View Full Version : Προτάσεις....?
προτάσεις για το styling του φόρουμ δέχεστε...?
για παράδειγμα μία eco / battery friendly αλλαγή θα ήταν να γίνει το φόντο σκούρο ανθρακί ώστε όταν περιηγούμαστε από φορητές συσκευές να μην καταναλώνει τόση ενέργεια για το φωτισμό της λευκής επιφάνειας....
Εγώ μαζί σου,πιστευω είναι και ποιο ξεκούραστο στα ματια.
akis_trevor
21/11/2014, 14:47
εγω παλι νομιζω οτι το μαυρο φοντο θα κουραζει...
ενα ανοιχτο γκρι,ισως ναι,αλλα πιο σκουρο δεν νομιζω..
Enable night mode στον browser.
327338
zannisvel
21/11/2014, 15:41
Προσωπικα το mobile version δε με βολευει. Ακομα και απο το κινητο στο desktop version σερφαρω. Ασε που εχουμε και 3100mA :smokin:
PetranGR
21/11/2014, 16:10
αν δεν φτιαχτεί αποκλειστικά μια ερφαμοργή για το Moto.gr άκρη δεν θα βγεί ,και μάλιστα κάποια που να είναι όπως είπαν τα παιδιά λίγο πιο σκουρόχρωμη.
Bradipous
21/11/2014, 16:19
Enable night mode στον browser.
327338
Τι ειναι το cosmopote ρε ψηλε; :confused:
παιδιά προς Θεού δεν μίλησα για σχεδιασμό εφαρμογών ούτε για night vision και υπέρυθρες....
έριξα απλά την ιδέα της αλλαγής της desktop προβολής του φόρουμ, από λευκή σε κάτι πιο σκούρο.
Οφέλη:
παραπάνω μπαταρία, λιγότερη κατανάλωση.
Καλύτερη εστίαση σε highlighted περιοχές,
Πιο άνετο διάβασμα το πρωί στο κρεβάτι που τα μάτια δεν έχουν ανοίξει ακόμα,
αλλά και τη νύχτα σε σκοτεινό χώρο διαβάζεις χωρίς να στραβώνεσαι ή να φέγγει ολόγυρα το λευκό,
το οποίο ειδικά στο κρεβάτι ενοχλεί τη γυναίκα που κοιμάται παραδίπλα....! (pantofla sleeping :cry:)
H δυνατότητα επιλογής θέματος ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός είναι στα υπ' όψιν για το μέλλον.
Προς το παρόν υπάρχουν οι εναλλακτικές που αναφέρθηκαν πιο πάνω.
Bob_o_mastoras
21/11/2014, 23:21
Εγω το γουσταρω ετσι ασπρο και φωτεινο. Ετσι και αλλιως η μπαταρια απο το λαπτοπ τα 'χει φτυσει οποτε το 'χω στο ρευμα ή μπαινω απο το desktop. :p
Τι ειναι το cosmopote ρε ψηλε; :confused:
ο πάροχος κινητης είναι :D
Εγω το γουσταρω ετσι ασπρο και φωτεινο. Ετσι και αλλιως η μπαταρια απο το λαπτοπ τα 'χει φτυσει οποτε το 'χω στο ρευμα ή μπαινω απο το desktop. :p
Ειμιαστε αρκετοι που μπαίνουμε με τάμπλετ ή σμαρτφόνι οπότε κάποιες επιλογες για καλύτερη πλοήγηση θα βόλευαν αρκετα.Σε μορφή desktop μια χαρά ειναι συμφωνω.