PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21

VANDA
19/04/2016, 09:41
Σε είδα συνάδελφΕ με το μαύρο μηχανάκι σου σήμερα το πρωί να καις το πεζοφάναρο μπροστά από το Καλλιμάρμαρο..σε κατάλαβα φίλε ποιΟς είσαι, αλλά δε θα σε δώσω! :p

:bawl:

:look:
Αφού είχε περάσει η κυρία! Άλλον δεν είχε. Άφησα και το μερσεντικό να μπει.. τι άλλο θες; :p
Ορίστε, με έδωσα εγώ.
Πες και κανα γεια αφού με κατάλαβες, να σπάει η μονοτονία.

est
19/04/2016, 09:45
:beer:
Την επόμενη θα το κάνω.:wave2:

Billymuse
19/04/2016, 12:56
Επειδη ενα τρου αντβεντουρ μηχανακι δεν μπορει να αρκεστει σε δυο προβολακια ομιχλης... τωρα τα κανουμε 4 για σιγουρια..

357090

Panos76
19/04/2016, 13:45
Σε βλέπω συχνά τελευταία (αν κ δεν είμαι στρητ φάση) κ είσαι πάντα κούκλα :)

vaska
19/04/2016, 13:51
Σας είδα (σας ένιωσα μάλλον) σήμερα το μεσημέρι 3 δεκάχρονα αλάνια κρυμμένα πίσω από αυτοκίνητα παρκαρισμένα στην Υψηλάντη να ρίχνετε στα περαστικά μηχανάκια κάποιο υγρό με τα νερομπίστολά σας. Ρε διαόλοι το υγρό ήταν ΑΖΑΧ και πήγε το τσούξιμο γόνατο λέμε. Μόλις όμως σταμάτησα και Γάβγισα, μπουχός γίνατε χαχανίζοντας. Και 10 μηχανάκια σταματημένα κατά μήκος του δρόμου και όλοι οι αναβάτες να κλαίνε :lol::lol: και να βρίζουν. Όλοι ξεκράνωτοι, εγώ ήμουν με το εντουράδικο και δεν φορούσα γυαλιά γι' αυτό και την άκουσα κι εγώ.
Πάντως να είστε καλά ρε κοπρίτες, μου θυμίσατε άλλες εποχές που με φυσοκάλαμο σημαδεύαμε με ρόγες από σταφύλι, οδηγούς αστικών. Ωραίες εποχές αλλά τις ξυλιές ακόμα τις θυμάμαι.

amyroukai
19/04/2016, 15:45
Σας είδα ταξιδιώτες με τα φουλ φορτωμένα vstrom 1000, καλούς δρόμους!!!

Σε είδα κύρια Τζενη, ζημιά πάλι....

Ζεύκας
19/04/2016, 20:08
Επειδη ενα τρου αντβεντουρ μηχανακι δεν μπορει να αρκεστει σε δυο προβολακια ομιχλης... τωρα τα κανουμε 4 για σιγουρια..

357090

Σε βλέπω βαραντέρο κάτω από το γυμναστήριο μου στα Κ.Πατήσια.

Επίσης βλέπω κ βεστρομ με μπλε (!) προβολάκια πορείας.

Ζεύκας
19/04/2016, 20:10
Ήμουν χαλαρός στη Θησέως.

Ερχόσουν με τα μπούνια με το μαύρο 106.

Σε είδα από τον καθρέφτη και έκανα στην άκρη.

Με πέρασες με τα μπούνια.

50 μέτρα παρακάτω κόλλησες στην κίνηση.

Σε πέρασα χαλαρός.

:rolleyes:

theofilos888
19/04/2016, 22:47
Σε ειδα να παιρνεις ταπερακι.... δικαιολογια για να ξαναπαμε....!!!!

DrEvil
19/04/2016, 23:44
(ετεροχρονισμενο)
Σε ειδα Ελληνικη Φυση.
Και με βλεπω να μου λειπεις, αλλα ο τοπος τουτος ειναι μονο για διακοπες.
Ισως καλυτερα ετσι...

DrEvil
19/04/2016, 23:57
Σε ειδα Emirates να μου στελνεις sms 6 ωρες μετα την αφιξη μου, το boarding pass.
Ξανα.

headbanger
20/04/2016, 01:35
Σε είδα κόστος για τα σέρβις και με έπιασε καρδιά. Θα μας φάει η μουτζουρα από ότι το κόβω 357164

karellen
20/04/2016, 09:40
Δεν Σε είδα λεβιέ ταχυτήτων να μου φεύγεις στο γκρεμό χοροπηδώντας από τη χαρά σου και αναγκάστηκα να βγάλω το μισό Πάρνωνα μόνο με τρίτη και συμπλεκταριστός,ενίοτε.
Δε με πολυχάλασε όμως,τα στροφιλίκια ήταν ταμάμ. :lol:

sniper
20/04/2016, 10:05
Σας είδα χθες... Και τι δεν είδα δλδ χθες, όταν είσαι με αυτοκίνητο έχεις χρόνο να δεις...

Σας είδα χθες, 8μμ, στην οδό Πεντέλης, ασφαλιστική, τροχαία, ΤΟΤΑ... Ας τον κλείσουν επιτέλους αυτόν τον δρόμο! :mad:
Σας ειδα χθες, 8.15 μμ, στην Κηφισίας, μέσα στο αμαξάκι σας, συμπαθέστατο ζευγαράκι γύρω στα 30 χαμηλά, να πίνετε τις μπυρίτσες σας και να ακουτε τη μουσικουλα σας :uplate:
Σε είδα χθες, 8.25 μμ, στην Κηφισίας, ξανθιά κοπελιά με το FZ6, με το ωραίο δερμάτινο μπουφανάκι σου και το κράνος στον αγκώνα να πηγαίνεις φέτες. Ελπίζω να έφτασες. :beer:

teogtp
20/04/2016, 10:08
Σε ειδα ρε κωλαμαξο να μουλαρωνεις με κλειδωμενο τιμονι και να με αφηνεις με το πουλι στα χερια......
Παω να αλλαξω το χρώμα της αδειας σε μπλε της vernilac.....
:mad:

bebeto
20/04/2016, 10:08
σε ειδα και σε ξερω μ@@@κο αδελφη μου που ανεβαζεις την ανηψια μου χωρις κρανος στο scooter

pektis
20/04/2016, 10:34
Σε ειδα μικρε απο το αμαξι της μητερας σου, να με κοιτας με περιεργεια και να χαιρετας! :lol:
(να ησουν 2 με 2,5 χρονων?)
Σε ειδε και η μαμα σου και γελουσε!
Μου εφτιαξες τη μερα!:)

pipe_smoker
20/04/2016, 11:08
Σε είδα χθες στην Αττική Οδό, με ένα κόκκινο CBR, με τα δέρματά σου και τα όλα σου (εκτός πινακίδας βέβαια:tooth:), να πηγαίνεις "όμορφα".

Όπου "όμορφα", εννοώ εξωπραγματικά γρήγορα, αλλά με μια απίστευτα στρωτή οδήγηση.
Το έκανες να φαίνεται εύκολο.

Μου θύμισες ότι πρέπει να βγω καμιά βόλτα γιατί θα εκραγεί το μυαλό μου σε λίγο.

Σε είδα και σένα κάπου στην Ηλιούπολη, να έχεις φορτώσει στο τρέηλερ το NSR500 με τα repsol και το πετρόλ ντεπόζιτο, Ντούχαν τελείως.
Κοίταγα σαν το μαλάκα.

Μου θύμισες ότι θέλω κι εγώ ένα NSR500:lol:

amyroukai
20/04/2016, 11:34
Σε είδα ford gt40 το πρωί στα κιουρκα. Τι ήχος... Μα τι ήχος.

Σε είδα μάστορα να γουρλώνεις τα μάτια όταν σου είπα ότι δεν έχω οδηγήσει ποτέ σκούτερ και να μου δείξεις πως δουλεύει. Πόσο περίεργο είναι πια;

AristidisZ
20/04/2016, 11:40
Σας είδα με το περιπολικό να περιμένετε σε κόκκινο που το σφάζει το 50% των οδηγών (και το 99% των δικύκλων)

Το πιο ωραίο ήταν ότι φοράγατε ζώνη και οι δύο...

Το τέλος του κόσμου έρχεται :cry:

devil's animal
20/04/2016, 15:16
σε ειδα να νομιζεις οτι παει το bmw σου (κουτι) πιο γρηγορα απο το xr...
μα ποσο ψαρια ειστε που καθομαι διπλα μεχρι τα 120 και νομιζετε οτι τοσο παει...και μετα πατε να ανοιξετε για να με περασετε και ανοιγετε με ρυθμο χελωνας...

και φυσικα τρωτε το ΜΠΡΑΟΥ στο κεφαλι και απλα το χαος...:bawl:

Eversman
20/04/2016, 15:19
ΔΕΝ σας είδα .... αλλά έμαθα ρε αλήτες μηχανόβιοι (και ήταν λές και σας είχα μπροστά μου), ότι :

την κάνατε κοπάνα εψές Τρίτη και τραβηχτήκατε κάπου ψηλά, με πράσινο, εκεί που οι μπριζόλες έχουν το μέγεθος γκοτζίλα, το αγριογούρουνο είναι κρεμασμένο στο τσιγκέλι, το κοκκινέλι ρέει άφθονο και η Τζένη πάντα πρόσχαρη και αγαπισιάρα!

Είστε πολύ καλόπαιδα ρέιιιιιιι!!!

Πάντα τέτοια ομορφάντρες μου :beer::beer::beer:

theofilos888
20/04/2016, 15:29
Σε ειδα κοπελια με στο opel tigra να οδηγεις με υφος, αριστερο χερι στο τιμονι κλπ και παραλληλα να καταβροχθιζεις ενα μπουτι κοτοπουλο :uplate: ωραια εικονα.....

Hayate
20/04/2016, 18:07
Σε είδα βρε βλαμμένο γατί με το παπί να σκας πάνω στη ρόδα ούτε φρένα δε πάτησα,υποθέτω οτι δε χτύπησες πολύ γιατί γύρισα να σε βρώ μετά και είχες γίνει μπουχός....τι στο διάολο;μαγνήτη έχουν και πάνε και εμβολίζουν στη ρόδα;

amyroukai
20/04/2016, 18:20
Σε είδα κοπελίτσα με το arai rx7gp race replica (ποιός είναι το 21 ρε παιδιά; ) στην ομηρίδου σκυλίτση, με μπεζ δερμάτινο... χωρίς γαντάκια και με κόκκινο τσαντάκι. Πινακίδα διπλωμένη κάτω από την ουρά του zxr250 πως το λένε το δικύλινδρο, εκκολαπτόμενη καγκουρίνα αλλά ακόμα δεν το πολυέχεις με την αλητεία. Καλή αρχή και προστάτεψε τα χέρια σου (δεν λέω και τα πόδια, ξέρω, κοριτσάκι, κομΠΣότης κλπ κλπ κλπ).

Σε αντίθεση με τον ότικαιναπωείναιλίγο μαλάκα με το xj6? MT07? Yamaha με σωληνωτό πλαίσιο τέλος πάντων και πινακίδα Τ..... από ότι πρόλαβα να δω, μαύρο με μαύρο κράνος με κόκκινα σχέδια. Το ότι δεν σε είδα να σε σκότώνει ο ανθρωπάκος με το μερσεντές ήταν θαύμα και δεν έφταιγε κιόλας ο κακομοίρης, τσάμπα και η κόρνα και το βρίσιμο που του 'ριξες. Και βλέποντας τις κινήσεις σου στην συνέχεια, δυστυχώς σύντομα θα ανακαλύψεις πως όλα τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά είναι πιο σκληρά από εσένα. Μακάρι να την γλιτώσεις όσο γίνεται πιο ελαφριά και εσύ και ο κακομοίρης που θα πέσεις επάνω.

Σε είδα παππού να σκύβεις και να σπας το YBR125 στον κόφτη για να περάσεις το SH150. Ρε μαν, αφ' ενός δεν κάναμε κόντρα, αφ' ετέρου πόσες φορές πρέπει να τον φας από έναν ΠΟΛΥ ψαρωμένο αναβάτη σκούτερ για να καταλάβεις ότι... Δεν θα περάσεις;

Σε είδα μπαμπάκα της χρονιάς με το πιτσιρίκι μπροστά σου, να σφάζεις κόκκινο και να περνάς καμαρωτός με το βεστρόμ την Θησέως στην Καλλιθέα κάθετα. Χους εις χουν...

Σε είδα να έχεις επισκευάσει το τρακάρισμα, καινούρια κάγκελα, μάλλον το παλιό τιμόνι ισιωμένο και βαμμένο μαύρο με μέταλλο γιατί είναι πιο εξαντρίκ και αναμένονται οι χούφτες. Χάρηκα που το μηχανάκι οδηγείται "ίσια" πάλι, γελάω με το πόσα λεφτά μπορεί να βγάλει ένα συνεργείο με μιά απλή μαϊμουδιά... (104 ευρώ το χρεώνει η απρίλια, να του πήγε ένα 20ρικο το "συμμάζεμα"; ). Και άλλα 70 τα εργατικά... Τουλάχιστον μπήκαν νέα γκριπ, άντε κάτι έβγαλα :lol:
Ώρα να βάλω και το υπεργαμιστερό καβαλέτο του ΗλίαΚΤΜ να γουστάρω.

toyar
20/04/2016, 19:37
εσυ μεσηλικα με το σκουτερ που περασες με κοκκινο το φαναρι του χιλτον στην καθοδο κοιταζοντας δεξια τα σταματημενα ενω ερχοταν λαοθαλασσα απο αριστερα σου..............ποσο ξυλο μπορεις να θελεις;:moutza:

byron
20/04/2016, 20:07
Σε είδα κοπελίτσα με το arai rx7gp race replica (ποιός είναι το 21 ρε παιδιά; )

Taira, Ιάπωνας αναβάτης της Yamaha. Έτρεχε με 500 στα 80's

Ζεύκας
20/04/2016, 20:56
Σε είδα 1290 super duke έξω από το ΑΤ Καλλιθέας.

Τι καύλα είναι αυτό το μηχάνημα ρε πστμ :a8:

GIXXERAKIAS
20/04/2016, 21:57
Σε είδα Toyota Supra στον Πειραιά με ελληνικές πινακίδες πάνω σε φορτηγό οδικής.Ήσουν τέλεια όπως σε φανταζόμουν ότι θα σε φτιάξω εγώ αν ποτέ σε αποκτήσω. Carbon καπώ, carbon πόρτες και carbon πορτμπαγκάζ. Με χάλασε το κόκκινο χρώμα σου στο υπόλοιπο αμάξωμα αλλά δεν πειράζει σε θέλω και έτσι! :p

Σας είδα με τα bobber (?) σας τρεις φίλους στον περιφερειακό Γαλατσίου. Ωραίοι!

devil's animal
21/04/2016, 06:17
σε ειδα Χαρη, και πολυ χαρηκα...
:beer::beer::beer:

Cpt_Slow
21/04/2016, 09:22
καλοχωρι χθες το απογευμα με το gsr και το ασορτι τσινο μπορντο παντελονακι

GrCh
21/04/2016, 22:33
Σε είδα βλακάκο με το φτιαγμένο κουτί σου στη Μεσογείων να με κοντράρεις στο φανάρι... Ίσως την επόμενη...

vaska
22/04/2016, 12:49
Σε είδα μάστορα και σε θαύμασα με το θηρίο το Goldwing στην πηγμένη και ακίνητη Κορίνθου σήμερα να ελίσσεσαι άψογα, να περνάς όπου χώραγες. Πραγματικά σε χάρηκα. Πολλοί ήταν αυτοί πίσω σου που δεν μπορούσαν να σε ακολουθήσουν. Χορευτικές φιγούρες με το κτήνος. Κάποια στιγμή σε ρώτησα και μου απάντησες το φανερό "πολλά χρόνια με το ίδιο μηχανάκι".

Να σαι καλά και πάντα να γουστάρεις γιατί φάνηκες μερακλής με τους 2 τροχούς.

KostRider
22/04/2016, 12:52
Σε είδα φίλε με το gixxer στο πρατήριο της Shell έξω από τη Λαμία και μιλήσαμε λίγο, καλούς δρόμους και πάντα όρθιος!

DrEvil
22/04/2016, 13:38
Σε ειδα delivera να την κανεις απο τερμα αριστερα στο στενο δεξια, στεγνα, χωρις να σε απασχολει τιποτα.
Με ειδα να με γαργαλαει κατι λιγο πριν και να εχω ετοιμα χερι/ποδι πανω απο τα φρενα και την γλυτωσαμε και οι δυο, γιατι σαν γνησιος μαλακας ετρεχα (πολυ) παραπανω απ' οτι σηκωνει ο δρομος.

Μιας και ειμαστε και οι δυο μας καλα, ολα καλα.

headbanger
22/04/2016, 19:32
σας είδα γιατί μαας κοροιδεύετε όλους...
https://www.reddit.com/r/HOGforNoobs/

Δυτυχώς είναι παροδίες με θεμέλια.

άκουσα ότι αθηναικό κλαμπ "χαρλεάδων" για ταξίδι στην Θάσο φορτώνουν τις μηχανές στο τρένο μέχρι Θεσσαλονική. Έχετε δίκιο τελικά αλλά δεν είμαστε όλοι έτσι....

spyrval
22/04/2016, 21:22
Σε είδα εν κινήσει πιτσιρίκο να με χαιρετάς από το πίσω τζάμι του σχολικού και εγώ να ανταποδίδω. Κάπως έτσι εσύ χαμογέλαγες γυρίζοντας σπίτι κι εγώ οδήγησα για τα επόμενα λεπτά χαμογελώντας μέσα από το κράνος. Τελικά μάλλον απλά είναι τα πράγματα, έτσι;

Και μετά από λίγα λεπτά ξαναχαμογέλασα έκπληκτος βλέποντας τον κύριο που περπατώντας έσκυψε, μάζεψε ένα φυλλάδιο από το δρόμο και το πέταξε στον κάδο που βρισκόταν μπροστά. Μια κίνηση που ειλικρινά δε θυμάμαι από πότε έχω να δω. Αλλά ούτε και πότε την έκανα εγώ.

taisteal
23/04/2016, 01:59
Σε ειδα πριν λιγο στο Θησειο μοτοσυκλετα με μπλε φαρο να καιγεσαι..
Μα εκει που την αφησες ταλαιπωρε,επομενο ηταν

amyroukai
23/04/2016, 14:43
Σε είδα xl george, sonone, bocaros και σία στο κατέβασμα της ε.ο.

Γιωργάκη sonone γιατί δεν ακολούθησες τον xl που έκανε πιο πετυχημένες σφήνες γλυκό μου...;

Είχε ατύχημα μπροστά η γινόταν χαμός απλά από κίνηση;

AUFGEBRACHT
23/04/2016, 19:13
Σας είδα πριν λίγο ζευγάρι μέσα σε κάμπριο, οδηγός και συνοδηγός να σηκώνετε τα χέρια ψηλά για να βγάλετε selfie :moutza: Αν είναι δυνατόν με αυτά τα κινητά ρε πστ μου, άντε η συνοδηγός, ο οδηγός όμως; Τα χέρια μακρυά από το τιμόνι, τα μάτια εκτός δρόμου και όποιον πάρει ο χάρος εάν γίνει η στραβή για μια ηλίθια πόζα!!!

FotisFz1
23/04/2016, 20:00
Σε ειδα πριν λιγο στο Θησειο μοτοσυκλετα με μπλε φαρο να καιγεσαι..
Μα εκει που την αφησες ταλαιπωρε,επομενο ηταν

Μαλλον για αυτο το περιστατικο λες

http://policenet.gr/article/%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-%C2%AB%CE%B6%C2%BB

SONone
23/04/2016, 23:55
Σε είδα xl george, sonone, bocaros και σία στο κατέβασμα της ε.ο.

Γιωργάκη sonone γιατί δεν ακολούθησες τον xl που έκανε πιο πετυχημένες σφήνες γλυκό μου...;

Είχε ατύχημα μπροστά η γινόταν χαμός απλά από κίνηση;

κατι ειχε γινει και ειχαν πεσει λαδια και πετρέλαια.

SONone
24/04/2016, 00:02
βγηκα για ενα ποτο μετα απο πολυ καιρο και πολυ παρακαλετο απο τους υπολοίπους και σας ειδα ολες.. ολες τις δήθεν κυριλε κοπελες με ενα κινητό στο χερι. το ιδιο κινητό που κρατατε στο αμαξι, στο γυμναστήριο, στο σπιτι , στο γραφειο, τωρα και στην διασκέδαση και σας ξανα σιχάθηκα, ειστε άδειες εσωτερικά και μην απορείτε και κουτσομπολευετε την MILF με το τεκνο ειστε αξιες της μοιρας σας, μας προκαλεί αηδία αυτο το μπλαζε υφακι δεν θελουμε ουτε να σας βλεπουμε οχι να σας την πεσουμε κιολας.

KostRider
24/04/2016, 00:09
Σας είδα δύο streetαδες να με χαιρετατε και ανταπεδωσα αν και ήμουν σταματημένος στην Ξηριωτισσα στη Λαμία.. Σας είδα κι εσάς στο πρατήριο της Shell με τα gs1200 και τις πινακίδες με το BG(Βουλγαρία ή Βέλγιο;)

DrEvil
24/04/2016, 00:15
βγηκα για ενα ποτο μετα απο πολυ καιρο και πολυ παρακαλετο απο τους υπολοίπους και σας ειδα ολες.. ολες τις δήθεν κυριλε κοπελες με ενα κινητό στο χερι. το ιδιο κινητό που κρατατε στο αμαξι, στο γυμναστήριο, στο σπιτι , στο γραφειο, τωρα και στην διασκέδαση και σας ξανα σιχάθηκα, ειστε άδειες εσωτερικά και μην απορείτε και κουτσομπολευετε την MILF με το τεκνο ειστε αξιες της μοιρας σας, μας προκαλεί αηδία αυτο το μπλαζε υφακι δεν θελουμε ουτε να σας βλεπουμε οχι να σας την πεσουμε κιολας.

Μην τα πετας ετσι ξερα αυτα.
Γιατι εχει milfs & cougars που ειναι το ιδιο attention whores. Λογω ηλικιας ισως και λιγο παραπανω.

Σε ειδα λοιπον cougar, να θελεις, αλλα να ζοριζεις.
Να ξερεις οτι οι πιοτεροι εδω μεσα εχουμε αλλη, πρωτη σε επιλογη γκομενα.
Η δικια μου ειναι και Χοντρη και καυλα.
(Εχω και μια λεπτη και καυλοραπανο, αλλα αυτη την βλεπω σπανια. Την εχω για βιαγκρα. 578 οι διαστασεις της και με στρητ πατουμενα, ουτε καν 12ποντα.)

congate7
24/04/2016, 14:12
Σας είδα παρέα με ένα S1000RR, GSXR 1000 και δύο Hayabusa να σταματάτε στην Οινόη για βενζίνη.
Στο φεύγα άνοιξαν το BMW με το GSXR, με το πρώτο να χάνει λόγω σούζας.

Ωραία παρέα και όλοι προβλεπόμενοι :beer::beer:

KostRider
24/04/2016, 14:27
Σε είδα κ@λοβροχη,να έρχεσαι, μαζί με δυνατό αέρα, εκεί που ετοιμαζόμουν να κάνω κι άλλο τσιγάρο στην Αγία Μαρίνα μετά τα ψαράκια και να φεύγω άρον άρον.. Ευτυχώς λίγες σταγόνες με πήραν και φτάνοντας στη Λαμία, να είναι μούσκεμα οι δρόμοι, πάλι καλά την έβγαλα και σήμερα..

KAGOURO
24/04/2016, 20:11
Σε είδα φίλε μου με την Africana στα χρώματα της Red BULL στη Ψάθα και σ έστειλα στην ταβέρνα που έψαχνες γιατί είχες βγεί αλλού .Καλούς δρόμους :beer:!

George_Sp
24/04/2016, 20:37
Σε είδα στη Ν.Φιλαδέλφεια με το μαύρο royal enfield νομιζω (τελευταίο μοντέλο).......και προσπαθούσα να καταλάβω τι είναι αυτό το μαύρο τεραστιο πράγμα μέσα από το κράνος ανάμεσα στη μύτη και το αριστερό σου μάτι. στην αρχή νόμιζα οτι είχες κάποιο νάρθηκα και τελικά είδα οτι ήταν το 6ιντσο τηλέφωνό σου.
Έχω δει διάφορους με το τηλέφωνο μέσα από το κράνος σφηνωμένο στο αυτί......

Δηλαδή σοβαρά τώρα...ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ μεταξύ ΜΥΤΗΣ και ΜΑΤΙΟΥ?
:moutza: :lol:

Nik0s_Dk
24/04/2016, 21:29
Σας είδα με τρεις μέρες ντάλα ήλιο (για τα δεδομένα της περιοχής) στο Δουβλίνο να βολτάρετε ΠΑΝΤΟΥ, ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ προβλεπέ. Κράνος μπουφάν γάντια μπότακια και το 90% κιτρινο φωσφοριζέ γιλέκο.. Από r1 μέχρι Bros, απο V-Strom μέχρι KTM 990 ΑντΒέντσουΡΡ, Από Moto-Guzzι μέχρι ΧαρΧαλευ. Ειδα και Ντουκάτια!! Από 25 μέχρι 70 χρονώ. Και σας ζήλεψα και σας γούσταρα.. Ενδεικτικά, από ότι προλαβαινα να βγάλω και να να φαίνεται κάτι.

357462

357463

357464

GiorgosLa
25/04/2016, 07:06
Σε είδα και φέτος. Ήρθες στο χωριό "τάχα" για σουβλάκια, αλλά μάλλον πέρασες να πάρεις τα μπράβο σου. Και τα έλαβες άφθονα, γιατί το μηχανάκι βγήκε μόλις από βιτρίνα του 70. Εντυπωσιακά προσεγμένη δουλειά.
Φορούσες όμως ακόμα το διαφανές σιλικονούχο μπουζοκαλώδιο, και φέτος δεν άντεξα και σου το είπα.
Μου είπες αδιάφορα: "Δεν μαμείς. Συγά την λεπτομέρεια." Το μάτι σου όμως σκοτείνιασε και είμαι σίγουρος ότι τις επόμενες μέρες θα το αλλάξεις.
Συγνώμη που στην είπα χωρίς να σε ξέρω. Κανένας άλλος δεν το πρόσεξε. Ίσως γιατί κανένας άλλος δεν τα ξεσκόνιζε κάθε πρωί, προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια...
Να είσαι καλά. Σαν να ήταν χτες!

(Η φωτογραφία το αδικεί)

357479

Panos76
25/04/2016, 09:10
Σε είδα Αρκαδική Γη, των ανέμων έστω και για μία ώρα ανάσας

357483

και σας χάρηκα

357484

ps: Σας είδα και εσάς συμμαθητές - τάξη του '94, στο reunion του σχολείου υπό το φως της πανσελήνου.

ps: είδα και τη μηχανή του Νοτακου, αλλά χωρίς τον νοτάκο επάνω :lol:

Cpt_Slow
25/04/2016, 12:15
χθες στον εσω περιφεριακο σταματημενος με τη μια ροδα πανω στη νησιδα, ενα πρασινο versys. περιεργη θεση, δεν φαινοσουνα να εχεις φαει σουπα. δεν μπορουσα να σταμτησω να ρωτησω αν θες βοηθεια

taisteal
25/04/2016, 14:58
Σας ειδα μαστορια στην Αθηνα να ζητατε τα δανεια της Αγγλιας για ενα σερβις σε σκουτερ..
Λαδια φιλτρα μπουζι ιμαντας 370 ευρω.. :uplate:
Και με υφακι αν θες αν δεν θες στα παπακια μας..
Να τα κλεισετε ευχομαι..

BoSS_Man*
25/04/2016, 15:40
Σε είδα βροχή χθες, δυνατός άνεμος, πανέμορφα τοπία τριγύρω, ήταν ωραία :rolleyes:

https://sendvid.com/0e6tsh04#

Σας είδα και εσάς με τις μηχανές να μην σας ενδιαφέρει η βροχή και να συνεχίζεται :wave2:

2stroker
25/04/2016, 19:36
Σε ειδα σημερα το απογευμα φιλε με το DR και σε χαρηκα!Πηγαμε παρεα απο ομονοια μεχρι πλατεια αμερικης!Παντα ορθιος! :beer:

sugariasgeorge
25/04/2016, 23:47
σε ειδα σημερα λατρεμενη κορουλα μου να παραλαμβανεις το νεο σου κρανος....
με πρασινακι για να ταιριαζει με το kawa :D
και ΄γω να πληρωνω....:cry::cry::cry:
καλοφορετο και αχρειαστο...

357538
Arai Vx-3 Replica Crutchclow

kachius
26/04/2016, 13:22
Σε είδα την Κυριακή στη λίμνη Μαραθώνα και σε ζήλεψα, που κρέμασε το σαγόνι, μου έτρεξαν τα σάλια κτλ κτλ

357561

Panos76
26/04/2016, 14:17
Σε είδα βρε καγκουράκο μου εχθές το μεσημέρι στο Ήλιον να περνάς με 1000 από μπροστά μου σε στενό, ενώ είχες στοπ.

Επειδή δεν ήξερα την περιοχή πήγαινα σιγά και σταματούσα σε κάθε διασταύρωση. Με έπιασε σύγκρυο στη σκέψη του ότι θα καρφωνόσουν στη πόρτα μου και μετά απλά δε θα είχα ζωή.

Γιατί βρε παιδάκι μου; Δε φορούσες που δε φορούσες κράνος, δε σταματάς ούτε στα στοπ;

7Tolis
26/04/2016, 15:58
Σε είδα να γερνεις
357570

SONone
26/04/2016, 16:23
σε ειδα και σε ακουσα μπατσακο να κορναρεις και να αναβεις φαρο για να περασεις το πεζο φαναρο αλλα εσυ δεν ειδες ή δεν νοιαστικες για το τριπλοπαρκαρισμα ακριβώς πανω στην διάβαση. και σε ειδα και εσενα μαλακα που ειχες τριπλοπαρκαρει να εξφενδονιζεσε απο την καρεκλα σου που επινες τον καφε σου γιατι νομιζες οτι ηταν για εσενα και μολις φυγανε χεστη εριξες και μια μεγαλοπρεπή μουτζα και ξανα εκατσες στην καρεκλα σου με τον καφε σου πιο μαγκας απο πριν.

Ichigo
26/04/2016, 16:49
Σε ειδα με το μπλε scalino και το μικρό στο πίσω κάθισμα να μαθαίνει από νωρίς στα αντρικά εργαλεία και σου δωσα συχαρίκια που το χεις πένα!!! :beer::beer:

sugariasgeorge
26/04/2016, 18:14
σε ειδα αγαπημενη μου κορουλα να χαιρεσαι και παλι σημερα, με τον υπολοιπο εξοπλισμο :)
και εγω να πληρωνω....:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
και τα χρωματα βεβαια να ταιριαζουν με το kfx...:lol::lol:
βρε κοπελα μου!!! θες να με τρελλανεις ???
για enduro πας ή για πασαρελα ???

357580

και οι καλτσες βεβαια ιδιες :eyepop::dizzy::dizzy:...και ας μην φαινονται...:cool:

357581

με βλεπω στο επομενο μυνημα να γραφω ΄΄΄
με ειδα να κανω πιατσα...!!!

Tedvj23
26/04/2016, 21:53
Σε ειδα σημερα και δεν αντισταθηκα...
Πατρα αγιος βασιλης σημερα το απογευμα το δευτερο για φετος..:D
357600

sugariasgeorge
26/04/2016, 22:25
σε ειδα ομορφη παραλια και δεν σου αντισταθηκα ουτε δευτερολεπτο...
πηρα την Αλεξανδρα και σου ΄ρθα με την αφρικανουλα μας ...:)
357631
.
.
357632:beer::beer::beer:

sugariasgeorge
26/04/2016, 22:30
σε ειδα και σε ακουσα και σενα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ, να μου ζητας να ποζαρω...
και ΄γω δεν χαλαω χατηρι σου !!!:blush::blush::blush:

357633

argy_kap
27/04/2016, 09:10
Σε είδα αυτοκινητάκι μου πάνω στην οδική πρωι πρωι να φεύγεις για Αθήνα και στεναχωρέθηκα....10 χρόνια δεν σε είχε ακουμπήσει κανείς....το μαλακισμένο που παραβιάσε το ΣΤΟΠ να είναι καλά.... και πάλι καλά της είπα που πέτυχε την γυναίκα με το κουτί και όχι εμένα με την μηχανή γιατί θα έγραφα απο τον άλλο κόσμο....:a017::a016::a52:

teogtp
27/04/2016, 11:43
Σας ειδα γκρουπακι με καμια 20ρια BMW Gs ,RT,K, με ιταλικα νουμερα να βολταρετε στην πολη μου.
Μιλαμε για μποτιλιαρισμα.......:D

Μανολης67
27/04/2016, 13:19
Σας ειδα γκρουπακι με καμια 20ρια BMW Gs ,RT,K, με ιταλικα νουμερα να βολταρετε στην πολη μου.
Μιλαμε για μποτιλιαρισμα.......:D

Να δεις τι εγινε Μυτιλήνη στην επίσκεψη του Πάπα, πολλοι Ιταλοί και Γερμανοι (!!) χωρια οι Καραμπινιεροι (ενταξει αυτοί χωρίς μοτοσυκλετες!) καποια στιγμή η πλατεία Σαπφούς εγινε σκάλα του Μιλάνου! :beer:

sakis81
27/04/2016, 13:27
Σε είδα Bmw r nine t στην καβαλας.τι ομορφιά είναι αυτη!και άνοιγε και ωραία

357653

KostRider
27/04/2016, 23:25
Σε είδα με την μπεμπα την 5αρα,να μην παίρνεις γραμμή ότι έχεις την μεγάλη σκάλα ανοιχτή, παρόλο τα σινιαλα μου και τις κόρνες, είσαι πολύ βλακας.. Σε είδα κι εσένα με την c200 να περνάς τους πάντες μέσα σε κατοικημενη περιοχή, αλλά σε τιμωρησα πιο πάνω στα στροφιλικια με το 1300αρι κουτί μου.. Μιλάμε για τσαϊ καυτό.. Στο δικό μου το χωριό, ξέρω καλύτερα το δρόμο, χαχαχαχα

headbanger
28/04/2016, 17:43
σας είδα και σταμάτησα και γω για καφε
357719

spyrakos35
28/04/2016, 19:55
Σας ειδα 129.48 αλογακια στον τροχο και χαρηκα

:cool:

Billymuse
28/04/2016, 20:46
Σε είδα σήμερα Τάκη Τσουκαλά στα καμίνια οταν βγήκες απο ενα στενό για την Πειραιώς και ησουν πάνω στο παπάκι σου,αν σε είχα δει καλύτερα πιο πρίν θα σε πέρναγα απο πάνω με τις ρόδες :lol:

slzr
29/04/2016, 00:32
Σας είδα... Γιατί; .. :nono:

357749

Tedvj23
29/04/2016, 09:32
Σε είδα μπάρμπα 100 χρονών και ύψος 1.50 με το gs1200 και 10συνταξεις σε αξεσουάρ φορτωμένο να προσπαθείς να ανεβεις?κατεβεις?παρκαρεις?βολταρεις? Άστο ρε γαμωτο πάρε τίποτα άλλο και καημό να το χες αμαρτία είναι η εικόνα σου μόνο γέλιο φερνει..

Σε είδα και σένα fiat500 ολοκαινουργιο να σε ρίχνουν στον φράχτη 2 κοριτσάκια που για άγνωστο λόγο σε σπρωχνανε αλλά κορίτσια μια από της δύο έπρεπε νάναι στην θέση του οδηγού εκτός και νομιζατ ότι πάει και μόνο του..:bawl:

amyroukai
29/04/2016, 11:11
Σε είδα με το 1300 και το τέκνο... Ψηλούλη.

7Tolis
29/04/2016, 11:21
Σας είδα παπάδες να συνεχίζετε το live παρά τις λυποθυμιες μέσα στο ναό και ούτε ένας, ένας να ρωτήσει για την έκβαση. Δανεικά είναι αυτά να ξέρετε.

thunder ace
29/04/2016, 11:37
Σας ειδα ,αλλα πιο πολυ σας ακουγα διποδα ανθρωποειδη,να ριχνετε φουρνελα (πως αλλιως να τα πω με τοσο κροτο που κανανε; )ακομα και στη μια το βραδυ.Η ευχη μου ειναι(χωρις να εχω καμμια τυψη )ματακι η δαχτυλακια.

karellen
29/04/2016, 12:25
Σε είδα Μεγ.Εβδομάδα να κυλάς,έφτασε Μ.Παρασκευή και να μην έχω νοιώσει καν Πάσχα.
Κάθε χρόνο και χειρότερα.Θα βάλω live λίγο Λειτουργία μού φαίνεται.

headbanger
29/04/2016, 20:05
Σε είδα που δεν με είδες και πηγές να αλλάξεις λωρίδα με την τζιπαρα για αυτό ζω.

RizlaPlusPlus
30/04/2016, 11:25
Βλεπω τα Βαλκανια απο τις 2 μπροστινες θεσεις ενος Yaris και νιωθω κλειστοφοβικα. Βοηθεια :(

Hayate
30/04/2016, 14:15
Σε είδα και ακόμα σε βλέπω....

357785

amyroukai
30/04/2016, 14:24
Σε είδα ρε τυπε με το s1000xr να έχεις γαμηθει στην περατζαδα μπρος-πίσω στο δρόμο αιγινα πέρδικα. Με το qshifter βρουμ μπαπα μπουπα. Δηλαδή ρε καρΓιολη εμάς τώρα τι μας σατανιζεις χρονιάρες μέρες;

kyo
30/04/2016, 14:39
Σας ειδα δυο bmw r 1200s στην αμφικλεια ωραια και ιδιαιτερα τα μοτερια σας μαγκες

πυξιδας990
30/04/2016, 15:08
Ιστορίες του δρόμου τιτλοφορείται η ενότητα πληροφοριακά... λέμε τώρα...
fazer 1000 naked μαυρο,σκληρες βαλιτσες πλαι,χρυσες ζαντες-αερογραφια,κεντρικη αγορα λεωνιδιου χτες

amyroukai
30/04/2016, 16:16
Σε είδα, περνώντας από τον δρόμο, κιουρια ξανθιά να έχεις μισό κατεβάσει το τζιν στην παραλία και να μοστράρεις όλο χαμόγελα το μ... αόρατο μαγιό ήθελα να πω στον φωτογράφο φίλο σου... Λολ ρε.

George_Sp
01/05/2016, 04:22
Σε είδα από το μπαλκόνι να χτυπάς άσχημα τη γυναίκα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού και η οποία ούρλιαζε από το κλάμα και τον πόνο. Σου βαλα τις φωνές και μέχρι να κατέβω είχες αφήσει όλο το λάστιχο στην άσφαλτο και έφυγες. Έννοια σου όμως και είδα καλά το μπλε citroen xsara με τα συγκεκριμένα σημάδια στη πλαινή πόρτα του οδηγού.

sugariasgeorge
02/05/2016, 19:34
fazer 1000 naked μαυρο,σκληρες βαλιτσες πλαι,χρυσες ζαντες-αερογραφια,κεντρικη αγορα λεωνιδιου χτες
μανωλη ,για το αφρικανακι μου ομως δεν βλεπω να λες τιποτα...
διπλα στα σουβλακια ηταν...
παρολα αυτα , απολαυσα την γιορτη σας και χαρηκα που γνωρισα τον φιλο απο την ''μοτοπαρεα'' με τους δυο εντουραδες γιους του!!!
:beer::beer::beer:

357882

357883

357884

airmav
04/05/2016, 07:27
σε ειδα theofilos888 Μ.Σαββατο 06,55 στο φαναρι της Λ.καβαλας και σπ. Πατση... ημουν ομως με κουτι...κορναρα αλλα δεν....ησουν σιφουνας...

Tedvj23
04/05/2016, 13:36
Σε ειδα VASKA σημερα στην βοτση αδυνατισες ρε μπαγασα ή με ξεγελασε το αμανικο...?
Σε ειδα και σενα μικρη αραχνουλα στο κουτελο μου την ωρα που ημουν πανω στο μηχανακι...:uplate:

karellen
04/05/2016, 15:46
Σε είδα περιπλανώμενε τύπε να μπαίνεις στο μαγαζί και να μου ζητάς επίμονα να αγοράσω ημερολόγιο του 2017(!) συν καζαμία! :eek:
Ήσουν τόσο φορτικός που κάποια στιγμή,μετά τις αρνήσεις μου,γύρισε η έκφρασή σου 100%,από χαμογελαστός σε αγριεμένος ''φεύγω με τις χειρότερες εντυπώσεις από δω''.
Πρόβλημά σας,κύριε,σας το είπα και κατάμουτρα.

macdeath_s
04/05/2016, 19:30
Σε είδα κωλοβροχή να μας χαλάς το test ride και να γυρνάμε σε rain mode.

Billymuse
06/05/2016, 09:33
Σε ειδα βλακα αιληναρα, να παρκαρεις επι του πεζοδρομιου διπλα απο την εθνικη βιβλιοθηκη για να παρεις καφε και τυροπιτα...358102

sapila racing
06/05/2016, 09:33
Σας είδα περίπου 10 κούκλες Citroen Traction με Γαλλικές πινακίδες χτες το απόγευμα να κατεβαίνετα την ΕΟ προς Αθήνα.
Είδα παλι 2 απο εσάς σήμερα στο πρωι στην πηγμένη Πειραιώς, ελπίζω να αντεξουν τα ψυγεία σας!

7Tolis
06/05/2016, 13:27
Σε είδα κάτω από τη νταλίκα. Είσαι πολύ τυχερός πολύ τυχερός πολύ τυχερός πολύ τυχερός. Είσαι κωλόφαρδος όσο δε πάει.

kachius
06/05/2016, 14:07
Αμ δε σε είδα που από σταματημένος στο φανάρι αποφάσισες να κόψεις αριστερά και τώρα βλέπω το διάδρομο των εξωτερικών στο κατ...
Τουλάχιστον δεν πρέπει να είναι κάτι πολύ σοβαρό και επίσης είσαι εντάξει άνθρωπος.

Red Rider
06/05/2016, 18:11
Σε είδα σήμερα με το ασημί super tenere στην Δραπετσώνα. Τούμπανο το εργαλείο!

AUFGEBRACHT
06/05/2016, 18:18
Σε είδα -ή για να είμαι ακριβής σε άκουσα- πριν λίγο ξέγνοιαστε καβαλάρη με το Transalp, είσαι τυχερός εκτός από πανίβλακας με μυαλό αμοιβάδας... Εγώ στην Κορίνθου-Πατρών κι εσύ βγήκες από έξοδο της Τριπόλεως, παραβίασες το STOP που είχες και καπάκι με προσπέρασες από τα δεξιά αντικανονικά, άκουσα τελευταία στιγμή τον κινητήρα και ενστικτωδώς έκοψα αριστερά... Εννοείται ξεκράνωτος και καλά έκανες εδώ που τα λέμε, κράνος φοράμε όταν έχουμε εγκέφαλο να προστατέψουμε.

Σας είδα κι εσάς 2 BMW F800GS και σας ζήλεψα, δεν πρόλαβα να δω πινακίδες, μου φανήκατε ξένοι, πάντως ήσασταν χεράδες εκτός από τίγκα φορτωμένοι, καλούς δρόμους να έχετε!!!

Tedvj23
06/05/2016, 19:07
Σε βλεπω κοτοπουλη να βαζεις τις καρεκλες και να πιανεις τον δρομο παρανομα προφανως εδω και κατι μηνες καθημερινα αν ηταν αλλως ξερεις εσυ θα κανες τα τηλεφωνηματα σου..:bawl::moutza: