Σύνδεση

View Full Version : ΚΑΡΑΒΟΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ 8/2/2015

Σελίδες : 1 [2]

spyrakos35
04/02/2015, 12:56
Μαλλον αμελετητα θα φατε και ουχί κοκορετσι....

theofilos888
04/02/2015, 12:58
Τοσα χρονια αμελετητα τρωμε. Μια ακομη θα μας πειραξει;

Eversman
04/02/2015, 13:41

Άν τα μαρινάρει καλά ο φίλος μας και τα ψήσει εξίσου καλά, τότε τρώγονται πολύ ευχάριστα :D

theofilos888
04/02/2015, 15:04
Άν τα μαρινάρει καλά ο φίλος μας και τα ψήσει εξίσου καλά, τότε τρώγονται πολύ ευχάριστα :D

Κατι ξερεις εσυ....... μηχανοστασιο αγαπη μου..... χα χα χα

taisteal
04/02/2015, 15:07
Αν εχει βροχες κτλ,θα δανειστω αμαξακι :D

Σιγα μην φαω το κωλοκρυο και τη βροχη με τα παλιομηχανακια

o_gavros
04/02/2015, 17:36
Αν προλάβω να φτιαξω το μαρπσιέ, λέω ναι σε όλα, χάπια ουίσκι και κοακόλα.

Eversman
04/02/2015, 19:32
Κατι ξερεις εσυ....... μηχανοστασιο αγαπη μου..... χα χα χα

Εγώ την βάρδια μου εκανα :D

mikes
04/02/2015, 20:37
εγω παντως αυτη τη κυριακη τελικα δεν θα μπορεσω! ως ο μοναδικος οδηγος στην οικογενεια μετα τα ατυχηματα του πατερα μου και του αδερφου μου, ειμαι αναγκασμενος να παω λευκαδα για το μνημοσυνο της γιαγιας.. οποτε καντε οτι θελετε!

amyroukai
04/02/2015, 21:07
Ετσι. Ο κουτσοβλεβαρος κυριιολεκτικα για το μικαιικο.

mesastou
05/02/2015, 08:50
Βλέπω πως η διαδρομή είναι χωρίς διόδια, ωραία.
Νομίζω πως είναι νωρίς για προγνώσεις καιρού.

o_gavros
05/02/2015, 16:42
μπαίνω γουεδα ντοκομ και λέει ότι θα πιτσιλάει λίγο η κουφάλα την Κυριακή στο Αλιβέρι.
Λέει επίσης οτι όσο πλησιάζει απόγευμα το ποσοστό υετού θα μειώνεται.
Δίνει γύρω στο 22% κατά τις 11πμ και κατά τις 5μμ πέφτει στο 12%.
Η πρότερη εμπειρία ως κουριερ,με εχει μάθει (δια της τριβής) ότι αυτά τα ποσοστά του δεν πέφτουν και πολύ έξω.
10-20% υετού, σημαίνει (ενδεχόμενο) πιτσίλιμα μεν,αλλά όχι τουλούμια που σε κάνουν παπακι.
Το περίεργο είναι ότι για Δευτέρα έως Τεταρτη, δίνει χιόνι!!!

Εγώ πάντως ψήνομαι. Αφού θα πάιξει και μάσα και παπόρο, η φάση περνάει ά-νε-τα σε άλλα επίπεδα καυλαντίσματος.
Το μόνο που με σκιάζει, είναι α)να μην έχω μαρσπιέ μέχρι τότε και β)η δεδηλωμένη τάση ορισμένων κ.κ. να μετατραπεί το Ν.Στύρα-Αγιαμαρίνα σε λοβμπόουτ κατάσταση.
Βάλτε λοιπόν λίγο λυρισμό στη ζωή σας και βασανιστείτε :p (https://www.youtube.com/watch?v=RCx7qCO9Pmg)

amyroukai
05/02/2015, 17:18
Θα μπορούσα να πω πολλά για τα 2-3 χιλιοστά πιτσιλίσματος τα οποία προεβλέποντο για την ετήσια του '14, αλλά ο ζαμπουνισμός μου ο έμφυτος δεν με αφήνει.

εδιτ: όσον αφορά το καράβι το παλιό το σαπιοκάραβο, ο εμπνευστής της εκδρομής δηλώνει "Navigare di coulo" ήτοι... Ο πλοηγός του κ@λου; Μωρέ τσίγκινο...

o_gavros
05/02/2015, 17:41
αυτός ο ζαμπονισμος που αναφέρεστε κύριε, βγαίνει και σε εκδρομική συσκευασία;
βουκολικά κι ωραία όπως θα μαστε...

amyroukai
05/02/2015, 17:48
βγαίνει και σε μορταδελισμό, παριζακισμό, λουκανικισμό, απακισμό, συγκλινισμό, προσουτισμό κλπ και από συσκευασίες έχουμε ότι θέτε.
αν και κάτι μΕ λέει ότι δεν θα φάμε κοκορέτσι, αλλά το λουκάνικο πολλοί θα το λιγουρευτούν.

o_gavros
05/02/2015, 17:51
μιλάς με γρίφους μάγε

spyrakos35
05/02/2015, 18:03
Παιδακια.... Το κοκορετσι δεν παιζει πια μιας και δεν ξεραμε ποσα ατομα θα συμμετεχουν για την παραγγελια.....

AristidisZ
05/02/2015, 18:05
κοντοσούβλι ? :p

SONone
05/02/2015, 18:19
δεν μπορώ να προγραμματίσω και δεν ξανα προσπαθώ, ολα τελευταια στιμγη οπως κανω τοσα χρονια. τι θελω και προσπαθω? (ρητορικό το ερωτημα)
προέκυψε δουλεια...
αν ειστε πουθενά κοντά λογο καιρού θα επικοινωνήσω.

Eversman
05/02/2015, 18:20
μπαίνω γουεδα ντοκομ και λέει ότι θα πιτσιλάει λίγο η κουφάλα την Κυριακή στο Αλιβέρι.
Λέει επίσης οτι όσο πλησιάζει απόγευμα το ποσοστό υετού θα μειώνεται.
Δίνει γύρω στο 22% κατά τις 11πμ και κατά τις 5μμ πέφτει στο 12%.
Η πρότερη εμπειρία ως κουριερ,με εχει μάθει (δια της τριβής) ότι αυτά τα ποσοστά του δεν πέφτουν και πολύ έξω.
10-20% υετού, σημαίνει (ενδεχόμενο) πιτσίλιμα μεν,αλλά όχι τουλούμια που σε κάνουν παπακι.
Το περίεργο είναι ότι για Δευτέρα έως Τεταρτη, δίνει χιόνι!!!

Εγώ πάντως ψήνομαι. Αφού θα πάιξει και μάσα και παπόρο, η φάση περνάει ά-νε-τα σε άλλα επίπεδα καυλαντίσματος.
Το μόνο που με σκιάζει, είναι α)να μην έχω μαρσπιέ μέχρι τότε και β)η δεδηλωμένη τάση ορισμένων κ.κ. να μετατραπεί το Ν.Στύρα-Αγιαμαρίνα σε λοβμπόουτ κατάσταση.
Βάλτε λοιπόν λίγο λυρισμό στη ζωή σας και βασανιστείτε :p (https://www.youtube.com/watch?v=RCx7qCO9Pmg)

Κάτσε να δουμε και την αυριανη προγνωση και το συζητάμε. Τσεκαρε στον Ποσειδώνα την νέφωση που δίνει (όχι μονο το υψος βροχόπτωσης). Θα διαπιστωσεις οτι μαζεύει πολύ πράμα, αλλά όσο ζούμε ελπίζουμε.
Απο Δεύτερα έρχεται χιονιας γιατί το γυρνάει σε Βορειο με 6αρια, οπως την πρωτοχρονιά.

Θα μπορούσα να πω πολλά για τα 2-3 χιλιοστά πιτσιλίσματος τα οποία προεβλέποντο για την ετήσια του '14, αλλά ο ζαμπουνισμός μου ο έμφυτος δεν με αφήνει.

εδιτ: όσον αφορά το καράβι το παλιό το σαπιοκάραβο, ο εμπνευστής της εκδρομής δηλώνει "Navigare di coulo" ήτοι... Ο πλοηγός του κ@λου; Μωρέ τσίγκινο...

Ουτε να αυτοσαρκαστουμε και να κανουμε ενα λογοπαιγνιο δεν μπορούμε με σας που μπλεξαμε! "Πλοηγός των κουλων" εννοεί ο ποιητής αγαπητέ :D

amyroukai
05/02/2015, 18:33
"Πλοηγός των κουλων" εννοεί ο ποιητής αγαπητέ :D

Ποιούς είπες κουλούς ρε;

Να τα μας, μία γκέουλες, μία κουλάντζες...

Αυτό το φλόρουμ πάει κατά διαβόλου. :bawl:

o_gavros
05/02/2015, 18:42
να τις βγάλετε και να τις μετρήσετε τις τσικεν στριπς

Eversman
05/02/2015, 18:43
Ποιούς είπες κουλούς ρε;

Να τα μας, μία γκέουλες, μία κουλάντζες...

Αυτό το φλόρουμ πάει κατά διαβόλου. :bawl:

Γι' αυτό μπαίνω συνεχεια σκούπα. Για να είμαι πλοηγός της κουλαμαρας μου:bawl:

amyroukai
05/02/2015, 18:46
Γι' αυτό μπαίνω συνεχεια σκούπα. Για να είμαι πλοηγός της κουλαμαρας μου:bawl:

Ή θες να μας χαζεύεις από πίσω... :D

@gavros τις τσίκεν γουίνγκς μην πεις να μετρήσουμε γιατί θέλουμε πολλές για να φτουρήσουν.

εδιτ: Ωρε, τώρα το πρόσεξα. ο_GAYros. Μπλέξαμε σου λέω, μπλέξαμε... :winka:

o_gavros
05/02/2015, 18:48
σε τσίκεν γούινγκς κομπετίσιον,σας έχω με χέρια δεμένα πισθάγκωνα και μαντήλι μαύρο στα μάτια λεμε

εδιτ: δεν κουνάω λέμε ούτε με 10 ρίχτερ.

theofilos888
05/02/2015, 19:46
σε τσίκεν γούινγκς κομπετίσιον,σας έχω με χέρια δεμένα πισθάγκωνα και μαντήλι μαύρο στα μάτια λεμε

εδιτ: δεν κουνάω λέμε ούτε με 10 ρίχτερ.

Εμεις μαθαμε πως δεν ειναι υποχρεωτικο να κουνας. Μπορεις απλα να δινεις μελος σωματος....... χαχαχαχαχα

o_gavros
06/02/2015, 18:57
Μας βλέπω να τρώμε άκυρο.
Ο Αιολας κάνει τα δικα του

theofilos888
06/02/2015, 19:32
Το ακυρο το εχουμε φαει απλα δε μας το ειπαν.....

bocaros
06/02/2015, 19:36
Πηγε ο γυφτος στο παζαρι και ηταν μερα σαββατο.

Δεν μιλαγα τοσο καιρο αλλα ειχα παρει ολοημερη για τη κυριακη αλλα για αυτους που σχεδιαζουν υπαρχει καποιος αλλος που τους δειχνει με το δαχτυλο και γελαει.

Τωρα μπορειτε ολοι οι υπολοιποι να τα βαλετε μαζι μου.

bocaros
06/02/2015, 19:37
Για ξεκαρφωμα θα παω στα παλια γκουντις θα πιω καφε και θα γυρισω πισω.

Mits-fz6
06/02/2015, 20:06
Εν τέλη θα πάρω απουσία εγώ. Θα απουσιάζω λόγο εργασίας.

Καλά να περάσετε όλοι! :wave2:

Eversman
06/02/2015, 21:51
Για ξεκαρφωμα θα παω στα παλια γκουντις θα πιω καφε και θα γυρισω πισω.

Αν συνεχίσει να δίνει τέτοιες προγνώσεις, όλοι αυτό θα κάνουμε!

amyroukai
06/02/2015, 22:22
Εγω διπλα μενω... αν δεν εχει καταιγιδα, βαμος α λα στυρα ω ωω ωω.

Gorgo
06/02/2015, 22:38
και ελεγα την κυριακη να βολταρουμε γιατι ποιος ξερει μετα .....

amyroukai
06/02/2015, 22:59
Ηντα εγινε, μας επιασε το υπαρξιακο;
Τι ειναι ο ανθρωπος, τιποτα δεν ειναι, σημερα εδω αυριο εκει...
Χους εις χουν....
Κανε τη βολτα σημερα γιατι αυριο περνα ο δρεπανοφορος (οχι ο κουκουες) και δεν ξερεις που θα καταληξεις;

Αι ρε.

pektis
07/02/2015, 07:44
Τελικά τι αποφασίσατε ρε;

Billymuse
07/02/2015, 09:08
Ηντα εγινε, μας επιασε το υπαρξιακο;
Τι ειναι ο ανθρωπος, τιποτα δεν ειναι, σημερα εδω αυριο εκει...
Χους εις χουν....
Κανε τη βολτα σημερα γιατι αυριο περνα ο δρεπανοφορος (οχι ο κουκουες) και δεν ξερεις που θα καταληξεις;

Αι ρε.

Γιάννη μας βλέπω για σιδερόκωλη πάλι όπως τη προηγούμενη Κυριακή :wlae:

Eversman
07/02/2015, 09:46
Έχουμε και λέμε ...

Σύμφωνα και με τα σημερινά δεδομένα ο καιρός αύριο θα είναι άστατος (για Αλιβέρι δίνει έντονα φαινόμενα), με ασθενείς βροχές κατά περιόδους και κατά τόπους. Δεδομένου ότι οι βόλτες γίνονται για να ευχαριστηθούμε διαδρομή και προορισμούς (με τα δικά μου κριτήρια πάντα ) και όχι για να αποκτήσουμε βροχοπουλάδες ή να αποδείξουμε οτιδήποτε άλλο, τείνω προς ακύρωση.

http://freemeteo.gr/kairos/aliveri/imerisia-provlepsi/aurio/?gid=265309&language=greek&country=greece

Δυστυχώς δεν μας θέλει για τον συγκεκριμένο προορισμό, αυτή την περίοδο. "Ακούω" γνώμες. Τις καλημέρες μου σε όλους :wave2:

Billymuse
07/02/2015, 10:29
Έχουμε και λέμε ...

Σύμφωνα και με τα σημερινά δεδομένα ο καιρός αύριο θα είναι άστατοσ (για Αλιβέρι δίνει έντονα φαινόμενα), με ασθενείς βροχές κατά περιόδους και κατά τόπους. Δεδομένου ότι οι βόλτες γίνονται για να ευχαριστηθούμε διαδρομή και προορισμούς (με τα δικά μου κριτήρια πάντα ) και όχι για να αποκτήσουμε βροχοπουλάδες ή να αποδείξουμε οτιδήποτε άλλο, τείνω προς ακύρωση.

http://freemeteo.gr/kairos/aliveri/imerisia-provlepsi/aurio/?gid=265309&language=greek&country=greece

Δυστυχώς δεν μας θέλει για τον συγκεκριμένο προορισμό, αυτή την περίοδο. "Ακούω" γνώμες. Τις καλημέρες μου σε όλους :wave2:

Δεν παμε σε καμια ταβερνα εντος Αττικης ωρε παλικαρια?

sotostzav
07/02/2015, 12:27
Ειχα πει πως μαλλον ναι...Τωρα λεω σιγουρα οχι!!!Θα την φαω που θα την φαω την βροχοχιονοκρυαδα απο βδομαδα,μην την φαω και αυριο...Αν πατε,καλα να περασετε και ελπιζω να τα πουμε στον επομενο ηλιο και να κανουμε βρουμ βρουμ :vroum::vroum:

Hayate
07/02/2015, 13:23
Δεν παμε σε καμια ταβερνα εντος Αττικης ωρε παλικαρια?

Συμφωνώ,δε πάμε καμμια κοντινή;

AristidisZ
07/02/2015, 13:29
+1 σε τιποτα κοντινο για λογους ασφαλειας...

Gorgo
07/02/2015, 14:01
δεν ειναι αυτο που νομισες γιαννη,(μασαει ο παπους?) κατα τις 10 θα ειμαι στο περιπτερο για καμια κοντινη,αφου ακυρωσε ο παναγιωτης:wave2:

panos_zip
07/02/2015, 14:36
Αν η κοντινή έχει καλό φαγητό και αν το κοντινή είναι σε απόσταση που μπορώ να έρθω δικάβαλος με το παπί, τότε +2 από δω.

Eversman
07/02/2015, 15:36
δεν ειναι αυτο που νομισες γιαννη,(μασαει ο παπους?) κατα τις 10 θα ειμαι στο περιπτερο για καμια κοντινη,αφου ακυρωσε ο παναγιωτης:wave2:

Να πώ το μυστικό ... Ο Γιώργος μπαίνει για "διορθωτική" στο πόδι του και θα είναι "εκτός" για λίγο διάστημα ;) Μασάει η παλιοσειρά? :beer:

Αν ΔΕΝ βρέχει αύριο, θα είμαι και εγώ, 1000 στο περίπτερο για καμιά κοντινή, εκτός και αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο.

http://freemeteo.gr/kairos/megara/imerisia-provlepsi/aurio/?gid=257365&language=greek&country=greece

http://freemeteo.gr/kairos/korinthos/imerisia-provlepsi/aurio/?gid=259289&language=greek&country=greece

Να προτείνω καφέ στην Αλμυρή και για όσους θέλουν φαγητό, επίσης στην Αλμυρή, στον Αντωνάκη τον Ζουγανέλη (αδερφός του Γιάννη)? Οι γνώστες ξέρουν ;)

http://freemeteo.gr/kairos/kato-almuri/imerisia-provlepsi/aurio/?gid=260640&language=greek&country=gre

spyrakos35
07/02/2015, 17:15
Αν φευγουμε στις δεκα, ενας Γαλατας για καφε βγαινει ΧΑ-ΛΑ-ΡΑ.....

Νεα εθνικη - Επιδαυρος - Γαλατας

bocaros
07/02/2015, 17:24
Ειπα για ξεκαρφωμα να παω στον αγιο στεφανο.
Ας γινει περιπτερο λοιπον.

Θα ειμαι κι εγω εκει.

Υγ.eversman κανονισε να λειπεις.
Δικαιλογιες του τυπου θα βρεξει ή βρεχει δεν γινονται δεκτες.

AristidisZ
07/02/2015, 19:23
το πλάνο εν ολίγοις είναι περίπτερο (αν δε βρέχει ή έστω αν δε βρέχει τουλούμια) και βλέπουμε ;

spyrakos35
07/02/2015, 19:29
το πλάνο εν ολίγοις είναι περίπτερο (αν δε βρέχει ή έστω αν δε βρέχει τουλούμια) και βλέπουμε ;

κάπως έτσι....

εγώ κατά τις 9κ30 θα είμαι εκεί, καφεδάκι και στις 10 βουρ για πατσα (99,9% Γαλατά, ανάλογα με τον καιρό)

pektis
07/02/2015, 20:47
κάπως έτσι....

εγώ κατά τις 9κ30 θα είμαι εκεί, καφεδάκι και στις 10 βουρ για πατσα (99,9% Γαλατά, ανάλογα με τον καιρό)

Για εκει που λες, μια χαρα καιρο δινει ο ποσειδωνας... μπορει και να σας προλαβω (αν καταφερω να ξυπνησω...)

taisteal
07/02/2015, 21:04
Next time λοιπον,με καλυτερο καιρο

stynikop
07/02/2015, 21:14
Δεν θα ακολουθησω παιδες... θα κανω τραπεζι για τα γεννεθλια της γυναικας... το κανονισα εχθες βλεποντας τον καιρο της Κυριακης.

Καλα να περασετε οσοι βγειτε :beer:

spyrakos35
08/02/2015, 08:02
Ξεκιναω εντος ολιγου

AristidisZ
08/02/2015, 08:03
Καλη φαίνεται η μέρα
τα λέμε στο περίπτερο και βλέπουμε

bocaros
08/02/2015, 08:07
Αντε ρε σεις πινω μονος μου καφε

Eversman
09/02/2015, 10:08
Eχθές είχαμε ένα "Μαύρο Λιθάρι", αλλά αντιστρόφως. Οι προγνώσεις, δεν ανταποκρίθηκαν στην πραγματικότητα και αντί βροχών, ένας λαμπερός ήλιος βρισκόνταν στα αψηλά, για να μας εμπαίζει που ακυρώσαμε και δεν πήγαμε τελικά πρός Εύβοια.
Άς είναι. Κάλιο γαΐδουρόδενε παρά γαΐδουρογύρευε. Έχουμε πολλά, όμορφα, Ανοιξιάτικα ΣΚ μπροστά μας για να πάμε τις βόλτες μας (άν πετύχει και η Διαπραγμάτευση, θα έχουμε χρήμα και για καμιά ταβέρνα και όχι μόνο για καφέ :D ).

Ενημερωτικά, μαζευτήκαμε 7 νοματαίοι με 6 μοτόρια στο Περίπτερο και τραβήξαμε πρός Επίδαυρο μεριά, όπου και καταλήξαμε στο λιμανάκι. Ήπιαμε καφεδάκι και επιστρέψαμε, άλλοι με (πολύ) πιό γρήγορους ρυθμούς και άλλοι με (πολύ) πιό αργούς, καθ' ότι αθεράπευτα κουλοί.

o_gavros
09/02/2015, 12:06
Ενημερωτικά...
κάποια άλλα θύματα του μεγκατρολλ μαζευτήκαν σε ένα κονάκι εν Πειραιεί και λιτά, σχεδόν μοναστικά θα μπορούσε κανείς να πει, ήπιαν ένα ποτηράκι στην υγειά των βολτώνε και των καλύτερων ημερών που προσμονούμε.