View Full Version : XT 660 R,
Μανολης67
23/02/2015, 15:35
Απόψεις γνώμες για το μηχανάκι
όσοι κάτοχοι ΥAMAHA πάτε και εδώ,
http://www.yamaha-motor.eu/gr/services/yamaha-online-catalogue/index.aspx
Κατάλογος ανταλλακτικών, κάνεις αίτηση, μαθαίνεις και τις τιμές..
αν βάλεις το αναγνωριστικό μοτοσυκλετας (το γράφει στην άδεια) σου δείχνη μοντέλο και μανήσιο χρώμα, χρήσιμο για όσους έχουν μεταχειρισμένο
πχ:
XT660R Έτος μοντ. : 2006 (Κωδ τύπου μοντ. : 5VK6 Τύπος χρώματος : B)
Χρώμα : DARK GRAY METALLIC D
(το δικό μου άλογο)
Επίσης το μηχανάκι μας στην wikipedia :
https://el.wikipedia.org/wiki/Yamaha_XT660R
η λειτουργια αυτη δινεται στο site γνωστου συνεργαζομενου με το forum καταστηματος το οποιο εμπορευεται γνησια ανταλλακτικα yamaha
φυσικα ισχυει για ολα τα yamaha και δινει ΑΜΕΣΑ και τιμες
(δεν κανω διαφημιση ειμαι απλα πελατης)
Μανολης67
23/02/2015, 18:59
η λειτουργια αυτη δινεται στο site γνωστου συνεργαζομενου με το forum καταστηματος το οποιο εμπορευεται γνησια ανταλλακτικα yamaha
φυσικα ισχυει για ολα τα yamaha και δινει ΑΜΕΣΑ και τιμες
(δεν κανω διαφημιση ειμαι απλα πελατης)
Σωστός, εσύ θα κρίνεις αν θα δώσεις και το Link, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα πάντως! :)
δεν ξερω αν επιτρεπεται αλλα ειναι ευκολο να το βρει οι καθενας εδω μεσα
Μανολης67
23/02/2015, 21:05
δεν ξερω αν επιτρεπεται αλλα ειναι ευκολο να το βρει οι καθενας εδω μεσα
Το βρήκα φίλε μου! απλά καταπληκτικό! λοιπόν εγω βρήκα τους κωδικούς από το δικό μου σύνδεσμό, και στον δικό σου τους βάζω στην αναζήτηση και μου βγάζει τιμές!! :)
Bob_o_mastoras
23/02/2015, 23:04
Ειναι το μαγαζι με το ονομα συστατικου της ασφαλτου;;
http://www.uride.gr/cat/gnhsia-antallaktika-yamaha/
Μανολης67
12/03/2015, 17:33
να δούμε λίγο και το sag μας.... :confused:
332280
007mastras
31/03/2015, 16:27
Καλησπέρα παιδιά.
Για πίσο φανάρι τι θα μου προτείνατε?Κάτι που να περνάει κτέο..
Διάβασα οτι του R1 μπορεί να μπεί ευκολα πάνω και η πινακίδα να μπεί φέτα απο κάτω θα έχω θέμα άν με σταμτήσουν?
Γενικά θα με σταματάνε στο δρόμο άν έχω τη πινακίδα φέτα απο κάτω?
Μανολης67
31/03/2015, 19:34
Φαναρι σχεδόν όλοι βάζουν από R1, led, μπαίνει με μια μικρή μετατροπή, τώρα στην Μυτιλήνη που είμαι εγώ, οι μισοί ΧΤακηδες και ΚΤΜακηδες κυκλοφορούν έτσι....
lykourgi
31/03/2015, 19:47
Για πίσο φανάρι τι θα μου προτείνατε?Κάτι που να περνάει κτέο..
Διάβασα οτι του R1 μπορεί να μπεί ευκολα πάνω και η πινακίδα να μπεί φέτα απο κάτω θα έχω θέμα άν με σταμτήσουν?
Γενικά θα με σταματάνε στο δρόμο άν έχω τη πινακίδα φέτα απο κάτω?
Αν βγάλεις τον λασπωτήρα από πίσω, ετοιμάσου για ντουζ όταν θα πατάς νερά. Θα τα γυρίζει στην πλάτη σου. Για συνεπιβάτη δε, ούτε να το σκεφτείς. Θα σε βλαστημάει για καιρό.
Για την πινακίδα μπορούν να σε σταματήσουν κανονικότατα. Φυσικά εξαρτάται (όπως όλα δυστυχώς) σε ποιόν θα πέσεις. Στο ΚΤΕΟ, επίσης.
007mastras
13/04/2015, 14:07
Μόλις παρήγγειλα ένα σέτ απο αυτά.http://www.ebay.com/itm/271627875157?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
φένονται τέλεια..και η τιμή καλή Ελαδίτσα τουλαχιστον 60 ευρό έχουνε..
Αλλά να δώ τι θα έρθουν...αυτό το μάυρο κομμάτι μην είναι τιποτα πλαστικό και ξενερώσω :):)
όπα μόλις το ξαναδιάβασα είναι ατσάλινο λέει..οπότε κομπλέ!
Μανολης67
31/01/2016, 17:20
Προχθές ηταν ημέρα συντήρησης, ετσι άλλαξα μόνος μου (για να ξέρουμε και τι μας γίνεται) λάδια, φίλτρο λαδιού και παραφλού στο αγαπημένο μας μηχανάκι, και πάμε:
Λαδι Motul 5100 SAE 10-40 W 40 ευρώ (4Λιτρο)
351162
Φίλτρο ελαίου HIFLO 5 ευρώ
351163
(στην φωτό και το σουμιεδάκι του ..καθιστικού! η γυναίκα έλειπε φυσικά)
και παραφλού μαμάτο coolant M5 20 Ευρω ( 10 Ευρώ το λίτρο )
351164
Δυστυχώς δεν έβγαλα φωτό απο την εργασία, γιατί βέβαια γέμισα λάδια,
Φυσικά το Test Drive έγινε αυθημερόν, ποιος θα περίμενε άλλωστε, και συμπεράσματα:
Άλλο το 660, οι κραδασμοί αλλαγές καμιά σχέση πριν και μετά! πριν έμοιαζε με τρακτέρ, και τωρα σχεδόν ξεχνάς ότι είναι μονοκύλινδρο!
Άλλαξα και παραφλού είπαμε, όποτε μετά από 15 λεπτά ρελαντί (για εξαέρωση ψυκτικού) και μιση ώρας οδήγησης πόλης και βόλτα στο χώμα, ήρθε η στιγμή της θερμομέτρησης με την αλάνθαστης μεθόδου της .....χούφτας στην καμπάνα! λοιπόν 10 με 15 βαθμοι κάτω από με τα παλιά!
Αυτά! :)
007mastras
01/02/2016, 11:13
Ωραίος ο παίχτης!
Εγω την εχω κουκουλωμένη ακόμα μετα το αέριο στο αμάξι δέν την εβγαλα ξανά..
άνοιξη πάλι θέλει ενα σενιαρισμα και εμένα.