View Full Version : Αυτος τι επαθε?
giannis23
15/01/2015, 17:58
https://www.youtube.com/watch?v=BZKbYH1W0HE απορια το εχω τι επαθε αυτος?
Cpt. Haddock
15/01/2015, 18:02
TF...
gior-gos
15/01/2015, 18:04
Μάλλον ηταν η πρωτη φορα στη ζωη του που οδηγησε μηχανη
SHOOTER045
15/01/2015, 18:05
Όποιος μπαίνει φέτες
Βγαίνει τρίμματα
Μαλλον δεν ηξερε να οδηγει και θα μπορουσε να εχει ξεχασει να κλεισει το γκαζι και φοβηθηκε, οποτε το πηρε ευθεια
Αμφίσημος
15/01/2015, 18:18
Μαλλον δεν ηξερε να οδηγει και θα μπορουσε να εχει ξεχασει να κλεισει το γκαζι και φοβηθηκε, οποτε το πηρε ευθεια
Τι μάλλον; Άσχετος. Αυτός που του το έδωσε βόλτα δεν ψάχτηκε;
pipe_smoker
15/01/2015, 18:23
Του σβήνει 2-3 φορές και είναι άξιο απορίας το τί έπαθε?
Προφανώς δεν είχε ξαναοδηγήσει μηχανή στη ζωή του ή ήταν στα σπάργανα κι αποφάσισε να πάρει βόλτα το ρω έξ'.
Πήγε με λίγα παραπάνω από όσα έπρεπε (>20km/h), ήρθε η στροφή και το έκοψε ευθεία.
Τώρα αν φιξάρησε στο κΩλονάκι, ή τρόμαξε και ξέχασε να στρίψει ή δεν ξέρω γω τί λίγη σημασία έχει.
πριν πολλαααααααα χρονια πηγα να μαθω ενα φιλο μου να οδηγει μηχανη με ενα sr250
σε μια τεραστια αλανα στην ερημη τοτε πανεπιστημιουπολη ξεκινησε με πρωτη και με σταθερη ταχυτητα 10χλμ/ωρα καρφωθηκαμε αφρεναριστοι σε ενα παρκαρισμενο επικαθημενο 150 μετρα παρακατω:bawl:
συνδυασμος απειριας και φοβου..........
kostas777
15/01/2015, 18:39
http://www.youtube.com/watch?v=jUPouqVqOks
Πως δλιέβ ριε του μαραφέτ;
Bob_o_mastoras
15/01/2015, 18:48
Δεν επαθε τιποτα, Ρωσσος ειναι, εχουν γερη κραση. Πιο πολλα επαθε ο συμπλεκτης μεχρι να το ξεκινησει.. :lol:
...αυτός πάλι;
https://www.youtube.com/watch?v=Q9zNUPDmnz4
Bob_o_mastoras
15/01/2015, 19:01
...αυτός πάλι;
Θεος!!! :lol::bawl::lol::bawl:
SHOOTER045
15/01/2015, 20:04
...αυτός πάλι;
και παγκοσμιος
και με ολοσωμη.......
patsavour
15/01/2015, 20:20
τα μεταξωτα βρακια................................................
Billymuse
15/01/2015, 20:30
...αυτός πάλι;
Kρυα λάστιχα
giannis23
16/01/2015, 00:24
μα με τοσο μικρη ταχυτητα..δεν δοκιμασε καν να στριψει ..
zentakiasSF
16/01/2015, 18:58
Aπο τη μια να γελας, και απο την αλλη να κλαις που πανε και παιρνουνε τετοια μηχανακια εστω για 5 μετρα...
pipe_smoker
16/01/2015, 19:05
μα με τοσο μικρη ταχυτητα..δεν δοκιμασε καν να στριψει ..
Δεν υπάρχει μικρή και μεγάλη ταχύτητα.
Κι ο άλλος ίσα που πάει τσουλώντας με το ρελαντί κι αντί να φρενάρει και να σταματήσει, αγχώνεται ανοίγει γκάζι και πέφτει στη τζαμαρία.
Υπάρχει διαχειρίσιμη (δε μου έρχεται πιο δόκιμος όρος) ταχύτητα και μή διαχειρίσιμη ταχύτητα ανάλογα τον αναβάτη και τις συνθήκες.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο συγκεκριμένος αναβάτης πήγαινε με πολλά.
Αν συνέβαινε το ίδιο αν πήγαινε με 20χμ/ω, σημαίνει ότι και πάλι πήγαινε με πολλά.
amyroukai
16/01/2015, 19:15
Κι ο άλλος ίσα που πάει τσουλώντας με το ρελαντί κι αντί να φρενάρει και να σταματήσει, αγχώνεται ανοίγει γκάζι και πέφτει στη τζαμαρία.
Υπάρχει διαχειρίσιμη (δε μου έρχεται πιο δόκιμος όρος) ταχύτητα και μή διαχειρίσιμη ταχύτητα ανάλογα τον αναβάτη και τις συνθήκες.
Αν συνέβαινε το ίδιο αν πήγαινε με 20χμ/ω, σημαίνει ότι και πάλι πήγαινε με πολλά.
Ξες το περίεργο είναι ότι έφυγε, πέρασε την ίδια στροφή, πέρασε τις επόμενες, κάπου πήγε και έκανε αναστροφή και το έριξε στην τελευταία επιστρέφοντας; Πριν το δω νόμιζα ότι θα φύγει ευθεία στην πρώτη. Άρα με όση κουλαμάρα τον δέρνει, να στρίψει στοιχειωδώς ξέρει.
giannis23
16/01/2015, 19:18
σωστα... απλα πρεπει να εχεις και λιγο επιγνωση της (αναλογιας επιπεδο αναβατη/δυναμη μηχανης)
σκεψου να ηταν ο ιδιος η εγω που ειμαι πιο entry level δε παει και να καναμε τετοια χαζομαρα με την ταχυτητα :eek:
https://www.youtube.com/watch?v=SEjaOl9fVsk
Billymuse
16/01/2015, 20:19
σωστα... απλα πρεπει να εχεις και λιγο επιγνωση της (αναλογιας επιπεδο αναβατη/δυναμη μηχανης)
σκεψου να ηταν ο ιδιος η εγω που ειμαι πιο entry level δε παει και να καναμε τετοια χαζομαρα με την ταχυτητα :eek:
Έχει ξαναμπεί αυτό..απλα δες τον δεξία που ειναι και πιο μπροστά πόσo εύκολα σταμάτησε σε σχέση με τον τυπου
που έχει on board camera.
RaGe_Raptor
16/01/2015, 20:22
Έχει ξαναμπεί αυτό..απλα δες τον δεξία που ειναι και πιο μπροστά πόσo εύκολα σταμάτησε σε σχέση με τον τυπου
που έχει on board camera.
τα gsxr δεν έχουν φρένα λέμε...!!! γι'αυτό και εγώ έβαλα από cbr......:p
και το μπροστά gsxr είναι............
pipe_smoker
16/01/2015, 20:32
Ξες το περίεργο είναι ότι έφυγε, πέρασε την ίδια στροφή, πέρασε τις επόμενες, κάπου πήγε και έκανε αναστροφή και το έριξε στην τελευταία επιστρέφοντας; Πριν το δω νόμιζα ότι θα φύγει ευθεία στην πρώτη. Άρα με όση κουλαμάρα τον δέρνει, να στρίψει στοιχειωδώς ξέρει.
Define "στοιχειωδώς":D
Μπορεί απλά να στάθηκε κωλόφαρδος στις πρώτες δυο στροφές και να του στέρεψε η τύχη μόλις γυρνούσε.
Μπορεί να βρισκόταν σε αυτό το επικίνδυνο state of mind που κάπου μέσα σου νομίζεις ότι την έχεις τη στροφή επειδή μπήκες στην προηγούμενη και τελικά αγοράζεις οικόπεδο.
Μπορεί να πάτησε και λάδια ο χριστιανός, δεν ήμουν εκεί να ξέρω.
Αυτό που έχω μάθει είναι ότι όσο κινείσαι με ταχύτητες που δεν μπορείς να διαχειριστείς, τόσο περισσότερο φλερτάρεις με το target fixation, με το χάσιμο των φρένων, με το όποιο λάθος τέλος πάντων.
Καλά αυτό άσ'το.
Όποιος ανεβάζει 300άρες σε δημόσιο δρόμο, όσο ικανός αναβάτης και να είναι, παίζει με την τύχη του (άλλος σε μεγαλύτερο άλλος σε μικρότερο βαθμό).
Billymuse
16/01/2015, 20:40
....
Έμενα πιο πολύ με ενόχλησε που έβρισε την Παναγία παρα οτι έτρεχε με 300
RaGe_Raptor
16/01/2015, 20:58
...Αυτό που έχω μάθει είναι ότι όσο κινείσαι με ταχύτητες που δεν μπορείς να διαχειριστείς, τόσο περισσότερο φλερτάρεις με το target fixation, με το χάσιμο των φρένων, με το όποιο λάθος τέλος πάντων...
...Όποιος ανεβάζει 300άρες σε δημόσιο δρόμο, όσο ικανός αναβάτης και να είναι, παίζει με την τύχη του (άλλος σε μεγαλύτερο άλλος σε μικρότερο βαθμό)...
ευστοχότατες παρατηρήσεις φίλε....όσο ικανός και να νιώθεις/είσαι, βρίσκεσαι σε περιβάλλον με αμέτρητους αστάθμητους παράγοντες..κοινώς μαλακίζεσαι ασυστόλως..κι άντε να πας δίπλα στο θεούλη εσύ,πάει στο διάολο,έκανες τη μαλακία και πλήρωσες,αν πάρεις και κανα φουκαρά μαζί σου.......???
pipe_smoker
16/01/2015, 21:03
:moutza:
Τί μαλάκας είσαι:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Εμένα δε με ενόχλησε κανένα από τα δύο.
Για το ένα θα κριθεί εδώ, για το άλλο αλλού:smokin:
giannis23
16/01/2015, 21:09
https://www.youtube.com/watch?v=DxxVuI56dcQ χαχαχαχα :lol: πως αλλαξε :smokin:
pipe_smoker
16/01/2015, 21:10
ευστοχότατες παρατηρήσεις φίλε....όσο ικανός και να νιώθεις/είσαι, βρίσκεσαι σε περιβάλλον με αμέτρητους αστάθμητους παράγοντες..κοινώς μαλακίζεσαι ασυστόλως..κι άντε να πας δίπλα στο θεούλη εσύ,πάει στο διάολο,έκανες τη μαλακία και πλήρωσες,αν πάρεις και κανα φουκαρά μαζί σου.......???
Έχει γίνει ξανά αυτή η κουβέντα ρε αδερφέ και τα αποτελέσματα ήταν βομβαρδισμένο τοπίο:D
Κι ο άσχετος που πηγαίνει με 50 στο προηγούμενο βιντεάκι, αντί να πάρει οικόπεδο μπορεί να είχε πάρει κάποιον άλλο στο λαιμό του.
Δεν κάνω τον τροχονόμο.
Ο καθένας καλό είναι όσο μπορεί κι όσο νοιώθει να πηγαίνει με τρόπο που ο ίδιος θεωρεί ασφαλή.
Τα υπόλοιπα είτε θέλουμε, είτε θα θέλαμε, είτε απαιτούμε, δεν πιάνουν τόπο και δεν έχουν και νόημα.
Το ότι αν κυνηγάς 300άρες σε εθνικές παίζεις με την τύχη σου, είναι θαρρώ μια αντικειμενική πραγματικότητα.
Το ποιός το κάνει, γιατί το κάνει, αν καλώς ή κακώς το κάνει, αν θα το έκανα κι εγώ αν πήγαινε τόσο το μηχανάκι μου... Δεν το ξέρω.
pipe_smoker
16/01/2015, 21:11
χαχαχαχα :lol: πως αλλαξε :smokin:
Μιας και είμαστε στα tips and tricks που είναι σοβαρή ενότητα, ας μείνουμε on topic:)
Μην παρεξηγηθείς, για να μην ξεφύγουμε το λέω;)
giannis23
16/01/2015, 21:18
Μιας και είμαστε στα tips and tricks που είναι σοβαρή ενότητα, ας μείνουμε on topic:)
οχι σιγα μην παρεξηγηθω..σαν περενθεση επειδη θυμηθηκα το βιντεο το εβαλα ;)
Billymuse
16/01/2015, 21:20
Οn topic είναι το παιδί έδω γράφουμε τι έπαθε αυτός και αυτος χέστ@κε πάνω του..αν και ειναι στημένο το βίδεο
πάρτε και ενα απο μενα που δε χρειάζεται ανάλυση..
https://www.youtube.com/watch?v=yfOAVBh1mGI
giannis23
16/01/2015, 21:38
Οn topic είναι το παιδί έδω γράφουμε τι έπαθε αυτός και αυτος χέστ@κε πάνω του..αν και ειναι στημένο το βίδεο
πάρτε και ενα απο μενα που δε χρειάζεται ανάλυση..
https://www.youtube.com/watch?v=yfOAVBh1mGI
το πηγε λαμπαδα..
giannis23
16/01/2015, 21:39
https://www.youtube.com/watch?v=clNfVKDcYJM ουτε τους καταλαβε :eyepop:
amyroukai
16/01/2015, 21:44
Πονος... στο "νησι" ειν' αυτο αραγε;
giannis23
16/01/2015, 21:52
μαλλον ναι..uk
skylaros
16/01/2015, 23:53
του την περνάς από τον λοκώ μετά ?
Billymuse
17/01/2015, 05:19
και πιο συγκεκριμενα η καταβαση του bray hill
Aπο τα πιο δυσκολα κοματια του IOM
Ποιος φταίει εδώ; Το βλέπω από χτες και προσπαθώ να αποδώσω ευθύνες. Η εύκολη απάντηση είναι ο "πίσω", οι αλήτες που τρέχουν σε δημόσιους δρόμους κτλ. Αλλά ο "μπροστά" φαίνεται απλά να κοιμάται. Σε όλο το βίντεο, τα οχήματα στην αριστερή λωρίδα κινούνται με τουλάχιστον 50 (mph, υποθέτω). Ο τύπος βγαίνει στη δεξιά λωρίδα και, μάλιστα στο μέσο της, με 30 και, φυσικά, χωρίς να ελέγξει τί γίνεται πίσω του.
Παρόλ'αυτά ο "καμεραμάν" προβλέπει τη μαλακία και έχει ελαττώσει από νωρίς, ενώ ο άλλος δε φάνηκε να πτοείται. Σίγουρα δε διεκδικεί το βραβείο επιβίωσης. Ωστόσο η απορία μου είναι ποιος φταίει αρχικά κι όχι ποιος θα'πρεπε να οδηγεί πιο αμυντικά. Προσπαθώ να καταλάβω ποιον αποκαλεί "idiot" ο τίτλος.
giannis23
17/01/2015, 09:38
Ποιος φταίει εδώ; Το βλέπω από χτες και προσπαθώ να αποδώσω ευθύνες. Η εύκολη απάντηση είναι ο "πίσω", οι αλήτες που τρέχουν σε δημόσιους δρόμους κτλ. Αλλά ο "μπροστά" φαίνεται απλά να κοιμάται. Σε όλο το βίντεο, τα οχήματα στην αριστερή λωρίδα κινούνται με τουλάχιστον 50 (mph, υποθέτω). Ο τύπος βγαίνει στη δεξιά λωρίδα και, μάλιστα στο μέσο της, με 30 και, φυσικά, χωρίς να ελέγξει τί γίνεται πίσω του.
Παρόλ'αυτά ο "καμεραμάν" προβλέπει τη μαλακία και έχει ελαττώσει από νωρίς, ενώ ο άλλος δε φάνηκε να πτοείται. Σίγουρα δε διεκδικεί το βραβείο επιβίωσης. Ωστόσο η απορία μου είναι ποιος φταίει αρχικά κι όχι ποιος θα'πρεπε να οδηγεί πιο αμυντικά. Προσπαθώ να καταλάβω ποιον αποκαλεί "idiot" ο τίτλος.
και εγω σου λεω οτι ο μπροστα πηγανε αργα δεν νομιζω ομως να εχει τουλαχιστον νομικα θεμα αν και κατατ την γνωμη μου επρεπε να πιασει ακρη ,τερμα δεξια και οχι διπλα στη διαχωριστικη γραμμη
amyroukai
17/01/2015, 09:50
και εγω σου λεω οτι ο μπροστα πηγανε αργα δεν νομιζω ομως να εχει τουλαχιστον νομικα θεμα αν και κατατ την γνωμη μου επρεπε να πιασει ακρη ,τερμα δεξια και οχι διπλα στη διαχωριστικη γραμμη
Βρεττανοί (αν και το ΙΟΜ νομίζω είναι κάτι σαν ανεξάρτητο). Έπρεπε να πάει τέρμα αριστερά.
Και τώρα που το ξαναείδα από το pc, αυτός που την τρώει εκ των όπισθεν απλά βγήκε να προσπεράσει και δεν υπολόγισε (ούτε και έχει υποχρέωση να υπολογίσει) τον αγωνιάρη που έρχεται με 136 μίλια (200 χιλιόμετρα) από πίσω του, προσπαθώντας είτε να την βγει στο καβασάκι που μόλις τον πέρασε ή να το παίξει γκάι μάρτιν.
giannis23
17/01/2015, 10:37
Βρεττανοί (αν και το ΙΟΜ νομίζω είναι κάτι σαν ανεξάρτητο). Έπρεπε να πάει τέρμα αριστερά.
Και τώρα που το ξαναείδα από το pc, αυτός που την τρώει εκ των όπισθεν απλά βγήκε να προσπεράσει και δεν υπολόγισε (ούτε και έχει υποχρέωση να υπολογίσει) τον αγωνιάρη που έρχεται με 136 μίλια (200 χιλιόμετρα) από πίσω του, προσπαθώντας είτε να την βγει στο καβασάκι που μόλις τον πέρασε ή να το παίξει γκάι μάρτιν.
ναι αυτο εννοω απλα δεν ηξερα οτι ηθελε τερμα αριστερα... βασικα σε αυτον το δρομο που ειναι ολο λοφοι,πιθανοντατα να ανεβηκε το λοφο και οταν βγηκε ο αλλος απο προσπεραση να ηταν αργα
amyroukai
17/01/2015, 11:29
ναι αυτο εννοω απλα δεν ηξερα οτι ηθελε τερμα αριστερα... βασικα σε αυτον το δρομο που ειναι ολο λοφοι,πιθανοντατα να ανεβηκε το λοφο και οταν βγηκε ο αλλος απο προσπεραση να ηταν αργα
Είναι παρέα δύο άτομα οι "αργοί", ο ένας έχει βγει δεξιά γιατί προσπερνάει αυτοκίνητο με ρυθμό βόλτας (καθόλου παράξενο δηλαδή, πιθανότατα απλά χαζεύει τη διαδρομή του αγώνα), ο δεύτερος είναι ακριβώς πίσω του. Ο κινηματογραφιστής βλέπει τη φάση και κόβει, ο τέταρτος από πίσω προφανώς δεν έχει σωστή αντίληψη χώρου, τόπου κλπ (μάλλον κυνηγιέται με τον κινηματογραφιστή και έχει φιξάρει επάνω του) και... μπουμ. Να μη σου τύχει δηλαδή. Να γιατί τέλος η επίδαυρος κλπ "πίστες" για εμένα, πολύ μακριά και αγαπημένοι.
giannis23
17/01/2015, 12:11
Είναι παρέα δύο άτομα οι "αργοί", ο ένας έχει βγει δεξιά γιατί προσπερνάει αυτοκίνητο με ρυθμό βόλτας (καθόλου παράξενο δηλαδή, πιθανότατα απλά χαζεύει τη διαδρομή του αγώνα), ο δεύτερος είναι ακριβώς πίσω του. Ο κινηματογραφιστής βλέπει τη φάση και κόβει, ο τέταρτος από πίσω προφανώς δεν έχει σωστή αντίληψη χώρου, τόπου κλπ (μάλλον κυνηγιέται με τον κινηματογραφιστή και έχει φιξάρει επάνω του) και... μπουμ. Να μη σου τύχει δηλαδή. Να γιατί τέλος η επίδαυρος κλπ "πίστες" για εμένα, πολύ μακριά και αγαπημένοι.
εχεις δικιο σε αυτο που λες.. να παω τωρα καμμαι βολτα και ετσι οπως παω αργα να ερθει ο αλλος απο πισω πφφ ..
εδω λεει το βιντεο "σε ελεγχομενο περιβαλλον" :P
https://www.youtube.com/watch?v=xT14UU_phkc
στο 2:20
Μεταξυ μας ,πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να το παθεις αυτο εαν σταματησεις σε πορτοκαλι φαναρι παρα σε τετοιες διαδρομες.
giannis23
17/01/2015, 15:39
Μεταξυ μας ,πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να το παθεις αυτο εαν σταματησεις σε πορτοκαλι φαναρι παρα σε τετοιες διαδρομες.
δεν εχεις αδικο φιλε μου,εμεις εδω την προειδοποιηση για την αλλαγη σε κοκκινο την βλεπουμε ως "ανοιξε το να προλαβεις" :look:
Bob_o_mastoras
17/01/2015, 16:51
Το 'χω παθει και μαλιστα στο εξωτερικο (για να μη λεμε μονο τα δικα μας στραβα :p). Σταματαω με το σκουτερ σε πορτοκαλι φαναρι (καπως αποτομα ομως) ενω βρισκομουν σε καθετο δρομο σε διασταυρωση με μεγαλη λεωφορο.
Και ερχεται μια τυπισα απο πισω με ενα κινεζο σκουτερ και πεφτει πανω μου. Ευτυχως ειχα πατημενα τα φρενα και ποδια κατω και δεν με πεταξε μες το δρομο. scooter fights :lol:
"Νομιζα θα περναγες" μου λεει. :plaf:
Το τραγικο ηταν οτι ειχε τοσο χωρο δεξια και αριστερα που μπορουσε να με αποφυγει, σκουτερακι ειχε οχι αμαξι, αλλα πηγε και καρφωθηκε πισω μου η σκιτζου.
Τελικα μου ραγισε λιγο τη βαση πινακιδας και δεν εδωσα συνεχεια με τροχαια κλπ.
Καλα και εγω ενα ατυχημα εχω με το αυτοκινητο οταν ειχα πρωτοπαρει το διπλωμα που το επαιζα αεροπορια και τη φορεσα σε εναν που φρεναρε αρκετα τελευταια στιγμη με πορτοκαλι.
Ε βγηκα,ειπα οτι φυσικα εφταιγα και εκλαιγα τα 600Ε ζημια και μου κοπηκε ο αερας.παλι καλα δηλαδη κιολας.
https://www.youtube.com/watch?v=5jKN76Pdg5I
Γεφυρα ριο-αντιριο, περασμα με 300 χλμ στο κοντερ...τελικα η διαφορα ικανοτητας και τυχης( ή και ατυχιας) ειναι μαλλον ασαφης....παντως μερικοι τολμουν...
giannis23
17/01/2015, 20:57
[QUOTE=zopas;2548666]
Γεφυρα ριο-αντιριο, περασμα με 300 χλμ στο κοντερ...τελικα η διαφορα ικανοτητας και τυχης( ή και ατυχιας) ειναι μαλλον ασαφης....παντως μερικοι τολμουν...[/QUOTΕ]
σκεψου καποιος οδηγος να ειχε αφαιρεθει και να εμπαινε λιγο στο αριστερο ρευμα...
δες εδω
https://www.youtube.com/watch?v=9ecyM55Q69Q
gior-gos
17/01/2015, 21:34
[QUOTE=zopas;2548666]
Γεφυρα ριο-αντιριο, περασμα με 300 χλμ στο κοντερ...τελικα η διαφορα ικανοτητας και τυχης( ή και ατυχιας) ειναι μαλλον ασαφης....παντως μερικοι τολμουν...[/QUOTΕ]
σκεψου καποιος οδηγος να ειχε αφαιρεθει και να εμπαινε λιγο στο αριστερο ρευμα...
δες εδω
https://www.youtube.com/watch?v=9ecyM55Q69Q
Σα να το εκανε επίτηδες.. ;)
giannis23
17/01/2015, 21:46
[QUOTE=giannis23;2548675]
Σα να το εκανε επίτηδες.. ;)
ηθελε πολυ ξυλο μετα
amyroukai
17/01/2015, 21:51
Μπορει και να βγηκε να περασει, χωρις να υπολογισει το μηχανακι.
gior-gos
17/01/2015, 22:30
Μπορει και να βγηκε να περασει, χωρις να υπολογισει το μηχανακι.
Μαλλον αυτο πρεπει να γινε. Τωρα ειδα οτι υπηρχε κι αλλο αμαξι μπροστα απ το κοκκινο.
amyroukai
17/01/2015, 22:38
Περιεργη φαση παντως. Απο τις αμφισβητουμενες που λενε και στο ποδοσφαιρο. Κερδισε το κοκκινο, παραγκαααα
giannis23
18/01/2015, 09:31
Περιεργη φαση παντως. Απο τις αμφισβητουμενες που λενε και στο ποδοσφαιρο. Κερδισε το κοκκινο, παραγκαααα
υπερβολικο σε βρισκω...το κοκκινο seat ενα απλο τζατζαρισμα εκανε :P
Cpt. Haddock
19/01/2015, 11:08
Kρυα λάστιχα
Και καινουρια λαστιχα
pipe_smoker
19/01/2015, 11:50
Και καινουρια λαστιχα
Και μια απόδειξη ότι τα 1000άρια δεν αστειεύονται με το γκάζι.
Και καινουρια λαστιχα
Και μια απόδειξη ότι τα 1000άρια δεν αστειεύονται με το γκάζι.
Πφ... όλοι μας έχουμε οδηγήσει και με κρύα και με καινουρ(γ)ια και με τελειωμένα και και και...
Απλά μάλλον άτυχος ήταν... Αλλά τον κράζουμε γιατί φόραγε ολόσωμη κι έπεσε; Έπρεπε να φοράει μαγιώ και σαγιοναρα;
Cpt. Haddock
19/01/2015, 12:33
Βασικα και την ολοσωμη μαζι με το μηχανακι την αγορασε. Περα απο το οτι κανει μπαμ σαν κανινουρια, ειναι και σουζουκι και ασορτι με το παρταλι.
Λιγο η χαρα, λιγο καμια κρυφη υγρασια, λιγο κρυα και καινουρια λαστιχα, λιγο η φαγουρα στο χερι και εχουμε ενα βιντεο να γελαμε.
Μανολης67
19/01/2015, 13:52
Από την αρχή φαινόταν αγχωμένος..οταν έμπαινε στην στροφή μάλλον φοβήθηκε να στρίψει
pipe_smoker
19/01/2015, 14:16
Πφ... όλοι μας έχουμε οδηγήσει και με κρύα και με καινουρ(γ)ια και με τελειωμένα και και και...
Απλά μάλλον άτυχος ήταν... Αλλά τον κράζουμε γιατί φόραγε ολόσωμη κι έπεσε; Έπρεπε να φοράει μαγιώ και σαγιοναρα;
Και με μένα γελάτε και με κράζετε που είμαι ευγενικός, καλοσυνάτος, και ρωτάω για να μαθαίνω.
Θα'πρεπε να'μαι αγενής, γαϊδούρι και ξερόλας?:p
Και με μένα γελάτε και με κράζετε που είμαι ευγενικός, καλοσυνάτος, και ρωτάω για να μαθαίνω.
Θα'πρεπε να'μαι αγενής, γαϊδούρι και ξερόλας?:p
Όχι βέβαια, αλλά είναι μια καλή αρχή.
giannis23
19/01/2015, 15:52
https://www.youtube.com/watch?v=NwsFxkbYozU αλλος αυτος :P
.. αλλος αυτος :P
Ωραία, έχει κάποιο σκοπό τώρα να μας δείχνειτε τις ατυχίες (έστω κι από καγκουριές) κάποιων;
Εμείς εδώ δλδ είμαστε οι υπέρτατοι οδηγοί, δεν κάνουμε τέτοια ή έχουμε τον άπεφτο;
Ελεος.
Bob_o_mastoras
19/01/2015, 16:23
Δεν ειμαστε υπερτατοι οδηγοι (τουλαχιστον οχι εγω :( ) αλλα δεν προσπαθουμε και να κανουμε rolling endo σε δρομο με μποτιλιαρισμα πισω ακριβως απο αμαξι. Αξιζει τον γελωτα ο τυπας αφου δεν επαθε και τιποτα ουτως ή αλλως.
giannis23
19/01/2015, 16:26
Ωραία, έχει κάποιο σκοπό τώρα να μας δείχνειτε τις ατυχίες (έστω κι από καγκουριές) κάποιων;
Εμείς εδώ δλδ είμαστε οι υπέρτατοι οδηγοί, δεν κάνουμε τέτοια ή έχουμε τον άπεφτο;
Ελεος.
ειδες να κοροιδεψουμε καποιον η να το παιξουμε ανωτεροι?.. εγινε κατι αλλος ηταα τυχος αλλος το παρατραβηξε κλπ αυτα σχολιαζουμε..
Bladerunner
19/01/2015, 18:34
Υπάρχει ειδική ενότητα για τα αστεία/περίεργα βίντεο. (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143992)
Δεν υπάρχει λόγος να δημοσιεύονται εδώ μόνο και μόνο για το "θέαμα".
kostas777
19/01/2015, 18:50
Έχουμε τον πεύσιμο. Εγώ δηλαδή. 2 φορές ήδη φέτος, η 2η Παρασκευή πρωί πρωί. Όποιος βρει γιατί, κερνάω καφέ
giannis23
19/01/2015, 19:10
Έχουμε τον πεύσιμο. Εγώ δηλαδή. 2 φορές ήδη φέτος, η 2η Παρασκευή πρωί πρωί. Όποιος βρει γιατί, κερνάω καφέ
λαδια?
amyroukai
19/01/2015, 19:12
Οταν βλεπω πισω λαστιχο να λαμποκοπα στον ηλιο....
kostas777
19/01/2015, 19:13
λαδια?
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς ακόμα, έχω κάποια υποψία. Τα λάδια που βλέπεις πάντως είναι δικά μου :(:smokin:
edit: η γραμμή έγινε από το αριστερό καπάκι που τρύπησε με τη μηχανή να σέρνεται
kostas777
19/01/2015, 19:18
Οταν βλεπω πισω λαστιχο να λαμποκοπα στον ηλιο....
Όχι ακριβώς αλλά καλά το πας...
giannis23
19/01/2015, 19:35
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς ακόμα, έχω κάποια υποψία. Τα λάδια που βλέπεις πάντως είναι δικά μου :(:smokin:
edit: η γραμμή έγινε από το αριστερό καπάκι που τρύπησε με τη μηχανή να σέρνεται
μηπως εκτος απο τα "δικα" σου...ειχε στο δρομο
Την γραμμή από τα λάδια την βλέπω μέχρι το Porsche άρα παίζει να σου έφυγε και στην στροφή. Πλαγιαστός και πάτησες τη διαγράμμηση στο δρόμο?????? Είπες ήταν και πρωί , σκιερό μέρος πίσω , μπορεί και καμιά υγρασία στο δρόμο ....... λέμε τώρα .......
Μανολης67
19/01/2015, 20:26
:):):beer:
μπανανοφλουδα..πατησες..:lol: