρια πριν καποια χρονια ειχες παιχτες πολυ ανωτερους πισω και κεντρο!Καραγκουνη,Κυργιακο,Σειταριδη,
Μινχ.Δε γινεται να σου αρεσει ο Βυντρα λοιπον εκτος αν ισχυει οτι ειπα περι απαιτησεων!

Ρε φιλε Μανο...θα μας τρελανεις;;;;;;;;
Ειναι δυνατον να μην μου αρεσουν οι ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ - ΜΠΙΣΚΑΝ - ΝΙΛΣΟΝ;;;; Ρε τουλαχιστον μη τα λες και αλλου αυτα ρε...
Αν ηταν αυτοι σε αλλη ομαδα τωρα θα λεγαμε πω πω τι εχουν ρε πουστη και τωρα μας χαλανε;;;
Μιλας για απαιτησεις της ομαδας μου οταν εχετε μαζεψει ολα τα κατσικια και σας ταιζουν φουμαρα οτι ξερουν μπαλα;;;,

Και τελειωνοντας, για ξαναβαλε ρε φιλε τα ονοματα που λες διπλα διπλα και για ξαναδεστα μπας και καταλαβεις τι λες!!!!!

Θες να μου πεις οτι η τριαδα Καραγκουνης-Κυριακος-Σειταριδης ηταν καλυτεροι απο αυτους;;;;
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ.:rotflmao: :rotflmao:
Μονη συγκριση που μπορει να γινει ειναι Νιλσον - Σειταριδης, αλλα και αυτη δεν ειναι μεγαλη διαφορα, πρωτον γιατι αλλος ο τροπος παιχνιδιου τοτε του ΠΑΟ (Σειταριδης μπακ-χαφ) και αλλος τωρα (Νιλσον ή μπακ ή χαφ) και ναι ο Νιλσον ειναι πολυ καλος παιχτης.

Α και κατι αλλο που ειπες για Μινχ και Βυντρα.
ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟ!!!!!!
Καμμια συγκριση γιατι παιζουν τελειως διαφορετικη θεση οποτε δεν μπορεις να τους συγκρινεις.
Μονο μπορεις να πεις, Μινχ ή Σεριτς.
Και να εισαι σιγουρος οτι θα σου απαντησω Σεριτς, και γιατι ξερει μπαλα και γιατι ειναι κατα πολυ νεωτερος του Μινχ.

idi
28/10/2005, 22:30
ρε γαυροβαζελοι ανοιχτε μια καινουρια διαμαχη αυτη ειναι μονο για το 3-0 :D :D :D :D

skous
29/10/2005, 14:26
Το 3-0 μάλλον είναι σημάδι...

Πάντα τρίτοι ρε ΑΕΚάκια 44...

Ας μην σας είχε δώσει και ο καπετάνιος τα 3 του, και τότε ίσως να είσασταν και πάντα 4οι :)

manos426f
29/10/2005, 14:29
Εγω φιλε Κalgeorge δεν αναφερθηκα σε θεσεις αλλα σε παιχτες καθαρα!Μπορει να μην ειμαι βαζελος αλλα βλεπω την ομαδα σου και ξερω που παιζει ο καθενας γιατι μου αρεσει η μπαλα και οι φιλικες διαμαχες μετα!

Και την ΑΕΚ βλεπω και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ακομη και τον ΠΑΟΚ αμα κατσει αφου εχω και παοκτζη φιλαρακο.

Aληθεια ομως,ποια ειναι η ομαδα με τα κατσικια που λες οτι υποστηριζω?

Ιdi,εχεις απολυτο δικιο αλλα περιμενουμε και το σημερινο παιχνιδι για να αλληλοφαγωθουμε σε αλλο post!