Σύνδεση

View Full Version : Σάββατο βράδυ στον Κιφησό

sniper
24/10/2005, 12:53
κατά τις 11.15....

Στο ύψος του Αλλού αριστερή στροφή.....

ΜΧ-3 που με πέρασε σαν σταματημένο......

Φεύγει ευθεία και χτυπάει στο κικλίδωμα και μετά στην κολώνα....

το ΜΧ3 κόβεται στην μέση και χτυπάει και ένα Punto.....

Και τα δυο έχουν σκορπίσει σε ΟΛΟτο πλάτος του δρόμου...

Σταματάω πολύ ποιο μπροστά και έχουν ήδη σταματήσει και κάποια κουτιά και έχουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ αρχίσει και τραβάνε έξω τους επιβάτες από τα 2 κουτιά... Φωνάζω όσο μπορώ να τους αφήσουν εκεί που είναι αλλά για μία ακόμα φορά η μόρφωση στα των περί ατυχημάτων είναι εμφανής..... Ευτυχώς δεν είχαν κάτι πολύ σοβαρό.....(στον αυχένα δλδ)

Στο ΜΧ3 3 άτομα - οδηγός και 2 κοπέλες αιμόφυρτες και η μία ημιλυπόθυμη και να κρυώνει...... (άσχημο αυτό)

Ο οδηγός του MX3 (γύρω στα 23-25) χτυπημένος στο μάτι και σπασμένα χέρι και πόδι είναι στην άκρη στο κράσπεδο να λέει : "Τι έκανα...." Στο τσακ κρατήθηκα να μην του σπάσω και το άλλο χέρι και πόδι....

Κουβαλάς κι άλλους μαζί σου ρε γελοίο υποκείμενο και πάς με πάνω απο 160 στον κιφησό και περιμένεις να μην σου συμβεί κάτι; και τι σου φταίνε ρε ανόητε οι κοπέλες;

Αλλά αυτοί είμαστε.....

Cpt. Haddock
24/10/2005, 12:59
:eyepop:

Τι να πει κανείς...

Έτσι όπως το περιγράφεις και λίγα έγιναν, βέβαια δεν ξέρουμε αλλά σκέψου οτι θα μπορούσαν να πέσουν πάνω τους ένα σωρό άλλοι...
με αυτοκίνητα και μηχανές

:( :(

(MX-5 ή Χ-3 ήταν; μας μπέρδεψες)

sniper
24/10/2005, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
........

(MX-5 ή Χ-3 ήταν; μας μπέρδεψες)

Αυτό είναι το θέμα τώρα; και γιατί μπερδεύτηκες; που είπα ΜΧ5 ή Χ3;

Cpt. Haddock
24/10/2005, 13:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αυτό είναι το θέμα τώρα; και γιατί μπερδεύτηκες; που είπα ΜΧ5;

Καλά, εννοείται οτι δεν είναι εκεί το θέμα...

(αλλά ποιό εννοείς; BMW X-3 ήταν;)

Το θέμα είναι οτι τέτοιοι οδηγοί υπήρχαν και θα υπάρχουν, ο κακός οδηγός είναι σε όλα κακός είτε οδηγεί αυτοκίνητο είτε πατίνι... και κακά τα ψέματα, όλοι σε κάποια στιγμή έχουμε υπερεκτιμήσει τις δυνατότητές μας.

Απλά ίσως πήγαινε και πιο πάνω από 160, πάντως εκείνη η αριστερή στροφή είναι χάλια και θέλει ΠΟΛΥ προσοχή, έρχεσαι από ευθεία, είναι κατηφόρα (μετά τη γέφυρα) με άσχημη κλιση..

Ό,τι πρέπει δλδ για να φύγεις από το δρόμο...

latris mixanis
24/10/2005, 13:18
Δυστυχώς δεν υπάρχει καθόλου μυαλό και ειδικά στους νέους οδηγούς που αγοράζουν ή τους αγοράζουν ένα γρήγορο αμάξι φινετσατο και θέλουν να πουλήσουν μούρη και μαγκιά στους φίλους και μη!!!

Κρίμα :( :( :(

sniper
24/10/2005, 13:25
Καλά, εννοείται οτι δεν είναι εκεί το θέμα...

(αλλά ποιό εννοείς; BMW X-3 ήταν;)

Το θέμα είναι οτι τέτοιοι οδηγοί υπήρχαν και θα υπάρχουν, ο κακός οδηγός είναι σε όλα κακός είτε οδηγεί αυτοκίνητο είτε πατίνι... και κακά τα ψέματα, όλοι σε κάποια στιγμή έχουμε υπερεκτιμήσει τις δυνατότητές μας.

Απλά ίσως πήγαινε και πιο πάνω από 160, πάντως εκείνη η αριστερή στροφή είναι χάλια και θέλει ΠΟΛΥ προσοχή, έρχεσαι από ευθεία, είναι κατηφόρα (μετά τη γέφυρα) με άσχημη κλιση..

Ό,τι πρέπει δλδ για να φύγεις από το δρόμο...

Μazda MX3....

Ο δρόμος δεν φταίει ποτέ.... Εκεί είναι και τον ξέρουμε όλοι. Αν δεν τον ξέρουμε δεν τρέχουμε.

Ισχύει και στις πίστες και στους δρόμους αυτό. Αν θες να πας τάπα πας μόνος σου..... και όχι σε δημόσιο δρόμο.

Cpt. Haddock
24/10/2005, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ο δρόμος δεν φταίει ποτέ.... Εκεί είναι και τον ξέρουμε όλοι. Αν δεν τον ξέρουμε δεν τρέχουμε.

Ισχύει και στις πίστες και στους δρόμους αυτό. Αν θες να πας τάπα πας μόνος σου..... και όχι σε δημόσιο δρόμο.

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!

:a18: :a18:

Ο δρόμος, όπως και να είναι, αυτός είναι, μακάρι να είχαμε καλύτερους... αλλά δεν έχουμε.

:mad: :mad:

oulas
25/10/2005, 18:28
Το Punto Που δεν εφτεγε σε τιποτα επεζησε; (το πληρωμα)

Αφου δεν πειρε και εσενα παραμαζωμα παλι καλα να λες sniper!

Alx 84
26/10/2005, 12:31
Γιατί. γιατί και πάλι γιατί;;;;;;;;;;;;;;

Δε μπορώ να καταλάβω κάτι. Τι προσπαθούν να δείξουν; οτι είναι χεράδες; Όπως και να το κάνουμε δε νομίζω ότι πρόκειται για κατόρθωμα να φορτώνει κανείς το αυτοκίνητο/μηχανή του και να πηγαίνει σαν τρελός. Τις μαγκίες μόνος του. Δε του φταίνε σε τίποτα οι άλλοι. Τι κατάφερε τώρα;

nimbus
27/10/2005, 10:19
μαλάκες είναι και προσπαθούν να αποδείξουν αυτά που δεν κατέχουν:D και προπάντων την πλήρη διαύγεια του μυαλού τους:sick:

afrotwin
27/10/2005, 10:42
lipon agapita mou pedia ta mx ine poli elafria me megali ipodinami ke pisokounita aftokinita

pou simeni oti prepi na ise odigara gia na to koumantaris
profanos to palikari ixe ta fragka na poulisi mouri ala den itan odigos ke tou efige to aftokinito exase ton elenxo apla pramatakia ine
ligo gkazi para pano ke an den ise kalo timoni pai opou 8eli afto to aftokinito
kati i asfaltos pou voi8ai para poli ta tetake... den 8eli poli

prepi na kserete oti mia poli lepti logiki mas kratai zontanous stin asfalto.....

dodos_1
27/10/2005, 11:38
εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο;ήταν 3 άτομα σε 2θέσιο αυτοκινητο;;;Ρε μ....κια που τραβάει ο κόσμος!:a31: :a31: :a31:

johnpan
27/10/2005, 12:15
Να πω κι εγώ τη μ@λακία μου?

Εντάξει είναι χοντρο μ@λ@κας ο οδηγός και τρέχει, αλλά οι κοπέλες δε φταίνε σε τίποτα? δε μπορούσαν να του πουν ''πώς πας έτσι βρε μαλάκα, σταμάτα να κατεβούμε και τράβα σκοτώσου μόνος σου''? Δηλαδή αν του έδιναν να καταλάβει ότι δε ''μουσκεύουν'' με τα 160 στον Κιφησό και ότι κάνει μαλ@κίες θα συνέχιζε να τρέχει? Φωνή δεν έχουν να μιλήσουν? Ήμήπως γούσταραν κι αυτές? Ή μήπως τον παρότρειναν κιόλας?

Συμφωνώ πως είναι ευθύνη αποκλειστικά του οδηγού, αλλά εγώ εστιάζω στη μαλακία που δέρνει τον κόσμο, και τις γκόμενες όχι μόνο τους κ@υλόγκαζους.

Κι εγώ ίσως να πήγαινα κατά τι πιο σβέλτα αν έβλεπε την κοπέλα μου να το ευχαριστιόταν. Εσείς?

johnpan
27/10/2005, 14:21
τι έγινε σας βούλωσα? :lol: :lol:

oulas
27/10/2005, 14:36
Καποιος να φερει το Τουμποφλο!:eyepop:

div400
27/10/2005, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Να πω κι εγώ τη μ@λακία μου?

Εντάξει είναι χοντρο μ@λ@κας ο οδηγός και τρέχει, αλλά οι κοπέλες δε φταίνε σε τίποτα? δε μπορούσαν να του πουν ''πώς πας έτσι βρε μαλάκα, σταμάτα να κατεβούμε και τράβα σκοτώσου μόνος σου''? Δηλαδή αν του έδιναν να καταλάβει ότι δε ''μουσκεύουν'' με τα 160 στον Κιφησό και ότι κάνει μαλ@κίες θα συνέχιζε να τρέχει? Φωνή δεν έχουν να μιλήσουν? Ήμήπως γούσταραν κι αυτές? Ή μήπως τον παρότρειναν κιόλας?

Συμφωνώ πως είναι ευθύνη αποκλειστικά του οδηγού, αλλά εγώ εστιάζω στη μαλακία που δέρνει τον κόσμο, και τις γκόμενες όχι μόνο τους κ@υλόγκαζους.

Κι εγώ ίσως να πήγαινα κατά τι πιο σβέλτα αν έβλεπε την κοπέλα μου να το ευχαριστιόταν. Εσείς?

και νομιζεις οτι ειναι λιγες οι κοπελες που γουσταρουν τα γκαζια ειτε με 2 ειτε με 4 τροχους!!! οχι φιλε η ευθυνη ειναι παντου και παντα του οδηγου και μονο. δηλ αν του ελεγαν να παει με 10 στον κιφησο θα επρεπε να τις ακουσει?
και δεν ειμαι αγιος εχω κανει και εγω τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ μου (και εμαθα νομιζω)

johnpan
27/10/2005, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
και νομιζεις οτι ειναι λιγες οι κοπελες που γουσταρουν τα γκαζια ειτε με 2 ειτε με 4 τροχους!!! οχι φιλε η ευθυνη ειναι παντου και παντα του οδηγου και μονο. δηλ αν του ελεγαν να παει με 10 στον κιφησο θα επρεπε να τις ακουσει?
και δεν ειμαι αγιος εχω κανει και εγω τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ μου (και εμαθα νομιζω)

Τι 'όχι φίλε μου' μου λές δηλαδή πού διαφωνείς? Δεν έγραψα 'ΣΥΜΦΩΝΩ πως είναι ευθύνη αποκλειστικά του οδηγού'?

ΑΛΛΑ να μη λέμε 'τι σου φταίνε οι κοπέλες' κιόλας με το μυαλό που κουβαλάνε κι αυτές έτσι? Γυρεύοντας πήγαιναν... αφού δε μιλούσαν, τι περίμεναν δηλαδή αν δε γούσταραν ?????

ΝΟΜΙΚΑ έχει την ευθύνη ο οδηγός και ΔΕ τον δικαιολογώ. ΑΛΛΑ μήπως οι γκόμενες τον παρότρυναν? οπότε και να μη λέμε 'τι φταίγαν τα κορίτσια'...

nimbus
27/10/2005, 15:27
Τι 'όχι φίλε μου' μου λές δηλαδή πού διαφωνείς? Δεν έγραψα 'ΣΥΜΦΩΝΩ πως είναι ευθύνη αποκλειστικά του οδηγού'?

ΑΛΛΑ να μη λέμε 'τι σου φταίνε οι κοπέλες' κιόλας με το μυαλό που κουβαλάνε κι αυτές έτσι? Γυρεύοντας πήγαιναν... αφού δε μιλούσαν, τι περίμεναν δηλαδή αν δε γούσταραν ?????

ΝΟΜΙΚΑ έχει την ευθύνη ο οδηγός και ΔΕ τον δικαιολογώ. ΑΛΛΑ μήπως οι γκόμενες τον παρότρυναν? οπότε και να μη λέμε 'τι φταίγαν τα κορίτσια'...

τι λες ρε φίλε?
αν ειναι μαλακισμένες οι γκόμενες, ο οδηγός δεν μπορεί να κρίνει?:lol: :lol:

πλάκα έχεις:winka:

χθες βράδυ, πήγα για ποτό με ένα φιλαράκι μου.
Με το αυτοκίνητο πήγα και τον πήρα. Στον δρόμο, είδε ότι κάπου γκάζωσα και μου έλεγε να τραβήξω σε μια στροφή χειρόφρενο:nono: του λέω..."φίλε μου είσαι τρελός?"
με δεύτερο ατομο να κάνω μαλακιά, για πιόν λόγο?
Τελικά ο παλιός μου συμαθητής ήταν λίγο γκάου εντέλει και μόνο που προσπαθούσε να με παροτρίνει στον τρόπο οδήγησης.:yuck:
Αν έκανα κάποιου είδους μαλακία κι έχανα τον έλεγχο, δεν θα έφταιγε ο τύπος, αλλά εγώ που δεν θα ήξερα τι μου γινόταν:lol:
Στο τιμόνι δεν ακούς τον καθένα, αλλά το ενστικτό σου, την λογική σου και την συνείδησή σου:winka:

(την γλίτωσε, αφού δεν του είπα να κατέβει επιτόπου..)

:wave2:

Cpt. Haddock
27/10/2005, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus

Στο τιμόνι δεν ακούς τον καθένα, αλλά το ενστικτό σου, την λογική σου και την συνείδησή σου:winka:

Σωστά όλα αλλά αν το παρακάνεις και σου λέει να ηρεμήσεις, πάλι δεν τον ακούς;

:confused:

nimbus
27/10/2005, 15:33
Σωστά όλα αλλά αν το παρακάνεις και σου λέει να ηρεμήσεις, πάλι δεν τον ακούς;

:confused:

υποτίθεται ότι είσαι ήρεμος:winka:όταν οδηγάς...
ειδάλλως ας οδηγήσει κάποιος άλλος:D

johnpan
27/10/2005, 15:48
ναι ρε Θοδώρα αλλά τώρα τη γ@μησες τη συζήτηση. Είπα ότι υπάρχουν πολλές μ@λακισμένες γκόμενες που δεν έχουν καμία αίσθηση και παροτρύνουν στην επικύνδυνη οδήγηση.

Ασφαλώς και φταίει ο οδηγός είναι μ@λακία του και είναι η 3η-4η φορά που το λέω. Αμα δεν έχεις λογική πώς να την ακούσεις?

ΑΛΛΛΛΛΛΑ να μη λέμε ότι 'τι φταιγαν τα κορίτσια', φταίγαν κι αυτές γιατί άμα του την έλεγαν όπως θα έκανες εσύ, ΔΕΝ θα συνέχιζε να τρέχει ο μ@λάκας.

Αντε τα λέμε:wave2:

nimbus
27/10/2005, 15:56
ναι ρε Θοδώρα αλλά τώρα τη γ@μησες τη συζήτηση. Είπα ότι υπάρχουν πολλές μ@λακισμένες γκόμενες που δεν έχουν καμία αίσθηση και παροτρύνουν στην επικύνδυνη οδήγηση.

Ασφαλώς και φταίει ο οδηγός είναι μ@λακία του και είναι η 3η-4η φορά που το λέω. Αμα δεν έχεις λογική πώς να την ακούσεις?

ΑΛΛΛΛΛΛΑ να μη λέμε ότι 'τι φταιγαν τα κορίτσια', φταίγαν κι αυτές γιατί άμα του την έλεγαν όπως θα έκανες εσύ, ΔΕΝ θα συνέχιζε να τρέχει ο μ@λάκας.

μάλλον εσύ την γάμησες την κουβέντα:yuck:
και μην ρίχνεις την ευθύνη στον συνοδηγό, γιατί δεν φταίει:mad:
Αν είναι μαλάκας ο οδηγός και δεν ξέρει που πρέπει να προσέχει τότε αστα να πάν στο διαολο:lol: :lol: :lol:
ειδικά αμα παρασύρεται από γκόμενες, είναι πολλά κιλά ξενέρωτος:winka:

div400
27/10/2005, 16:02

μαλλον συμφωνουμε τελικα:D

Alx 84
27/10/2005, 23:13

Υπ'οψην ότι δεν έχουν όλοι την αίσθηση του κινδύνου. Αν οι κοπέλες δεν οδηγούσαν, είναι δύσκολο να ξέρουν που και πότε τρέχουμε. Μη τις χώνετε μέσα αυτές. Και πάλι όμως αν γούσταραν και του έλεγαν να τρέξει πάλι βλακεία έκανε ο τύπος. Αν του έλεγαν να πάει να πνιγεί, θα πήγαινε;; δε νομίζω...
Είπαμε, πρέπει να ξέρουμε πότε , που και γιατί τρέχουμε!!! Η ευθύνη είναι του οδηγού και κανενός άλλου!!!!!!!!

gcrook
28/10/2005, 00:31
Καλα αυτα που λετε ρε αλλα ο ανθρωπος ειπε ΜΧ-3 οχι ΜΧ-5.
Ενα παλιο μπροστοκινητο ψευτοκουπε ειναι και μαλλον υποστροφικο στην συμπεριφορα του.
:mad:

Κατα τα αλλα...αστα να πανε καθε μερα δεκαδες τετοια συμβαινουν.

johnpan
28/10/2005, 00:48

ειδικά αμα παρασύρεται από γκόμενες, είναι πολλά κιλά ξενέρωτος:winka:

Εντάξει, φαίνεται από αυτό ότι το πήρες προσωπικά το θέμα... Το είχα καταλάβει και νωρίτερα αλλά τώρα το είπες τελείως χύμα.

και μην ρίχνεις την ευθύνη στον συνοδηγό,

διάβασε πιο προσεκτικά για το πού ρίχνω την ευθύνη. Πρέπει να το πω και 6η φορά?

Μιλάμε για το συγκεκριμένο ατύχημα το οποίο κατά 90% αν είχαν μιλήσει οι γκόμενες στο μαλάκα ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ.

Αφου δε μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό..... no further comments.

oulas
28/10/2005, 01:20
Τι τσακονεστε βρε παιδια, για το αν εφαιγαν οι γκομενες η ο οδηγος, και ποιος ειπε τι, αφου μεσα στο αθτοκινο δεν εισασταν οποτε δεν θα βγαλετε ακρη.

Το μονο συμαντικο απο κατι τετοιες υποθεσεις, ειναι να βλεπουμε τους καγκουρες να μην πεφτουν πανω μας. Αυτοι καγκουρες ειναι, μυαλο δεν βαζουν!

johnpagr
28/10/2005, 01:24
To timoni to krataei o odhgos. H osh ef8inh tou analogeite einai ka8ara dikh tou kai oxi twn synepivenontwn. Oi synepivenontes alla kai oi oloi gyrw tou einai ef8inh twn praksewn tou. To gkazi kai h txythta einai ka8arh entolh tou egkefalou tou na ftasei ta x xlm.
To aima omws einai to apotelesma ths prakshs.
Afto den kseplenete apo to mialo oso kai an to plhneis.
Ti psaxnoume twra na vroume montela (auto) kai montela (synepivenontes / kopeles).
Afto pou katalava egw einai oti to palikari ekane mia aperhskepsia pou e8ese se kindhno enan motosykletisth, tous osous synepivenontes tou (efxwme na einai oloi kala) kai tous perigyrous.
Sthn ekei klimaka epikyndhnothtas, o odhgos motosikletas htan o pio akalyptos apo olous me synepeia thn opoidhpote. To nai men eftyxima htan oti den synevh to moireo me thn mhxanh, alla synevh vevea me to aftokinhto.
As einai kala kai meta apo afto as valoun mialo kai to symanthkotero einai NA PARADEIGMATISTOUN kai aloi, na mhn xynete aima sthn asfalto toso epipolea.

Nikoskazer2000
28/10/2005, 02:51
Και τώρα να την απογ@μήσω και 'γω τη συζήτηση :rotflmao: :

Ποιός είναι ο ορισμός των "χεράδων";

Ξέρω ξέρω...ανεκπαίδευτος :a26:.

nimbus
28/10/2005, 11:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Υπ'οψην ότι δεν έχουν όλοι την αίσθηση του κινδύνου. Αν οι κοπέλες δεν οδηγούσαν, είναι δύσκολο να ξέρουν που και πότε τρέχουμε. Μη τις χώνετε μέσα αυτές. Και πάλι όμως αν γούσταραν και του έλεγαν να τρέξει πάλι βλακεία έκανε ο τύπος. Αν του έλεγαν να πάει να πνιγεί, θα πήγαινε;; δε νομίζω...
Είπαμε, πρέπει να ξέρουμε πότε , που και γιατί τρέχουμε!!! Η ευθύνη είναι του οδηγού και κανενός άλλου!!!!!!!!

:winka: :a18:

nimbus
28/10/2005, 11:49
Εντάξει, φαίνεται από αυτό ότι το πήρες προσωπικά το θέμα... Το είχα καταλάβει και νωρίτερα αλλά τώρα το είπες τελείως χύμα.

διάβασε πιο προσεκτικά για το πού ρίχνω την ευθύνη. Πρέπει να το πω και 6η φορά?

Μιλάμε για το συγκεκριμένο ατύχημα το οποίο κατά 90% αν είχαν μιλήσει οι γκόμενες στο μαλάκα ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ.

Αφου δε μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό..... no further comments.

διάβασε κι εσύ τι γράφεις και τι σου γράφω...
no worries my friend:winka: (λέμε στον Καναδά)
καλή καρδιά:wave2:

nimbus
28/10/2005, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
To timoni to krataei o odhgos. H osh ef8inh tou analogeite einai ka8ara dikh tou kai oxi twn synepivenontwn.

με κάλυψες:sun:

manos426f
28/10/2005, 11:58
::yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
Κριμα και παλι κριμα να ακουμε καθε μερα οτι γινονται τετοια σκηνικα!

Τωρα τι λεμε για ευθυνες και αλλα τετοια.....Στην τελικη,το τιμονι ΕΝΑΣ το κραταει και πρεπει εκεινη την ωρα να μη κραταει και το πουλι του μαζι,κυριολεκτικα η μεταφορικα......

Και αν οι γκομενες ηταν κ..λογκαζες αυτο δεν θα αρκουσε σαν δικαιολογια στους γονεις της απο τον οδηγο αν γινοταν τιποτα χειροτερο...

nimbus
28/10/2005, 12:02
:winka: :wave2: :sun:
καλημέρα:)
χαίρομαι να διαβάζω ώριμες κουβέντες:wave2:

manos426f
28/10/2005, 12:08
Καλημερα και σε σενα και ανταποδιδω στο επακρο την αποψη....:) :)