View Full Version : καὶ ἐγένετο φῶς
georgemark
27/11/2014, 09:55
τι λέτε για την παρακάτω πατέντα ;Μεγάλη εντύπωση μου κάνει ότι σηκώνει και το αερόθερμο !!!
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/11/video_212.html
:plaf:
Να υποθεσω στο μαθημα της φυσικης πρεπει να εκανες κοπανες ετσι;
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
27/11/2014, 10:09
δεν το μεταφερετε στα ανεκδοτα βρε παιδια.:lol:
georgemark
27/11/2014, 10:14
:plaf:
Να υποθεσω στο μαθημα της φυσικης πρεπει να εκανες κοπανες ετσι;
Μην υποθέτεις τίποτα .. να είσαι σίγουρος:lol:
:lol:
Μην υποθέτεις τίποτα .. να είσαι σίγουρος:lol:
sapila racing
27/11/2014, 11:07
τι λέτε για την παρακάτω πατέντα ;Μεγάλη εντύπωση μου κάνει ότι σηκώνει και το αερόθερμο !!!
Εμένα μου αρεσε που έβαλες πνεύμα και περισπωμένη. :)
Μην το γελάτε! Τα αποτέλεσμα του βίντεο είναι εμφανέστατα.
327583
Ο λόγος που δεν άφηναν να δημοσιοποιηθεί η πατέντα είναι ειναι επειδή οποιαδήποτε φθηνή εναλλακτική μορφή ενέργειας είναι αντίθετη προς τα συμφέροντα των "μεγάλων".
Μετά τη δημοσίευση του βίντεο απ' το τρομακτικό η τιμή των μπαταριών ΑΑΑ ΑΑ και Α έπεσαν κατακόρυφα ενώ η τιμή των πολύμπριζων διπλασιάστηκε.
Οι Αμερικάνοι άλλαξαν σχέδιο εξωτερικής πολιτικής καθότι το πετρέλαιο έχει αρχίσει να χάνει σιγά σιγά την αξία του.
Όταν ξεπεραστεί και το πρόβλημα του πως θα μπορεί η μιζα-αναπτήρας να δίνει σπινθήρα σε παραπάνω από ένα πολύμπριζα θα δούμε το σύστημα αυτό και στα αμάξια μας.
Σταδιακά η τεχνολογία θα περάσει και στις μηχανές. Με έναν αναπτήρα θα μπορούμε να πηγαίνουμε όσες βόλτες θέλουμε. Δικαιολογίες του τύπου μου τελείωσε η τσακμακόπετρα δεν θα περνάνε!
Τα βενζινάδικα δεν θα κλείσουν αλλά θα πουλάνε πολύμπριζα και αναπτήρες και η τιμή τους θα εξαρτάται από την τιμή της τσακμακόπετρας και του χαλκού.
Χαμένοι θα βγουν μόνο οι καπνιστές για ευνόητους λόγους.
Το Ελληνικό κράτος κάτι ήξερε που πούλησε υποσταθμούς της ΔΕΗ για ένα κομμάτι ψωμί.
georgemark
27/11/2014, 11:34
Για να δείξω ότι δεν είμαι των θετικών επιστημών :)
georgemark
27/11/2014, 11:41
Μην το γελάτε! Τα αποτέλεσμα του βίντεο είναι εμφανέστατα.
327583
Ο λόγος που δεν άφηναν να δημοσιοποιηθεί η πατέντα είναι ειναι επειδή οποιαδήποτε φθηνή εναλλακτική μορφή ενέργειας είναι αντίθετη προς τα συμφέροντα των "μεγάλων".
Μετά τη δημοσίευση του βίντεο απ' το τρομακτικό η τιμή των μπαταριών ΑΑΑ ΑΑ και Α έπεσαν κατακόρυφα ενώ η τιμή των πολύμπριζων διπλασιάστηκε.
Οι Αμερικάνοι άλλαξαν σχέδιο εξωτερικής πολιτικής καθότι το πετρέλαιο έχει αρχίσει να χάνει σιγά σιγά την αξία του.
Όταν ξεπεραστεί και το πρόβλημα του πως θα μπορεί η μιζα-αναπτήρας να δίνει σπινθήρα σε παραπάνω από ένα πολύμπριζα θα δούμε το σύστημα αυτό και στα αμάξια μας.
Σταδιακά η τεχνολογία θα περάσει και στις μηχανές. Με έναν αναπτήρα θα μπορούμε να πηγαίνουμε όσες βόλτες θέλουμε. Δικαιολογίες του τύπου μου τελείωσε η τσακμακόπετρα δεν θα περνάνε!
Τα βενζινάδικα δεν θα κλείσουν αλλά θα πουλάνε πολύμπριζα και αναπτήρες και η τιμή τους θα εξαρτάται από την τιμή της τσακμακόπετρας και του χαλκού.
Χαμένοι θα βγουν μόνο οι καπνιστές για ευνόητους λόγους.
Το Ελληνικό κράτος κάτι ήξερε που πούλησε υποσταθμούς της ΔΕΗ για ένα κομμάτι ψωμί.
Ανατρίχιασα 327585 τόσο κακό έκανε στους μεγάλους το tromaktiko;
karellen
27/11/2014, 11:49
Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά τα σκουπιδ...εεε έγκυρα μπλογκ και καταρρίπτουν για πλάκα νόμους θερμοδυναμικής,όχι τίποτε άλλο,μη βαριόμαστε κιόλας.
Άντε και σε αεικίνητο!
Επειδή ως κλασικοί Ελληναράδες έχετε άποψη για όλα και ότι νέο το θάβετε ή το χλευάζετε, αφήστε εμάς να απολαμβάνουμε τα ευεργετήματα των νέων τεχνολογιών.
Το κάνω χρόνια τώρα και στο σπίτι καταναλώνω έναν αναπτήρα τον μήνα περίπου. Στο μαγαζί που έχουμε τριφασικό μου έρχεται 3-4 αναπτήρες τον μήνα.
πολύ φτηνότερα από το να πληρώνω δεη και χαράτσια και λοιπούς φόρους.
Μείνετε λοιπόν στην "παντογνωσία σας" και αφήστε εμάς τους χαζούς να κάνουμε αλχημείες.
karellen
27/11/2014, 11:55
Στο τριφασικό όμως θέλει 3 αναπτήρες ταυτόχρονα.
Αν συνυπολογίσεις και το κόστος των tie wrap,μη νομίζεις,μία η άλλη βγαίνει με τη ΔΕΗ.
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
27/11/2014, 11:57
Με zippo γινετε δουλια?
Joyrider
27/11/2014, 12:02
Κάνει μπαμ ότι είναι κόλπο. Αφού φαίνεται το λαμπάκι του wifi αναμμένο και του στέλνει ρεύμα από το router. χελόοου :wlae:
Ανατρίχιασα 327585 τόσο κακό έκανε στους μεγάλους το tromaktiko;
Ω ναι! :lol:
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
27/11/2014, 12:15
ΠΡΟΣΕΧΤΕ τι γραφετε. οι 7 μεγαλες αδερφες, καραδοτουν.:lol::lol:
Κάνει μπαμ ότι είναι κόλπο. Αφού φαίνεται το λαμπάκι του wifi αναμμένο και του στέλνει ρεύμα από το router. χελόοου :wlae:
τι μλκς
:bawl::bawl:
ΠΡΟΣΕΧΤΕ τι γραφετε. οι 7 μεγαλες αδερφες, καραδοτουν.:lol::lol:
define "καραδοτούν" ή αλλιώς μάθε να σέβεσαι τους συνομιλητές σου και μην βρίζεις.
Που θα Με πεις εμένα "καραδοτούν"
:bawl::bawl:
georgemark
27/11/2014, 12:57
Λοιπόν έβαλα άλλον να το δοκιμάσει, μετά από ώρα μου έστειλε mms ......δουλεύει μου είπε αλλά έχει παρενέργειες
327590
:lol::lol::lol:
Την βαρεία στο "και" την περάσαμε στο ντούκου..??
nick_VFR
27/11/2014, 22:24
Το είχα δει, αλλά δεν σκέφτηκα να σας ρωτήσω πρώτα... και χάλασα έναν αναπτήρα τζάμπα! :(
Και τώρα δεν έχω τρόπο να ανάψω τσιγάρο! :(:(:(
Μπινιά!!! :mad::mad::mad::moutza::moutza:
nikos_abel
27/11/2014, 22:39
Το είχα δει, αλλά δεν σκέφτηκα να σας ρωτήσω πρώτα... και χάλασα έναν αναπτήρα τζάμπα! :(
Και τώρα δεν έχω τρόπο να ανάψω τσιγάρο! :(:(:(
Μπινιά!!! :mad::mad::mad::moutza::moutza:
Πορτοκάλια έχεις;
nick_VFR
27/11/2014, 22:43
Πορτοκάλια έχεις;
Όχι, τα έφαγα!
menelaos46
27/11/2014, 22:58
Πορτοκάλια έχεις;
:cry::cry::cry:
andreaspetr
28/11/2014, 00:12
το δοκιμασα και εγω αλλα νομιζω κατι δεν εκανα καλα...
327638
Exxon, BP, Gazprom, Shell και όλες οι μεγάλες εταιρείες ενέργειας στον πλανήτη πολύ σύντομα θα παίρνουν τσιμπούκι@ στην BIC.
Αν τελειοποιήσουν τον τρόπο να παράγουν ενέργεια και από ξυραφάκια όπως πολύ σύντομα θα καταφέρουν, θα τους παίρνουν πίπες Darth Vader, εξωγήινοι και λοιπές δυνάμεις.
κάτι τέτοιο δηλαδής:
http://www.youtube.com/watch?v=kyvn9r25tD0
Εδώ μιλάμε για τον ΟΤΕ, ο ΟΤΕ είναι μεγάλος, ο ΟΤΕ είναι μακρύς, έχουμε μπει στο χρηματηστήριο, στη Wall Street μας κάνουνε τσιμπούκι@ χαχαχα