View Full Version : γριπς και μανετες
Δεν ξέρω αν γράφω στην σωστή ενότητα. ..
όπως ξέρετε έχω αλλάξει μπροστινό και έχω βάλει και τιμόνι fatbar...Τώρα θέλω να αλλάξω μανετες φρενου και συμπλέκτη γιατί είναι απλά άθλιες και αβολες..Επίσης θέλω να αλλάξω και γκριπς. ...Έχω βρει πολλά στο car.gr αλλά έχω αμφιβολίες για το αν οι μανετες και τα γκριπς που θα αγοράσω θα ταιριάζουν στο τιμόνι μου
devil's animal
25/02/2015, 15:48
οχι στο τιμονι σου δεν θα ταιριαζουν γιατι...
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΜΟΝΙ!!!!
devil's animal
25/02/2015, 15:52
τιμονι έχω όχι κλιπ ονς
μπινια...
ποιος κοροϊδεύει τώρα. ..αν δεν είσαι πρόθυμος να βοηθήσεις απλά μην γράφεις
akis_trevor
25/02/2015, 15:56
τιτλος:γριπς και μανετες
αμ οι μανετς' εχουν γριπς,τοτε να τς δως' χαπ να γιανουν.
devil's animal
25/02/2015, 16:00
ποιος κοροϊδεύει τώρα. ..αν δεν είσαι πρόθυμος να βοηθήσεις απλά μην γράφεις
τι να μην γραφω ρε μικρε Θεε του πληκτρολογιου και της τρολιας...
εχεις avatar απο ενα wannabe μηχανακι ss...
ηθελες να βαλεις τιμονι και ειχες ανοιξει και θεμα με φωτο του cbr σου...νατο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=142648&p=2508180&viewfull=1#post2508180)
δεν εβαλες καινουργιες φωτο, ουτε ενημερωσες οτι αλλαξες τα clip ons και εβαλες τιμονι...
οχι τιποτα αλλο, αλλα ειναι κριμα να χανουμε το θεαμα...
εχεις βαλθει να μας τρελανεις τρολλαροντας μας...
στη τελικη πηγαινε στα μαγαζια που πουλανε τις μανετες κα τα γκριπς και ρωτα τους πωλητες ποια κανουν, τι σου αρεσει και αλλα πολλα και ομορφα που ειμαι σιγουρος οτι θα εκτιμησουν...
:beer::beer::beer:
akis_trevor
25/02/2015, 16:00
νιώθεις αστείος τώρα?
δεν νιωθω...γενικα..
προτιμώ να ρωτήσω εδώ μέσα πάρα να κάνω 50 χλμ να πάω και 50 να γυρίσω για να δω μανετες...
δεν είναι όλη η Ελλάδα Αθήνα και Θεσσαλονίκη
devil's animal
25/02/2015, 16:09
προτιμώ να ρωτήσω εδώ μέσα πάρα να κάνω 50 χλμ να πάω και 50 να γυρίσω για να δω μανετες...
δεν είναι όλη η Ελλάδα Αθήνα και Θεσσαλονίκη
η Κοζανη δλδ που δηλωνεις στο προφιλ σου δεν εχει μοτομαγαζα...
και πες οτι δεν εχει...
τι απαντησεις περιμενεις να παρεις μεσα απο ενα forum για τις μανετες και τα γκριπς του παρταλιου σου οταν εσυ ο ιδιος που εχεις το τιμονι μπροστα σου (το οποιο δεν μας το εχεις δειξει ουτε σε φωτο) δεν ξερεις αν ταιριαζουν επανω...
δλδ ποσο τρολ θα γινεις?
αν κάνεις τα χιλιόμετρα θα δεις και πως πάει το μοτέρ βρε σμπρε σμπρε.Εκει στα σκρκα δεν εχει μαγαζιά;
μένω 50 χλμ έξω απ την Κοζάνη. .ήθελες δλδ να δηλώσω ακριβή τόπο διαμονής. ..ρωτάω να μάθω αν όλα τα τιμόνια έχουν ίδιο πάχος και αν όλες οι μανετες κουμπώνουν σε φρένο συμπλέκτη
devil's animal
25/02/2015, 16:16
μένω 50 χλμ έξω απ την Κοζάνη. .ήθελες δλδ να δηλώσω ακριβή τόπο διαμονής. ..ρωτάω να μάθω αν όλα τα τιμόνια έχουν ίδιο πάχος και αν όλες οι μανετες κουμπώνουν σε φρένο συμπλέκτη
οχι.
ευχαριστηθηκες τωρα?
amyroukai
25/02/2015, 16:19
Σόρι κιόλας, αλλά ΟΛΑ τα τιμόνια Φ22 δεν είναι στο κομμάτι των γκριπ; Τι συζητάμε;
dimmie_72
25/02/2015, 16:22
μένω 50 χλμ έξω απ την Κοζάνη.
φίλε μήπως θα σενδιέφερε να γίνεις στην περιοχή σου εκπρόσωπος μιας νέας ομοσπονδίας που φτιάχνεται τώρα και θα έχει πανελλήνια παρουσία;
φίλε μήπως θα σενδιέφερε να γίνεις στην περιοχή σου εκπρόσωπος μιας νέας ομοσπονδίας που φτιάχνεται τώρα και θα έχει πανελλήνια παρουσία;
Πνίγηκα. :cry:
dimmie_72
25/02/2015, 16:25
Πνίγηκα. :cry:
σταμάτα ρε, σοβαρά μιλάω
amyroukai
25/02/2015, 16:25
πες αλήθεια, έστειλες πμ στον Μάτζι και σου έταξε μεσιτεία.
dimmie_72
25/02/2015, 16:28
πες αλήθεια, έστειλες πμ στον Μάτζι και σου έταξε μεσιτεία.
τς, τς, τς... υποθήκες για το μέλλον
Σόρι κιόλας, αλλά ΟΛΑ τα τιμόνια Φ22 δεν είναι στο κομμάτι των γκριπ; Τι συζητάμε;
είσαι σίγουρος?
SHOOTER045
25/02/2015, 16:49
Μέτρα το και πες μου.
Έχεις πμ
Cpt. Haddock
25/02/2015, 17:30
:moutza::lol:
γκριπς και χειρολαβές είναι το ίδιο?
εγώ θέλω να αλλάξω μόνο χειρολαβές
Pan (dvs)
25/02/2015, 18:12
τι να μην γραφω ρε μικρε Θεε του πληκτρολογιου και της τρολιας...
εχεις avatar απο ενα wannabe μηχανακι ss...
ηθελες να βαλεις τιμονι και ειχες ανοιξει και θεμα με φωτο του cbr σου...νατο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=142648&p=2508180&viewfull=1#post2508180)
δεν εβαλες καινουργιες φωτο, ουτε ενημερωσες οτι αλλαξες τα clip ons και εβαλες τιμονι...
οχι τιποτα αλλο, αλλα ειναι κριμα να χανουμε το θεαμα...
εχεις βαλθει να μας τρελανεις τρολλαροντας μας...
στη τελικη πηγαινε στα μαγαζια που πουλανε τις μανετες κα τα γκριπς και ρωτα τους πωλητες ποια κανουν, τι σου αρεσει και αλλα πολλα και ομορφα που ειμαι σιγουρος οτι θα εκτιμησουν...
:beer::beer::beer:
η Κοζανη δλδ που δηλωνεις στο προφιλ σου δεν εχει μοτομαγαζα...
και πες οτι δεν εχει...
τι απαντησεις περιμενεις να παρεις μεσα απο ενα forum για τις μανετες και τα γκριπς του παρταλιου σου οταν εσυ ο ιδιος που εχεις το τιμονι μπροστα σου (το οποιο δεν μας το εχεις δειξει ουτε σε φωτο) δεν ξερεις αν ταιριαζουν επανω...
δλδ ποσο τρολ θα γινεις?
Αμφισβητεις τους θεσμους και αυτο δε με αρεσει καθολου.
......... πάρα να κάνω 50 χλμ να πάω και 50 να γυρίσω για να δω μανετες...
Ε, άμα κάνεις τον κόπο και πάς, πέρνα κι' από κάνα κωλάδικο να δείς και κάναν κ@λο.....................
endopandou
25/02/2015, 18:23
είσαι σίγουρος?
AΝ έχεις βάλει φατ μπαρ είναι φ22. Υπάρχουν τιμόνια που δεν είναι φ22 αλλά δεν είναι φατ μπαρ. Βασικά δεν ξέρω αν γνωρίζεις τι είναι το φατ μπαρ.
Δείξε μας μια φωτό ντε... :wave2:
Ε, άμα κάνεις τον κόπο και πάς, πέρνα κι' από κάνα κωλάδικο να δείς και κάναν κ@λο.....................
αστείος vol?
δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα.
Αν εχεις ταλ7 που χρειαζονται για την αγορα τους, δες κατα rizoma μερια
Μανολης67
25/02/2015, 18:34
για κανονικο (22mm) ή για fat bar (28.6mm)
Αγόρασα αλουμινίου Γκριπ
(22 Ευρώ) και ο πωλητής μου είπε ότι OΛA τα μανήσια τιμόνια είναι 22χιλ.....:)
theofilos888
25/02/2015, 18:38
Αυτα τα τιμονια, τα απλα, ειναι φ 22 και φ 24. 22 το αριστερό του συμπλεκτη και 24 του γκαζιου λογω του κοκκαλου (αυτο το ασπρο πλαστικό που εχει τις ντιζες επανω ).
Αυτή την στιγμή δεν έχω φώτο να σας δείξω. ..
το τιμόνι το αγόρασα δεν είναι το μαμά που είχε το μηχανάκι (κλιπ ονς είχε )
Εμένα μου αρέσει ο σουτερ που στέλνει και πμ για να βοηθήσει. :beer:
endopandou
25/02/2015, 18:42
(κλιπ ονς είχε ) Αφάνταστο... :D
Πως έβαλες πάνω το φατ μπαρ? Με τι τρόπο?
Αφάνταστο... :D
Πως έβαλες πάνω το φατ μπαρ? Με τι τρόπο?
Ηλεκτροκόλληση;;;;;;;;;;;;
Μανολης67
25/02/2015, 18:53
Αυτα τα τιμονια, τα απλα, ειναι φ 22 και φ 24. 22 το αριστερό του συμπλεκτη και 24 του γκαζιου λογω του κοκκαλου (αυτο το ασπρο πλαστικό που εχει τις ντιζες επανω ).
Σωστά, του γκαζιού είναι πιο χοντρό, και δεν μπαίνει με τίποτα ανάποδα,όταν όμως τα ζητάς, σου δίνουν 22, ζευγάρι (πακέτο)
έβγαλε τα κλιπ ονς τρύπησε την τιμονοπλακα και έβαλε καβαλετα και το τιμόνι
Τελικά τι Φ να πάρω?
;)
331731
amyroukai
25/02/2015, 19:08
Εμένα μου αρέσει ο σουτερ που στέλνει και πμ για να βοηθήσει. :beer:
Ναι αλλά όταν είναι να πει προσωπικά με τα φιλαράκια του ή να δώσει email το κάνει ανοιχτά...
ρε παίδες τα fat bar είναι 28 εκεί που πΧιάνει το καβαλέτο. Στα άκρα εκεί που είναι διακόπτες και γκριπ πάλι 22 είναι. (ή λέω χονδρές βλακείες; )
dimmie_72
25/02/2015, 19:12
Τελικά τι Φ να πάρω?
άμα είναι για εδώ μικρό, γιατί τα κεφαλαία τα απαγορεύουν... :nono:
amyroukai
25/02/2015, 19:29
Ντάλτον παιδί μου, το τιμόνι σου δεν μπορείς να το μετρήσεις με ένα χαρακάκι τι πάχος έχει; Αν πας εκεί που βιδώνει το αντίβαρο και το βγάλεις, θα δεις. Ή αφού είναι αλλαγμένο ίσως γράφει επάνω πόσο είναι.
ωραία για να μην σας παιδεύω θα μετρήσω αύριο και θα πράξω αναλογ αναλόγως. ...
με τις μανετες τι παίζει. όλες κάνουν?
amyroukai
25/02/2015, 19:35
ωραία για να μην σας παιδεύω θα μετρήσω αύριο και θα πράξω αναλογ αναλόγως. ...
με τις μανετες τι παίζει. όλες κάνουν?
όχι φυσικά, πρέπει να πάρεις για το μηχανάκι σου.
το φρένο είναι το "μαμά"; Ο συμπλέκτης; Αν όχι, από όποιο μοντέλο τα πήρες.
dimmie_72
25/02/2015, 19:48
περίμενε λίγο να βάλεις πρώτα τον 600 και το usd μήπως δεν κάνουν μετά
το usd το φοράω αδερφέ. .Τώρα θα πάω για το μονομπρατσο πίσω
theofilos888
25/02/2015, 19:52
Οκ στο λεω απο τωρα. Ψαχνεις για μονομπρατσο απο μπρος η rvf η vfr 400. Κ ο θεος μαζι σου με το μεγατρολλαρισμα.....
SHOOTER045
25/02/2015, 20:40
Ναι αλλά όταν είναι να πει προσωπικά με τα φιλαράκια του ή να δώσει email το κάνει ανοιχτά...
ρε παίδες τα fat bar είναι 28 εκεί που πΧιάνει το καβαλέτο. Στα άκρα εκεί που είναι διακόπτες και γκριπ πάλι 22 είναι. (ή λέω χονδρές βλακείες; )
Του έστειλα κάτι και για μην θεωρηθεί διαφήμιση το έκανα με πμ.
Το αν έδωσα το μειλ μου στον αέρα χέστηκε η φατμε στο αλώνι.
Ούτε κρυψίνους είμαι, ούτε anonymous είμαι ,ούτε φοβάμαι.
Μα
amyroukai
25/02/2015, 20:43
το usd το φοράω αδερφέ. .Τώρα θα πάω για το μονομπρατσο πίσω
καμμιά φωτό δεν έχεις βάλει. τόσο τρόλινγκ, κλείσε και κανένα στόμα...
καμμιά φωτό δεν έχεις βάλει. τόσο τρόλινγκ, κλείσε και κανένα στόμα...
331735
αυτη κανει;
Κλεινει κανενα στομα;
amyroukai
25/02/2015, 20:50
δεν απαντώ, κόκκινη, μπαν, εξορκισμός.
δεν απαντώ, κόκκινη, μπαν, εξορκισμός.
Για να σε δω!
Αυτη τι Φ εχει;:D
theofilos888
25/02/2015, 20:52
Για να σε δω!
Αυτη τι Φ εχει;:D
Καλο φ.... καλοοοοοοοοο
Ενας ενας βγαινετε απο τις φωλιες σας......:bawl:
σχετικά με τις μανετες θα πείτε τίποτα ?
amyroukai
25/02/2015, 20:56
σχετικά με τις μανετες θα πείτε τίποτα ?
στο είπα ήδη Δάλτονα, αφού είναι στοκ θα ζητήσεις για CBR400, απλά.
theofilos888
25/02/2015, 20:56
Ενας ενας βγαινετε απο τις φωλιες σας......:bawl:
Περιμεναμε να κανεις την αρχη.........
Δεν θέλω να βάλω ίδιες με αυτές που έχω τώρα. .δλδ τις στοκ
Bob_o_mastoras
25/02/2015, 21:04
Δεν θέλω να βάλω ίδιες με αυτές που έχω τώρα. .δλδ τις στοκ
Ναι βρε αγορι μου! Θα παρεις after market αλλα για cbr 400. Aυτο λεμε. Απλα το κουμπωμα τους θα ειναι το ιδιο.
ρε αρχηγοπουλο, θα πας σε ένα μαγαζι και θα ζητήσεις καστομ μανετες για το μοντελο της μηχανης σου!
οσο για τα γκριπς ότι και να διαλέξεις μπαινει αφου όλα μα όλα και σε ολες τις μηχανες είναι ιδιων διαστασεων, ειτε εχουν κλιπ-ον ειτε φατμπαρ ειτε κανονικο τιμονι,
οποτε το τι θα βαλεις είναι καθαρα θεμα γουστου! τι δεν καταλαβαίνεις πια? κινεζικα γραφουμε ρε πστμ???
Βαλε τις ISR που εβαλε και ο bonepeeler.
Kαι μην ακουσω μ@λακιες οτι ειναι ακριβες.Για μια μουρη ζουμε.
dimmie_72
25/02/2015, 21:42
Βαλε τις ISR που εβαλε και ο bonepeeler.
δεν δουλεύουν καλά, αφού
kostaskk
25/02/2015, 21:56
εχω απο NSR αν σου κανουν δεν ξερω
δεν δουλεύουν καλά, αφού
Γι'αυτο θα ταιριαξουν στο υπολοιπο το συνολο..............
ρε αρχηγοπουλο, θα πας σε ένα μαγαζι και θα ζητήσεις καστομ μανετες για το μοντελο της μηχανης σου!
οσο για τα γκριπς ότι και να διαλέξεις μπαινει αφου όλα μα όλα και σε ολες τις μηχανες είναι ιδιων διαστασεων, ειτε εχουν κλιπ-ον ειτε φατμπαρ ειτε κανονικο τιμονι,
οποτε το τι θα βαλεις είναι καθαρα θεμα γουστου! τι δεν καταλαβαίνεις πια? κινεζικα γραφουμε ρε πστμ???
τις μανετες θα τις γουγλαρω να βρω κανένα Web μαγαζί. ..
για τα γκριπς είσαι σίγουρος. .με παίρνεις στο λαιμό σου
alexzafeir
25/02/2015, 22:24
λογικά θελεις να φτασεις εδω
331739
Διαλεξε μανετα
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=clutch+streetfighter&_from=R40%7CR40%7CR40&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xclutch+cbr400.TRS0&_nkw=clutch+cbr400&ghostText=&_sacat=0
331739
Διαλεξε μανετα
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=clutch+streetfighter&_from=R40%7CR40%7CR40&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xclutch+cbr400.TRS0&_nkw=clutch+cbr400&ghostText=&_sacat=0
μπα όχι
μονομπρατσο μεν αλλά κανονικά δισελο
βασικά αυτό το μοτέρ δεν είναι σίγουρα του nc29 και έχω και αμφιβολίες για το σασί
alexzafeir
25/02/2015, 22:40
μπα όχι
Έχεις βρει άνθρωπο να ανέβει μαζί σου σε αυτό που φτιάχνεις;
σιγουρότατος λεμε! παρτο λογικα! από τη στιγμη που η γκαζιερα σου ταιριαξε στο καινουριο τιμονι, λογικο και επομενο δεν είναι να ταιριαξει και οποιοδήποτε γκριπ? αφου όλα ιδια είναι!
αρκετούς. .ήμουνα έτοιμος να ρίξω τα λεφτά του μπροστινού σε κολο r1 και εξατμίσεις κάτω απ τον κολο αλλά μ είπαν ότι πρέπει να είναι καρμπόν τα εξατμισονια αλλιώς θα τρώει ζέστη ο πίσω. .Και έτσι το άφησα
dimmie_72
25/02/2015, 22:50
Λόγω Κοζάνης θα σούλεγα να βάλεις θερμαινόμενα αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει με τα ηλεκτρικά :rolleyes:
Λόγω Κοζάνης θα σούλεγα να βάλεις θερμαινόμενα αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει με τα ηλεκτρικά :rolleyes:
το σκεφτήκαμε και εμείς αλλά ο ανορθωτής ειναι ακόμα πιο ψυχρός
dimmie_72
25/02/2015, 23:05
το σκεφτήκαμε και εμείς αλλά ο ανορθωτής ειναι ακόμα πιο ψυχρός
όχι, λέω μη τα ανάβεις και κορνάρει :cool:
331739
Διαλεξε μανετα
μπα όχι
Έχεις βρει άνθρωπο να ανέβει μαζί σου σε αυτό που φτιάχνεις;
Ο συνοδηγος ειναι απαραιτητος γιατι καποιος πρεπει να σμπρωχνει σε αυτο το μηχανακι............
σωστός
μια φορά πηγαίναμε σιγά σιγά και είχα δευτερα μέσα (νομίζοντας πρώτη )
μου σβήνει και απορώ. ..πάω να το βάλω μπροστά με πατημένο συμπλέκτη κιχ αυτό (μόνο με πρώτη η νεκρά παίρνει ).
λέω πάει ανορθωτή έκαψε. άρχισα να ανεβάζω πυρετό και να αρχίζω να παίρνω τηλ να έρθουν να μας μαζέψουν. ..Καλά που δοκίμασε να το βάλει μπροστά ο άλλος αλλιώς θα το πήγαινα στον ηλεκτρολόγο
απο οτι φαινεται εχεις απολυτη εμπιστοσυνη στο μηχανακι σου:bawl:
Pan (dvs)
26/02/2015, 20:20
Να αγιασει το χερι Σου.
Να αγιασει το χερι Σου.
μυνημα που καπου δεν κολλαει με το υπολοιπο θρεντ, 15 ωρες μετα το προτελευταιο ποστ, νταλτον μπαναρισμενος....
εχασα κατι?? τι εγινε?? :confused:
amyroukai
26/02/2015, 21:58
το χέρι αυτού που τον μπΙναρε, εννοεί;
Bob_o_mastoras
27/02/2015, 03:01
Τι εγινε ρε μαγκες;;; Για πειτε... :a014:
O Μάτζι άφαντος , ο Ντάλτον μπαναρισμένος, θα το κλείσεται σε λίγο το μαγαζί..............
Αίσχος. Ξυπνουσαμε η οικογένεια το πρωί και διαβαζαμε νταλτον για να πάει καλά η ημέρα.
Λοιπόν, για να τελειώνουμε.
Διαπιστώνεται πως ένας χρήστης είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιεί διπλό username (alter ego ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε).
Ζητούνται οι απαραίτητες εξηγήσεις.
Εφόσον οι εξηγήσεις δε δίνονται ή δεν είναι ικανοποιητικές, τεκμαίρεται εσκεμμένη παραβίαση των κανόνων λειτουργίας του forum και λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα.
Ο λογαριασμός του χρήστη Dalt0n έχει αποκλειστεί (ban) για ένα μήνα από εμένα.
Κρίμα πάντως. Είναι ευχάριστη νότα ο δάλτονας.
Κρίμα πάντως. Είναι ευχάριστη νότα ο δάλτονας.
Αυτο να το πεις στον Λουκι Λουκ (http://www.moto.gr/forums/member.php?u=12974).............
:D
Pan (dvs)
27/02/2015, 14:08
το χέρι αυτού που τον μπΙναρε, εννοεί;
Αυτο ακριβως εννοουσα.
το χέρι αυτού που τον μΙναρε, εννοεί;
Αυτο ακριβως εννοουσα.
Καλύτερα τώρα.......
Ο dalton ειναι ίδεα και μετά άνθρωπος.Αν και μέχρι πρότινος νόμιζα πως είναι κάποιος με διπλό λογαριασμο και μας έκανε πλάκα.Μάλλον όχι.Η πλάκα είναι δεδομένη.
Pan (dvs)
27/02/2015, 14:47
Ο dalton ειναι ίδεα και μετά άνθρωπος.Αν και μέχρι πρότινος νόμιζα πως είναι κάποιος με διπλό λογαριασμο και μας έκανε πλάκα.Μάλλον όχι.Η πλάκα είναι δεδομένη.
Μη στεναχωριεσαι.Συντομα θα ειναι κοντα μας, με τις ιδιες ιδεες ,ισως οχι με το ιδιο nick name.
KAWAMANRIDER
27/02/2015, 17:36
δεν υπαρχεις :lol::lol:
Bob_o_mastoras
27/02/2015, 17:51
Ρε γμτ κλειδωσανε το thread με τη λεσχη του Ματζι, κανανε ban στον Dalton, που θα παει αυτη η κατασταση;;;
Εμεις με τι θα γελαμε και ποιους θα τρολαρουμε;;;
Κλεινουν το θρεντ του Ματζι, κλεινουν..
Αισχος, φασισμος, προδοσια, αρκουδεηδες!!!
Πολιτες του Μοτο ολοι στην οδο Χαλκοκονδυλη 9 !!!
https://www.youtube.com/watch?v=nFhCRm1bjtY
dimmie_72
27/02/2015, 17:58
Ρε γμτ κλειδωσανε το thread με τη λεσχη του Ματζι, κανανε ban στον Dalton, που θα παει αυτη η κατασταση;;;
Υποψιάζομαι μπινιά για απαξίωση των καθαρά μοτοσυκλετιστικών θεμάτων και promotion των πολιτικών :D
amyroukai
28/02/2015, 11:31
Υποψιαζομαι οτι ο κοντος ειναι ικανος να μας κανει μηνυση.
Bob_o_mastoras
28/02/2015, 11:43
Nα κρυπτογραφησουμε το site και να μπαινουμε απο tor κλπ. deep web moto!!
SHOOTER045
01/03/2015, 09:02
......
Ο Dalton
ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΙΔΈΑ
ΚΑΙ ΑΙ ΙΔΕΑΙ
ΔΕΝ ΜΠΑΝΑΡΟΝΤΑΙ...
......
Ο Dalton
ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΙΔΈΑ
ΚΑΙ ΑΙ ΙΔΕΑΙ
ΔΕΝ ΜΠΑΝΑΡΟΝΤΑΙ...