PDA

View Full Version : Αναστολή δραστηριοτήτων της Trackbike

Bladerunner
11/03/2015, 12:21
Αντιγράφω από το το trackbike.gr (http://www.trackbike.gr/)

"Αναστολή δραστηριοτήτων μέχρι νεοτέρας

Ήταν μια δύσκολη απόφαση, την παιδέψαμε καιρό πριν καταλήξουμε σε αυτή, αλλά στα σαράντα μας τώρα πια είναι δύσκολο να συνεχίσουμε να αγνοούμε τη λογική και να πορευόμαστε μόνο με το συναίσθημα. Όπως και να' χει, όσο κι αν δεν θέλουμε να το δεχτούμε, η ουσία είναι η εξής:
Το trackbike.gr αναστέλλει κάθε δραστηριότητά του στη πίστα των Σερρών μέχρι οι συνθήκες να γίνουν και πάλι τέτοιες που να επιτρέπουν τη διεξαγωγή trackday του επιπέδου που σας έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.
Αυτή η πρόταση περικλείει όλη την ουσία της ανακοίνωσης. Από τη μια οι οικονομικές δυσκολίες συμμετεχόντων αλλά και μελών της διοργάνωσης, από την άλλη η ανάγκη για μείωση του κόστους συμμετοχής και ο αναγκαστικός περιορισμός των παροχών που μια τέτοια κίνηση συνεπάγεται, μας έφεραν αντιμέτωπους με την πραγματικότητα. Ή θα έπρεπε να βάλουμε νερό στο κρασί μας και να μειώσουμε τα κόστη ή θα έπρεπε να σταματήσουμε.

Από τη στιγμή που το trackbike.gr δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ομάδα ανθρώπων που σκοπό έχουν την ύψιστη ασφάλεια των συμμετεχόντων και την ουσιώδη διασκέδαση (και σε καμία περίπτωση το κέρδος ή την αυτοπροβολή), η πρώτη επιλογή δεν μπορεί να ονομάζεται επιλογή. Νερό στο κρασί μας δεν βάλαμε ούτε όταν "μας έπαιρνε", τις χρυσές εποχές του 2008 που η λίστα αναμονής για κάθε trackday μας ξεπερνούσε τα 50 άτομα, ούτε όταν ζοριστήκαμε το '12 και το '13. Αντίθετα, βάλαμε το χέρι στην τσέπη και αγοράσαμε περισσότερο και καλύτερο εξοπλισμό, βελτιώσαμε το επίπεδο ασφάλειας των συμμετεχόντων, εκπαιδεύσαμε τους ανθρώπους μας στις πρώτες βοήθειες και στη χρήση των σημαιών. Κάναμε πράγματα που δεν είχατε ξαναδεί σε ελληνικές διοργανώσεις, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Η αλήθεια είναι ότι καταφέραμε πολλά, με σημαντικότερο ίσως το να ενσωματώσει ο ανταγωνισμός κάποιες από τις ιδέες μας στα δικά του trackday, ανεβάζοντας έτσι τον μέσο όρο ασφάλειας των συμμετεχόντων. Παρόλα αυτά, ο χώρος των trackday στην Ελλάδα θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να φτάσει στο επίπεδο ασφάλειας που οφείλει να παρέχει στους συμμετέχοντες - αν και η αίσθησή μας είναι ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τα προσεχή χρόνια, καθώς η αγορά είναι μικρή και δεν σηκώνει παροχές υψηλού κόστους που ο διοργανωτής θα αναγκαστεί να ενσωματώσει στο κόστος συμμετοχής. Οι χορηγοί είναι ελάχιστοι και ο κόσμος αποζητά ένα φθηνό τρόπο να ξεδώσει, να ξεχαστεί.
Καταλήξαμε λοιπόν ότι το trackbike.gr μάλλον βρίσκεται εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Αυτός είναι πιθανότατα και ο λόγος που η μέχρι πρόσφατα άψογη συνεργασία μας με τη διοίκηση της πίστας των Σερρών γύρισε ανάποδα και έγινε εχθρική απέναντί μας. Με αφορμή ένα σχόλιο που δημοσιεύσαμε για την εικόνα της πίστας και των εγκαταστάσεων πριν από περίπου ένα χρόνο (το οποίο σημειώστε ότι απλώς απεικόνιζε την πραγματικότητα, χωρίς ειρωνεία ή υπερβολή), η διοίκηση αποφάσισε να μας τιμωρήσει αφαιρώντας μας μια από τις τρεις ημερομηνίες που πραγματοποιούσαμε trackday τα τελευταία χρόνια. Το ποιος, το πότε και το τι ειπώθηκε δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που γνωρίζουμε πολύ καλά από την πλευρά μας είναι ότι επί δέκα συναπτά έτη υπήρξαμε κύριοι στις συναλλαγές μας με την πίστα, αποπληρώναμε στο ακέραιο το κόστος ενοικίασης και χρήσης εγκαταστάσεων, δεν ζητήσαμε ποτέ ούτε ένα ευρώ έκπτωση και δεν αρνηθήκαμε ούτε μια φορά αλλαγή στις ημερομηνίες μας λόγω προβλημάτων της πίστας με άλλους, πιο πιεστικούς πελάτες. Αυτό που προφανώς δυσκολεύονται να καταλάβουν εκεί πάνω είναι ότι με αυτή τους τη συμπεριφορά δεν τιμωρούν εμάς, αλλά τον ίδιο τους τον εαυτό. Για να μην αναφερθούμε στο πόσο σοβαροί υπήρξαν στο να διαχειριστούν το έργο που παρέλαβαν, φτάνοντας το στη σημερινή του εικόνα και κατάσταση που όλοι γνωρίζουμε.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν δικαιολογία, μιας και πιθανότατα στην ίδια απόφαση θα φτάναμε ακόμα κι αν δεν είχαμε χαλάσει τις σχέσεις μας με την πίστα των Σερρών. Παρόλα αυτά, αισθανόμαστε την ανάγκη να τα μοιραστούμε μαζί σας για να πάρετε μια γεύση από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε τέτοια εποχή.
Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους και τις εταιρείες που μας στηρίζουν έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια. Τα ξενοδοχεία “Elpida” και “Elpida Resort” του Χρήστου Κωνσταντινίδη (πρώτα στη λίστα για να μην λέτε ότι έχουμε τσακωθεί με ολόκληρες τις Σέρρες), την Goodyear Dunlop Ελαστικά Ελλάς ΑΒΕΕ και τον Δημήτρη Δημητρόπουλο, τον Γιάννη Μπούστα και την ομάδα του για την εμπιστοσύνη και την αμέριστη βοήθειά τους, τον Νίκο Περιστερά και τα καταστήματα Peristeras Ελαστικά Μοτό, καθώς και το Μότο Καφετζής για την τεχνική του υποστήριξη τις μέρες που βρισκόμαστε στην πίστα των Σερρών.
Ραντεβού; Ποιος ξέρει; Ίσως το 2016, το 2017… Κάποια χρονιά όπου το κλίμα θα μας σηκώνει. Μέχρι τότε, τα λέμε σε οργανωμένα trackday τρίτων και σε κρυφές, ελεύθερες προπονήσεις.

Σας ευχαριστούμε για όλα!
Η ομάδα του trackbike.gr"

Κρίμα... Από τα ωραιότερα trackdays.

sniper
11/03/2015, 12:25
....

Κρίμα... Από τα ωραιότερα trackdays.

Kρίμα όντως.

sapila racing
11/03/2015, 12:35
Πολύ κρίμα...
Ομως δεν μπορούμε παρα να παραδεχτούμε οτι ετσι ειναι τα πράγματα σήμερα και να ελπίζουμε οτι καποια μέρα θα βελτιωθεί η κατάσταση...

devil's animal
11/03/2015, 12:40
πολυ κριμα γιατι ηταν οντως η πιο οργανωμενη ομαδα διεξαγωγης trackdays...

harris_x
11/03/2015, 13:02
Κρίμα.... πολύ κρίμα....

nktR
11/03/2015, 13:05
κρίμα για κάτι προτότυπο και ωραίο ως ιδέα διαμάντι όπως ξεκίνησε να φτάνει σε αυτό το σημείο

αλλά ας έμενε καλύτερα η ανακοίνωση μονολεκτικά μόνο ως
"Αναστολή δραστηριοτήτων της Trackbike"

γιατί τα υπόλοιπα δεν περιέχουν την πραγματική ροή των πραγμάτων

Bladerunner
11/03/2015, 13:11

γιατί τα υπόλοιπα δεν περιέχουν την πραγματική ροή των πραγμάτων

Ανάρτησα αυτούσιο το κείμενο από την ιστοσελίδα trackbike.gr
Αν υπάρχουν άλλοι λόγοι που οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση, δεν τους γνωρίζω.

nktR
11/03/2015, 13:16
Ανάρτησα αυτούσιο το κείμενο από την ιστοσελίδα trackbike.gr
Αν υπάρχουν άλλοι λόγοι που οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση, δεν τους γνωρίζω.

πολύ καλά έκανες που το πόσταρες

απλά θα ήταν σωστό να γράφουν τα πράγματα με το όνομά τους

αλλιώς γράφεις μονολεκτικά "Αναστολή δραστηριοτήτων της Trackbike"

sniper
11/03/2015, 13:22

OK, αλλά επειδή οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να έγινε, ας μείνουμε στο γεγονός ότι τα TD του trackbike τέλος.

cosgili
11/03/2015, 13:24
Όσοι λοιπόν κατέχετε την απόλυτη αλήθεια, μοιραστείτε την και με εμάς τους άμοιρους...

ninja9r
11/03/2015, 14:07

Μια και το τηλέφωνό μου το έχεις, μήπως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ώστε να με πληροφορήσεις κι εμένα για την "πραγματική ροή των γεγονότων"; Αν πάλι δεν θέλεις να μου μιλήσεις, ευχαρίστως παρέθεσε τα "γεγονότα" εδώ...

bros400pgm
11/03/2015, 14:25
OK, αλλά επειδή οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να έγινε, ας μείνουμε στο γεγονός ότι τα TD του trackbike τέλος.

Ειτε το σβηνετε το μυνημα ειτε μας λεει κ εμας.
Εγω προσωπικα σαν συμμετεχων για μερικα χρονια θα ηθελα να ακουσω την γνωμη καποιου που "εζησε" την διοργανωση, κ πιστεψτε με δεν το κανω ως κατινια.

spyrakos35
11/03/2015, 14:31
σόρρυ αλλά επειδή το βλέπω να έρχεται, ίσως θα πρέπει απλά να αρκεστούμε στο οτι δεν θα γίνουν πλέον τρακντέις από την τρακμπάικ....

έχει δίκιο ο σναιπερ...

υγ... ναι ξέρω, σαν την φούτσα μες τα λάχανα....

McTalas
11/03/2015, 14:34
Δε νομιζω πως εχει και πολυ νοημα τι εγινε.

Bladerunner
11/03/2015, 14:43
Ειτε το σβηνετε το μυνημα ειτε μας λεει κ εμας.

Δεν διαγράφεται τίποτα που δεν αντιβαίνει τους κανονισμούς του forum.

Για το επίμαχο θέμα, ως συμμετέχων και μέλος της ομάδας από τα πρώτα της βήματα, μου αρκεί προσωπικά η γραπτή ανακοίνωση.
Αν υπάρχουν και άλλοι λόγοι, δεν με αφορούν, δεν με ενδιαφέρουν, δεν θα μπω σε διαδικασία τέτοιας κουβέντας. :)

BLiTzER
11/03/2015, 14:50

Για το επίμαχο θέμα, ως συμμετέχων και μέλος της ομάδας από τα πρώτα της βήματα, μου αρκεί προσωπικά η γραπτή ανακοίνωση.
Αν υπάρχουν και άλλοι λόγοι, δεν με αφορούν, δεν με ενδιαφέρουν, δεν θα μπω σε διαδικασία τέτοιας κουβέντας. :)

Ναι, αλλά δεν έχει άδικο ο bros. Ποιος ο λόγος να υπονοείς/διαψεύδεις κάτι (όχι εσύ ε, γενικά), χωρίς να εξηγείς; Μη σχολιάζεις εξ αρχής. Κανείς δεν ενδιαφέρεται αν ξέρεις κάτι παραπάνω, από τη στιγμή που δε σκοπεύεις να το μοιραστείς.

sniper
11/03/2015, 14:59
Αν έγινε κάτι ή δεν έγινε και τι έγινε δεν μας αφορά.

Τουλάχιστον δεν αφορά τους περισσότερους που ειχαμε πάρει μέρος ή θέλαμε καποια στιγμή να πάμε Σερρες με το trackbike.
Δεν ήταν μια δωρεάν παροχή του κράτους ωστε να εχουμε την απαιτηση να μάθουμε αν εγινε κάτι άλλο.

Kαι συμφωνω με τον Blade.

Οπότε, θα σας παρακαλέσω να μην μπούμε στο τρυπάκι αυτό.

Ευχαριστώ.

bros400pgm
11/03/2015, 15:26

Δεχομαι οτι δεν σε ενδιαφερει να μαθεις αλλα το μυνημα του nktr αφηνει υπονοουμενα για μια διοργανωση που συμμετειχαμε αρκετοι. Απο την στιγμη που ουτε ο Θανασης εχει καποιο προβλημα να ειπωθουν, εγω σαν καταναλωτης θα ηθελα να μαθω. Το ΑΝ θα μπουν οι "εξυπνακιδες" να πουν την παπατζα τους δεν με αφορα κ ουτε εχω σκοπο να απαντησω σε κατι κ αντιλαμβανομαι κ την συμπαθεια που τους εχεις (οπως κ εγω, μιας κ αισθανθηκα πολυ ωραια κ γνωρισα κ φιλους, κυριως τα ρεμαλια τους ζακυνθινους).

Ps. Μιλουσα για σβησιμο μονο του ποστ του nktr.

bonepeeler
11/03/2015, 15:32
Κριμα.

Allst@rf
11/03/2015, 15:57
Δεν ειχα γινει ποτε πελατης του τρακμπαικ ,δεν εχω πονηρους σκοπους ,δεν εξυπητερω συμφεροντα ειμαι ενας απλος μοτοσυκλετιστης που γνωριζει καποια πράγματα,ομως...

Αυτο το "σαν trackbike δεν εχουμε σκοπο το κερδος " που κολλαει οταν εισεπραταν κανονικα χρηματα για συμμετοχες;

Δεν ειναι δλδ το trackbike μια εταιρεια διοργανωσης track days κατι σαν τον ζαφειροπουλο ,το team 65 κτλ ;

Ειναι δλδ οργανισμος μη κερδοσκοπικου χαρακτήρα;

Χωρις να ξέρω το παρασκηνιο που υπονοει ο nktr ,βαθια μεσα μου εχω την αισθηση οτι κατι τετοιο μπορει να παίζει...

Ζεύκας
11/03/2015, 16:44
Βγαίνει μια ανακοίνωση ότι σταματά μια διοργάνωση και αφήνει αιχμές για μια δημοτική αρχή.
και βγαίνει ένας πελάτης και λέει: "δεν είναι έτσι όπως τα λέτε"

και περιμένετε να μην υπάρχει αντίλογος παρά μόνο μια ανακοίνωση;
δλδ να μην ενημερωθεί η μοτοσυκλετιστική κοινότητα;

Lioulios
11/03/2015, 17:00
Το Ζεύκα τοΝε καίει γιατί είχε αγοράσει και χωράφι ....

Κρίμα πάντως .

Ζεύκας
11/03/2015, 17:12
όχι στις Σέρρες ρε. αυτή μου έχει γλυτώσει

nktR
11/03/2015, 18:03
Μια και το τηλέφωνό μου το έχεις, μήπως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ώστε να με πληροφορήσεις κι εμένα για την "πραγματική ροή των γεγονότων"; Αν πάλι δεν θέλεις να μου μιλήσεις, ευχαρίστως παρέθεσε τα "γεγονότα" εδώ...

ίσως να μην έγραψες εσύ το κείμενο Θανάση,
διάβασέ το καλά και θα καταλάβεις τι εννοώ

H.A.Balafoutre
11/03/2015, 18:10
Έχω πάει μια φορά μόνον για ΣΚ σε trackday του trackbike, χωρίς να ξέρω κανένανε και πέρασα υπέροχα. Άλλη αίσθηση και αύρα η πίστα των Σερρών και σε ελεύθερες μέρες που έχω πάει με φίλους και σε ξεκάρφωτες 300άρες χλμ βόλτα πάνε-έλα στην πίστα απλά για να είμαι εκεί. Τώρα, πιστεύω έχασε αυτή την αύρα που είχε. Προσωπική άποψη. Το έργο ενώ πήγε να γίνει για καλό, γύρισε μπούμερανγκ. Ξενέρωσα εν ολίγης. Μετανιώνω που δεν πήγα με φίλους για κάνα 2 ακόμη ΣΚ άλλες χρονιές στο trackbike. Όμως καλό θα ήτανε να μάθουμε τι παρασκήνιο υπάρχει...αν και έτσι όπως έχουνε τα πράγματα...όπως λένε και κάποιοι πιο πάνω...μικρή σημασία έχει. Έχω ξενερώσει πολύ τα τελευταία 2.5-3 χρόνια.

ninja9r
11/03/2015, 21:05
ίσως να μην έγραψες εσύ το κείμενο Θανάση,
διάβασέ το καλά και θα καταλάβεις τι εννοώ

Δεν το έγραψα εγώ, αλλά σαφώς και το διάβασα πολύ καλά. Η μόνη διευκρίνηση που θα ήθελα να κάνω πάνω στο κείμενο ήδη δημοσιεύθηκε στο group μας στο Facebook. Να σημειώσω εδώ ότι όλες οι συνομιλίες με την πίστα έχουν γίνει αποκλειστικά με εμένα, και όχι με τον Κώστα.

Οπότε επιμένω ότι είτε εδώ, είτε στο τηλέφωνό μου θα ήθελα να μάθω τα "πραγματικά γεγονότα"

byron
11/03/2015, 21:34
Οπότε επιμένω ότι είτε εδώ, είτε στο τηλέφωνό μου θα ήθελα να μάθω τα "πραγματικά γεγονότα"

Νομίζω πως τα πραγματικά γεγονότα είναι στο

Από τη μια οι οικονομικές δυσκολίες συμμετεχόντων αλλά και μελών της διοργάνωσης, από την άλλη η ανάγκη για μείωση του κόστους συμμετοχής και ο αναγκαστικός περιορισμός των παροχών που μια τέτοια κίνηση συνεπάγεται, μας έφεραν αντιμέτωπους με την πραγματικότητα. Ή θα έπρεπε να βάλουμε νερό στο κρασί μας και να μειώσουμε τα κόστη ή θα έπρεπε να σταματήσουμε.

Δεν υπήρχε κέρδος (ή όσο κέρδος θεωρεί ο καθένας πως πρέπει να βγει από μια τέτοια διοργάνωση) και αυτό οδηγεί στην διακοπή λειτουργίας. Τα υπόλοιπα ίσως να μην έχουν σημασία, ή θα μπορούσαν να ξεπεραστούν. Δεν σας γνωρίζω, αν και είχα δηλώσει και πληρώσει μία συμμετοχή που δεν κατάφερα να έρθω, αλλά η αλλαγή μιας απ΄τις τρείς ημερομηνίες που είχε "κλείσει" το trackbike δεν στέκει και πολύ ούτε ως αφορμή για τέτοια απόφαση.

Φιλικά, και μακάρι να αλλάξουν γρήγορα οι συνθήκες για να οργανώσετε ξανά trackday όπως το θέλετε.

7Tolis
11/03/2015, 21:43
Όταν ένα προϊόν πρέπει να γίνει ή θέλει ο παραγωγός να είναι φτηνότερο, είναι λάθος, να μειώνεται μέρος των παρεχομενων υπηρεσιων με τη λογική έχω μικρότερο κέρδος πλέον. Άρα, ίσως καλώς αποφάσισε η ομάδα έτσι.

ninja9r
12/03/2015, 08:09
Νομίζω πως τα πραγματικά γεγονότα είναι στο

Δεν υπήρχε κέρδος (ή όσο κέρδος θεωρεί ο καθένας πως πρέπει να βγει από μια τέτοια διοργάνωση) και αυτό οδηγεί στην διακοπή λειτουργίας. Τα υπόλοιπα ίσως να μην έχουν σημασία, ή θα μπορούσαν να ξεπεραστούν.

Μα το κείμενο το αναφέρει σαφώς, ότι πιθανότατα στην ίδια απόφαση θα είχαμε φτάσει ακόμη κι αν δεν υπήρχαν τα υπόλοιπα. Τα υπόλοιπα ήταν το κερασάκι στην τούρτα, αλλά ήταν ΜΕΓΑΛΟ κερασάκι. Δεν ήταν θέμα αλλαγής της ημερομηνίας (έχει ξαναγίνει χωρίς πρόβλημα εκ μέρους μας), ήταν θέμα αφαίρεσης μίας "προνομιακής" ημερομηνίας σαν "τιμωρία", από έναν οργανισμό (στην πίστα γενικά αναφέρομαι, τα πρόσωπα αλλάζουν) με τον οποίο η συνεργασία μας (άψογη εώς τώρα) άρχισε το 2005, όχι χθες. Αν το ανοιξιάτικο TD γινόταν, θα κλείναμε 10 χρόνια από την πρώτη διοργάνωσή μας. Δεν έκατσε, shit happens...

endopandou
12/03/2015, 08:53
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν η διοργάνωση είχε σκοπό το κέρδος.
Το παρακάτω απόσπασμα υπονοεί ασαφώς πως δεν είχε: το trackbike.gr δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ομάδα ανθρώπων που σκοπό έχουν την ύψιστη ασφάλεια των συμμετεχόντων και την ουσιώδη διασκέδαση
Τελικά ήταν διοργάνωση κερδοσκοπικού χαρακτήρα ή δεν ήταν; (δεν έχω σκοπό να κρίνω, δεν με ενδιαφέρει, δεν προσπαθώ κανενός είδους μομφή, απλά ρωτάω καλοπροαίρετα)

ninja9r
12/03/2015, 09:40
Ξεφεύγουμε, αλλά ως ο ένας από τους δύο του Trackbike θα σου απαντήσω για να μην θεωρηθεί ότι το αποφεύγω.

Οχι, το απόσπασμα που παραθέτεις δεν το ερμηνεύεις σωστά. Αυτό που λέει είναι ότι πρωταρχικός σκοπός ήταν αυτά που αναφέρει, και όχι το κέρδος. Το όποιο κέρδος, όταν προέκυπτε, σαφώς και ήταν καλοδεχούμενο - και συνήθως επενδυόταν. Ως διοργανωτής όμως, μπορείς να έχεις πολλές διαφορετικές μορφές κέρδους - αλλά και αντίστοιχες "ζημιές" - εκτός από τις καθαρά χρηματικές.

devil's animal
12/03/2015, 10:07
φανταζομαι οτι τα οφελη των διοργανωτων ειχαν να κανουν πιο πολυ με "ειδος" παρα με χρημα..π.χ. την δωρεαν προπονηση ολης της ομαδας οποτε γινοταν ενα event...και ειναι φυσικο οταν διοργανωνεις ενα event με 100+ ατομα, να μην χρειαστει να πληρωσουν συμμετοχη στην πιστα και τα ατομα της διοργανωσης...ή αντιστοιχα οταν "φερνεις" Χ ατομα σε ενα ξενοδοχειο 3 φορες τον χρονο επι 9 χρονια, εικαζω οτι δεν θα χρειαζοταν να πληρωσουν οι διοργανωτες...
βεβαια, αυτο παει και απο την αναποδη...οτι δλδ αν δεν συμπληρωναν τον απαιτουμενο αριθμο συμμετεχοντων και γινοταν το event, να επρεπε να συμπληρωσουν το ποσο που ειχαν προσυμφωνησει για την πιστα κλπ...

νομιζω, ομως, οτι δεν εχει τοσο σημασια τι και ποσα εβγαζαν (αν εβγαζαν) οι διοργανωτες...
οσο το γεγονος οτι η πιστα δεν σεβαστηκε την μακροχρονια συνεργασια τους και θελησε να τους "τιμωρησει" ακυρωνοντας τους ενα event, επειδη εγραψαν την γνωμη τους για την κατασταση που ειχε περιελθει...:rolleyes:

menelaos46
12/03/2015, 10:28
Δε βγαίνουν τα κουκιά προφανώς.... όλα τα υπόλοιπα είναι παπάντζες....

FZ1S
12/03/2015, 11:12
Θα μιλήσω για μένα προσωπικά & με ονόματα.
Σε κάποιο td ανοιξιάτικο & συγκεκριμένα ήταν το έτος που τα Τέμπη ήταν κλειστά, ζητήσανε όποιος μπορεί να φέρει ή να έρθει για κριτής στις Κ, με το ανάλογο αντίτιμο ακόμα & να οδηγήσει τζάμπα (αυτό ήταν γραμμένο & σε ανακοίνωση στο bikenet. Το παιδί που έφερα όχι μόνο δεν πήρε € (δεν ήθελε βέβαια) αλλά την πρώτη μέρα, του έστειλα εγώ νερό (με τον Αρη Παπαπαναγή) κι αυτό λίγο πριν το μεσημεριανό διάλειμμα. Σημειωτέον ότι τον είχανε βάλει παρακαλώ στις 3, 4, 5.
Στην απογευματινή βάρδια Κε Θανάσση πήγες & μάζεψες όλους τους κριτές & στο αυτοκίνητο είχες μία συνομιλία με τα παιδιά & κάποιος σε ρώτησε αν την επόμενη μέρα θα υπάρχουν group.
Η απάντηση σου ήταν & με ειρωνικό χαρακτήρα : ναι αύριο θα έχει & σαύρες (εννούσες το πράσινο group). Ο φίλος μου που ήταν στο αυτοκίνητο δεν είχε κανένα λόγο (πρώτη φορά ανέβηκε Σέρρες, δεν ήξερε) & ήταν τότε κοντά 44 ετών, δεν ήταν κανένας πιτσιρικάς & φυσικά δεν το άφησε έτσι. Είχατε έναν έντονο διάλογο μου είχε πει & στο τέλος προσπαθούσες να το μαζέψεις.
Eγώ προσωπικά το 2009 είχα μία ασχημη πτώση στην Κ1, με ευτυχώς όχι άσχημες συνέπειες για μένα, παρά μόνο για την μηχανή. Για ψυχολογικούς λόγους επειδή τότε υπήρχαν πολλές συμμετοχές ήθελα να μπω στο πράσινο. Ο Κώστας μου είπε ξεκίνα στο κίτρινο όπως έχεις δηλώσει και μετά βλέπουμε. Εγώ επέμεινα.
Μπορεί για κάποιους αυτό να ακούγεται ελα μωρέ τώρα που κολλάς, σκέψου όμως τι λέγανε πίσω απ' την πλάτη μας. Δεν με νοιάζει αν ήταν κερδοσκοπικού ή μη χαρακτήρα, δεν με νοιάζει αν κάποιος ή κάποιοι παντελωνιάσανε χρήματα, κάποιος έπρεπε να το κάνει αυτό (ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε άλλωστε) ούτε κανένας με πίεσε να δώσω χρήματα, αλλά επί πολλά έτη, το trackbike ήταν μία από τις καλύτερες εγχώριες διοργανώσεις & οικειοθελώς δήλωνα συμμετοχή να οδηγήσω σε ελεγχόμενο περιβάλλον, να περάσω καλά 3 μέρες κλπ.
Τότε ξενέρωσα. Εκατσα & το Σάββατο (οδήγησα μέχρι το μεσημέρι, το απόγευμα έδωσα τη μηχανή στον φίλο να οδηγήσει), περισσότερο για τον φίλο που είχα πάρει μαζί μου για κάποιο σκοπό & για να μην κρεμάσω τους διοργανωτές που «σεβάστηκαν εμένα & τον φίλο μου που τους εξυπηρέτησε»
Την Κυριακή φύγαμε. Δεν με ένοιαζαν τα χρήματα που έχασα, γιατί είχα ανέβει 3ήμερο.
Και τέλος από τότε ανελλιπώς με εξαίρεση το καλοκαίρι του 2011 νομίζω δεν είχα ανέβει, ήμουν Σέρρες. Κανονικά αν είναι να χαλιέσαι δεν πας πουθενά. Απλά πήγαινα γιατί ήθελα να οδηγήσω, να δω κάποια παιδιά τα οποία αξίζανε & τίποτα παραπάνω.
Απλά το υφάκι καλύτερα να έλειπε. Όπως και να το κάνουμε παίρνατε χρήματα & είτε έτσι είτε αλλιώς ήμασταν ΠΕΛΑΤΕΣ.
Τα λόγια σας πριν ξεκινήσει η διοργάνωση ήταν «εδώ δεν κάνουμε αγώνες. Οδηγάμε να περάσουμε καλά 3 μέρες κλπ.»
Καλή συνέχεια σε όλους σας

H.A.Balafoutre
12/03/2015, 12:34
Τίποτα παιδιά...χάλασε το ΖΕΝ....η ηρεμία, χάλασε η ισορροπία με το που βάλανε χέρι στον τάπητα...Ξαφνικά όλα μας φταίνε. Τρωγόμαστε μεταξύ μας για τρίχες.

Παιδιά, μην πανικοβάλλεστε με το που μπαίνουνε στην κουβέντα οι λέξεις "κέρδος", "λεφτά" κτλ...έλεος. Βάλτε τα νούμερα κάτω....μια χαρά είναι η διοργάνωση για αυτά που εγώ (μια φορά μεν) τα είδα από μέσα δε, πολύ καλά ήτανε. Και μην ξεχνάμε πως είναι ευθύνη να κάνεις κάτι τέτοιο, επίσης έχει σημασία και ο "πελάτης" να μην είναι συνέχεια αγανακτησμένος χωρίς αιτία. Προφανώς είναι μια παρέα που το διοργανώνει, το καταλαβαίνεις αυτό, οπότε με μια συμμετοχή δε συμαίνει πως γίναμε και κολλητοί τους.

Κι εγώ στο πράσινο γκρούπ "της σαύρας" ήμουνα, αν και βαθιά μέσα μου έννιωθα για κίτρινο τουλάχιστον κι ας με είπε ένας εκεί με ύφος..."με αυτή τη μηχανή (FZ6) που πας" ή κάτι τέτοιο...και σιγά τα αίματα...στην αρχή με πείραξε διότι δεν χρειαζότανε να το πει, αλλά είχε δίκιο. Τώρα για τον κριτή και τα λοιπά...ότι λέτε το πιστεύω, δεν έχω λόγο να μην το κάνω, δεν είναι θέμα απαραίτητα να διαφωνήσω ή να είμαι πονηρός και καχύποπτος....

Επίσης έχω παει όπως είπα για καφέ, κάποιες φορές ήτανε επι τούτου, Σάββατο κυρίως, όπου ήξερα πως είχε trackday από το trackbike. Και σαν παρατηρητής (σαν κρυφός πελάτης ένα πράμα που το λένε τώρα για τις αποδείξεις....χαχαχα ήμουνα πολύ μπροστά), ήτανε απόλαυση, κυρίως οι φάτσες και η διάθεση των συμμετεχόντων.

Πρέπει να το ξαναβρούμε το ΖΕΝ...διότι δε μας βλέπω καλά.....

ninja9r
12/03/2015, 17:12
Πρέπει να το ξαναβρούμε το ΖΕΝ...διότι δε μας βλέπω καλά.....

Αυτό ξαναπές το.

Οσο για τα ειρωνικά που ισχυρίζεται ο φίλος από πάνω,τα αντιπαρέρχομαι, καθώς όσοι με ξέρουν θα έχουν ήδη σκάσει στα γέλια. Πληροφοριακά και μόνον, τον εαυτό μου αποκαλούσα σαύρα συχνότερα από αποιονδήποτε άλλον...

Pan (dvs)
12/03/2015, 17:16
Xωρις να γνωριζω καν γιατι συζητατε,θα πω τι βλεπω (αν μου επιτρεπετε).

Μερικα απο τα παλαιοτερα μερη του φορουμ ετοιμαζονται να ..........

Θα ειναι ωραιο το θεαμα για τα κορακια.Ελπιζω να μην τους κανετε την χαρη.:beer:

ΟΚΤΑΝΙΟ
12/03/2015, 17:24
. Πληροφοριακά και μόνον, τον εαυτό μου αποκαλούσα σαύρα συχνότερα από αποιονδήποτε άλλον...

Με ξεχασες εμενα μΕ φαινεται :bawl:

Bladerunner
12/03/2015, 17:58
Πληροφοριακά και μόνον, τον εαυτό μου αποκαλούσα σαύρα συχνότερα από αποιονδήποτε άλλον...

To επιβεβαιώνω! :lol:

Δεν πάμε μια χύμα επάνω; Να θυμηθούμε τα παλιά;

Ούτε τρέιλερ ούτε τίποτα. Καβάλα παν στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε.

Ξηλώνουμε πινακίδα και σε 4 ωρίτσες είμαστε Σέρρες.

V-TEC
12/03/2015, 18:08
αχαχαχαχα
4 ωρες διαδρομη κ κανα 3 ωρο σε καφεδες
ενα στο λεβεντη
κ αλλο ενα στην κατερινη με αναμνηστικη φωτο στο μηχανημα !
κ φανταστικο συνολο ωρων με το μηχανακι .. λιγο περισσοτερες απο αυτοκινητο .. αχαχαχαχαχχα

ωραιες αναμνησεις ρε blade.

θα ψηνομουν να ανεβω
κ μονο για το χαβαλε της διαδρομης !

Bladerunner
12/03/2015, 18:12
4 ωρες διαδρομη κ κανα 3 ωρο σε καφεδες (...)θα ψηνομουν να ανεβω
κ μονο για το χαβαλε της διαδρομης !

Παρεξήγηση... 4 ώρες μαζί με τους καφέδες ρε συ! :lol:

Ψήσου... :smokin:

golis
12/03/2015, 23:02
Δεν θέλω να το πιστέψω πως είναι το τέλος,ίσως απλά να έκλεισε ένας κύκλος.
Γιατί για μένα που έχω ανέβει σαν σταφάκι 3-4 φορές(αφιλοκερδώς κάθε φορά)το γούσταρα τρελά,
αφού περνούσα τρεις ημέρες φοβερές,κάνοντας κάτι που με γέμισε εμπειρίες(και αναπηρίες :P)
γνωρίζοντας καταπληκτικούς ανθρώπους(επτανήσιους και μη) ένιωθα ως ένα μικρό λιθαράκι στην τεράστια επιτυχία των TDs.

Ούτε αισθάνθηκα ποτέ πως με κάναν μεροκάματο,ούτε με χάλαγε η σκοπιά στην 5 ή στη 13 ή στην 2.
Πήγαινα γιατί ήθελα να ξανα βρεθώ με τα άτομα που ήξερα πως μοιραζόμασταν το ίδιο πάθος.

Και στην τελική τα ΤΔ του τράκμπάικ έγραψαν ιστορία,τι να λέμε τώρα.
Και η κοιλιά του Θανάση πάνω στο ντεπόζιτο του 600 επίσης/

nktR
13/03/2015, 08:25

το τηλ. το χρησιμοποιεί ο κόσμος για προσωπική συνομιλία,
όταν κάτι όμως το παραθέτεις δημόσια, προσωπική συνομιλία δεν υφίσταται, (δεν συζητάμε μεταξύ μας στο τηλ. ή σε καφέ)
και πρέπει να είσαι ακριβής σε αυτά που λες και να μην διαστρεβλώνεις πράγματα και καταστάσεις για το τι και πως που δεν ισχύουν.

Από τη στιγμή λοιπόν που το κάνεις και το εκθέτεις είτε στο forum σου (που δεν μπορούν να γράψουν όλοι ;) ) είτε στο fb, είτε εδώ να περιμένεις και την άλλη πλευρά που έχει πολλά να πει. Γι αυτό και έγραψα παραπάνω

και όχι κείμενο βασισμένο σε άτοπες προτάσεις κατηγορώντας τον έβρυμπάντυ, εξυμνώντας το ποιόν της διοργάνωσης και χωρίς αυτοκριτική τι κάναμε εμείς λάθος όπως και στην ανακοίνωση του κλεισίματος του forum του Bikenet άλλωστε.... fail.

Γι αυτό και έγραψα και πάλι παραπάνω ξαναδιάβασε το κείμενο και πες μου εσύ τι γράφει.....
Παρέθεσε τις απόψεις σου μπορώ να περιμένω

*btw το τηλ. σου το έχω χάσει

FZ1S
13/03/2015, 10:20
Αυτό ξαναπές το.

Οσο για τα ειρωνικά που ισχυρίζεται ο φίλος από πάνω,τα αντιπαρέρχομαι, καθώς όσοι με ξέρουν θα έχουν ήδη σκάσει στα γέλια. Πληροφοριακά και μόνον, τον εαυτό μου αποκαλούσα σαύρα συχνότερα από αποιονδήποτε άλλον...

Καλημέρα
Γράψατε μία ανακοίνωση η οποία είχε χαρακτήρα σοβαρό, προκειμένου να δικαιολογηθεί η αναστολή της δραστηριότητάς σας.
Αρα νομίζω σαν πελάτης έχω το δικαίωμα να πω την γνώμη μου.
Οσο για τα ειρωνικά σχόλια που λες ότι σου έκανα, δεν σε ειρωνεύτηκα καθόλου γιατί η απάντησή σου δεν ήταν η διάψευση αυτού που είπα αλλά η διακωμώδησή του. Αλλά εμείς οι Ελληνες έτσι είμαστε, όταν δεν μας συμφέρει κάτι το ρίχνουμε στην πλάκα.
Εσείς οι ίδιοι είχατε ζητήσει τότε βοήθεια γιατί δεν είχατε άτομα. Ο φίλος που είχα φέρει τότε στις Σέρρες δεν γνώριζε από πρόσωπα & πράγματα. Δεν ήρθε για να πάρει χρήματα, ούτε να οδηγήσει τζάμπα που λέγατε, γιατί αν θες να ξέρεις με το ζόρι πήρε την δική μου μηχανή για ένα session. Αλλά να είναι όλο το πρωί εκεί χωρίς ούτε άνω ποτήρι νερό, συγνώμη αλλά δεν είναι έτσι & να τον έχω έννοια εγώ.

bros400pgm
13/03/2015, 10:24
Ενταξει, υπαρχουν και χειροτερα. Να εισαι σταφ, να μπεις να κανεις ενα session και να σκορπισεις ανταλλακτικα την 15 και 16 και μετα να μαθεις το νοσοκομειο των Σερρων.

V-TEC
13/03/2015, 13:14
- εχοντας κανει staff σε Κ ( σημαία δηλαδή )
επειδή το ήξερες οτι καθόσουν εκεί αρκετή ωρα,
περναμε μαζι ότι χρειαζόμασταν,
αλλά ακόμα κ αν κατι χρειαζόμασταν ή τελείωνε,
με τον ασύρματο/γουοκι τοκι,
που είχαν όλα τα staff,
μιλαγες κ εφερναν ότι χρειαζοσουν, από νερό μεχρι τσιγαρα.

για το σχόλιο περί σαύρας
το γυρολόγιο του θανάση το μετραγαν με ημερολόγιο,
οπότε μαλλον προς αστειο το βλεπω το σχόλιο ..

McGyver
13/03/2015, 13:21
το γυρολόγιο του θανάση το μετραγαν με ημερολόγιο

:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:

:beer::beer::beer::beer::beer:

ΟΚΤΑΝΙΟ
13/03/2015, 18:31
Με λιγα λογια...
Τριτη πρωι μπαινω στο μαγαζι μου και ανακαλυπτω οτι τα ξημερωματα μπουκαραν μεσα και τα πηραν ολα...
Τριτη μεσημερι μαθαινω απο το Θαναση οτι τρακντευ γιοκ...

ειλικρινα, δε ξερω τι με πονεσε περισσοτερο :(

Billymuse
13/03/2015, 19:11
Με λιγα λογια...
Τριτη πρωι μπαινω στο μαγαζι μου και ανακαλυπτω οτι τα ξημερωματα μπουκαραν μεσα και τα πηραν ολα...
Τριτη μεσημερι μαθαινω απο το Θαναση οτι τρακντευ γιοκ...

ειλικρινα, δε ξερω τι με πονεσε περισσοτερο :(

Ωχ ρε γμτ ελπίζω να μην ήταν καταστροφικό για την επιχειρήση σου καλή δύναμη..

Bladerunner
14/03/2015, 14:29

Κρίμα Δημήτρη. Ελπίζω να μη σε πάει (πάρα) πολύ πίσω...

TokTok
14/03/2015, 23:54
Θέλω να κάνω μια ερώτηση στην ομάδα του trackbike...

Αν όλα αυτά τα χρόνια ο σκοπός δεν ήταν το κέρδος τότε στο τελευταίο σας trackday γιατί κόψατε μέχρι και τα κουπόνια για το μεσημεριανό φαγητό??

ΟΚΤΑΝΙΟ
16/03/2015, 09:46
Το τελευταιο TD το οποιο λογω καιρου εγινε ΠΣ (Κυριακη εβρεχε ο %#$^&^$%καιρος) φυσικα και ειχε κουπονοια μεσα.

οποτε, 2 τα σεναρια

α) Ηταν μεσα μεσα στο φακελο και δε τα ειδες (το'χω παθει ΚΑΙ εγω, και φιλοι μου)
β) Να το ξεχασαν να τα βαλουν στο φακελλο. (δε μου'χει τυχει εμενα, αλλα σε γνωστο μου ετυχε)

Αρκει να το ελεγες στις κοπελςς στη γραμματεια να σου εδιναν καρτουλες ;)

alexxxcbr
16/03/2015, 10:29
Κριμα να σταματανε τετοιες διοργανωσεις.:(

Cpt. Haddock
16/03/2015, 11:03
Δεν εχω σχεση με τρακντέι, σε πιστα εχω μπει μνο δυο φορες για 0-300 RS & CSS. Απλα θελω να τονισω κατι που, ενω επρεπε να ειναι αυτονοητο, βλεπω να μην γινεται κατανοητο.

Οι έννοιες "αυτο που κανω δεν εχει σκοπο το κερδος" και "αυτο που κανω το προσφερω δωρεαν" ειναι τελειως διαφορετικες.

Διοτι μια διοργανωση εχει εξοδα, ακομα κι αν δε θελει να βγαλει κερδος (που θεμιτο ειναι να βγαλει), πρέπει να βαλει ενα κοστος συμμετοχης για να καλυψει τα έξοδα.

Μην τα μπερδεευετε. Παμε παρακατω

:wave2:

menelaos46
16/03/2015, 12:00
Όταν έχεις μία επιχείρηση-διοργάνωση λογικό είναι να έχεις ως σκοπό το κέρδος.

TokTok
16/03/2015, 13:34
Όταν έχεις μία επιχείρηση-διοργάνωση λογικό είναι να έχεις ως σκοπό το κέρδος.

Συμφωνώ με το παραπάνω που γράφεις αλλά από το επίσημο κείμενο οι διοργανωτές παρουσιάζονται σαν ''διάκονοι''....

Σχετικά με το κουπονι του φαγητού.... εγώ παντως δεν είδα κανένα με κουπόνι... και το 'χα συζητήσει κιόλας με άνθρωπο του team και μου είχε αναφέρει προσωπικά ότι κατά τη γνώμη του
ήταν λάθος.

Όπως και να 'χει πρέπει να πω ότι όλες οι διοργανώσεις ήταν εξαιρετικές και αξίζει μπράβο σε όλο τον κόσμο της ομάδας.

παραθέτω και ένα βιντεάκι - δημιουργία μου - από τις καλές εποχες...

https://www.youtube.com/watch?v=ELe16xVOpig

fazerakis
22/03/2015, 18:57
Αν θυμάμαι καλά στο τελευταίο Track day όντως δεν είχε κουπόνια αλλά είχε μειωθεί και το κόστος κατα €10/μέρα...μπορεί να κάνω και κάθως...γερνάω και ξεχνάω...

Κατά τα άλλα ο Θανάσης δεν είναι απλά σάυρα....πρασινογαμόσαυρος είναι :bawl::D:lol:

Μεγάλη απώλεια για τα οργανωμένα TD των Σερρών. Θα αρκεστούμε στα υπόλοιπα ελπίζοντας για παρεμφερή ποιότητα υπηρεσιών.