PDA

View Full Version : Τελικα ακόμη υπάρχει ανθρωπια......

teogtp
19/03/2015, 17:21
Ακόμα κάποιοι ενδιαφερονται (https://youtu.be/NhIaPWvW07o)......:sun::sun:

Bob_o_mastoras
19/03/2015, 17:41
Ακόμα κάποιοι ενδιαφερονται (Ρατσιστική επίθεση σε στάση λεωφορείου (κοινωνικό πείραμα): https://youtu.be/NhIaPWvW07o).......:sun::sun:

Δεν οδηγει καπου το link.

teogtp
19/03/2015, 17:46
Fixed..

alexzafeir
19/03/2015, 18:39
Τετοιες στιγμες νοιωθω περήφανος που ειμαι Ελληνας (καποιος σε καποια στιγμη τον αγκάλιασε για να νιώσει πιο καλα- ΜΕΓΑΛΕΙΟ)

YianPep
19/03/2015, 18:40
Πολυ ωραιο το πειραμα,ευτυχως υπαρχει ακόμα μεγάλο ποσοστο ανθρωπιάς στην χώρα μας.

Χαρακτηριστικό του Ελληνα ,που δεν θα χαθεί ποτέ γιατί οι ρίζες του είναι δυνατές.

akis_trevor
19/03/2015, 18:49
το ειδα κι εγω και σκεφτομουν....
καποια πραγματα που σε εμενα φαινονται αυτονοητα-στην συγκεκριμενη περιπτωση το οτι ολοι ειμαστε ισοι,ανεξαρτητου χωρα καταγωγης-θα πρεπει να το επικροτουμε...
κριμα για το ποσο χαμηλα εχουμε πεσει...

teogtp
19/03/2015, 18:59
Η ψυχή δεν γνωρίζει εθνικότητα.
Απλα χαίρομαι που ακόμα στον τοπο μας έχουμε ψυχές που νοιώθουν και αντιδρούν.

SHOOTER045
19/03/2015, 19:47
Το εχω ξαναπεί.
Στο δημοτικο στο χωριό μου δίπλα στο άγαλμα ( προτομή) του μεγάλου Αλεξάνδρου, είχε μια επιγραφή
< κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο >

toyar
19/03/2015, 20:23
η συμπεριφορα αυτη προκαλει αηδια ακομα κι αν ξερεις οτι ειναι ψευτικη:yuck:

wthanasis
19/03/2015, 20:50
teo :a10:

Ειλικρινά μιλώντας, και ας σας φανεί κάπως, παρόλο που διάβασα εξαρχής οτι είναι ηθοποιοί, βλέποντας το μου ήρθανε δάκρυα στα μάτια.
Αυτό που δεν ξέρω πραγματικά ακόμη είναι
αν μου βγήκαν από τη ντροπή και τη θλίψη μου, που ζουν τόσα "γουρούνια" δίπλα μας (φυσικά αναφέρομαι στον ελεϊνό , φαινομενικά καθωσπρέπει κύριο),
αν μου βγήκαν γιατί για έστω και λιγάκι ένιωσα όπως το κακόμοιρο μελαμψό ανθρωπάκι που άκουγε όλα αυτά αμίλητο
αν μου βγήκαν από συγκίνηση που βρέθηκε κάποιος να τον αγκαλιάσει μπροστά στον κόσμο σαν αληθινός ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....

Σ΄ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας.

AUFGEBRACHT
11/04/2015, 15:58
Με αφορμή σημερινό περιστατικό εγώ θα πω πως τελικά η απανθρωπιά και η αδιαφορία είναι περισσότερη από την ανθρωπιά... η απανθρωπιά περισσεύει, η ανθρωπιά υστερεί.
Σε κεντρικότατο δρόμο της πόλης μου σήμερα, έξω από ένα super market μια κυρία στεκόταν μπροστά στις πόρτες και πουλούσε χαρτομάντηλα, ζητώντας ελεημοσύνη. Σε κάποια στιγμή βγαίνει με τις τσάντες ανά χείρας 75άρης+ , η γυναίκα του ψελλίζει "μια βοήθεια ζητάω", αυτός γυρνάει και αποσβολωμένος τον ακούω να της απαντάει "να πας να γ@@μηθείς που θες και βοήθεια" :eek: Ρε παιδιά ο τρόπος που το είπε, η κακία με την οποία ξεστόμισε τη βρισιά με άφησαν άγαλμα και ξαφνικά θυμήθηκα το βίντεο παραπάνω που είχε ποστάρει ο teogp. Η γυναίκα σοκαρισμένη τον ρώτησε γιατί την βρίζει και αυτός της ξαναλέει με αποστροφή "σου είπα να πας να γ@@μηθείς"!!!

Κανείς δεν αντέδρασε, όλοι προσπέρναγαν αδιάφοροι, πετάγομαι μπροστά του και αρχίζω να του φωνάζω "δε ντρέπεσαι ρε κάθαρμα, πως μιλάς έτσι στη γυναίκα"; Γυρνάει και μου απαντάει "εσένα δε σου μίλησε κανένας, μην πετάγεσαι, κάνε δουλειά σου". Υψώνω περισσότερο τη φωνή, αιφνιδιάστηκε, μπορεί να έπαιξε ρόλο λίγο και ο συνδυασμός κράνος, γάντια, δερμάτινο μηχανής και μέσα σε δευτερόλεπτα το υπεροπτικό ύφος που μίλαγε στη γυναίκα λες κι ήταν σκουπίδι έγινε ένα φοβισμένο βλέμμα, τα μάτια του βούρκωσαν κι άρχισε να ψελλίζει ότι αντέδρασε έτσι γιατί έχει τη γυναίκα του άρρωστη σπίτι... "Είναι αυτό δικαιολογία να μιλάς έτσι", εξακολουθώ να του φωνάζω, μου πετάει ένα συγγνώμη, "συγγνώμη να πεις σε αυτή τη γυναίκα του λέω, όχι σ' εμένα", εννοείται δε ζήτησε συγγνώμη, έβαλε την ουρά στα σκέλια και εξαφανίστηκε. Καπάκι έρχεται δίπλα του συνομήλικός του και μου πετάει "παλικάρι δεν ήταν τρόπος αυτός, είσαι λάθος, δεν άκουσα τι είπε ο κύριος αλλά έχει δίκιο, τούτοι εδώ έχουν γεμίσει τον τόπο και στο τέλος θα μας πνίξουν". Ήμουν έτοιμος να του σπάσω τα μούτρα με το Nolan, "δε με νοιάζει του λέω αν είναι Ελληνίδα ή όχι, είναι άνθρωπος, ανθρώπινη ύπαρξη, κατά τα άλλα γιορτάζουμε το Πάσχα και τη γιορτή της αγάπης, δε ντρέπεστε καθόλου;"... ανέκρουσε πρύμναν και αυτός με βήμα ταχύ.

Καλή Ανάσταση (ψυχής και ανθρωπιάς) σε όλους εκεί έξω...

thunder ace
11/04/2015, 17:59
Δυστυχως εχει σκληρηνει πολυ η καρδια των ανθρωπων.Ολων μας.

nikos_abel
11/04/2015, 22:21
Άντε μωρε με τα χριστιανικά ζώα, αυτές οι μέρες είναι πραγματικά άσκηση υπομονής των άθεων.

Το ποσό σιχαμένοι, άσπλαχνοι, επιθετικοί γίνονται για να προσκυνήσουν και να δείξουν τη χριστιανοσύνη τους χωρίς να ενοχληθούν είναι πραγματικά απίστευτο.

Ζητώ συγνώμη από τους λίγους (ελάχιστους) χριστιανούς πιστούς που αντιλαμβάνονται το νόημα της γιορτής που γιορτάζουν σήμερα, που έχουν καταλάβει ποιος υποτίθεται ότι είναι αυτός που τιμούν, και τι λέγεται ότι προσπάθησε να διδάξει πριν ξανά δυο χιλιάδες χρόνια.

Δυστυχώς, απέτυχε σε απελπιστικό βαθμό.

AUFGEBRACHT
12/04/2015, 20:23
Άντε μωρε με τα χριστιανικά ζώα, αυτές οι μέρες είναι πραγματικά άσκηση υπομονής των άθεων.

Το ποσό σιχαμένοι, άσπλαχνοι, επιθετικοί γίνονται για να προσκυνήσουν και να δείξουν τη χριστιανοσύνη τους χωρίς να ενοχληθούν είναι πραγματικά απίστευτο.

Ζητώ συγνώμη από τους λίγους (ελάχιστους) χριστιανούς πιστούς που αντιλαμβάνονται το νόημα της γιορτής που γιορτάζουν σήμερα, που έχουν καταλάβει ποιος υποτίθεται ότι είναι αυτός που τιμούν, και τι λέγεται ότι προσπάθησε να διδάξει πριν ξανά δυο χιλιάδες χρόνια.

Άσκηση υπομονής πολύ σωστά λες αλλά όχι για τους άθεους (αυτό είναι άλλο ανέκδοτο κι εννοώ τους ντεμέκ άθεους κατά το ντεμέκ χριστιανοί) αλλά για τους ελάχιστους χριστιανούς που αναφέρεις πολύ σωστά... Το ότι είναι κάποιος ζώο και τη Μεγάλη Εβδομάδα πάει στην εκκλησία (επειδή είθισται μαζί με τα Χριστούγεννα) δεν τον κατατάσσει στους χριστιανούς , άσχετα με το τι αυτός νομίζει. Επίσης οι 2 αχαρακτήριστοι μισάνθρωποι χτες θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι άθεοι, δωδεκαθεϊστές, χριστιανοί ή "χριστιανοί" και ούτε μ' ενδιαφέρει το τι πίστευαν ή αν πίστευαν... Μην γίνει πάλι θρησκευτική διαμάχη, το θέμα είναι η χαμένη ανθρωπιά σε ένα τόπο που καυχιόταν και καυχιέται για την ανθρωπιά του και το φιλότιμό του που δεν υπάρχει λέει σε άλλη γλώσσα (άλλη καραμέλα αυτή...). Τουλάχιστο ας είναι καλά οι Γαυδιώτες που άνοιξαν τα σπίτια τους λέει στους μετανάστες που ξεβράστηκαν εκεί κι έσφαξαν τα ζωντανά τους για να ταΐσουν τον κόσμο. Φωτεινή εξαίρεση στο μαύρο που πλακώνει αυτό το δύσμοιρο τόπο.

ΝΤΙΚ
12/04/2015, 22:02

σαν να παρεκτραπηκες αρκετα
τσουβαλιαζεις
και προκλητικα μαλιστα
αν με εννοησες ...

Bowleno
13/04/2015, 01:38
Από πότε η θρησκεία έχει σχέση με την απανθρωπιά η μη; :confused:

Στην υπογραφή μου φαίνεται το πόσο "θρήσκος" είμαι αλλά αυτό με κάνει απάνθρωπο; δεν νομίζω....

AUFGEBRACHT
13/04/2015, 08:33
Από πότε η θρησκεία έχει σχέση με την απανθρωπιά η μη; :confused:

Στην υπογραφή μου φαίνεται το πόσο "θρήσκος" είμαι αλλά αυτό με κάνει απάνθρωπο; δεν νομίζω....

Μα αυτό ακριβώς λέμε!!! Το να είσαι άθεος δεν σημαίνει ότι είσαι απάνθρωπος και σκατόψυχος, όπως και το να είσαι χριστιανός ή θρήσκος επίσης δεν σε κάνει απάνθρωπο και σκατόψυχο.

nikos_abel
13/04/2015, 10:05
Μα αυτό ακριβώς λέμε!!! Το να είσαι άθεος δεν σημαίνει ότι είσαι απάνθρωπος και σκατόψυχος, όπως και το να είσαι χριστιανός ή θρήσκος επίσης δεν σε κάνει απάνθρωπο και σκατόψυχο.

Όταν είσαι χριστιανός είναι ντε φάκτο ότι δεν πρέπει να είσαι απάνθρωπος και σκατόψυχος.

@ΝΤΙΚ

ΌποΙος προκαλείται και τσουβαλιαζεται, ας σκεφτεί πόσο χριςτιανικά αντιδρά στη κριτική και θα καταλάβει. Αν δε καταλάβει, καλώς τσουβαλιαζεται.

MAIK72
13/04/2015, 11:19

Το ποσό σιχαμένοι, άσπλαχνοι, επιθετικοί γίνονται για να προσκυνήσουν

Σας πιάνει μια μαυρίλα κάθε χριστούγεννα ,πάσχα και 15αυγουστο :p Γνωστό αυτό.. συμβάινει σε όλους τους άθεους, αντίχριστους, γιαλαντζί χριστιανούς κλπ.Αντε μια μέρα έμεινε:p

ΝΤΙΚ
13/04/2015, 12:13
@ΝΤΙΚ

ΌποΙος προκαλείται και τσουβαλιαζεται, ας σκεφτεί πόσο χριςτιανικά αντιδρά στη κριτική και θα καταλάβει. Αν δε καταλάβει, καλώς τσουβαλιαζεται.

Σαν σιχαμενο,ασπλαχνο και επιθετικο χριστιανικο ζωο που ''με'' αποκαλεις τοτε,
και σεβομενος την αποψη σου,
καθως και σκεπτομενος χριστιανικα σου ευχομαι ολοψυχα καλες γιορτες και καλη σου μερα.
ταπεινα ζητω συγνωμη που τολμησα να προσβληθω απο τα γραπτα σου

el_hymador
13/04/2015, 12:59
Στο θέμα μας, μάλλον στο θέμα του video που είναι ρατσισμός και ξενοφοβία, πάντα έλεγα και θα συνεχίσω να λέω ότι οι Έλληνες δεν είναι ούτε ρατσιστές, ούτε ξενοφοβικοί. Αντίθετα με τα όσα υποστηρίζουν κάτι μ@λ@κισμέν@ γιαλατζί αναρχοδιεθνιστικοφασιστάκια που τσουβαλιάζουν συλλήβδην τους πάντες (γιατί αυτές οι πρακτικές συμβαίνουν και άλλου), η ουσία είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία: Σε καμία άλλη χώρα της δύσης δεν έχει σημειωθεί τέτοια αθρόα και ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών τα τελευταία χρόνια. Αναλογικά, οι ρατσιστικές επιθέσεις και η φασιστοσυμπεριφορά, είναι ένα θραύσμα μπροστά σε αυτά που γίνονται σε "πολιτισμένες" χώρες της Ευρώπης (και όχι μόνο) οι οποίες παρ΄ότι έχουν αφομοιώσει και έχουν εντάξει στο κοινωνικό τους σύνολο αλλοδαπούς, αυτοί συνεχίζουν να αποτελούν στόχο.

Τα περί ΧΑ και λοιπές παπαριές, δεν συνδέονται καν με το θέμα, αφού αφορμή για την άνοδο των φασισταριών δεν ήταν το μεταναστευτικό αλλά η οικονομική κρίση.

nikos_abel
13/04/2015, 16:24
Σας πιάνει μια μαυρίλα κάθε χριστούγεννα ,πάσχα και 15αυγουστο :p Γνωστό αυτό.. συμβάινει σε όλους τους άθεους, αντίχριστους, γιαλαντζί χριστιανούς κλπ.Αντε μια μέρα έμεινε:p

Η μαυρίλα γλυκέ μου είναι δυστυχως μόνιμη. Απλά, αυτές τις μέρες που η υποκρισία χτυπάει κόκκινο, όταν προσπαθείς να αισθανθείς μια κατάνυξη, μια ανύψωση που μπορεί να προέλθει
σε ένα χώρο ιερό, όπως είναι μια εκκλησία, είναι που καταντά αηδιαστικό.

Σας πληροφορώ, ότι σε τζαμί ποτέ δεν έχω δει τα δικά μας τα χάλια (όχι ότι έχω και μεγάλη εμπειρία βέβαια... )

Υ.Γ. Πάντως τόσο βρουμ για μύνημα δεν έχω ξαναπάρει :p

SHOOTER045
13/04/2015, 20:06
[QUOTE=nikos_abel;

Υ.Γ. Πάντως τόσο βρουμ για μύνημα δεν έχω ξαναπάρει :p[/QUOTE]

Και αυτός πήρε βρούμ αλλά δεν το έκανε θέμα.
Είναι ΙΝ μάλλον να δηλώνεις άθεος, αλλά δεν γινεται θέμα.
Μην προσπαθείτε να πείσετε ότι έχετε δίκιο.
Δεν προσπάθησε κανένας νοήμων χριστιανός να πείσει η να μεταπεισει κάποιον άθεο η αλλόθρησκο .
Η ορθόδοξη θρησκεία είναι η θρησκεία της αγάπης και της συγχώρεσης.
Δεν έχει καμία σχέση με κομπογιαννίτες ,ματζουνια, και λοιπά εισπρακτικά παραφερναλια.
Χαλαρώστε και αλλάξτε σελίδα.
Σε φόρουμ για μηχανάκια είσαστε και μιλάτε, το να δηλώνετε παντού και πάντα με το στανιό ότι είσαστε άθεοι δεν σάς κάνει ποίο χαι.
Ποίο χαϊβάνια σας κάνει( δεν συμπεριλαμβανω όλους, όπου δεν είχα και δεν πρόκειται να έχω ΠΟΤΈ πρόβλημα)
Με το να πείσεται την λογική του τίποτα καθυβριζοντας τούς άλλους.
Μπορώ να κάτσω να μιλήσω στο ίδιο τραπέζι να μιλήσω και να πω τα πάντα με τον καθένα για πολιτική θρησκεία κλπ, αλλά ρε φίλε μην γα-@ ς κεφάλια,
Όχι δεν είναι η σημερινή εκκλησία Αγνή, άσπιλη κλπ.
Δεν δίδαξε αυτά ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
Δεν δίδαξε να μην βοηθάς η να καταφερεσαι σε μετανάστες ή αλλόθρησκους και όσοι το κάνουν δεν είναι χριστιανοί+ που λέτε ότι είναθ- τι σας δείξανε ?
Ταυτότητα?
Πιστοποιητικό πίστης?
Και βγάλατε συμπεράσματα?
Όποιος νιώθει δεν διατυμπανίζει.
Οποιος πιστεύει δεν καθυβριζει, δεν κοροϊδεύει.
.όποιος πιστεύει είναι πραος και; ίσως ταπεινός και Βοηθάει όποιον έχει ανάγκη.
Αυτά ξέρω εγώ, οπότε μάλλον αυτοί που αναφέρεται δεν είναι και πολύ χριστιανοί.
Μην τα μπερδεύεται όλα εμφανίζοντας την πιστη σας ως εξιδανίκευση.
Οταν φάω χαστούκι δεν γυρνάω το άλλο μάγουλο.
Θα τού γα@- σω τι νταχντιριρι.
Και δεν είπα ποτέ ότι είμαι σωστός χριστιανός( προλαμβανω τους δείχτες)
Είμαι ο τελευταίος, το τσουβάλιασμα όμως δεν το σηκώνω

nikos_abel
13/04/2015, 21:50
Μήτσο, ειλικρινά, η επίθεση, η ειρωνία και η απειλές που έχω φάει το τελευταίο καιρό από χριστιανούς ή "χριστιανούς" για τα δικά μου πιστεύω (και την άρνηση
να αφήσω να προσυλητιστεί το παιδί μου), δεν μπορεί να περιγραφεί.
Ελάχιστοι κάθησαν σε ένα τραπέζι να κουβεντιάσουν μαζί μου, ακόμη πιο ελάχιστοι αποδέχθηκαν τη στιγμή που δεν είχαν πλέον επιχειρήματα.
(Αφήνω ασχολίαστο το κλασσικό επιχείρημα "είναι θέμα πίστης", σηκώνει 2 ζωές ανάλυση).

Αν θες μπορώ να κάτσω και να σου βγάλω τον χριστό τον πιο μαμάουα από όλους τους ιδρυτές θρησκείας (παρόλο που ο ίδιος δεν ήταν ιδρυτής - αν υπήρξε γενικώς).
Και τη διδασκαλία του, η οποία είναι ξεπατικωμένη από εκατοντάδες άλλες πηγές, τη θεωρώ ένα πολύ καλό σημείο αναφοράς για να αποκτήσει
κάποιος συνείδηση και καλή συμπεριφορά στους συνανθρώπους του (όπως πρέπει ένα παιδί).

Όμως, για να μην γράψω ένα σεντόνι άσχετο με το νήμα, θα αρκεστώ στο παρακάτω κι ότι πιάσετε πιάσατε:

Ακριβώς οι αντιδράσεις σας και οι φράσεις σας, ακριβώς αυτές είναι που αυτοαναιρούν το χριστιανισμό σας.
Οι ίδιες σας οι λέξεις, το ότι τις γράφετε και μόνο, αποδεικνύουν τα λεγόμενά μου αυτομάτως.
Κάθε, μα κάθε αντίδραση που ξεστομίζετε, από μόνη της αντιφάσκει σε αυτό που θέλετε να στηρίξετε.
Αν προσβάλεστε από τη γνώμη των κάφρων σαν και μένα, κρατήστε το μέσα σας και ως πράοι χριστιανοί, συγχωρήστε με και
λυπηθήτε με.
Τι πάει να πει "εγώ δεν είμαι σωστός χριστιανός;" Άστο τότε, άσε να μιλήσουν οι σωστοί, άφησε τη σπάθα, δεν τη δικαιούσαι.

Και να είσαι σίγουρος, οι σωστοί και πραγματικοί χριστιανοί (ναι, ξέρω και κάποιους απο αυτούς) όντως θλίβονται και από τους άθεους, και τους γιαλατζί άθεους
αλλά περισσότερο από όλα με τους γιαλατζί πιστούς.

AUFGEBRACHT
13/04/2015, 22:10
Και να είσαι σίγουρος, οι σωστοί και πραγματικοί χριστιανοί (ναι, ξέρω και κάποιους απο αυτούς) όντως θλίβονται και από τους άθεους, και τους γιαλατζί άθεους
αλλά περισσότερο από όλα με τους γιαλατζί πιστούς.

Κρατάω αυτή την τελευταία φράση σου, λόγω περασμένης ώρας και κούρασης θα ήθελα να προσθέσω 3-4 πραγματάκια, μπορεί να το κάνω αύριο... απλά βλέπω κάποια πράγματα (δεν αναφέρομαι σ' εσένα σε καμία περίπτωση) που έλεγα πως θα είχαν εκλείψει εδώ μέσα και με ώθησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα να σταματήσω να γράφω και να επισκέπτομαι το φόρουμ... δυστυχώς δε βλέπω βελτίωση και το γαμώτο είναι ότι είναι μοτοσυκλετιστικό φόρουμ πρωτίστως που υποτίθεται πως υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς και μερικά πράγματα δεν έχουν θέση εδώ...

alexzafeir
13/04/2015, 22:11
O κάθε άνθρωπος ειναι ελεύθερος να πιστεύει σε ότι θέλει και να ζει οπως θέλει ΟΜΩΣ η ελευθερια του σταματάει εκει που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου ...
Για να μπορέσουμε να ζήσουμε όλοι αρμονικά λοιπον σε αυτη την γη θα πρέπει να έχουμε κάποιους ηθικούς κανόνες, τωρα ο ανθρωπος που σέβεται την αντοτητα του άλλου, την διαφορετικότητα του, βοηθάει οταν μπορεί ειναι ευγενικός κτλ , είτε λέγεται χριστιανός είτε άθεος ειται βουδιστής έχει πραγματικά λιγη σημασία. Ετσι λοιπον για να μπορέσουμε ολοι οι ανθρωποι να ζήσουμε αρμονικά και ευτυχισμένα πρέπει να να έχουμε καποιους ηθικούς κανόνες- εδω σε εμενα βοηθάει η θρησκεία, σε άλλον το μυαλο του ΣΙΓΟΥΡΑ ομως δεν βοηθάει ο φανατισμός σε μια θρησκεία

el_hymador
13/04/2015, 22:17
Οι πιστοί που ακολουθούν κατά γράμμα τις διδαχές της κάθε θρησκείας και διάγουν βίο απόλυτα εναρμονισμένο με αυτήν, είναι ελάχιστοι και τους συναντά κανείς στα μοναστήρια (και αν...)

Για όλους τους υπόλοιπους, το θέμα είναι καθαρά πρακτικό. Το που πιστεύει κάποιος αφορά αυτόν και μόνο αυτόν και κανένας δεν έχει δικαίωμα να του ασκήσει κριτική ή να του υποδείξει πως και που θα πιστεύει (ή δεν θα πιστεύει)

Το πράγμα περιπλέκεται αν η θρησκεία ή η διαστρεβλωμένη άποψη αυτής, επιτάσσει σεξουαλική καταπίεση, καλλιεργεί το μίσος και προάγει την αμετροέπεια.

...και εδώ είναι το πρακτικό του όλου θέματος...

-ο @γ@μητος άνθρωπος μπορεί να είναι ο γιατρός που θα σε χειρουργήσει, ο δάσκαλος του παιδιού σου ή ο δημόσιος υπάλληλος πίσω από το γκισέ.
-ο ταλιμπανισμένος ηλίθιος μπορεί να σε πάρει στον λαιμό του ανά πάσα στιγμή επειδή αυτουνού του κ@υλωσε να γίνει μάρτυρας ή μπορεί να σου απαγορέψει να εκφράζεσαι ελεύθερα επειδή αυτά που λες και κάνεις ΕΣΥ δεν συνάδουν με τα εκείνα που πιστεύει ΑΥΤΟΣ.
-ο κρετίνος που νομίζει ότι η Γη και ότι περιέχεται σε αυτή είναι η παιδική χαρά που του έφτιαξε ο θεός του και ότι έχει το ελεύθερο να κάνει ότι γουστάρει αφαιρεί ζωτικό χώρο από τους υπόλοιπους.

Αν αυτά τα τρία πραγματάκια εξαφανιστούν από κάθε θρησκεία και πιστεύω, όλα καλά και ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει, όπου θέλει και όπως θέλει αρκεί να μην τα πρήζει, ενοχλεί ή βλάπτει τους υπόλοιπους.

AUFGEBRACHT
13/04/2015, 22:28
O κάθε άνθρωπος ειναι ελεύθερος να πιστεύει σε ότι θέλει και να ζει οπως θέλει ΟΜΩΣ η ελευθερια του σταματάει εκει που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου ...
Για να μπορέσουμε να ζήσουμε όλοι αρμονικά λοιπον σε αυτη την γη θα πρέπει να έχουμε κάποιους ηθικούς κανόνες, τωρα ο ανθρωπος που σέβεται την αντοτητα του άλλου, την διαφορετικότητα του, βοηθάει οταν μπορεί ειναι ευγενικός κτλ , είτε λέγεται χριστιανός είτε άθεος ειται βουδιστής έχει πραγματικά λιγη σημασία. Ετσι λοιπον για να μπορέσουμε ολοι οι ανθρωποι να ζήσουμε αρμονικά και ευτυχισμένα πρέπει να να έχουμε καποιους ηθικούς κανόνες- εδω σε εμενα βοηθάει η θρησκεία, σε άλλον το μυαλο του ΣΙΓΟΥΡΑ ομως δεν βοηθάει ο φανατισμός σε μια θρησκεία

Ωραία προσέγγιση, με καλύπτεις σε μεγάλο βαθμό, επίτρεψέ μου να προσθέσω ο φανατισμός γενικά δεν ωφελεί παντού... πριν κάποια χρόνια θυμάμαι που λαοπρόβλητο και δημοφιλές μέλος του φόρουμ επαιρόταν που Μεγάλη Παρασκευή έβαζε μουσική heavy metal απέναντι από την εκκλησία στο τέρμα για να φρικάρουν οι γριές που πήγαιναν λέει να προσκυνήσουν στον Επιτάφιο, γιατί του την έδινε που χτυπάγανε οι καμπάνες όλη μέρα και γούσταρε με τις εκφράσεις τους και την πλάκα που έσπαγε... μπορείς να μιλήσεις με τέτοιο άτομο καλοπροαίρετα και νηφάλια; Το ειρωνικό είναι που σε άλλα θέματα μίλαγε για την αξία του σεβασμού στη γνώμη και στα πιστεύω που καθενός - προφανώς δεν περιλαμβάνονταν οι γριές που πήγαιναν στον Επιτάφιο.

giannis21
13/04/2015, 22:33
Οι πιστοί που ακολουθούν κατά γράμμα τις διδαχές της κάθε θρησκείας και διάγουν βίο απόλυτα εναρμονισμένο με αυτήν, είναι ελάχιστοι και τους συναντά κανείς στα μοναστήρια (και αν...)

δες εδω τωρα τι μπερδεμα δημιουργητε.Μιλας για πιστους που ακολουθουν κατα γραμμα τις διδαχες της θρησκειας τους..στον χριστιανισμο ποιες ειναι αυτες?Ειναι το αγαπατε αλληλους που διδαξε ο Ιησους?η το μισος που βγαζουν ορισμενοι ιερεις και πιστοι εναντια σε καθε τι διαφορετικο?Ειναι μηπως το "μη χτιζεται μεγαλοπρεις ναους..οποια πετρα και να σηκωσεις θα με βρεις απο κατω.." που επισης αποδιδεται στον χριστο?Η ολοι αυτοι οι ναοι με τους παπαδες ντυμενους μεσα στη χλιδα οι οποιοι απαιτουν την παρουσια στο ναο για να αποδειξεις την πιστη σου?παραδειγματα υπαρχουν και αλλα..
εγω προσωπικα συγκινουμαι απο τις διδαχες του χριστιανισμου-και ας μη πιστευω το παραμυθακι.σημασια εχει η ουσια.Και αυτο που βλεπω ειναι οτι οι σκοποι της εκκλησιας (και γενικοτερα ολων των οργανομενων θρησκειων) δεν εχουν καμια σχεση με τα μυνηματα του χριστου(στην προκειμένη περιπτωση).Οποτε,οχι δεν παω εκκλησια,δεν φιλαω χερια παπαδων και δεν κανω τον σταυρο μου.Ομως προσπαθω να αγαπω τον συνανθρωπο μου και να συγχωρω οσους με αδικουνε.

akis_trevor
13/04/2015, 22:41
Μην μπλεκετε την θρησκεια με την εκκλησια...

giannis21
13/04/2015, 22:45
Μην μπλεκετε την θρησκεια με την εκκλησια...

οπως και να το κανεις ειναι αλληλένδετα..

akis_trevor
13/04/2015, 22:50
οπως και να το κανεις ειναι αλληλένδετα..

Απτην μια ναι..
οπως ειπωθηκε ομως οι παππαδες,εστω πολλοι απο αυτους,δεν ακολουθουν τον δρομο του χριστου με ταπεινοτητα κλπ αλλα ζουν πλουσιοπαροχα κλπ κλπ.
εγω ας πουμε πιστευω στον θεο,αλλα με την εκκλησια δεν τα παω καλα.ολα αυτα τα τυπικα των μυστηριων κλπ δεν τα μπορω.
γιαυτο λεω οτι ναι μεν εχουν σχεση αλλα δεν σημαινει οτι οποιος παει εκκλησια ειναι θρησκος κ οποιος δεν παει αθεος πχ..

taisteal
13/04/2015, 22:55
Χιλιοειπωμενα πραγματα,ειναι κουραστικο πλεον να λεμε καθε φορα τα ιδια.
Πηγαινετε καμμια βολτα κι αφηστε τους Θεους και τους Δαιμονες

amyroukai
13/04/2015, 23:52
Μερικές φορές, πραγματικά, το σκέφτομαι. Λέω τι κάθεσαι και γράφεις, ειδικά όταν ξέρεις ότι μιλάς σε ένα φόρουμ "για μηχανάκια", σε ανθρώπους που τους περισσότερους δεν τους ξέρεις και δεν σε ξέρουν και που λόγω αυτού του απρόσωπου μπορεί να φαίνονται κάπως και να είναι αλλιώς. Που μπορεί όπως εσύ τους διαβάζεις και βγάζεις το Α συμπέρασμα να φαίνεσαι και εσύ "κάπως" στους άλλους άγνωστους ανώνυμους κλπ του ιντερνέτΣ. Και σκάει αυτό το ποστάκι και αφού γέλασα πολύ και χάζεψα και λίγο να μην ποστάρω παρορμητικά, λέω δεν πάει στο καλό, τι είναι μιά παρόλα ακόμα; Είναι και φρέσκιες οι εικόνες των "πιστών" από αυτές τις μέρες...

Μήτσε εσένα δεν σε ξέρω αλλά ξέρω όσο ξέρω τον καφετζή και είναι σοβαρός και νοήμων άνθρωπος, οπότε δέχομαι την καλή δική του μαρτυρία, αλλά μένω με την απορία από τα γραπτά σου. Ή είσαι πολυσχιδής προσωπικότητα και δεν παίρνεις τα φάρμακά σου ή κάπως εσείς που είστε μέσα 22 ώρες το 24ωρο πρέπει να συντονιστείτε κάπως (αντιλαμβάνομαι ότι με τόσο σπαμ είναι δύσκολο αλλά προσπαθήστε).

Δεν προσπάθησε κανένας νοήμων χριστιανός να πείσει η να μεταπεισει κάποιον άθεο η αλλόθρησκο .
Η ορθόδοξη θρησκεία είναι η θρησκεία της αγάπης και της συγχώρεσης.

Με το να πείσεται την λογική του τίποτα καθυβριζοντας τούς άλλους.

Οποιος πιστεύει δεν καθυβριζει, δεν κοροϊδεύει.
.όποιος πιστεύει είναι πραος και; ίσως ταπεινός
Μην τα μπερδεύεται όλα εμφανίζοντας την πιστη σας ως εξιδανίκευση.

Δεν προσπαθούμε να μεταπείσουμε είπε, οι νοήμονες. Άρα κάθε ιεραπόστολος, κήρυκας και ταλιμπάν της θρησκείας είναι ανόητος, χαίρομαι που το ξεκαθαρίζεις για να ξέρω με τι ανθρώπους συνυπάρχω στον παρόντα χώρο και όχι μόνο.
Αγάπη και συγχώρεση. Δεν καθυβρίζει, δεν κοροϊδεύει, είναι πράος και ταπεινος... Και o ίδιος άνθρωπος πιθανώς με ταπεινότητα ποστάρει αρχίδια όταν νομίσει ότι του θίχτηκε το ταμτιριρίμ. Και απειλεί ότι θα κάνει διάφορα λόγω αυτού. Και είναι και εκπρόσωπος του νόμου. BSOD και error in logic.dll βγάζει το σύστημα, να το δούμε λίγο.
Δεν εμφανίζει την πίστη ως ιδανικό. Αλλά θα πατάξει οποιονδήποτε μιλήσει "ύποπτα" για αυτήν.

Είσαι ο ίδιος άνθρωπος που ξέρουμε τόσο καιρό από τις οκτακόσες χιλιάδες ποστς;

Σε ένα πράγμα έχεις δίκιο, είναι φόρουμ για μηχανάκια. Αλλά επειδή η ζωή ΔΕΝ είναι μόνο μηχανάκια είναι πολλά παραπάνω, δεν είναι δυνατόν να γράφονται πράγματα ΜΟΝΟ για μηχανάκια. Το ότι συγκεκριμένοι άνθρωποι αποπροσανατολίζουν κάθε συζήτηση ή ίσως την προσανατολίζουν στο ίδιο αδιέξοδο θέμα, έχει και αυτό ενδιαφέρον από μόνο του. Όπως και να έχει, χαίρομαι γιατί απόψε κάτι που είχα ξεχάσει το θυμήθηκα και σ'ευχαριστώ.

teogtp
14/04/2015, 08:40
Καταφέραμε ένα ακόμα θρεντακι για την αγάπη προς τον συνάνθρωπο να το φτάσουμε Σταυροφοροι vs "απιστων" .......

amyroukai
14/04/2015, 08:49
Καταφέραμε ένα ακόμα θρεντακι για την αγάπη προς τον συνάνθρωπο να το φτάσουμε Σταυροφοροι vs "απιστων" .......

Ο ορισμος του τι κανει ενα φορουμ τρολλ.

teogtp
14/04/2015, 09:00
Μετά από τόσο "καθωσπρεπεισμο" πρέπει να δω οπουδήποτε ξανά το Bruno να έρθω στα ίσια μου.......

MAIK72
14/04/2015, 10:59
Η μαυρίλα γλυκέ μου είναι δυστυχως μόνιμη. Απλά, αυτές τις μέρες που η υποκρισία χτυπάει κόκκινο, όταν προσπαθείς να αισθανθείς μια κατάνυξη, μια ανύψωση που μπορεί να προέλθει
σε ένα χώρο ιερό, όπως είναι μια εκκλησία, είναι που καταντά αηδιαστικό.

Σας πληροφορώ, ότι σε τζαμί ποτέ δεν έχω δει τα δικά μας τα χάλια (όχι ότι έχω και μεγάλη εμπειρία βέβαια... )

Υ.Γ. Πάντως τόσο βρουμ για μύνημα δεν έχω ξαναπάρει :p

κάτι γλυκό θα βρεις που να σου ταιριάζει. Βέβαια υπάρχουν και πολλά άθεα ζώα και θέλει λίγο προσοχή.Το καλό είναι ότι είστε μειονότητα και δεν θα τσαλαπατιέστε
ΠΟυ να λες Χριστός Ανέστη για τις επόμενες 40 μέρες.Είναι κουραστικό ..:p

nikos_abel
14/04/2015, 11:41
Βέβαια υπάρχουν και πολλά άθεα ζώα

Αυτό ξαναπές το. Το κακό είναι ότι σε αυτό το κομμάτι έχει δίκιο ο σούτερ, πολλοί το παίζουν χωρίς να ξέρουν γιατί και πως,
να είναι μες τη μόδα και ποιος χέστηκε.

Το γιατί και πως είναι ένα κομμάτι που αγγίζει όλες τις εκδοχές.

Ένας διαδικτιακός "φίλος" σε άλλο φόρα, χριστιανός σε ένα χώρο που θα έλεγες ότι δεν είχε θέση, απόλυτα συζητήσιμος και
πράος όμως, κάποια στιγμή πέταξε μια ιδέα απέναντι στους (και εμένα μαζί) "ξερόλες" άθεους.
Το μεταφέρω επιγραμματικά:

"Πόσα ξέρετε βρε τούβλα;"
"Πολλά" απαντάνε τα τούβλα
"Σε σχέση με τη γνώση που υπάρχει στο σύμπαν, πόσα ξέρετε ρε τούβλα;"
"Τίποτα"

.......

Η μειονότητα δε σημαίνει ότι υπάρχει άδικο. Ήμουν σαφής στο τι με ενόχλησε και συγκεκριμένος. Επίσης με ενοχλεί απίστευτα
η επιμονή να κάνω πίσω για λόγους που είναι ανεξήγητοι.Έτσι, επειδή πρέπει. Ταμπού. Όχι λοιπόν. Να κάνεις πίσω εσύ. Έτσι.
Χωρίς επιχείρημα. Στο κάτω κάτω εσένα στο λέει αυτός που πιστεύεις.

Δεν βρίζω εγώ, με βρίζουνε. Δεν σπρώχνω εγώ, με σπρώχνουνε. Δεν μιλάω κατά την ώρα της λειτουργίας, μπουρ μπουρ μπουρ
οι πιστοί.
Δεν τσαλαπατάω παιδάκια να περάσω να προσκυνήσω πρώτος, μου τσαλαπατάνε το γυιο.

Και σας πειράζει που τα λέω με το όνομά τους. Και που τσουβαλιάζω. Απο μόνα τους τσουβαλιάζονται.

Όσο για το "Χριστός Ανέστη" και όλες τις άλλες εκφράσεις που χρησιμοποιούμε στη καθημερινότητα ή τις γιορτές,
παράδοση είναι, για καλό ή για κακό πρέπει να τις έχουμε διότι αλλιώς χάνουμε τη ταυτότητά μας, το παρελθόν μας.

Υ.Γ. Να αγιάσω δε με αφήνετε.

teogtp
14/04/2015, 12:04
Ο Χριστός σύμφωνα με την διδασκαλία του, προετοιμαζε τον άνθρωπο για μία τέλεια κοινωνία.
Άπο εκείνη την περίοδο μέχρι και σήμερα οι κοινωνία μας μόνο τέλεια δεν μπορεί να χαρακτηριστει.
Αυτό σημαίνει ότι ο Χριστιανισμος είναι λάθος ή ότι οι άνθρωποι δεν έχουν ενστερνιστει τις διδαχες του ιδρυτή του;
Όσο όλοι μας κάνουμε τα στραβά μάτια στην φτώχεια και την αδικία απλά υποκρινομαστε.........

Bowleno
14/04/2015, 12:13
Όσο για το "Χριστός Ανέστη" και όλες τις άλλες εκφράσεις που χρησιμοποιούμε στη καθημερινότητα ή τις γιορτές,
παράδοση είναι, για καλό ή για κακό πρέπει να τις έχουμε διότι αλλιώς χάνουμε τη ταυτότητά μας, το παρελθόν μας.

:a10:

@ΜΑΙΚ72 Το ότι κάποιος επιλέγει να μην ακολουθεί κάποια θρησκεία η θεό, τον κάνει ζώο; μήπως να το ξανασκεφτείς λίγο; :confused:

Εγώ προσωπικά γνωρίζω άτομα που αν και άθεοι (εμού, περιλαμβανομένου) και την καλή τους πράξη και βοήθεια θα δώσουν αν χρειαστεί, και τον συνάνθρωπό τους θα στηρίξουν, πως τους αποκαλείς ζώα;
Μην αρχίσω τώρα να αναφέρω τις σφαγές, λεηλασίες, γενοκτονίες κ.λ.π. που έχουν γίνει σε όλη την ιστορία του ανθρώπου, στο όνομα του Χριστού, Μωάμεθ και όποιου άλλου "θεού" θέλεις...

Η θρησκεία και ο ναός της και όποιος άλλος θέλεις, πραγματικά βρίσκονται ΜΟΝΟ μέσα στην καρδιά του κάθε ανθρώπου και τις όποιες πράξεις του.

Προσωπικά μιλώντας, με τα όσα έχω δει κατά καιρούς, θα προτιμούσα χίλιες φορές να βρίσκομαι ανάμεσα σε ζώα παρά "ανθρώπους"......:wave2:

SHOOTER045
14/04/2015, 12:24
Στο χωριό μου λένε < αυτόν που βλέπεις να κάνει ΜΕΓΑΛΟ σταυρό,να τον φοβάσαι >
Γενική παραδοχή ότι οι κοντινοί στην εκκλησία ήταν λαμογια και κουτσομπόληδες.
Που σκότωναν και τσαλαπατουσαν για να φτάσουν πρώτοι στα καλύτερα στασιδια, να πάρουν πρώτοι το φως.
Λες και θα πάρουν παραπάνω.
Το θέμα Νίκο είναι το τσουβάλιασμα, δεν είναι όλοι το ίδιο. Και πολύς κόσμος απομακρύνθηκε λόγω της λαμογιας πού υπάρχει και χρησιμοποιεί την πίστη, εμπορευματοποιοντας τα πάντα.
Υπάρχουν και διαδικτυακοι και < κανονικοί > φίλοι και γνωστοί που είναι και δηλώνουν άθεοι ή αλλόθρησκοι ,αλλά ούτε προσβάλουν ούτε προκαλούν και είναι κοινωνικοί και κάνουμε παρέα και και και.
Είπαμε δεν είναι όλοι το ίδιο από καμία πλευρά.
Και για να κλείσω γιατί υπάρχει και ένας post counter που γράφει πότε μπαίνω και πότε γράφω και πόσο γράφω.
Και για να επανέλθω στο αρχικό θέμα,η επαιτεία τιμωρείται με αυτόφωρο και πταίσμα.
Και τις περισσότερες φορές πίσω από τούς κακομοίρηδες στα SM η τις εκκλησίες, υπάρχουν ολόκληρα κυκλώματα.
Ξέρω γιατί έχω δει πολλά, περισσότερα από πολλούς εδώ μέσα.
Μεχρι και θαύμα έκανα ,σε υποτιθέμενο ανάπηρο που έγινε γιουσειν μπολτ μαζί με το καρότσι και τα μπαστούνια του.

MAIK72
14/04/2015, 12:38
"Πόσα ξέρετε βρε τούβλα;"
"Πολλά" απαντάνε τα τούβλα

Η μειονότητα δε σημαίνει ότι υπάρχει άδικο. Ήμουν σαφής στο τι με ενόχλησε και συγκεκριμένος. Επίσης με ενοχλεί απίστευτα
η επιμονή να κάνω πίσω για λόγους που είναι ανεξήγητοι.Έτσι, επειδή πρέπει. Ταμπού. Όχι λοιπόν. Να κάνεις πίσω εσύ. Έτσι.
Χωρίς επιχείρημα. Στο κάτω κάτω εσένα στο λέει αυτός που πιστεύεις.

Πουθενά δεν λέει ότι πρέπει να κάνω πίσω χωρίς επιχείρημα γιατί έτσι το θέλουν 2 3 άθεοι.Μάλλον θα τελείωσαν τα επιχειρήματα στα τούβλα που ξέρουν πολλά και γυρεύουν άλλοθι. :wave2:
Σας καταδιώκουν και στην εκκλησία;; A πα πα τους αθεόφοβους. Σε καψάλισαν και τα μαλλιά;; :bawl:

Pan (dvs)
14/04/2015, 13:32
Μετα θα γινει καθαρισμα και θα φταιει η διευθυνσης?

Ενταξει να χεζουμε καποια θεματα,αλλα αυτο εδω ........

nikos_abel
14/04/2015, 14:29
Σε καψάλισαν και τα μαλλιά;; :bawl:

Ναι (έχω ακόμα από αυτά) και πολλές φορές.

Κατά τα άλλα, μάλλον δεν κατάλαβες ότι το νόημα είναι ότι όλοι, χριστιανοί και μη, συμφωνήσαμε ότι είναι ανούσιο
να έχουμε καυγάδες και διαφορές για τα ελάχιστα που γνωρίζουμε.
Όχι, να μην κάνεις πίσω όταν κάτι δεν σου αποδεικνύεται. Να έχεις το θάρρος της γνώμης σου.
Το ίδιο όμως πρέπει να μου επιτρέψεις και μένα.

@Pan
Ας γίνει και καθάρισμα και σφουγγάρισμα και ότι είναι να γίνει να γίνει.
Σιγά μην κλάψω. :beer:

el_hymador
14/04/2015, 15:28
Οκ άλλο ήταν το θέμα και άλλου πήγε...

Αλλά κάτι τελευταίο... η εμμονή και το κόλλημα είναι αμαρτία βάση της χριστιανικής πίστης; Γιατί ξέρω κανά 2-3 εδώ μέσα με εμμονές και κολλήματα (που γράφουν και ανακρίβειες...) Μέρες που είναι, δεν βαριέσαι... ξυδάκι. :wave2:

menelaos46
14/04/2015, 17:25
:a014::a014::a014:.......

AUFGEBRACHT
14/04/2015, 17:41
Επί του θέματος λοιπόν...

http://www.efsyn.gr/arthro/eisai-anthropos-kai-axizeis-perissotera

amyroukai
14/04/2015, 18:23
Το καναμε πραξη αυτο, περυσι. Λιγο φαγητο (παντα περισσευει) που και που καμμια μπυρα. Ο ανθρωπος ζουσε διπλα σε τρεις καδους, μαλιστα μερικες φορες μας εδινε καποια απο τα τροφιμα που επαιρνε στα εκκλησιαστικα συσσιτια (μαλλον απο τα καροτσακια αγαπης) για να του τα μαγειρεψουμε. Ενα βραδι που λειπαμε, τρια περηφανα ελληνοπουλα τον εκαναν τουλουμι στο ξυλο, ξαναγυρισε στη γωνια του μερες μετα αγνωριστος, μπλε, πρησμενος, ανικανος να μιλησει, δεν ηταν ποτε ο ιδιος. Αναγκαστικα τον μαζεψε καποια προνοιακη υπηρεσια και δεν μαθαμε ποτε που κατεληξε...

7Tolis
14/04/2015, 19:07
Μοναστηράκι πλατεία.Εχουμε πάει για έναν χρήστη που είναι πλησίον βαλχάλα και παραδείσου γωνία.Κάποιοι του έφεραν φαγητο,νερό και μερικά κέρματα.Τα άφησαν δίπλα του.Με τα πολλά με τα λίγα τον συνεφέρνουμε και ανακτά αισθήσεις και ικανοποιητικά ζωτικά σημεία.Κατα τη διάρκεια του περιστατικού,δίπλα μας ήταν νεας πιτσιρικάς ρακένδυτος (ζητιανάκι).Μέσα στη θολούρα του ο χρήστης και αφου είδε το φαγητό του δίπλα,με αργές κινήσεις,το ξετυλίγει και το προτάσει στον πιτσιρίκο μαζί με το νερό και τα κέρματα που του είχαν αφήσει οι περαστικοί.
Ομολογώ πως δεν το περίμενα αυτό αλλά ήταν μια όμορφη εικόνα.

foogr01
14/04/2015, 23:27
Ένα πείραμα στη Λιθουανία:

https://www.youtube.com/watch?v=qNX1256eVw8

EVI
15/04/2015, 01:55
Μονο αγαπη <3