Σύνδεση

View Full Version : Μπαρού Δευτερας 2-3-2015 (Κρίκος κλειστός λόγω εργασιών)

amyroukai
02/03/2015, 11:58
Εντιτ: Λογω εργασιων στο μαγαζι ο Κρικος ειναι κλειστος και θα παμε λιγο παρακατω...

Κοντά στο ΤΕΙ Αθήνας;

Μπαρού, Αγίου Νεκτάριου 2, Αιγάλεω

Θα παρει λαδιερα ο Χαρης η θα παρει παλι τριμπ...κυλινδρο;
Τα γεμιστα με κιμα η μινιμαλ;
Τωρα που κανει ο κουφοντινας απεργια πεινας και ζηταει (μεταξυ αλλων) αποφυλακιση Ξηρου για λογους υγειας, θα κλαψει απο συγκινηση ξανα το πανελληνιο η θα κρατησει σκληρη σταση;
Πως περναει ο καιρος χωρις τρολοθρεντ, μπινια!
Καμμια βολτα, δηλαδη τρεφφεν, θα παμε...;
Ποιοι ηταν οι μυστηριωδεις αγνωστου αριθμου καμπαλερος στο "σε ειδα";

7Tolis
02/03/2015, 11:58
Παίζει

harris_x
02/03/2015, 12:11
:a014:

:beer:

o_gavros
02/03/2015, 13:53
τα ψητεί κανένα κλεφτόπουλο να σκάσει λίγο νωρίτερα;

amyroukai
02/03/2015, 14:39
σκάσει 9καιλίγο...

zannisvel
02/03/2015, 14:41
Για τι ωρα μιλαμε?

Ολο λεω θα ερθω και δεν τα εχω καταφερει σημερα θα ειμαι παλι απεναντι σας αλλα μαλλον θα τελειωσω κατα τις 8:30.

amyroukai
02/03/2015, 14:43
καλά. αν ψήνεσαι και εσύ και το γαβράκι να σκάσει 9; έτσι και αλλιώς ότι ώρα θέλει έρχεται ο καθ' ένας :lol:

o_gavros
02/03/2015, 14:46
βρουμ σε μουσατο πρόσωπο με έφεση στη μαγειρική και στους δίχρονους Ι4 κινητήρες .
εχω δουλειά λίγο πιο περα, στην πλατεία Μερκούρη και θα σπατσάρω γύρω στις/λίγο πριν τις 9

Ζεύκας
02/03/2015, 15:06
Βάλτε μου απουσία σήμερα.. :(

harris_x
02/03/2015, 15:09
Βάλτε μου απουσία σήμερα.. :(Είναι που ήθελες να φέρω και κράνος :a48:

sotostzav
02/03/2015, 15:13
Γιες ιτ ιζ...

sotostzav
02/03/2015, 15:17
Μολις ειδε το αετισΟ ματι μου πως ο Κρικος απο σημερα θα ειναι κλειστος λογω καποιων εργασιων...Οποτες για ριχτε καμια ιδεα...

harris_x
02/03/2015, 15:29
Μολις ειδε το αετισΟ ματι μου πως ο Κρικος απο σημερα θα ειναι κλειστος λογω καποιων εργασιων...Οποτες για ριχτε καμια ιδεα...
και γιατί δε ρίχνεις εσύ καμιά ιδέα ρε δικέ μου;

να μπορώ να παρκάρω το τούμπανο εεε....

ειναι και 4,5m ζωή να 'χει... :lol:

amyroukai
02/03/2015, 15:32
Χμ... ετσι, τωρα γιναμε συστημικοι και παμε αναβαθμιση :lol:

Βυνη, Δρακου 10; ιδια περιοχη...;

Αλλε προτασει; Μη στεκομαστε παλι εξω, οπως τοτε με τις λυσσασμενες.

harris_x
02/03/2015, 15:44
Χμ... ετσι, τωρα γιναμε συστημικοι και παμε αναβαθμιση :lol:

Βυνη, Δρακου 10; ιδια περιοχη...;

Αλλε προτασει; Μη στεκομαστε παλι εξω, οπως τοτε με τις λυσσασμενες.

Κοντά στο ΤΕΙ Αθήνας;

Μπαρού, Αγίου Νεκτάριου 2, Αιγάλεω

331942

Ζεύκας
02/03/2015, 16:02
Είναι που ήθελες να φέρω και κράνος :a48:

sorry man....

o_gavros
02/03/2015, 16:22
στα 300 μέτρα σα πάν την Κολοκοτρώνη προς Πετραλωνο είναι η πλατεια Μερκούρη.γιομάτη απο καφενεδες και λοιπά χαμαιτυπεία.
περσοναλι,θα βολευε ιδιαιτέρως καθως θα έχω τσάντα γιομάτη εργαλεία α λα μπρατσέτα και δεν είμαι για μαραθωνιους.

amyroukai
02/03/2015, 17:13
Ωραιος ο Μπαρους, αν ειν'αυτος που ειχαμε παει το παλαι ποτε, προ κρικου.

Γαυρε το κακο με την πλατεια ειναι οτι εχει κυριως φαγαδικα, κυριως μικρα μαγαζΑ, απ'οτι εχω δει.

harris_x
02/03/2015, 17:40
Ωραιος ο Μπαρους, αν ειν'αυτος που ειχαμε παει το παλαι ποτε, προ κρικου.

Γαυρε το κακο με την πλατεια ειναι οτι εχει κυριως φαγαδικα, κυριως μικρα μαγαζΑ, απ'οτι εχω δει.Στο μπαρού πηγαίναμε όταν έκλεισε το καμελοτ.
Παλαιότερα είχαμε πάει στο Συναφοι στο παλατάκι (Χαϊδάρι).

edit: το ίδιο λέμε... http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=138797&highlight=%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%8D

harris_x
02/03/2015, 17:44
btw, μήπως να καταλήγαμε κάπου γιατι το βλέπω να το συζητάμε μέχρι αύριο... :lol:

7Tolis
02/03/2015, 17:45
btw, μήπως να καταλήγαμε κάπου γιατι το βλέπω να το συζητάμε μέχρι αύριο... :lol:

αντε ντες.

harris_x
02/03/2015, 17:48
εμένα δεν με πειράζει, αποφασίστε....
απλά να είναι όσο το δυνατό σίγουρο ότι θα κάτσουμε/χωρέσουμε όλοι όσοι πάμε ;)

amyroukai
02/03/2015, 17:50
Ο γκεϊρος ειπε οτι θα παναφησει την τσαντα πειραια και θα ανεβει παλι...

Ο βελ αφαντου...

Τι να πω, το μαγαζι συμπαθες ητο (τα ζευγαρακια φοιτητωνΕ μας ειχαν μισησει μονο) οποτε ας το κλεισουμε...

harris_x
02/03/2015, 17:52
Ο γκεϊρος ειπε οτι θα παναφησει την τσαντα πειραια και θα ανεβει παλι...

Ο βελ αφαντου...

Τι να πω, το μαγαζι συμπαθες ητο (τα ζευγαρακια φοιτητωνΕ μας ειχαν μισησει μονο) οποτε ας το κλεισουμε...οπότε πάμε μπαρού;
δεν κάνεις κι ένα εντιτ στο πρώτο μήνυμα ;)

amyroukai
02/03/2015, 17:58
Εγινε.

harris_x
02/03/2015, 18:00
sorry man....
Τι sorry ρε δικε μου, πλάκα μΕ κάνεις;;;

:beer:

harris_x
02/03/2015, 18:01
Εγινε.

Nice, οπότε τα λέμε εκεί.

Εγώ θα σκάσω όταν κοιμηθεί ο μικρός :pipila:

amyroukai
02/03/2015, 18:08
Και εγω θα πρεπει να περιμενω το σημαντικον ημισυ για να ερθουμε... Οποτε μετα τις 9 σιγουρα...

zannisvel
02/03/2015, 18:11
Πέφτει πολύ μακριά από εκεί που θα είμαι ρε γαμωτο. Θα προσπαθήσω όμως.

amyroukai
02/03/2015, 20:39
Μονοι σαν το λεμονι και το μιουζικ λιγο θλιβερο...
Για να ιδουμε...

Bob_o_mastoras
03/03/2015, 00:33
στα 300 μέτρα σα πάν την Κολοκοτρώνη προς Πετραλωνο είναι η πλατεια Μερκούρη.γιομάτη απο καφενεδες και λοιπά χαμαιτυπεία.
περσοναλι,θα βολευε ιδιαιτέρως καθως θα έχω τσάντα γιομάτη εργαλεία α λα μπρατσέτα και δεν είμαι για μαραθωνιους.

Πλατεια Μερκουρη να πατε σε ενα τσαγαδικο που εχει Δωριεων προς τα κατω αμεσως μετα την πλατεια. Πολυ ωραια τσαγια! :D Και μετα για γυρο (σουβλακι sic) στο παλιο γυραδικο "Η Παρεα" Δωριεων με Ανταιου γωνια.
Που πατε και τρεχετε στα Αιγαλαια και τα Χαϊδαρια..

harris_x
03/03/2015, 09:04
Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο

theofilos888
03/03/2015, 09:18
Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο Δεν θα ξαναφάω βρόμικο

Σε πηγε πριτσινι;;;;;; :bawl:

amyroukai
03/03/2015, 09:23
Τη γλιτωσαμε... :)

o_gavros
03/03/2015, 09:46
κάποιος λοιδόρησε τα κοτομπέικα και η Νέμεσις των σαντουιτς τονε τιμώρησε μου φαίνεται.

Γιανν' δε γλιτωσατε,χάσατε.
τρελό γέλιο!

alexis_d
03/03/2015, 09:52
κάποιος λοιδόρησε τα κοτομπέικα και η Νέμεσις των σαντουιτς τονε τιμώρησε μου φαίνεται.

τρελό γέλιο!

Μπα......Δεν θα ξαναφαω κοτομπεικο,δεν θα ξαναφαω κοτομπεικο,δεν θα ξαναφαω κοτομπεικο,δεν θα ξαναφαω κοτομπεικο,δεν θα ξαναφαω κοτομπεικο....

amyroukai
03/03/2015, 09:53

τρελό γέλιο!
πρόλαβες να γελάσεις, γιατί έμαθα ότι άλλος ίσα που πρόλαβε να κάτσει στο "throne" πριν αρχίσουν τα "games"...

harris_x
03/03/2015, 09:57
Σε πηγε πριτσινι;;;;;; :bawl:
Σερπαντίνα... :bawl:

Όχι ρε η Νατάshα είναι εγγύηση απλά είχε πολύ αλάτι ρε φίλε.... έχω γαμ!#%$#$ να πίνω νερό.... :lol:

o_gavros
03/03/2015, 09:57
αχουτα μωρέ,μάλλον έχουν ευαίστητα στομαχάκια

ggs
03/03/2015, 09:58
εμενα με πονεσε το στομαχι μου..... απ τα γελια....:bawl:

μα , τραμπουκισμος απο πάπια....:bawl::bawl::bawl:

o_gavros
03/03/2015, 10:07
κοίτα τι βρηκα και κλάψε με την ησυχία σου :bawl:
https://www.youtube.com/watch?v=W-eUfYAcxA4

harris_x
03/03/2015, 10:20
Τα παρακάτω μπαίνουν για εκπαιδευτικούς λόγους και μόνο:

Πάπια:

331967

Χήνα:

331968

Πάπια Πεκίνου:

331969

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

o_gavros
03/03/2015, 13:23
:moutza: :bawl::bawl: γονάτισα λέμε

χήνα ήτανε :p

εδιτ προς παθόντες:

7Tolis
03/03/2015, 14:06
κρατήστε τη διευθυνση απο εκεί που φάγατε να γυρίσουμε το επόμενο saw. :lol:

harris_x
03/03/2015, 14:26
:moutza: :bawl::bawl: γονάτισα λέμε

χήνα ήτανε :pαφου σου το είπα ρε δικε μου... :lol:

εδιτ προς παθόντες::lol::lol::lol:

harris_x
03/03/2015, 14:27
κρατήστε τη διευθυνση απο εκεί που φάγατε να γυρίσουμε το επόμενο saw. :lol:
:lol::lol::lol:

sotostzav
03/03/2015, 18:40
κοίτα τι βρηκα και κλάψε με την ησυχία σου :bawl:
https://www.youtube.com/watch?v=W-eUfYAcxA4

Ρε βλαμμενε πες αληθεια...Παρατησες σημερα τις δουλειες και ετρεχες στους ζωολογικους κηπους?!!!

mikes
03/03/2015, 20:39
fixed :smokin: :p :lol:

Πάπια Πεκίνου:

331989

amyroukai
03/03/2015, 21:24
το παπάκι, αχ καλέ παπί...
το παπάκι, το 'φαγε ο Μικές...

harris_x
04/03/2015, 08:27
fixed :smokin: :p :lol:

331989

:lol::lol::lol:

7Tolis
04/03/2015, 14:17
στη φωτό παίζει piercing στα πουλερικά ή εγω είμαι κάπως βλαμμένος; :ninja:

mikes
04/03/2015, 21:19
στη φωτό παίζει piercing στα πουλερικά ή εγω είμαι κάπως βλαμμένος; :ninja:

δεν εισαι! εχουν οντως κατι κρικους στην ουρα, αλλα δε θυμαμαι τι ακριβως κραταγαν..