View Full Version : Καλημέρα Κυριακής 25/1/2015
soter3gm
25/01/2015, 08:46
Καλημερούδια σύντροχοι καλές βόλτες και καλό βόλι με σύνεση
SHOOTER045
25/01/2015, 08:55
Καλημέρα Σωτήρη.
Καλημέρα εβρυμπαντυ.
Μετά το χωρίς σάλιο,το με λίγο σάλιο δεν πιστεύω να πονέσει.
Καλημέρα από Αιγάλεω μεριά :wave2:
Ε, βάλτε ρε τσιγκούνηδες κατιτίς και πάρτε κανένα durex 2in1 να μην πονάει καθολου :p
(θα σας αρέσει κιόλας :D )
nikos_abel
25/01/2015, 10:20
Σύντροφοι καλημέρα.
( βιάστηκα λιγάκι ε; :lol: )
SHOOTER045
25/01/2015, 10:35
Η ελπίδα
330197
Έρχεται....
Καλημερα!
Αντε να δουμε ...............
Θα κρατουν λουλουδια τα ματ απο σημερα;
peterTHErider
25/01/2015, 11:17
Ολα γυρω αλλαζουνε και ολα ιδια μενουν...
Billymuse
25/01/2015, 11:22
Καλημέρεςςςς και καλή ψήφο.. και καλό ψώφο στους μνηνονιακούς:wave2:
Η ελπίδα έρχεται..
330199
RaGe_Raptor
25/01/2015, 11:23
Καλημερα!
Αντε να δουμε ...............
Θα κρατουν λουλουδια τα ματ απο σημερα;
ποια ματ ??? αφού θα τα καταργήσουν...:cry:
καλημέρα και με τις υγείες μας.......
Bob_o_mastoras
25/01/2015, 13:56
Ρε ΓΑΠ σε ειπα, προσεχε!!
330200
:lol::lol:
Η νικη ερχεται συντροφοι! Μην ακουτε τα γκαλοπ που βγαζουν 0 Λεβεντη. Μηδεν να 'ναι οι ωρες τους!!! :a52:
330201
Μεγαλες στιγμες του αρχηγου μας: https://www.youtube.com/watch?v=nFhCRm1bjtY
Καλημερα παιδια!!! :D
akis_trevor
25/01/2015, 14:08
καλησπερα πλεον...αντε,και καλη τυχη μαγκες που ειχε πει και μια ψυχη...:wave2:
notakos600
25/01/2015, 14:17
Ο Θεός να μας λυπηθεί με τόσους κοπρίτες υποψήφιους...
Billymuse
25/01/2015, 15:41
Ρε ΓΑΠ σε ειπα, προσεχε!!
330200
:lol::lol:
Η νικη ερχεται συντροφοι! Μην ακουτε τα γκαλοπ που βγαζουν 0 Λεβεντη. Μηδεν να 'ναι οι ωρες τους!!! :a52:
330201
Μεγαλες στιγμες του αρχηγου μας: https://www.youtube.com/watch?v=nFhCRm1bjtY
Καλημερα παιδια!!! :D
O Λεβέντης φίλε 20 χρόνια μια χαρα τα έλεγε τα πράγματα για το πως είναι η πολιτική στις μέρες μας
και το τι θα γινόταν με όλες τις σπατάλες δημόσιου χρήματος..ακόμα και προχθές στην διακαναλική
συνεντευξη του αποτύπωσε ακριβώς την πολιτική κατάσταση αυτης της χώρας αλλα βλέπεις είναι ''αντιεμπορικός''
για τα κανάλια και σε συνδιασμό οτι δν έχει τη μεταδοτικότητα που θα πρέπε,τον χλεύαζουν όλοι αμα ακουσεις τα
λεγόμενα του θα συμφωνείς μαζι του σε πολλά :wave2:
Bob_o_mastoras
25/01/2015, 15:59
Τον εχω ακουσει πολλες φορες. Ειναι αρκετα ακριβης σε πολλα απο αυτα που λεει. Αυτο ισχυει. Πολιτικα διαφωνω μαζι του, βεβαια, αλλα αυτο εχει πολυ βαθυτερα κοινωνικοπολιτικα αιτια διαφορετικης συνολικα πολιτικης θεωρησης. Αν ημουν κεντρωος σοσιαλδημοκρατης θα τον ηθελα σε ενα πολιτικο συνασπισμο διακυβερνησης.
Αρκουδεηδες!!! :evil:
Billymuse
25/01/2015, 19:55
Τον εχω ακουσει πολλες φορες. Ειναι αρκετα ακριβης σε πολλα απο αυτα που λεει. Αυτο ισχυει. Πολιτικα διαφωνω μαζι του, βεβαια, αλλα αυτο εχει πολυ βαθυτερα κοινωνικοπολιτικα αιτια διαφορετικης συνολικα πολιτικης θεωρησης. Αν ημουν κεντρωος σοσιαλδημοκρατης θα τον ηθελα σε ενα πολιτικο συνασπισμο διακυβερνησης.
Αρκουδεηδες!!! :evil:
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου επίσης είχε πει εύστοχα ο Λεβέντης οτι η Ελλάδα χρειάζεται
οικουμενική κυβέρνηση με τεχνοκράτες και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο...
amyroukai
25/01/2015, 19:58
Κε ιππαρχουν ακωμα ψιφωφωρη τις αβγις...
Μεγαλυτερη αποδειξη απο το τι μαλακια δερνει τον γραικο δεν υπαρχει.
Billymuse
25/01/2015, 20:18
Ου καλα είσαι ..βάλε και τους μπαλούρδους που τους ψηφίζουν..
Αφ'ενός τόσο μπροστά είμαστε που δίνουμε καλημέρες για το Φλεβάρη;Αφ'ετέρου ντίαρ τζόν και μπίλ εμένα με προβληματίζει πιο πολύ οτι το ποσοστό αποχής βαράει το 40% κ ας καίγεται ο κώλος μας παρά για το οτι τα χρυσαυγουλα πήραν τέτοιο ποσοστό....εδώ υπάρχουν ακόμα άτομα που ψηφίσαν Σαμαρά μωρε θα με τρελάνετε;;;;;;;;;
amyroukai
25/01/2015, 22:08
Καλα τωρα, υπαρχουν και ανθρωποι που δινουν χοντα και παιρνουν σουζουκι, τι τα θες...
:moutza: χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχα εξαρταται γιατι τα δίνουν....
amyroukai
25/01/2015, 22:11
Ε και οι αλλοι καποια δικαιολογια βρισκουν... :P
akis_trevor
25/01/2015, 22:13
.....τα χρυσαυγουλα πήραν τέτοιο ποσοστό.....
πες μου οτι δεν το εννοεις...
πες μου οτι δεν το εννοεις...
κατάλαβες βρε σύ Άκη πως το λέω....τραγικότατο είναι...
amyroukai
25/01/2015, 22:18
Δηλωσεις χιτλερολιακου, ακουσατε;
akis_trevor
25/01/2015, 22:18
κατάλαβες βρε σύ Άκη πως το λέω....τραγικότατο είναι...
θεωρω την(αδικαιολογητη) αποχη τουλαχιστον βλακεια και ανευθυνοτητα και παρολαυτα το να ψηφιζουν 6-7 στους 100 ανθρωπους,χα ειναι τουλαχιστον θλιβερο(μην πω τιποτα αλλο).
τεσπα,μια καλημερα ειναι αυτη,μην το παμε αλλου το θεμα...(αλλωστε θα ανοιξει αλλο συντομα:p ).
Άστα.....στα τρένα αδέρφια μου στα τρένα.........Μαζί σου Άκη και εγώ δεν έχω διάθεση να το τραβήξω παραπάνω γιατί θα καταλήξουμε πάλι να πιάσουμε 150 σελίδες θρέντ...Στα πρόθυρα να πουλήσω και το σουτζούκι μη σου πώ και να φύγω στην Ζιμπάμπουε πλέον...
amyroukai
25/01/2015, 22:24
αλλαγη στην κυβερνηση, αλλαγη στα ηθη... που ειναι οι εποχες του παλιου καλου αγνου σπαμ...
Νταξ το 40% δικαιολογειται, ποσοι και ποσοι σαν τον σωτηρη νομιζαν οτι ειναι φλεβαρης και οτι οι εκλογες περασαν...
Billymuse
25/01/2015, 22:26
Υπάρχουν και οι υγιείς 'Ελληνες (http://www.gazzetta.gr/plus/article/694538/oyte-mia-psifo-den-pire-i-hrysi-aygi-sta-anogeia) ..
νταξ τώρα είδα αυτό στο twitter δε μπορώ να πώ έχει μια δόση χιούμορ...@kafrikanos: Μαζουακού, με ΧΑ 3η στον Πειραιά, καλού κακού μετα την προπόνηση να σε γυρίσει ο Μανιατης σπίτι... #ekloges2015 (https://www.facebook.com/hashtag/ekloges2015?source=feed_text&story_id=10153018359897365)
amyroukai
25/01/2015, 22:29
Γενικα στην κρητη ομως, ειχαν ποσοστο. 5οι αν ειδα καλα.
Edit πιο κατω ειναι. Θετικο το οτι επεσαν τα ποσοστα της σε ολο το νησι. Καλη αρχη...
Bradipous
25/01/2015, 22:46
Τουλαχιστον μαθαμε οτι το ποσοστο των αθεραπευτα ηλιθιων της χωρας κυμαινεται στο 7% (ΠΑΣΟΚ+ΚΔΣ).
amyroukai
25/01/2015, 22:51
Λιγα λογια για την Πατρα και τα παιδια της και τα εργα τους, νταξ;
Bradipous
25/01/2015, 22:52
:pipila:
Pan (dvs)
26/01/2015, 08:17
θεωρω την(αδικαιολογητη) αποχη τουλαχιστον βλακεια και ανευθυνοτητα και παρολαυτα το να ψηφιζουν 6-7 στους 100 ανθρωπους,χα ειναι τουλαχιστον θλιβερο(μην πω τιποτα αλλο).
τεσπα,μια καλημερα ειναι αυτη,μην το παμε αλλου το θεμα...(αλλωστε θα ανοιξει αλλο συντομα:p ).
Και δεν θεωρεις ανευθυνο και εγκληματικο οταν καποιος ψηφιζει λαμογια,κλεφτες και λοποδητες?Υπαρχει φυσικα το "ελαφρυντικο" οτι εγω ψηφιασα αλλα,δεν ηξερα οτι θα κανουν αυτα που κανανε.Ωραιο παραμυθι,αλλα μονο παραμυθι.
Δεν ειναι ωραιο να κολλαμε ετικετες σε καποιους που σκεφτονται διαφορετικα απο εμας γιατι το δικαιολογημενη και αδικαιολογητη αποχη,εχει να κανει με το πως το βλεπει ο καθενας.
Gletso παρτ' την glitsa και χωνε αριστερα-δεξια...χα,χα,χαχ,α..η ελπιδα ερχεται τριτο δρομο, δεξια: Ένα ΚΤΜ1290 μπαλαρισμενο περικαλωωωω....χε,χε,χε...
amyroukai
26/01/2015, 10:10
το δικαιολογημενη και αδικαιολογητη αποχη,εχει να κανει με το πως το βλεπει ο καθενας.
Σαν να είσαι επιβάτης σε ένα όχημα και να μην σε νοιάζει ποιός θα οδηγεί και που θα σε πάει, αλλά η γκρίνια για την οδήγηση και για τον δρόμο ή τον προορισμό υπάρχει. Ένα 40% των συμπολιτών μας απλά δεν νοιάζεται για το τι θα του συμβεί "αύριο"; Και αυτό είναι άποψη; Όχι ρε φίλε, σόρι κιόλας. Δεν είσαι πολίτης αν δεν ψηφίζεις. Είσαι ιδιώτης. Και επειδή οι ξένοι τα μιλάνε τα Γραικά καλύτερα από εμάς συχνά, η αρχαία ελληνική προσβολή idiot έχει μείνει αυτούσια. Αυτά...
Κατά τα λοιπά όλοι χαρούμενοι. Ο Αλέξης γιατί νίκησε, έστω και χωρίς αυτοδυναμία. Ο Αντώνης γιατί δεν έχασε πολύ ποσοστό και εννοείται δεν αφήνει την καρέκλα ΤΟΥ, his precious. Ο μπουζουριασμένος γιατί ξαναβγαίνει ίσως τρίτος παρά τον "πόλεμο" και γιατί οι ναζί θα ξαναπάρουν εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, πρώτη φορά μετά το '40. Ο Σταύρος γιατί και αυτός πήρε μιά παρέα φίλων και χωρίς υποστηρικτές και συμφέροντα βγαίνει ίσως τρίτος. Ο Πάνος γιατί ξαναμπαίνει στη βουλή. Ο Γιώργος γιατί παιζόταν χτες ακόμα το μπει-δεν-μπει. Το Κουτσουμπίνι γιατί κράτησε το ποσοστό του. Ο Βασίλης (ο Λεβέντης βρε) γιατί βγήκε πάνω από πολλούς μή-γραφικούς. Ο μόνος στραβωμένος ήταν ο Μπένι...
Pan (dvs)
26/01/2015, 13:39
O καθενας εχει τις αποψεις του.Εγω σεβομαι το ιδιο,αυτον που πιστευει στον Θεο και αυτον που δηλωνει αθεος.
akis_trevor
26/01/2015, 14:44
Και δεν θεωρεις ανευθυνο και εγκληματικο οταν καποιος ψηφιζει λαμογια,κλεφτες και λοποδητες?Υπαρχει φυσικα το "ελαφρυντικο" οτι εγω ψηφιασα αλλα,δεν ηξερα οτι θα κανουν αυτα που κανανε.Ωραιο παραμυθι,αλλα μονο παραμυθι.
Δεν ειναι ωραιο να κολλαμε ετικετες σε καποιους που σκεφτονται διαφορετικα απο εμας γιατι το δικαιολογημενη και αδικαιολογητη αποχη,εχει να κανει με το πως το βλεπει ο καθενας.
σαφως και το θεωρω και το εχω πει σε αλλα θρεντ.
δεν υπαρχει δικαιολογια.τους βλεπεις 30-40 χρονια.αν περιμενες να περασουν τοσα για να τους καταλαβεις,κατι δεν κανεις καλα.
εγω ειμαι της αποψης οτι η διαφθορα αρχιζει και τελειωνει απτους απλους πολιτες που ζητανε "χαρες" μικρες η μεγαλυτερες.
αν καποιον δεν τον αντιπροσωπευει κανεις,ας παει να το ριξει ακυρο.αλλα ας παει.
(το δευτερο ενικο προσωπο δεν αναφερεται σε σενα προσωπικα :) )
notakos600
26/01/2015, 15:07
Χθες έκλεισε ο αιώνιος διχασμός. Ήταν τέτοιας κλίμακας η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και τόσο εκτεταμένη η δεξαμενή ψηφοφόρων που είναι μία πραγματική κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Για πρώτη φορά δεν υπάρχουν "νικητές" και "ηττημένοι" (ανάμεσα στους πολίτες εννοείται) ή άνθρωποι που να νιώθουν ταπεινωμένοι όπως στις διαδοχικές εναλλαγές εξουσίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Μπορούμε να πούμε ότι συμβολικά κλείνει και το κεφάλαιο Εμφύλιος.
Δυστυχώς όσοι και όσες απείχαν της εκλογικής διαδικασίας δυστύχησαν να είναι οι μεγάλοι απόντες αυτής της ιστορικής καμπής.
Αγαπητοί συνάδελφοι, με τι κουράγιο να πάει ο άνθρωπος, που λόγω του οικονομικού κραχ μιας χώρας, έμεινε άνεργος, άστεγος και πένητας για να ψηφίσει;
amyroukai
26/01/2015, 15:21
O καθενας εχει τις αποψεις του.Εγω σεβομαι το ιδιο,αυτον που πιστευει στον Θεο και αυτον που δηλωνει αθεος.
Εσυ το πας στη θρησκεια και στο μεταφυσικο παλι;
akis_trevor
26/01/2015, 15:23
Αγαπητοί συνάδελφοι, με τι κουράγιο να πάει ο άνθρωπος, που λόγω του οικονομικού κραχ μιας χώρας, έμεινε άνεργος, άστεγος και πένητας για να ψηφίσει;
νομιζω πως αυτος ο ανθρωπος θα επρεπε να παει πρωτος να ψηφισει...
amyroukai
26/01/2015, 15:28
νομιζω πως αυτος ο ανθρωπος θα επρεπε να παει πρωτος να ψηφισει...+καμποσα
gior-gos
26/01/2015, 18:54
νομιζω πως αυτος ο ανθρωπος θα επρεπε να παει πρωτος να ψηφισει...
Αυτο ακριβως
stynikop
26/01/2015, 19:05
Ναι ρε αδερφια, καλά τα λέτε αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο idiot που δεν ενδιαφέρεται...
Γιατί μέχρι πριν κάποια χρόνια κάποια τιμημένα γηρατειά που γνωρίζω έπαιρναν τους δρόμους σε κάθε εκλογές, να κάνουν 300-500 ή 1000 χιλιόμετρα μέχρι την επαρχεία τους για να κάνουν το καθήκον τους.
Τώρα, με τις συντάξεις έτσι όπως πήγανε, πήγαινε πες στην μάνα και τον πατέρα του διπλανού να δώσει 250-300 ευρώ για να ανέβει μέχρι το "χωριό" για να ψηφίσει, να φάει το κρύο, και να φάει και έναν π@ύλο μετά τις εκλογές... Η ματαίωση λοιπόν δεδομένη.
Ίσως να μην είναι όλα τόσο ξεκάθαρα και απλά στην πραγματικότητα όσο τα έχετε στο μυαλό σας.
gior-gos
26/01/2015, 19:10
πήγαινε πες στην μάνα και τον πατέρα του διπλανού να δώσει 250-300 ευρώ για να ανέβει μέχρι το "χωριό" για να ψηφίσει
Υπαρχει και η μεταδημοτευση ;)
Pan (dvs)
26/01/2015, 19:11
Εσυ το πας στη θρησκεια και στο μεταφυσικο παλι;
Οχι αλλα στο οτι ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του,χωρις να του κολλαει καποιος ετικετα.
Και για να το παω στο πραγματικο.Το οτι εγω δεν γουσταρω να ψηφισω,δεν σημαινει οτι αυτοι που το κανουν ειναι ηλιθιοι.
ΥΓ Καλα,μπορει μερικοι απο αυτους να ειναι ηλιθιοι, οχι ομως γιατι ψηφιζουν...
stynikop
26/01/2015, 19:19
Υπαρχει και η μεταδημοτευση ;)
Ναι, για μενα και για σενα...
Αλλα εχεις πει σε κανενα παπουδι τωρα τελευταια να μεταδημοτευσει για να ψηφιζει εκει που ξεχειμωνιαζει 5 μηνες το χρονο;;;
akis_trevor
26/01/2015, 20:01
Οχι αλλα στο οτι ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του,χωρις να του κολλαει καποιος ετικετα.
Και για να το παω στο πραγματικο.Το οτι εγω δεν γουσταρω να ψηφισω,δεν σημαινει οτι αυτοι που το κανουν ειναι ηλιθιοι.
ΥΓ Καλα,μπορει μερικοι απο αυτους να ειναι ηλιθιοι, οχι ομως γιατι ψηφιζουν...
η αποψη σου φανταζομαι βασιζεται στο οτι δεν σου κανει/δεν γουσταρεις κανεναν,σωστα;;;
πηγαινε και ριχτο ακυρο οπως ειπα παραπανω.εχουμε πολυ μεγαλα ποσοστα αποχης και οι περισσοτεροι απτους απεχοντες,κραζουν πιο πολυ απο αυτους που εχουν ψηφισει αντιπολιτευση.
Pan (dvs)
26/01/2015, 20:04
Το θεμα μου ειναι αλλο Ακη,αλλα δυστυχως δεν τα παω καλα με τα σεντονια.
Ενα μονο θα πω και δεν θα το συνεχισω.Εκλογες γινονται,μονο στις Δημοκρατιες.:beer:
akis_trevor
26/01/2015, 20:06
Το θεμα μου ειναι αλλο Ακη,αλλα δυστυχως δεν τα παω καλα με τα σεντονια.
Ενα μονο θα πω και δεν θα το συνεχισω.Εκλογες γινονται,μονο στις Δημοκρατιες.:beer:
θα ηθελα να το κουβεντιασουμε.κι αν οχι απο εδω,απο κοντα,σε καποια βολτιτσα.με ενδιαφερει η αποψη σου.
Pan (dvs)
26/01/2015, 20:17
Αυτο γινεται.
gior-gos
26/01/2015, 22:08
Ναι, για μενα και για σενα...
Αλλα εχεις πει σε κανενα παπουδι τωρα τελευταια να μεταδημοτευσει για να ψηφιζει εκει που ξεχειμωνιαζει 5 μηνες το χρονο;;;
Ενταξει, απλα δε νομιζω οτι ο λογος της τοσης μεγαλης αποχης ειναι μονο η μεγαλη αποσταση για τους παππουδες που ξεχειμωνιαζουν αλλού..
Καποιοι δεν ψηφιζουν γιατι οι πολιτικες τους πεποιθησεις ειναι τετοιες που ερχονται σε αντιθεση με την εκλογικη διαδικασια. Δεκτον.
Κατα τη γνωμη μου ομως οι περισσοτεροι απεχοντες ειναι απλα απληροφόρητοι για τα πολιτικα δρωμενα και δεν εχουν καμία πολιτικη αποψη (ουτε δύνανται εξαλλου να εχουν λογω της άγνοιάς τους). Ετσι λοιπον καθιστουν τον εαυτο τους ανικανο να ψηφισει, και απλα αποδιδουν την αποχη τους στις (ανυπαρκτες) πολιτικες τους πεποιθησεις.. :rolleyes:
stynikop
26/01/2015, 23:07
Κι εσυ όπως κι εγώ κάνεις μια υποθεση.
Εγώ υποθέτω πως σε κάποιο ποσοστό συμβαίνουν και τα δύο, ή μάλλον τα τρία:
1. Κάποιους δεν τους εκφράζει το πολιτικό ανθολόγιό μας, ή αηδιάζουν, και δεν συμμετέχουν
2. Κάποιοι δεν συμμετέχουν γιατι δεν τους αφορά, ή δεν ενδιαφέρονται, δεν είναι ενημερωμένοι, δεν..., δεν...
3. Κάποιοι δεν συμμετέχουν γιατί έχουν άλλα κολλήματα, οικονομικά, επαγγελματικά, οικογενειακά.
Σε τι ποσοστό το καθένα από αυτά τα ενδεχόμενα, μόνο να υποθέσουμε μπορούμε.
amyroukai
26/01/2015, 23:09
Δεν νομίζω λέει αυτό ο Πάνος. Μάλλον εννοεί ότι αφού υπάρχει σαφές οικονομικό υπόβαθρο και υπηρέτηση συμφερόντων από (σχεδόν-το προσθετω έτσι για να μην είμαι απόλυτος) κάθε κόμμα, αφού οι εντολές για την βασική πολιτική έρχονται έξωθεν, το παιχνίδι είναι στημένο και δεν παίζει. Αφού συνεχίζει όμως και μένει στην χώρα, αρα συμμετέχει σε όλες τις στραβες δομές της και αναγκαστικά υπόκειται στους νόμους του παιχνιδιού, θα επιμεινω στο ότι είναι ανοησία να μην ρίχνει ποτέ το ζάρι.
Για τους παππούδες... Κανονικά αυτή η πακαρΓια του να κρατάς εκλογικά δικαιώματα στο μέσα Παρταλι ενώ πρακτικά μένεις Αθήνα, θα έπρεπε να κοπεί...
stynikop
26/01/2015, 23:30
....
Για τους παππούδες... Κανονικά αυτή η πακαρΓια του να κρατάς εκλογικά δικαιώματα στο μέσα Παρταλι ενώ πρακτικά μένεις Αθήνα, θα έπρεπε να κοπεί...
Συνεχίζεις όμως να θεωρείς τα πράγματα απλά και ξεκάθαρα, ενώ σου λέω και παραπάνω πως καλώς ή κακώς είναι λίγο πιο σύνθετα!
Σου ξαναλέω, αυτός που μένει 4-5 μηνες Αθήνα/Θεσνικη/Κοζάνη για 4 μήνες του χειμώνα και μετά πάει στο Ανω Παρτάλι, δεν μπορείς να του επιβάλεις να έχει τα δικαιώματά του, ούτε στο ένα ούτε στο άλλο μέρος.... στις επόμενες εκλογές άλλωστε μπορεί να τύχει να είναι στο Παρτάλι και να πρέπει να κατέβει Αθήνα;
Αν είμασταν σωστοι, θα επρεπε να μπορείς να ψηφίζεις εκεί που βρίσκεσαι, σε κάποια υπηρεσία, όπου κι αν είναι τα δικαιώματα σου, με ηλεκτρονικο αρχειο.....αλλά αυτό θα σημαινε πως πριν από αυτό θα ειχαν γινει πολλά αλλα!
ενα παραδειγμα περι μεταδημοτευσης
τωρα με τα προσφατα χιονια εδω καπανδριτη υπηρξε αποκλεισμος μιας μερας. οι περισσοτεροι που μενουν εδω γυρω ΜΟΝΙΜΑ ειναι αθηναιοι με τα δικαιωματα τους ομως στην αθηνα. την αλλη μερα φυσικο ηταν να πανε στην κοινοτητα του χωριου για να παρουν το χαρτι αποκλεισμου. και ρωταγε πολυ σωστα ο προεδρος "εισαι δημοτης εδω;" κι ελεγε ο αλλος "δεν με βλεπεις καθε μερα που παιρνω ψωμι απο τον φουρνο;". ειναι πολλα τα θεματα δημοτων στα χωρια δεν ειναι μονο το θεμα εκλογων ;)
akis_trevor
27/01/2015, 07:42
2. Κάποιοι δεν συμμετέχουν γιατι δεν τους αφορά, ή δεν ενδιαφέρονται, δεν είναι ενημερωμένοι, δεν..., δεν...
.
Το να μην ειναι ενημερωμενοι και να μην ενδιαφερονται γξα την πολιτικη,οκ μεχρι ενις σημειου το καταλαβαινω και το δεχομαι(οι μισοι ψηφοφοροι της χρυσης ζυμης εξαλου τετοιοι ειναι).
Το να μην τους αφορα ομως δεν το δεχομαι.εννοειται μας αφορα ολους.καθημερινα.
amyroukai
27/01/2015, 08:08
Αν είμασταν σωστοι, θα επρεπε να μπορείς να ψηφίζεις εκεί που βρίσκεσαι, σε κάποια υπηρεσία, όπου κι αν είναι τα δικαιώματα σου, με ηλεκτρονικο αρχειο.....αλλά αυτό θα σημαινε πως πριν από αυτό θα ειχαν γινει πολλά αλλα!
Φεύγω πάω σιδεροκωλη Πρέσπες και ο τοπικός οφείλει να μου έχει ψηφοδέλτιο Αθηνών η οτιδήποτε;
Ο προαναφερθείς παππους-γιαγια που με το ζόρι ξέρει ν'αλλαξει κανάλι στην τιβι, θα μάθει να ψηφίζει σε οθόνη;
Ναι να πάει Αθήνα να ψηφίσει. Ούτε ξαφνικό είναι, ούτε τίποτα. Αφού ζητάμε τα όποια αγαθά μιάς δημοκρατίας (έστω και φαινόμενης) οφείλουμε στον εαυτό μας τουλάχιστον να συμμετεχουμε στις δομές της.
amyroukai
27/01/2015, 08:11
ενα παραδειγμα περι μεταδημοτευσης
τωρα με τα προσφατα χιονια εδω καπανδριτη υπηρξε αποκλεισμος μιας μερας. οι περισσοτεροι που μενουν εδω γυρω ΜΟΝΙΜΑ ειναι αθηναιοι με τα δικαιωματα τους ομως στην αθηνα. την αλλη μερα φυσικο ηταν να πανε στην κοινοτητα του χωριου για να παρουν το χαρτι αποκλεισμου. και ρωταγε πολυ σωστα ο προεδρος "εισαι δημοτης εδω;" κι ελεγε ο αλλος "δεν με βλεπεις καθε μερα που παιρνω ψωμι απο τον φουρνο;". ειναι πολλα τα θεματα δημοτων στα χωρια δεν ειναι μονο το θεμα εκλογων ;)
Δικαιώματα μεταδημοτευσης δεν έχεις άμεσα. Θέλει δύο χρόνια; οπότε ο δήμαρχος είναι απλα μαλάκας. Αφού εκεί μένεις, όπου και να είσαι δημότης, το χαρτί οφείλει να το δώσει.
stynikop
27/01/2015, 11:28
Φεύγω πάω σιδεροκωλη Πρέσπες και ο τοπικός οφείλει να μου έχει ψηφοδέλτιο Αθηνών η οτιδήποτε;
....
Ναι να πάει Αθήνα να ψηφίσει. Ούτε ξαφνικό είναι, ούτε τίποτα. Αφού ζητάμε τα όποια αγαθά μιάς δημοκρατίας (έστω και φαινόμενης) οφείλουμε στον εαυτό μας τουλάχιστον να συμμετεχουμε στις δομές της.
OK, χαιρομαι που το θεμα θα λυθει έτσι ευκολα!!
amyroukai
27/01/2015, 11:35
Το μόνο εύκολο είναι να μην κάνεις τίποτα, γιατί έτσι βολεύει :)
Το 2012 ας πούμε το σύνθημα ήταν "σιγά μην χάσουμε το μπάνιο για τους μλκς". Ότι να'ναι...
gior-gos
27/01/2015, 12:16
Δικαιώματα μεταδημοτευσης δεν έχεις άμεσα. Θέλει δύο χρόνια;
Γιαννη εκανα προσφατα μεταδημοτευση και μεσα σε 1 μηνα ειχε γινει. Απλα επειδη οι εκλογες ηταν κοντα, ενω η μεταδημοτευση εγινε κανονικα, δεν εγγραφηκα στους εκλογικους καταλογους του νεου δημου και πηγα (για τελευταια φορα επλιζω) στον παλιο για να ψηφισω.
amyroukai
27/01/2015, 12:20
Γιαννη εκανα προσφατα μεταδημοτευση και μεσα σε 1 μηνα ειχε γινει. Απλα επειδη οι εκλογες ηταν κοντα, ενω η μεταδημοτευση εγινε κανονικα, δεν εγγραφηκα στους εκλογικους καταλογους του νεου δημου και πηγα (για τελευταια φορα επλιζω) στον παλιο για να ψηφισω.
Εμένα εδώ μου ζήτησαν εκκαθαριστικά τελευταίων δύο ετών τουλάχιστον που να γράφουν την τωρινή μου διεύθυνση για να την κάνουν.
gior-gos
27/01/2015, 13:22
Α ναι δεν καταλαβα καλα. Πρεπει να μενεις στον νεο δημο τουλαχιστον 2 χρονια. Εφοσον ομως περασουν αυτα τα 2 χρονια και εχεις δικαιωμα μεταδημοτευσης, η διαδικασια ειναι (για ελληνικο δημοσιο :p) σχετικα γρηγορη.
stynikop
27/01/2015, 18:11
Ο προαναφερθείς παππους-γιαγια που με το ζόρι ξέρει ν'αλλαξει κανάλι στην τιβι, θα μάθει να ψηφίζει σε οθόνη;
Οχι παληκαριμ' δεν ειναι ετσι.
Δεν δεν θα επιβαλουμε εναν ρυθμο μονο, κι οποιος δεν προλαβαινει να πα να γ@μηθει...
Τον παπου και την γιαγια, θα τους σεβαστουμε και θα σεβαστουμε το δικαιωμα τους στο παρταλι.
akis_trevor
27/01/2015, 19:23
Ποσοι ειναι οι ηλικιωμενοι που αλλου ζουν και αλλου ψηφιζουν;;μονοψηφιο νουμερο.Εξαιρεσε τους.
το υπολοιπο ποσοστο αποχης;;;;;
notakos600
27/01/2015, 19:24
Δεν τη συνεχίζουμε τη συζήτηση μετά τις επόμενες εκλογές; :lol:
SHOOTER045
27/01/2015, 19:29
Δεν τη συνεχίζουμε τη συζήτηση μετά τις επόμενες εκλογές; :lol:
Δηλαδή το καλοκαίρι?
amyroukai
27/01/2015, 19:54
Οχι παληκαριμ' δεν ειναι ετσι.
Δεν δεν θα επιβαλουμε εναν ρυθμο μονο, κι οποιος δεν προλαβαινει να πα να γ@μηθει...
Τον παπου και την γιαγια, θα τους σεβαστουμε και θα σεβαστουμε το δικαιωμα τους στο παρταλι.
Βρε αγόρι, το ζήτημα εκλογές "εξαπανέκαθεν" ήταν έτσι και μάλιστα αν έχεις προλάβει, παλιότερα είχε και κυρώσεις αν δεν πήγαινες. Τώρα σχετικά πρόσφατα έγινε "αμέρικαν μπαρ". Και μάλλον σκόπιμα γιατί η αποχή κάποιους ωφελεί.
Άρα ο παππούς και ο κάθε παππούς γνωρίζει την υποχρέωσή του ως πολίτη και τέλος πάντων όπως ξαναείπαμε, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν τον ενδιαφέρει το μέλλον, έστω και με τα όσα στραβά έχουν επισημανθεί ήδη για το σύστημα. Εκτός αν η μισή σύνταξη του φτάνει να μένει στο χωριό οπότε πάσο, αλλά και πάλι, δεν νοιάζεται για τα παιδιά και τα εγγόνια του;
Για το περί ρυθμού, δεν νομίζω να θεωρούμε "σωστό" το να συγχρονιστούν όλα στο επίπεδο των 70άρηδων. Σκληρή η πραγματικότητα, αλλά η ζωή προσπερνάει από κάποιο σημείο και μετά. Άλλο πράγμα ο σεβασμός στην τρίτη ηλικία και κακώς τα συνδέεις. Το Παρτάλι ας το έχουν όσο θέλουν και για ότι θέλουν. Από τις δομές του κράτους για το οποίο πιθανότατα και οι ίδιοι πάλεψαν κατά καιρούς, δεν κατανοώ γιατί "δικαιούνται" να απέχουν ή γιατί πρέπει να σεβαστούμε το λάθος του κάθε ηλικιωμένου.
notakos600
27/01/2015, 20:34
Δηλαδή το καλοκαίρι?
Τους κόβεις για τόσο πολύ ε; :a01:
Βρε αγόρι, το ζήτημα εκλογές "εξαπανέκαθεν" ήταν έτσι και μάλιστα αν έχεις προλάβει, παλιότερα είχε και κυρώσεις αν δεν πήγαινες. Τώρα σχετικά πρόσφατα έγινε "αμέρικαν μπαρ". Και μάλλον σκόπιμα γιατί η αποχή κάποιους ωφελεί.
οι κυρωσεις ισχυουν κανονικα!!
ασχετα αν δεν εφαρμοζονται..γιατι υπαρχει μεχρι και ποινη φυλακισης..οποτε θα επρεπε να βαλουν 3.000.000
και κατι φυλακη!κατι το οποιο απλα δεν γινεται..;)
Α ναι δεν καταλαβα καλα. Πρεπει να μενεις στον νεο δημο τουλαχιστον 2 χρονια. Εφοσον ομως περασουν αυτα τα 2 χρονια και εχεις δικαιωμα μεταδημοτευσης, η διαδικασια ειναι (για ελληνικο δημοσιο :p) σχετικα γρηγορη.
ετσι κι εγω. επρεπε να εχω δυο χρονια στην εφορια που μενω. μετα η μεταδημοτευση εγινε μεσα σε δυο μηνες.
nikos_abel
28/01/2015, 06:33
οι κυρωσεις ισχυουν κανονικα!!
Νομίζω δεν ισχύουν πια, έχει αλλάξει και στο σύνταγμα το υποχρεωτικό της υπόθεσης. Κάπου το είχαμε γράψει και εδώ, αλλά τώρα ποιος ψάχνει...
amyroukai
28/01/2015, 08:14
ετσι κι εγω. επρεπε να εχω δυο χρονια στην εφορια που μενω. μετα η μεταδημοτευση εγινε μεσα σε δυο μηνες.
Στα λόγια μου έρχεσαι. Για δυό χρόνια και λίγο δηλαδή μένεις εκεί αλλά χαρτιά δεν δικαιούσαι. Κωμικόν.
KAWAMANRIDER
28/01/2015, 09:25
καλημερα , ιστορικη νικη της αριστερας στην χωρα μας :beer: :a18:,
μεγαλη κουφαλα ο αλεξης , πρωτο το "μωρο" του εστειλε συγχαρητηρια :D που τον εχανες που τον εβρισκες στην χιλη την εβγαζε :kiss::lol:
330320
Να γραψω τον προβληματισμο που εχω................
Διαβαζα για το κυβερνητικο σχημα και βλεπω,ο ενας δεξι χερι του ΓΑΠ,ο αλλος αριστερο @ρχιδι του Σημητη και παει λεγοντας.........
Τελικα ΣΥΡΙΖΑ βγηκε η ΠΑΣΟΚ ;:confused:
Πέρασε η Κυριακή παιδιά.. Πάμε για άλλα. :wave2: