View Full Version : taisteal XT660Z
taisteal
06/01/2015, 22:10
Ειδα φως και μπηκα :D
:sun:
Ειδα φως και μπηκα :D
:sun:
Να πούμε καλορίζικο;
taisteal
11/01/2015, 19:52
Να πούμε καλορίζικο;
Να πειτε να πειτε
nihristo
11/01/2015, 19:55
καλορίζικα. Κούκλα.
akis_trevor
11/01/2015, 19:56
τζωρτζ...κι απο δω....καλοριζικο και καλοταξιδο να ναι το μηχανακι...αναμενω να το δω απο κοντα :)
:beer:
SHOOTER045
11/01/2015, 20:11
Να πειτε να πειτε :)
329612
ωραιο το transformer TENERE σου
εδωσες το BMW????
καλοριζικο ρε Γιωργο και καλα και πολλα χιλιομετρα
harris_x
11/01/2015, 20:33
Καλορίζικο Γιώργο και καλά km
:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:
Aφου δε σε σμπαραλιασα τις προαλλες παλι καλα να λες :D
Καλοταξιδο και απο δω :beer:
gior-gos
17/01/2015, 18:46
Γιώργαρε! Καλοταξιδο και καλολασπωτο φιλε και ευχομαι να το ξεζουμισεις και αυτο σε πολλα και ομορφα χιλιομετρα!!!
(Κουφαααλα, τωρα θα ξεσαλωσεις κανονικα και με το νομο εντελως κατα της μπεμβε :p:lol:)
:beer::beer::beer:
lykourgi
17/01/2015, 23:22
Με 'γειά . Να είναι καλοτάξιδο. :beer:
Λευκάδιος
18/01/2015, 23:58
Καλοτάξιδο και καλολάσπωτο :beer:
Bob_o_mastoras
19/01/2015, 00:23
Καλοριζικο και καλοταξιδο!!! :beer:
Γιώργη τώρα το είδα ρε φίλε!
Καλοταξιδο να είναι και εσύ γερός να το χαίρεσαι!
καλοριζικο να ειναι και να το λιωσεις στις βολτες συντοπιτη:beer:
Pan (dvs)
19/01/2015, 13:30
Επιτελους πηρες και συ μηχανη.
Μανολης67
19/01/2015, 13:37
Κούκλα το μωρό!
Καλοτάξιδο και επειδή η τόσο όμορφη αυτή λέξη εχει πολυφορεθεί πολύ στα μοτοσυκλετιστικά φόρουμ να σου ευχηθώ να ζήσεις με αυτό το διαχρονικό-πολυτάλαντο μηχανάκι που πήρες πολλές όμορφες εμπειρίες, να το αγαπήσεις πολύ, να το χαρείς και στο χώμα, να σου χαρίσει πολλά χαμόγελα και να φτάσεις κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον να το αγαπήσεις τόσο πολύ, που να σου είναι αδύνατο να το αποχωριστείς...
Pan (dvs)
19/01/2015, 14:14
Καλοτάξιδο και επειδή η τόσο όμορφη αυτή λέξη εχει πολυφορεθεί πολύ στα μοτοσυκλετιστικά φόρουμ να σου ευχηθώ να ζήσεις με αυτό το διαχρονικό-πολυτάλαντο μηχανάκι που πήρες πολλές όμορφες εμπειρίες, να το αγαπήσεις πολύ, να το χαρείς και στο χώμα, να σου χαρίσει πολλά χαμόγελα και να φτάσεις κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον να το αγαπήσεις τόσο πολύ, που να σου είναι αδύνατο να το αποχωριστείς...
Και ους ο θεος συνεζευξεν:cry:
zannisvel
19/01/2015, 14:16
Με 'γειες!!!!!!!!
:vroum::vroum::vroum:
devil's animal
19/01/2015, 14:19
καλοταξιδο και καλολασπωτο...
pipe_smoker
19/01/2015, 14:28
Ωπ, τώρα το είδα ρε Γιώργη!!!!!
Καλορίζικο, καλοτάξιδο, καλολάσπωτο κι ό,τι άλλο γουστάρεις!!!!!!
:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:
taisteal
19/01/2015, 14:31
Ευχαριστω παιδες,να ειστε καλα ολοι,και να εχουμε καλους δρομους :)
argy_kap
19/01/2015, 15:25
και όπως είπαμε ε? GPS να του βάλεις.....! Καλοτάξιδο αγόρι...πολλά καλά χιλιόμετρα....!
καλοριζικο, καλοταξιδο καλολάσπωτο! :beer:
Bob_o_mastoras
19/01/2015, 16:45
O λαος διψαει για μερικες pics πιστευω.. :D
Καλά ταξίδια ρε φίλε..................................
spyrakos35
19/01/2015, 17:21
Λεφτα υπαρχουν..... Μηχανακια εχουμε..... Βουρ για να κατακτησουμε τον Γκοσμο....
MiltiadisK.D
19/01/2015, 18:25
Γιωργάρα καλοτάξιδο το μανούλι:beer:Πολλά και ασφαλή χλμ ρε μάγκα;):a013:
τσογλανε πηρες σοβαρο μηχανακι :a014:
καλοριζικο καλολασπωτο και να γυρισεις τον κοσμο ολο :beer::beer::beer:
καλοταξιδο, καλοβολτο και προπαντως απεφτο! να το χαρεις οσο δε παει φιλε...
Τώρα το πήρα χαμπάρι...
Στα χνάρια του daz βλέπω :D
Καλοτάξιδο και πολλά και καλά χλμ σας εύχομαι !!!
:beer: :beer: :beer:
Γιώργος κερνάει Γιώργος πίνει ε?! :D:D
Ναι για βάλε καμιά φωτογραφία να το δούμε καλύτερα. :lol:
MG-KTiNoS
20/01/2015, 00:39
καλά χλμ... Φίλε...
ωραίο μηχανακι :D
Ναι για βάλε καμιά φωτογραφία να το δούμε καλύτερα. :lol:
ναι...για βαλε ντε...:lol:
γιωργη , να του κάνεις πολλες δεκάδες χιλιάδες ομορφα χιλιόμετρα.. :beer::beer::beer:
Eversman
20/01/2015, 07:50
Μεγειές και καλά χιλιόμετρα. Χάρμα οφθαλμών είναι :beer:
Ναπω και την κακία μου......
Ο πωλητής σε "έριξε"φιλαρακι.
Δεν σου έδωσε την πολυαναδιπλόμενη πινακίδα.:D
RaGe_Raptor
20/01/2015, 08:07
καλοτάξιδο,καλολάσπωτο,καλόστριφτο,καλορίζικο....!!!!!:bee r:
Ουπς, τώρα το είδα.
Καλορίζικο, καλολάσπωτο και μπόλικα και ασφαλή χιλιόμετρα.
Desperado
20/01/2015, 10:04
Καλορίζικο καλοτάξιδο, καλολάσπωτο με πολλά απροβλημάτιστα και "όρθια" χιλιόμετρα
Shaolin Monk
20/01/2015, 10:32
Καλοταξιδο!!!
Καλοτάξιδο Γιώργη :beer::beer::beer:
Γράψε δυο λόγια, πως κατέληξες σε αυτή την επιλογή; Χρονιά; Εξοπλισμός;
taisteal
20/01/2015, 14:57
Καλοτάξιδο Γιώργη :beer::beer::beer:
Γράψε δυο λόγια, πως κατέληξες σε αυτή την επιλογή; Χρονιά; Εξοπλισμός;
Ευχαριστω πολυ ολους για τις ευχες :)
Αντωνη απο την μερα που το πρωτοειδα το ερωτευτηκα...
Ηταν ακριβως αυτο που ηθελα,αν και απο το δικο μου δεν ειχα παραπονο,με εβγαλε ασπροπροσωπο 6 χρονια.
Μετα με παρεσυρε ο παπ,και ετσι εγινε το ντηλ :lol:
Απο εξοπλισμο δεν χρειαζεται κατι,μονο βασεις για πλαινες.
Ειναι του '08
Παντα κορδοτός φιλε taisteal!
Ωραία σελα!
Τσιγκουνη σε κοβω ομως…. Βαλε καμια φωτο… Πες βρε αδερφε...
Τι θες ? Να σου κανουμε κανταδα ? :a01::a022::a49:
Tai για πες εντυπώσεις ρε συ συγκριτικά με το gs.
Αίσθηση βάρους, δύναμη κτλ..
taisteal
07/02/2015, 22:03
Συγκριτικα με το gs,το τενερε εχει το βαρος του ψηλοτερα,και θελει λιγη προσοχη.Το gs ειχε το ντεποζιτο κατω απο τη σελα,και 17 λιτρα,
ενω το τενερε 23 λιτρα και ψηλα.
Ομως η αυτονομια που εχει το γιαμαπα δεν παιζεται,μιας και απο τις μετρησεις μου,το καυσιμο ειναι στα ιδια πολυ καλα επιπεδα του gs.
Το βαρος δεν με προβληματιζει καθολου,το υψος με δυσκολευει,μιας και το φτανω με δυσκολια.
Το gs εστριβε με τη σκεψη,ακομη και φορτωμενο.Το τενερε φοραει ελατηρια ohlins εμπρος πισω,αλλα δεν στριβει οπως το gs,παρ'ολα αυτα
ειμαι ικανοποιημενος με την οδικη συμπεριφορα του γιαμαχα.
Στα φρενα,το τενερε εχει πολυ καλο μπροστα,αλλα το πισω μπλοκαρει για πλακα,και θελει προσοχη και εξοικειωση.
Το gs ειχε πιο αδυναμο φρενο μπροστα,μονος δισκος,αλλα το πισω ηταν παρα πολυ καλο.
Η σελα του gs εξαιρετικη,αλλα το τενερε φορα την Kahedo που ειναι κα-τα-πλη-κτι-κη,για την μαμα σελα της γιαμαχα δεν ξερω.
Το γιαμαχα μου καθεται πιο καλα γενικοτερα,αλλα και απο το gs 6 χρονια δεν ειχα παραπονο,η βασικη διαφορα τους ειναι τα
πιο φθηνα ανταλλακτικα,και φυσικα θεωρω το γιαμαχα πιο αξιοπιστο γιατι δεν ασχολεισαι με χαζα ευρωπαικα κουσουρια.
Καλυψη αερα το τενερε υπερτερει στο δικο μου υψος,και με το προσθετο της κατουρατεκ τα πραγματα ειναι ακομη καλυτερα.
Το σπαστικο με το gs ηταν οτι και μυγα να εφτυνε στην ασφαλτο,ο τροχος εμπρος σου γεμιζε το παντελονι.
Νερο ατελειωτο πανω στα παπουτσια και το παντελονι,ενω το τενερε δεν εχει τετοιο θεμα.
Τα θερμαινομενα γκριπ του gs μου λειπουν..
Στο κεφαλαιο κινητηρα,το gs ηταν δυνατοτερο,ειδικα μετα τις 4000 σ.α.λ,το τενερε ειναι λιγο πιο αδυναμο,αλλα δεν μου
κακοφαινεται γιατι δεν ηθελα περισσοτερα γκαζια.
Το τεστ που θελω να κανω ειναι φορτωμενο τριβαλιτσο και δυο ατομα,πως θα πηγαινει..φυσικα δεν εννοω στα γκαζια,αλλα στην
γενικοτερη συμπεριφορα.
Αλλωστε ταξιδευω με 90-100 χλμ την ωρα στο κοντερ.
Χωμα δεν θα το πηγαινω,ετοιμαζω αλλο μηχανακι γι'αυτη τη δουλεια για να μην ταλαιπωρω το γιαμαχα,αλλα να ηθελα να το παω
θα το σκεφτομουν λογω υψους :D
Το ντακαρ ηταν ασταματητο στο χωμα,σε λασπη σε αμμο,και παντου.
Θα παω καποια στιγμη χωμα να το δοκιμασω και το τενερε,να εχω αποψη.
Αυτααααα
Συγκριτικα με το gs,το τενερε εχει το βαρος του ψηλοτερα,και θελει λιγη προσοχη.Το gs ειχε το ντεποζιτο κατω απο τη σελα,και 17 λιτρα,
ενω το τενερε 23 λιτρα και ψηλα.
Μα είναι ηλίθιοι ρε 'συ αυτοί οι Ιάπωνες.
330846
330849
Δες τον τεράστιο χώρο που καταλαμβάνει το φιλτροκούτι και τον άδιο χώρο δίπλα απ' τη μηχανή και απ' τις δύο μεριές. Έχουν βάλει τον αέρα χαμηλά και το βάρος ψηλά. Και το έχουν τραβήξει και μπροστά για να του δώσουν το ντακαρ λουκ και να το συνδέσουν με τη μάσκα.
Αυτά συμβαίνουν όταν τα μηχανάκια μας τα σχεδιάζουν γραφίστες σε συνεργασία με μαρκετίστες.
Το βαρος δεν με προβληματιζει καθολου,το υψος με δυσκολευει,μιας και το φτανω με δυσκολια.
Φταίει και η kahedo σε αυτό. Και εγώ που είμαι 2 μέτρα παλικάρι όταν καβάλησα την kahedo ενώ πατούσα κάτω κατάλαβα ότι δεν θα μπορέσω να το "κρατήσω" αν το έδαφος είναι ανώμαλο.
Καλυψη αερα το τενερε υπερτερει στο δικο μου υψος,και με το προσθετο της κατουρατεκ τα πραγματα ειναι ακομη καλυτερα.
Kαι χωρίς το προσθετο της μουρατεκ η ζελατίνα κάνει καλύτερη δουλειά ακόμα και απ' την ψιλή αφτερμαρκετ ζελατίνα του 990.
Το τεστ που θελω να κανω ειναι φορτωμενο τριβαλιτσο και δυο ατομα,πως θα πηγαινει..φυσικα δεν εννοω στα γκαζια,αλλα στην
γενικοτερη συμπεριφορα.
Ρύθμισε το πίσω αμορτισέρ στο σωστο βάρος και δε θα έχεις πρόβλημα.
Χωμα δεν θα το πηγαινω,ετοιμαζω αλλο μηχανακι γι'αυτη τη δουλεια
Θέλω και γωωω!! :lol:
Για το ύψος δεν φταίει η σέλα... Φταιει η σέλα ΚΑΙ τα ελατηρια..:lol:
Το καλό είναι οτι δεν στην ζητάνε πολλοί για βολτα
spyrakos35
07/02/2015, 23:58
αφού ειναι άσχημο ρε :bawl:
Οι κοντοί είναι ασχημοι ρε:bawl:
spyrakos35
08/02/2015, 00:07
Οι κοντοί είναι ασχημοι ρε:bawl:
αντε ρε καράφλα :tooth:
αντε ρε καράφλα :tooth:
Αμα σε βουτηξω απ το μαλι μΑρή...:tooth:
Get a room (http://www.getaroom.com/). :lol:
Get a room (http://www.getaroom.com/). :lol:
Το λΕπον.. Η σύγκριση μεταξύ GS και tenere είναι περιπου όπως τα πέ ο taisteal.
Αν και πολύ παλιότερο μοντελο το GS έχει καλύτερό ζύγισμα και ο κινητήρας του έχει ομαλότερη λειτουργεια.
Απο την αλλη,το Τενερέ έχει καλυτερα φρένα και κάλυψη απο αέρα.
Αν συγκρινω τις αναρτήσεις ΜΑΜΑ και τσ δυο είναι χαλια.
Σε ποιότητα κατασκευής το gs είναι ενα κλικ καλυτερο (τα χρόνια συνηγορούν σε αυτό) αλλά το Τενερέ δείχνει λιγοτερο ευαίσθητο σε πτώσεις και κακουχίες καθώς και σε χαζοπροβληματα.
taisteal
08/02/2015, 00:37
Για το ύψος δεν φταίει η σέλα... Φταιει η σέλα ΚΑΙ τα ελατηρια..:lol:
Το ζητανε,αλλα οταν πλησιαζουν το μετανιωνουν :lol:
Μονο ο μηχανικος μου το πηρε βολτα,και ειναι 1κ70..
Παλιος εντουρας...
taisteal
08/02/2015, 00:40
:a38:
Εισαι και γιαμαχακιας γαμω την μπουζοπιπα μου :lol:
Το ζητανε,αλλα οταν πλησιαζουν το μετανιωνουν :lol:
Μονο ο μηχανικος μου το πηρε βολτα,και ειναι 1κ70..
Παλιος εντουρας...
Οι εντουράδες ρε έχουν συνηθίσει με τα ψιλά μηχανάκια γιατί όλοι έχουν ή είχαν κτμ και τους έχουν μείνει διάφορα αξεσουάρ. :D:lol:
330848
Ίσως έχω χάσει κάποια επεισόδια αφού δε διάβασα όλο το thread, αλλά λες δεν θα το πας χώμα και εφόσον είναι στην ίδια κατηγορία με το προηγούμενό σου, γιατί δεν πήγες σε κάτι πιο street ή έστω με 19άρι τροχό (π.χ. Versys, F 650 GS δικύλινδρο) ;
Ήθελες απλά το "ίδιο" σε κάτι "άλλο" ;
Μη με παρεξηγήσεις, αλλά κάποια στιγμή που βαρέθηκα κι εγώ το δικό μου κοίταζα δεξιά και αριστερά αλλά τελικά δεν έβρισκα νόημα στο να ξαναπάρω κάτι "ίδιο".
taisteal
08/02/2015, 01:27
Ίσως έχω χάσει κάποια επεισόδια αφού δε διάβασα όλο το thread, αλλά λες δεν θα το πας χώμα και εφόσον είναι στην ίδια κατηγορία με το προηγούμενό σου, γιατί δεν πήγες σε κάτι πιο street ή έστω με 19άρι τροχό (π.χ. Versys, F 650 GS δικύλινδρο) ;
Ήθελες απλά το "ίδιο" σε κάτι "άλλο" ;
Μη με παρεξηγήσεις, αλλά κάποια στιγμή που βαρέθηκα κι εγώ το δικό μου κοίταζα δεξιά και αριστερά αλλά τελικά δεν έβρισκα νόημα στο να ξαναπάρω κάτι "ίδιο".
Λογικη η ερωτηση.
Το GS δεν το βαρεθηκα ποτε,μου εκανε ο,τι του ζητουσα και πιστεψε με,του ζητουσα πολλα.
Το τενερε ηρθε στα χερια μου με πολυ περιεργο τροπο,αλλα παντα το ηθελα,και σιγουρα θα ηταν το επομενο καποια στιγμη,
απλα αυτη η στιγμη ηρθε πιο γρηγορα απ'οτι το φανταζομουν.
Το πρωτο που με ενδιεφερε στην μοτοσυκλετα μου ειναι η απλοτητα,η οικονομια,το φθηνο χιλιομετρο και η
ευκολη συντηρηση αφου την κανω μονος μου παντα.
Και φυσικα να μου αρεσει.
BMW δεν θα ξαναεπαιρνα για πολλους λογους,γενικα ευρωπαικο δεν,β στρομ βερσυς τρανσαλπ κτλ δεν μου αρεσουν,
το μονο που μου αρεσε ηταν το τενερε.
Λογικη η ερωτηση.
Το GS δεν το βαρεθηκα ποτε,μου εκανε ο,τι του ζητουσα και πιστεψε με,του ζητουσα πολλα.
Το τενερε ηρθε στα χερια μου με πολυ περιεργο τροπο,αλλα παντα το ηθελα,και σιγουρα θα ηταν το επομενο καποια στιγμη,
Το πρωτο που με ενδιεφερε στην μοτοσυκλετα μου ειναι η απλοτητα,η οικονομια,το φθηνο χιλιομετρο και η
BMW δεν θα ξαναεπαιρνα για πολλους λογους,γενικα ευρωπαικο δεν,β στρομ βερσυς τρανσαλπ κτλ δεν μου αρεσουν,
:a013:
Και πάλι πολλά και όμορφα χιλιόμετρα σας εύχομαι !
akis_trevor
08/02/2015, 13:01
,β στρομ βερσυς τρανσαλπ κτλ δεν μου αρεσουν.
Κι εμενα τι μου λεγες για το στρωμ;;; :p:p
taisteal
08/02/2015, 14:13
Κι εμενα τι μου λεγες για το στρωμ;;; :p:p
Οτι ειναι η καλυτερη επιλογη για ταξιδια ;)
akis_trevor
08/02/2015, 14:33
Οτι ειναι η καλυτερη επιλογη για ταξιδια ;)
Πλακα κανω ρε μαν..:D
ΝIKOLTSOS
08/02/2015, 19:13
Με υγεία και από εμένα... και τα ωραιότερα ταξίδια!!!
Οι εντουράδες ρε έχουν συνηθίσει με τα ψιλά μηχανάκια γιατί όλοι έχουν ή είχαν κτμ και τους έχουν μείνει διάφορα αξεσουάρ. :D:lol:
330848
χαχαχαχα χαχα μου την έστειλε φίλος για να με κάνει καζούρα για το adventure...
Λογικη η ερωτηση.
Καλα χιλιομετρα!!:beer::a013: