View Full Version : California Superbike School Μέγαρα 5 Απριλίου (συμμετοχές)
Καλησπέρα.
Έχω κλείσει για CSS για την πίστα των Μεγάρων για τις 5 Απριλίου.
Ανοίγω αυτό το θρεντ μήπως ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να συγκεντρωθούμε παρεάκι
και γιατί όχι; μήπως μαζευτούμε κανά γκρουπάκι να κλείσουμε καμιά καλύτερη τιμή!
:beer::wave2:
Black Diamond
01/03/2015, 11:52
Κανει καλυτερες τιμες το california; Απορια
KostasRS
01/03/2015, 12:44
Πολύ καλό το CSS, αλλά τα 280€ πλέον για τα δεδομένα της Ελλάδος είναι πολλά.....αν ήταν κάτω από 200€ θα το σκεφτόμουν σοβαρά.
Νομίζω ότι πέρα από το ποσό συμμετοχής χρειάζεται και δερμάτινη στολή, αν δεν έχεις σου νοικιάζουν με 20 ή 30€.
PetranGR
01/03/2015, 12:45
Nαι κάνουν αν δεν κάνω λάθος αν μαζευτούν αρκετά άτομα η τιμή πάει στα 240€ ; κάπου εκεί .
panos_zip
01/03/2015, 13:10
Και στο τέλος του σχολείου σου κάνουν καλύτερη τιμή για το επόμενο level. Για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα βέβαια.
Με κάποια επιφύλαξη βέβαια αυτό γιατί πάει και καιρός.
Και στο τέλος του σχολείου σου κάνουν καλύτερη τιμή για το επόμενο level. Για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα βέβαια.
για πες από περιέργεια. τι έκπτωση κάνουν;
γιατί υπάρχει μια τρελή πιθανότητα να καταφέρω να ανέβω Σέρρες το Σεπτέμβρη για CSS 2&3
pipe_smoker
01/03/2015, 13:36
γιατί υπάρχει μια τρελή πιθανότητα να καταφέρω να ανέβω Σέρρες το Σεπτέμβρη για CSS 2&3
Από τα όσα γνωρίζω, καλό είναι να υπάρχει ένα σχετικό διάστημα ανάμεσα στα lvl.
Ίσως θα ήταν καλύτερο να κάνεις το lvl1 τώρα, να κάνεις πρώτα μερικά track days, να εφαρμόσεις κάποια από αυτά στην καθημερινότητά σου κλπ, μετά να πας στο lvl2 και πάει λέγοντας.
Νομίζω ότι έτσι μπορείς να αφομιώσεις καλύτερα τα όσα μαθαίνεις.
Αυτό με την στολή δεν είναι απαραίτητο,επειδή είχα πάει με παντελόνι-μπουφάν cordura μου είπε ο κος Κούτρας αν ήθελα μπορούσα να μπώ για τα μαθήματα με το συγκεκριμένο σέτ αλλά ρώτα για να είσαι και σίγουρος.Έτσι κ αλλίως οι ταχύτητες του μαθήματος είναι φυσιολογικές δεν είναι track-day οπότε κάτι θα ξέρουν για να το προτείνουν.Η έκπτωση για το επόμενο level ήταν τότε 20% τουτέστιν στα 280=56 ευρούλια.Αλλά σε mail που μου έστειλαν προσφάτως είχαν βάλει οι άνθρωποι έκπτωση πάλι για όλους ανεξαρτήτως αν έχεις κάνει το 1ο level αν θυμάμαι καλά.Και επίσης αυτό που λέει ο piper ισχύει καλύτερα να κάνεις και 1-2 TD πριν το επόμενο level,όχι οτι είναι πανάκεια βέβαια,το σκέφτομαι μπας και πάω για το level 2 πάντως.Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν λυπήθηκα τα λεφτά ούτε για 5'.Τα αξίζουν κ με το παραπάνω.
pipe_smoker
01/03/2015, 14:36
Εσύ αυτό έκανες;
Δεν έχω κάνει εγώ.
Λέω απλά τί έχω καταλάβει από τα όσα έχω ακούσει/διαβάσει από άτομα που έχουν κάνει ένα lvl ή και όλα τα lvl.
Καλό είναι να υπάρχει λίγος χρόνος για practice των όσων έμαθες στο ένα πριν πας στο επόμενο.
Δεν θέλω να μετατρέψω το θρεντ μου σε διαξιφισμό,
αλλά δεν νομίζω ότι είναι σοφό ένας άσχετος να δίνει συμβουλές σε άλλον άσχετο. :wave2:
pipe_smoker
01/03/2015, 15:17
Δεν θέλω να μετατρέψω το θρεντ μου σε διαξιφισμό,
αλλά δεν νομίζω ότι είναι σοφό ένας άσχετος να δίνει συμβουλές σε άλλον άσχετο. :wave2:
Δεν υπάρχει διαξιφισμός.
Μια άποψη εξέφρασα και end of story:beer:
Nostradamus
01/03/2015, 15:49
τα εκανα με διαφορα ενος χρονου. 1&2 μπορουν να γινουν και μαζι κατα την γνωμη μου. το 3 οχι μαζι με το 2 γιατι απλα σε περναει στο αλλο επιπεδο.
τα πρωτα 2 στοσυνολο τους σε βοηθουν να κατανοησεις σε μεγαλο βαθμο τι εκανες και τι πρεπει να κανεις.
Και οι ιδιοι τοτε μας ελεγαν οτι ειναι αρκετα. το 3 απλα σε βαζει σε ενα αλλο σταδιο που ο μεσος αναβατης δεν "ψαχνει".
Bladerunner
01/03/2015, 15:51
Καλό είναι να υπάρχει λίγος χρόνος για practice των όσων έμαθες στο ένα πριν πας στο επόμενο.
Πολύ σημαντικό αυτό! Οι πληροφορίες είναι τόσες που χρειάζεται χρόνος για αφομοίωση μέσω της εξάσκησης.
Πέρα από αυτό, η κάθε άσκηση, το κάθε επίπεδο, προϋποθέτει γνώση των προηγούμενων. Σε διαφορετική περίπτωση δεν υπάρχει πρόοδος.
Μπαμπίνο ν δεν κάνω ένα χειρουργείο που χρειάζεται, ίσως έρθω για να κάνω το lvl3:wave2:
Μπαμπίνο ν δεν κάνω ένα χειρουργείο που χρειάζεται, ίσως έρθω για να κάνω το lvl3:wave2:
αγορίνα να είσαι πρώτα εσύ και η οικογενειά σου καλά στην υγεία σας
congate7
03/03/2015, 17:29
Επειδή ενδιαφέρομαι θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα. Συμμετοχή μέχρι πότε μπορώ να δηλώσω? και η δεύτερη μου βγήκε διαβάζοντας στο site. Εγώ που έχω σπαστό κράνος μπορώ να λάβω μέρος γιατί μέσα στο site γράφει για full face κράνος. Ελπίζω να είναι τώρα η πρώτη φορά
Όσο πιο σύντομα δηλώσεις τόσο το καλύτερο.
βασικά νομίζω πως είναι μέχρι να κλείσουν οι συμμετοχές, μετά μπαίνεις σε λίστα αναμονής.
όσο για το σπαστό κράνος, άμα αναφέρεται στο επίσημο site μόνο full face τότε....
πάντως ένα τηλ στον αριθμό επικοινωνίας θα σου λύσει επισήμως αυτές τις απορίες:wave2:
congate7
03/03/2015, 18:33
Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ενημερώσω για το αν θα μπορέσω να έρθω
panos_zip
03/03/2015, 18:49
Αν δεν με απατάει η μνήμη μου, όταν είχα κάνει το 1 μου είχαν πει ότι εάν έκανα το 2 είχε έκπτωση 20% για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα όμως.
congate7
15/03/2015, 18:22
Τελικά δε μπορώ. Το επόμενο που είναι 16 Μαΐου μου φτάνει να μαζέψω τα λεφτά
chr1s_86
15/03/2015, 19:16
Καλησπέρα.
Έχω κλείσει για CSS για την πίστα των Μεγάρων για τις 5 Απριλίου.
Ανοίγω αυτό το θρεντ μήπως ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να συγκεντρωθούμε παρεάκι
και γιατί όχι; μήπως μαζευτούμε κανά γκρουπάκι να κλείσουμε καμιά καλύτερη τιμή!
:beer::wave2:
Προσφέρω υπηρεσίες support crew ! :smokin:
(Για συμμετοχή δύσκολο...)
CSS Level 1 λοιπόν, πολύ συνοπτικά μιας και που δεν έχω διάθεση λόγω μιας μικροίωσης που με ταλαιπωρεί:
Οι πρώτες ασκήσεις (countersteering, throttle control, quickturn) ήταν ΟΚ,
δεν μπορώ να πω ότι με ωφέλησαν ιδιαίτερα διότι τα είχα διδαχτεί παλιότερα στο 0-300 riding school.
Οι τελευταίες όμως ανέδειξαν κάποια θέματα που έχω με την επιλογή του apex
ενώ να'ναι καλά ο εκπαιδευτής μου εντοπίστηκε και η κακή συνήθεια που έχω να ανοίγω πόδι
κατά το φρενάρισμα με αποτέλεσμα η μηχανή να μην είναι τόσο σταθερή όσο θα έπρεπε.
Από δω κ πέρα σειρά έχουν τα track days για να εμπεδώσω τις καινούριες πληροφορίες και να διορθώσω τα ελαττώματα πριν περάσω στο level 2.
Κρίμα που ο καιρός μας τα χάλασε και βγήκαμε λιγάκι εκτός προγράμματος με αποτέλεσμα να αφαιρεθεί ένα session πρακτικής εξάσκησης.
Υ.Γ.: πρέπει επιτέλους να αποφασίσω να ξεκινήσω γυμναστήριο γιατί οι τετρακέφαλοι με πηδάνε κάθε φορά που μπαίνω πίστα.
Όσο αφορά κάτι που αναφέρθηκε πιο πάνω στο θρεντ περί πιθανής έκπτωσης στο τέλος της ημέρας.
Οι υπεύθυνοι δεν ανέφεραν κάτι σχετικό αυτό όμως που σημειώνουν στο ενημερωτικό εμαιλ είναι πως όποιος πληρωσει τουλ ένα μήνα πριν έχει έκπτωση 10% δλδ πάει στα 252ευρώ.
Bladerunner
07/04/2015, 17:04
H συζήτηση για μεθόδους γυμναστικής μεταφέρθηκε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=144859&p=2574731&viewfull=1#post2574731).
Όσο αφορά κάτι που αναφέρθηκε πιο πάνω στο θρεντ περί πιθανής έκπτωσης στο τέλος της ημέρας.
Οι υπεύθυνοι δεν ανέφεραν κάτι σχετικό αυτό όμως που σημειώνουν στο ενημερωτικό εμαιλ είναι πως όποιος πληρωσει τουλ ένα μήνα πριν έχει έκπτωση 10% δλδ πάει στα 252ευρώ.
Ναι δεν είναι στανταρ απλά τον οκτώβρη επειδή έκλεινε ο κύκλος μαθημάτων ίσως για να μη "χαθεί" το τελευταίο σχολείο είχαν βάλει μια μεγαλύτερη έκπτωση 20% άσχετα που μετά ο ΖΕΥΣ συνουσιάστηκε και δεν μπορούσαν να γίνουν τα μαθήματα.