View Full Version : Μεγάλη παπιόβολτα "ένα τσιγάρο δρόμος"
theofilos888
17/03/2015, 09:45
Mε AX1 από Αθήνα Γαργαλιάνους (με παρέα άλλες μηχανές) απλά στο τελος πονούσε ο προσπάτης...
Η επιστροφή μόνος ήταν απλά ένας μαραθωνιος πόνου και βαρεμάρας... Κάθε μισή ώρα (και πολύ λέω) στάση για να ηρεμήσει ο πόνος, αλλά οκ υποθέτω ήταν λογω της σκληρής σέλας του ΑΧ :lol:
Αντε, καλά να περάσετε! :lol:
Δε θα ακολουθησεις;
SHOOTER045
17/03/2015, 10:10
Δε θα ακολουθησεις;
" Οποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται... "
γεια σου βασιλη,...ποδι δεν ακομη, παπι δεν εχω καρδια μου,ομως ανασανα μολις το ειδα.:beer:
Πάρτε και ένα σχετικό λινκ για ενθάρρυνση :
http://advrider.com/forums/showthread.php?t=992938&highlight=wave
Γείτονας (Τούρκος) που βολτάρει στην φύση.
Δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλετε να κάνετε, αλλά δείχνει που φθάνει κάποιος με το παπί, αν έχει όρεξη και οργάνωση.
Εχει και ωραίες φωτογραφίες.
Έχουμε ντόπιο για ενθάρρυνση. Ο Κωστής πήγε με παπί στην Ινδία και δεν θα πάμε εμείς Αλεξανδρούπολη??
http://www.newsbeast.gr/moto/news/arthro/666432/ellada-india-me-papi/
Την παπιόβολτα την έχω στο μυαλό μου σαν μια μεγάλη εκδρομή από αυτές που πας αργά γιατί βιάζεσαι, που προλαβαίνεις να δεις ποια χωριά περνάς, που δεν κυνηγάς τελικές,που ανοίγεις μάτια ρουθούνια αυτιά και ρουφάς ότι βρεις στην πορεία σου, που είσαι με μεγάλη παρέα φίλων και πάει η μαλακία στεφάνι, που γυρίζεις πίσω κι έχεις γεμίσει 500gb σε έναν σκληρό με φωτό.
Η Ελλαδάρα μας προσφέρεται για τέτοιου είδους βόλτες ειδικά από επαρχιακό δίκτυο. Οι μωτ δεν μπορεί να είναι μεγάλες λόγω και του οδικού δικτύου αλλά και τους είδους των μεταφορικών. Θεωρώ θα κυμανθούν από 50-55 χαω, οπότε για να καλυφθούν μεγάλες αποστάσεις είναι μονόδρομος η πολύωρη οδήγηση.
Το να βγούμε ημερήσια βόλτα και να κάνουμε 700 - 800 χλμ με μεγάλες μηχανές, το έχουμε κάνει πολλάκις και επιτυχημένα θα έλεγα. Καιρός είναι να θυμηθούμε λίγο άλλες εποχές που πηγαίναμε πχ Πάτρα Χαλκιδική με DT 200 δικάβαλοι και φουλ φορτωμένοι.
Αν με ρωτήσετε ποιες από τις 2 βόλτες θυμάμαι και αναπολώ θα σας πω αυτές του τότε που με μικρά μηχανάκια οργώναμε την Ελλάδα.
Νταξ βαθμός δυσκολίας μεγάλος αλλά αρνούμαι να δεχτώ ότι μεγάλωσα και δεν μπορώ να το κάνω πια αυτό, αρνούμαι να δεχτώ ότι ξαφνικά ο πισινός μου έγινε "Βασιλικός" και καταδέχεται να κάθεται μόνο σε πολυθρονάτη σέλα ενώ απαξιώνει την ταπεινή του παπιού, οπότε δεδομένης της μ@λ@κί@ς που κουβαλάω απλά σκέφτηκα φωναχτά μέσα στο φόρουμ και απ' ότι είδα υπάρχουν και άλλοι τρελοί που με ένα τσίγκλιμα ακολουθούν.
Σαφώς οι πάπιες έχουν υποστεί τεράστιες βελτιώσεις με το πέρασμα του χρόνου και είναι μακράν πιο αξιόπιστες σήμερα για μεγάλες πορείες.
Τρέλα χρειάζεται μάγκες, τρέλα και λίγος χρόνος. Τρέλα που την έχουμε και μας περισσεύει και χρόνος που μας λείπει μόνιμα αλλά αν δεν τον βρούμε εμείς είμαστε οι χαμένοι. Οπότε επειδή πάντα θα υπάρχουν δουλειές που θα πρέπει να γίνουν και πάντα όλο αυτό θα πηγαίνει πίσω με αποτέλεσμα να μην γίνει ποτέ, αποφάσισα να το υλοποιήσω.
Ο χρόνος θα ανακοινωθεί σύντομα και ίσως να υπάρξει το περιθώριο +- μιας εβδομάδας για να βολέψει όσους περισσότερο γίνεται, σιγά σιγά θ' αρχίσουν να μπαίνουν και οι συμμετοχές και θα προγραμματιστούν και οι αντίστοιχες εργασίες συντήρησης στους πάπιους. Εννοείται ότι μηχανάκι χρέπι που κινδυνεύει να βγάλει 10 χλμ πορεία εκ των πραγμάτων απορρίπτεται. Όσο και καλή διάθεση και διάθεση για βοήθεια να υπάρχει στην παρέα είναι αν μη τι άλλο χαζό να ακολουθήσει μηχανάκι που γράφει επάνω του ΤαλαιπώρΓια και Ασυντηρισιά με κεφαλαία γράμματα.
γεια σου βασιλη,...ποδι δεν ακομη, παπι δεν εχω καρδια μου,ομως ανασανα μολις το ειδα.:beer:
:beer::beer: πολλές κερασμένες και κάποια στιγμή από κοντά Γιώργη.
amyroukai
17/03/2015, 10:41
Βασκουλινι ο πισινος σου βασιλικος δεν ξερω αν εγινε, εσεις οι μποξερατοι ειστε λιγο "ντελικατοι" ετσι και αλλιως. Αλλα φανταζομαι αλλα κιλα ησουν στα 20 και αλλα τωρα. Το DT πια θα σου κανει κολονοσκοπηση, οχι βολτα Χαλκιδικη.
Βασκουλινι ο πισινος σου βασιλικος δεν ξερω αν εγινε, εσεις οι μποξερατοι ειστε λιγο "ντελικατοι" ετσι και αλλιως. Αλλα φανταζομαι αλλα κιλα ησουν στα 20 και αλλα τωρα. Το DT πια θα σου κανει κολονοσκοπηση, οχι βολτα Χαλκιδικη.
To DT είχε σέλα για γκόμενες σφιχτοκώλες, οι άντρες είχαν ανατομικό πρόβλημα με την πολύωρη οδήγηση και ειδικά καλοκαίρι και ειδικά αν ήσουν δικάβαλος και φορτωμένος. Κάτι σε παστουρμά θύμιζαν αυτά που είχες ανάμεσα στα πόδια σου μετά από τέτοιες βόλτες.
Τώρα μιας και μεγάλωσε η "έδρα" μου θεωρητικά πάντα θα είμαι πιο άνετος γιατί θα ασκείται λιγότερη πίεση ανά τετραγωνικό εκατοστό, βάλε στην εξίσωση και την μαλακωσιά που προσφέρει μπάι ντιφόλτ η μεγάλη έδρα, συμπεραίνεις θα είμαι πιο άνετος :lol::lol: στα χαρτιά. Μένει να το δούμε και στην πράξη.
:bawl:
Να μην ξεχάσουμε να πάρουμε και αυτόν με το εργαλείο του μαζί μας
332484
To DT είχε σέλα για γκόμενες σφιχτοκώλες, οι άντρες είχαν ανατομικό πρόβλημα με την πολύωρη οδήγηση και ειδικά καλοκαίρι και ειδικά αν ήσουν δικάβαλος και φορτωμένος. Κάτι σε παστουρμά θύμιζαν αυτά που είχες ανάμεσα στα πόδια σου μετά από τέτοιες βόλτες.
Τώρα μιας και μεγάλωσε η "έδρα" μου θεωρητικά πάντα θα είμαι πιο άνετος γιατί θα ασκείται λιγότερη πίεση ανά τετραγωνικό εκατοστό, βάλε στην εξίσωση και την μαλακωσιά που προσφέρει μπάι ντιφόλτ η μεγάλη έδρα, συμπεραίνεις θα είμαι πιο άνετος :lol::lol: στα χαρτιά. Μένει να το δούμε και στην πράξη.
:bawl:
Δεν ισχύει αυτό που λες κι ετοιμάσου για πονο.
Εκτός αν σου αρέσει ένα λουκάνικο αναμεσα σου, οπότε με το παρδόν και παρακαλώ συνεχίστε.
lykourgi
17/03/2015, 11:21
Έχουμε ντόπιο για ενθάρρυνση. Ο Κωστής πήγε με παπί στην Ινδία και δεν θα πάμε εμείς Αλεξανδρούπολη??
http://www.newsbeast.gr/moto/news/arthro/666432/ellada-india-me-papi/
Την παπιόβολτα την έχω στο μυαλό μου σαν μια μεγάλη εκδρομή από αυτές που πας αργά γιατί βιάζεσαι, που προλαβαίνεις να δεις ποια χωριά περνάς, που δεν κυνηγάς τελικές,που ανοίγεις μάτια ρουθούνια αυτιά και ρουφάς ότι βρεις στην πορεία σου, που είσαι με μεγάλη παρέα φίλων και πάει η μαλακία στεφάνι, που γυρίζεις πίσω κι έχεις γεμίσει 500gb σε έναν σκληρό με φωτό.
Η Ελλαδάρα μας προσφέρεται για τέτοιου είδους βόλτες ειδικά από επαρχιακό δίκτυο. Οι μωτ δεν μπορεί να είναι μεγάλες λόγω και του οδικού δικτύου αλλά και τους είδους των μεταφορικών. Θεωρώ θα κυμανθούν από 50-55 χαω, οπότε για να καλυφθούν μεγάλες αποστάσεις είναι μονόδρομος η πολύωρη οδήγηση.
Το να βγούμε ημερήσια βόλτα και να κάνουμε 700 - 800 χλμ με μεγάλες μηχανές, το έχουμε κάνει πολλάκις και επιτυχημένα θα έλεγα. Καιρός είναι να θυμηθούμε λίγο άλλες εποχές που πηγαίναμε πχ Πάτρα Χαλκιδική με DT 200 δικάβαλοι και φουλ φορτωμένοι.
Αν με ρωτήσετε ποιες από τις 2 βόλτες θυμάμαι και αναπολώ θα σας πω αυτές του τότε που με μικρά μηχανάκια οργώναμε την Ελλάδα.
Νταξ βαθμός δυσκολίας μεγάλος αλλά αρνούμαι να δεχτώ ότι μεγάλωσα και δεν μπορώ να το κάνω πια αυτό, αρνούμαι να δεχτώ ότι ξαφνικά ο πισινός μου έγινε "Βασιλικός" και καταδέχεται να κάθεται μόνο σε πολυθρονάτη σέλα ενώ απαξιώνει την ταπεινή του παπιού, οπότε δεδομένης της μ@λ@κί@ς που κουβαλάω απλά σκέφτηκα φωναχτά μέσα στο φόρουμ και απ' ότι είδα υπάρχουν και άλλοι τρελοί που με ένα τσίγκλιμα ακολουθούν.
Σαφώς οι πάπιες έχουν υποστεί τεράστιες βελτιώσεις με το πέρασμα του χρόνου και είναι μακράν πιο αξιόπιστες σήμερα για μεγάλες πορείες.
Τρέλα χρειάζεται μάγκες, τρέλα και λίγος χρόνος. Τρέλα που την έχουμε και μας περισσεύει και χρόνος που μας λείπει μόνιμα αλλά αν δεν τον βρούμε εμείς είμαστε οι χαμένοι. Οπότε επειδή πάντα θα υπάρχουν δουλειές που θα πρέπει να γίνουν και πάντα όλο αυτό θα πηγαίνει πίσω με αποτέλεσμα να μην γίνει ποτέ, αποφάσισα να το υλοποιήσω.
Ο χρόνος θα ανακοινωθεί σύντομα και ίσως να υπάρξει το περιθώριο +- μιας εβδομάδας για να βολέψει όσους περισσότερο γίνεται, σιγά σιγά θ' αρχίσουν να μπαίνουν και οι συμμετοχές και θα προγραμματιστούν και οι αντίστοιχες εργασίες συντήρησης στους πάπιους. Εννοείται ότι μηχανάκι χρέπι που κινδυνεύει να βγάλει 10 χλμ πορεία εκ των πραγμάτων απορρίπτεται. Όσο και καλή διάθεση και διάθεση για βοήθεια να υπάρχει στην παρέα είναι αν μη τι άλλο χαζό να ακολουθήσει μηχανάκι που γράφει επάνω του ΤαλαιπώρΓια και Ασυντηρισιά με κεφαλαία γράμματα.
Καλά, ο Μητσάκης είναι περίπτωση.
Οσο για το πως έχεις την βόλτα στο μυαλό σου, συμφωνώ απόλυτα. Θα είναι πολύ καλά. :a013:
Δεν ισχύει αυτό που λες κι ετοιμάσου για πονο.
Εκτός αν σου αρέσει ένα λουκάνικο αναμεσα σου, οπότε με το παρδόν και παρακαλώ συνεχίστε.
kinky boy :blush::blush:
Πάρτε και ένα σχετικό λινκ για ενθάρρυνση :
http://advrider.com/forums/showthread.php?t=992938&highlight=wave
Γείτονας (Τούρκος) που βολτάρει στην φύση.
Δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλετε να κάνετε, αλλά δείχνει που φθάνει κάποιος με το παπί, αν έχει όρεξη και οργάνωση.
Εχει και ωραίες φωτογραφίες.
Wave rulez!
Κι η "πατέντα" με το κομμένο παρμπρίζ γ@μεί...
:a01:
μια κ μιλάμε για πατέντες
λίγο οι βάσεις του μοτέΓ με δυσκολεύουν ..
.. αλλά θα είμαι έτοιμος για την βόλτα σύντομα !
:D
" Οποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται... "
Οοοοοοοοοοοοοχι φιλαράκι.................
Στην συγκεκριμένη περίπτωση: ''οποιος βαριέται , πέφτει και κοιμάται.....''
tzeronymo
17/03/2015, 17:18
2002 kαλοκαιρι οτι ειχαμε γυρισει στο ευρο ΠΕΡΑΜΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ ----ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ χλμ 980 μισο εγναντια ( οτι φτιαχνοταν ) μιση παλια εθνικη , σερι σταση μονο για βενζινη 15ωρες με περιπου 60 , 70 χλμ ανα ωρα 10 ευρο βενζινα 5 με 6 ευρο διοδια !!!
tzeronymo
17/03/2015, 17:23
2007 ΠΕΡΑΜΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ με 2 παπακια και ενα crm 125 kαι τελος 2010 ο γυρος της πελοποννησου 1550 χλμ παραθαλασια !!!!!!!! εχει μεινη η ΚΡΗΤΗ δηλαδη ο γυρος της κρητης νεος ειμαι ακομα 51 μεχρι να παρω συνταξη θα παω
SHOOTER045
17/03/2015, 18:04
2007 ΠΕΡΑΜΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ με 2 παπακια και ενα crm 125 kαι τελος 2010 ο γυρος της πελοποννησου 1550 χλμ παραθαλασια !!!!!!!! εχει μεινη η ΚΡΗΤΗ δηλαδη ο γυρος της κρητης νεος ειμαι ακομα 51 μεχρι να παρω συνταξη θα παω
ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
amyroukai
17/03/2015, 18:13
ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Τι πεστα ρε Μητσακο; Για πες... Ο τζερονιμος εχει πολλες βιδες λειψες γενικως (πχ τον θυμαμαι να βριζει θεους και δαιμονες επςιδη πετυχαμε ρυακια σε βουνο και του λερωθηκε η πιπιλα στο cbf που ηταν ως τοτε αβρεχτο).
Εσυ τι θυμηθηκες απο τις βολτες σου τωρα και φωναζεις;
SHOOTER045
17/03/2015, 18:21
so fucking what.....
https://youtu.be/dTkDwLkDqik
εχω να θυμαμαι πολλα,παρα πολλα απο τις βολτες μου.
με παιδια απο εδω πλην ελαχιστων δεν εχω παει
αλλα οπως λεει και το τραγουδι who cares...
amyroukai
17/03/2015, 18:32
Δεν το λέει μόνο το τραγούδι, φυσικά, αλλά δεν πειράζει.
Τζερόνιμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πέρασα και από Καρατζά... Είδα το χωριό με το "ναό", αλλά θα προσκυνήσω πιο μετά... :)
AUFGEBRACHT
17/03/2015, 21:12
εγω δεν μπορω να ερθω γιατι δεν εχω παπι:(
σας βρηκα ομως χορηγο..........:D
332473
Νομίζω πως υπάρχει καταλληλότερος χορηγός για την περίσταση...
332502
Λοιπον οταν οριστούν οι ημερομηνίες με το καλο και μπορω πηρα το scooter και φύγαμε...εγω και το 1 lt λαδι που θα χω μαζι μου......λεπτομερείες αφού μάθουμε ημερομηνία...:beer::beer:
Λοιπον οταν οριστούν οι ημερομηνίες με το καλο και μπορω πηρα το scooter και φύγαμε...εγω και το 1 lt λαδι που θα χω μαζι μου......λεπτομερείες αφού μάθουμε ημερομηνία...:beer::beer:
εύγε νέε μου!
:)
Από ποιο μέρος θα ξεκινήσετε?
SHOOTER045
18/03/2015, 14:12
Ο vaskas από Πάτρα.
Και στον δρόμο θα μαζεύει κόσμο
Πωπωωω θα ήθελα με 1000 να σκάσω. Στην Αγγλία είναι κάτι τρελά παλικάρια που κάνουν το γύρο της Ευρώπης με τα cubs, κατασκηνώνουν τα βράδια με σκηνές κλπ.
SHOOTER045
18/03/2015, 14:36
Άμα θες είσαι ευπρόσδεκτος
Υπάρχει περίπτωση να ανέβει κανείς από Αθήνα - Πειραιά?
Γιατί το σκεφτόμουν να έρθω, αλλά τα χιλιόμετρα είναι αρκετά.
SHOOTER045
18/03/2015, 14:46
Δεν ξέρω
Νομίζω ναι, παρακολουθα το θέμα.
Εγώ θα μπω από Θεσσαλονίκη και πάνω
Ευχαριστώ τα μάλα για την τιμή :) αλλά κάτι τέτοιο για εμένα μόνο καλοκαίρι θα ήταν εφικτό με την άδεια :(
Για να καταλάβω θα ξεκινήσει το κομβόϊ από Δυτική Ελλάδα και στη διαδρομή θα προστίθεται κόσμος μέχρι το Βορρά;
Αααα!
Μην μας τα γυρνας τωρα!
Και σε υπολογιζαμε............
καποιος πρεπει να πηγαινει τον μητς πατακι.........:D
SHOOTER045
18/03/2015, 14:51
Αααα!
Μην μας τα γυρνας τωρα!
Και σε υπολογιζαμε............
καποιος πρεπει να πηγαινει τον μητς πατακι.........:D
Το πολύ πολύ κατεβαίνω με ΚΤΕΛ
Παίρνω το σκούτερ σου και τούς περιμένω στο Βελεστίνο
Τι να κάνεις μάναμ' στο Βελεστίνο;Μπλόκο σαν τους αγρότες; :D
SHOOTER045
18/03/2015, 14:58
Τι να κάνεις μάναμ' στο Βελεστίνο;Μπλόκο σαν τους αγρότες; :D
Οτοστόπ στον βασκα
Πειραια εγω εδω..τι θα χω και παρεα???:cool:
Απλα να οριστει ημερομηνία γιατι για μας που τωρα αρχιζουμε δουλεια καλα (καλοκαιρινα τουριστοβαμπιρ δηλαδη):evil: θα θελει προσπαθεια η αδεια..
Ετούτο το θρεντ πότε φύτρωσε και δεν το πήρα χαμπάρι?
Πάω να το πιάσω απ' την αρχή και επανέρχομαι.
Έχοντας διαβάσει το πρώτο ποστ μόνο, έχω να πω ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά. Πιο συχνά, την βρίσκεις σε ένα μαγαζάκι της οδου Κων/πόλεως, στην Πάτρα. :lol:
Να μην ξεχάσουμε να πάρουμε και αυτόν με το εργαλείο του μαζί μας
332484
xaxaxaa.. Πρέπει να είναι και ο πρώτος στο τρομπάρισμα. :lol:
Ωρε τρελέ...
Καλά άσε τις φιλοφρονήσεις από κοντά.
Εσύ είσαι μια κατηγορία μόνος σου. Το μόνο που μένει είναι να σε βάλουν στον πίνακα Official Iron Butt Association Rides and Ride Rules.
http://www.ironbutt.com/ridecerts/
Αν δεν σε βάλουν αυτοί θα σε βάλουμε εμείς.
Το χρυσό αυτοκολλητάκι θα δείχνει έναν Κορεάτη να ασχολείται με τον κώλο σου. :lol:
http://www.skai.gr/news/technology/article/274792/neo-krama-sidirou-dunatotero-apo-to-titanio/
O Χίος λαμβάνει?
Γράφω από κινητό και δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα (όπως θα έλεγε και ο ματζι κουράζομαι). Αύριο τα σπουδαία.
Πάντως ρε αλήτη σουπιά από σένα δεν περίμενα 2 πράγματα. Το ένα να μην δηλώσεις συμμετοχή και το άλλο να πεις την επιχείρηση Avia Electronics μαγαζάκι.
Το πρώτο με ενόχλησε περισσότερο.
Σύντομα οι ημερομηνίες και μερικά πραγματάκια που καλό θα είναι να τα έχουμε όλοι υπ' όψιν μας.
:beer:
Γράφω από κινητό και δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα (όπως θα έλεγε και ο ματζι κουράζομαι). Αύριο τα σπουδαία.
Πάντως ρε αλήτη σουπιά από σένα δεν περίμενα 2 πράγματα. Το ένα να μην δηλώσεις συμμετοχή και το άλλο να πεις την επιχείρηση Avia Electronics μαγαζάκι.
Το πρώτο με ενόχλησε περισσότερο.
Σύντομα οι ημερομηνίες και μερικά πραγματάκια που καλό θα είναι να τα έχουμε όλοι υπ' όψιν μας.
:beer:
Έχω ένα c50 του οποίου τα ρουλεμάν μέσα στον κινητήρα κάνουν περισσότερο θόρυβο απ' την εξάτμιση.
Επίσης θα είμαι κάτω λίγο πριν το Πάσχα και την περίοδο των γιορτών. (Πάνω, πάνω θα είμαι. Πιο κάτω δεν υπάρχει)! :lol:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΝίκοςGR
Πειραια εγω εδω..τι θα χω και παρεα???:cool:
Απλα να οριστει ημερομηνία γιατι για μας που τωρα αρχιζουμε δουλεια καλα (καλοκαιρινα τουριστοβαμπιρ δηλαδη):evil: θα θελει προσπαθεια η αδεια..
Σεμουα....
αμα ειστε σιδεροκολλοι, διοτι θα πηγαινω ταπα non-stop
(μονες στασεις που επιτρεπονται ειναι για κατουρημα ή ληψη voltaren!!!:a024:)
:lol:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΝίκοςGR
Σεμουα....
αμα ειστε σιδεροκολλοι, διοτι θα πηγαινω ταπα non-stop
(μονες στασεις που επιτρεπονται ειναι για κατουρημα ή ληψη voltaren!!!:a024:)
:beer::beer: IRONBUTT CHALLENGE!!!!
:beer::beer: IRONBUTT CHALLENGE!!!!
παραλακω διαλεξτε και εγκαταστηστε τον απαραιτητο εξοπλισμο στα μηχανακια σας
για ερασιτεχνες
332566
Εγω θα παρω το οχημα που εχω φερει στα μετρα μου για τετοιες περιπτωσεις.
332567
332568
332570
Τωρα ψαχνω για κατοχο μοτο με ψυγειο για μπυρες, με σκοπο σοβαρη σχεση, βασισμενη στον αλληλοσεβασμο και εκτιμηση
:uplate::uplate: Άλλο επίπεδο λεμε...αν τον βρεις μπορείτε να με υιοθετήσετε?? :wlae:
JOHN-ROCK
19/03/2015, 16:08
Τολμήστε το!Το μονο που χρειαζεστε ειναι χρονος.Εγω με δυο φιλους το 2002 ξεκινησαμε απο Αλεξανδρουπολη και πηγαμε στην Ηγουμενιτσα για την Πανελληνια συγκεντρωση μοτοσυκλετιστων με 3 HONDA ASTREA SUPRA 100 για 2 βραδια αλλα ουσιαστικα για καμια 30 ωρες αφου φτασαμε Παρασκευη απογευμα και φυγαμε Κυριακη χαραματα.Να θυμαστε οτι η εθνικη και η εγνατια ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.Ειναι βασανιστηκο δεν τελειωνει και δεν εχει να δεις και κατι.Εμεις περασαμε απο Κρανια Μηλια Μετσοβο και Ιωαννινα.Βεβαια δεν υπηρχε τοτε η εγνατια αλλα την μλκια την καναμε στην επιστροφη αφου ακουσαμε τους πολυταξιδεμενους μηχανοβιους τισ πανελληνιας που μας συμβουλεψαν να παμε μεσο Λαρισας για να μην ξαναπερασουμε απο την Καταρα.ΜΕΓΑ λαθος.Ειδικα μεσα Ιουνιου με 40αρια αξεχαστα στον καμπο...Στην επιστροφη καναμε 900 χιλιομετρα σε 20 ωρες!Το σπαστικο ηταν που επρεπε να ξεφορτωνουμε τις σκηνες και ολα τα πραγματα καθε 100-120 χιλιομετρα για ανεφοδιασμο.Τα παπια δεν παρουσιασαν κανενα προβλημα σε ολη τη διαδρομη.Φυσικα ηταν σωστα συντηρημενα με φρεσκα λαδακια και χωρις μετατροπες στον κινητηρα.Εγω θα σας προτεινα να βαλετε ακομη μια μερα στο προγραμμα για να ειστε ποιο ανετοι και κυριος ξεκουραστοι και να κανετε και μια βολτα μεχρι Τουρκια ετσι για το γαμωτο!45 χιλιομετρα ειναι απο την Αλεξανδρουπολη.Εμεις τοτε αφου δεν ειχαμε χορτασει χιλιομετρα καναμε και μια ημερησια στην Παργα!Απο τοτε λιγο η πολυ ταξιδεψαμε ολοι μας αλλα αυτο το ταξιδι με τα παπια δεν ξεχνιεται με τιποτα.Θα παρακολουθω το θεμα και ελπιζω να πιουμε καμια μπυρα στην Αλεξανδρουπολη οταν φτασετε.
SHOOTER045
19/03/2015, 18:04
Θυμάμαι το 97/98 στην πανελλήνια στην Αλεξανδρούπολη, ειχε σκάσει μύτη ένας πιτσιρικας από Γιάννενα η Άρτα απ ότι θυμάμαι με ένα chaly
Βέβαια τότε με το zzr 1100 το Θεσσαλονίκη Αλεξανδρούπολη ήταν ένα τσιγάρο δρόμος.
Τώρα θα δούμε.
Τελευταία ανέβηκα το 2008 ως πάνω μέ κουτί. Και πάντα εθνική.
Τώρα με τα παπιά από παραδρομους δεν ξέρω.
Περιμένω δρομολόγιο και σχέδιο πτήσης.
kostaskk
19/03/2015, 18:12
δυτικη ελλαδα ειμαι.. παπι εχω... :-p
Τολμήστε το!Το μονο που χρειαζεστε ειναι χρονος.Εγω με δυο φιλους το 2002 ξεκινησαμε απο Αλεξανδρουπολη και πηγαμε στην Ηγουμενιτσα για την Πανελληνια συγκεντρωση μοτοσυκλετιστων με 3 HONDA ASTREA SUPRA 100 για 2 βραδια αλλα ουσιαστικα για καμια 30 ωρες αφου φτασαμε Παρασκευη απογευμα και φυγαμε Κυριακη χαραματα.Να θυμαστε οτι η εθνικη και η εγνατια ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.Ειναι βασανιστηκο δεν τελειωνει και δεν εχει να δεις και κατι.Εμεις περασαμε απο Κρανια Μηλια Μετσοβο και Ιωαννινα.Βεβαια δεν υπηρχε τοτε η εγνατια αλλα την μλκια την καναμε στην επιστροφη αφου ακουσαμε τους πολυταξιδεμενους μηχανοβιους τισ πανελληνιας που μας συμβουλεψαν να παμε μεσο Λαρισας για να μην ξαναπερασουμε απο την Καταρα.ΜΕΓΑ λαθος.Ειδικα μεσα Ιουνιου με 40αρια αξεχαστα στον καμπο...Στην επιστροφη καναμε 900 χιλιομετρα σε 20 ωρες!Το σπαστικο ηταν που επρεπε να ξεφορτωνουμε τις σκηνες και ολα τα πραγματα καθε 100-120 χιλιομετρα για ανεφοδιασμο.Τα παπια δεν παρουσιασαν κανενα προβλημα σε ολη τη διαδρομη.Φυσικα ηταν σωστα συντηρημενα με φρεσκα λαδακια και χωρις μετατροπες στον κινητηρα.Εγω θα σας προτεινα να βαλετε ακομη μια μερα στο προγραμμα για να ειστε ποιο ανετοι και κυριος ξεκουραστοι και να κανετε και μια βολτα μεχρι Τουρκια ετσι για το γαμωτο!45 χιλιομετρα ειναι απο την Αλεξανδρουπολη.Εμεις τοτε αφου δεν ειχαμε χορτασει χιλιομετρα καναμε και μια ημερησια στην Παργα!Απο τοτε λιγο η πολυ ταξιδεψαμε ολοι μας αλλα αυτο το ταξιδι με τα παπια δεν ξεχνιεται με τιποτα.Θα παρακολουθω το θεμα και ελπιζω να πιουμε καμια μπυρα στην Αλεξανδρουπολη οταν φτασετε.
;) ;)
Kαλα Τουρκια θα βγουμε ετσι κ αλλιως με το Βασκα λιντερ, αποκλειεται να καταλαβει οτι φτασαμε Αλεξανδρουπολη :bawl:
SHOOTER045
19/03/2015, 21:52
Kαλα Τουρκια θα βγουμε ετσι κ αλλιως με το Βασκα λιντερ, αποκλειεται να καταλαβει οτι φτασαμε Αλεξανδρουπολη :bawl:
Μόνο μη μας πάρουν για το εξπρές του μεσονυκτίου Νο 2
Μόνο μη μας πάρουν για το εξπρές του μεσονυκτίου Νο 2
Κ μας χαλαει??? :D
SHOOTER045
19/03/2015, 22:01
θα πρέπει να οργανώσω διάσωση μετα
amyroukai
19/03/2015, 22:15
θα πρέπει να οργανώσω διάσωση μετα
Απλα παρε βαζελινη μαζι...
SHOOTER045
19/03/2015, 22:28
Θα έχω lipozan
theofilos888
19/03/2015, 22:47
Liposan ο ενας, βαζελινη ο αλλος...... και μετα απορειτε που μας κρεμανε κουδουνια καθε λιγο. Βεβαια περι ορεξεως........ το τι ζαχαρωτο γουσταρει ο καθεις, προβλημα του!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχα :bawl:
MG-KTiNoS
19/03/2015, 22:55
Liposan ο ενας, βαζελινη ο αλλος......
kai είναι τόσο πίσω....
Χάθηκε ένα ΚΥ gel???
:p
SHOOTER045
19/03/2015, 22:57
kai είναι τόσο πίσω....
Χάθηκε ένα ΚΥ gel???
:p
Άμα είσαι παραδοσιακός άντρας τι KY gel και βαζελινες
ΦΤΟΥ ΜΟΝΟ.....
ΦΤΟΥ ΜΟΝΟ.....
Φτυστ΄μακρυμαλ' μ' να σαλιωσ' ...
:bawl::bawl::bawl::bawl: Τι θυμησατε ρε, κλαιω
Αφιερωμένο στον ομό-τρελο, συνοδοιπόρο και Σειντά φίλο μου Θωμά a.k.a. Camen
https://www.youtube.com/watch?v=3G9bbk-oKB0
από το 1:06 δικό σου!
Παει κ το κρασι απο το ποτηρι παει κ το τασακι πανε οοοολαααα :bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
Ελα κοριτσαρα μου παιξε το κλαρινοοοοοοοοοο :smokin:
https://www.youtube.com/watch?v=6Z-a_SV1yIU
Παρε να χεις μωρη χαμουρα:D :a25:
2.00 -2.10 αφιερωμενο στα μουτρακια σου
:a01::a01::a01::a01:
https://www.youtube.com/watch?v=6Z-a_SV1yIU
Παρε να χεις μωρη χαμουρα:D :a25:
2.00 -2.10 αφιερωμενο στα μουτρακια σου
:a01::a01::a01::a01:
Ναι ρε μάστορα λέμε, μετά τις πέστροφες πήρε τ' απάνω της η κοπέλα.
Shaolin Monk
20/03/2015, 07:23
Εγω απο "μικρο" εχω μονο αυτον τον πυραυλο εδαφους-εδαφους-διαστηματος!! :cry:
332636
Εγώ έχω εργαΛείδι όχι αστεία :D
332638
Αυτα ειναι κακοηθιες...
αντι να λετε και κανα ευχαριστώ για την περιηγηση....
ΦΤΟΥ ΜΟΝΟ.....
Ψαγμενο σε βλεπω...μιλησε η εμπειρια!!!!
Η τραγουδιστρια…..τι τσοντα είναι αυτή….μπουταρες…β$#@@ρες…
Πωπωπωπωπω (καγκελια)
Η τραγουδιστρια…..τι τσοντα είναι αυτή….μπουταρες…β$#@@ρες…
Πωπωπωπωπω (καγκελια)
Ενώ το κλαρίνο είναι του κατηχητικού ας πούμε. Ρε πας καλά?? :a21: Κλάσεις ανώτερη λέμε η οργανοπαίκτρια
Κλάσεις ανώτερη λέμε η οργανοπαίκτρια
Περί ορέξεως.......................................
Ενώ το κλαρίνο είναι του κατηχητικού ας πούμε. Ρε πας καλά?? :a21: Κλάσεις ανώτερη λέμε η οργανοπαίκτρια
Πρέπει να απαγορευτουν αυτές οι αθλιότητες.
theofilos888
20/03/2015, 15:35
Πρέπει να απαγορευτουν αυτές οι αθλιότητες.
Κριμα, κι ελεγα να την κλεισουμε για την πιτα...... χαχαχαχα
Κριμα, κι ελεγα να την κλεισουμε για την πιτα...... χαχαχαχα
Tα κορίτσια βγάζουν ενα μεροκάματο, οι γελοιοι τριγυρω θέλουν αφανισμό.
Περί ορέξεως.......................................
+1 στην τραγουδιστρια...
Σαν γουστέρες είναι και η δύο.......
SHOOTER045
20/03/2015, 18:06
Σαν γουστέρες είναι και η δύο.......
χοσαφλες θα ελεγα εγω
Αλλο γλεντι...
https://www.youtube.com/watch?v=RN3bLxVOBIY
SHOOTER045
20/03/2015, 18:28
στο θεμα μας
ηρθε η καινουργια μανετα και το σωληνακι υψηλης
περιμενω το ψυγειο λαδιου http://www.ebay.co.uk/itm/141205116328
λαστιχα ειναι σχεδον φρεσκα το φθινοπωρο τα εβαλα
αλυσιδογραναζα ειμαι οκ
μια αλλαγη λαδιων πριν ξεκινησω να ειναι φρεσκα και ειμαι ready
dimmie_72
20/03/2015, 19:30
μια αλλαγη λαδιων πριν ξεκινησω να ειναι φρεσκα και ειμαι ready
α καλάαααα!!!! Εμείς είμαστε ήδη Αλεξανδρούπολη! :lol:
SHOOTER045
20/03/2015, 20:07
Τι ώρα?
dimmie_72
20/03/2015, 20:24
ήδη απ τη σελίδα 10 ;)
SHOOTER045
20/03/2015, 20:30
Καλαααα
Tα κορίτσια, βγάζουν ενα μεροκάματο, οι γελοιοι τριγυρω θέλουν αφανισμό.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και δεν είχα καμία μα καμία πρόθεση να θίξω τα κορίτσια. Τιμώ κι εκτιμώ απεριόριστα τον/την όποιον εργαζόμενο/η.
Άλλωστε κάνουν πολύ καλά την δουλειά για την οποία πληρώνονται και δεν υπάρχει τπτ μεμπτό.
SHOOTER045
20/03/2015, 20:45
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και δεν είχα καμία μα καμία πρόθεση να θίξω τα κορίτσια. Τιμώ κι εκτιμώ απεριόριστα τον/την όποιον εργαζόμενο/η.
Άλλωστε κάνουν πολύ καλά την δουλειά για την οποία πληρώνονται και δεν υπάρχει τπτ μεμπτό.
Έτσι ακριβώς
Αν θέλουμε χαβαλέ ή επιλογή
http://www.dailymotion.com/video/x12s7l5_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%83-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%83-%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9_music
Είναι μονόδρομος
Shaolin Monk
20/03/2015, 20:56
Αυτη θα ηταν μια επικη παπιοβολτα. Να μαθεις 5-6 πανηγύρια που θα εχει σε διαφορα χωριά το καλοκαίρι και να κάνουμε Panhgyri road trip. Λαϊκή περιπλάνηση με αγρια γκάζια, κλαρίνα, τσίπουρα και σουβλάκια σε πλαστικά πιατα σε 2-3 περιφέρειες της χωρας....
SHOOTER045
20/03/2015, 21:08
Συνήθως τα πανυγυρια στην επαρχία είναι καλοκαίρι.
Οπότε δεν...
Shaolin Monk
20/03/2015, 21:29
Συνήθως τα πανυγυρια στην επαρχία είναι καλοκαίρι.
Οπότε δεν...
Μα για καλοκαιρι μιλησα!!!! Ασε που μπορεις να εχεις νεανικο '80ς στυλακι, σαγιοναρα-τσοκαρο, παπια-φασαρια και το μαλΙμπορο στη κωλοτσεπη. Και μπορει να παιξει και σκηνη για να γινει μαχιμο οσο δεν παει!!!
Μιας και τελικά πίτα δεν μπόρεσα να πάω (η πουτάνα η δουλειά με θέλει σκλάβο της), θα πατηθώ και αύριο ώστε να έχω την Κυριακή χαλαρή να μπορέσω εκτός απροόπτου να βγάλω βασικές κι εναλλακτικές διαδρομές καθώς και ημερομηνίες για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά. Θα ήθελα ν' αρχίσουν να μπαίνουν και συμμετοχές για να κανονίσουμε και τα του ύπνου μας (αν και μας βλέπω να κοιμόμαστε πάνω στα παπιά). Θα μπουν και οι γενικοί κανόνες της βόλτας και ότι ήθελε προκύψει.
@Shaolin
Σε υπολογίζω το δίχως άλλο Νικολάκη και άσε τα σάπια καθώς και τον άλλονα τον ηλεκτρολόγο που θέλει να βουτήξει το παπί του παιδιού για να έρθει.
Shaolin Monk
20/03/2015, 21:50
@Shaolin
Σε υπολογίζω το δίχως άλλο Νικολάκη και άσε τα σάπια καθώς και τον άλλονα τον ηλεκτρολόγο που θέλει να βουτήξει το παπί του παιδιού για να έρθει.
Μπορω να ερθω ΜΟΝΟ με τον πυραυλο που σηκωσα (ΑΝ 125), αφου παπιο δεν εχω!!! Αν ειμαι δεκτος με αυτο, θα το σκεφτω σοβαρα!!!! :wlae:
Μπορω να ερθω ΜΟΝΟ με τον πυραυλο που σηκωσα (ΑΝ 125), αφου παπιο δεν εχω!!! Αν ειμαι δεκτος με αυτο, θα το σκεφτω σοβαρα!!!! :wlae:
Τώρα νομίζω ότι χαϊδεύεσαι και θέλεις να ακούσεις χαριτωμενιές.
Και βέβαια είσαι δεκτός ρε Νικόλα κι επειδήΣ ο πύραυλος έχει πάτωμα εσύ θα κουβαλάς και την νταμιτζάνα με το νερό της φωτιάς, έτσι??
GiannisBlessed
21/03/2015, 01:30
τι διαδρομη θα παιξει?το ανεβασμα θα γινει απο δυτικα η ανατολικα?
κατωτατο οριο κυβισμου?
akis_trevor
21/03/2015, 08:49
τι διαδρομη θα παιξει?το ανεβασμα θα γινει απο δυτικα η ανατολικα?
κατωτατο οριο κυβισμου?
Μαλλον μονο ανωτατο οριο κυβισμου παιζει...
SHOOTER045
21/03/2015, 09:07
Φαντάζομαι παπιά κάθε τύπου και κυβικών σε πλήρη λειτουργική κατάστασή, σκουτεροειδη και μοτοσυκλετακια.
Τώρα αν κάποιος με μεγαλύτερη μπορεί να αντέξει τις τρομακτικές μ.ω και να χαβαλεδιασει με τα μικρά no problem.
Αυτός θα έχει θέμα, τα παπιά και να θέλουν δεν πάνε ποιο γρήγορα.
Εγώ πώς το σκέφτομαι.
Η ιδέα ανήκει στον VASKA ,και αυτός έχει τον πρώτο λόγο, επειδή οι ταχύτητες θα είναι μικρές θέλει προσεκτική χάραξη διαδρομής ώστε και να αποφευχθεί όσο γίνεται η εθνική οδός, αλλά και να είμαστε σε κατοικημένη περιοχή για διανυκτέρευση ,τροφή κλπ.
Δηλαδή 2 διανυκτερεύσεις ( Παρασκευή - Σάββατο)
Όταν δηλωθουν οι συμμετέχοντες μπορούμε να βρούμε εντός τής πορείας- βόλτας μέρη όπου θα ρίξουμε τον ύπνο μας, η θα παίξει κατασκήνωση ( σκηνή, sleeping bag)
Τα τής πορείας και συγκέντρωσης o vaska θα εκκινησει από Πάτρα, ανάλογα τις συμμετοχές και τα μέρη των συμμετεχόντων να δοθούν σημεία ραντεβού στην διαδρομή για το παιδομάζωμα
https://www.youtube.com/watch?v=_SaaOkBHIdM
amyroukai
22/03/2015, 22:22
https://www.youtube.com/watch?v=_SaaOkBHIdM
Παπια, ραστα κι επαναστα;
Δε βλεπω κινητικοτητααααααα :rolleyes:
Ασε ... χειμωνιασε παλι!!:lol:
Kαι μετα εμεις το σκεφτομαστε μεχρι Αλεξανδρουπολη....το δα παλι και κατι μου κανε... http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=114999&page=26 :beer:
amyroukai
28/03/2015, 09:39
Αν εχεις το gs για παπι... εισαι πολυ λαρτζ.
Αν εχεις το gs για παπι... εισαι πολυ λαρτζ.
:bawl::bawl: εχω βαφτίσει το scooter προσωρινα GS μπας και παμε καμια καλη εκδρομουλα... :smokin:
Καμπούμ η πάπια σήμερα by ταρίφας απασχολημένος που το στοπ νόμιζε πως το είχαν φυτέψει εκεί για να κατουρούν οι σκύλοι. Και με ύφος παρακαλώ ότι "Νταξ λέμε και τι έγινε??"
Τες πα εκεί που δεν ήθελε τπτ το μηχανάκι για να είναι ετοιμοπόλεμο θα μπει Δευτέρα μέσα για αλλαγή σε ότι σπασμένο κι ένα καλό service. Τη βόλτα θα την πάμε όπως και να έχει ακόμα και αν συνωμοτήσει όλο το σύμπαν για να την ανατρέψει. Αύριο μπαίνουν διαδρομή και ημερομηνίες.
Stay tuned