PDA

View Full Version : ΚΛΟΠΗ honda Astrea Grand Μαύρο - Νέος Κόσμος , Αθήνα

billfil
15/03/2015, 23:13
EKΛΑΠΗ Στις 26/2/15 ημέρα Τετάρτη , το βράδυ μεταξύ 23:30 - εώς την επόμενη ημέρα που το αντιλήφθηκα.

HONDA ASTRA GRAND Mαύρο (Μονοφάναρο) Μοντέλο 1993 - Πινακίδα ΥΜΟ 482

Μέτριας εξωτερικής εμφάνισης με όλα τα του τα πλαστικά , με μαύρη μπαγκαζίερα Givi , αντηρίδες , καθρέφτες !

- Στην μπαγκαζιέρα είχα κράνος,γάντια,αδιάβροχο κ.α Αυτοκόλλητο μπροστά Moto Korovilas & στην ποδιά ελληνική σημαία!

Τέλος εποχής για το πρώτο μου παπάκι... Mετά απο 5 + χρόνια στην κατοχή μου !

( Παρκαρισμένο έξω από το σπίτι μου κοντά στην Ευδόξου και Γεωμέτρου Στον Νέο Κόσμο , έκοψαν την κουλούρα και το πήραν)

Δήλωση κλοπής στο ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΛ : 2109200717

Jo.Da.
16/03/2015, 23:05
Το μηχανάκι σου το φάγανε το ίδιο βράδυ με το δικό μου (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=144397).
Μένουμε σε γειτονικές περιοχές και τα παπάκια ανήκουν στο ίδιο συνάφι (astrea)...:sick:
Είχα μια ελπίδα μήπως και βρεθεί από το πουθενά, τώρα που συνδύασα τα παραπάνω...:sad:
Αυτόν τον πάπιο τον είχα από το Λύκειο ρπστμ...

aristidis540
16/03/2015, 23:14
Παίδες δεν γνωρίζω γι'αυτο μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση.
τα μηχανάκια αυτά τι τα κάνουν? τα κάνουν κομμάτια για ανταλλακτικά? και αν ναι,ποιος αγοράζει?
(κριμα παντος :()

notakos600
17/03/2015, 08:20
Παίδες δεν γνωρίζω γι'αυτο μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση.
τα μηχανάκια αυτά τι τα κάνουν? τα κάνουν κομμάτια για ανταλλακτικά? και αν ναι,ποιος αγοράζει?
(κριμα παντος :()

Ανταλλακτικά δυστυχώς και τα αγοράζουν πολλοί ανύποπτοι.
Εύχομαι να βρεθούν.

toyar
17/03/2015, 12:27
το συγκεκριμενο μοτερακι για τους πιτσιρικαδες καγκουρες ειναι φετιχ:(

billfil
17/03/2015, 15:10
Εμεινα πεζος μετα απο 5 χρονια ..αλλα υπομονη καποια στιγμη θα παρώ αλλο, τωρα ούτε φράγκα δεν παιζουν!

Jo.Da. Και εγω αυτό πιστεύω αφού το έκλεψαν την ίδια ημερά...ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΓΑΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ !!! Εγώ 5 χρόνια το είχα αλλα δεμένος μαζί του , το πρώτο παπάκι μου γενικά!Τωρα ποιά το πύστεψα...αν βρεθεί βρέθηκε αν κ μετά απο σχεδόν ένα μήνα δεν το νομίζω!

aristidis540 Και εγω αυτό σκέφτηκα..δίπλα στο δικό μου παρκαρισμένα, σκούτερ , μηχανή , και το astrea Πήραν..Ανταλλακτικά κλπ , πιτσιρικάδες κλπ!

toyar και εγω αυτό νομίζω ..πιτσιρακάδες εώς 20 χρ κλπ εγώ την δουλειά μου έκανα απλά, ούτε καν το είχα πλύνει ....τωρα αν βρεθεί , αν κ κάτι μ λέει ότι πλέον είναι κομμάτια ...και δεν υπάρχει !