View Full Version : crypton 1997 μεσαίο σταντ
καλησπέρα, ξέρει κάνεις πως αλλάζει το μεσαίο σταντ σε crypton 1997? δε μπορώ να καταλάβω πως είναι βιδωμενος ο άξονας που γυρνάει το σταντ. φώτο εδώ: http://www.bike-parts-yam.de/thumbs/n_img/y/images/2008/56473-56473/900_900/5AV5450-C282.jpg
Το "2" είναι η βίδα-άξονας που πρέπει να βγάλω.το παξιμάδι κινητε μαζί με το σταντ.όση όμως δύναμη κ να βάλω δε ξεβιδωνει! καμία ιδέα; Ευχαριστώ.
theofilos888
14/03/2015, 17:52
Εχει κολλησει με τα χρονια. Δεν ξεβιδωνει ουτε σε μενα. Απλα εκοψα το σταντ.....
Ευχαριστώ για την απάντηση.κι εγώ έτσι σκέφτηκα.σε ποια σημεία έκοψες;
lykourgi
14/03/2015, 17:59
Δοκίμασες να του ρίχνεις κάποιο σπρέι (τύπου WD40) για λίγες μέρες;
Από λίγο αλλά πολλές φορές. Ισως κάνει δουλειά.
παρά πολύ έριξα! Μα πάρα πολύ όμως!χαχαχαχα.τίποτα! ακλόνητη η βίδα! τροχό μάλλον.το θέμα είναι που να κόψω...(ανεβοκατεβαινει με το δάχτυλο τώρα με τόσο wd40, αλλά στράβωσε με τα χρόνια.Καιρός για αλλαγή )
πριν τον τροχο δοκιμασε να το χτυπησεις οχι πολυ να σπασει η σκουρια
και επισης δοκιμασε και να το ζεστανεις με φλογα
πριν τον τροχο δοκιμασε να το χτυπησεις οχι πολυ να σπασει η σκουρια
και επισης δοκιμασε και να το ζεστανεις με φλογα
το έκανα...τίποτα
lykourgi
14/03/2015, 18:05
Εντάξει, είπα μήπως δεν το είχες σκεφτεί.
Ζέσταμα με καμινέτο γίνεται ή λόγω σημείου δεν......;
Edit. Με πρόλαβε ο toyar
πωπο τί σπάσιμο ρε παιδιά! Μια βίδα!γκρρρρ!
μπαινει αεροκλειδο εκει που είναι η βιδα? αν ναι πανε σε ένα βουλκανιζατέρ και ζητα αν μπορουν να δοκιμασουν να στη λασκαρουν!
μπαινει αεροκλειδο εκει που είναι η βιδα? αν ναι πανε σε ένα βουλκανιζατέρ και ζητα αν μπορουν να δοκιμασουν να στη λασκαρουν!
σωστό! Θα το δοκιμάσω!
αν δε πιασει κ το αεροκλειδο, μου προτείνεται που να κόψω; πάντως σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια κ τις προτάσεις!
theofilos888
14/03/2015, 19:45
δεν πιανει ουτε το αεροκλειδο. αφησα τον αξονα με τη βιδα και εκοψα το υπολοιπο.
Κάνε ότι μπορείς για να το βγάλεις. Αύριο θα περάσω από το πατρικό μου , πρέπει να έχω πείρο και τα υπόλοιπα χωρίς το σταντ. Άμα τα βρω δικά σου.
Ευχαριστώ πολύ S705!!
Με τροχό λέω να κόψω αν δε πιασει αεροπιστολο και από αριστερά κ από δεξιά.Αυτό που δεν κατάλαβα είναι Πού στο καλό βιδωνει ο άξονας;;;αφου γυρνάει μαζί με το σταντ!
Ευχαριστώ πολύ S705!!
Με τροχό λέω να κόψω αν δε πιασει αεροπιστολο και από αριστερά κ από δεξιά.Αυτό που δεν κατάλαβα είναι Πού στο καλό βιδωνει ο άξονας;;;αφου γυρνάει μαζί με το σταντ!
Στην πίσω τρύπα που είναι μέσα στον κύκλο. έχουν το ίδιο κέντρο με το ποδόφρενο.
332394
Στην πίσω τρύπα που είναι μέσα στον κύκλο. έχουν το ίδιο κέντρο με το ποδόφρενο.
332394
Ναι αλλά πάσα έχει Μόνο στη μία μεριά!(όπως κοιτάμε τη φώτο αριστερά)