Σύνδεση

View Full Version : ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΑΙΤΙΟ ΚΑΙ ΕΥΡΕΣΗ ΨΕΥ

Σελίδες : 1 [2]

sniper
10/03/2015, 15:12
Ποίο βολικό θα ήταν να έλεγες ποτέ και που έγινε το ατύχημα.
Μπορεί να έβρισκες και άλλον μαρτύρα

Μπορει να μην θέλει άλλον μάρτυρα...

profitis
10/03/2015, 15:13
Ποίο βολικό θα ήταν να έλεγες ποτέ και που έγινε το ατύχημα.
Μπορεί να έβρισκες και άλλον μαρτύρα

δεν το έχω ανάγκη. τα στοιχεία που υπάρχουνε είναι υπερ αρκετά για να μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που δεν παραδέχθηκε το λαθος του. και διπλά θα το μετανιώσει ο ωευδομάρτυρας του ΑΝ εμφανιστεί, γιατί αυτόν αν δεν έχει να με πληρώσει θα τον βάλω φυλακή.

profitis
10/03/2015, 15:14
Βεβαια, αν κερδίσεις τη δίκη, μπορεί να σου πουν και το άλλο:

Αξία αυτοκινήτου : 3500
μείον την αξία που θα το πουλήσεις ανταλλακτικά/σκραπ :1500
σου βγάζει αποζημίωση: 2000

Και μην το γελάς καθόλου.

το αμάξι για σκραπ παει 100 ευρώ. δεν είανι η δουλεια μου να πουλάω ανταλακτικά. αυτα τα κανουν οι μάντρες σκραπ. οπότε θα μου αφαιρέσουνε 100 ευρώ.

taisteal
10/03/2015, 15:14
Βεστρομαδες ρε πστμ...

:cry:

:lol:

stam2
10/03/2015, 15:15
Βεβαια, αν κερδίσεις τη δίκη, μπορεί να σου πουν και το άλλο:

Αξία αυτοκινήτου : 3500
μείον την αξία που θα το πουλήσεις ανταλλακτικά/σκραπ :1500
σου βγάζει αποζημίωση: 2000

όχι. η ασφαλιστική οφείλει ή να επισκευάσει το αυτοκίνητο ώστε να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν, ή να του δώσει το ποσό της τρέχουσας εμπορικής αξίας του, και συνήθως, (όχι πάντα) παίρνει το αυτοκίνητο και το πουλάει σε μαντράδες.

profitis
10/03/2015, 15:18
όχι. η ασφαλιστική οφείλει ή να επισκευάσει το αυτοκίνητο ώστε να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν, ή να του δώσει το ποσό της τρέχουσας εμπορικής αξίας του, και συνήθως, (όχι πάντα) παίρνει το αυτοκίνητο και το πουλάει σε μαντράδες.

έτσι ακριβώς φίλε stam

sniper
10/03/2015, 15:21

έτσι ακριβώς φίλε stam

Το εχετε ξανακάνει αυτό ποτέ ή ζουμε οι υπόλοιποι σε άλλο πλανήτη;

sotostzav
10/03/2015, 15:21
thug life :smokin:

profitis
10/03/2015, 15:23

όχι φίλε. δεν ζείτε σε άλλον πλανήτη. απλώς δεν γνωρίζετε την νομοθεσία.
εδω μπορείτε να ενημερωθείτε http://troxaiocom.blogspot.gr/p/blog-page_5.html

sniper
10/03/2015, 15:25
όχι φίλε. δεν ζείτε σε άλλον πλανήτη. απλώς δεν γνωρίζετε την νομοθεσία.

Στην περίπτωση που το όχημά σας έχει υποστεί εκτεταμένη βλάβη, ώστε να είναι ασύμφορη η επισκευή του (στην περίπτωση δηλαδή που η δαπάνη επισκευής προσεγγίζει ή κι υπερβαίνει την εμπορική αξία του οχήματος, όπως αυτή διαμορφωνόταν πριν το τροχαίο συμβάν), μπορείτε να ζητήσετε από συνεργείο ή από πραγματογνώμονα (της ασφαλιστικής ή ανεξάρτητο κατόπιν εντολής σας) μια γραπτή εκτίμηση που να βεβαιώνει το ασύμφορο της επισκευής αλλά και το είδος και την αξία των σώστρων, δηλαδή το ποσό που μπορεί να πωληθεί ό,τι έχει απομείνει από το κατεστραμμένο ή ημικατεστραμμένο όχημα. Με βάση αυτή την εκτίμηση μπορείτε να διεκδικήσετε το ποσό της εμπορικής αξίας του οχήματός σας (όπως αυτή διαμορφωνόταν πριν το τροχαίο συμβάν), αφαιρώντας όμως την αξία των σώστρων.

Και ξαναρωτάω, εχεις ξαναπάει σε δικαστήριο με παρόμοια υπόθεση όπου βγαίνουν οι αποζημιώσεις;

Bladerunner
10/03/2015, 15:27

Αντιγράφω:

Μπορείτε να διεκδικήσετε τα εξής κονδύλια:

1) Υλική ζημία του οχήματoς
Έχετε τις εξής επιλογές:
(...)
ΙΙΙ) Στην περίπτωση που το όχημά σας έχει υποστεί εκτεταμένη βλάβη, ώστε να είναι ασύμφορη η επισκευή του (στην περίπτωση δηλαδή που η δαπάνη επισκευής προσεγγίζει ή κι υπερβαίνει την εμπορική αξία του οχήματος, όπως αυτή διαμορφωνόταν πριν το τροχαίο συμβάν), μπορείτε να ζητήσετε από συνεργείο ή από πραγματογνώμονα (της ασφαλιστικής ή ανεξάρτητο κατόπιν εντολής σας) μια γραπτή εκτίμηση που να βεβαιώνει το ασύμφορο της επισκευής αλλά και το είδος και την αξία των σώστρων, δηλαδή το ποσό που μπορεί να πωληθεί ό,τι έχει απομείνει από το κατεστραμμένο ή ημικατεστραμμένο όχημα. Με βάση αυτή την εκτίμηση μπορείτε να διεκδικήσετε το ποσό της εμπορικής αξίας του οχήματός σας (όπως αυτή διαμορφωνόταν πριν το τροχαίο συμβάν), αφαιρώντας όμως την αξία των σώστρων. (...)

Edit: Με πρόλαβε ο από πάνω.
Σε δική μου αποζημίωση για ολικά κατεστραμμένο όχημα τα σώστρα αφαιρέθηκαν από την αποζημίωση

profitis
10/03/2015, 15:27
Και ξαναρωτάω, εχεις ξαναπάει σε δικαστήριο με παρόμοια υπόθεση όπου βγαίνουν οι αποζημιώσεις;

όχι. αλλά η νομοθεσία ισχύει και για αυτούς που δεν έχουνε ξαναπάει σε διακστήριο για παρόμοια υπόθεση

sniper
10/03/2015, 15:29
όχι. αλλά η νομοθεσία ισχύει και για αυτούς που δεν έχουνε ξαναπάει σε διακστήριο για παρόμοια υπόθεση

Ωραία. Αφού μας γράφεις στα @@ σου και δεν θες να ακούσεις τι σου λέμε, καλή επιτυχία.

profitis
10/03/2015, 15:30
Αντιγράφω:

Μπορείτε να διεκδικήσετε τα εξής κονδύλια:

1) Υλική ζημία του οχήματoς
Έχετε τις εξής επιλογές:
(...)
ΙΙΙ) Στην περίπτωση που το όχημά σας έχει υποστεί εκτεταμένη βλάβη, ώστε να είναι ασύμφορη η επισκευή του (στην περίπτωση δηλαδή που η δαπάνη επισκευής προσεγγίζει ή κι υπερβαίνει την εμπορική αξία του οχήματος, όπως αυτή διαμορφωνόταν πριν το τροχαίο συμβάν), μπορείτε να ζητήσετε από συνεργείο ή από πραγματογνώμονα (της ασφαλιστικής ή ανεξάρτητο κατόπιν εντολής σας) μια γραπτή εκτίμηση που να βεβαιώνει το ασύμφορο της επισκευής αλλά και το είδος και την αξία των σώστρων, δηλαδή το ποσό που μπορεί να πωληθεί ό,τι έχει απομείνει από το κατεστραμμένο ή ημικατεστραμμένο όχημα. Με βάση αυτή την εκτίμηση μπορείτε να διεκδικήσετε το ποσό της εμπορικής αξίας του οχήματός σας (όπως αυτή διαμορφωνόταν πριν το τροχαίο συμβάν), αφαιρώντας όμως την αξία των σώστρων. (...)

σωστά. επειδή όμως εγώ δεν είμαι έμπορας, και θα ήταν παράνομο να πουλάω ότι σώθηκε, μαυρα και χωρίς απόδειξη, γι αυτό παίρνει το αμάξι η ασφαλιστική και το πουλάει για ανταλακτικά μέσω μαντράδων σκραπ.

profitis
10/03/2015, 15:33
Ωραία. Αφού μας γράφεις στα @@ σου και δεν θες να ακούσεις τι σου λέμε, καλή επιτυχία.

μου είπες κάτι συγκεκριμένο που να ισχύει και να με βοηθάει και σε έγραψα στ @@ μου? γιατί διόρθωσες το ότι το παρον κλειδώνει? καντο. no problem. τι μας το λες? να ψαρώσουμε?

sniper
σωστά. επειδή όμως εγώ δεν είμαι έμπορας, και θα ήταν παράνομο να πουλάω ότι σώθηκε, μαυρα και χωρίς απόδειξη, γι αυτό παίρνει το αμάξι η ασφαλιστική και το πουλάει για ανταλακτικά μέσω μαντράδων σκραπ.

Ποιος σου ειπε ότι είναι παρανομο;

Bladerunner

Όπως μπορείς να πουλήσεις ολόκληρο το ΙΧ σου νομιμότατα ως ιδιώτης, έτσι μπορείς να πουλήσεις και τυχόν ανταλλακτικά ή/και αξεσουάρ του.

profitis
10/03/2015, 15:34
Ποιος σου ειπε ότι είναι παρανομο;

δεν πρέπει να μου το πει κανένας. εσύ δεν γνωρίζεις ότι η πώληση αντικειμένων χωρίς απόδειξη είναι παράνομη?

profitis
10/03/2015, 15:35
Όπως μπορείς να πουλήσεις ολόκληρο το ΙΧ σου νομιμότατα ως ιδιώτης, έτσι μπορείς να πουλήσεις και τυχόν ανταλλακτικά ή/και αξεσουάρ του.

οτι μπορώ μπορώ. δεν διαφωνω. το θέμα είναι ότι είναι παράνομο. και το δικαστήριο δεν θα βγάλει απόφαση που θα μου λεει παρανόμησε.

sniper
10/03/2015, 15:35
μου είπες κάτι συγκεκριμένο που να ισχύει και να με βοηθάει και σε έγραψα στ @@ μου? γιατί διόρθωσες το ότι το παρον κλειδώνει? καντο. no problem. τι μας το λες? να ψαρώσουμε?

Κοίτα να δεις φιλαράκο, προσπαθουμε να σου πουμε 2 πράγματα μπας και καταλάβεις ποιο ειναι το συμφέρον σου αλλά εσύ δεν θες να καταλάβεις ή το κανεις επιτηδες.

Θες να καταλάβεις; ΟΚ, δεν θες; Στα δικά μας.

sniper
10/03/2015, 15:36
δεν πρέπει να μου το πει κανένας. εσύ δεν γνωρίζεις ότι η πώληση αντικειμένων χωρίς απόδειξη είναι παράνομη?

Θα πας σε καποιο μαντρά και θα σου κόψει εκεινος αποδειξη.

Που ειναι το παράνομο; Μην είσαι σίγουρος για πράγματα που δεν εχεις ιδεα.

profitis
10/03/2015, 15:37
Κοίτα να δεις φιλαράκο, προσπαθουμε να σου πουμε 2 πράγματα μπας και καταλάβεις ποιο ειναι το συμφέρον σου αλλά εσύ δεν θες να καταλάβεις ή το κανεις επιτηδες.

Θες να καταλάβεις; ΟΚ, δεν θες; Στα δικά μας.

να καταλάβω τι ακριβώς φιλαράκο? το ότι ο καθένας λέει ότι του κατέβει απ το κεφάλι ή ότι έχει ακούσει? έχεις να μου πεις βάσει νομοθεσίας κάτι? έχεις να απαντήσεις κάτι στο ότι είναι παράνομο να πουλάω χωρίς απόδειξη? ΟΧΙ. αντε γεια λοιπον

profitis
10/03/2015, 15:38
Θα πας σε καποιο μαντρά και θα σου κόψει εκεινος αποδειξη.

Που ειναι το παράνομο; Μην είσαι σίγουρος για πράγματα που δεν εχεις ιδεα.

μάλιστα. θα πάω δηλ σε μαντρα και θα πουλήσω μαυρα ε? χαχαχ. ποια η διαφορά αν πουλησω μαύρα απ ευθείας? γιατί δεν νομίζω ο μαντρας να κόωει απόδειξη, να πληρώσει φπα για την καλή του την καρδια. ότι να ναι..

Cpt. Haddock
10/03/2015, 15:39
:p ...

https://www.youtube.com/watch?v=KnKVnE4zCa4

ggs
10/03/2015, 15:39
:tooth: :tooth: :tooth:

stam2
10/03/2015, 15:40

ναι.

sniper
10/03/2015, 15:41
μάλιστα. θα πάω δηλ σε μαντρα και θα πουλήσω μαυρα ε? χαχαχ. ποια η διαφορά αν πουλησω μαύρα απ ευθείας? γιατί δεν νομίζω ο μαντρας να κόωει απόδειξη, να πληρώσει φπα για την καλή του την καρδια. ότι να ναι..

Εκεινος θα σου κόψει αποδειξη/τιμολόγιο αγοράς, εσυ θα πληρώσεις τον ΦΠΑ.

Συμβαίνει στην Ελληνική αγορά δεκαετίες και ειναι νομιμο...

Bladerunner
οτι μπορώ μπορώ. δεν διαφωνω. το θέμα είναι ότι είναι παράνομο. και το δικαστήριο δεν θα βγάλει απόφαση που θα μου λεει παρανόμησε.

Νόμιμο είναι.

"Τα πρόσωπα που πραγματοποιούν παρεμπιπτόντως, περιστασιακά και όχι κατά σύστημα πώληση αντικειμένων, τα οποία περιήλθαν σ' αυτά από λόγους που δεν έχουν σχέση με την επαγγελματική δραστηριότητά τους και με τρόπο που να μη συνιστά η πώληση αυτή κλάδο επαγγελματικής δραστηριότητας, δε θεωρείται ότι (τα πρόσωπα αυτά) ενεργούν για τη συγκεκριμένη πώληση με την ιδιότητα του επιτηδευματία ( βλέπε άρθρο 2 θέμα 42 στο βιβλίο του Δημ.Σταματόπουλου " Ανάλυση ερμηνεία του ΚΒΣ")."

profitis
καλά μιλάμε μερικοί είναι όχι απλά εντελώς άσχετοι (που δεν είναι κακό), αλλά το χειρότερο είναι να το παίζεις και σχετικος χωρίς να έχεις ιδέα. είναι που λένε καλύτερα να μασας παρά να μιλάς καμμια φορα

Cpt. Haddock
Ειμαστε ακομα σιγουροι για εκεινο το δημοψηφισμα? :tooth:

sapila racing
10/03/2015, 15:43
ότι να ναι..

Ακριβώς! :rolleyes:

sniper
10/03/2015, 15:44
καλά μιλάμε μερικοί είναι όχι απλά εντελώς άσχετοι (που δεν είναι κακό), αλλά το χειρότερο είναι να το παίζεις και σχετικος χωρίς να έχεις ιδέα. είναι που λένε καλύτερα να μασας παρά να μιλάς καμμια φορα

Σου μιλάνε τόση ώρα λογιστές, αστυνομικοι, δικηγόροι κλπ κι εσύ το χαβά σου...
ΟΚ.

Bowleno
10/03/2015, 15:45

Ο μαντράς δύσκολα δεν θα σου κόψει απόδειξη διότι δεν θα μπορεί μετά να δικαιολογήσει την ύπαρξη του καταστραμένου οχήματος η τα ανταλλακτικά αυτού.
Και φυσικά να τα πουλήσει....

Μην λες ότι νάναι όταν ΟΛΟΙ εδώ σου λέμε το ίδιο :rolleyes:

profitis
10/03/2015, 15:45
μάλιστα. δηλ ο μαντρας θα πουλήσει κάτι που δεν του ανήκει. 1ον) αυτό λέγεται παράνομη ιδιοποίηση. έτσι για να μαθαίνουμε και τη νομοθεσία. 2ον) εγω λες θα πληρώσω το φπα. "ο μαντρας αλήθεια τι θα κερδίσει για όλο αυτο"??? 3ον)κατ ευθιειαν μπορώ να κατηγορήσω τον μαντρα για υπαιξέρεση. αμα λέω ότι να ναι..

ggs
10/03/2015, 15:46
όχι μονο δεν βοηθάτε , αλλα προσπαθητε να τον σπρώξετε στην ακολασία της φοροδιαφυγής , της παράνομης εμπορίας και της ψευδούς δήλωσης...

αλλά τέτοιοι είστε...

profitis
10/03/2015, 15:47
Σου μιλάνε τόση ώρα λογιστές, αστυνομικοι, δικηγόροι κλπ κι εσύ το χαβά σου...
ΟΚ.

ουαου. που θα λεγε κι ο βαρουφακης. οι αστυνομικοι και οι δικηγόροι τότε θα μπορουνε να στηρίξουνε ότι μου λένε σε νόμους. δεν είδα κανέναν να το κάνει

Cpt. Haddock
Δε θα του ανηκει κατι που θα εχει αγοράσει απο εσένα, νομιμα, με αποδειξη?

:plaf:

sniper
μάλιστα. δηλ ο μαντρας θα πουλήσει κάτι που δεν του ανήκει. 1ον) αυτό λέγεται παράνομη ιδιοποίηση. έτσι για να μαθαίνουμε και τη νομοθεσία. 2ον) εγω λες θα πληρώσω το φπα. "ο μαντρας αλήθεια τι θα κερδίσει για όλο αυτο"??? 3ον)κατ ευθιειαν μπορώ να κατηγορήσω τον μαντρα για υπαιξέρεση. αμα λέω ότι να ναι..

Δυνατός ο βρόντος με το βεστρωμ;

profitis
10/03/2015, 15:48
όχι μονο δεν βοηθάτε , αλλα προσπαθητε να τον σπρώξετε στην ακολασία της φοροδιαφυγής , της παράνομης εμπορίας και της ψευδούς δήλωσης...

αλλά τέτοιοι είστε...

η μεγαλύτερη πλάκα σε όλο αυτό είναι ότι ΟΛΑ ΑΥΤΑ θα γίνουν με τις ευλογίες του δικαστηρίου. καλα τραγικοοο..

Cpt. Haddock
ουαου. που θα λεγε κι ο βαρουφακης. οι αστυνομικοι και οι δικηγόροι τότε θα μπορουνε να στηρίξουνε ότι μου λένε σε νόμους. δεν είδα κανέναν να το κάνει

Α καλα...

Αντε γεια :lol:

sniper

Ενώ εσύ μας εχεις πηδήξει με τα αρθρα του ποινικου και αστικου κώδικα...

Cpt. Haddock

Βεστρωμ ήταν. Ποσο δυνατος μπορει να ειναι ο βροντος :lol:

profitis
10/03/2015, 15:49

πολύ. απο τύχη ζω

profitis
10/03/2015, 15:50
Ενώ εσύ μας εχεις πηδήξει με τα αρθρα του ποινικου και αστικου κώδικα...

εγω δεν δηλώνω ούτε αστυνομικόςούτε δικηγόρος. σου έστειλα όμως σύνδεσμο να διαβάσεις την νομοθεσία για τα ατυχήματα.

sniper
10/03/2015, 15:50
πολύ. απο τύχη ζω

ΟΚ, να προσεχεις.

alres
10/03/2015, 15:51

Η πώληση αντικειμένων χωρίς απόδειξη ή έκδοση γενικά νόμιμου παραστατικού, είναι μια χαρά νομιμότατη πράξη.
Το γεγονός της μη έκδοσης απόδειξης (για όσους υποχρεούνται να εκδίδουν), είναι φορολογική παράβαση.

Τα δικαστήρια της αποζημίωσης δεν κρίνουν αν είσαι φορολογικά εντάξει, αλλά έχει γίνει η πώληση.

jesus christ super star...

George_Sp
10/03/2015, 15:51
Κάτι τέτοιες στιγμές συμπαθώ περισσότερο τον σνάηπερ και τις τακτικές του, και τον κατανοώ που είναι στριμμένος ώρες ώρες :lol:

Bowleno
10/03/2015, 15:54

Καλά, εσύ μας δουλεύεις όλους....

Γιαυτό είπα, δύσκολα ΔΕΝ θα σου κόψει απόδειξη (μην πω, αδύνατον) από την στιγμή που σου κόβει απόδειξη δικαιωματικά του ανήκει πλέον το όποιο εμπόρευμα...

:wave2: αλλά προφανώς δεν διαβάζεις τι σου λέμε και μάταιος ο κόπος μας....

profitis
10/03/2015, 15:58
Καλά, εσύ μας δουλεύεις όλους....

Γιαυτό είπα, δύσκολα ΔΕΝ θα σου κόψει απόδειξη (μην πω, αδύνατον) από την στιγμή που σου κόβει απόδειξη δικαιωματικά του ανήκει πλέον το όποιο εμπόρευμα...

:wave2: αλλά προφανώς δεν διαβάζεις τι σου λέμε και μάταιος ο κόπος μας....

φίλε πρεπει να καταλάβεις κάτι. αυτός που παίρνει τα χρήματα κόβει απόδειξη. δηλ εγω θα πάρω τα χρήματα και θα πρέπει να του κόψω απόδειξη. με ποια εμπορική ιδιότητα? έχω κάνει έναρξη επαγγέλματος και δεν το ξέρω? τι λέτε ρε μερικοι εδω μέσα?

devil's animal
10/03/2015, 15:59
Βεστρωμ ήταν. Ποσο δυνατος μπορει να ειναι ο βροντος :lol:

πολύ. απο τύχη ζω

ειχες πιασει 2 mach ή να΄χαμε να λεγαμε?

profitis
10/03/2015, 16:00
ειχες πιασει 2 mach ή να΄χαμε να λεγαμε?

δε θυμάμαι. νομίζω χθες πλησίασα τα 1.9...

αλλά μετα ξύπνησα γαμώτο.

alres
10/03/2015, 16:02
Πρέπει να γίνει μια εισήγηση στον Τσίπρα και το Βαρουφάκη να προσέχουν τις μαλακιες με τα δημοψηφίσματα γιατί θα πάει για μαλλί και θα βγει κουρεμένος...

sniper
10/03/2015, 16:04
Νόμιμο είναι.

"Τα πρόσωπα που πραγματοποιούν παρεμπιπτόντως, περιστασιακά και όχι κατά σύστημα πώληση αντικειμένων, τα οποία περιήλθαν σ' αυτά από λόγους που δεν έχουν σχέση με την επαγγελματική δραστηριότητά τους και με τρόπο που να μη συνιστά η πώληση αυτή κλάδο επαγγελματικής δραστηριότητας, δε θεωρείται ότι (τα πρόσωπα αυτά) ενεργούν για τη συγκεκριμένη πώληση με την ιδιότητα του επιτηδευματία ( βλέπε άρθρο 2 θέμα 42 στο βιβλίο του Δημ.Σταματόπουλου " Ανάλυση ερμηνεία του ΚΒΣ")."

φίλε πρεπει να καταλάβεις κάτι. αυτός που παίρνει τα χρήματα κόβει απόδειξη. δηλ εγω θα πάρω τα χρήματα και θα πρέπει να του κόψω απόδειξη. με ποια εμπορική ιδιότητα? έχω κάνει έναρξη επαγγέλματος και δεν το ξέρω? τι λέτε ρε μερικοι εδω μέσα?

Διάβασε ξανά, μπορεί να σου ξέφυγε.

devil's animal
10/03/2015, 16:04

δλδ το κρατος αφηνει ολους τους πολιτες να κανουν αμοιβαιες συναλλαγες και να μεταβιβαζουν οχηματα, δηλωνοντας κιολας τις αξιες που αυτα μεταβιβαζονται με υπευθυνες δηλωσεις, παρανομα...
αυτο λες...

manhunter
10/03/2015, 16:06

Aν σου πουλήσω ένα αντικείμενο , πχ ένα κινητό, περιμένεις να σου δώσω απόδειξη?
Αν ναι, καλή τύχη γενικως...

Και μην αμύνεσαι, δεν υπάρχει λόγος

profitis
10/03/2015, 16:10
Διάβασε ξανά, μπορεί να σου ξέφυγε.

τι να μου ξέφυγε? ξέρεις τι λέει εδώ? αν ασκώ μια επαγγελματική δραστηριότητα Α, μπορώ να πουλήσω κάτι που δεν έχει σχέση με την επαγγελματική μου δραστηριότητα, αρκεί να μη συνιστά η πώληση αυτή κλάδο επαγγελματικής δραστηριότητας. και η π'ωληση ανταλακτικών ΣΥΝΙΣΤΑ κλάδο επαγγελματικής δραστηριότητας. και συγκεκριμένα ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.
1ον) εγω δεν ασκώ επαγγελματική δραστηριότητα 2ον) ο κλάδος υπάρχει και λέγεται ανταλακτικα αυτοκινήτων.
Επίσης όταν απομωνόνεις ένα κομμάτι από "καπου" καλό θα είναι να παραθέτεις ολόξκληρο το άρθρο.

profitis
10/03/2015, 16:11
δλδ το κρατος αφηνει ολους τους πολιτες να κανουν αμοιβαιες συναλλαγες και να μεταβιβαζουν οχηματα, δηλωνοντας κιολας τις αξιες που αυτα μεταβιβαζονται με υπευθυνες δηλωσεις, παρανομα...
αυτο λες...

όταν κάνεις μεταβίβαση αυτοκινήτου είναι μια νομιμότατη διαδικασία η οποία διέπεται από νόμους που την κάνουν νόμιμη. και δηλώνεις ένα ποσό που πήρες για το αυτοκίνητο το οποίο φορολογείται. αυτο λέω

buckley
10/03/2015, 16:13
Με το να σας τρώει ο κώλος σας χαλαρά το έχετε αναγάγει στο θρεντ της ημέρας για να μη πω του μήνα...
Εσύ μάγκα συνέχισε απτόητος ,τα πας περίφημα !

alres
τι να μου ξέφυγε? ξέρεις τι λέει εδώ? αν ασκώ μια επαγγελματική δραστηριότητα Α, μπορώ να πουλήσω κάτι που δεν έχει σχέση με την επαγγελματική μου δραστηριότητα, αρκεί να μη συνιστά η πώληση αυτή κλάδο επαγγελματικής δραστηριότητας. και η π'ωληση ανταλακτικών ΣΥΝΙΣΤΑ κλάδο επαγγελματικής δραστηριότητας. και συγκεκριμένα ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.
1ον) εγω δεν ασκώ επαγγελματική δραστηριότητα 2ον) ο κλάδος υπάρχει και λέγεται ανταλακτικα αυτοκινήτων.
Επίσης όταν απομωνόνεις ένα κομμάτι από "καπου" καλό θα είναι να παραθέτεις ολόξκληρο το άρθρο.

Ξέχασες δυο μαγικές λεξούλες:
"με τρόπο" που να μη συνιστά κλάδο επαγγελματικής δραστηριότητας

Και αφού τα κατέχεις, πέρνα καμιά μέρα από κανά δικαστήριο να τους τα σφυρίξεις, γιατί έχουν μαζευτεί κάτι ντενεκέδες και κάνουν άλλοι τους δικηγόρους, άλλοι τους προέδρους και γι αυτό πάει χάλια η χώρα

profitis
Aν σου πουλήσω ένα αντικείμενο , πχ ένα κινητό, περιμένεις να σου δώσω απόδειξη?
Αν ναι, καλή τύχη γενικως...

Και μην αμύνεσαι, δεν υπάρχει λόγος

μα δεν αμύνομαι. απλως απαντάω.
λοιπον..
Ποιος σου είπε ότι περιμένω να μου δώσεις απόδειξη.
Ποιος σου είπε επιπλέον, ότι η νομιμότητα καθορίζεται από το τι περιμένω εγω?
Είναι μια παράνομη συναλλαγή που συμβαίνει, επειδή δεν υπάρχει τρόπος να ελεγχθει. Το ότι είναι παράνομο όμως δεν αλλάζει με τίποτα.
Μάλλον θα πρέπει να αμυνθείς εσυ απ ότι φαίνεται

profitis
10/03/2015, 16:15
Ξέχασες δυο μαγικές λεξούλες:
"με τρόπο" που να μη συνιστά κλάδο επαγγελματικής δραστηριότητας

Και αφού τα κατέχεις, πέρνα καμιά μέρα από κανά δικαστήριο να τους τα σφυρίξεις, γιατί έχουν μαζευτεί κάτι ντενεκέδες και κάνουν άλλοι τους δικηγόρους, άλλοι τους προέδρους και γι αυτό πάει χάλια η χώρα

μάλιστα. δηλ θα δηλώσω ότι του πούλησα πέτρες. ή κόπρανα. νομιμότατη συναλλαγη. αρε τι αλλο θα δουμε

McGyver
10/03/2015, 16:17
Επειδή έχει καταντήσει αηδία και τρολιά το θέμα, κλειδώνει.

Sorry Νίκο (sniper) και από όλους όσους ασχολήθηκαν σοβαρά, αλλά δεν παλεύεται...

profitis, καλά ξεμπερδέματα όπως κι αν κινηθείς.