View Full Version : ktm για ολα τα γουστα!
peterTHErider
26/11/2014, 22:17
για αυτο τους γουσταρω αυτους τους αυστριακους...γιατι δεν αφηνουν κανεναν αλλο να χαλαρωσει!κανατε κυριοι μεγαλα ON-off με 160 αλογατα με μοναδικο στοχο την ασφαλτο?οκ εχω τα αλλα να σας σβερκωνουν,παρε τωρα και αυτο να ηρεμησετε παλι...εγω τους λεω μαγκες και τους βγαζω το καπελο...
http://www.asphaltandrubber.com/bikes/ktm-1290-smt-supermoto-t-spy-photos/
πυξιδας990
27/11/2014, 08:23
γαμει και προκαλει,ειδικα η μουσουδα
peterTHErider
27/11/2014, 11:59
Εγω βλεπω και γουσταρω που οι αυστριακοι δεν αφηνουν κανεναν σε χλωρο κλαρι και ολοι σε ολες τις κατηγοριες του βλεπουν και ζοριζονται...ενα καλο σσ και ενα μεγαλο σπορ τουρινγκ λειπουν να ολοκληρωθει το παζλ...
Πολύ κσλή παραλλαγή αλλά αυτό το μούτρο που φτάνει μέχρι το προφυλακτήρα δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα
Πάντως, παλιότερα δεν ήταν μικροτσούτσουνοι οι Αυστριακοί..
Πάντως, παλιότερα δεν ήταν μικροτσούτσουνοι οι Αυστριακοί..
συμβάδιζαν με τους πελάτες εκείνη την εποχή
Yianniss
28/11/2014, 08:56
H KTM καλο θα ηταν να καταλάβει οτι τη στιγμη που θα βγαλει ενα 800αρι adventure θα γεμισει τα ταμεια της και αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος. Οχι οι κοντρες ποιος θα βγαλει το πιο δυνατο σπορτ-τουρινγκ-στριτ...
amyroukai
28/11/2014, 10:17
Έχει πλάκα αυτό.
Διάβαζα πρόσφατα ότι η Samsung, έχοντας καταβάλλει από έτη προσπάθεια να βγάζει πολλά τηλέφωνα θεωρητικά "για κάθε πιθανή ανάγκη, κατηγορία και αγορά" είδε ότι η πληθώρα μοντέλων με επικαλυπτόμενες ιδιότητες τελικώς οδήγησε σε συρρίκνωση των κερδών και απούλητο στοκ στις αποθήκες. Η αλλαγή πορείας σε παραγωγή με λιγότερα μοντέλα και η αλλαγή CEO για την κατηγορία των κινητών ήταν η λύση. Το ίδιο έκανε και η Sony πρόσφατα, για τους ίδιους λόγους. Να θυμηθούμε και τον "πόλεμο" Citroen-Renault που οδήγησε την μία χρεωκοπημένη στην εξαγορά από την Peugeot και την άλλη στην αγκαλιά της Nissan; Η ΚΤΜ φαντάζομαι ότι κάτι ξέρει καλύτερα από εμένα... Ή ακόμα δεν έχει καταλάβει αυτό που κατάλαβαν άλλοι, με όχι ωραίο τρόπο.
Ωραίο μηχανάκι, ναι. Αλλά "καλύτερο" από το 1190 με τον 19-17; Ποιό κενό πάει να καλύψει; Καλός ο ανταγωνισμός, μερικές φορές μου φαίνεται ότι απλά γίνεται για να γίνει.
Έχει πλάκα αυτό.
Διάβαζα πρόσφατα ότι η Samsung, έχοντας καταβάλλει από έτη προσπάθεια να βγάζει πολλά τηλέφωνα θεωρητικά "για κάθε πιθανή ανάγκη, κατηγορία και αγορά" είδε ότι η πληθώρα μοντέλων με επικαλυπτόμενες ιδιότητες τελικώς οδήγησε σε συρρίκνωση των κερδών και απούλητο στοκ στις αποθήκες. Η αλλαγή πορείας σε παραγωγή με λιγότερα μοντέλα και η αλλαγή CEO για την κατηγορία των κινητών ήταν η λύση. Το ίδιο έκανε και η Sony πρόσφατα, για τους ίδιους λόγους. Να θυμηθούμε και τον "πόλεμο" Citroen-Renault που οδήγησε την μία χρεωκοπημένη στην εξαγορά από την Peugeot και την άλλη στην αγκαλιά της Nissan; Η ΚΤΜ φαντάζομαι ότι κάτι ξέρει καλύτερα από εμένα... Ή ακόμα δεν έχει καταλάβει αυτό που κατάλαβαν άλλοι, με όχι ωραίο τρόπο.
Ωραίο μηχανάκι, ναι. Αλλά "καλύτερο" από το 1190 με τον 19-17; Ποιό κενό πάει να καλύψει; Καλός ο ανταγωνισμός, μερικές φορές μου φαίνεται ότι απλά γίνεται για να γίνει.
μου αρέσει αυτή η σκέψη... μοιάζει κάπως με φιλοσοφική αναζήτηση σχετικά με την πολιτική και τακτική της KTM...
Από την άλλη όμως αν το σκεφτείς ανάποδα...
έχει 2-3 καλά μοτέρ, με 2-3 παραλλαγές το καθένα παει να πιάσει σχεδόν όλες τις κατηγορίες. Όχι απλά να τις πιάσει, αλλά να είναι στην κορυφή τους...
δεν ξέρω αν το καταφέρνει αλλά θα δείξει το μέλλον... Σαφώς η πιο αψυχολόγητη κίνηση ήταν η εμφάνιση του 1050, 1190, 1290 σχεδόν μαζί... αλλά είπαμε, θα δείξει.
επίσης πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε με βάση το αγοραστικό κοινό της Ελλάδας... Εκεί έξω υπάρχει η Αμερική, η Ευρώπη, η Ασία με πολλούς ανθρώπους που το "δεκαχίλιαρο" είναι εύκολο να το δώσουν και το "εικοσάρικο" είναι ίιισως η υπέρβαση της χρονιας (και όχι της δεκαετίας)...
stavrouliasp
28/11/2014, 12:36
Διαβάστε λίγο εδώ και δείτε σε ποιο αγοραστικό κοινό στοχεύει.
http://www.mototriti.gr/mobile/data/news/preview_news/EICMA-2014-KTM-1050-Adventure_102951.asp
Manalishi
28/11/2014, 13:34
[QUOTΕ]άντως, παλιότερα δεν ήταν μικροτσούτσουνοι οι Αυστριακοί..[/QUOTE]
Σαφώς η πιο αψυχολόγητη κίνηση ήταν η εμφάνιση του 1090, 1190, 1290 σχεδόν μαζί...
Με έναυσμα τα παραπάνω, αυτό θεωρώ γίνεται... - ααα έχεις το 1090....Μικρέ...εγώ το έχω μεγαλύτερο...κ.ο.κ....