View Full Version : Πετράν, τι να κάνω ρε συ????
spyrakos35
17/01/2015, 15:55
ρε καρντάση ακου να δεις τι έπαθα....
πάω να αλλάξω λάδια φίλτρα, να συμπληρώσω και υγρά στο δοχείο του ψυγείου....
πρέπει λοιπόν να λύσω το αριστερό φαίρινγκ....
φτάνω στην τελευταία βίδα, το παίρνω στο χέρι, έχει μείνει μόνο το φισάκι του φλας να λύσω, τσούπ, μία βίδα πέφτει από το πουθενάάάάάάάάάά....
κοιτάω μπας και δω κάτι, από που μπορεί να έφυγε, τζίφος....
τι να κάνω ρε πετράν, να κατεβάσω μοτερ λες? :alien:
zannisvel
17/01/2015, 16:01
Οχι ρε φιλε τι επαθες? Μη σου τυχει ειναι τετοιο πραγμα...:lol:
SHOOTER045
17/01/2015, 16:05
Έχω την λύση.
Αν τις προάλλες που πήγες βόλτα συνάντησες κανένα ιταλικό μπροστά σού, θα έφυγε από εκείνο
spyrakos35
17/01/2015, 16:05
Έχω την λύση.
Αν τις προάλλες που πήγες βόλτα συνάντησες κανένα ιταλικό μπροστά σού, θα έφυγε από εκείνο
ενα γερμανικό ήταν για λίγο....... :bawl:
SHOOTER045
17/01/2015, 16:10
Ωχ
Με άξονα ήταν?
dimmie_72
17/01/2015, 16:25
Έχω την λύση.
:moutza:
PetranGR
17/01/2015, 17:13
όπως και δήποτε μοτέρ!
Bob_o_mastoras
17/01/2015, 17:19
Και μοτερ να λυσει δεν σωνεται. Πεταμα το σαβουρι! (πες που να 'ρθω να το παρω για σκραπ) :p
PetranGR
17/01/2015, 17:20
Και μοτερ να λυσει δεν σωνεται. Πεταμα το σαβουρι! (πες που να 'ρθω να το παρω για σκραπ) :p
αν δεν σας κάνω όλους σαν τα μούτρα μου δεν θα ησυχάσω.
Bob_o_mastoras
17/01/2015, 17:34
Mε αφορμη το θρεντ θα ηταν καλο να αναλογιστουμε τη διαφορα ποιοτητας μεταξυ Ιαπωνικων και Ευρωπαϊκων μοτοσυκλετων.
Τα μεν Ευρωπαϊκα απλα χανουν τις βιδες που εχουν ενω τα Ιαπωνικα οχι μονο δεν τις χανουν αλλα βρισκουν και επιπλεον καινουργιες μονα τους just in case.. :D
akis_trevor
17/01/2015, 17:37
Mε αφορμη το θρεντ θα ηταν καλο να αναλογιστουμε τη διαφορα ποιοτητας μεταξυ Ιαπωνικων και Ευρωπαϊκων μοτοσυκλετων.
Τα μεν Ευρωπαϊκα απλα χανουν τις βιδες που εχουν ενω τα Ιαπωνικα οχι μονο δεν τις χανουν αλλα βρισκουν και επιπλεον καινουργιες μονα τους just in case.. :D
οι βιδομαζωχτρα του σπυρακου ειναι και 3 τετραγωνικα μετρα,λογικα το βλεπω να σαρωνει στο περασμα της...:bawl:
spyrakos35
17/01/2015, 17:45
αν δεν σας κάνω όλους σαν τα μούτρα μου δεν θα ησυχάσω.
Εγω λεω να περιμενω να φυγει και η αλλη για να δω τι θα κρεμασει.....
PetranGR
17/01/2015, 17:57
Εγω λεω να περιμενω να φυγει και η αλλη για να δω τι θα κρεμασει.....
είναι και αυτό μια λύση!
Ά,ρε χαβαλέ!
pipe_smoker
17/01/2015, 18:52
Ρε δε σου έχω πει να πετάξεις το αθερινόδιχτο και να πάρεις ένα με μεγαλύτερο μάτι?
Κι απορεί μετά γιατί μαζεύει βίδες από κάτω η τράτα ρε πούστη μου:plaf:
Pan (dvs)
17/01/2015, 18:56
ωωωρε Μπηνιά λέμε
Ετσι θα λεμε απο εδω και περα,τα βουντου που του εκανες?
η βιδα δεν εχει πανω ενα νουμερο; τσεκαρε το manual και θα βρεις απο που εφυγε :cool:
spyrakos35
17/01/2015, 19:09
η βιδα δεν εχει πανω ενα νουμερο; τσεκαρε το manual και θα βρεις απο που εφυγε :cool:
δεν έχει.... είναι για σταυροκατσάβιδο.... είναι για να κρατάει κάτι κάπου αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τι....
μάλλον μπινιά από τον μάστορα που άλλαξε τα μπουζά....
Μάστορη, μαύρη είναι??? Παίζει να ναι από το κατέμι...:bawl:
Εκεί που το χω στο γκαράζ, κάθε φορά που πάω να το πάρω όλο και κάποια βρίσκω κάτω να κάνει παρέα στο λεκέ με τα λάδια:rotflmao:
spyrakos35
17/01/2015, 19:28
Μάστορη, μαύρη είναι??? Παίζει να ναι από το κατέμι...:bawl:
Εκεί που το χω στο γκαράζ, κάθε φορά που πάω να το πάρω όλο και κάποια βρίσκω κάτω να κάνει παρέα στο λεκέ με τα λάδια:rotflmao:
ναι, μαυρη.... πες το ρε κωστα να στην φέρω την άλλη φορά :lol:
δεν έχει.... είναι για σταυροκατσάβιδο.... είναι για να κρατάει κάτι κάπου αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τι....
329871
Ας αποφασιστεί τι είναι τέλος πάντων "Μπηνιά" ή "Μπινιά". Όχι τπτ άλλο αλλά για να ξέρουμε πως θα την αντιμετωπίσουμε.
devil's animal
17/01/2015, 19:47
ποσο τρολομαριες ειστε??:bawl::bawl:
PetranGR
17/01/2015, 19:56
ποσο τρολομαριες ειστε??:bawl::bawl:
μα γιατί το λες αυτό... αυτοί ;καθόλου!
dimmie_72
17/01/2015, 20:26
Πάλι καλά! Αν ήταν για περισσότερο παίζει νάτρωγες και κάναν άξονα κατακέφαλα...:D
329872
stynikop
17/01/2015, 20:47
Σπυρακο, πες μου πως δεν εχεις αλλαξει καδενα;;;;
:D
SHOOTER045
17/01/2015, 20:52
οι βιδομαζωχτρα του σπυρακου ειναι και 3 τετραγωνικα μετρα,λογικα το βλεπω να σαρωνει στο περασμα της...:bawl:
Μήπως να την πούμε < βιδο - κουμπινα >???
Για όσους δεν ξέρουν, κομπίνες λένε λαϊκιστί τις θεριζοαλωνιστικες μηχανές
Μήπως να την πούμε < βιδο - κουμπινα >???
Για όσους δεν ξέρουν, κομπίνες λένε λαϊκιστί τις θεριζοαλωνιστικες μηχανές
Μήπως να πούμε τον Σπύρο βιδοΛουμπινα;:D
skylaros
18/01/2015, 03:22
Εμένα με τρομάζουν κάτι τέτοια πάντως.Βρες από που έφυγε η βίδα.
Υγ. Στο πρώτο service σε αυτοκίνητο το 79 (Ιταλικό fiat) o μηχανικός έδωσε στον πατέρα μου μια σακουλίτσα βίδες και παξιμάδια και του είπε αυτές περίσσεψαν... Θυμάμαι μέχρι το χμμμ 99 που είχαμε το αυτοκίνητο ακόμα τις είχε στο σακουλάκι ο πατέρας μου...Πήγε για απόσυρση το καημένο ακόμα έχω τύψεις ...