PDA

View Full Version : Κόλλημα με κωδικό paypal

notakos600
05/12/2014, 19:04
Που είναι το paypal code (τετραψήφιο) για να επιβεβαιώσω την κάρτα μου και δεν μπορώ να το βρω εκεί που μου λέει ρε γμτ;

Elesun
05/12/2014, 19:10
Αν θυμάμαι καλά ο κωδικός αυτός έρχεται μαζί με τον πρώτο, μετά την εγγραφή στο paypal, λογαριασμό της κάρτας σου μαζί με μια μικρή χρέωση, η οποία πιστώνεται μετά την επιβεβαίωση.

Hayate
05/12/2014, 19:13
Κανονικά πρέπει να δείς είτε μέσω E-Banking μια χρέωση απο paypal,που θα αναγράφει το 4ψήφιο,είτε αν δε μπορείς να το δείς για οποιοδήποτε λόγο κάνε ένα τηλεφωνάκι στην εξυπηρέτηση πελατών και θα σε βοηθήσουν τα παιδιά είναι σύνηθες το φαινόμενο και γνωρίζουν (εκτός και αν πέσεις στην εξαίρεση).Επίσης να ξέρεις θέλει 2-3 μέρες για την επιβεβαίωση.

teogtp
05/12/2014, 19:14
Που είναι το paypal code (τετραψήφιο) για να επιβεβαιώσω την κάρτα μου και δεν μπορώ να το βρω εκεί που μου λέει ρε γμτ;

Μπες μεσα στον τραπεζικο λογαριασμο που δηλωσες στο PAypal και στην περιγραφη της συναλλαγης που θα πραγματοποιησει το PAypal θα αναγραφεται ο τετραψηφιος αριθμος.
Υπ'οψιν οτι η συναλλαγη δεν γινεται αμεσα.Μπορει να περασει καμια μερα ή και δυο.

teogtp
05/12/2014, 19:28
Κανονικά πρέπει να δείς είτε μέσω E-Banking μια χρέωση απο paypal,που θα αναγράφει το 4ψήφιο,είτε αν δε μπορείς να το δείς για οποιοδήποτε λόγο κάνε ένα τηλεφωνάκι στην εξυπηρέτηση πελατών και θα σε βοηθήσουν τα παιδιά είναι σύνηθες το φαινόμενο και γνωρίζουν (εκτός και αν πέσεις στην εξαίρεση).Επίσης να ξέρεις θέλει 2-3 μέρες για την επιβεβαίωση.

Ρε συ!
Βγες απο το μυαλο μου!!!!!:lol:

Hayate
05/12/2014, 19:58
Axaxaxaxa τι να κάνουμε ρε τεούλη...:beer:

notakos600
05/12/2014, 20:01
Υποψιν αυτο συνεβη αφου εκανα καποιες αγορες ηδη με την καρτα.

Οι κωδικοι για το e-banking δινονται με την εκδοση της καρτας;
Αλλιως πρεπει να παω ο ιδιος στην τραπεζα για να αναζητησω τον τετραψηφιο;

Hayate
05/12/2014, 20:04
Αν δεν έχεις e-banking πρέπει να κάνεις αίτηση στην Τράπεζα κανονικά π.χ. στην Εθνική,άλλες τράπεζες το παρέχουν με το που ανοίγεις τον λογ/σμο.ΑΛΛΑ για να μη μπλέκεις όχι,κάνε ένα τηλεφωνάκι στο Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών συνήθως είναι 24/7.Θα δούνε την χρέωση αν έχει γίνει και θα σου πούνε το 4ψήφιο.

notakos600
05/12/2014, 20:07
Στο Paypal να παρω εννοεις;

teogtp
05/12/2014, 20:15
Οχι στην εξυπηρετηση πελατων της τραπεζας σου θα καλεσεις.

notakos600
05/12/2014, 20:30
Εξυπηρετικότατοι, μαζί τους μιλούσα και ανέμενα μέχρι τωρα. Όλα καλά.
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά.

Hayate
05/12/2014, 21:05
Για πολλούς λόγους, αναφορικά 2 όμως:α)για ασφάλεια είναι καλύτερα να δείς μέσα απο το λογ/σμό σου είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω του τηλεφώνου που έκανες παρά να σου στείλουν το email που π.χ. δεν έχει τόσες δικλείδες όσο τα E-banking β)Γιατί απλά έξω λειτουργεί πολλά χρόνια o τροπος με το e-banking,απλά τα τελευταία 3-4 χρόνια το προωθούν και πολύ καλά κάνουν απλά άργησε λίγο η "μόδα" να έρθει.

Μη το συζητάς κάν να 'σαι καλά :) :beer:

teogtp
05/12/2014, 21:42
Χρωστάς e -beers..........:D
:beer:

notakos600
05/12/2014, 21:51
Αμέτρητες, σόρυ αλλά το μυαλό μερικές φορές...:beer::beer::beer::beer::beer::beer:

teogtp
05/12/2014, 22:28
Αμέτρητες, σόρυ αλλά το μυαλό μερικές φορές...:beer::beer::beer::beer::beer::beer:

Βρε συ!Πλακα κανω!
Α! και που΄σε..........πολλες ανοιξες και θα ζεσταθουν.
:lol:

Red Rider
06/12/2014, 09:14
Αυτό με την επιβεβαίωση την θυμάμαι όταν είχα περάσει μία κάρτα πριν 5 περίπου χρόνια ..
Πριν καμία εβδομάδα πέρασα νέα κάρτα στο PayPal και την πήρε κατευθείαν. Επί τόπου μάλιστα έκανα και αγορές.
Και εμένα μου φάνηκε περίεργο....

notakos600
06/12/2014, 09:18
Αυτό με την επιβεβαίωση την θυμάμαι όταν είχα περάσει μία κάρτα πριν 5 περίπου χρόνια ..
Πριν καμία εβδομάδα πέρασα νέα κάρτα στο PayPal και την πήρε κατευθείαν. Επί τόπου μάλιστα έκανα και αγορές.
Και εμένα μου φάνηκε περίεργο....

Ποιό ήταν περίεργο, για πε.
Ένα μήνα έχω που έβγαλα προπληρωμένη mastercard και δεν τα πολυμυρίζω τα συστήματα.

devil's animal
06/12/2014, 09:29
εβαλα την καινουργια καρτα στο paypal Τεταρτη και μεχρι και Παρασκευη δεν ειχαν δει τον τετραψηφιο κωδικο...παρ'ολα αυτα φαινοταν η χρεωση του 1,5€ που ειχαν κανει καθως ειχα αλλο λογιστικο υπολοιπο και αλλο διαθεσιμο υπολοιπο...

την Δευτερα ξαναπηγα τραπεζα και μου ειπαν τον κωδικο κανονικα...

με το που εβαλα τον κωδικο για επιβεβαιωση της καρτας, επιστραφηκε και το 1,5€...

:wave2:

notakos600
06/12/2014, 09:32
εβαλα την καινουργια καρτα στο paypal Τεταρτη και μεχρι και Παρασκευη δεν ειχαν δει τον τετραψηφιο κωδικο...παρ'ολα αυτα φαινοταν η χρεωση του 1,5€ που ειχαν κανει καθως ειχα αλλο λογιστικο υπολοιπο και αλλο διαθεσιμο υπολοιπο...

την Δευτερα ξαναπηγα τραπεζα και μου ειπαν τον κωδικο κανονικα...

με το που εβαλα τον κωδικο για επιβεβαιωση της καρτας, επιστραφηκε και το 1,5€...

:wave2:

Τον έβαλα τον τετραψήφιο κωδικό χθες το βράδυ (μετά από επικοινωνία με την τράπεζα), μου επέστρεψαν το 1,5 ευρώ αλλά σήμερα που μπήκα για να αγοράσω κάτι από το ebay μου βγάζει άρνηση για την κάρτα το paypal. Να περιμένω 1-2-3 ημέρες ή να κάνω κάτι τώρα;

devil's animal
06/12/2014, 09:40
Τον έβαλα τον τετραψήφιο κωδικό χθες το βράδυ (μετά από επικοινωνία με την τράπεζα), μου επέστρεψαν το 1,5 ευρώ αλλά σήμερα που μπήκα για να αγοράσω κάτι από το ebay μου βγάζει άρνηση για την κάρτα το paypal. Να περιμένω 1-2-3 ημέρες ή να κάνω κάτι τώρα;

αν εχεις και αλλη καρτα μεσα στο paypal κοιτα να εχεις σαν primary αυτη που εβαλες προσφατα...
επισης η καρτα πρεπει να εχει χρημα μεσα αν ειναι χρεωστικη ή να ειναι σε ισχυ αν ειναι πιστωτικη...αν ειναι προπληρωμενη πρεπει να την εχεις φορτισει και να εχεις υπολογισει και την προμηθεια της τραπεζας...

notakos600
06/12/2014, 09:42
αν εχεις και αλλη καρτα μεσα στο paypal κοιτα να εχεις σαν primary αυτη που εβαλες προσφατα...
επισης η καρτα πρεπει να εχει χρημα μεσα αν ειναι χρεωστικη ή να ειναι σε ισχυ αν ειναι πιστωτικη...αν ειναι προπληρωμενη πρεπει να την εχεις φορτισει και να εχεις υπολογισει και την προμηθεια της τραπεζας...

Η κάρτα έχει χρήματα μέσα, μία έχω και μοναδική.
Η άρνηση σημαίνει κάποιες ημέρες αναμονής για να επιβεβαιωθεί από αυτούς ο τετραψήφιος που έψαχνα ή παίζει κάτι σοβαρότερο, όπως ακύρωση της κάρτας;

devil's animal
06/12/2014, 09:52
Η κάρτα έχει χρήματα μέσα, μία έχω και μοναδική.
Η άρνηση σημαίνει κάποιες ημέρες αναμονής για να επιβεβαιωθεί από αυτούς ο τετραψήφιος που έψαχνα ή παίζει κάτι σοβαρότερο, όπως ακύρωση της κάρτας;

χωρις να θελω να σε πανικοβαλλω, νομιζω οτι η επιβεβαιωση της καρτας με τον τετραψηφιο γινεται αμεσα και δεν χρειαζεται χρονος...
τουλαχιστον αυτο εγινε σ'εμενα...με το που εβαλα τον τετραψηφιο και επιβεβαιωθηκε, στο καπακι μπηκα ebay και αγορασα προϊον...

οταν εβαλες τον κωδικο σου εβγαλε μηνυμα οτι η διαδικασια ολοκληρωθηκε επιτυχως?
επισης οταν λες
Υποψιν αυτο συνεβη αφου εκανα καποιες αγορες ηδη με την καρτα.

Οι κωδικοι για το e-banking δινονται με την εκδοση της καρτας;
Αλλιως πρεπει να παω ο ιδιος στην τραπεζα για να αναζητησω τον τετραψηφιο;

τι εννοεις? πριν να βαλεις τον τετραψηφιο και επιβεβαιωθει η καρτα, εκανες αγορες μεσω paypal?

notakos600
06/12/2014, 10:32
χωρις να θελω να σε πανικοβαλλω, νομιζω οτι η επιβεβαιωση της καρτας με τον τετραψηφιο γινεται αμεσα και δεν χρειαζεται χρονος...
τουλαχιστον αυτο εγινε σ'εμενα...με το που εβαλα τον τετραψηφιο και επιβεβαιωθηκε, στο καπακι μπηκα ebay και αγορασα προϊον...

οταν εβαλες τον κωδικο σου εβγαλε μηνυμα οτι η διαδικασια ολοκληρωθηκε επιτυχως?
επισης οταν λες

τι εννοεις? πριν να βαλεις τον τετραψηφιο και επιβεβαιωθει η καρτα, εκανες αγορες μεσω paypal?

Νομίζω πως ναι, γιατί;

teogtp
06/12/2014, 10:39
Νομίζω πως ναι, γιατί;

Δεν νομιζω να εγινε η συναλλαγη,γιατι αν δεν δηλωσεις τον κωδικο που σου εστειλαν δεν μπορει να επιβεβαιωθει η καρτα που δηλωσες.

notakos600
06/12/2014, 10:41
Τώρα τι μπορώ να κάνω που μου βγάζει denied για την κάρτα (αφού έχω βάλει τον τετραψήφιο κωδικό);
Να περιμένω, να ακυρώσω την κάρτα και να βγάλω άλλη, να ρωτήσω στη τράπεζα;

edit
Παιδιά, αυτό έπαθα:
If the PayPal code is entered incorrectly 3 times, the credit card is disabled from the PayPal system.

If you would like to use a card that has been disabled, contact us by clicking Contact Us at the bottom of any PayPal webpage so that we can help you re-add it. Once you have re-added the credit card, you can ask to have the PayPal code resent.

Log in to your PayPal account.
Click My Account.
Click Confirm my debit or credit card under Notifications.
Click Resend PayPal Code at the bottom of the page. If there is more than one card listed, choose the appropriate card in the drop-down menu.
Click Save and Continue.

A new PayPal code may be requested up to 3 times.

teogtp
06/12/2014, 10:48
Μπες μεσα στο λογαριασμο του paypal και δες στην διαχειριση των καρτων σου αν εχει γινει δεκτη η καρτα σου.

notakos600
06/12/2014, 10:54
Μπες μεσα στο λογαριασμο του paypal και δες στην διαχειριση των καρτων σου αν εχει γινει δεκτη η καρτα σου.

Αν εννοείς το confirm credit card, το έκανα επιτυχώς.

teogtp
06/12/2014, 11:10
Απ'οτι εγραψες ,πας για καινουργιο κωδικο.
Οπωτε Ακολουθησε την διαδικασια ξανα με προσοχη βημα βημα.

Εντιτ.
E banking δεν εχεις;

notakos600
06/12/2014, 12:06
Οχι

teogtp
06/12/2014, 13:09
Καλο ειναι να αιτηθεις στην συνεργαζομενη τραπεζα σου να σου δωθει η δυνατοτητα του e-banking.
Θα σου "λυσει"τα χερια.
Θα εχεις τον απολυτο ελεγχο του λογαριασμου σου.Εξαρταται και απο την τραπεζα.
Εμπορικη,Αλφα,τα μαυρα τους τα χαλια.Η Εθνικη εχει απο τα καλυτερα interface μεχρι στιγμης.

notakos600
06/12/2014, 14:04
Καλο ειναι να αιτηθεις στην συνεργαζομενη τραπεζα σου να σου δωθει η δυνατοτητα του e-banking.
Θα σου "λυσει"τα χερια.
Θα εχεις τον απολυτο ελεγχο του λογαριασμου σου.Εξαρταται και απο την τραπεζα.
Εμπορικη,Αλφα,τα μαυρα τους τα χαλια.Η Εθνικη εχει απο τα καλυτερα interface μεχρι στιγμης.

Στην Πειραιώς είμαι, μου το πρότεινε η κοπέλα όταν παρέλαβα την κάρτα αλλά εγώ αρνήθηκα.
Τι μλκς είμαι ώρες-ώρες ρε γμτ...

edit
WTF, μόλις έκανα αγορά από markidis electronics (για να δω αν θα πληρώσει η πτνα) και πλήρωσε...
WTF, holy sheet και όλα τα αγγλοσαξωνικά μου μέσα.
Τώρα όλα καλά δλδ;

o_gavros
06/12/2014, 14:15
Μην αγχώνεσαι ιδαίτερα για το θέμα με.το.πευπαλ.
Είναι άκρως φερεγγυοι που και θέμα.να.προκύψει θα βρούνε λύση για σένα.
Πιθανολογώ ότι θα λυθεί με τον νέο κωδικό και την εισαγωγή του.
Όλο αυτό το αρχικό τράβηγμα είναι απλά δικλίδες ασφαλείας.

notakos600
06/12/2014, 14:17
Μην αγχώνεσαι ιδαίτερα για το θέμα με.το.πευπαλ.
Είναι άκρως φερεγγυοι που και θέμα.να.προκύψει θα βρούνε λύση για σένα.
Πιθανολογώ ότι θα λυθεί με τον νέο κωδικό και την εισαγωγή του.
Όλο αυτό το αρχικό τράβηγμα είναι απλά δικλίδες ασφαλείας.

Το θέμα είναι ότι μου κάνουνε καψόνια.
Κι εγώ φερέγγυος είμαι.

o_gavros
06/12/2014, 14:50
Μωρέ ναι αλλά αυτοί δεν το ξέρουν,ακόμα.
Μόλις τους το επιβεβαιωσεις τότε θα δεις ότι θα τελειώνει η κάθε αγορά σου με δύο κλικ

teo_g7
06/12/2014, 15:05
Νοτακο το πρόβλημα ΔΕΝ αφορα σε καμία περίπτωση την κάρτα σου.
Το διαπιστωσες κι ο ίδιος μόλις έκανες την αγορά. Αφορά στη πιστοποίηση της κάρτας σου απο το Paypal.Στειλτους ενα μέιλ με το θέμα σου και θα το λύσουν άμεσα.

Α επισης άνοιξε και το winbank (ebanking της Πειραιώς) το οποίο μαζί της Eurobank ειναι τα 2 καλύτερα και πιο user friendly αυτή τη στιγμη στην Ελλάδα.

notakos600
06/12/2014, 17:16
Σας ευχαριστω και παλι ολους.
Με βοηθησατε πραγματικα.
Να ρωτησω και κατι αλλο
Η μια αγορα καποιου προιοντος ποση χρονικη διαφορα πρεπει να εχει με την αγορα καποιου αλλου προιοντος απο διαφορετικο καταστημα μεσω PayPal παντα;
Εννοω πως χρειαζεται καποιο χρονο το συστημα σαν επιβεβαιωση απο την τραπεζα μου για γα συναινεσει στην επομενη αγορα;
Γινομαι κουραστικος αλλα εχω ενα καλο
Μαθαινω γρηγορα.

mreza
06/12/2014, 17:18
...
Η μια αγορα καποιου προιοντος ποση χρονικη διαφορα πρεπει να εχει με την αγορα καποιου αλλου προιοντος απο διαφορετικο καταστημα μεσω PayPal παντα;
Εννοω πως χρειαζεται καποιο χρονο το συστημα σαν επιβεβαιωση απο την τραπεζα μου για γα συναινεσει στην επομενη αγορα;
...
αν έχει λεφτά η κάρτα, στο καπάκι
αν είναι πιστωτική στον αέρα (επίσης καπάκι)

notakos600
06/12/2014, 17:20
Ok thanks

notakos600
06/12/2014, 21:29
Ενω εκανα μια αγορα στις 5.30, στις 7 μου εβγαλε παλι αρνηση...

mreza
06/12/2014, 22:45
Εγώ και με προπληρωμένη κάρτα και με πιστωτική κάρτα με πεϋπαλ έκανα και κάνω αγορές με διαφορά λεπτών (της ώρας). Δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Μάλλον συμβαίνει αυτό

Αφορά στη πιστοποίηση της κάρτας σου απο το Paypal.Στειλτους ενα μέιλ με το θέμα σου και θα το λύσουν άμεσα.