View Full Version : Προσοχη στο mall...
Παιδια προσοχηη στο μολλ αυτες τις μερες. Χτες μου σπασανε το τζαμι απο το αμαξι και το ανοιξανε.
Στο ΑΤ που πιγα μου ειπαν πως απο τις 14:30 εως τις 6 που πιγα να δωσω καταθεση ειχαν δηλωσει αλλοι 7.
Ευτυχως που δεν ανοιξαν το πορταγκαζ γιατι ειχα τα δωρα των παιδιων.
Το νου σας λοιπον...
SHOOTER045
24/12/2014, 06:55
Ερώτηση.
Είχες αφήσει τίποτα εκτεθειμένα αντικείμενα? Τσάντες, γυαλιά,κερματα κλπ.
AristidisZ
24/12/2014, 07:21
Να μην πηγαίνετε στα άντρα του καπιταλισμού :p
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.............
Μέσα στο χώρο τους να σπάνε τόσα αυτοκίνητα ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ...!!!
Ας βάλουν 2 -3 ανθρώπους την ώρα που λειτουργούν τα μαγαζιά μέχρι τις 12 το βράδυ
να προσέχουν.....!!!!!Όχι μόνο μέσα.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.............
Ας βάλουν 2 -3 ανθρώπους την ώρα που λειτουργούν τα μαγαζιά μέχρι τις 12 το βράδυ
Έχει ταμπέλες που λένε, το πάρκινγκ ΔΕΝ φυλάσσεται:rolleyes:
Κάντε ότι κι εγώ για τέτοια μέρη: να πηγαίνετε με το μετρό....και πιο άνετοι θα είστε και ΠΟΛΥ πιο ασφαλείς.....
Σημ το περιστατικο ΔΕΝ εγινε μεσα στο καπιταλιστικο εμπορικο, αλλα στους παραδρομους που ειναι εκει γυρο.
Οχι δεν ειχα τιποτα το τραβιχτικο και ουτε η σακαρακα μου ειναι κατι το αξιολογο.
Ευτυχως γιατι στο πορπαγκαζ ειχε δωρα 250 ευρω μαζι με τα του μαρκετ.
Οταν δεν παω με τα παιδια τοαφηνω εξω οπως και πολυ αλλοι. Πολλες φορες εχω δει σπασμενα τζαμια, αλλα λογω το οτι ποτε δεν αφηνω πραγματα μεσα δεν πιστευα πως θα το σπαγανε...
amyroukai
24/12/2014, 09:57
Χρονια τωρα η ιδια ιστορια. Οταν δεν κλεβουν/βανδαλιζουν, στελνει το μωλ τους τροχαιους να γραψουν. It's all in the mall. Να πληρωνετε παρκιν. Για τις μοτο, που εχουν "χαθει" μερικες απο το παρκιν διπλα στη γεφυρα, ουτε λογος επισης...
Σημ το περιστατικο ΔΕΝ εγινε μεσα στο καπιταλιστικο εμπορικο, αλλα στους παραδρομους που ειναι εκει γυρο.
...
Στην ευρύτερη περιοχή έχουν φάει και αρκετά αυτοκίνητα γενικότερα (δουλευω στην περιοχή και έκλεψαν αυτοκίνητα συναδέλφων).
Το νου σας.
pipe_smoker
24/12/2014, 13:08
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.............
Έχει ταμπέλες που λένε, το πάρκινγκ ΔΕΝ φυλάσσεται:rolleyes:
Κάντε ότι κι εγώ για τέτοια μέρη: να πηγαίνετε με το μετρό....και πιο άνετοι θα είστε και ΠΟΛΥ πιο ασφαλείς.....
Όλο και κάποιοι υπάρχουνε που κόβουν βόλτες (όχι αρκετοί ίσως), κι ελέγχουν μη γίνει καμιά μαλακία.
Οι ταμπέλες είναι για να μήν πάει κανείς να ζητήσει τα ρέστα κι αποζημιώσεις εάν γίνει η στραβή.
Προσωπικά έχω κωλοφαρδίσει και δε μου το έχουν ανοίξει ποτέ.
Ξέρω άτομα που τους το ανοίγουν δυο φορές το μήνα. Αφού τους λέω να το αφήνουνε ξεκλείδωτο να μη χρειάζεται να πληρώνουν τζάμια και κλειδαριές κάθε φορά.
Αυτά που έχω παρατηρήσει ότι σηκώνουν για πλάκα και τα κυνηγάνε πιο πολύ κι απ'τα V-strom είναι τα smartάκια.
Της πτάνας γίνεται.
amyroukai
24/12/2014, 13:40
...
Αυτά που έχω παρατηρήσει ότι σηκώνουν για πλάκα και τα κυνηγάνε πιο πολύ κι απ'τα V-strom είναι τα smartάκια.
Της πτάνας γίνεται.
Και είχα πάει για δουλειά στα γύφτικα κάπου Καματερό; Φυλή; ΧΑΜΟΣ απο λοκάλια με σμαρτ στις φτωχογειτονιές. Πυκνότητα σμαρτ ανά κάτοικο απίθανη...
Και είχα πάει για δουλειά στα γύφτικα κάπου Καματερό; Φυλή; ΧΑΜΟΣ απο λοκάλια με σμαρτ στις φτωχογειτονιές. Πυκνότητα σμαρτ ανά κάτοικο απίθανη...
Και όλα νόμιμα, να υποθέσω η είμαι αφελέστατος; :lol:
pipe_smoker
24/12/2014, 13:50
Ρε μιλάμε με επιστημονικά δεδομένα όχι μαλακίες:lol:
Μου αρέσει που βγάλανε και καινούριο μοντέλο τώρα.
Θα περνάνε τα κλεφτρόνια έξω από την αντιπροσωπεία και θα λένε "Άντε επιτέλους να ανανεωθούμε λιγάκι".
amyroukai
24/12/2014, 13:55
Και όλα νόμιμα, να υποθέσω η είμαι αφελέστατος; :lol:
Εμ... Δεν σταμάτησα κανέναν να τον ρωτήσω πόσο το πήρε ή αν ας πούμε ήταν εύκολη η ανταλλαγή του ντάτσουν με σμαρτ γιατί έχω ένα και κάθεται.
Εννοείται νόμιμα όμως μέχρι αποδείξεως του εναντίου, γιατί πάει ο νους σου στο κακό; Τι ρατσιΖμός πΧια σ'αυτό το φόρουμ... :lol:
paramedic
24/12/2014, 19:29
Αν ήρθες απο Φυλή και τους είδες με smart να ξέρεις οτι νόμιμα τα αγοράσανε μιας και δεν ξέρουν και αυτοί πόσο χρήμα έχουν!! Τώρα το πού βρήκανε τα χρήματα είναι κοινώς γνωστό πια.
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
Εγώ οπότε πάω Καλογρέζα να δώ ΑΕΚ παρκάρω από την κάτω μεριά δίπλα στην Κύμης μέσα στην ερημιά,ειδικά το βράδυ.
Τόσο κωλόφαρδος είμαι που δεν μου το έβαλαν χέρι..??
Άλλη φορά μέσα στο πάρκιγκ που πληρώνουν ,δε νομίζω και εκεί να έχει θέμα.
στην γύρω περιοχή του ΟΑΚΑ, είναι στανταρ μέρη για κλοπές , σήμερα μου είπε φίλος οτι του άνοιξαν το αυτοκίνητο όταν έβλετε το παναθηναικός-μακάμπι , και είχαν ανοίξει αρκετά αμάξια (παρκαρισμένο στο σταθμό ειρήνης ήταν). δεν του πήραν τπτ μιας και δεν είχε τπτ μέσα στο αυτοκίνητο.
Γενικότερα προσοχή...
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
Εγώ οπότε πάω Καλογρέζα να δώ ΑΕΚ παρκάρω από την κάτω μεριά δίπλα στην Κύμης μέσα στην ερημιά,ειδικά το βράδυ.
Τόσο κωλόφαρδος είμαι που δεν μου το έβαλαν χέρι..??
Άλλη φορά μέσα στο πάρκιγκ που πληρώνουν ,δε νομίζω και εκεί να έχει θέμα.
Προτιμουν αγωνες Α εθνικης......!!! :p
Μην αγχωνεσε.....;)
:beer::beer:
notakos600
31/12/2014, 11:29
Καθε φορα που παρκαρω στον δρομο του εμπορικου παραλληλα στην αττικη οδο ο δρομος και τα πεζοδρομια ειναι γεματα σπασμενα τζαμια. Δεν αφηνω ποτε το αμαξι μονο του.
Ειναι παντα μεσα η πεθερα μου και μας περιμενει...
Ειναι παντα μεσα η πεθερα μου και μας περιμενει...
Παραδέξου το, ελπίζεις να την κλέψουνε μαζί με το αυτοκίνητο, έ;
notakos600
31/12/2014, 11:41
Παραδέξου το, ελπίζεις να την κλέψουνε μαζί με το αυτοκίνητο, έ;
Φανταζεσαι λοιπον την απογοητευση μου καθε φορα που επιστρεφω και την βρισκω εκει...
Φανταζεσαι λοιπον την απογοητευση μου καθε φορα που επιστρεφω και την βρισκω εκει...
Σε νιώθω :(
ομοιοπαθής...
Bob_o_mastoras
31/12/2014, 12:56
:bawl::bawl::bawl:
spyrakos35
31/12/2014, 18:48
Οτι θελετς λετε....
Το πακετο ειναι να την βρειτε να περιμενει στο πεζοδρομιο και το αμαξι να χει κανει φτερα.....
ΤΟ πακετο, οχι μαλακιες
Lioulios
01/01/2015, 17:37
Πόσο έχει το πάρκινγκ μέσα στο κωλομόλ ?
Pan (dvs)
01/01/2015, 19:08
http://www.inewsgr.com/96/asydosia-sto-parking-tou-athens-metro-mall.htm
Lioulios
01/01/2015, 19:17
εγώ πάντως αν κατεβαινα με μοτο στο μολ , για 3 ευρω ....μεσα θα την εβαζα. όχι για αυτους ... Για μεναΝε .
notakos600
01/01/2015, 19:59
Σε ευρω η σε δραχμες το θελεις;
amyroukai
01/01/2015, 20:25
εγώ πάντως αν κατεβαινα με μοτο στο μολ , για 3 ευρω ....μεσα θα την εβαζα. όχι για αυτους ... Για μεναΝε .
Μηχανες δεν μπαινουν μεσα απο οτι θυμαμαι.
Lioulios
01/01/2015, 23:47
Ε τότε ...Τάπα !