PDA

View Full Version : ψαχνω πληροφοριες για βαραδερο μκ3

Σελίδες : 1 [2] 3

NICK39
08/02/2015, 18:52
Παιδια δεν αμφισβητισα οτι και το βαραντερο ειναι ξαι αυτο μηχανακι εντυπωσιασμου...αλλωστε το τονισα οτι δεν θα επαιρνα κανενα...οσο για το bandit που ανεφερε ο φιλος καλυτερα ειναι να το οδηγησει...και δεν μιλαμε μονο απο οδικη συμπεριφορα αλλα και απο γκαζι!!!

akis_trevor
08/02/2015, 19:13
Επειδη τυχαινει να εχω εδω και κανα 2-3 μηνες το στρωμ,ψαχνομουν για βαραντερο και το βερσυς το ειχε 3 χρονια ο αδερφος μου να πω 2 πραγματα.
1) βαραντερο ιδιας χρονολογιας με το στρωμ σε αναλογη κατασταση και εξτρα κλπ παμε + 2000€.
το βερσυς ειναι και γαμω τα μηχανακια αλλα,το στρωμ στο ταξιδι ειναι απειρως πιο ανετο και επισης το βερσυς ειναι ενα ψηλο στρητ, δεν ειναι ον οφ.
Για να βαλεις στην ιδια κατηγορια 2 μηχανακια δεν σημαινει οτι κοιτας την τιμη που τα βρισκεις.
τα φρενα του στρωμ εχουν θεμα αισθησης οχι αποδοσης.το λεω εγω που ειχα υπολογισει αμεση αλλαγη δαγκανων.
υγ.δεν με νοιαζει μια να κραξει καποιος το στρωμ,ξερω τι ειναι ξερω τι πηρα.

Pan (dvs)
08/02/2015, 19:19
Παιδια δεν αμφισβητισα οτι και το βαραντερο ειναι ξαι αυτο μηχανακι εντυπωσιασμου...αλλωστε το τονισα οτι δεν θα επαιρνα κανενα...οσο για το bandit που ανεφερε ο φιλος καλυτερα ειναι να το οδηγησει...και δεν μιλαμε μονο απο οδικη συμπεριφορα αλλα και απο γκαζι!!!

Πιθανοτατα το εχει οδηγησει.Τα φρενα του bandit ειναι κλασσικα susuki.Oχι καλη αισθηση,αλλα αποτελεσματικα.Κατι αναλογα με του v-strom.

daz
08/02/2015, 20:12
Δεν ειναι θεμα αντιπαραθεσης ουτε περιμενω να καταλαβει ο περισσοτερος κοσμος...αν σου πω οτι εχω οδηγησει Την μεγαλη πλειοψηφια μοτοσυκλετων(με εξαιρεση τα καινουρια ducati) και με αρκετα εχω κανει ταξιδια θα αλλαζε κατι??σου βαζω στοιχιμα πως οχι...παμε λοιπον στο θεμα μας....αν θα μου βρεις v-strom με αλλαγμενη τρομπα κερναω οτι θες!!!επισης το οτι εχει πουλησει πολυ δεν σημαινει απολυτως τιποτα...αλλωστε απαντησες μονος σου...η πλειοψηφια περνει το συγκεκρινενο μηχανακι γιατι ειναι μπουγιορικο και παει με την φρατζα-παντοφλα...επισης ειναι το καλυρετο στην κατηγορια του?αληθεια εχεις οδηγησει το ταπεινο βερσυς?αληθεια εχεις οδηγησει multistrada650 και ακομαχειρωτερα multi1000 να παθεις 2 εγκεφαλικα??και μιλαω και για αυτο γιατι βρισκεις στα ιδια λεφτα με ενα vstrom αφου μιλαμε για μεταχερισμενα...και αν θες σου αναφερω καιτα bandit..που κανουν για τα ιδια πραγματα ακριβως με το στρομ...αλλα το κανουν 10 φορες καλυτερα!!υπαρχουν και πολλα αλλα μοντελα...αλλα θα γραψω πολυ και δεν εχει νοημα...καλως σας βρηκα λοιπον :D

Ναι το έχω οδηγήσει το versys και μου άρεσε περισσότερο απ' το vstrom. Όχι δεν έχω οδηγήσει multi αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μου άρεσε περισσότερο και απ' τα δύο.

Υπάρχουν πολλά καλύτερα μηχανάκια απ' το vstrom αλλά όλα έχουν κάτι που μπορεί να απομακρύνει κάποιους αγοραστές. Ενω εγώ θεωρώ συνολικά πολύ καλύτερο μηχανάκι το versys η ιδιαίτερη εμφάνιση και η άσχημη μεταπώληση μπορεί να κρατήσει κάποιους πίσω. Η μικρότερη σέλα 2 επιπέδων να οδηγήσει σε βραδινή μουρμούρα κτλ κτλ.
Στο ducati το παράγοντας διασκέδαση είναι σε άλλα επίπεδα αλλά μιλάμε για ένα πολύ ιδιαίτερο μηχανάκι που δεν απευθύνεται σε όλους, για πολλούς λόγους, ακόμα και τώρα που η τιμή κτήσης δεν είναι απαγορευτική.

Το ότι έχουμε μάθει να μας αρέσει ότι μας χώνουν στο κεφάλι οι διαφημιστές είναι γνωστό. Αν σήμερα εμφανιζόταν ξαφνικά μπροστά μας το gs1200 χωρίς χωρίς όλο αυτό το όργιο που παίζεται απ' απ' την εποχή του 1150, νομίζεις ότι θα άρεσε.

Μωρέ θα πάρω ένα vstrom και θα του βάλω monoblock εξαπίστονες, με πλευστούς 320αριδες απο κάρβουνο και ακτινική τρόμπα, να τσαλακώνετε την άσφαλτο με το ένα δάχτυλο για να δω τι θα λέτε μετά. :lol: :beer:

bulmont
08/02/2015, 20:20
Μωρέ θα πάρω ένα vstrom και θα του βάλω monoblock εξαπίστονες, με πλευστούς 320αριδες απο κάρβουνο και ακτινική τρόμπα, να τσαλακώνετε την άσφαλτο με το ένα δάχτυλο για να δω τι θα λέτε μετά. :lol: :beer:

Θα σε παρακαλάμε να μας δανείσεις κι' εμάς το λυχνάρι με το τζίνι.........................

daz
08/02/2015, 20:28
Θα σε παρακαλάμε να μας δανείσεις κι' εμάς το λυχνάρι με το τζίνι.........................

Eσένα σε πείραξε η άμμος εκεί που είσαι? Ρε θα με παρακαλάς να πάρω το κτμ και να σου δώσω βόλτα το σουζούκι λέμε! :lol:

NICK39
08/02/2015, 20:33
Φιλε daz θεωρω οτι το multi ειναι αιωνες μπροστα....στο μονο που χανει ειναι στην ανεση συνεπιβατη....αλλα ελα αληθεια...δεν νομιζω να ειπε κανεις οτι θα παρει στεισον βαγκον αντι για ferrari γιατι δεν χωρα να παρει αλλα 2 ατομα...

DrBig
08/02/2015, 20:41
Φιλε daz θεωρω οτι το multi ειναι αιωνες μπροστα....στο μονο που χανει ειναι στην ανεση συνεπιβατη....αλλα ελα αληθεια...δεν νομιζω να ειπε κανεις οτι θα παρει στεισον βαγκον αντι για ferrari γιατι δεν χωρα να παρει αλλα 2 ατομα...

Αιωνες μπροστα με το δικο μου σκεπτικο ειναι το tracer που κοστιζει λιγοτερο απο τα μισα χρηματα απο το μουλτι

NICK39
08/02/2015, 20:44
Κανει το tracer 2000-2500 ευρω???παω να παρω 2 και επιστρεφω!!!

Bob_o_mastoras
08/02/2015, 20:52
2000-2500 ευρω δεν βρισκεις Multi για κανενα απολυτως λογο. :nono:
Αντε να πετυχεις κανα συζητισιμο 3χιλιαρο και να στο κατεβασει λιγο για κανα 620.

NICK39
08/02/2015, 20:57
Εχει γελιο....διαβαζεται τι γραφω και τι συζηταμε???το παιδι απο πανω μπενει προφανως χωρις να διαβασει για τι μηχανακια μιλαμε και πεταει κατι...ο αλλος μου γραφει οτι ειπα ιτι βρισκεις 2000-2500 ευρω multistrada!!αχαχαχαχα

zopas
08/02/2015, 21:02
το σκεπτικο που αντιπαραθετουμε επιχειρηματα εδω μεσα ειναι αν αξιζει ή οχι καποιος να δωσει 2 χιλιαρικα παραπανω για να παρει κατι της προκοπης ή μενουμε στη φθηνια γενικως και αγιος ο θεος...φυσικα ο καθενας εχει τη γνωμη του και συζητηση να γινεται...παντα με καλη καρδια και γνωμη...

Bob_o_mastoras
08/02/2015, 21:13
H φθηνια φερνει τον παρα Zopa! :lol:

υ.γ. Nick τωρα καταλαβα οτι εννοουσες 4000-5000 ευρω.

daz
08/02/2015, 21:30

Όχι φυσικά.

Αυτός όμως που θέλει στεισον βαγκον δε θα πάρει μουλτι. Αυτό θέλω να σου πω.
Αυτός που θέλει φεραρι δε θα την απορρίψει γιατί καίει κάτι τις παραπάνω. Αυτός όμως που θέλει να κυκλοφορεί καθημερινά, να πηγαίνει για δουλειά, καμιά βολτούλα το ΣΚ και ένα μεγάλο ταξιδάκι το χρόνο με την γυναίκα του θα πάρει vstrom.

Εσύ πιστεύεις ότι αυτός που θέλει να κινείται άνετα και οικονομικά θα πάρει multi? Σε ποιους απευθύνεται η μεσαία κατηγορία των ον-οφφ. Έχει η ducati το ίδιο target group ?

daz
08/02/2015, 21:35
το σκεπτικο που αντιπαραθετουμε επιχειρηματα εδω μεσα ειναι αν αξιζει ή οχι καποιος να δωσει 2 χιλιαρικα παραπανω για να παρει κατι της προκοπης ή μενουμε στη φθηνια γενικως και αγιος ο θεος...φυσικα ο καθενας εχει τη γνωμη του και συζητηση να γινεται...παντα με καλη καρδια και γνωμη...

Δεν παίζει ρόλο μόνο η τιμή κτήσης. Αλλιώς και εγώ θα μπορούσα να έχω 3 μηχανάκια στο γκαράζ μου αντί για ένα.

Είναι και η τιμή χρήσης, συντήρησης και επισκευής που μπορεί να διαφέρει μαζί με αυτά τα 2 χιλιάρικα. Όπως επίσης και η αντιπροσωπία η μεταπώληση κ.α πολλά που κάποιους δικαίως μπορεί να τους απασχολούν.

zopas
08/02/2015, 21:46
Σε αυτο το τομεα που αναφερεις ελπιζω να δεχεσαι οτι η χοντα εχει τα πρωτεια...σε αξιοπιστια και συντηρηση τουλαχιστον...οποτε λιγα χρηματα και τυπου βστρομ μοτορια ή κατι παραπανω και cbf,vara, ακομα και tdm? ..φυσικα ο καθενας εχει την τεκμηρειωμενη γνωμη του..

daz
08/02/2015, 22:06
Σε αυτο το τομεα που αναφερεις ελπιζω να δεχεσαι οτι η χοντα εχει τα πρωτεια...σε αξιοπιστια και συντηρηση τουλαχιστον...οποτε λιγα χρηματα και τυπου βστρομ μοτορια ή κατι παραπανω και cbf,vara, ακομα και tdm? ..φυσικα ο καθενας εχει την τεκμηρειωμενη γνωμη του..

Δεν αναφέρθηκα στο θέμα αξιοπιστίας. Αναφέρθηκα σε όλα γενικά. Αν πας στον σακαράκη να πάρεις ένα πλαστικό ουράς και σου πει 700 ευρώ τι να το κάνεις?
Όταν πληρώνεις για τη μηχανή σου τα ίδια τέλη κυκλοφορίας με το οικογενειακό αυτοκίνητο?
Όταν βάλεις αγγελία το versys και διαπιστώσεις ότι το έχεις παντρευτεί χωρίς να το καταλάβεις?

Είναι όλοι αυτοί οι τομείς που θα απασχολήσουν κάποιον και μπορεί να τον οδηγήσουν στην αγορά του vstrom αντί για το multi, το varadero ή το versys.

Edit. Επίσης στο θέμα συντήρησης και αξιοπιστίας το vstrom δεν υστερεί συγκριτικά με το honda.

NICK39
08/02/2015, 22:33
Όχι φυσικά.

Αυτός όμως που θέλει στεισον βαγκον δε θα πάρει μουλτι. Αυτό θέλω να σου πω.
Αυτός που θέλει φεραρι δε θα την απορρίψει γιατί καίει κάτι τις παραπάνω. Αυτός όμως που θέλει να κυκλοφορεί καθημερινά, να πηγαίνει για δουλειά, καμιά βολτούλα το ΣΚ και ένα μεγάλο ταξιδάκι το χρόνο με την γυναίκα του θα πάρει vstrom.

Εσύ πιστεύεις ότι αυτός που θέλει να κινείται άνετα και οικονομικά θα πάρει multi? Σε ποιους απευθύνεται η μεσαία κατηγορία των ον-οφφ. Έχει η ducati το ίδιο target group ?

γιατι ναμην εχει???τα ιδια λεφτα κανει(σαν μεταχειρο οπως ειπαμε)...καταναλωση φυσιολογικοτατη.....απροβληματιστο...τα servise ακριβως τα ιδια λεφτα....δεν βλεπω να απευθυνετε σε λεφταδες η' κατι αλλο....και δεν μπορω να σκεφτω το λογο να μην παρεις κατι το οποιο ειναι οδηγικα αψογο και υπερτερει παντου και με διαφορα εκτος του οτι θα πιαστει λιγο παραπανω ο συνεπιβατης!!:confused::confused:

daz
08/02/2015, 23:49
γιατι ναμην εχει???τα ιδια λεφτα κανει(σαν μεταχειρο οπως ειπαμε)...καταναλωση φυσιολογικοτατη.....απροβληματιστο...τα servise ακριβως τα ιδια λεφτα....δεν βλεπω να απευθυνετε σε λεφταδες η' κατι αλλο....και δεν μπορω να σκεφτω το λογο να μην παρεις κατι το οποιο ειναι οδηγικα αψογο και υπερτερει παντου και με διαφορα εκτος του οτι θα πιαστει λιγο παραπανω ο συνεπιβατης!!:confused::confused:

Μια χαρά τα λες και συμφωνώ μαζί σου. Όμως απάντησέ μου, γιατί δεν έχει γεμίσει ο κόσμος multi?

DrBig
09/02/2015, 06:25
Κανει το tracer 2000-2500 ευρω???παω να παρω 2 και επιστρεφω!!!

Για αλλο μουλτι νομιζα οτι λετε :D

Pan (dvs)
09/02/2015, 08:14

Δεν τα δινει τα 2000 ο αλλος οπως παλια.Ακομη και τα 1000 θα τα σκεφτει παρα πολυ.Οχι οτι δεν καταλαβαινει την λογικη,απλα δεν τα εχει.
Προτιμαει να τα πληρωνει λιγα λιγα στα συνεργεια.

doctoras
09/02/2015, 08:34
μπόρεσα και διάβασα τις πρώτες 3 σελίδες, τα κατάφερα..
διαπίστωση οι μισοί τρολάρετε έχοντας ή δεν έχοντας εμπειρία βαραντέρο και απο την άλλη οι κάτοχοι οι οποίοι προσπαθούν να αποδείξουν οτι δεν είναι ελέφαντες...
ούτε έχω ούτε θα έχω ποτέ βαραντέρο απλώς αντιλαμβάνομαι οτι δεν υπάρχει αντικειμενική άποψη και το τι αρέσει και τι όχι σε μοτοσυκλέτες και απο την άλλη το βασικότερο κριτήριο είναι θα είναι και έτσι πρέπει να είναι τι σου αρέσει τι σου κάνει κέφι, τι γουστάρεις....

υ.σ.οι αντιφρονούντες δεν χρειάζεται να γράψετε σαρανταδώδεκα ποστ για να επιχειρηματολογήσετε το μήνυμα ελήφθη. τόσο απλά

irinia
09/02/2015, 08:59
ΤΩΡΑ ΜΑΣ......

Μαλώνεις ..??
Για να ξέρουμε..

NICK39
09/02/2015, 09:14
Μια χαρά τα λες και συμφωνώ μαζί σου. Όμως απάντησέ μου, γιατί δεν έχει γεμίσει ο κόσμος multi?

ελα καλημερα!! https://www.youtube.com/watch?v=gctKFsmKp_U

irinia
09/02/2015, 10:01
VIP...............EINAI O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Α ρε νταζ.......όλοι ίδιοι είμαστε..??
Άλλο πατρίκιος κι άλλο πληβείος,αυτά τα ξεκαθάρισε ο πλανήτης
εδώ και χιλιάδες χρόνια..!!
Πως τολμάς..??

zopas
09/02/2015, 10:23
μπόρεσα και διάβασα τις πρώτες 3 σελίδες, τα κατάφερα..
διαπίστωση οι μισοί τρολάρετε έχοντας ή δεν έχοντας εμπειρία βαραντέρο και απο την άλλη οι κάτοχοι οι οποίοι προσπαθούν να αποδείξουν οτι δεν είναι ελέφαντες...
ούτε έχω ούτε θα έχω ποτέ βαραντέρο απλώς αντιλαμβάνομαι οτι δεν υπάρχει αντικειμενική άποψη και το τι αρέσει και τι όχι σε μοτοσυκλέτες και απο την άλλη το βασικότερο κριτήριο είναι θα είναι και έτσι πρέπει να είναι τι σου αρέσει τι σου κάνει κέφι, τι γουστάρεις....

υ.σ.οι αντιφρονούντες δεν χρειάζεται να γράψετε σαρανταδώδεκα ποστ για να επιχειρηματολογήσετε το μήνυμα ελήφθη. τόσο απλά

Σε οποιο μοτοσυκλετιστικο φορουμ και να πας την ιδια κατασταση θα αντιμετωπίσεις..καποιος ανοιγει ένα θεμα και μετα συνηθως γινεται της..υπερβολης!..ετσι όμως πρεπει να είναι ένα φορουμ αλλιως να παμε σε νομικα σαιτ εκει που η ακριβεια των πληροφοριων θεωρείται δεδομενη..Μοτοσυκλετα σημαινει ελευθερια οδηγησης και κυριως ελευθερια σκεψης για αυτό και τα φορουμ είναι γεματα ενεργα μελη που ο καθενας υπερασπίζεται τ απιστευω του...εσυ σαν παρατηρητης αν δεν εχεις γνωμη, παιρνεις μια ιδεα από όλα και μετα κανεις τα τεστ ραιντ σου και αποφασίζεις...και αυτό είναι μεγαλο κερδος και για σενα..

Το να υποδεικνύεις πως θα ηθελες εσυ ένα φορουμ δεν νομιζω ότι βοηθαει την συζητηση εστω ακομα και συζητηση με σπαμ...

φιλε μου να χαιρεσαι που υπαρχουν διαφορετικες αποψεις , τρολλαρισματα και διαφωνιες γιατι στο τελος ολοι μας βγαινουμε κερδισμένοι..μα ολοι μας...σκεψου το..

doctoras
09/02/2015, 13:14
Σε οποιο μοτοσυκλετιστικο φορουμ και να πας την ιδια κατασταση θα αντιμετωπίσεις..καποιος ανοιγει ένα θεμα και μετα συνηθως γινεται της..υπερβολης!..ετσι όμως πρεπει να είναι ένα φορουμ αλλιως να παμε σε νομικα σαιτ εκει που η ακριβεια των πληροφοριων θεωρείται δεδομενη..Μοτοσυκλετα σημαινει ελευθερια οδηγησης και κυριως ελευθερια σκεψης για αυτό και τα φορουμ είναι γεματα ενεργα μελη που ο καθενας υπερασπίζεται τ απιστευω του...εσυ σαν παρατηρητης αν δεν εχεις γνωμη, παιρνεις μια ιδεα από όλα και μετα κανεις τα τεστ ραιντ σου και αποφασίζεις...και αυτό είναι μεγαλο κερδος και για σενα..

Το να υποδεικνύεις πως θα ηθελες εσυ ένα φορουμ δεν νομιζω ότι βοηθαει την συζητηση εστω ακομα και συζητηση με σπαμ...

φιλε μου να χαιρεσαι που υπαρχουν διαφορετικες αποψεις , τρολλαρισματα και διαφωνιες γιατι στο τελος ολοι μας βγαινουμε κερδισμένοι..μα ολοι μας...σκεψου το..

ωραίος και ευγενικός!

φίλε άλλο διαφορετική άποψη, άλλο διαφωνία και άλλο τρολάρισμα...έχει μια διαφορά εε? αλλιώς ας πάμε και σε συζητήσεις τύπου "μη το πάρεις δεν είναι καλό μουκατα-μούκατα"....
δε υποδεικνύω τίποτα, ελεύθερα λέω την αποψη μου ειτε συμμετέχω σε μοτοσυκλετιστικό η μη φόρουμ τίπτα παραπάνω

zopas
09/02/2015, 13:21
Φυσικα και λες ελευθερα τη γνωμη σου, σε ένα ελευθερο φορουμ και από τη μερια σου συμβαλεις στην πολυφωνια που είναι το οξυγονο της δημοκρατιας..για αυτό σου λεω...ότι στο τελος ολοι κερδίζουμε...εξαιρούνται βεβαια εμπαθεις τοποθετησεις ...φυσικα αυτή ειναι μονο η δικια μου γνωμη, αυτό που μου αναλογει σαν μοναδα και τιποτα λιγοτερο ή περισσοτερο..

daz
09/02/2015, 15:12
Για αλλο μουλτι νομιζα οτι λετε :D

Αν λέγαμε για το καινούριο θα ήμασταν και οι δύο για δέσιμο. ;)

daz
09/02/2015, 15:37
ελα καλημερα!! https://www.youtube.com/watch?v=gctKFsmKp_U

:lol: :beer:

Καλά το πάμε αλλά αν συνεχίσουμε μας βλέπω για 55 χιλιάδες δίσκους. (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=115438&page=23)

Bob_o_mastoras
09/02/2015, 16:04
:lol: :beer:

Καλά το πάμε αλλά αν συνεχίσουμε μας βλέπω για 55 χιλιάδες δίσκους. (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=115438&page=23)

Πωω ρε γμτ...!
Γιατι δεν γραφει ακομα ο Reinmeister???
Τι του κανατε και εφυγε ρε παλιοπαιδα;;;;; :mad:

daz
09/02/2015, 16:08
Πωω ρε γμτ...!
Γιατι δεν γραφει ακομα ο Reinmeister???
Τι του κανατε και εφυγε ρε παλιοπαιδα;;;;; :mad:

Κάποιος τον πέρασε με σούζα όταν δοκίμαζε την τελική από το busa του και από τότε εξαφανίστηκε. :bawl:

nightraider
09/02/2015, 22:02

ducati service? τα ιδια λεφτα? ΧΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

εχουν διαφορες χαρες σαν μηχανακια, αλλα σιγουρα δεν εχουν φτηνη συντηρηση

amyroukai
09/02/2015, 23:18
Συζητάμε για την ίδια μουλτικούλτι που έτσι και ζορίσεις το σταντ σπάει είτε το κάρτερ είτε η βίδα και μένει μέσα στο κάρτερ; Για ηλεκτρικά κλπ δεν μιλάω, για συντήρηση (ακόμα και μόνος σου να την κάνεις) επίσης.
Το ότι ένα μηχανάκι έχει καλές αναρτήσεις και στρίβει δεν σημαίνει α) ότι όποιος το καβαλήσει θα μπορέσει να το πάει όρια και β) ότι αυτό από μόνο του το κάνει "καλή μοτοσικλέτα".
Πήγατε την συζήτηση από τον ένα άκρο με το παπόρο της αγάπης στο άλλο, με την "σπορ" λαδιέρα που ξεκινάς μεν, δεν ξέρεις αν θα φτάσεις και αν θα γυρίσεις...

νταξ, τουλάχιστον έχει πλάκα.

sergios1095
10/02/2015, 00:22
Καλησπέρα παίδες και σας ευχαριστω για όλες αυτές τις πληροφορίες!!! Εχω καταλήξει σε v strom και σας ρωτάω κατι τελευταίο με abs η χωρίς ;;; Δεν εχω ξαναοδηγησει με !!!

Bob_o_mastoras
10/02/2015, 00:36
Υπαρχει ενα thread που θα σε κατατοπισει (λεμε τωρα) που λεγεται to abs or not to abs. Για ψαχ'το μια.
Ολο διαφωνιες ειναι βεβαια και δεν θα βγαλεις ακρη αλλα λεμε τωρα.. :lol:

Εγω λεω με ABS. Γιατι να μην εχεις αυτη την extra παθητικη ασφαλεια;;;

zopas
10/02/2015, 06:38
Καλησπέρα παίδες και σας ευχαριστω για όλες αυτές τις πληροφορίες!!! Εχω καταλήξει σε v strom και σας ρωτάω κατι τελευταίο με abs η χωρίς ;;; Δεν εχω ξαναοδηγησει με !!!

Εδώ ρε φιλε με αβς και τα φρενα του είναι για τα μπαζα....προσεξε το...

irinia
10/02/2015, 08:25

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΣΟ ΟΔΗΓΟ

Και σύμφωνα με το στυλ της μηχανής,τη φιλοσοφία όδήγησης κ.λ.π. δεν υπάρχει κανένας λόγος
να μην πας για abs.Είναι κάτι που μπορεί να σώσει και τον πιο έμπειρο σε μια κακή και άτυχη στιγμή.
Το χωρίς σταμάτησε το 2006 τον Αύγουστο ,από εκεί και μετά ερχόταν με abs.Θεωρείται μοντέλλο 2007.
Βέβαια η διαφορά είναι το οικονομικό όχι όμως μόνο για τα φρένα αλλά και γιατί αυτά με το abs είναι και
πολύ πιο φρέσκα.Άσε τον Ζόπα να λέει ,αυτός βλέπει βαραντέρο και στον ύπνο του.Τα φρένα μια χαρά είναι.
Αν έχεις την οικονομική άνεση ABS με χίλια,εξάλλου μια ασφαλειούλα είναι,άν δε γουστάρεις κάποια στιγμή
για τον οποιονδήποτε λόγο,την έβγαλες και πας την βόλτα σου..!!

NICK39
10/02/2015, 11:51
ducati service? τα ιδια λεφτα? ΧΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

εχουν διαφορες χαρες σαν μηχανακια, αλλα σιγουρα δεν εχουν φτηνη συντηρηση ρε φιλε αληθεια ειχες ποτε ducati ποτε??πηγες ποτε σε συνεργειο και σου ειπε ποτε επειδη εχεις ducati θα πληρωσεις παραπανω λεφτα?? Αυτες τις παπαριες ελεγε ο ελληναρας μια ζωη για αυτο γεμισε ο τοπος στρωματα...και σε προκαλω αφου εισαι τοσο εξυπνος να παμε σε ενα συνεργειο εσυ με vstrom εγω με multi1000 να κανουμε ενα σερβις..αν εχει λιγοτερα το vstrom στο κανω δωρο..αλλιως μου πληρωνεις εσυ το δικο μου...

NICK39
10/02/2015, 13:01
Συζητάμε για την ίδια μουλτικούλτι που έτσι και ζορίσεις το σταντ σπάει είτε το κάρτερ είτε η βίδα και μένει μέσα στο κάρτερ; Για ηλεκτρικά κλπ δεν μιλάω, για συντήρηση (ακόμα και μόνος σου να την κάνεις) επίσης.
Το ότι ένα μηχανάκι έχει καλές αναρτήσεις και στρίβει δεν σημαίνει α) ότι όποιος το καβαλήσει θα μπορέσει να το πάει όρια και β) ότι αυτό από μόνο του το κάνει "καλή μοτοσικλέτα".
Πήγατε την συζήτηση από τον ένα άκρο με το παπόρο της αγάπης στο άλλο, με την "σπορ" λαδιέρα που ξεκινάς μεν, δεν ξέρεις αν θα φτάσεις και αν θα γυρίσεις...

νταξ, τουλάχιστον έχει πλάκα.

ολο αυτο το λες προφανως διαβαζοντας και ακουγωντας...χωρις να τα εχεις δοκιμασει....ετσι κρινω τα παντα και εγω....
1)η διαφορα αισθησης ειναι τεραστια..(υποκειμενικη)
2)η διαφορα στο χρονομετρο χαοτικη....(αντικειμενικη)
3)προφανως τα 2 που εχω καβαλησει και "συναναστραφει" το ενα νορμαλ το αλλο βελτιωμενο στα παντα μου καναν και σε μενα και στους ιδιοκτητες χατιρι και δεν μας αφηναν!!

Bob_o_mastoras
10/02/2015, 13:13
ρε φιλε αληθεια ειχες ποτε ducati ποτε??πηγες ποτε σε συνεργειο και σου ειπε ποτε επειδη εχεις ducati θα πληρωσεις παραπανω λεφτα?? Αυτες τις παπαριες ελεγε ο ελληναρας μια ζωη για αυτο γεμισε ο τοπος στρωματα...και σε προκαλω αφου εισαι τοσο εξυπνος να παμε σε ενα συνεργειο εσυ με vstrom εγω με multi1000 να κανουμε ενα σερβις..αν εχει λιγοτερα το vstrom στο κανω δωρο..αλλιως μου πληρωνεις εσυ το δικο μου...

Mολις εφηυρες ενα νεο ειδος κοντρας!!! Τερμα τα drag race.
Τις αδειες και στο μαστορα γρηγορα!!!
:bawl::bawl::bawl:

NICK39
10/02/2015, 13:17
φιλε αυτη τη λογικη του λεω μια παπαρια και διαιωνιζεται την εχω βαρεθει γενικως...απο ποτε πηγες σε συνεργειο και σου ειπε θελει 3 λαδια το μηχανακι σου τα οποια στο στρομ κανουν 15 ευρω στο λιτρο αλλα για το μυλτι κανον 20???ποτε πηγε καποιος και του ειπε θελει 2 μπουζι πχ για το στρομ 20 ευρω για το μουλτι 30???ειμαστε σοβαροι??

amyroukai
10/02/2015, 13:26
Κατ' αρχήν "φταίει" το ότι το κάποτε που έδιναν οι εταιρίες και κάποια λίστα ανταλλακτικών ας πούμε στα τεστ των περιοδικώνΕ και έβλεπες η Yamaha χρέωνε το μπουζί 7 ευρώ και η Ducati 12 ας πούμε, πιζέτι δε χόνεστ σπαρκ πλαγκ...
Φταίει το ότι στα Ιαπωνικά έκανες 100,000 χλμ και ίσως μετά ασχολούσουν με καδένα εκκεντροφόρων ενώ στα ντουκ είχες πληρώσει ιμάντες χρονισμού 3 φορές ή 4;
Και η εργατοώρα που η κάθε εταιρία την χρεώνει πόσο...;
Και ας πούμε στο μονστερ μιας φίλης που κάθε φορά που βρέχει ή θα τυλίξει με σακκούλα στα όργανα ή θα γυρίσει σπίτι με οδική ή δεν θα φύγει από το σπίτι ή το γραφείο γιατί παίρνουν νερά και χαλάει το ιμομπιλάιζερ και μέχρι Αθήνα έχουν ταξιδέψει από τα βόρεια και ακόμα στεγανά δεν είναι... "και όλα το παθαίνουν μην ανησυχείτε"...
Και αυτό που σου είπα με το πλαϊνό σταντ το έχω δει ιδίοις όμμασι όχι μόνο μία φορά.
Και πόσα ακόμα.

NICK39
10/02/2015, 14:06
Φιλε τα κεντρικα καθε εταιριας ειναι πανακριβα..και μπερδευσαι πριφανως...ειναι εταιριες και δουλευουν με εργατωρα....πηγες σε ενα κανονικο συνεργειο και σου ζητησαν τετοια λεφτα...για αυτο σου λεω οτι προφανως λες οτι διαβαζεις...να σε ρωτησω λοιπον μιας και βγαζουν ζημιες..στα suzuki τα κ5-κ6 κοβαν πλαισιο και αντι να κανει ανακληση αφησε να σκοτωθει κοσμος και στο τελος το μπαλωσ;ν και με συρματασφαλιση??τα στρομ του 5 και του 6 δεν βγαζαν προβλημα στην καμπανα που κροταλιζε???καποια gsr σε πιο αλμηρο περιβαλλον δεν σκουριαζαν το ψαλιδι??σε ninja και z750 kai z1000 δεν δακρυζουν οι φλατζες στις κεφαλες??την "κρυφη" ανακληση της honda στα cbr του 8 για στροφαλο την ακουσες???τα s1000rr που κολησαν ολα στην αρχη να το προσπερασουμε??κατα τα αλλα το σταν ειναι τραγικο...και το οποιο σε κανενα ducati δεν μου εχει τυχει(και ενας φιλος μου εχει 4) ειναι τρελο προβλημα!!!

Bob_o_mastoras
10/02/2015, 14:15
Aρα τα Ducati ειναι τα πιο αξιοπιστα μηχανακια! :p

amyroukai
10/02/2015, 14:19
Κοίτα σε συζήτηση ποιανού το πουλί είναι πιο μεγάλο δεν ψάχνομαι να μπλέξω γιατί βαριέμαι, αλλά δεν έχω δουλειά να κάνω μερικά πρωινά οπότε νταξ, υποκύπτω στον πειρασμό ως ενός σημείου. Αλλά η συζήτηση καταλήγει σαν αυτή με τις θρησκείες, έχεις δικαίωμα στην πίστη στην ντουκ, έχω δικαίωμα στην δική μου και peace to the world & end the hunger in africa.

Το ότι θίγεσαι επί προσωπικού και αντιδράς οπαδικά, όπως και ο βαρκάρης του αντέρο λίγο πιό πίσω σημαίνει πιθανώς πως κατά βάθος ξέρετε την αλήθεια και σας βγαίνει λίγο επιθετική η ψυχολογία... Επίσης δεν έχει σημασία.

Εμένα δεν θα με πείσεις, αλλά μπορείς να συνεχίσεις. Πατάτες προφανώς και έχουν κάνει όλες οι εταιρίες. Αλλά αναλογικά με τα μεγέθη παραγωγής, οι Ιάπωνες έχουν απίθανα πολύ λιγότερες αστοχίες.

Πάω να ξεχιονίσω λίγο την ιαπωνική μου μάπα, να γελάσουμε λίγο με τα ιταλικά παρεούλα, όσο θυμόμαστε τι ωραία περάσαμε τις 95,000 από τις 152,000 που γράφει το κοντέρ...
Όταν φτάσει ο πόβερο ιταλιάνο στα νούμερα ταύτα και αν δουλεύει ακόμα, ξαναμιλούμε.

Pan (dvs)
10/02/2015, 14:40

Mεχρι να δειτε εσεις ποιος την εχει μεγαλυτερη,χαθηκε ο πελατης.

Φυσικα πηγε στο αναμενομενο.Στρωμα για να εχει και το κεφαλακι του ησυχο.:D

Bob_o_mastoras
10/02/2015, 14:45
Toν κερδισε ο Τερενς. Η φωνη της λογικης! ;)

amyroukai
10/02/2015, 14:47
Ναι αλλά βλέπεις ότι και εκεί ακόμα και παρά την αποδεδειγμένη αξία του abs, υπάρχουν γαλατικά χωριά που αντιστέκονται... :bawl:

Τέλος, υποκλίνομαι στον Τέρενς (τον οποίο είχα κατασυμπαθήσει από τότε που εκφράστηκε με τα καλύτερα για τον έτερο κρυφό μου πόθο)...
Vstrom κύριοι, το ελιξήριο δια πάσα μοτοσικλετιστική νόσο.

NICK39
10/02/2015, 15:02
Κοίτα σε συζήτηση ποιανού το πουλί είναι πιο μεγάλο δεν ψάχνομαι να μπλέξω γιατί βαριέμαι, αλλά δεν έχω δουλειά να κάνω μερικά πρωινά οπότε νταξ, υποκύπτω στον πειρασμό ως ενός σημείου. Αλλά η συζήτηση καταλήγει σαν αυτή με τις θρησκείες, έχεις δικαίωμα στην πίστη στην ντουκ, έχω δικαίωμα στην δική μου και peace to the world & end the hunger in africa.

Το ότι θίγεσαι επί προσωπικού και αντιδράς οπαδικά, όπως και ο βαρκάρης του αντέρο λίγο πιό πίσω σημαίνει πιθανώς πως κατά βάθος ξέρετε την αλήθεια και σας βγαίνει λίγο επιθετική η ψυχολογία... Επίσης δεν έχει σημασία.

Εμένα δεν θα με πείσεις, αλλά μπορείς να συνεχίσεις. Πατάτες προφανώς και έχουν κάνει όλες οι εταιρίες. Αλλά αναλογικά με τα μεγέθη παραγωγής, οι Ιάπωνες έχουν απίθανα πολύ λιγότερες αστοχίες.

Πάω να ξεχιονίσω λίγο την ιαπωνική μου μάπα, να γελάσουμε λίγο με τα ιταλικά παρεούλα, όσο θυμόμαστε τι ωραία περάσαμε τις 95,000 από τις 152,000 που γράφει το κοντέρ...
Όταν φτάσει ο πόβερο ιταλιάνο στα νούμερα ταύτα και αν δουλεύει ακόμα, ξαναμιλούμε.

η επιθετικη απαντηση αρμοζει σε αυτους που ειρωνευονται....αλλωστε οπως ειχα πει πιο πριν δεν περιμενω να συμφωνησεις μαζι μου απαραιτητα....
υ.γ1:μην περιμενεις να φτασω 150.000 χιλιομετρα με ducati γιατι πολυ απλα δεν ειμαι κατοχος....απλα τυχαινει να εχω οδηγησει πολλα και σε διαφορες καταστασεις..
υ.γ2:προσωπικα προτειμω να τροω χαβιαρι και σολωμο για 100.000 χιλιομετρα παρα κρυθαρακι ξυνισμενο για 200.000:wave2::wave2:

irinia
10/02/2015, 15:04
Toν κερδισε ο Τερενς. Η φωνη της λογικης! ;)

ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ..........

Ρε είπαμε.......ρεκόρ μηχανής κατοχή δηλαδή,έχω 1,5 μήνα τρανσάλπ 600 ολοκαίνουργια λέμε κατακόκκινη.
Και 2 μηχανάκια ξανααγόρασα Χαγιαμπούζα και Βεστρόμ,το Βαρκαντέρο ή πλοίο της αγάπης ήταν από τσαντίλα
γιατί με καθάρισαν με το πρώτο.,.!!
Γιου νοου PANTAH ......μποι..?? Σιελάκι με την κόκκινη ρίγα. ΓΑΥΡΟΣ.....και ΣΑΡΔΕΛΛΑ.....!!!
Μας έδιναν δώρο και κουβαδάκι να μαζεύουμε τα λάδια όταν παρκάραμε.

Bob_o_mastoras
10/02/2015, 15:07
*τρωω
*κριθαρακι

Το κριθαρακι ειναι μια χαρα φαϊ ειδικα με μοσχαρι κοκκινιστο τα σπαει! Δεν καταλαβαινω την ενσταση σου;;
:lol:

Bob_o_mastoras
10/02/2015, 15:08

Ρε είπαμε.......ρεκόρ μηχανής κατοχή δηλαδή,έχω 1,5 μήνα τρανσάλπ 600 ολοκαίνουργια λέμε κατακόκκινη.
Και 2 μηχανάκια ξανααγόρασα Χαγιαμπούζα και Βεστρόμ,το Βαρκαντέρο ή πλοίο της αγάπης ήταν από τσαντίλα
Γιου νοου PANTAH ......μποι..?? Σιελάκι με την κόκκινη ρίγα. ΓΑΥΡΟΣ.....και ΣΑΡΔΕΛΛΑ.....!!!

Αααα! Ολα στραβα τα παιρνεις ρε αδερφακι μου! :rolleyes:
Δεν το ελεγα ειρωνικα!! Δεν παρακολουθησες τι ελεγα σε ολο το νημα;; :confused:
Τεσπα δεν πειραζει! :beer:

amyroukai
10/02/2015, 15:11
Ξυνισμενο κριθαρακι. :bawl:
Point για την ευρηματικοτητα αν μη τι αλλο.

amyroukai
10/02/2015, 15:15

Οι φρεσκιες ντουκες δεν ειναι τοσο χαλια.

Αλλα να, διαβαζεις στο advrider για τα ρεζερβουαρ της τελευταιας multi που διαλυονται και ενα συγκρυο σε πιανει...

zopas
10/02/2015, 15:22
Οχι δεν θελω να χαλασω το παρτυ για το φιλαρακο ,καλη του ωρα να χαρει την νεα μηχανουλα του και ουτε εχω σκοπο προφανως να προσπαθησω να αλλαξω γνωμη σε κανενα απλα ετυχε σημερα σην Αθηνα στην Ποσειδωνος και στον κηφισο να μην βλεπω σχεδον απο το χιονονερο που κολαγε στην ζελατινα μου και ο αερας λυσσομανουσε πολυ, μα πολυ αγρια...Λυπηθηκα πραγματικα τα παλικαρια που σε τετοιες αντιξοες συνθηκες ηταν αναγκασμενοι σαν και εμενα να μετακινουνται πανω στα μοτορια τους και μαλιστα ουσιαστικα σε εθνικη....

..λυπηθηκα το παλικαρι που καβαλουσε μια τρανσαλπ, ετρεμε πανω στο μηχανακι, οχι απο το κρυο αλλα απο τον αερα μην πεσει, με 30χλμ και α υτος ο χριστιανος και στη μεση της Ποσειδωνος κινδυνευε οχι απο το καιρο αλλα να μην φαει στρακο απο κανενα αμαξι που δεν θα τον εβλεπε...2 βστρομ τα ιδια...σκυμενα, δεξια του δρομου τσιγκου-τσιγκου σιγα -σιγα ...στριτ μηχανακια, παπακια , σκουτερ και αυτα τα ιδια, δεξια αν χρειαστει κατι να την γλυτωσουμε, χαμος απο αερα κια χιονι...μεχρι να βγω αχαρνων απο κηφισου δεν υπηρξε μηχανη να με ακολουθησει μεσα απο αυτο το χιονια...και μου εκανε εντυπωση...150 χλμ στο κοντερ του βαραντερο, ετσι για το γαμωτο, ανετος, απροβληματιστος, τραγουδωντας κρατωντας τα θερμαινομενα γκριπ μου, εφθασα με πληρη ασφαλεια σπιτι μου και μαλιστα πολυ γρηγορα και ασε τον χιονια να παραμιλαει μονος του ενω εγω ειμαι στο στρωμα μου αλλα αυτο το στρωμα στο κρεββατι μου αξιζει...

amyroukai
10/02/2015, 15:35
αυτο το δεν εβλεπα απο το χιονι αλλα πηγαινα με 150 το λατρεψα.

Bob_o_mastoras
10/02/2015, 15:42
Aρα για τη μια φορα το χρονο, που χιονιζει και κανει κρυο στην Αθηνα πρεπει να φορτοθουμε το Varadero 364 μερες για comuting.
Γιατι να μην παρουμε ενα snowmobile καλυτερα;;; :p:lol:

est
10/02/2015, 15:42
Άχτουνκγ! Άχτουνγκ!

Μην βάζετε τα Τρανσάλπ στη γΚουβέντα!
Θα γίνει χαμός!

:smokin:

Έτρεμε λέει ο άλλος μην τον πάρει ο αγέρας με 30..
Δεν ξέρω και καλά μαθηματικοφυσικάμεταφυσικάκαιπαραφυσικά ρε γμτ να κάνω τις πράξεις..
:hmm:
30 χ.α.ω ο αέρας.. :hmm:
30 χ.α.ω κι ο δύσμοιρος τρανσαλπάκιας.. :hmm:
230 κιλά μηχανή κι άλλα 70 πες αυτός μας κάνει 300..:hmm:
(χμ..πολύ 3άρι έπεσε..κάτσε να δεις που θα βγαίνει τώρα..):a2:
Τρεις τρεις εννιά..:a21:
Τρεις κι ο Χατζηπετρής..:a01:
.
.
.

Βοηθάτε ρε μπας και βγει το νούμερο!:a49:

Κάτι με 3 θα 'ναι να δεις!

:bawl:

Bob_o_mastoras
10/02/2015, 16:14
Eχει ενα σημειο εκει στο νησι μου οπου περναει ο δρομος με κλιση και σχεδον σε ευθεια. Στα αριστερα εχεις κορυφες βουνων και στα δεξια γκρεμο καθετο που καταληγει στη θαλασσα. Το υψομετρο ειναι γυρω στα 500 ~ 600 μετρα.
Σε ενα σημειο στο μεσο μιας ευθειας, οπου μπορεις να πας με 80 περιπου ή και παραπανω, ειναι η κορυφη μιας χαραδρας που κανει μια χωανη αναμεσα στις κορυφες. Εχει πλατος περιπου 100 μετρα και κοιταει ακριβως βορεια. Σε εκεινο το σημειο, ενω ησουν καλυμενος απο τον αερα απο τις κορυφες των βουνων εντελως ξαφνικα βρισκεσαι να σε χτυπαει πλευρικος ανεμος 8 μποφωρ. Ακομα και να μη φυσαει πολυ, λογω μορφολογιας του εδαφους, ο αερας συγκεντρωνεται σε εκεινο το σημειο και ενισχυεται.

Απο εκει εχω περασει με παπι, σκουτερ, εντουρο, naked, μοταρντ, ον-οφ και με τιποτα δεν ενιωσα ασφαλης οταν φυσαγε. Ουτε καν με αμαξι που λεει ο λογος.

Η ερωτηση μου ειναι αν παρω Varadero θα λυθει το προβλημα μου;;; :lol::D

daz
10/02/2015, 16:49
Η ερωτηση μου ειναι αν παρω Varadero θα λυθει το προβλημα μου;;; :lol::D

Αν πάρεις varadero το πολύ πολύ, o άνεμος, να σου κουνάει το τσουλουφάκι απ' το ανοιχτό κράνος και να σου κάνει αέρα στ' @. :lol:

alex14
10/02/2015, 16:50
Οχι δεν θελω να χαλασω το παρτυ για το φιλαρακο ,καλη του ωρα να χαρει την νεα μηχανουλα του και ουτε εχω σκοπο προφανως να προσπαθησω να αλλαξω γνωμη σε κανενα απλα ετυχε σημερα σην Αθηνα στην Ποσειδωνος και στον κηφισο να μην βλεπω σχεδον απο το χιονονερο που κολαγε στην ζελατινα μου και ο αερας λυσσομανουσε πολυ, μα πολυ αγρια...Λυπηθηκα πραγματικα τα παλικαρια που σε τετοιες αντιξοες συνθηκες ηταν αναγκασμενοι σαν και εμενα να μετακινουνται πανω στα μοτορια τους και μαλιστα ουσιαστικα σε εθνικη....

..λυπηθηκα το παλικαρι που καβαλουσε μια τρανσαλπ, ετρεμε πανω στο μηχανακι, οχι απο το κρυο αλλα απο τον αερα μην πεσει, με 30χλμ και α υτος ο χριστιανος και στη μεση της Ποσειδωνος κινδυνευε οχι απο το καιρο αλλα να μην φαει στρακο απο κανενα αμαξι που δεν θα τον εβλεπε...2 βστρομ τα ιδια...σκυμενα, δεξια του δρομου τσιγκου-τσιγκου σιγα -σιγα ...στριτ μηχανακια, παπακια , σκουτερ και αυτα τα ιδια, δεξια αν χρειαστει κατι να την γλυτωσουμε, χαμος απο αερα κια χιονι...μεχρι να βγω αχαρνων απο κηφισου δεν υπηρξε μηχανη να με ακολουθησει μεσα απο αυτο το χιονια...και μου εκανε εντυπωση...150 χλμ στο κοντερ του βαραντερο, ετσι για το γαμωτο, ανετος, απροβληματιστος, τραγουδωντας κρατωντας τα θερμαινομενα γκριπ μου, εφθασα με πληρη ασφαλεια σπιτι μου και μαλιστα πολυ γρηγορα και ασε τον χιονια να παραμιλαει μονος του ενω εγω ειμαι στο στρωμα μου αλλα αυτο το στρωμα στο κρεββατι μου αξιζει...

Δηλαδη τα μηχανακια ΠΡΕΠΕΙ να ειναι βαρια. Δηλαδη ολοι αυτοι οι κατασκευαστες που προσπαθουν να μειωσουν το βαρος ειναι λαθος.
Και (γνωμη μου) με τον πολυ αερα ειναι καλυτερα να πηγαινουμε γρηγορα οπου το επιτρεπουν οι συνθηκες κινησης και δρομου βεβαια.

daz
10/02/2015, 16:57
Τα μηχανάκια μια χαρά πάνε στον άνεμο. Εμείς είμαστε αυτοί που τα πάμε πέρα δώθε γιατί κρατιόμαστε απ' το τιμόνι ενώ πρέπει να κρατιόμαστε με τα πόδια απ' το τεπόζιτο.

daz
10/02/2015, 17:01
Δηλαδη τα μηχανακια ΠΡΕΠΕΙ να ειναι βαρια. Δηλαδη ολοι αυτοι οι κατασκευαστες που προσπαθουν να μειωσουν το βαρος ειναι λαθος.
Και (γνωμη μου) με τον πολυ αερα ειναι καλυτερα να πηγαινουμε γρηγορα οπου το επιτρεπουν οι συνθηκες κινησης και δρομου βεβαια.

Φίλε μου, σαν τώρα θυμάμαι εκείνη τη φορά που δεν με άφησαν να περάσω την γέφυρα ρίου αντι λόγο ισχυρών ανέμων, ενώ επέτρεπαν τη διέλευση μόνο σε οδηγούς varadero. Όταν ρώτησα αυτός γιατί περνάει ξέρεις τι μου είπαν?

Οδηγεί varadero!

sergios1095
10/02/2015, 17:04
θα συμφωνησω με τον daz εγω σημερα με την cb 400 δεν καταλαβα καθολου ανεμο και πηγαινα απο λιμανι

daz
10/02/2015, 17:05
Επίσης, εκτός απ' τον άνεμο, ένας καλός λόγος να πάρεις varadero είναι για να μην αντικρίσεις ποτέ μπροστά σου αυτή την εικόνα.

330987

alex14
10/02/2015, 17:07
Φίλε μου, σαν τώρα θυμάμαι εκείνη τη φορά που δεν με άφησαν να περάσω την γέφυρα ρίου αντι λόγο ισχυρών ανέμων, ενώ επέτρεπαν τη διέλευση μόνο σε οδηγούς varadero. Όταν ρώτησα αυτός γιατί περνάει ξέρεις τι μου είπαν?

Οδηγεί varadero!

Τα varadero μονο το λιμενικο τα σταματαει με "απαγορευτικο" :lol:

daz
10/02/2015, 17:09
Aρα τα Ducati ειναι τα πιο αξιοπιστα μηχανακια! :p

Όχι, αλλά κάνουν τα μοντέλα στις εκθέσεις να μοιάζουν άσχημα. :lol:

330988

sergios1095
10/02/2015, 17:11
τα καινουρια βαρα εχουν δεικτη βενζινης ????

daz
10/02/2015, 17:16

Ναι, τα μοντέλα με abs και μετά έχουν ένδειξη στάθμης δεξαμενής καυσίμου. :p

Bob_o_mastoras
10/02/2015, 17:20
Ναι, τα μοντέλα με abs και μετά έχουν ένδειξη στάθμης δεξαμενής καυσίμου. :p

Λαθος! :nono:
Καλεις τον μηχανικο στο αντλιοστασιο απο τη γεφυρα με τον ασυρματο για να σου πει ποσο καυσιμο εχει μεινει. :p

zopas
10/02/2015, 17:34

Xμμμμμ...μηχανη τουρινγκ με ορθια θεσης οδηγησης δεν ξερω αν υπαρχει "ελαφρια"..δες τις νεες προτασεις....tiger 1200, 260 κιλα-μουλτι& κτμ1290, 250 κιλα+, κροςτουρερ 280 κιλα, gs adv, 280 κιλα, κατ'αλλα το βαρα πειραξε με τα 270 κιλα...ελπιζω να μην πιστευεις και εσυ οτι θα βρεις δυνατους ανεμους 1 μονο φορα το χρονο στη ζωη σου...στο αλλο εχεις δικιο...αν μπορεις να πας πιο γρηγορα ειναι το σωστο...και οταν δεν μπορεις να πας, απλα αφηνεις τον αερα να σε "χορεψει" πανω στην μηχανη χωρις να φερεις αντισταση, ενω προχωρας...δοκιμασε το...

zopas
10/02/2015, 17:41
Άχτουνκγ! Άχτουνγκ!

Μην βάζετε τα Τρανσάλπ στη γΚουβέντα!
Θα γίνει χαμός!

:smokin:

Έτρεμε λέει ο άλλος μην τον πάρει ο αγέρας με 30..
Δεν ξέρω και καλά μαθηματικοφυσικάμεταφυσικάκαιπαραφυσικά ρε γμτ να κάνω τις πράξεις..
:hmm:
30 χ.α.ω ο αέρας.. :hmm:
30 χ.α.ω κι ο δύσμοιρος τρανσαλπάκιας.. :hmm:
230 κιλά μηχανή κι άλλα 70 πες αυτός μας κάνει 300..:hmm:
(χμ..πολύ 3άρι έπεσε..κάτσε να δεις που θα βγαίνει τώρα..):a2:
Τρεις τρεις εννιά..:a21:
Τρεις κι ο Χατζηπετρής..:a01:
.
.
.

Βοηθάτε ρε μπας και βγει το νούμερο!:a49:

Κάτι με 3 θα 'ναι να δεις!

:bawl:

Βασικα ηταν και ο λογος( οχι ο μονος) που ξαποστειλα την τρανσλαπ μου μετα απο 4 χρονια νεφελωδους συμβιωσης.Στην Σαντορινη στην μινι λεωφορο που σε παει στο ακρωτηρι επιασαν ανεμοι δυνατοι και ημουν δικαβαλος...τι να κανω;;; γκαζι δεν εχει ως γνωστο το μοτορι, ναι πηγαινα με 30 χλμ δεξια ..ξαφνικα σαν ενα χερι ο ανεμος μας σπρωχνει προς αριστερα και εγω να μην μπορω να κανω τιποτα, η μηχανη απλα παρασυροταν στο αντιθετο ρευμα....ξοφαλτσα με περασε το αμαξι απο την α ντιθετη κατευθυνση.. την γλυτωσαμε και φυσικα μετα απο αυτο χαλαρα το μηχανακι το σκοτωσα προκειμενου να το ξεφορτοθω...τοσο απλα...μην σου κανει λοιπον εντυπωση...

zopas
10/02/2015, 17:44

Δεν υπαρχουν βαραντερο πια στην πιατσα...νομιζω οτι δεν πουλιουνται πλεον απο την αντιπροσωπια...τελος εποχης...για αυτο το λογο και μπορεις να τ α βρεις σε λογικη τιμη μεταχειρισμενα...

daz
10/02/2015, 17:45
Λαθος! :nono:
Καλεις τον μηχανικο στο αντλιοστασιο απο τη γεφυρα με τον ασυρματο για να σου πει ποσο καυσιμο εχει μεινει. :p

Όχι ρε, τα πιο καινούρια είχαν ένδειξη.

taisteal
10/02/2015, 17:49
Βασικα ηταν και ο λογος( οχι ο μονος) που ξαποστειλα την τρανσλαπ μου μετα απο 4 χρονια νεφελωδους συμβιωσης.Στην Σαντορινη στην μινι λεωφορο που σε παει στο ακρωτηρι επιασαν ανεμοι δυνατοι και ημουν δικαβαλος...τι να κανω;;; γκαζι δεν εχει ως γνωστο το μοτορι, ναι πηγαινα με 30 χλμ δεξια ..ξαφνικα σαν ενα χερι ο ανεμος μας σπρωχνει προς αριστερα και εγω να μην μπορω να κανω τιποτα, η μηχανη απλα παρασυροταν στο αντιθετο ρευμα....ξοφαλτσα με περασε το αμαξι απο την α ντιθετη κατευθυνση.. την γλυτωσαμε και φυσικα μετα απο αυτο χαλαρα το μηχανακι το σκοτωσα προκειμενου να το ξεφορτοθω...τοσο απλα...μην σου κανει λοιπον εντυπωση...

Μαλλον μας κανεις πλακα,η κατι εκανες λαθος.
Εχω ταξιδεψει μονος με αερα που δεν μπορω να σου περιγραψω,με 650 gs,και δεν ειχα κανενα προβλημα.
Και μιλαω για πολλα μποφωρ,και πολλες περιπτωσεις.
Και Ελλαδα και εξωτερικο.
Δεντρα επεφταν,και εγω συνεχιζα,τωρα πως εσυ δεν τη
παλευες και δικαβαλο,δεν το καταλαβαινω...

Bob_o_mastoras
10/02/2015, 17:49
Περα απο το trolling...
Εγω αυτο που κανω, και το εμαθα στο σημειο που ανεφερα πιο πανω, ειναι (το λογικο) να ριχνω το βαρος απο την αντιθετη μερια απο αυτη που με σπρωχνει ο αερας, σαν να θελω να στριψω, πλαγιαζοντας και λιγο τη μηχανη παραληλα. Επισης προσπαθω να διατηρω σταθερο το γκαζι.
Σε εθνικη δεν μπορεις να το κανεις παρατεταμενα αυτο βεβαια. Πρεπει να παιζεις με το βαρος σου και το γκαζι.
Το σημαντικο ειναι να προβλεπεις τον αερα και που θα σε κατευθυνει.

daz
10/02/2015, 18:25
Xμμμμμ...μηχανη τουρινγκ με ορθια θεσης οδηγησης δεν ξερω αν υπαρχει "ελαφρια"..δες τις νεες προτασεις....tiger 1200, 260 κιλα-μουλτι& κτμ1290, 250 κιλα+, κροςτουρερ 280 κιλα, gs adv, 280 κιλα, κατ'αλλα το βαρα πειραξε με τα 270 κιλα...ελπιζω να μην πιστευεις και εσυ οτι θα βρεις δυνατους ανεμους 1 μονο φορα το χρονο στη ζωη σου...στο αλλο εχεις δικιο...αν μπορεις να πας πιο γρηγορα ειναι το σωστο...και οταν δεν μπορεις να πας, απλα αφηνεις τον αερα να σε "χορεψει" πανω στην μηχανη χωρις να φερεις αντισταση, ενω προχωρας...δοκιμασε το...

Να σου πω, τρολάρεις τώρα ή μιλάς σοβαρά?

Φίλε μου το μηχανάκι είναι 276 κιλά στην έκδοση χωρίς abs. Στην έκδοση με abs φτάνει τα 280. Αν υπολογίσεις και κάγκελα και λοιπές μαλακίες πάμε στα 280φεύγα.

Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

Όλο αυτό το βάρος το έχει στο ύψος του τιμονιού. Αυτό το καταλαβαίνεις ή το κάνεις γαργάρα? Πόσες φορές έγραψα ότι υπάρχουν κι' άλλα βαριά μηχανάκια στα οποία το βάρος τους δεν φαίνεται.
Αλλά και πάλι τόσο βαριά μηχανάκια δύσκολα θα βρεις.

Αυτά τα νούμερα που τα βρήκες?

Το 990 γεμάτο (φουλ βενζίνη) ζυγίζει όσο το varadero άδειο. Και όταν η honda λέει άδειο εννοεί άδειο. Ούτε αέρα στα λάστιχα δεν έχει, ούτε υγρά στην μπαταρία (αν έχει μπαταρία η οποία ζυγίζει 3κιλά), ουτε λάδια, ούτε νερα στο ψυγείο, ούτε λάδια στις αναρτήσεις, ούτε υγρά φρένων, ούτε σκόνη. Και έτσι όπως σου περιέγραψα είναι στα 245 κιλά η η έκδοση χωρίς abs νομίζω.

Από εκεί και πέρα η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά δεν είναι μόνο στα κιλά αλλά στο γεγονός οτι το 990 έχει τον κυριο όγκο της βενζίνης λίγο πιο πάνω απ' τους αστράγαλους του οδηγού ενώ το varadero αρκετά πιο πάνω απ' τα @ του.

Το δε bmw έχει το πιο χαμηλο κέντρο βάρους. Εξαιρετικά χαμηλό και όταν το καβαλάς ή το γέρνεις στατικά μοιάζει πανάλαφρο σε σχέση με το varadero. Εκτός αυτού το μηχανάκι ζυγίζει 238 κιλά μαζί με 20 λίτρα βενζίνης. Όπου το ειδικό βάρος της βενζίνης είναι 0,76 (κάνε τον υπολογισμό). 238 κιλά μαζί με τα λάδια του τα ξίδια του κτλ (στην έκδοση ME abs). 238 το gs γεμάτο vs 245 το varadero άδειο. Μιλάμε ότι η διαφορά είναι σίγουρα κοντά στα 35 με 40 κιλά αν και τα δύο είναι άδεια.

Το adv gs1200 με πολύ μεγαλύτερο ρεζερβουάρ, κάγκελα, προβολάκια, ποδιές, και ένα κάρο μαλακίες ακόμα που το varadero δεν τις έχει, είναι στεγνό 220 κιλά vs 245 του vardero χωρίς έχτρα.

Τι λέμε τώρα? Αυτά που γράφεις για το βάρος και τον αέρα κτλ σε ποιόν νομίζεις ότι τα λες? Στους πιτσιρικάδες της γειτονιάς σου?

amyroukai
10/02/2015, 18:51
εμ... το μόνο που πέτυχε το βάρος ήταν το κροστούρερ 1200 στα 280 η έκδοση με το ημιαυτόματο
265 Το τενερέ και το GS-ADV 1200 και το απλό κροστούρερ
270 παίζει το τίγκερ 1200, το Κάπονορντ 1200
245 GS1200 "απλό" και... Η άφρικα 750!
237 1190 kai 1190R
235 990ADV
230 Tiger 800 και GS800ADV και 1200 Multi
220 GS800 απλό και το "δρόμου" Tiger 800

δεν μΕ ξεφεύγει κάτι νομίζω. Μετρήσεις ΜΟΤΟ περιοδικό και αναφέρονται σε μηχανάκια με βενζίνη φουλ θεωρητικά...
από μνήμης, μην ξεθάβω όλα τα τεύχη τώρα...

Και είπαμε, δεν τρολάρει αλλά είναι φάση ολυμπιακός-παναθηναϊκός η ομάδα του γ&δερνει και τέλος. Καλό γέλιο όσο δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε...

daz
10/02/2015, 19:01
Περα απο το trolling...
Εγω αυτο που κανω, και το εμαθα στο σημειο που ανεφερα πιο πανω, ειναι (το λογικο) να ριχνω το βαρος απο την αντιθετη μερια απο αυτη που με σπρωχνει ο αερας, σαν να θελω να στριψω, πλαγιαζοντας και λιγο τη μηχανη παραληλα. Επισης προσπαθω να διατηρω σταθερο το γκαζι.
Σε εθνικη δεν μπορεις να το κανεις παρατεταμενα αυτο βεβαια. Πρεπει να παιζεις με το βαρος σου και το γκαζι.
Το σημαντικο ειναι να προβλεπεις τον αερα και που θα σε κατευθυνει.

Το έμπειρο μάτι ξέρει πότε υπάρχει πιθανότητα να φάει σφαλιάρα. Ανάμεσα σε δυο ορεινούς όγκους πχ, επειδή ο χώρος στενεύει, ο αέρας αυξάνει ταχύτητα.

Σιγά σιγά, βγαίνοντας από ένα τούτελ το σώμα σου θα μπαίνει από μόνο του στο mod "αέρας απ' τα πλάγια".

Δεν έχει σημασία αν δεν ξέρεις από που θα σου έρθει.

Στην γέφυρα ριου αντι συνήθως έχει πολύ ισχυρά ρεύματα. Με τις κολόνες δε, στην άκρη της γέφυρας, βιώνεις ένα σκηνικό επαναλαμβανόμενης σφαλιάρας του στιλ, πάρε και τούτη πάρε και την άλλη και ξανά απ' την αρχή! Αν κάνεις αυτό που περιέγραψες επάνω στη γέφυρα και σε δει μεθυσμένος, θα σε ζηλέψει.

Όταν μας φυσάνε, το τιμόνι γίνεται γυάλινο και πολύτιμο. Μια πολύτιμη εύθραυστη ποσελάνη! Αν δεν χρειαζόταν να κρατάμε το γκάζι ανοιχτό τα χέρια μας δεν θα είχαν καμιά δουλειά επάνω του. Τα πόδια τα σφίγγουμε στο ρεζερβουαρ, ωσάν παρθένες μπροστά σε έναν άπλυτο μαντράχαλο.

Bob_o_mastoras
10/02/2015, 19:11
ωσάν παρθένες μπροστά σε έναν άπλυτο μαντράχαλο.

Oh mon dieu! :giggle: Ντροπη!

Συμφωνω, αυτο λεω οτι παρατεταμενα δεν μπορεις να το κανεις. Μονο σε σημειο που τρως σφαλιαρα ωστε να διατηρηθεις στην πορεια σου. Ως διορθωτικη κινηση.

υ.γ. Ακου "απλυτο μαντραχαλο"... :bawl::bawl:

est
10/02/2015, 19:15

4 χρόνια λέει..:hmm:
2κάβαλος λέει..:hmm:
4+2=6
Μέσος όρος πάλι 3 βγαίνει..:hmm:
Ρε τι γίνεται εδώ πέρα.. που θα πάει θα το εξιχνιάσω! :a33:
(αλλά πάνω που πάω να βγάλω άκρη, μου'ρχεται αυτό το "νεφελώδους" και χάνομαι πάλι ρπστμ...:D)

Και λίγο σοβαρά τώρα.
Να το έχεις και να το χαίρεσαι το μηχανάκι σου zopas. Πραγματικά. Πάρε και μια μπύρα να'χουμε για την κουβέντα. :beer:
Αλλά αυτό που σου λένε όλοι οι από πάνω (πάρτε κι εσείς μπύρες μη ζηλέψετε:beer:) είναι ότι επειδή το έχεις εσύ, δεν πάει να πει πως είναι και το καλύτερομηχανάκιτουκόσμου!
Απλά πράγματα.
Ανοίγουμε τα μυαλά μας, το ψάχνουμε, ακούμε, φιλτράρουμε.. έτσι πάει.

Εκτός κι αν γουστάρεις οπαδική μανούρα ναουμ, οπότε να πάει το θεματάκι στους διαξιφισμΟΙ, να σου την πέσει μέχρι και ο Σπύρος ο ΦουΖουΡου με το έτερο ποταμόπλοιο. :D
(Σπύρο μην παρεξηγιέσαι, μπυρίτσα; :beer:)

Edit 1:

... πάρε και τούτη πάρε και την άλλη και ξανά απ' την αρχή! Αν κάνεις αυτό που περιέγραψες επάνω στη γέφυρα και σε δει μεθυσμένος, θα σε ζηλέψει.

Όταν μας φυσάνε το τιμόνι γίνεται γυάλινο και πολύτιμο. Μια πολύτιμη εύθραυστη ποσελάνη! Αν δεν χρειαζόταν να κρατάμε το γκάζι ανοιχτό τα χέρια μας δεν θα είχαν καμιά δουλειά επάνω του. Τα πόδια τα σφίγγουμε στο ρεζερβουαρ, ωσάν παρθένες μπροστά σε έναν άπλυτο μαντράχαλο.

Ρε θα πέσω κάτω από τα γέλια!!!:bawl:

Edit 2: Έπρεπε να μπει ανάποδα το μήνυμα..
...ωσάν παρθένες μπροστά σε έναν άπλυτο μαντράχαλο...

.... πάρε και τούτη πάρε και την άλλη και ξανά απ' την αρχή!
:a021:

Pan (dvs)
10/02/2015, 19:34
Εσυ εχεις ενα θεμα με τα νουμερα :hmm:

με την πρωτη ευκαιρια ..........ψαξτο λιγακι.:D

daz
10/02/2015, 20:20
Έκανα ένα μικρό ψαχτήρι.

Το 1200 super tenere είναι ένα εξαιρετικά βαρύ μηχανάκι και παίζει μπάλα μεταξύ των βαρύτερων στην κατηγορία του.
Το βάρος του βρίσκεται στα 257 κιλά γεματο με μόλις 2 λίτρα λιγότερη βενζίνη απ' το βαραντέρο .
To gs1200adv ζυγίζει 256 κιλά γεμάτο με 33 λίτρα βενζίνη. 8 λιτρα περισσότερα απ' του varadero ή αλλιώς με 6 κιλά παραπάνω βενζίνη.
Το gs1200 238 γεμάτο με 20 λίγρα ρεζερβουαρ.
Το varadero ζυγίζει 277 γεμάτο.

Αν εξαιρέσουμε την βενζίνη έχουμε. (lit x 0.76)

var ...258kg
s10 ...239kg
gs1200 adv ...230kg
gs1200 ...222kg

Παρόλα αυτά δεν οφείλεται μόνο στα 20 κιλά λιγότερο, το γεγονός ότι αυτός ο κύριος μπορεί και κάνει αυτό.

amyr θα σου αρέσει (https://www.youtube.com/watch?v=kdxYlQ02CmQ) ;)

Τελειώσαμε με το θέμα βάρους?

Α! και τα s10 και bmw δεν είναι χειρότερα ούτε στην σταθερότητα ούτε πουθενά.

amyroukai
10/02/2015, 21:17
Ο ray θεουλης και αυτος και ο pluric τρελο γελιο...

Αν δεις και βιδεα με τον jaumev τι κανει με το μεγαλο και το μικρο τενερε θα ζαλιστεις.

daz
10/02/2015, 21:30
Ο ray θεουλης και αυτος και ο pluric τρελο γελιο...

Αν δεις και βιδεα με τον jaumev τι κανει με το μεγαλο και το μικρο τενερε θα ζαλιστεις.

Έχω δει κάποια βίντεο απ' τον αγώνα trail με το μικρό. Δεν το περίμενα!

zopas
11/02/2015, 06:30
Δεν υπαρχει διαθεση για καμια αντιπαραθεση και φυσικα δεν εχω το καλυτερο μηχανημα του κοσμου, θα το εχω όμως όταν αποκτησω καποια στιγμη, ελπιζω δηλαδή, τη νεα ΚΤΜ 1290..χε,χε,χε...εγω αυτό που ειπα είναι η γνωμη μου ότι ένα σωστα σεταρισμενο βαραντερο και παντα σε σχεση με τη τιμη του μεταχειρισμενο είναι πολύ καλυτερη μηχανη από το κάθε 650αρι και αξιζει να προτιμηθει...δεν προσπαθω να πεισω καποιον αλλα αυτή είναι η εμπειρια μου και συζητηση κανουμε...κατά αλλα μπυριτσα βεβαια και ευχομαι στον καθενα εδώ μεσα να αποκτησει την μηχανη των ονειθρων του γιστι τελικα αυτή είναι η καλυτερη μηχανη κοσμου...

irinia
11/02/2015, 07:14
ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΑΘΟΣ...............

Αυτό λέμε τόση ώρα,ότι το δικό μας παπαράκι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το καλύτερο του κόσμου.
Όσα χρήματα και να χώσεις σε ένα πλοίο της αγάπης,θάναι πάντα ο κουβάς ο επικίνδυνος..!!
Τα 650 έως 800 κυβικά είναι ότι πιο λειτουργικό.Η καλύτερη κατηγορία για μηχανάκι
τέτοιας φιλοσοφίας.Όταν το καταλάβεις εδώ είμαστε να κουβεντιάσουμε τι επιλογές υπάρχουν.
40 χρόνια και πλέον όδηγάω μηχανάκι,ποτέ δεν ένοιωσα ασφαλής τη μία ή τις δύο φορές
στις ΧΙΛΙΕΣ που μου έτυχε να φυσσάει επειδή είχα ένα κουρσούμι βαρίδιο κάτω από τα πόδια μου.
Επίσης όταν καταλάβεις ότι η σταθερότητα αυτή που επικαλείσαι με χάλια καιρό δεν έχει να κάνει
με τα παραπάνω 50 κιλά,πάλι εδώ είμαστε.Η περιγραφή που μας έδωσες ότι πήγαινες σφαίρα
με τις συνθήκες που περιέγραψες και πως γέμισες πτώματα γύρω σου όλα τα υπόλοιπα μηχανάκια,
ίσως δείχνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ...!!!Οι συνθήκες οδήγησης επεξεργάζονται
από τον εγκέφαλο μας όταν δεν είναι καμμένος λέμε και κανένα μηχανάκι δεν μπορεί να μας προσφέρει
ασφάλεια με τέτοιο καιρό.Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορείς να καμαρώνεις για τη βλακεία που έκανες,
απλά να ανάψεις ένα κεράκι στην Παναγιά που λέει και ό Άγγελος διότι από τύχη δεν σου έτυχε και όχι
από την ασφάλεια που θεωρείς ότι σου παρέχει το σούπερ ουάου βαραντέρο σου.Και το μηχανάκι με την καλύτερη
οδική συμπεριφορά να είχες στον κόσμο,οι συνθήκες που μας περιέγραψες ήταν τέτοιες που οποιοσδήποτε
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ,δε θα έκανε ποτέ τέτοια μαλακία οδηγική..!!
Καλές βόλτες λοιπόν πάντα με υγεία και το μυαλό να δουλεύει..!!
Όπως αντιλαμβάνεσαι,ανεξαρτήτως με τα μηχανάκια που έχουμε προτιμώ να κατεβάσεις τα μούτρα επειδή
θα σε κράξω προσπαθώντας να σε αποτρέψω από την επόμενη φορά που με τέτοιο καιρό θα προσπαθείς να αποδείξεις
σε όλα τα μηχανάκια που κινούνται δίπλα σου ότι είναι χάρχαλα μπροστά στον σούπερ φτιαγμένο κουβά σου,
συμβάλοντας ίσως σε κάποια πιο σώφρωνα συμπεριφορά σου...!!!!

akis_trevor
11/02/2015, 08:16
Δεν υπαρχει διαθεση για καμια αντιπαραθεση και φυσικα δεν εχω το καλυτερο μηχανημα του κοσμου, θα το εχω όμως όταν αποκτησω καποια στιγμη, ελπιζω δηλαδή, τη νεα ΚΤΜ 1290..χε,χε,χε...εγω αυτό που ειπα είναι η γνωμη μου ότι ένα σωστα σεταρισμενο βαραντερο και παντα σε σχεση με τη τιμη του μεταχειρισμενο είναι πολύ καλυτερη μηχανη από το κάθε 650αρι και αξιζει να προτιμηθει...δεν προσπαθω να πεισω καποιον αλλα αυτή είναι η εμπειρια μου και συζητηση κανουμε...κατά αλλα μπυριτσα βεβαια και ευχομαι στον καθενα εδώ μεσα να αποκτησει την μηχανη των ονειθρων του γιστι τελικα αυτή είναι η καλυτερη μηχανη κοσμου...

Να ξαναπω οτι ενα στρωμ με ενα ντερο ιδιας χρονιας,παρομοια χλμ παρομοια εξτρα,εχουν 1000-2000€ διαφορα,οποτε δεν παιζουν στην ιδια κατηγορια χρημστων.

zopas
11/02/2015, 09:13
Aγαπητε Τερενς σε ευχαριστω παρα πολύ για τις νουθεσιες αλλα δυστυχως για σενα εγω ξερω πολύ καλα τι ακριβως μηχανη εχω, με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της, οποτε αφησε να ανησυχω εγω για τη ζωη μου...Δυστυχως από συμφραζομενα σου διαπιστωνω ή ότι δεν ειχες ποτε βαραντερο ή ποτε δεν καταλαβες τι ακριβως μηχανη ειχες..πιθανως να πηγαινες με αυτή στο περιπτερο μονο για τσιγαρα και από εκει να εβγαλες συμπερασματα...

8 χρονια που την εχω σκισει την καλη μου σε κάθε είδους αντίξοες συνθηκες, κάθε μερα, ολη μερα, σε κάθε είδους οδόστρωμα,το κανω γιατι ακριβως ξερω τι μηχανη εχω και ξερω ότι μπορω να την εμπιστευομαι απολυτα..αλλωστε αποδεικνύεται ότι τοσα χρονια είμαι ακομα ζωντανος οποτε καλυτερα να ανησυχεις εσυ για τη δικια σου ασφαλεια με το πατινι που πηρες, προφανως λογω φθηνου κοστους σε τιμη σκουτερ και σου ευχομαι να μην πεσεις ποτε σε αντίξοες καιρικες συνθηκες γιατι οντως ο καιρος δεν συμπαθει τα πατινια..καλυτερα λοιπον να ανησυχεις για τον εαυτο σου..εμεις κοιμομαστε ησυχοι..φθηνια και ποιοτητα ποτε δεν παει μαζι...

amyroukai
11/02/2015, 09:15
:popcorn:

zopas
11/02/2015, 09:59
:popcorn:

Δεν διαφωνω με το pop corn αρκει να μην περναμε τα ορια...δεν ειμαστε αντιπροσωποι καμιας εταιριας, καμια μηχανης, ουτε κανενας εδώ μεσα εχει κερδος προσωπικο για να υπερασπίζεται μεχρι θανατου και με προσβολες στην προσωπικοτητα του αλλου...προσωπικες αναφορες και χαρακτηρισμοι είναι καλο να αποφεύγονται...χαλανε το κλιμα χωρις λογο..

dimmie_72
11/02/2015, 10:01
Μπινιά... με το μπροστινό του Dalton γίνεται ακλόνητο το μηχανάκι :rolleyes:

amyroukai
11/02/2015, 10:54
Μπινιά... με το μπροστινό του Dalton γίνεται ακλόνητο το μηχανάκι :rolleyes:

Το συμβατικο; του zxr; του cbr; διευκρινησε παρακαλω να παρω ενα κιλο ξινο κριθαρακι να το ανταλλαξω :lol:

amyroukai
11/02/2015, 11:02
Δεν διαφωνω με το pop corn αρκει να μην περναμε τα ορια...δεν ειμαστε αντιπροσωποι καμιας εταιριας, καμια μηχανης, ουτε κανενας εδώ μεσα εχει κερδος προσωπικο για να υπερασπίζεται μεχρι θανατου και με προσβολες στην προσωπικοτητα του αλλου...προσωπικες αναφορες και χαρακτηρισμοι είναι καλο να αποφεύγονται...χαλανε το κλιμα χωρις λογο..

Οποτε ακου τα λογια σου και ασε οσους πιστευουν οτι το ντερο δεν αποτελει επι γης θεο να το πιστευουν, μπορουν και δικαιουνται.

irinia
11/02/2015, 11:11
ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ.....??

ΠΑΤΕΡ ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ

dimmie_72
11/02/2015, 12:10
Το συμβατικο; του zxr; του cbr; διευκρινησε παρακαλω να παρω ενα κιλο ξινο κριθαρακι να το ανταλλαξω :lol:

του cbr. μην ξοδεύεσαι, τζάμπα είναι :rotflmao:

zopas
11/02/2015, 13:11
Οποτε ακου τα λογια σου και ασε οσους πιστευουν οτι το ντερο δεν αποτελει επι γης θεο να το πιστευουν, μπορουν και δικαιουνται.

Aν αυτό καταλαβες από ολη αυτη τη συζητηση παω πασο, δεν θα αντιδικισω..εγω παντως επιμενω...κανεις πολυ καλυτερη επενδυση σε ένα ντερο από ένα βστρομ...ελπιζω και εγω να δικαιούμαι να το πιστευω...αυτά..

Pan (dvs)
11/02/2015, 14:26
ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ.....??

ΠΑΤΕΡ ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ

Οταν περνανε τα χρονια,ολοι θεουσες γινονται τελικα.:hmm:

Μανολης67
11/02/2015, 19:17
Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ εδώ μέσα γέλασα πιο πολύ απ τον Λαζόπουλο!