Σύνδεση

View Full Version : Σχεδια για το 2015......για πειτε.....

Σελίδες : 1 [2]

taisteal
16/07/2015, 22:08
ρε συ Αντωνη δηλαδη ελεος ρε μαν !!! 70 € για ενα δυκλινο ? και μετα τον 15γουστο....

Σκηνουλα και γραψτους στα παπακια σου

amyroukai
16/07/2015, 22:08
Και μετά τάχα φταίει ο ΦΠΑ που η Τουρκία είναι πιο ανταγωνιστική στον τουρισμό...

Hell_Rider
16/07/2015, 22:15
και μου λεει με ενα υφος...ααααα εδω και 5 χρονια δεν εχουμε ριξει τιμες..ειμαστε σταθεροι...

tsompanis
16/07/2015, 22:20
και μου λεει με ενα υφος...ααααα εδω και 5 χρονια δεν εχουμε ριξει τιμες..ειμαστε σταθεροι...

στην πάργα αυτές οι τιμές?

Το λέω γιατί προχθές το βράδυ ήμουν εκεί και έχει ακόμα ξενοίκιαστα που έχουν ταμπέλες απο έξω.
βέβαια γίνεται της πόπης απο τουρίστες
μπορείς να κοιτάξεις και στην ανθούσα ή σαρακίνικο που είναι δίπλα και πιο χαμηλά σε τιμές.
αν θέλεις μπορώ να το κοιτάξω και για πάργα

Hayate
16/07/2015, 22:21
Σκηνουλα και γραψτους στα παπακια σου

Αυτό που είπε ο γιώργης.Τέλος...εδώ και 12 χρόνια έχω βρεί την υγειά μου.

ρε συ Αντωνη δηλαδη ελεος ρε μαν !!! 70 € για ενα δυκλινο ? και μετα τον 15γουστο....

Βασίλη,τόσα χρόνια το επιτρέπαμε αγόρι μου οπότε τι σου κάνει εντύπωση;Η περίεργη φάση είναι οτι τώρα έχει πάει το ακύρωμα σύννεφο και δε μπορώ να καταλάβω τελικά αν έχουν ανάγκη τα λεφτά ή όχι οι ντόπιοι στα νησά και λοιπά παραθεριστικά μέρη.

Και μετά τάχα φταίει ο ΦΠΑ που η Τουρκία είναι πιο ανταγωνιστική στον τουρισμό...

Αυτό . & - Γιατί αν το έβαζε 35 το βράδυ ας πούμε όοοοοοοχι δε θα έβγαζε τα έξοδα του...πρέπει να το βάλει 70 τώρα που ο άλλος παει κ βγάζει 60 απο το ΑΤΜ καθε μερα...Δε θέλω να συγχυστώ με το πόσο κοπάναγαν προ-κρίσης..Μην ανοίξω το θέμα airbnb καλύτερα γιατί ήδη έγινα κακός.....

Hell_Rider
16/07/2015, 22:24
στην πάργα αυτές οι τιμές?

Το λέω γιατί προχθές το βράδυ ήμουν εκεί και έχει ακόμα ξενοίκιαστα που έχουν ταμπέλες απο έξω.
βέβαια γίνεται της πόπης απο τουρίστες
μπορείς να κοιτάξεις και στην ανθούσα ή σαρακίνικο που είναι δίπλα και πιο χαμηλά σε τιμές.
αν θέλεις μπορώ να το κοιτάξω και για πάργα

ναι στην Παργα...ειμαι σιγουρος πως θα βρω αν παω εκει..αλλα δεν θα ειμαι μονος..και δεν θελω τελευταια στιγμη να ψαχνω....να το κοιταξεις πως?

Hayate
16/07/2015, 22:28
ναι στην Παργα...ειμαι σιγουρος πως θα βρω αν παω εκει..αλλα δεν θα ειμαι μονος..και δεν θελω τελευταια στιγμη να ψαχνω....να το κοιταξεις πως?

Πάντως επειδή είμαι "ρομαντικός" εγώ πιστεύω οτι αν το ψάξεις λίγο ακόμα και μιλήσεις σε κάποιον κ του δώσεις να καταλάβει πιστεύω οτι θα βρεις κ φθηνότερα.Δε γίνεται να είναι όλοι μαλάκες δλδ...

Hell_Rider
16/07/2015, 22:32
Πάντως επειδή είμαι "ρομαντικός" εγώ πιστεύω οτι αν το ψάξεις λίγο ακόμα και μιλήσεις σε κάποιον κ του δώσεις να καταλάβει πιστεύω οτι θα βρεις κ φθηνότερα.Δε γίνεται να είναι όλοι μαλάκες δλδ...

μεχρι στιγμης κοιταω απο το νετ...δεν εχω κανει πολλα τηλ... απο εβδομαδα θα αρχισω τα τηλ..

Hayate
16/07/2015, 22:34
μεχρι στιγμης κοιταω απο το νετ...δεν εχω κανει πολλα τηλ... απο εβδομαδα θα αρχισω τα τηλ..

Επειδή έχουν αρχίσει κ πέφτουν "πιστολιές" με το κιλό γι αυτό στο είπα. :beer::beer:

tsompanis
16/07/2015, 22:34

εχεις π.μ

Hell_Rider
16/07/2015, 22:37
Επειδή έχουν αρχίσει κ πέφτουν "πιστολιές" με το κιλό γι αυτό στο είπα. :beer::beer:

χαχαχαχα μην αρχισουν και πεφτουν και κανονιες :P

naturalboy
21/07/2015, 20:59
Να πουλήσω το innova injection και ίσως να πάρω imr μιάς και τώρα τελευταία κάνουμε πολύ κέφι με αυτά στις καρτοπίστες...τι λέτε?

Billymuse
21/07/2015, 21:02
Να πουλήσω το innova injection και ίσως να πάρω imr μιάς και τώρα τελευταία κάνουμε πολύ κέφι με αυτά στις καρτοπίστες...τι λέτε?

Οτι είσαι σε άσχετο θρεντ

Pan (dvs)
21/07/2015, 21:34
Οτι είσαι σε άσχετο θρεντ

:rotflmao:

antsoar
24/07/2015, 18:29
Άντε γιατί το είχα πολύ καιρό απωθημένο, τώρα μου μένει η άλλη πλευρά :hmm:

Ακρ. Ταίναρο

338903

Ζεύκας
24/07/2015, 18:46
:beer:

antsoar
24/07/2015, 18:52
και ολίγον από αγροτουρισμό στη Μάνη...

Δεν το είχα ψάξει ποτέ, και ομολογώ ότι έπαθα πλάκα μαθαίνοντας λεπτομέριες για τον τρόπο που λειτουργεί η κοινωνία των μελισσών :eyepop:

338904

338905

antsoar
24/07/2015, 18:54
338906

338907

Αυτά από μένα, καλούς προορισμούς σε όλους :beer::beer:

christof40
24/07/2015, 19:17

ψαχνω εδω και καιρο για δωματιο και ενοικιαση αυτοκινητου στην καρπαθο και εναλλακτικα στα κυθηρα.
εχω παρει απειρα τηλεφωνα και δεν υπαρχει ελευθερο δωματιο και αυτοκινητο για την περιοδο 7-15/8/2015 ουτε για δειγμα και με τιμες ολα πανω απο 70 το δωματιο και 55 το
αμαξι.
φαντασου να εψαχνα για μυκονο.....

Billymuse
20/08/2015, 19:06
Οριστικό λοιπόν Ανκόνα στις 6/9 :a49::a32:
όποια τρελη θα ειναι Ιταλια Κυρίως Τοσκάνη,Λιγουρία,Εμίλλια Ρομάνα ας στείλει pm:wave2:

tsopanoskylo
21/08/2015, 13:59
Οριστικό λοιπόν Ανκόνα στις 6/9 :a49::a32:
όποια τρελη θα ειναι Ιταλια Κυρίως Τοσκάνη,Λιγουρία,Εμίλλια Ρομάνα ας στείλει pm:wave2:

Το προσπαθώ για Πάσχα, θα περιμένω εντυπώσεις και συμβουλές, ειδικά για το καράβι (φορτωμα κτλ) Να περάσετε αξέχαστα :cool:

Billymuse
21/08/2015, 14:55
Το προσπαθώ για Πάσχα, θα περιμένω εντυπώσεις και συμβουλές, ειδικά για το καράβι (φορτωμα κτλ) Να περάσετε αξέχαστα :cool:

Nα σαι καλα όταν γυρίσω θα σου πω τις εντυπώσεις μου. Έκλεισα τη Μινόαν και συγκεκριμένα το καράβι Europa.
Ένας πελάτης στη δουλειά δουλευε στο πλήρωμα στο συγκεκριμένο καράβι για 3 χρόνια και μου ειπε οτι ειναι το μεγαλύτερο καράβι γραμμής
στην Ευρώπη. Το πλήρωμα είναι μισοι Ιταλοί και μισοί Έλληνες. Με συμβούλεψε όταν αφήσω τη μηχανή κάτω στο καράβι να μην αφήσω πολλά πράγματα
πάνω της άν οι ναύτες που κάνουν τα κουμάντα στο παρκάρισμα ειναι Ιταλοί ..;)

Bob_o_mastoras
21/08/2015, 15:10
Ladroni Italiani... :boxing:

:tooth: