PDA

View Full Version : BRNO 14/8-17/8

SHOOTER045
13/03/2015, 19:16
Ο κύβος ερρίφθη από τώρα.
Πέρυσι την πάτησα,φέτος όμως όχι.
Ήδη βρήκαμε δωμάτια στο Brno,και είμαστε στην αναμονή για τα εισιτήρια του αγώνα.
Το διαβατήριο θα το έχω μέσα στην εβδομάδα.
Η μετάβαση θα γίνει με Μοτο, και εδώ έχουμε θεματακι, οι συνταξιδιώτες μου θα οδηγανε από ένα ducati multistrada,λογω του ότι τα όρια έξω ( απ ότι μου είπαν) ελέγχονται αυστηρά, δεν χρειάζεται το απόλυτο γκάζι.
Τώρα ευελπιστώ σε κανένα δίμηνο το bandit να είναι έτοιμο, και αφού δοκιμαστεί - τεσταριστει ενδελεχώς για την αντοχή και την αξιοπιστία θα ταξιδέψω με αυτό. Από εκεί και πέρα αν δεν είναι έτοιμο η κριθεί ότι δεν το βγάζει το ταξίδι - 2.600 πάνε έλα.
Έχω εναλλακτικές ένα cbr 1000 rr, ένα ΖΧ12,και ένα vstrom650. Πέρα από τα γνωστά, ασφάλεια,πράσινη κάρτα, προετοιμασία μότο σέρβις, λάστιχα, θα χρειαστώ κάποιο χαρτί μεταφρασμένο από τον ιδιοκτήτη κάτι σαν εξουσιοδότηση η κάτι άλλο?
Επίσης αν και έχω κάνει πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα εντός Ελλάδας,δεν έχω βγει ποτέ έξω, κάτι να προσέξω ιδιαίτερα?

AUFGEBRACHT
13/03/2015, 19:20
κάτι να προσέξω ιδιαίτερα?

Τις Τσέχες!!!

Sapadak
13/03/2015, 19:20
Ο κύβος ερρίφθη από τώρα.
Πέρυσι την πάτησα,φέτος όμως όχι.
Ήδη βρήκαμε δωμάτια στο Brno,και είμαστε στην αναμονή για τα εισιτήρια του αγώνα.
Το διαβατήριο θα το έχω μέσα στην εβδομάδα.
Η μετάβαση θα γίνει με Μοτο, και εδώ έχουμε θεματακι, οι συνταξιδιώτες μου θα οδηγανε από ένα ducati multistrada,λογω του ότι τα όρια έξω ( απ ότι μου είπαν) ελέγχονται αυστηρά, δεν χρειάζεται το απόλυτο γκάζι.
Τώρα ευελπιστώ σε κανένα δίμηνο το bandit να είναι έτοιμο, και αφού δοκιμαστεί - τεσταριστει ενδελεχώς για την αντοχή και την αξιοπιστία θα ταξιδέψω με αυτό. Από εκεί και πέρα αν δεν είναι έτοιμο η κριθεί ότι δεν το βγάζει το ταξίδι - 2.600 πάνε έλα.
Έχω εναλλακτικές ένα cbr 1000 rr, ένα ΖΧ12,και ένα vstrom650. Πέρα από τα γνωστά, ασφάλεια,πράσινη κάρτα, προετοιμασία μότο σέρβις, λάστιχα, θα χρειαστώ κάποιο χαρτί μεταφρασμένο από τον ιδιοκτήτη κάτι σαν εξουσιοδότηση η κάτι άλλο?
Επίσης αν και έχω κάνει πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα εντός Ελλάδας,δεν έχω βγει ποτέ έξω, κάτι να προσέξω ιδιαίτερα?

χμμ

Αυτό με την εξουσιοδότηση απο τον ιδιοκτήτη κοίτα το με τα κατα τόπους τελωνεία, καθώς και προσοχή με την ασφάλεια που θα είναι σε αλλουνού όνομα.
Αυτό που λες για τα όρια, δε πολυισχύει, μιας και κάνοντας το ίδιο ταξίδι με εσένα το 2007, ακολουθούσαμε τη ροή, και πηγαίναμε, ειδικά στην Ουγγαρία-Τσεχία, με 140-160 χωρίς προβλήματα.

ΑΑ
Προσοχη, ΜΕΓΑΛΗ όπου δεις ρουμάνους, οι άνθρωποι ειναι κανίβαλοι

Τις Τσέχες!!!

Τις Σερβες

SHOOTER045
13/03/2015, 19:39
Απ ότι μου είπαν και οι συνταξιδιωτες για κάτι τέτοιες ταχύτητες μού είπαν και ότι θα μπορέσω να πάω άνετα με το bandit γι αυτές τις ταχύτητες.
Τσεχες ρουμανες σερβιδες, δεν με απασχολούν, ίσως μόνο οι τσεχες, γιατί σκοπευουμε να το βγάλουμε μονορούφι.
Δηλαδή να φύγουμε ξημερώματα Τετάρτης προς Πέμπτη, και βράδυ Πέμπτης προς Παρασκευή να είμαστε Brno.
Περίπου την ίδια απόσταση την έχω κάνει Έδεσσα - Αθήνα και τούμπαλιν, μόνο με σάντουιτς καφέ, τσιγάρο και τουαλέτα σε μια ημέρα 3 φορές με διαφορετικά μηχανάκια.
Αυτό με τα χαρτιά τής μότο με προβληματίζει.
Θα χρειαστεί και η ασφάλεια η η πράσινη κάρτα κάτι ανάλογο ( εξουσιοδότηση) και αν είναι εφικτό αυτό

zannisvel
13/03/2015, 19:59
Να πω μια μ@λ@κια?

Κανεις μεταβίβαση το rr πριν πας και ξανά μεταβίβαση όταν γυρίσεις. Λογικά πρέπει να είναι πολύ δικός σου άνθρωπος για να στο δίνει και γι'αυτό το προτείνω. Σίγουρα θα κοστίσει 100_120€ αλλά τι είναι μπροστά σε τέτοιο ταξίδι? Και δε πάω καν να το συγκρίνω με τα αεροπορικά.

teogtp
13/03/2015, 20:08
Μήτσο εγω στην θεση σου θα ζητούσα το cbr του Dalton .....
Να χεις να γουστάρεις περιπέτεια. .....
:D
Ελπίζω αυτη την φορά να σου κάτσει ρε μουρλε.:beer:

PetranGR
13/03/2015, 20:23
υπάρχει μια περίπτωση να μάθω σε κανά μήνα το πολύ αν φύγω όντως το καλοκαίρι για εξωτερικό,αν φύγω κτλ.και βολέψει μιλάμε για αν θες να πάρεις το δικό μου ;)

SHOOTER045
13/03/2015, 20:28
To 1000RR είναι του κουμπάρου μου που με πάντρεψε.
Το vstrom είναι φίλου συναδέλφου
Το ΖΧ12 είναι κολλητού.
Κανείς για το bandit δεν.....
Πετρακη με σκλαβώνεις.
Για την ιστορία τα δωμάτια που βρήκαμε εινσι στα 33 ευρό την βραδιά

dimmie_72
13/03/2015, 20:58
Μήτσο εγω στην θεση σου θα ζητούσα το cbr του Dalton .....
Να χεις να γουστάρεις περιπέτεια. .....
:D

θα ζητήσουν έγκριση τύπου :p

db88
13/03/2015, 21:29
Φιλτατε shooter εγω πλεον απο βδομαδα θα μενω Τσεχια το 14 πηγα στο Brno και απλα ειναι γκαυλα.Οταν πατε αν θες πες να βρεθουμε εκει να μην εισαι σαν σε αλλο πλανητη γιατι απο αγγλικα πανω γιοκ :D Οσο για το δρομο κανε το μονοκοπανια η διανυκτερευση σε ξενοδοχειο με παρκινγκ. Σκοπια και Σερβια μπορει να σου κανουν μανουρες στα συνορα και επισης μονοι εκει εχει σημεια που ο δρομος ειναι με μια λωριδα μονο και στα κατσαβραχα αρα προσοχη , μετα Ουγγαρια ειναι μια χαρα και απο εκει και περα μονο εθνικη, Σλοβακια , Τσεχια συνορα γιοκ ολα ανοιχτα ουτε καν σταματας.Οσο για την κυριοτητα της μοτο δεν παιζει να εχεις θεμα φτανει η πρασινη καρτα , εμενα η μηχανη μοθ εχει τσεχικες πινακιδες , ειναι γραμμενη στη θεια μου και ασφαλισμενη στην κοπελα μου και κανεις δε λεει τπτ. Εισητηρια δεν παιρνω απο ιντερνετ αλλα επι τοπου στην πυλη απο πλανοδιους τα δινουν κοψοχρονια. Οτι αλλο θες να ρωτησεις στειλε. Α και στην ασφαλεια ρωτα σε τι σε καλυπτει η οδικη, η Ιντερσαλονικα πχ σε φερνει Ελλαδα, αχρειαστη να΄ναι

SHOOTER045
13/03/2015, 22:09
Έχεις πμ

spyrakos35
13/03/2015, 22:13

Τους μπατσους..... :lol:

SHOOTER045
13/03/2015, 22:30
Τους μπατσους..... :lol:

Άστα διαλα ρε...

PetranGR
14/03/2015, 01:49
To 1000RR είναι του κουμπάρου μου που με πάντρεψε.
Το vstrom είναι φίλου συναδέλφου
Το ΖΧ12 είναι κολλητού.
Κανείς για το bandit δεν.....
Πετρακη με σκλαβώνεις.
Για την ιστορία τα δωμάτια που βρήκαμε εινσι στα 33 ευρό την βραδιά

σιγά το πράγμα,αν κάτσει η φάση γιατί όχι ; λες και είμαστε ξένοι.

McTalas
14/03/2015, 09:19
Θα πατε απο ιταλια ή ντουγρου απο βαλκανια?

SHOOTER045
14/03/2015, 09:32
Βαλκάνια
Από Σκόπια ή Βουλγαρία θα γίνει η έμπα