PDA

View Full Version : άρση παρακράτησης άδειας κυκλοφορίας

kill-bill-888
13/01/2015, 19:06
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος μπορώ να πουλησω το μηχανάκι μου αν δεν έχει γίνει η άρση της παρακράτησης? ? Και αν ναι με ποιο τρόπο. .????

McGyver
13/01/2015, 19:17
Όχι, αφού το μηχανάκι δεν είναι δικό σου...

kill-bill-888
13/01/2015, 20:05
Όχι, αφού το μηχανάκι δεν είναι δικό σου...

Η Άδεια είναι στο όνομα μου κ γράφει παρακράτηση κυριότητας. Ούτε αν είμαι λίγο πριν την εξόφληση? Ούτε αν έρθω σε επικοινωνία με τη τράπεζα?

theofilos888
13/01/2015, 20:09
Η Άδεια είναι στο όνομα μου κ γράφει παρακράτηση κυριότητας. Ούτε αν είμαι λίγο πριν την εξόφληση? Ούτε αν έρθω σε επικοινωνία με τη τράπεζα?

Μιλα με την τραπεζα και αυτοι θα σου πουν.

amyroukai
13/01/2015, 20:48
Για να κανεις αρση θελεις χαρτι τραπεζας οτι δεν χρωστας πια και χαρτι αντιπροσωπειας (η του οποιου σου εχει.κανει.παρακρατηση) για το ιδιο θεμα, μετα πας υπουργειο και παιρνεις την νεα αδεια χωρις παρακρατηση και μετα πουλας ελευθερα. Το βασικο λοιπον ειναι να ρωτησεις τον οποιον εχει κανει παρακρατηση, το ονομα του.οποιου αναγραφεται στο φυλλο αδειας, αν και υπο τι συνθηκες θα σου επετρεπε την πωληση χωρις πληρη εξωφληση.

kill-bill-888
13/01/2015, 21:33
Για να κανεις αρση θελεις χαρτι τραπεζας οτι δεν χρωστας πια και χαρτι αντιπροσωπειας (η του οποιου σου εχει.κανει.παρακρατηση) για το ιδιο θεμα, μετα πας υπουργειο και παιρνεις την νεα αδεια χωρις παρακρατηση και μετα πουλας ελευθερα. Το βασικο λοιπον ειναι να ρωτησεις τον οποιον εχει κανει παρακρατηση, το ονομα του.οποιου αναγραφεται στο φυλλο αδειας, αν και υπο τι συνθηκες θα σου επετρεπε την πωληση χωρις πληρη εξωφληση.

Καλώς. Ευχαριστώ πολύ θα μιλήσω με την τράπεζα. Αν κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι άλλο ας μου πει.

SHOOTER045
13/01/2015, 21:44
Το έχω κάνει στο παρελθόν το παρακάτω.
Όχημα που είχε παρακράτηση, και υπολειπονταν δόσεις δανείου.
Πήγαμε μαζί στην τράπεζα.αφου πρώτα είχαμε κάνει υπεύθυνη δήλωση.Το αποπληρωσε,εγινε άρση και κατευθείαν πάλι μαζί στο συγκοινωνιών για μεταβίβαση

teogtp
13/01/2015, 23:16
Το έχω κάνει στο παρελθόν το παρακάτω.
Όχημα που είχε παρακράτηση, και υπολειπονταν δόσεις δανείου.
Πήγαμε μαζί στην τράπεζα.αφου πρώτα είχαμε κάνει υπεύθυνη δήλωση.Το αποπληρωσε,εγινε άρση και κατευθείαν πάλι μαζί στο συγκοινωνιών για μεταβίβαση

Αυτο λενε Δημητρη.
Οτι οπως και στην δικη σου περιπτωση εγινε ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ και μετα πωληση.

Cpt. Haddock
14/01/2015, 08:46

Η άδεια ειναι στο ονομα σου, αλλα η κυριότητα (ιδιοκτησία), οχι. Αν δεν αποπλΕρωκεις, τζίφος.