View Full Version : ΘΕΕ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Μάτζι έφτιαξε ομοσπονδία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Την κάτσαμε την βάρκα...................................................
http://bikeit.gr/interviews/52-dragster/6149-sinentefkseis-2015-eom-ioannidis.html
H.A.Balafoutre
24/02/2015, 21:17
Τι αρρώστια αυτές οι λέσχες!!!! Τι προσπαθούμε να αποδείξουμε; ;;;;;;
MG-KTiNoS
24/02/2015, 21:17
:eleison:
Δεν μιλάμε για λέσχη αλλά για νέα ομοσπονδία αν κατάλαβα καλά ... η Παναγια μαζί μας :eleison:
:plaf::plaf: :priest::priest::priest:
Τι αρρώστια αυτές οι λέσχες!!!! Τι προσπαθούμε να αποδείξουμε; ;;;;;;
πλην κανα δυο εξαιρεσεων, τιποτα απολυτως! οι λεσχες, οι ομοσπονδιες, οι συλογοι, και οι ομαδες τυπου "μοτο αλανια" κτλ
υπαρχουν μονο και μονο για να ικανοποιησουν την εγωπαθεια ορισμενων να ονομαζονται "προεδροι" και να πουλανε αρχηγηλικι...
Πάντως ρε φίλε είναι μεγάλη Μαγκιά να μπαίνεις σαν κομήτης σε ένα φόρουμ, να μένεις σκάρτο μήνα, να δημοσιοποιείς θολές φωτό και ν' αφήνεις τόσο έντονα το "άρωμά" σου που σχεδόν ένα χρόνο μετά ακόμη για σένα μιλάνε.
Βίβα Μάτζι
Βιβα λα Ρεβολουσιον
:bawl:
amyroukai
24/02/2015, 22:12
Πάντως τώρα που διάβασα όλη τη συνέντευξη, ο μεγατρόλης δεν τα λέει πολύ άσχημα. Βασικά λέει ότι λέει κάθε λέσχη/ομοσπονδία/αρχή αλλά λόγω της Γερμανικής του ανατροφής παίζει το ενδεχόμενο και να τα κάνει σωστά, χωρίς τις κλασσικές γρακίστικες πστιές που παίζουν παντού. Το ότι θα έπρεπε κάποια στιγμή να νοικοκυρευτεί το συνονθύλευμα "ομάδων" και "συλλόγων" άνω ραχούλας/μέσης ραχούλας/κάτω ραχούλας/δίπλα ραχούλας/πέρα ραχούλας και να αποκτήθεί ΜΙΑ ισχυρή φωνή το λέει η κοινή λογική αλλά τόσο η ΕΛΠΑ όσο και οι άλλες αρχές μηχανοκίνητων έχουν αποτύχει να το κάνουν.
Να δω τον μεγατρόλη να καταφέρνει και τούτο και τι άλλο...
Θα γελάσω πολύ με την μάχη μήκους πεών (sic) για το ποιά "λέσχη" θα πάρει το χρίσμα ανά νομό και θα γίνει η ισχυρότερη, όπως λέει... Σαν τη φαγωμάρα των βουλευτών πριν τις εκλογές θα είναι, θα πέσουν κορμιά λέμε :lol:
εντιτ: Να και η πρώτη ΚΑΘΑΡΗ φωτογραφία του κοντού. One Magi to rule them all and in motorcycle bind them.
331714
tsompanis
24/02/2015, 22:19
Διάβασα την συνέντευξη! :lol::a08:
tzimidis
24/02/2015, 22:22
τέρμα οι βόλτες -από δω και πέρα μόνο τρέφφεν
amyroukai
24/02/2015, 22:28
τέρμα οι βόλτες -από δω και πέρα μόνο τρέφφεν
Με τα δανεικά έουρος της Μέρκελ πας βόλτα και τρέφφεν θα τις πεις και όχι τρέχεν θα τις πας γιατί καις πολλές βενζίνεν, σβάιν.
Ο Μάτζι έφτιαξε ομοσπονδία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Την κάτσαμε την βάρκα...................................................
http://bikeit.gr/interviews/52-dragster/6149-sinentefkseis-2015-eom-ioannidis.html
Εδω κανεις λαθος.
Επιτελους ολοι θα μπορουμε να αγορασουμε χιλιαρι μηχανακι με 1000 εουρος στην ψαροκωσταινα...........;)
tzimidis
24/02/2015, 22:50
πάντως αν γράψεις EOM.GR βγαίνει η σελίδα για δωρεά οργάνων.
πέρα από την πλάκα , ο άνθρωπος που πέταγε απαντήσεις "α τράβα σαπέρα εσυ με το freewind" , "όταν εγώ οδηγούσα 1000αρα εσυ εκανες πατίνι" "εμενα η γυναικα μου ειναι γερμανιδα ρε αμα λάχει ναουμε δικέ μου ατςςςςςςς .... " και άλλα τέτοια ωραία,
ο Τόνυ σφήνος σε 2 ρόδες,
ανέλαβε να ενώσει και να εξελίξει τον μοτοσυκλετισμό στην ελλάδα. οκ. γιατί όχι. τι να πει κανεις για τη λεσχη της αλληνής. καλή επιτυχία του εύχομαι.
αντε , μηπως κάνουμε επιτέλους και κανένα τρέφφεν................
akis_trevor
24/02/2015, 23:02
ο ματζι κανει τετοια κολπα;;αληθεια τωρα;;;(δεν εκατσα να διαβασω ολο το θεμα,δεν παλευεται τετοια ωρα).
ματζι για προεδρα λεμε.....δεν υπαρχει το ατομο ρε...:rotflmao:
Πείτε μου ότι κάνετε πλάκα (φυσικά και δεν διάβασα όλο το συρφετό) αλλά πείτε μου ότι κάνετε πλάκα σας παρακαλώ
:confused:
akis_trevor
24/02/2015, 23:09
Πείτε μου ότι κάνετε πλάκα (φυσικά και δεν διάβασα όλο το συρφετό) αλλά πείτε μου ότι κάνετε πλάκα σας παρακαλώ
:confused:
πρεπει να μπει εδω μεσα να το παρουσιασει...το ευχομαι πραγματικα..θα παρει τα πανω του το φορουμ...:cry:
amyroukai
24/02/2015, 23:13
πρεπει να μπει εδω μεσα να το παρουσιασει...το ευχομαι πραγματικα..θα παρει τα πανω του το φορουμ...:cry:
Nαι αλλά δεν του φιλήσαμε τα προεδρικά του οπίσθια όσο ήταν εδώ με την δέουσα προσοχή και δεν είμαστε και λέσχη οπότε βασικά μας έχει χεσμένους :lol:
Αύριο θα μάθω τι και πως (είμαι κουρασμένος τώρα) και θα κάνω δώρο στον μπουλμοντ μια συνδρομή και μία κάρτα μέλους.
Μόλις με το καλό έρθει το καλοκαίρι ή το Πάσχα θα του τις δώσω.
Ποιος τι είναι αυτός ωρέ;Να κάνω μπάνιο ξερω γω;
amyroukai
24/02/2015, 23:45
Ποιος τι είναι αυτός ωρέ;Να κάνω μπάνιο ξερω γω;
έχεις χάσει τρολ που κάνει τον ντάλτον να φαίνεται πολύ πολύ πολύ ασήμαντος...
Διάβασα,ενημερώθηκα.Η δημοσιογραφικη ομάδα με το rss feed έκανε δουλειά. :beer:
tzimidis
25/02/2015, 01:19
Mono pou o sygkekrmenos den ypirkse troll. Itan pliros syneiditopoiimenos (dystyxos)
Bob_o_mastoras
25/02/2015, 05:09
Ματζι θεε παρε την παε!!!
:a23::a20::a18::a08:
theofilos888
25/02/2015, 06:08
Αχχχχχχ σε τουτη την κακομοιρη χωρα ο,τι επιπλει τελικως μονο για καλο δεν ειναι. Βγηκε ο συριζα κυβερνηση και εμφανιστηκε και στους κολπους της μοτοσυκλετας καποιος με το υπηρεσιακο προσταγμα. Αν αλλαξουμε κυβερνηση, θα το ριξουμε στο πυρ το εξωτερον; Ματζι και τα μυαλα στο μπλεντερ......
amyroukai
25/02/2015, 07:35
Αν αλλάξουμε κυβέρνηση πάλι υπάρχουν έτοιμες λύσεις βρε κουτό...
Είχε γέλιο το ότι το είπε πόσες φορές μας στηριζει ο Σύριζα.
Eversman
25/02/2015, 07:38
Bρέ παίδες, αυτό το τρέφεν, ρούφεν, μπούφεν τί είναι? Πολύ απειλητικό μου ακούγεται! Nα ξαναβγάλω το plate carrier από την ντουλάπα?
amyroukai
25/02/2015, 07:49
Τρεφφεν. Βόλτα γερμανικού τύπου, με μεγάλα ον οφ με τριβαλιτσο υποχρεωτικά που καταλήγει σε παρτι με αστεια ρουχα και μεγάλο φαγοπότι και απο το ελληνικό "τρεφομαι" (εμεις οταν φτιαχναμε γλωσσα οι αλλοι ουτε καρβουνα για τοιχογραφιες δεν ηξεραν να φτιαξουν) σε άπταιστα Γερμανικά βγήκε η λέξη "τρεφφεν". Για, για, νατουρλιχ.
tzimidis
25/02/2015, 07:57
έχεις δει κάτι περιπτώσεις όπου κάποιος μετά από 1-2 χρόνια παραμονής στο εξωτερικό, γυρνώντας να λέει "pub" "subway" "fork" "juice" , επειδή "ξέχασα καλέ πως το λέτε εδώ" ?
έτσι και το τρέφφεν -για όποιον δεν θυμάται να πει "Συνάντηση" "Συναπάντημα" "Σύναξη" "Πετυχεσιά" ή έστω "meeting" βρε παιδι μου.........
να μαζευτούμε 2-3 να κάνουμε ένα τρέφφεν ...........
akis_trevor
25/02/2015, 08:00
Διάβασα,ενημερώθηκα.Η δημοσιογραφικη ομάδα με το rss feed έκανε δουλειά. :beer:
Και φαντασου οτι το καλο το θεμα εχει σβηστει δυστυχως....
amyroukai
25/02/2015, 08:11
έχεις δει κάτι περιπτώσεις όπου κάποιος μετά από 1-2 χρόνια παραμονής στο εξωτερικό, γυρνώντας να λέει "pub" "subway" "fork" "juice" , επειδή "ξέχασα καλέ πως το λέτε εδώ" ?
έτσι και το τρέφφεν -για όποιον δεν θυμάται να πει "Συνάντηση" "Συναπάντημα" "Σύναξη" "Πετυχεσιά" ή έστω "meeting" βρε παιδι μου.........
Ρούχα Τόνι Σφήνου που θα βρούμε και αν βγαίνουν με CE και κόκκαλα ξέρεις; Γιατί όπως τον είδα τον καμπόι με το CBF αν διέκρινα καλά, εγώ στο δρόμο δεν βγαίνω.
Όσο για το αν ήταν τρολ ή όχι... Άνθρωπος που οδηγεί τριάντα χρόνια, χρειάζεται να ρωτήσει τον κάθε τυχάρπαστο αν πατάει το όποιο μηχανάκι;
@Άκη Να κάνουμε μιά αίτηση αποκατάστασης του θεϊκού προεδρικού νήματος και μάλιστα να γίνει και στίκι για να τον τιμήσουμε. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...
akis_trevor
25/02/2015, 08:14
@Άκη Να κάνουμε μιά αίτηση αποκατάστασης του θεϊκού προεδρικού νήματος και μάλιστα να γίνει και στίκι για να τον τιμήσουμε. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...
Ωωω ναι!!!!το εψαχνα καποια εποχη να γελασω και με μεγαλη μου λυπη ειδα οτι δεν υπαρχει...
πωπω τι γελια ειχαμε ριξει εκεινο το καλοκαιρι....:lol:
amyroukai
25/02/2015, 08:20
Εγώ τώρα έχω μιά ακόμα απορία.
Στο τελευταίο -πως-το-λένε-πια-το-μνημόνιο έγινε δέσμευση για να περιοριστούν/σταματήσουν οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις.
Ο μεγατρόλης μας είχε πει ότι είναι ετών 56 και... συνταξιούχος της Bosch από το τμήμα των ABS ή δεν θυμάμαι καλά;
Πάντως είδες, έτσι, "θα πληρώνουμε τους υπαλλήλους μας γιατί αν δουλεύεις 12 ώρες για την ομοσπονδία πρέπει και να πληρώνεσαι". ΣΥΡΙΖΑ πλησιάσαμε για να επιτύχουμε το στοχο αλλά στα εργασιακά μας είμαστε νεοφιλελεύθεροι.
theofilos888
25/02/2015, 08:22
Εγώ τώρα έχω μιά ακόμα απορία.
Στο τελευταίο -πως-το-λένε-πια-το-μνημόνιο έγινε δέσμευση για να περιοριστούν/σταματήσουν οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις.
Ο μεγατρόλης μας είχε πει ότι είναι ετών 56 και... συνταξιούχος της Bosch από το τμήμα των ABS ή δεν θυμάμαι καλά;
Πάντως είδες, έτσι, "θα πληρώνουμε τους υπαλλήλους μας γιατί αν δουλεύεις 12 ώρες για την ομοσπονδία πρέπει και να πληρώνεσαι". ΣΥΡΙΖΑ πλησιάσαμε για να επιτύχουμε το στοχο αλλά στα εργασιακά μας είμαστε νεοφιλελεύθεροι.
Μηπως τελικα περασε απο δω για να μαζεψει ψηφαλακια η υποστηριξη;Εστω αυτη τη μικρη προβολη; ΡωτΝαω εγω τωρα.......
amyroukai
25/02/2015, 08:26
Εν όψει των εξελίξεων και εγώ το βλέπω ότι πήγε για τεστ αποδοχής ο μάτζις.
Και αν κρίνεις από το πως αντιμετώπισε τα πράγματα εδώ, φαντάζεσαι τι έχει να γίνει εκεί έξω. Τι είσαι εσύ; πρωθυπουργός με F650GS; Άι ρε παπάρα, εγώ πριν γεννηθείς πηδούσα με μιά BSA που την πατούσα και με τα δύο πόδια κάτω, τα γκομενάκια ουρά κάνανε. Να και μιά θολή φωτό από την παρτούζα στο τρέφεν.
Ρε να παρακαλατε να μην θελει να αλλαξει μηχανακι ο πρωην τεχνικος ABnormal Situation .............
Bαγγελη,με μια χηνα ρε συ και ενα ζευγαρι τακακια για το καθαρο, παιζει ανταλαγη το 1190;:lol:
Γιατι ως γνωστον στην Ελλαδιτσα τις κρισης δεν μπορεις να πουλας οσο θες εσυ αλλα οσο θελει ο κασερουχος..........
amyroukai
25/02/2015, 08:40
Φόρο υποτέλειας στον πρόεδρο, δωρεάν θα το δώσει το ΚαΤεΜι και μιά δήλωση μετάνοιας για να του επιτρέψει να έρθει στο τρέφφεν.
lykourgi
25/02/2015, 08:44
Μηπως τελικα περασε απο δω για να μαζεψει ψηφαλακια η υποστηριξη;Εστω αυτη τη μικρη προβολη; ΡωτΝαω εγω τωρα.......
Vroom !!
Το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό. Ισως όμως να είμαι απλά καχύποπτος.
(Από την άλλη, είναι εξακριβωμένο ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο; ;))
κραταω το 8-12 ωρες εργασιας και η πληρωμη και θυμαμαι κατι τετοιους τυπους το 81-83 με το μουσι τους και την "μαγκια"που τρουπωναν οπως ελεγε και ο Βουτσας.
Σοβαρα ο τυπος χτυπησε και εδω μεσα;Πριν 1 μηνα περιπου καλουσε τις λεσχες εδω στην Θεσσαλονικη ως εκπροσωπος του συριζα για τον μοτοσυκλετισμο και παρομοιες μπουρδες για διαλογο και μπλα μπλα μπλα.Ειναι υπαρκτος λοιπον!:confused:
Ρε μη δείτε άνθρωπο να πάει στα εξωτερικά και να προκόψει, αμέσως να πέσετε να τον φάτε.
Δεν φτάνει που μας φέρνει τεχνογνωσία, δεν φτάνει που μας κάνει την χάρη να μας μάθει 5-10 πράγματα να μπούμε σε μία σειρά, του τη λέτε κι από πάνω. Όλα τα ξέρετε ρπμ, ακόμα και το τρέφεν.
Βρε ουστ Ελληναράδες, από κάτι τέτοιους σαν κι εσάς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Μπορεί να βάλει κάποιος τη συνέντευξη εδωπέρα, μιας και δε μπορώ να τη δώ :(
Προσωπικά δεν έχω βγάλει συμπερασμα..
Συνήθως για να γίνει κάτι μεγάλο χρειάζονται άνθρωποι με τρέλα, θράσος, φαντασία...
Δεν έχω κάτι μαζί του για να εύχομαι την αποτυχία του, τουναντίον, αν πετύχει να φτιάξει καμιά πιστούλα, ή να συμμαζευτούν λίγο τα πράγματα και οι δράσεις, ενδεχομένως να βελτιωθεί ο μοτοσυκλετισμός στην Ελλάδα... Τώρα περί συχνής αναφοράς του Σύριζα, ομολογουμένως δεν περνά απαρατήρητη, και δίνει ένα κομμάτικό στίγμα στην προσπάθεια, και αυτό είναι κρίμα...
karellen
25/02/2015, 08:50
πλην κανα δυο εξαιρεσεων, τιποτα απολυτως! οι λεσχες, οι ομοσπονδιες, οι συλογοι, και οι ομαδες τυπου "μοτο αλανια" κτλ
υπαρχουν μονο και μονο για να ικανοποιησουν την εγωπαθεια ορισμενων να ονομαζονται "προεδροι" και να πουλανε αρχηγηλικι...
Πόσα + ρε φίλε,πόσα συν.
Άπειρα. :beer:
Cpt. Haddock
25/02/2015, 08:52
Ρε μη δείτε άνθρωπο να πάει στα εξωτερικά και να προκόψει, αμέσως να πέσετε να τον φάτε.
Δεν φτάνει που μας φέρνει τεχνογνωσία, δεν φτάνει που μας κάνει την χάρη να μας μάθει 5-10 πράγματα να μπούμε σε μία σειρά, του τη λέτε κι από πάνω. Όλα τα ξέρετε ρπμ, ακόμα και το τρέφεν.
Balades, παρακαλω :p
Vroom !!
Το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό. Ισως όμως να είμαι απλά καχύποπτος.
(Από την άλλη, είναι εξακριβωμένο ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο; ;))
Ναι δυστυχώς, το μαρτυράει η φωτό που έχει στο λινκ. Αλλά ρπμ τόσοι νοματαίοι διαβάζουν αυτό το φόρουμ, τόσοι ασχολήθηκαν μαζί του όταν έκανε την εμφάνισή του στο φόρουμ, έπρεπε ο Βαγγέλης από την αλλοδαπή να μας ανοίξει τα μάτια???
amyroukai
25/02/2015, 08:56
Μπορεί να βάλει κάποιος τη συνέντευξη εδωπέρα, μιας και δε μπορώ να τη δώ :(
δεν μπορεί να γίνει κόπι-πέιστ γιατί δεν το επιτρέπει το site.
Και το καταστατικό, το ξεχάσαμε:
http://bikeit.gr/newsfromworld/175-newsfromworld/6143-nea-kosmou-2015-eom-omospondia-motosikletiston.html
Ο σκοπός είναι η διάδοση του υγιούς μοτοσικλετισμού σε πανελλαδική κλίμακα σε όλες του τις μορφές, πολιτιστική, κοινωνική, περιηγητική, αθλητική, συγκοινωνιακή, ψυχαγωγική, συνδικαλιστική.
Θα ανταλάσσονται πληροφορίες συμβουλές κλπ μέσω του φόρουμ της λέσχης... ;)
Θα εκδόσει περιοδικό και θα προβάλλεται στα μέσα...
Θα κάνει παραγωγή ταινιών εκπαιδευτικών...
Θα κάνει παροχή οδικής βοήθειας....
Θα φτιάξει πίστα...
Θα φτιάξει νέους κανονισμούς αγώνων...
Εγγραφή μέλους ευρώ τριακόσια (300) και θα έχει δικαίωμα στο 10% των εσόδων από κάθε εκδήλωση.
Δεν θα σας χαλάσω την έκπληξη, μπείτε να δείτε υποχρεώσεις και δικαιώματα προέδρου, γενικού γραμματέα κλπ. Μάτζι θεέ μεγαλούργησες πάλι...
lykourgi
25/02/2015, 09:05
Ναι δυστυχώς, το μαρτυράει η φωτό που έχει στο λινκ.
Μάλιστα.
Αρα μάλλον "ψαχτική" ήταν η συμμετοχή του εδώ.
+1000
Το ιδιο και ολοι οι
mod, admin,senior member, pareaki member κλπ....
(και πολλοι αλλοι διχως γκομενα)
:rotflmao:
Μακρυα και αγαπημενοι....
Που ειναι εκεινο το απιθανο θεμα που ειχε ανοιξει ρε σεις;
Δεν μπορω να το βρω.
Σβηστηκε;
έχει id εδω μέσα ο Μάτζι?
έχει id εδω μέσα ο Μάτζι?
id ???
id ???
όνομα, ταυτότητα, nickname κτλ
προσπαθω να ανακαλέσω που τον ξέρετε πρίν απο την συγκερκιμένη συνέντευξη
το χω χάσει και εσείς τρολάρετε εξτασιασμένοι χωρίς να εξηγήτε σε εμάς τους αδαής
:cool:
όνομα, ταυτότητα, nickname κτλ
προσπαθω να ανακαλέσω που τον ξέρετε πρίν απο την συγκερκιμένη συνέντευξη
το χω χάσει και εσείς τρολάρετε εξτασιασμένοι χωρίς να εξηγήτε σε εμάς τους αδαής
:cool:
Δες στους φιλους στο προφιλ μου.
Απ'οτι καταλαβα οποιος του απαντουσε στα θεματα του, τους εστελνε αιτηματα φιλιας.
amyroukai
25/02/2015, 11:19
Ψαξε τη φραση "είμαι κοντος" και θα τον βρεις
Εντιτ Ρε γαμωτη, εγω το εσβησα το τρολακι μολις την εκανε... παει το βυσμα με τον γ.γ.
amyroukai
25/02/2015, 11:21
Που ειναι εκεινο το απιθανο θεμα που ειχε ανοιξει ρε σεις;
Δεν μπορω να το βρω.
Σβηστηκε;
Το ΠΟΛΥ ωραιο θεμα ναι.
Το ΠΟΛΥ ωραιο θεμα ναι.
Μ@λακια.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι.
amyroukai
25/02/2015, 11:26
Μ@λακια.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι.
Το μονο που μενει ν'ακουσω ειναι οτι ο Καρλοθ Εθπελετα της dorna ειναι ο Νταλτον...
Ξαναλεω, να αιτηθουμε επαναφορα... Μνημειο στον ΓΓ ενα θρεντ σαν το μπόι του!
Το μονο που μενει ν'ακουσω ειναι οτι ο Καρλοθ Εθπελετα της dorna ειναι ο Νταλτον...
Ξαναλεω, να αιτηθουμε επαναφορα... Μνημειο στον ΓΓ ενα θρεντ σαν το μπόι του!
Λοιπον θα αιτηθουμε στον Ψηλο(με την βαυβαρικη μ@λακια:D) επαναφορα του κοντοΦρεντ............
amyroukai
25/02/2015, 11:35
Λοιπον θα αιτηθουμε στον Ψηλο(με την βαυβαρικη μ@λακια:D) επαναφορα του κοντοΦρεντ............
Τη βαυαρια ψαξε την σε ξενα χερΓια... Δεν κυκλοφορει στους κυκλους μας πια.
πω πω ρε φιλε τι είχα χάσει :lol:
θεός
γεια σου ρε Βαγγέλη γίγαντα. Σερλοκ Χολμς και έτσι.
PS. βρήκανε γνωστούς σε δημόσιες διοκητικές θέσεις που δεν είναι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και λιγουρευτηκαν και αυτοί με τη σειρά τους. τόσα χρόνια ο γείτονας πως τα κανε τα λεφτα.
σειρά να κάνουμε και εμείς απο καμια επιχορήγηση.
amyroukai
25/02/2015, 12:05
Συνταξιουχος επιτρεπεται να εργαζεται δηλαδης...;
gior-gos
25/02/2015, 12:37
Αφου εφτιαξε τα πραγματα στο ποδοσφαιρο (αν θυμαμαι καλα κατι με ποδοσφαιρο δεν ασχολουνταν?) αποφασισε να φτιαξει τα πραγματα και στη μοτοσυκλετα :sick:
tsompanis
25/02/2015, 12:39
Νομιζω ανακτηση δεν πρεπει να παιζει...δεν ξερω για αυτην την πλατφορμα
παντως εδω προβλεπω 50 σελιδες και χωρις καν να εχει ποσταρει!!
Ουτε ο Τσακ Νορις!!!χαχαχαχαχα α α
theofilos888
25/02/2015, 13:05
Συνταξιουχος επιτρεπεται να εργαζεται δηλαδης...;
Φυσικα και επιτρεπεται φτανει να ασχολείται με τα κοινα....
amyroukai
25/02/2015, 13:13
Αφου εφτιαξε τα πραγματα στο ποδοσφαιρο (αν θυμαμαι καλα κατι με ποδοσφαιρο δεν ασχολουνταν?) αποφασισε να φτιαξει τα πραγματα και στη μοτοσυκλετα :sick:
Δηλαδη αφου εμεις αυτο και μετα εκεινοι το αλλο και οταν το διπλα και οταν οι αλλοι εδω εμεις εκει.
Eversman
25/02/2015, 13:27
Τρεφφεν. Βόλτα γερμανικού τύπου, με μεγάλα ον οφ με τριβαλιτσο υποχρεωτικά που καταλήγει σε παρτι με αστεια ρουχα και μεγάλο φαγοπότι και απο το ελληνικό "τρεφομαι" (εμεις οταν φτιαχναμε γλωσσα οι αλλοι ουτε καρβουνα για τοιχογραφιες δεν ηξεραν να φτιαξουν) σε άπταιστα Γερμανικά βγήκε η λέξη "τρεφφεν". Για, για, νατουρλιχ.
Φαρστέιν καμαράντες (κοίτα να δείς τί μαθαίνεις!)
Bob_o_mastoras
25/02/2015, 14:25
Φαρστέιν καμαράντες (κοίτα να δείς τί μαθαίνεις!)
Vamos compañeros!! Viva el nuestro presidente!! (που λεμε και 'μεις οι λαζοισπανοι :lol:) :p:p:p:p
Λοιπον αυτο ειναι το θεμα της δεκαετιας!! Ακονιστε τα πληκτρολογια σας!! Θα πεσει πολυ τρολια!! :lol:
Θα πρεπει επισης καπως να ανακτηθει το πρωτο θρεντ του Προεδρου. Δεν γινεται να το χασουμε! Αποτελει πολιτιστικο μνημειο πλεον!
Θα πρεπει να αποσταλει στα μελη της λεσχης να το εχουν ως Ιερο κειμενο. "Ματζι, εργα και ημερες"
Pan (dvs)
25/02/2015, 14:29
Ολοι με το δαχτυλο στο μελι.
...... "Ματζι, εργα και ημερες"
amyroukai
25/02/2015, 15:00
Θα έρθει μιά μέρα που θα γραφεί με χρυσά γράμματα η βιογραφία του γενικού γραμματέα και όλοι εσείς που τον λοιδορήσατε στο παρελθόν από πληκτρολογίου και όχι μόνο, θα δείτε τι θα πάθετε... Σας δόθηκε η ευκαιρία να γίνετε μέρος της ιστορίας και την πετάξατε στα σκουπίιιιιιδια. Θα σας δείξει ο Μάτζι πως το απλώνεις το πλοκάμι, γατάκια...
akis_trevor
25/02/2015, 15:03
ρε σεις σιγα μην μπηκε για ψαχτικη....1,5-2 χρονια πριν.
θελουμε το θεμα λεμε!ολικη επαναφορα magi και τα μυαλα στα καγκελα.....
amyroukai
25/02/2015, 15:31
Καλοκαιρι του 14 ηταν... ποια χρονια;
lykourgi
25/02/2015, 15:36
Ετσι θυμάμαι και εγώ. Πρόσφατα ήταν.
Απλά έπεσε κράξιμο από την αρχή και δεν προχώρησε στα περαιτέρω.
ναι ντάξει. λόγια
pm/ mail το χει στείλει κανένας? ή το χουμε για εμάς μόνο?
Ποιος ήταν αυτός ο θεός και τον έχασα ρε γαμώτο, :confused:
Bob_o_mastoras
25/02/2015, 15:46
Δεν ηταν καλοκαιρι. Ηταν ανοιξη του '14. Το θυμαμαι σα χθες... Ωραιες εποχες.. :ZZZ:
Ημουν ψαρακας τοτε και δυστυχως δεν τρολαρα στο βαθμο που αρμοζε σε ενα τετοιο thread. :D
amyroukai
25/02/2015, 15:52
Μεχρι αυγουστο που ψωνισε επαιζε δυνατα.
Bob_o_mastoras
25/02/2015, 15:53
Eν τω μεταξυ, ειναι δυνατον να ζητανε 300 ευρω συνδρομη το χρονο;;;
Μηπως μεσω υπογειων οδων το συνδεει ο Συριζας με την αποπληρωμη του χρεους;; :confused: Μηπως περιλαμβανεται η λεσχη αυτη στα ψιλα γραμματα του email Βαρουfunky;; :confused: Μηπως επιβληθηκε ως μετρο απο τον Σοιμπλε ο οποιος εστειλε απο περυσι το Ματζι στην Ελλαδα ως πρακτορα των γερμανικων συμφεροντων;; :confused: Μηπως με οχημα τη λεσχη αυτη θα κληθουμε ολοι οι μοτοσυκλετιστες να πληρωνουμε 300 ευρω το χρονο ως νεο ΕΝΦΙΑ μοτοσυκλετας;; :confused:
Πολλα και σημαντικα τα ερωτηματα συντροφοι.. :hmm:
Πρεπει να καλεστει το συμβουλιο των σοφων γεροντων του φορουμ. :a024:
Ρε σεις αλήθεια πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο ? :confused:
tzimidis
25/02/2015, 15:56
Ρε σεις αλήθεια πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο ? :confused:
To idio , adiaireto kai omoousio....
Δεν ηταν καλοκαιρι. Ηταν ανοιξη του '14. Το θυμαμαι σα χθες... Ωραιες εποχες.. :ZZZ:
Ημουν ψαρακας τοτε και δυστυχως δεν τρολαρα στο βαθμο που αρμοζε σε ενα τετοιο thread. :D
3 /5 ithele 1000ari kopsoxronia
5/5 itan kontos
kanadyo meres meta itan to epiko ton epikon.
akis_trevor
25/02/2015, 15:58
οντως λαθος μου 1 χρονος παει...
τον νοσταλγω πολυ και μου φαινεται παραπανω γιαυτο...:cry:
lykourgi
25/02/2015, 16:03
τον νοσταλγω πολυ και μου φαινεται παραπανω γιαυτο...:cry:
Να του στείλουμε ένα απολογητικό email λοιπόν.
"Ξέρεις........ παρεξηγήσαμε, μας έλειψες, γύρνα πίσω κλπ κλπ"
:lol:
amyroukai
25/02/2015, 16:04
Και τωρα βλεπω, μας στολισε πριν φυγει... Η κακια μας τον ωθησε στο να φτιαξει μια ομοσπονδια φαρο βοηθειας, γνωσης, ομοψυχιας και ηθους.
Ρατσισμος στο φουλ..ατυχησες για βοηθεια απο εδω κοπελια...
Δεν θα ξαναδουμε τετοια θρεντ. Ο γενικος γραμματεας θα βοηθαει ολες τις κοπελιες. Μονος του, αν χρειαστει.
akis_trevor
25/02/2015, 16:05
Να του στείλουμε ένα απολογητικό email λοιπόν.
"Ξέρεις........ παρεξηγήσαμε, μας έλειψες, γύρνα πίσω κλπ κλπ"
:lol:
εισαι ενας κοντος θεος κλπ....
μεσα!!!:lol:
μα πατηναρια τα μαρσπιε;;;;:bawl:
amyroukai
25/02/2015, 16:07
Το οτι ο κοντος αγορασε απο τον Κοντη, που το πας. Τυχαιο;
dimmie_72
25/02/2015, 16:08
φαντάσου λέει να δεις του χρόνου τον Dalton στον υπουργό μεταφορών ειδικό σύμβουλο μοτοσυκλέτας... :faint:
tzimidis
25/02/2015, 16:11
φαντάσου λέει να δεις του χρόνου τον Dalton στον υπουργό μεταφορών ειδικό σύμβουλο μοτοσυκλέτας... :faint:
:cry::cry:
amyroukai
25/02/2015, 16:15
Eν τω μεταξυ, ειναι δυνατον να ζητανε 300 ευρω συνδρομη το χρονο;;;
Δεν έχω καταλάβει αν αυτά είναι για τις λέσχες μελλοντικά μέλη ή αν είναι για το κάθε φυσικό πρόσωπο.
Είναι τιμές γερμανίας πάντως.
Αλλά από την άλλη κύριε, το φτηνό το λέσχη το τρώνε οι σκύλοι. Ο μάτζι είναι Premium product.
Και ο μόνος που έχει ως όρο στο καταστατικό ότι είναι ο έχων ΟΛΕΣ τις εξουσίες, δεν τον αντικαθιστά κανείς και έχει μισθό.
To φοβερό είναι πώς ο τύπος που έκλαιγε κι' έσκουζε κι' έσκιζε τις κυλόττες του
για ν' αγοράσει κοψοχρονιά μοτοσυκλέττα, τώρα θέλει κι' έμμισθους υπαλλήλους στο
μαγαζάκι του...........................
Φαντάζομαι πώς θα συμπεριφέρεται στους υπαλλήλους του ο: ''εμένα η γυναίκα μου
είναι Γερμανίδα..........''
amyroukai
25/02/2015, 17:17
Το είπε, 12ωρο.
300 € για τη κάθε λέσχη μάλλον ζητάει ,
150 νομίζω είναι τώρα στη Μοτοε .
Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος :)
tzimidis
25/02/2015, 17:20
Opa opa,
Gia na leme ton kybo kybo kai ton magi magi,
Den einai o exon oles tis ypereksousies, apla einai o Monos emmisthos.
apo tin alli ta 300 € einai to kostos gia kathe melos , alla melos mporei na ginei mono lesxi, oxi fysika prosopa. Ara to kostos diaireitai sta meli kathe lesxis, epipleon de epistrefetai sto telos tis xronias.
e re pstm, ekprosopos typou tou megalodynamou egina........
amyroukai
25/02/2015, 17:23
Κάτσε, το πλερωνς, μετά το παιρνς πισ'... Και μετά; την επόμενη χρονιά;
Επίσης ξαναδιαβασε, ο προεδρος δεν κανει κιχ μόνος του και υποκαθίσταται. Ο ταμίας επίσης. Ο υπερεξουσιαζων είναι ο γγ.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=140968&page=3
καλά όλα αυτά,
κανα treffen θα κάνουμε?
:smokin:
amyroukai
25/02/2015, 17:28
Τοτε, τοτε 1800 Βαγγέλη. Τώρα έχει το μέλλον όλων των μοτοσικλετών στα χέρια του. Και των γυναικών επίσης.
amyroukai
25/02/2015, 17:29
καλά όλα αυτά,
κανα treffen θα κάνουμε?
:smokin:
Λίγο καλύτερο καιρό...
Bob_o_mastoras
25/02/2015, 17:29
Κάτσε, το πλερωνς, μετά το παιρνς πισ'... Και μετά; την επόμενη χρονιά;
Επίσης ξαναδιαβασε, ο προεδρος δεν κανει κιχ μόνος του και υποκαθίσταται. Ο ταμίας επίσης. Ο υπερεξουσιαζων είναι ο γγ.
Moντελο Βορειας Κορεας! Κιμ Γιονγκ Ματζ supreme leader!!
331724
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=121696&page=3
ποστ 107!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bob_o_mastoras
25/02/2015, 17:59
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=121696&page=3
ποστ 107!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eιδες τι τραβαει ο Προεδρος;;;
Θα έρθει μιά μέρα που θα γραφεί με χρυσά γράμματα η βιογραφία του γενικού γραμματέα και όλοι εσείς που τον λοιδορήσατε στο παρελθόν από πληκτρολογίου και όχι μόνο, θα δείτε τι θα πάθετε... Σας δόθηκε η ευκαιρία να γίνετε μέρος της ιστορίας και την πετάξατε στα σκουπίιιιιιδια. Θα σας δείξει ο Μάτζι πως το απλώνεις το πλοκάμι, γατάκια...
Λυσαξατε που χασατε τα κονε.
Μονο εγω τον κρατησα στον κυκλο των φιλων μου.
:cry: