View Full Version : Ωραία βάση πινακίδας....
vangkaret
20/01/2015, 13:07
Καλησπέρα παιδία..
Έφτιαξα την πινακίδα μου και είπα να το μοιραστώ μαζί σας και να δώσω ιδέες και σε σας..
Εντάξει είμαι και ψώνιο και θέλω να ακούσω καλά λόγια.... :D:D:D:D
Τι ακριβώς εφτιαξες στην πινακίδα σου..??
vangkaret
20/01/2015, 13:13
Η περιγραφή μου δεν είναι καλή... αλλαξα την βάση της και έβαλα το μεταλλική γωνια όπως φαίνεται από το πλαί...
Δηλ. την έκανες λασπωτήρα..
Ρε αθεοφοβε....
εχεις βελεντζα για να παρκαρεις την μοτο....
την γκομενα δλδ που την ξαπλωνεις!!!!
:p
devil's animal
20/01/2015, 13:37
η πικρη αληθεια φιλε μου ειναι οτι με τοσο ασχημο και χοντροκομμενο κwλο που εχει το μηχανακι σου, βλεπουμε μια μινιον βαση πινακιδας που δεν ταιριαζει στο ματι...
αν ειχες ενα undertail λιγο πιο χοντροκομμενο, ισως ταιριαζε και στον χαρακτηρα της μοτο...
αυτη η βαση ειναι για κανενα μονοκυλινδρο ή supersport που εχουν πιο κομψα οπισθια...
my 2 cents...
:wave2:
κατι μου λεει οτι η πινακιδα θα κοπει γρηγορα
vangkaret
20/01/2015, 13:49
χαχαχαχα σε στρώμα νερού!! ;-)
:beer:
harris_x
20/01/2015, 14:46
Η περιγραφή μου δεν είναι καλή... αλλαξα την βάση της και έβαλα το μεταλλική γωνια όπως φαίνεται από το πλαί...fixed ;)
η πικρη αληθεια φιλε μου ειναι οτι με τοσο ασχημο και χοντροκομμενο κwλο που εχει το μηχανακι σου, βλεπουμε μια μινιον βαση πινακιδας που δεν ταιριαζει στο ματι...
αν ειχες ενα undertail λιγο πιο χοντροκομμενο, ισως ταιριαζε και στον χαρακτηρα της μοτο...
αυτη η βαση ειναι για κανενα μονοκυλινδρο ή supersport που εχουν πιο κομψα οπισθια...
my 2 cents...
:wave2::a10:
my 2 cents...
:wave2:
Σε ένα tuono θα ήταν σκέτη κ@υλα...εδώ είναι σαν να έβαλε μπικίνι σε υπέρβαρη....:p
vangkaret
20/01/2015, 16:17
Κλαίω αλήθεια από τα γέλια...:lol::lol::lol::D "μπικινι σε υπέρβαρη " " χοντροκομένο κώλο" "πινακίδα λασπωτήρας" :lol::lol: ..τώρα δεν είμαι ποια ψώνιο αλήθεια... χαχαχαχαχα λοιπόν από εδώ και πέρα θα ανεβάζω και άλλα αν είναι να ρίχνουμε τέτοιο γέλιο...
Όλα τα σχόλια ήταν ένα και ένα... τώρα βέβαια δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό που έκανα γιατί έκοψα το πραγματικό λασπωτήρα... Αν και εμένα μου αρέσει οπότε έτσι και αλλίως δεν θα το άλλαζα..:D:smokin::D
zannisvel
20/01/2015, 16:38
Κλαίω αλήθεια από τα γέλια...:lol::lol::lol::D "μπικινι σε υπέρβαρη " " χοντροκομένο κώλο" "πινακίδα λασπωτήρας" :lol::lol: ..τώρα δεν είμαι ποια ψώνιο αλήθεια... χαχαχαχαχα λοιπόν από εδώ και πέρα θα ανεβάζω και άλλα αν είναι να ρίχνουμε τέτοιο γέλιο...
Όλα τα σχόλια ήταν ένα και ένα... τώρα βέβαια δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό που έκανα γιατί έκοψα το πραγματικό λασπωτήρα... Αν και εμένα μου αρέσει οπότε έτσι και αλλίως δεν θα το άλλαζα..:D:smokin::D
Μια χαρα ειναι αλλα κατι πρεπει να κανεις με τη πινακιδα γιατι πιανει μονο σε 2 σημεια και κινδυνευει να σπασει. Αν εβαζες μια λαμαρινα η μια λαμα απο πισω με σιλικονη να κανει κατι και για τους κραδασμους και να εχει μεγαλυτερη επιφανεια που να εφαπτει.
:beer:
thalasinos
20/01/2015, 17:08
Καλησπέρα παιδία..
Έφτιαξα την πινακίδα μου και είπα να το μοιραστώ μαζί σας και να δώσω ιδέες και σε σας..
Εντάξει είμαι και ψώνιο και θέλω να ακούσω καλά λόγια.... :D:D:D:D
Μια χαρά την βλεπω, οπως ειπε και ο φιλος καλυτερη στερεωση για να πιαστει καλυτερα για να μην σπασει, απο που τις αγορασες της γωνιες ????
MG-KTiNoS
20/01/2015, 17:14
+1
Θα την ψάχνεις...
Σε ένα tuono θα ήταν σκέτη κ@υλα...εδώ είναι σαν να έβαλε μπικίνι σε υπέρβαρη....:p
στα τουονο υπάρχουν μινιόν ανακλινομενες πινακιδες με 5ευρώ. η συγκεκριμένη είναι χοντροκομμένη και μη ανακλινόμενη
stefanos
20/01/2015, 17:35
Μια χαρά είναι.
Το μόνο που χρειάζεται είναι μια λαμαρίνα κοντά 2 mm του γούστου σου για πλάτη στην πινακίδα.
Θα πατήσει και αυτή στις 2 βίδες που στερεώνεις τώρα την πινακίδα.
Στην κάτω μεριά άλλες 2 βίδες να δέσει με την πινακίδα και είσαι κομπλέ από αντοχή.
Για να γλυτώσεις βάρος αφαιρείς και μερικά τρίγωνα κομματάκια για αισθητική συνέχεια με τα στηρίγματα.
vangkaret
20/01/2015, 17:58
Μια χαρά την βλεπω, οπως ειπε και ο φιλος καλυτερη στερεωση για να πιαστει καλυτερα για να μην σπασει, απο που τις αγορασες της γωνιες ????
Μια βάση είναι και την αγόρασα από ebay..
Ναι θα την στερεώσω σίγουρα!!
vangkaret
20/01/2015, 18:01
http://m.ebay.com/itm/121415423748?_mwBanner=1
Αυτό πήρα... η αλήθεια περίμενα να μπορώ να το βάλω μέσα στη μηχανή αλλά δεν στερεωνόταν ευκολα...
notakos600
20/01/2015, 18:40
Όπως ίσως θα πρόσεξες η βάση που αγόρασες δεν μας αρέσει και καλά θα κάνεις να την βγάλεις από πάνω χτες κιόλας. :evil:
stynikop
20/01/2015, 19:00
Όπως ίσως θα πρόσεξες η βάση που αγόρασες δεν μας αρέσει και καλά θα κάνεις να την βγάλεις από πάνω χτες κιόλας. :evil:
:lol:
Καλη φαινεται...
Οπως ειπαν και παραπανω, βαλε στηριξη γιατι καπου εκει στις βιδες θα σου κοπει καποια στιγμη....
Σου μιλαω ως παθών και μαθών! Την τελευταια την προλαβα στη μια βιδα, αλλη φορα μου εφυγε εντελως η πινακιδα, σε αλλη μηχανη.
Εγω λέω να κρατήσει την βάση και να επιστρέψει το μηχανάκι......:lol:
Στερεωσε καλυτερα την πινακιδα και εισαι μια χαρά φίλε.
notakos600
20/01/2015, 20:10
Καλη φαινεται...
Οπως ειπαν και παραπανω, βαλε στηριξη γιατι καπου εκει στις βιδες θα σου κοπει καποια στιγμη....
Σου μιλαω ως παθών και μαθών! Την τελευταια την προλαβα στη μια βιδα, αλλη φορα μου εφυγε εντελως η πινακιδα, σε αλλη μηχανη.
Εγω λέω να κρατήσει την βάση και να επιστρέψει το μηχανάκι......:lol:
Στερεωσε καλυτερα την πινακιδα και εισαι μια χαρά φίλε.
Ας περιμένει καλύτερα ως την άλλη εβδομάδα που θα έχει βγει ο Τσίριζα, θα του κουρέψει την ουρά και το θέμα θα κλειδωθεί άπαξ και δια παντός.
Το μόνο που χρειάζεται είναι μια λαμαρίνα κοντά 2 mm του γούστου σου για πλάτη στην πινακίδα.
Στην κάτω μεριά άλλες 2 βίδες να δέσει με την πινακίδα και είσαι κομπλέ από αντοχή.
Για να γλυτώσεις βάρος αφαιρείς και μερικά τρίγωνα κομματάκια για αισθητική συνέχεια με τα στηρίγματα.
Και δεν θα χρειαζεται και στροφόμετρο..;)
Που είναι εκείνες οι όμορφες και ρομαντικές μέρες που κάναμε 2 τρύπες στην ουρα και καρφώναμε εκεί την πινακίδα....
Α ρε τεχνολογία, τα χάλασες όλα....
Και φωναζαμε "σύρμα" (για να την δέσουμε) όταν βλέπαμε μπλόκα...
μια χαρα ειναι φιλος αμα σου αρεσει εσενα..;)
vangkaret
22/01/2015, 12:24
Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας και θα την στηρίξω καλύτερα...δεν το είχα σκεφτεί καθόλου... είμαι χέστης να την έκρυβα μέσα στο θώλο... μου έχουν πάρει το δίπλωμα για ταχύτητα για 3 μήνες και δεν έχω καμία όρεξη με την αστυνομία...
Όπως ίσως θα πρόσεξες η βάση που αγόρασες δεν μας αρέσει και καλά θα κάνεις να την βγάλεις από πάνω χτες κιόλας. Τρελο γέλιο!!!
Θα ποστάρω πιο συχνά να γελάμε!! :D :lol::lol::lol: