View Full Version : Ε. Ο. Μ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ.
Πρόεδρος Δημήτρης Αστεριου, Γ. Γ Κώστας Ιωαννιδης, Αντιπρόεδρος ταμίας Αντώνης Νικητακης, Νομικός σύμβουλος Κώστας Οικονόμου, Αλεξόπουλος. Έδρα γραφεία Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Μέλη λέσχες 20+.Έναρξη λειτουργίας εγκαίνια μέσα με τελη Απριλίου. Καθημερινή εξυπηρέτηση με το ξεκίνημα των γραφείων. 29 Μαΐου Η δική μας πανελλήνια στην πλάκα Λιτόχωρου. Σαλόνι μοτοσυκλέτας στην ΔΕΘ Σεπτέμβριο. Αίτηση συμμετοχής λεσχων στην ΕΟΜ 300 ευρώ, μόνο μια φορά μετά τέλος. Εκλογές κάθε τετραετία. Δικαίωμα υποβολής υποψηφιου μόνο δύο τετραετίες..Δεν έχει δικαίωμα ψήφου στις εκλογές το διοικητικό της ΕΟΜ μόνο οι αντιπρόσωποι των λεσχων, σε περίπτωση ισοψηφίας μόνο ο Πρόεδρος της ΕΟΜ ψηφιζη. Η διοίκηση της ΕΟΜ είναι μόνο για να υπηρετούν τις αποφάσεις των λεσχων και των μοτοσυκλετιστων. Αυτά τα λίγα για αρχή, είναι πραγματικά, υπαρκτα. Όποιος αντιπρόσωπος έμπορος μοτο ρουχισμό ελαστικών από όλη την Ελλάδα θέλει συμμετοχή μέσω. Εομ στην ΔΕΘ έχει μεγάλη έκπτωση. Κινητό μου για ινφο για συμμετοχή στην ΔΕΘ η σοβαρά ερωτήματα μόνο 6978058060
Υπάρχει ένα πλήκτρο που λέγεται "Enter".
Είναι μικρούλικο αλλά μια στο τόσο χρήσιμο
taisteal
16/03/2015, 15:56
Καλη επιτυχια.
δλδ , τωρα υπάρχουν δυο ομοσπονδίες?
Πρόεδρος Δημήτρης Αστεριου, Γ. Γ Κώστας Ιωαννιδης, Αντιπρόεδρος ταμίας Αντώνης Νικητακης, Νομικός σύμβουλος Κώστας Οικονόμου, Αλεξόπουλος. Έδρα γραφεία Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Μέλη λέσχες 20+.Έναρξη λειτουργίας εγκαίνια μέσα με τελη Απριλίου. Καθημερινή εξυπηρέτηση με το ξεκίνημα των γραφείων. 29 Μαΐου Η δική μας πανελλήνια στην πλάκα Λιτόχωρου. Σαλόνι μοτοσυκλέτας στην ΔΕΘ Σεπτέμβριο. Αίτηση συμμετοχής λεσχων στην ΕΟΜ 300 ευρώ, μόνο μια φορά μετά τέλος. Εκλογές κάθε τετραετία. Δικαίωμα υποβολής υποψηφιου μόνο δύο τετραετίες..Δεν έχει δικαίωμα ψήφου στις εκλογές το διοικητικό της ΕΟΜ μόνο οι αντιπρόσωποι των λεσχων, σε περίπτωση ισοψηφίας μόνο ο Πρόεδρος της ΕΟΜ ψηφιζη. Η διοίκηση της ΕΟΜ είναι μόνο για να υπηρετούν τις αποφάσεις των λεσχων και των μοτοσυκλετιστων. Αυτά τα λίγα για αρχή, είναι πραγματικά, υπαρκτα. Όποιος αντιπρόσωπος έμπορος μοτο ρουχισμό ελαστικών από όλη την Ελλάδα θέλει συμμετοχή μέσω. Εομ στην ΔΕΘ έχει μεγάλη έκπτωση. Κινητό μου για ινφο για συμμετοχή στην ΔΕΘ η σοβαρά ερωτήματα μόνο 6978058060
Θες να μου εξηγήσεις τι ακριβώς είναι αυτό;
Ευχαριστώ.
δλδ , τωρα υπάρχουν δυο ομοσπονδίες?
Ευχαριστώ για τις ευχές. Μια ενημέρωση για να μάθετε τι γίνεται. Εκτός την Ο. Μ. Α. έκανε αίτηση στην γγαθλητισμου και η ΕΛΟΑΜ να αναλάβει τους αγώνες αυτο μοτο. Απλά αυτές είναι η ομοσπονδίες οι παλιές όπου κοντράρονται ποιος θα αναλάβει το αγωνιστικό πανελλήνια εκεί ανήκει και η παλιά ομοσπονδία μοτοσυκλέτας Δλδ γίνεται μια μάχη και κόντρα όλων των παλιών από τότε που έδιωξαν την ΕΛΠΑ. Ένας χαμός δλδ. Βλέπω να σκοτώνονται. Ούτε η ΟΜΑΕ ΟΎΤΕ Η ΕΛΟΑΜ ΈΧΟΥΝ ΚΑΛΉ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΆ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΈΤΑΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΈΝΑ ΧΑΟΣ ΥΠΟΒΆΘΜΙΣΗΣ. ΓΙΑ ΑΓΏΝΕΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΆΝΙΑ ΠΕΡΝΟΎΝ ΣΦΡΑΓΊΔΑ ΣΤΟ ΛΙΣΑΝΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΊΑ Η ΓΓΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΖΗ. ΟΥΦ ΆΝΟΙΞΕ ΠΟΛΎ ΤΟ ΣΤΌΜΑ ΜΟΥ. ΤΈΛΟΣ
Ευχαριστώ για τις ευχές. Μια ενημέρωση για να μάθετε τι γίνεται. Εκτός την Ο. Μ. Α. έκανε αίτηση στην γγαθλητισμου και η ΕΛΟΑΜ να αναλάβει τους αγώνες αυτο μοτο. Απλά αυτές είναι η ομοσπονδίες οι παλιές όπου κοντράρονται ποιος θα αναλάβει το αγωνιστικό πανελλήνια εκεί ανήκει και η παλιά ομοσπονδία μοτοσυκλέτας Δλδ γίνεται μια μάχη και κόντρα όλων των παλιών από τότε που έδιωξαν την ΕΛΠΑ. Ένας χαμός δλδ. Βλέπω να σκοτώνονται. Ούτε η ΟΜΑΕ ΟΎΤΕ Η ΕΛΟΑΜ ΈΧΟΥΝ ΚΑΛΉ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΆ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΈΤΑΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΈΝΑ ΧΑΟΣ ΥΠΟΒΆΘΜΙΣΗΣ. ΓΙΑ ΑΓΏΝΕΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΆΝΙΑ ΠΕΡΝΟΎΝ ΣΦΡΑΓΊΔΑ ΣΤΟ ΛΙΣΑΝΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΊΑ Η ΓΓΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΖΗ. ΟΥΦ ΆΝΟΙΞΕ ΠΟΛΎ ΤΟ ΣΤΌΜΑ ΜΟΥ. ΤΈΛΟΣ
Εμείς με ποιους είμαστε;
Εμείς με ποιους είμαστε;
Η ΕΟΜ έγινε για να φύγει από αυτή την αρρωστημενη κατάσταση είναι με την μοτοσικλέτα και των μοτοσυκλετιστη. Κανείς δεν είναι ήταν ευχαριατηνενος από την μέχρι σήμερα κατάσταση από εμπορο, τεχνίτη, μοτοσυκλετιστη, αγωνιζομενο. Είμαστε νέα πρόσωπα που ξεκινήσαμε καλά να βγάλουμε την αρρώστια του παρελθόντος από την μοτοσικλέτα.
Lioulios
16/03/2015, 16:26
To αγωνιστικό τμήμα της ΜΟΤΟΕ δηλ η ΑΜΟΤΟΕ πάει ? Χάθηκε ???
Ματζι ωραία όλα αυτά , αλλά βλέπω να αφορούν αγωνιζομένους και αγώνες.
Η νεα ομοσπονδία θα ρίξει το βάρος της κι αυτή στο αγωνιστικό κομμάτι της μοτοσυκλέτας ή σκοπεύει να ασχοληθεί και πως με την καθημερινότητα χιλιάδων μοτοσικλετιστών ?
Τμήμα τουρισμού, εθελοντισμού, αγωνιζομενο, κλπ Υπάρχει το πρόγραμμα σταυροφόρος όπου δηλώνει συμμετοχή και ο απλός μοτοσυκλετιστης όπου κάθε τρίμηνο θα ταξιδέψουν σε περιοχές της Ελλάδας συνήθως παραμεθοριες οι άγνωστες ώστε να τονώνει για ένα διήμερο την τοπική οικονομία.
Ματζι ωραία όλα αυτά , αλλά βλέπω να αφορούν αγωνιζομένους και αγώνες.
Η νεα ομοσπονδία θα ρίξει το βάρος της κι αυτή στο αγωνιστικό κομμάτι της μοτοσυκλέτας ή σκοπεύει να ασχοληθεί και πως με την καθημερινότητα χιλιάδων μοτοσικλετιστών ?
Ήδη η ΕΟΜ έχει πρωταθλητές μέσα της που οργανώνουν το αγωνιστικό πχ ο αντιπρόεδρος Νικητακης πρώην πρωταθλητής. Απλά η οργάνωση εμάς θα έχει σωστά πρότυπα θα ξεκινήσει το 16
Αυτό σημαίνει οτί από το 16 ,
οι αγωνιζόμενοι θα έχουν να επιλέξουν αν θα τρέξουν στο πρωτάθλημα της ΑΜΟΤΟΕ ή της ΕΟΜ .
To αγωνιστικό τμήμα της ΜΟΤΟΕ δηλ η ΑΜΟΤΟΕ πάει ? Χάθηκε ???
Όχι υπάρχει αλλά δεν έχει σχέση με εμάς ούτε μας ενδιαφέρουν. Ανήκουν στην Ομαε η Ελοαμ που ζήτησαν έγκριση να πάρουν το αγωνιστικό δεν ξέρω που θα πάει ένα ξέρω ότι όλοι τους κατάφεραν το χάος.
Αυτό σημαίνει οτί από το 16 ,
οι αγωνιζόμενοι θα έχουν να επιλέξουν αν θα τρέξουν στο πρωτάθλημα της ΑΜΟΤΟΕ ή της ΕΟΜ .
Ειδομεν εμείς κάνουμε και μετά λέμε. Πράξη θα δούμε
Ήδη η ΕΟΜ έχει πρωταθλητές μέσα της που οργανώνουν το αγωνιστικό πχ ο αντιπρόεδρος Νικητακης πρώην πρωταθλητής. Απλά η οργάνωση εμάς θα έχει σωστά πρότυπα θα ξεκινήσει το 16
μάλλον δεν κατάλαβες τι λεω.
ωραία και καλα τα αγωνιστικά , αλλα εμένα προσωπικά (και χιλιαδες αλλους) μια τέτοια ομοσπονδία με ενδιαφέρει οσο και η ομοσπονδια curling.
τα ταξιδάκια και ο "εθελοντισμος" καλα είναι ,αλλα από μια "ομοσπονδια" περιμενω να ακουσω αλλα πραγματα πιο σοβαρα που απασχολουν δεκάδες χιλιαδες μοτοσυκλετιστες.
καταλαβαινω ότι το "λυρι" είναι στους αγωνες , αλλα να ειστε ξεκάθαροι ότι πατε για τα αγωνιστικα και κλαιν-μαιν οι μοτοσυκλετιστες
Παιδιά σας αφήνω να συνεχίσετε την συζήτηση διότι σας γράφω από το κινητό και κουραστικα. Θα σας διαβάζω όμως. Καλό απόγευμα.
Ειδομεν εμείς κάνουμε και μετά λέμε. Πράξη θα δούμε
Όχι το θέτω ως ερώτημα ,
γιατί προβλέπω σε έναν ήδη απαξιωμένο χώρο για δεκάδες λόγους ,
με κερασάκι στη τούρτα και την κρίση που έκοψε τα φτερά σε πολλούς ,
να έρχεται και ο διχασμός ΑΜΟΤΟΕ ή ΕΟΜ ,
και να επέρχονται τίτλοι τέλους μια και καλή για κάθε αγωνιστική δραστηριότητα .
Άντε να δούμε που θα πάει ;)
μάλλον δεν κατάλαβες τι λεω.
ωραία και καλα τα αγωνιστικά , αλλα εμένα προσωπικά (και χιλιαδες αλλους) μια τέτοια ομοσπονδία με ενδιαφέρει οσο και η ομοσπονδια curling.
τα ταξιδάκια και ο "εθελοντισμος" καλα είναι ,αλλα από μια "ομοσπονδια" περιμενω να ακουσω αλλα πραγματα πιο σοβαρα που απασχολουν δεκάδες χιλιαδες μοτοσυκλετιστες.
καταλαβαινω ότι το "λυρι" είναι στους αγωνες , αλλα να ειστε ξεκάθαροι ότι πατε για τα αγωνιστικα και κλαιν-μαιν οι μοτοσυκλετιστες
Φίλε εγώ δεν είμαι αγωνιστικος, αν σε ενδιαφέρουν τα ταξιδάκια θα υπάρχουν πολλά όπως και με το πρόγραμμα σταυροφόρος διαβαζε όλα όχι τα μισά όσο για το τουριστικό έχουμε μέλος την καλύτερη λέσχη της Ευρώπης σε αυτό τον τομέα η οποία είναι ελληνική για τους γνώστες
για να δουμε θα γινει τπτ καλο και σε αυτη τη χωρα!:smokin:
Φίλε εγώ δεν είμαι αγωνιστικος, αν σε ενδιαφέρουν τα ταξιδάκια θα υπάρχουν πολλά όπως και με το πρόγραμμα σταυροφόρος διαβαζε όλα όχι τα μισά όσο για το τουριστικό έχουμε μέλος την καλύτερη λέσχη της Ευρώπης σε αυτό τον τομέα η οποία είναι ελληνική για τους γνώστες
Magi αν μου επιτρέπεις.
α) Προσπάθησε να βρεις ένα pc να γράφεις ώστε να είσαι πιο κατανοητός.
β) Εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε.
γ) Αν διαπιστώσω ότι όλο αυτό είναι από καρδιάς, ψυχής και ανιδιοτελές σε όλες του τις εκφάνσεις τότε μπορείς να υπολογίζεις βοήθεια στη Κρήτη, χωρίς να αποκτήσω οποιοδήποτε αξίωμα - τίτλο.
δ) ΦΠΑ για κράνη, ΦΠΑ για εξοπλισμό ασφαλείας, διόδια, θέσεις στάθμευσης, μπαριέρες. Τα trefen τα κάνουνε εκεί που έχουν λυμένα αυτά τα προβλήματα.
:wave2:
Όχι το θέτω ως ερώτημα ,
γιατί προβλέπω σε έναν ήδη απαξιωμένο χώρο για δεκάδες λόγους ,
με κερασάκι στη τούρτα και την κρίση που έκοψε τα φτερά σε πολλούς ,
να έρχεται και ο διχασμός ΑΜΟΤΟΕ ή ΕΟΜ ,
και να επέρχονται τίτλοι τέλους μια και καλή για κάθε αγωνιστική δραστηριότητα .
Άντε να δούμε που θα πάει ;)
ΕΟΜ ΠΆΕΙ!!!
Magi αν μου επιτρέπεις.
α) Προσπάθησε να βρεις ένα pc να γράφεις ώστε να είσαι πιο κατανοητός.
β) Εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε.
γ) Αν διαπιστώσω ότι όλο αυτό είναι από καρδιάς, ψυχής και ανιδιοτελές σε όλες του τις εκφάνσεις τότε μπορείς να υπολογίζεις βοήθεια στη Κρήτη, χωρίς να αποκτήσω οποιοδήποτε αξίωμα - τίτλο.
δ) ΦΠΑ για κράνη, ΦΠΑ για εξοπλισμό ασφαλείας, διόδια, θέσεις στάθμευσης, μπαριέρες. Τα trefen τα κάνουνε εκεί που έχουν λυμένα αυτά τα προβλήματα.
:wave2:
Φίλε, όλα είναι πράξη ως σήμερα, δεν ξέρω αν γίνω και εγώ Λαμογιο αύριο. Υπάρχουν όμως ασφαλιστικές δικλιδες στον εσωτερικό κανονισμό, που μπορείς να με αλλάξεις, όπως ότι μπορώ μόνο 2 τετραετίες πάλι με τις εκλογές μπορείς να με αλλάξεις. Αυτά είναι μικρά παραδείγματα. Για φπα και όλα όλοι γνωρίζουμε το πρόβλημα, αν όμως μου ζητάς μέσω φόρουμ να τα γράψω όλα το θεωρώ δύσκολο. Απλά τηλεφωνησε μας
Pan (dvs)
16/03/2015, 18:53
Με το συμπαθειο αλλα απο την πρωτη στιγμη αυτη την κινηση δεν την καταλαβα.Η μαλλον καταλαβα ,οτι δεν εγινε με σκοπο τη βοηθεια των δικυκλιστων.
Απο την μια χαζοπολιτικη,απο την αλλη αλλος ενας κουβας με μελι για να βαλουνε μερικοι το δαχτυλο μεσα.Δεν πιστευω οτι κανω λαθος ,αλλα αν αποδειχτει το αντιθετο,θυμιστε με να ανακαλεσω.
Οι περισσοτεροι αυτο πιστευετε,δεν καταλαβαινω ομως, γιατι μασατε τα λογια σας.
Φίλε, όλα είναι πράξη ως σήμερα, δεν ξέρω αν γίνω και εγώ Λαμογιο αύριο. Υπάρχουν όμως ασφαλιστικές δικλιδες στον εσωτερικό κανονισμό, που μπορείς να με αλλάξεις, όπως ότι μπορώ μόνο 2 τετραετίες πάλι με τις εκλογές μπορείς να με αλλάξεις. Αυτά είναι μικρά παραδείγματα. Για φπα και όλα όλοι γνωρίζουμε το πρόβλημα, αν όμως μου ζητάς μέσω φόρουμ να τα γράψω όλα το θεωρώ δύσκολο. Απλά τηλεφωνησε μας
Βγάλτε μια ανακοίνωση επίσημη όπου να γράφετε τους στόχους σας, τι έχει υλοποιηθεί και τα σχετικά. Επίσης κάτι που με ξενίζει. Όταν συστήνεται ένα σώμα-οργανισμός, λειτουργεί αρχικά με μια διοικούσα επιτροπή που μόνο της καθήκον είναι να διενεργήσει εκλογές. Στην περίπτωση της ΕΟΜ πως προέκυψε το όποιο διοικητικό ;
Φίλε magi τηλέφωνο δε θα πάρω. Να πούμε τι; Ότι νομίζω, το γράφω εδώ δημοσίως και ανά πάσα στιγμή μπορείτε να διαγνώσετε τα προβλήματα της μοτοσυκλετιστικής κοινότητας απλά πιάνοντας τον παλμό των φόρα. Εξάλλου δεν έχω κανένα λόγο να αλλάξω κανένα. Δεν ανήκω σε καμία λέσχη, δεν είμαι συντεταγμένος. Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς προτιμούν τη "μοναξιά" τους και όχι την οργάνωση κάτω από μια σκέπη γιατί στο Greece τέτοια σενάρια μόνο σε δράματα καταλήγουν.
Εν τέλει ναι, όλοι γνωρίζουμε το πρόβλημα, το θέμα είναι τι γίνεται ώστε να λυθεί.
Με το συμπαθειο αλλα απο την πρωτη στιγμη αυτη την κινηση δεν την καταλαβα.Η μαλλον καταλαβα ,οτι δεν εγινε με σκοπο τη βοηθεια των δικυκλιστων.
Απο την μια χαζοπολιτικη,απο την αλλη αλλος ενας κουβας με μελι για να βαλουνε μερικοι το δαχτυλο μεσα.Δεν πιστευω οτι κανω λαθος ,αλλα αν αποδειχτει το αντιθετο,θυμιστε με να ανακαλεσω.
Οι περισσοτεροι αυτο πιστευετε,δεν καταλαβαινω ομως, γιατι μασατε τα λογια σας.
Φίλε σε δικαιολογώ, έτσι σε έκαναν να σκεφτείς οι προυπαρχοντες υπαρχοντες άρχοντες, που σφραγιζαν τα αγωνιστικα διπλώματα στην βουλγαρική ομοσπονδία. Από μακριά δεν έχεις κανένα επιχείρημα να δεις τι γίνεται με εμάς, σοφός και εγώ γίνομαι έτσι. Θα δείξει από τα μέλη μας αν είμαστε καλοί και τα μελλοντικά μέλη. Και εγώ μέχρι χθες μοναχικός λύκος ήμουν έτσι με αποκάλεσαν οι πρόεδροι των λεσχων για τους λόγους που θέτεις. Πρέπει να ζήσεις τι έγινε μέσα σε 2 μήνες με αθόρυβη εργασία πετύχαμε πάρα πολλά κάποιοι προσπαθούν χρόνια, ομοσπονδία δίχως έδρα είχατε απαράδεκτο.
Cpt. Haddock
16/03/2015, 20:15
Ηρεμααα :wave2:
SHOOTER045
16/03/2015, 20:17
Φίλε σε δικαιολογώ, έτσι σε έκαναν να σκεφτείς οι προυπαρχοντες υπαρχοντες άρχοντες, που σφραγιζαν τα αγωνιστικα διπλώματα στην βουλγαρική ομοσπονδία. Από μακριά δεν έχεις κανένα επιχείρημα να δεις τι γίνεται με εμάς, σοφός και εγώ γίνομαι έτσι. Θα δείξει από τα μέλη μας αν είμαστε καλοί και τα μελλοντικά μέλη. Και εγώ μέχρι χθες μοναχικός λύκος ήμουν έτσι με αποκάλεσαν οι πρόεδροι των λεσχων για τους λόγους που θέτεις. Πρέπει να ζήσεις τι έγινε μέσα σε 2 μήνες με αθόρυβη εργασία πετύχαμε πάρα πολλά κάποιοι προσπαθούν χρόνια, ομοσπονδία δίχως έδρα είχατε απαράδεκτο.
Εδώ είσαι λίγο λάθος.
Τα περί βουλγαρικής ομοσπονδίας και license δεν αφορούν πολλούς.
Μάλιστα είναι ελάχιστοι στην πληθώρα αναβατών.
Κοίτα λίγο τις συμμετοχές στο ΜΧ .
Πόσοι τρέχουν?
Στο εντουρο τα ίδια.
Έλα σε ένα φιλικό να δεις πού σπρωχνομαστε να πάρουμε εκκίνηση.
Για την ταχύτητα (Π.Π) δεν ξέρω. Αλλά μάλλον κάτι παρόμοιο συμβαίνει.
Άρα νομίζω δεν είναι θέμα που θα βγάλεις μόνο την license. Είναι όλα τα κοστη ενός αγώνα, από παραβολα συμμετοχής, διαμονή, μέχρι τα βενζινολαδα.
Αυτά δεν μειώνονται ακόμα και αν μας αναλάβει η fim.
Στα καθημερινά τώρα αυτή την καραμέλα με την μείωση ΦΠΑ την ακούω χροοοονια τώρα. Ξαφνικά δεν αναπτερωθηκαν οι ελπίδες μας, βλέποντας έναν υπουργό με μηχανή.
Μάτζι εξακολουθείς να μην δείνεις σαφείς απαντήσεις σε σαφή ερωτήματα.
Εκπροσωπείς μια "ομοσπονδία μοτοσικλετιστών" και γράφεις σε ένα μοτοσυκλετιστικο φόρουμ.
Θα περίμενα η "ομοσπονδία" να είναι πιο σοβαρή απέναντι σε ερωτήματα μοτοσικλετιστών.
Το βήμα το έχετε .χρησιμοποίησε το σωστά.
Παρακαλώ οι χαρακτηρισμοί να λείπουν.
dimmie_72
16/03/2015, 20:34
Επίσης κάτι που με ξενίζει. Όταν συστήνεται ένα σώμα-οργανισμός, λειτουργεί αρχικά με μια διοικούσα επιτροπή που μόνο της καθήκον είναι να διενεργήσει εκλογές. Στην περίπτωση της ΕΟΜ πως προέκυψε το όποιο διοικητικό ;
Εγώ πάλι ξέρω ότι για να συσταθεί πρέπει να έχει συνταχθεί καταστατικό, να έχει υποβληθεί στο Πρωτοδικείο και μάλιστα να έχει δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αλλιώς λειτουργεί παράνομα και πολύ περισσότερο δεν δικαιούται να εισπράττει και προφανώς να εκδίδει (:p) τα αντίστοιχα τιμολόγια.
Όλα τα άλλα περί στόχων, γραφείων κλπ επιτρέψτε μου -ανεξαρτήτως προσώπων και εκπροσώπων- να τα θεωρώ εκ του πονηρού η κατά το ηπιότερον, φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες. :wave2:
Εδώ είσαι λίγο λάθος.
Τα περί βουλγαρικής ομοσπονδίας και license δεν αφορούν πολλούς.
Μάλιστα είναι ελάχιστοι στην πληθώρα αναβατών.
Κοίτα λίγο τις συμμετοχές στο ΜΧ .
Πόσοι τρέχουν?
Στο εντουρο τα ίδια.
Έλα σε ένα φιλικό να δεις πού σπρωχνομαστε να πάρουμε εκκίνηση.
Για την ταχύτητα (Π.Π) δεν ξέρω. Αλλά μάλλον κάτι παρόμοιο συμβαίνει.
Άρα νομίζω δεν είναι θέμα που θα βγάλεις μόνο την license. Είναι όλα τα κοστη ενός αγώνα, από παραβολα συμμετοχής, διαμονή, μέχρι τα βενζινολαδα.
Αυτά δεν μειώνονται ακόμα και αν μας αναλάβει η fim.
Στα καθημερινά τώρα αυτή την καραμέλα με την μείωση ΦΠΑ την ακούω χροοοονια τώρα. Ξαφνικά δεν αναπτερωθηκαν οι ελπίδες μας, βλέποντας έναν υπουργό με μηχανή.
Υπομονή λίγο μετά κρίνεις επαναλαμβάνω από Απρίλιο λειτουργεί έδρα για όλα τα προβλήματα δεν είμαστε όλοι οι παλιοί, με τους αγώνες γίνεται ένας αχταρμάς, δεν ήταν λίγοι με τα διπλώματα ήταν η ίδια παλιά ομοσπονδία, αυτό φτάνει. Αλλά ξέρεις κάτι δεν θα παραδεχτεις τίποτα διότι με την εκκίνηση μας ήδη έχεις κάτι που μπορείς να βρεις κάποιον υπεύθυνο καθημερινά για οτιδήποτε πρόβλημα σου βλέπεις το θεωρείς λιγμενο έγινε, δεν ρωτηασες πως έγινε τι χρειάστηκε!? Έδρα στην ΔΕΘ,? Πόσο εύκολα παίρνει κάποιος γραφεία εκεί? Επίσης καλό θα ήταν να διαβάσετε όλα όσα γράφουμε και όχι τα μισά. Γράψαμε επίσης για πίστα που δεν υπάρχει στην Ελλάδα ακόμα στην πρώτη 3 ετια. Μόνο από κοντά βλέπεις. Όχι διαβάζοντάς σήμερα έχω ώρα απλά και σου εξηγώ αύριο Τετάρτη έχω τρέξιμο ραντεβού για το σαλόνι μοτοσυκλέτας έλα μαζί μου το ποιο εύκολο τα παχιά λόγια από μακριά. Επαναλάβω αθόρυβα πετύχαμε ότι κάποιοι δεν πέτυχαν στη δεκαετία
SHOOTER045
16/03/2015, 20:45
Καλά οι τιμές στην δεθ έχουν πέσει,αφού όλα κενα είναι.
Αύριο δεν μπορώ έχω υπηρεσία, αλλά και πάλι δεν μπορώ να ασχοληθώ λόγω ιδιότητας.
Λέω αυτά πού βλέπω.
Αν γίνει κάτι νόμιμο,και σωστό μαζί σου, οπως φαντάζομαι οι περισσότεροι.
Για πίστα μην το φωνάζεις γιατί πλησιάζει και η πρωταπριλιά
Μήπως έχετε ιστοσελίδα στην οποία μπορεί κάποιος να διαβάσει όλες τις σχετικές πληροφορίες με την ομοσπονδία σας αν πχ δεν είναι μέλος του moto.gr;
George_Sp
16/03/2015, 21:00
Ματζι πάρτο σαν καλοπροαίρετο σχόλιο.
Η εικόνα που δίνεις με τον τρόπο και το ύφος που γράφεις σου στερεί οποιαδήποτε περίπτωση να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά. Πρόσεχε τι γράφω. Ο τρόπος και το ύφος. Δε κάθομαι καν να μπω στο ρόλο να διασταυρώσω αν όσα γράφεις είναι αληθινά. Απλά σου λέω φιλικά οτι και αλήθειες να γράφεις χάνεις την όποια βαρύτητα να τα στηρίξεις.
Επίσης να ξέρεις οτι οι αυξημένες ευθύνες που πλέον εκπροσωπείς και πρέπει να δουλέψεις, απαιτούν και ένα πιο σοβαρό και ολοκληρωμένο επίπεδο γραφής.
Με απλά λόγια:
Μη βιάζεσαι να απαντήσεις στον καθένα που στην πέφτει γιατί γράφεις χωρίς τελείες, κόμματα και τελείως ασύνδετα με λέξεις ή φράσεις μισές που δείχνουν προχειρότητα ή έλλειψη χειρισμού του γραπτού λόγου. Προφανώς δε τα γράφω για να σε κακοχαρακτηρίσω αλλά για να σου δώσω να καταλάβεις οτι η εικόνα σου ως υποκινητής της νέας ομοσπονδίας πρέπει να πηγαίνει παράλληλα με το σοβαρό του θέματος.
Αν γράφεις από κινητό άτσαλα ή με λειψά ελληνικά γιατί δε σε βολεύει το πληκτρολόγιο ή ξέχασες τα ελληνικά σου αυτό δεν απασχολεί όσους σε διαβάζουν. Η τελική εικόνα μένει όπως τη διαβάζει ο καθένας αφού πατάς το κουμπί "απάντησης".
Προσωπική μου άποψη πάρε το χρόνο σου, νοικοκύρεψε την εικόνα στο γραπτό λόγο, φτιάξε μια σελίδα της προκοπής και προσέλαβε κάποια κοπέλα με καλές γνώσεις Δημοσίων σχέσεων και Γραματειακής υποστήριξης, να σουλουπώσει το επικοινωνιακό ζήτημα της νέας ομοσπονδίας.
Αν δε κάνεις τίποτα από τα παραπάνω και συνεχίσεις να δίνεις αυτή τη πρόχειρη εικόνα κανείς δε θα σε πάρει στα σοβαρά.
(στο ξαναλέω μη με κρίνεις αυστηρά για όσα γράφω....αν απλά ήθελα να σου την πω δε θα καθόμουν να χαλάω το χρόνο μου να γράφω όλο αυτό το κατεβατό και θα σου πέταγα απλά μια ειρωνία 2 γραμμών)
Lioulios
17/03/2015, 14:42
Aυτό ακριβώς
Tώρα δεν ξέρω εσείς όλοι ή ο magi ή δεν ξέρω κι εγώ ποιος το λέει, ο αθλητικός νόμος λέει ότι η ύπαρξη αθλητικής/αγωνιστικής ομοσπονδίας απαιτεί αθλητικούς συλλόγους και με συγκεκριμένο αριθμό αγώνων ή/και συμμετοχών, πριν μαζευτουν όλοι αυτοι οι σύλλογοι κάτω απο την ομπρέλα ομοσμπονδίας αναγνωρισμένης από την Γ.Γ Αθλητισμού.
Όλα τα υπόλοιπα είναι γραφειάκια του καθένα, λέσχες, κλαμπ κλπ.
Να τσιμπήσουν και κανενα μόριο (με την καλή έννοια..) για τις Πανελλήνιες οι πιτσιρικάδες...!!!
Tώρα δεν ξέρω εσείς όλοι ή ο magi ή δεν ξέρω κι εγώ ποιος το λέει, ο αθλητικός νόμος λέει ότι η ύπαρξη αθλητικής/αγωνιστικής ομοσπονδίας απαιτεί αθλητικούς συλλόγους και με συγκεκριμένο αριθμό αγώνων ή/και συμμετοχών, πριν μαζευτουν όλοι αυτοι οι σύλλογοι κάτω απο την ομπρέλα ομοσμπονδίας αναγνωρισμένης από την Γ.Γ Αθλητισμού.
Όλα τα υπόλοιπα είναι γραφειάκια του καθένα, λέσχες, κλαμπ κλπ.
Bullseye................
Καλά τα λες άλλα ούτε ξέρεις τι γίνεται σήμερα στην γγα ούτε ποιες ομοσπονδίες κατέθεσαν να αναλάβουν τους αγώνες. Όλοι αυτοί ανήκουν στην ΟΜΑΕ. Αν νομίζεις ότι ξέρεις περισσότερο από τους 2 νομικούς συμβούλους της ΕΟΜ να σε προσλάβουμε. Εμείς δεν έχουμε εμπλοκή με ΟΜΑΕ Η ΕΛΟΑΜ. Δεν θέλουμε διοίκηση της μοτοσυκλέτας από ομοσπονδία αυτοκινήτου. Αγώνες μοτοσυκλέτας από το 16.Επισης μάλλον τα μισά διαβασες από ότι έγραψα για Εομ έγραψα ότι έχει δύο νομικούς συμβούλους και εσύ βγήκες να πεις τι χρειάζεται επίσης δίχως να γνωρίζεις σε ποιο σημείο είναι τώρα οι σχέσεις ΕΛΟΑΜ ΟΜΑΕ ΑΜΟΤΟΕ
Lioulios
17/03/2015, 15:24
Ε πάτα το το γαμημένο το Enter
Καλά τα λες άλλα ούτε ξέρεις τι γίνεται σήμερα στην γγα ούτε ποιες ομοσπονδίες κατέθεσαν να αναλάβουν τους αγώνες. Όλοι αυτοί ανήκουν στην ΟΜΑΕ. Αν νομίζεις ότι ξέρεις περισσότερο από τους 2 νομικούς συμβούλους της ΕΟΜ να σε προσλάβουμε. Εμείς δεν έχουμε εμπλοκή με ΟΜΑΕ Η ΕΛΟΑΜ. Δεν θέλουμε διοίκηση της μοτοσυκλέτας από ομοσπονδία αυτοκινήτου. Αγώνες μοτοσυκλέτας από το 16.Επισης μάλλον τα μισά διαβασες από ότι έγραψα για Εομ έγραψα ότι έχει δύο νομικούς συμβούλους και εσύ βγήκες να πεις τι χρειάζεται επίσης δίχως να γνωρίζεις σε ποιο σημείο είναι τώρα οι σχέσεις ΕΛΟΑΜ ΟΜΑΕ ΑΜΟΤΟΕ
Ωραία,
Αφου λοιπον κατέχεις την απολυτη γνώση, φτιάξε κι ενα site να μας τα πεις μπας και τα καταλαβουμε γιατί εδώ δεν βγαίνει με κανεναν τρόπο ακρη.
magi βάλτα κάτω, σπάστα και ξαναρίχτα όμορφα, με παραγράφους και να βγαίνουν νοήματα. Μη προσπαθείς να απαντήσεις σε όλους ένα ένα. Δε νομίζω ότι αυτός είναι ο ρόλος σου.
Εδώ μέσα θα βρεις μερικά σημαντικά ερωτήματα. Κάτσε με τους συναδέλφους σου της ΕΟΜ και συντάξτε ένα κείμενο ώστε να μας δώσετε τις απαντήσεις.
Διαφορετικά είναι σα να πηγαίνουμε σχολείο και να μαλώνουμε ποιανού η ομάδα αδικήθηκε ή ποια γκόμενα έχει το πιο ωραίο ποπό.
Να συνοψίσω κι εγώ τις σκέψεις μου....
Magi, ανοίγεις ένα θέμα με κεφαλαία γράμματα και του δίνεις όσο μεγαλύτερη επισημότητα γίνεται σαν θέμα, βάζοντας μπροστά τον τίτλο της ομοσπονδίας. Θεωρητικά, μετά από αυτή την κίνηση, ο μέσος χρήστης διαδικτύου, φόρουμ και κοινωνικών μέσων περιμένει να βρει κάπου μία συγκεντρωμένη τοποθέτηση, ανάλυση ενεργειών που έχουν γίνει, σχέδια που πρόκειται να υλοποιηθούν, και ιδέες. Ανταυτού η εικόνα που αντικρύζει κανείς, είναι αυτή που πολύ σωστά περιέγραψαν οι Georgesp, και MikeG,
"σαν ενα συνεχομενο κειμενο χωρίς παραγράφους στοπ τελειες κομματα ανασα καμία που απαντά στον καθενα ξεχωριστα και χωρις βαθυτερη σκεψη χωρις να παραπεμπει σε καποιο διαδικτυακο χωρο χωρις να παρουσιαζει πουθενα την προεργασία που λες οτι εχει γινει γραφοντας επιγραμματικα κατι ακαταλαβιστικα για πολλούς σχετικα με τις διενεξεις λεσχων ομοσπονδιων συλλογων κλπ που κυριως αφορουν τους αγωνες αρα οχι το μεσο μοτοσυκλετιστη, ΟΥΦ! ανάσα"
....και όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν βοηθάει καθόλου την παρουσίαση της όποιας προσπάθειας έχει γίνει.
Στο σχόλιο του MikeG και πάλι http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=144586&p=2566538&viewfull=1#post2566538 μετά το (δ) σημείο πιστεύω ότι πολύς κόσμος έχει να προσθέσει πολλά παραπάνω σχετικά με προβλήματα που απασχολούν τον μοτοσυκλετισμό, και δεν βρίσκω κάποιον επίσημο χώρο της ΕΟΜ, ένα chat σε κάποια σελίδα της, οτιδήποτε που να μοιάζει με ανοικτό think tank και να μπορούν να καταγραφούν ιδέες και προτάσεις.
Για παράδειγμα σοβαρά προβλήματα όπως οι κίνδυνοι του δρόμου, λακούβες κλπ, που ΚΑΠΟΙΟΣ πρέπει με τη βοήθεια ενός ή περισσοτέρων νομικών να πιέσει τους κρατικούς θεσμούς και να εξαλείψει αυτούς τους κινδύνους τουλάχιστον στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Ή περιμένουμε κινήσεις υπέρ του καταναλωτή μοτοσυκλετιστή απέναντι σε εταιρίες με ελαττωματικά προϊόντα, πλαίσια που κόβονται, ηλεκτρικά που καίγονται, μοτέρ που σπάνε, κράνη κινέζικα που πωλούνται ακόμα χωρίς προδιαγραφές, χίλια πράγματα με τα οποία αυτή τη στιγμή ο μέσος μοτοσυκλετιστής παλεύει μόνος του, και συνήθως "την πληρώνει" ο ίδιος.
Τέλος, είναι καλό ότι υπάρχει το τηλέφωνό σου που δείχνει κάποια ειλικρίνια κι αμεσότητα, αλλά όπως προαναφέρθηκε ένα τηλέφωνο δεν είναι πανάκεια ούτε καν προσωρινή λύση. Περιμένω με ενδιαφέρον τη ΔΕΘ, πιθανόν θα περάσω από το περίπτερο να δω και να ακούσω από κοντά κάποια πράγματα "ως από μηχανής άπιστος Θωμάς" αλλά γενικότερα νομίζω ότι πρέπει όλη αυτή η προσπάθεια να επικοινωνηθεί πιο προσεκτικά, διότι αυτή τη στιγμή δείχνει ερασιτεχνισμό και ανωριμότητα. Συγνώμη που τα γράφω έτσι, όμως πρέπει να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος να δεχθείς κάθε κριτική ειδικά μέχρι να παρουσιάσει έμπρακτα κάποιο έργο η ΕΟΜ.
ΥΓ. Αντίθετα με πολλούς, θεωρώ πως η δημιουργία μίας σοβαρής MX πίστας με εγκαταστάσεις, είναι υλοποιήσιμη και νωρίτερα από τα 3 χρόνια, και βάσει μίας επιτυχημένης και προσοδοφόρας λειτουργίας της, μπορούν να δημιουργηθούν θεμέλια και δυναμική για την δημιουργία ασφάλτινης πίστας στο μέλλον.
ΥΓ.2 Επίσης θεωρώ ότι οι μοτοσυκλετιστικές ομοσπονδίες μέχρι στιγμής δεν έχουν προσφέρει τίποτα σοβαρό στους Έλληνες μοτοσυκλετιστές, και μακάρι να αλλάξει αυτό.
Lioulios
18/03/2015, 11:32
Όχι υπάρχει αλλά δεν έχει σχέση με εμάς ούτε μας ενδιαφέρουν. Ανήκουν στην Ομαε η Ελοαμ που ζήτησαν έγκριση να πάρουν το αγωνιστικό δεν ξέρω που θα πάει ένα ξέρω ότι όλοι τους κατάφεραν το χάος.
Εδώ στον Άγιο έχουμε την ΛΕΜΑΝ που ενώ λειτουργεί σαν λέσχη με εκδρομικό κτλ , είναι και αθλητικό σωματείο(ιδρυτικό μέλος της ΜΟΤΟΕ) με ΔΣ κανονικά και αθλητές ΜΧ στο Πανελλήνιο .
Μέχρι και σήμερα που γνωρίζω η ΑΜΟΤΟΕ (το αθλητικό σωματείο της ΜΟΤΟΕ) οργανώνει τους αγώνες του Πανελληνιου και δεν υπάρχει κάποιο θέμα .
Εσείς τί ακριβώς θέλετε να κάνετε ? ... Να πάρετε τους αγώνες ???
Η ΑΜΟΤΟΕ είναι αναγνωρισνένη από την FIM . Eσείς ??
332540
Lioulios
18/03/2015, 11:50
και με μια γρηγορη αναζήτηση
332541
332542
332543
Εσείς έχετε κάνει κάτι μέχρι σήμερα ???
Ποιοί είσαστε ???
Bladerunner
18/03/2015, 12:25
Το μόνο που μπορώ να πω προς το παρόν είναι ότι οι πολλές ομοσπονδίες με ίδιο σκοπό διχάζουν και αποδυναμώνουν. Για την αναγνώριση ομοσπονδίας απαιτούνται 20 τουλάχιστον σωματεία τα οποία έχουν με τη σειρά τους 20 τουλάχιστον μέλη.
Αν αυτά τα 400 (τουλάχιστον) άτομα προσχωρούσαν σε μια ήδη υπάρχουσα ομοσπονδία δεν θα μπορούσαν μέσω των εκλογών να διορθώσουν τα όποια κακώς κείμενα; Δεν ξέρω. Αναρωτιέμαι.
Πόση πίεση μπορεί να ασκήσει ένας φορέας που αντιπροσωπεύει 400 άτομα και πόση κάποιος με 4000 π.χ;
dimmie_72
18/03/2015, 12:29
Για την αναγνώριση ομοσπονδίας απαιτούνται 20 τουλάχιστον σωματεία τα οποία έχουν με τη σειρά τους 20 τουλάχιστον μέλη.
χα! Νομίζεις τυχαία λέει ότι έχει 20+ λέσχες (χωρίς φυσικά να τις κατονομάζει γιατί π@π@ρια έχει). Είναι και μελετημένος :lol:
SHOOTER045
18/03/2015, 12:32
Ποίος μου σβήνει τα ποστ ρπστμ.
Και έχω όρεξη....
Ποίος μου σβήνει τα ποστ ρπστμ.
Και έχω όρεξη....
Εγώ. Προσπαθώ να κρατήσω ΕΝΑ θρεντ για το θέμα καθαρό, γιατί κάποιοι κάθονται και γράφουν σοβαρά.
SHOOTER045
18/03/2015, 12:42
Εγώ. Προσπαθώ να κρατήσω ΕΝΑ θρεντ για το θέμα καθαρό, γιατί κάποιοι κάθονται και γράφουν σοβαρά.
Συγνώμη
Θα κρατήσω όρεξη μέχρι να ανοίξει καινούργιο θέμα
dimmie_72
18/03/2015, 13:05
Ok. Τόχουμε παραξεφτιλίσει το θέμα αλλά υπεύθυνος είναι και ο ίδιος ο δημιουργός του. Από κει και πέρα νομίζω ότι κάθε προσπάθεια σοβαρού προβληματισμού επί των εξαγγελομένων απ τον ίδιο, είναι τουλάχιστον χωρίς πεδίο εφαρμογής.
Pan (dvs)
18/03/2015, 13:10
............................
Εσείς τί ακριβώς θέλετε να κάνετε ? ... Να πάρετε τους αγώνες ???
Η ΑΜΟΤΟΕ είναι αναγνωρισνένη από την FIM . Eσείς ??
332540
Να βαλουνε και αυτοι χερι στον κουβα,τι δεν καταλαβες?
Το μόνο που μπορώ να πω προς το παρόν είναι ότι οι πολλές ομοσπονδίες με ίδιο σκοπό διχάζουν και αποδυναμώνουν.
..........................
Πόση πίεση μπορεί να ασκήσει ένας φορέας που αντιπροσωπεύει 400 άτομα και πόση κάποιος με 4000 π.χ;
Αποψη μου,χωρις να εχω καποια σχεση με τις ομοσπονδιες, ειναι οτι δεν ειναι κακο να υπαρχουνε δυο.Σιγουρα η μια καποιους τους εχει στην γωνια και αισθανονται την αναγκη να ακουστει η αποψη τους.
Οσο για τα 400 ατομα που λες,αν υπαρξει η απαιτουμενη σοβαροτητα (και δεν αναφερομαι στην Ε.Ο.Μ.) μπορει να γινουνε και αυτα 4000 χιλιαδες.
Bob_o_mastoras
18/03/2015, 13:24
Παντως αν το εξετασουμε σοβαρα το θεμα και εξω απο τα πλαισια της ΕΟΜ, η κατασταση ειναι οντως ασχημη. Οι αλλες δυο Ευρωπαϊκες χωρες (Ισπανια, Ιταλια), οπου τα δικυκλα ειναι ευρεως διαδεδομενα, διαπρεπουν σε επιπεδο παραγωγης οδηγων αγωνων και διοργανωσεων.
Εμεις στην Ελλαδα, κλασσικα, πεταμε χαρταετο..
Και πως εξηγειται, χωρες που δεν βλεπεις μηχανακι στο δρομο ουτε για δειγμα, να βρισκονται και αυτες σε πολυ υψηλο επιπεδο, οσο αφορα τα προαναφερθεντα;;
Εγω το εστιαζω κυριως στην ελειψη υποδομων. Και για να φτιαχτουν υποδομες πρεπει να πεσει χρημα και σωστες ιδεες στα προτυπα των ανεπτυγμενων σε αυτους τους τομεις χωρων.
Και κατι αλλο σημαντικο θα ηταν να δοθει επιτελους προσοχη και σημασια στους αγωνες μοτο απο τα ΜΜΕ. Ελειψη κοινου απουσιαζουν χορηγοι και συνεπακολουθα χρημα. Δεν εχω δει σε κανενα μεγαλο τηλεοπτικο δικτυο ποτε καποιο ελληνικο αγωνα ή εστω μια αναφορα στο τι εγινε σε αυτον.
Τα ατομα που ασχολουνται με το χωρο και τον ειδικο τυπο δυστυχως δεν ειναι αρκετα σε αριθμο ωστε να ανπτυχθει οικονομικα το αθλημα.
Έχουν προσεγγιστεί λέσχες , αυτόν είναι βέβαιο . :smokin:
Και αν μοιραστούν σε μεν και δε , το ολοκληρωτικό μπάχαλο έρχεται .:(
να σε πω ρε magi...
ξερω κι εγω έναν σαν και του λογου σου, που επειδή εχει φτιαξει μια ομαδουλα στο Facebook η οποια αριθμει καμια χιλιαδα μελη, αλλα στην ουσια ζητημα να είναι καμια 20αρια οι ενεργοι συμμετέχοντες, και επειδή εχει παει και μεχρι λιγο πιο πανω από τη Λαρισα με τη μηχανη, και γενικως του αρεσει να γλυφει άλλες λεσχες και συλογους, και μετα να παρουσιαζει της εκδηλώσεις τους ως δικες του, την εχει δει και αυτος σωτηρας του μοτοσυκλετισμου στην ελλαδα.. θες να στον γνωρισω? θα κανετε τρελη παρεα τα δυο σας.. :lol:
Bob_o_mastoras
18/03/2015, 22:08
Mωρε, ουτως ή αλλως, απο τι να σωθει ο μοτοσυκλετισμος;;
Απο την επικινδυνοτητα;; Απο την ελειψη παιδειας των υπολοιπων οδηγων;; Απο την ελειψη παιδειας των ιδιων των μοτοσυκλετιστων;; Απο το κακιστο και επικινδυνο οδικο δικτυο;; Απο την ελειψη ασφαλους χωρου για παρκινγκ και τις κλοπες;; Απο τα τελη κυκλοφοριας που ειναι ισα ή και μεγαλυτερα σε περιπτωσεις απο των αυτοκινητων;; Απο τους απειρους μπαταχτσηδες μηχανικους που κοροϊδευουν τον κοσμο;; Απο τους απειρους απατεωνες μαντραδες;; Απο την απουσια οποιασδηποτε σοβαρης υποδομης και υποστηριξης για οποιον θελει να ασχοληθει αθλητικα με την μοτο;; Απο τις χαλια βενζινες των απατεωνων βενζιναδων;; Απο, απο, απο...
Και παει λεγωντας.
Οπως καταλαβαινετε τα προβληματα ειναι παρα πολλα και συνδεομενα με τη γενικοτερη κατασταση της χωρας. Ειναι αφελες να περιμενουμε να "σωθει" ο μοτοσυκλετισμος (τουτεστιν να βελτιωθουν οι συνθηκες για τις μοτοσυκλετες) χωρις να συνδεουμε το αιτημα αυτο με γενικοτερα εως και πολυ γενικοτερα πολιτικο-οικονομικα και κοινωνικα θεματα.
Οπως επισης αφελες ειναι να πιστευουμε οτι μια οποιαδηποτε λεσχη ή ομοσπονδια θα μπορουσε να τα λυσει μονο για τους μοτοσυκλετιστες ακομα και αν εχει τις αγνοτερες των προθεσεων.
Οποτε οποιος ενδιαφερεται για το μοτοσυκλετισμο και τη βελτιωση του στη χωρα μας πρεπει να κοιταξει μια πολυ πιο γενικη εικονα απο τα στενα ορια του χωρου και να αντιμετωπισει το θεμα συνολικα συμφωνα με την πολιτικη του θεωρηση και στα πλαισια κοινωνικων διεκδικισεων ευρειας κλιμακας.
Δεν υπαρχει ΕΟΜ παιδια ολα ειναι γραμενα απο τον εν λογω κυριο και καθεστε και ακουτε αυτα που λεει.Εχετε καποια πληροφορια δημοσιευση,καταστατικο τελος παντων κατι;Γελανε οσοι σοβαροι εμπλεκονται ασχολουνται δουλεψαν δεκαετιες τωρα στον χωρο.Ενας τυπος πονηρα σκεπτομενος αλλα και αναξιοπιστος πεταξε την φωτοβολιδα και κοιταμε στον ουρανο.
Οπως επισης αφελες ειναι να πιστευουμε οτι μια οποιαδηποτε λεσχη ή ομοσπονδια θα μπορουσε να τα λυσει μονο για τους μοτοσυκλετιστες ακομα και αν εχει τις αγνοτερες των προθεσεων
κοιτα, δεν ξερω για τις άλλες λεσχες, αλλα τουτη εδώ με τέτοιον εκπροσωπο, εμενα τουλάχιστον κατι δεν μου αρεσει.. δε νομιζω ότι γουσταρει να σωσει τον μοτοσυκλετισμο..
γιατι ανθρωπος με λογικη "με τον παρα μου γαμω και την κυρα μου" καθως και "εισαι σε αναγκη, αρα σου πιανω τον κωλο και μου πουλας οσο θελω" (βλ θρεντ που εψαχνε χιλιαρι κοψοχρονιά) μονο αγνες προθεσεις δεν εχει...
Bob_o_mastoras
18/03/2015, 22:38
κοιτα, δεν ξερω για τις άλλες λεσχες, αλλα τουτη εδώ με τέτοιον εκπροσωπο, εμενα τουλάχιστον κατι δεν μου αρεσει.. δε νομιζω ότι γουσταρει να σωσει τον μοτοσυκλετισμο..
γιατι ανθρωπος με λογικη "με τον παρα μου γαμω και την κυρα μου" καθως και "εισαι σε αναγκη, αρα σου πιανω τον κωλο και μου πουλας οσο θελω" (βλ θρεντ που εψαχνε χιλιαρι κοψοχρονιά) μονο αγνες προθεσεις δεν εχει...
Εισαι μπουφος !!!
:bawl::bawl::bawl:
υ.γ. Θα το παιζω εγω Ματζι τωρα που λειπει! :D
Βρε με τι ασχολείστε..... Μακρύς ο χειμώνας φέτος ε?
ποια ΕΟΜ λεω και παλι 332702
http://www.novasports.gr/TvGuide.aspx?a_id=1306
SHOOTER045
20/03/2015, 20:04
Μα αυτό γράφει ΜΟΤΟΕ όχι ΕΟΜ. ...
αυτο λεω πυροβολητη ποια ΕΟΜ;Υπαρχει συμβολαιο μεταξυ ΜΟΤΟΕ και NOVA και παραμυθιαζομαστε με την ΕΟΜ!
θα βγει ο προεδρας να μας πει?????? :a024:
SHOOTER045
20/03/2015, 20:22
Ποία Nova και κουραφέξαλα.
Λες να μας παίξουν με ESPN, eyrosport, motorvision, άντε με ΟΤΕ TV και εκφωνητη τον 2Δ?
Κοίτα αν μαζέψεις 20-30 άτομα και πεις κάνω πρωτάθλημα - κύπελλο κλπ και πέσουν επιχορογησεις δεν είναι άσχημη ιδέα.
Θα κάνω και εγώ ομοσπονδία Πόντιοι Οδηγοί Υπνοβατες Τουρίστες Σεξουαλικοι Άρχοντες
AUFGEBRACHT
20/03/2015, 20:46
Η ΕΟΜ αυτή τη στιγμή ασχολείται με σοβαρότερα πράγματα όπως το κούρεμα του ελληνικού χρέους, τις γερμανικές αποζημιώσεις και την έξοδο της Γερμανίας από την ευρωζώνη...
Ποία Nova και κουραφέξαλα.
Λες να μας παίξουν με ESPN, eyrosport, motorvision, άντε με ΟΤΕ TV και εκφωνητη τον 2Δ?
Κοίτα αν μαζέψεις 20-30 άτομα και πεις κάνω πρωτάθλημα - κύπελλο κλπ και πέσουν επιχορογησεις δεν είναι άσχημη ιδέα.
Θα κάνω και εγώ ομοσπονδία Πόντιοι Οδηγοί Υπνοβατες Τουρίστες Σεξουαλικοι Άρχοντες
Μητς ισως δημιουργηθεί πρόβλημα με την λέσχη"ΨΩνισμενα Λαμογια Ημετερων"
amyroukai
02/04/2015, 08:47
Το πρωτο τρεφφεν.
Ελληνική Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών
Παρασκευή 29 Μαΐου από ώρα 17.00 έως Δευτέρα 1 Ιουνίου ώρα 12.00
Καλημέρα ελάτε να γνωρίστε καινούργιους ανθρώπους
να κάντε καινούργιους φίλους!
ελάτε να περάσουμε καλά!
έλα με την κοπέλα σου!
έλα με την οικογένεια σου!
έλα με τους φίλους σου!
όλοι μαζί μία παρέα!!!!!
https://m.facebook.com/events/674801625964603
Το λινκ ελπιζω να δουλεψει γιατι το κοπιαρα απο το τηλεφωνο.
Cpt. Haddock
02/04/2015, 09:02
Το πρωτο τρεφφεν.
[...]
έλα με την κοπέλα σου![...]
Σεξιστες ρπστμ. Αν εισαι κοπελα ή γκέΗ δεν μπορεις να πας με το αγορι σου. Αμα το δει αυτο η Ζωή (μια ειναι η Ζωη), θα ψαχνουν σπηλια να κρυφτουνε :tooth:
amyroukai
02/04/2015, 09:04
Αν εισαι γκεΗ κοπελα ειναι σωστο ομως. Ρατσισμος στον ρατσισμο, μονο οι λεσβιες αποδεκτες!!!
σημαίνει...
α) ότι θα είναι μία συνάντηση μοτοσυκλετιστών από όλο τον κόσμο με μία Ελληνικού τύπου και χαρακτήρα μορφή,
ή β) ότι θα είναι μία συνάντηση Ελλήνων μοτοσυκλετιστών....???
:confused:
kostas777
02/04/2015, 09:09
Δλδ υπάρχουν και γυναίκες μοτοσυκλετιστές;;;
amyroukai
02/04/2015, 09:17
Kαι νομίζω ότι υπήρχε και ένα θρεντ το οποίο τις έκραζε για την εμφάνιση τους.
Cpt. Haddock
02/04/2015, 09:23
https://www.youtube.com/watch?v=nvIjVuWgARk :D
Kαι νομίζω ότι υπήρχε και ένα θρεντ το οποίο τις έκραζε για την εμφάνιση τους.
Τωρα σκαβεις βαθια στην ιστορια του μοτο... (υπηρχαν και ομηρικοι γατοκαυγαδες παλια)
Το πρωτο τρεφφεν.
Παρασκευή 29 Μαΐου από ώρα 17.00 έως Δευτέρα 1 Ιουνίου ώρα 12.00
Καλημέρα ελάτε να γνωρίστε καινούργιους ανθρώπους
να κάντε καινούργιους φίλους!
ελάτε να περάσουμε καλά!
έλα με την κοπέλα σου!
έλα με την οικογένεια σου!
έλα με τους φίλους σου!
όλοι μαζί μία παρέα!!!!!
https://m.facebook.com/events/674801625964603
Το λινκ ελπιζω να δουλεψει γιατι το κοπιαρα απο το τηλεφωνο.
'"αυτο που θα ζησετε δεν το εχετε ξαναζησει" με βαζει σε σκεψεις ρε πστ μου!:uplate:
Οσοι πατε καλου κακου πλυθειτε........
Μπορεί να έχει "απεριτίφ "........
Ολύμπιος Ζευς , μπανγκαλόους , υπεύθυνες δηλώσεις , αποποίησή ευθύνης , μπλουζάκια , αστέρι Βεργίνας ….. «Έλληνες» μοτοσικλετιστές ….αυτά είναι…
amyroukai
02/04/2015, 10:42
Σου θυμίζει τις θολές φωτό με τις περίεργες φορεσιές και τα εσώρουχα από κάτΟΥ;
Ολύμπιος Ζευς , μπανγκαλόους , υπεύθυνες δηλώσεις , αποποίησή ευθύνης , μπλουζάκια , αστέρι Βεργίνας ….. «Έλληνες» μοτοσικλετιστές ….αυτά είναι…
Έχει και τραγούδι για theme......
https://youtu.be/f3oZVpWTkb0
:D
amyroukai
02/04/2015, 10:54
Καμ του ΕΟΜ για να τη βρεις
Αν "γλεντήσουμε" τουγκέδερ
Σέλα δεν θα ξαναδεις
Θα σε τσούζει για φορέβερ
Ήθε να συνεχιστεί αυτή η άκρως χιουμοριστική ιστορία για πολυ καιρό .
Φως στη μουντάδα της καθημερινότητας.
Ο τρέφεν και η παρέα του δίνουν απλόχερα χαρά και γέλια σε πολύ κόσμο χωρίς να ζητάνε τίποτα για αντάλλαγμα.
Τους ευχαριστώ. Να ναι καλά
Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι ΔΕΝ θα τραγουδήσουν οι SCORPIONS Καθ'ότι είναι κλεισμένοι για ένα παιδικό πάρτι στα Φιλιατρά, αλλά θα έχουμε μια μπαντα αντάξια των φωτογραφιών με τις φορεσιές. ........
https://youtu.be/VSqsLjxulQ0
Κουφάλες haters!
https://www.youtube.com/watch?v=CtwJvgPJ9xw
Bob_o_mastoras
02/04/2015, 13:20
Κουφάλες haters!
https://www.youtube.com/watch?v=CtwJvgPJ9xw
Πεσ'τα Ζευκα!
Κραζουν-θαυμαζουν οι αδαεις..! :D
ΕΟΜ και τα μυαλα στο μπλεντερ ρε!!! :alien:
"Χιλιομετρα καναμε παλι, για τη μαστουρα μας την πιο μεγαλη,
Ματζι, εκδρομες, ναρκωτικα, ετσι μαθαμε απο παιδια,
ΕΟΜ μονο για σενα, νιωθω τη ζωη μου στα χαμενα..." :smokin:
για παμε https://youtu.be/JeJnB4LgMR0
Pan (dvs)
02/04/2015, 13:52
Το ανεκδοτο "ρε παιδια,εναν εριξα...... πεντε εφαγα" το ξερετε?
Lioulios
02/04/2015, 22:49
Είδαν τον Τσίπρα προθυπουργό ...που πριν από καμια 7ετια αν το ελεγες θα σε πέρναν με τις πέτρες και σου λέει ...Πάμε και μεις .
AUFGEBRACHT
04/04/2015, 19:26
Είδαν τον Τσίπρα προθυπουργό ...που πριν από καμια 7ετια αν το ελεγες θα σε πέρναν με τις πέτρες και σου λέει ...Πάμε και μεις .
Ο δε πρόεδρος του ΕΟΜ στη σελίδα του στο fb έχει φαρδιά πλατιά φωτογραφία του δίπλα στη Σακοράφα από τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη και βαρύγδουπο τίτλο ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ :cry:
Bob_o_mastoras
04/04/2015, 20:23
Μη το πολεμανε τοσο σκληρα οι Συριζαιοι και οι ΕΟΜ το μνημονιο και σκιστει καμια cordura...
Ανησυχω.
:lol::lol:
amyroukai
04/04/2015, 20:29
Το οριτζιναλ σαουνττρακ του αγωνα. Play loud. Play hard.
Manowar - Fighting the world: https://youtu.be/r6nkYICHod4
SHOOTER045
04/04/2015, 20:44
Το οριτζιναλ σαουνττρακ του αγωνα. Play loud. Play hard.
Manowar - Fighting the world: https://youtu.be/r6nkYICHod4
:rockon::rockon::rockon:
Και πανό με σύνθημα
< Ο ΑΓΏΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ >
amyroukai
06/04/2015, 18:45
Το 'πε και το 'κανε ο ματζις.
Το θεματικό αφιέρωμα THESS - MOTO διοργανώνεται με στόχο να αποτελέσει ένα ισχυρό μέσο για τους επαγγελματίες του χώρου της μοτοσυκλέτας, ώστε να παρουσιάσουν για 9 ημέρες τα νέα μοντέλα και τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου, σε μια διοργάνωση με μεγάλη αναγνωρισιμότητα και σε ένα εκθεσιακό γεγονός με δεδομένη επισκεψημότητα (255.356 επισκέπτες στη προηγούμενη διοργάνωση).
Τo εν’ λόγω θεματικό αφιέρωμα αναπτύσσεται στο κεντρικότερο και πιο διακεκριμένο τμήμα του υπαιθρίου χώρου του εκθεσιακού κέντρου.
Στον χώρο του αφιερώματος παρουσιάζονται:
· νέα μοντέλα μοτοσυκλετών
· ανταλλακτικά - εξοπλισμός και προϊόντα συντήρησης
· καύσιμα και λιπαντικά
· multimedia - car audio - hi-fi - συστήματα ασφαλείας
Οι συμμετέχοντες στο θα προβληθούν τόσο μέσα από το πρόγραμμα του media plan της 80ης ΔΕΘ και τα δελτία τύπου, όσο και με εκτεταμένες αναφορές στις ειδικές εκδόσεις που θα διανέμονται πριν αλλά και καθ΄όλη κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Bob_o_mastoras
06/04/2015, 19:43
Ποτε θα γινει;; Κατα τη διαρκεια της ΔΕΘ;;
amyroukai
06/04/2015, 20:01
Ναι και γραφει και τιμες απο χωρους για σταντ κλπ
Και μονο δυο ορθογραφικα η γραμματεας...; οχι, τρια. Μονο στο αποσπασμα αυτο.
Bob_o_mastoras
06/04/2015, 20:15
Facta non verba ο Ματζι!
Θα παρω ενα σταντ να βαλω το Dominator μπας και το πουλησω! :tooth::tooth:
Το 'πε και το 'κανε ο ματζις.
Το θεματικό αφιέρωμα THESS - MOTO διοργανώνεται με στόχο να αποτελέσει ένα ισχυρό μέσο για τους επαγγελματίες του χώρου της μοτοσυκλέτας, ώστε να παρουσιάσουν για 9 ημέρες τα νέα μοντέλα και τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου, σε μια διοργάνωση με μεγάλη αναγνωρισιμότητα και σε ένα εκθεσιακό γεγονός με δεδομένη επισκεψημότητα (255.356 επισκέπτες στη προηγούμενη διοργάνωση).
Τo εν’ λόγω θεματικό αφιέρωμα αναπτύσσεται στο κεντρικότερο και πιο διακεκριμένο τμήμα του υπαιθρίου χώρου του εκθεσιακού κέντρου.
· καύσιμα και λιπαντικά
Οι συμμετέχοντες στο θα προβληθούν τόσο μέσα από το πρόγραμμα του media plan της 80ης ΔΕΘ και τα δελτία τύπου, όσο και με εκτεταμένες αναφορές στις ειδικές εκδόσεις που θα διανέμονται πριν αλλά και καθ΄όλη κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Μόνο αυτό βλέπω κακέ, τα υπόλοιπα που είναι οέο??
:a014:
Ήθε να συνεχιστεί αυτή η άκρως χιουμοριστική ιστορία για πολυ καιρό .
Φως στη μουντάδα της καθημερινότητας.
Ο τρέφεν και η παρέα του δίνουν απλόχερα χαρά και γέλια σε πολύ κόσμο χωρίς να ζητάνε τίποτα για αντάλλαγμα.
Τους ευχαριστώ. Να ναι καλά
Αυτό ακριβώς Σπύρο.
+1200 κι από μένα.
SHOOTER045
06/04/2015, 20:42
Να σκασετε από την ζήλια και την κακεντρέχεια σας.
Η ελπίδα ήρθε
amyroukai
06/04/2015, 21:18
Μόνο αυτό βλέπω κακέ, τα υπόλοιπα που είναι οέο??
:a014:
το "στη" (αντί στην) προηγούμενη διοργάνωση και το "εν' " (δεν χρειάζεται η απόστροφος) λόγω... Νομίζω δηλαδήΣ γιατί εμείς οι πρωτοδεσμίτες (πρόσφατο reunion και φρίκαρα με τα παππουδερά που ήταν συμμαθητές) από γλώσσα λίγα πράγματα μάθαμε.
· καύσιμα και λιπαντικά
το "στη" (αντί στην) προηγούμενη διοργάνωση και το "εν' " (δεν χρειάζεται η απόστροφος) λόγω... Νομίζω δηλαδήΣ γιατί εμείς οι πρωτοδεσμίτες (πρόσφατο reunion και φρίκαρα με τα παππουδερά που ήταν συμμαθητές) από γλώσσα λίγα πράγματα μάθαμε.
Να βάλει το χέρι της και η 4η Δέσμη :lol:...