View Full Version : ti papi na parw me 80cc tetraxrono
OldSchool4
24/03/2015, 11:39
Kalhspera paidia tha ithela na me pite ti papi na parw me 80cc tetraxrwno.
Den Exw idea apo mixanakia gia auto sas rotaw
Stergios69
24/03/2015, 11:40
na pareis ena 50 na to kaneis 72 kai ta reymata na kaneis...
5 selides mexri to brady...
Stergios69
24/03/2015, 11:43
Gia rolex daytona, symfono...
OldSchool4
24/03/2015, 11:44
Ok tote euxaristw
pipe_smoker
24/03/2015, 11:45
Ok tote euxaristw
Άντε καλοφόρετο.
OldSchool4
24/03/2015, 11:50
Crypton 50cc uparxei?
lykourgi
24/03/2015, 11:52
Γίνεται 56mm αυτό;
Ασε που θέλει ρεύματα από την αρχή. Ούτε μπαταρία δεν έχει.
Τεσπα, αμα βρεθεί κανά καλό, συμφέρει. Μέχρι 300€ όμως, όχι παραπάνω.
Φίλε μου γράψε 2 κουβέντες παραπάνω. Πόσα δίνεις, τί δίπλωμα έχεις (για πόσα κυβικά δηλαδή), κλπ. τί ζητάς γενικότερα από το μηχανάκι.
Crypton 50άρι δεν υπάρχει.
pipe_smoker
24/03/2015, 11:59
crypton 50cc uparxei?
Σε Rolex? Θα σε γελάσω....
Ρίξε μια ματιά σε Jaeger LeCoultre, άντε μέχρι Patek Philippe, ε κάτι θα βρεις.
Σε Rolex? Θα σε γελάσω....
Ρίξε μια ματιά σε Jaeger LeCoultre, άντε μέχρι Patek Philippe, ε κάτι θα βρεις.
Νομίζω σε tisot υπάρχει :bawl:
(Αφήστε ρε το παιδί ακόμα δεν μπήκε να τον διώξουμε....)
SHOOTER045
24/03/2015, 12:53
Ας ρωτήσει τον Dalton.
Θα τού φτιάξει crypton 50αρι,μεUSD και μονομπρατσο
OldSchool4
24/03/2015, 13:28
Magkes tha parw diploma gia 50cc alla thelw na parw papi me 80cc kai sta xartia tha grafei oti einai 50cc
μαγκα, παρε πρωτα διπλωμα και μετα αποφασιζεις τι θα παρεις.
ποσο χρονονΕ εισαι ?
OldSchool4
24/03/2015, 13:33
μαγκα, παρε πρωτα διπλωμα και μετα αποφασιζεις τι θα παρεις.
ποσο χρονονΕ εισαι ?
15 xronon
Εφόσον δεν έχεις βγάλει ακόμα δίπλωμα θα σου πρότεινα να πας για μεγαλύτερη κατηγορία ώστε να ξεμπερδεύεις (θα το μετανιώσεις γρήγορα αν βγάλεις για 50άρι) εκτός αν δεν μπορείς λόγο ηλικίας.
Οπότε οι επιλογές είναι ή καινούρια ποιοτική (κ καλά) Κίνα http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6057160/
ή κλασσικές Ιαπωνικές μτχ λύσεις.
OldSchool4
24/03/2015, 14:08
Εφόσον δεν έχεις βγάλει ακόμα δίπλωμα θα σου πρότεινα να πας για μεγαλύτερη κατηγορία ώστε να ξεμπερδεύεις (θα το μετανιώσεις γρήγορα αν βγάλεις για 50άρι) εκτός αν δεν μπορείς λόγο ηλικίας.
Οπότε οι επιλογές είναι ή καινούρια ποιοτική (κ καλά) Κίνα http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6057160/
ή κλασσικές Ιαπωνικές μτχ λύσεις.
Ok kai euxaristw polu
Magkes tha parw diploma gia 50cc alla thelw na parw papi me 80cc kai sta xartia tha grafei oti einai 50cc
Magka egw tha proteina na pareis diploma gia 80cc na pareis papi me 50cc kai sta xartia na grafei oti einai 80cc..
(και θα κανεις και πλακα στον Μητσε όταν παει να σε γραψει για υποκυβισμένο..);)
P.S. Ola ta tetraxrwna einai kala arkei na min einai tetraxrwma..
κανονίστε οι βόρειοι μετά το Πάσχα που θ' ανέβουμε εμείς οι νότιοι να βρεθούμε βρε να τα στήσουμε. Θα έχουμε μαζί μας και το καινούριο ηλεκτρικό της Μπέρεκ
332967
με τις αγωνιστικές μπαταρίες
332968
θα πέσει πολύ γέλιο
15 xronon
Η μαμά σου το ξέρει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ποστ 1944:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=96771&page=49
Κύριοι ας λείπουν χαβαλές και σχόλια.
Είστε 40άρηδες και 50άρηδες και είναι ένα παλικάρι 15 χρονών.
40αρης και 50αρης εισαι και φαινεσαι ρε...
(εμεις ειμαστε mid-fifties..)
και ασε τις age politically correct μελουρες γιατί, αν προσεξες, ο μαγκιτης ειναι 15 θελει 80αρι με δίπλωμα για 50αρι και χαρτιά για 50αρι...
Υ.Γ.
Μπορείς να του στειλεις με Π.Μ. όσες πληροφορίες θέλεις και να κρατησεις το κρίμα για τον δικό σου λαιμό...
ο μαγκίτης είναι έφηβος.
ο αναμάρτητος πρώτος τη πέτρα κτλ κτλ.
και πες ότι μπήκε να πουλήσει μαγκιά, εάν εσύ τον είχες μπροστά σου
θα του πούλαγες υφάκι ή θα του εξηγούσες ότι κρύβει κινδύνους αυτό που πάει να κάνει;
ο μαγκίτης είναι έφηβος.
ο αναμάρτητος πρώτος τη πέτρα κτλ κτλ.
και πες ότι μπήκε να πουλήσει μαγκιά, εάν εσύ τον είχες μπροστά σου
θα του πούλαγες υφάκι ή θα του εξηγούσες ότι κρύβει κινδύνους αυτό που πάει να κάνει;
Έλα μωρέ Μπάμπη τώρα που περιμένει ο 15χρονος "έφηβος" από το φόρουμ να μάθει τι πρέπει και τι δεν πρέπει. Και ναι ο αναμάρτητος πρώτος κλπ κλπ δίκιο έχεις αλλά δεν πούλησε κανείς υφάκι και μαγκιά. Χαβαλές γίνεται όπως πάντα και για τα πάντα.
SHOOTER045
24/03/2015, 19:02
Απ ότι έχω δει τον λίγο καιρό εδώ μέσα, θέματα και άτομα σαν τον από πάνω ανήκουν είτε σε καποιον που κάνει πλάκα( τρολ) ειτε πραγματικά σε κάποιον άσχετο.
Αλλά εγώ ρωτάω φέρε μου έναν οποιοδήποτε πιτσιρικά που να έχει τις απορίες που λέει, ότι θέλει 80αρι,στα χαρτιά 50,αν το crypton βγαίνει σε 50 κλπ κλπ κλπ.
Στην τελική του είπαν τα φυσιολογικά βήματα,μαθηματα- δίπλωμα - μηχανάκι.
dimmie_72
24/03/2015, 19:03
Χαβαλές γίνεται όπως πάντα και για τα πάντα.
φτου! πάνω που το ετοίμαζα για αλεξανδρούπολη :cry:
OldSchool4
24/03/2015, 22:45
Η μαμά σου το ξέρει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ποστ 1944:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=96771&page=49
Nai 're arakse
OldSchool4
24/03/2015, 22:51
Paidia SAS rothsa ena pragma Pou dn gnwrizw kai gia auto sumvouleuwmai apo esas ama se Kati exw adiko AP ola auta pite to mou gia na Mhn to kanw. Pantaa filika!!!
meles21cbr
24/03/2015, 23:17
Ας ρωτήσει τον Dalton.
Θα τού φτιάξει crypton 50αρι,μεUSD και μονομπρατσο
:wlae::whiteflag::wlae:
Paidia SAS rothsa ena pragma Pou dn gnwrizw kai gia auto sumvouleuwmai apo esas ama se Kati exw adiko AP ola auta pite to mou gia na Mhn to kanw. Pantaa filika!!!
κοίτα παλικάρι μου όταν φτάσεις 16 θα πάρεις το δίπλωμα για 50άρι, θα πάρεις μηχανάκι 50 κυβικών και θα του κάνεις μια ασφάλεια.
πρέπει να είσαι νόμιμος και καλυμμένος από ασφαλιστική εταιρεία γιατι φτου κακά εμπλακείς σε ατύχημα θα υπάρχουν συνέπειες.
δεν θα ήθελες να μπλέκεις με δικαστήρια σωστά;
να φοράς πάντα κράνος κι ας σε λένε οι φίλοι σου φλώρο. ξέρω εφήβους που στην καλύτερη τη γλύτωσαν με σπασμένα σαγόνια
και στην χειρότερη έκλαιγε ο πατέρας και η μάνα τους πάνω από το μνήμα.
OldSchool4
25/03/2015, 12:57
file skeftomai na parw derbi senda x-treme sm 50 alla eimai se poli,o logos p thelw na parw enduro einai epeidi mou aresoun apo mikri ilikia enw to papi dn mou aresei kai toso, kai exw dei videakia na to kikloforoun se poli.Ti lete ?
Λεμε ότι το derby senda x-treme sm 50 ειναι - με πολυ φαντασία - η παραλαγη του αντίστοιχου - με ακομη περισσότερη φαντασία - enduro, οπότε σου κανει μια χαρα για την πόλη..
ΥΓ1. Έχει και ρυθμιζόμενο ψαλιδι, άμα λάχει..;)
ΥΓ2. Δηλ. όποιος έχει enduro πρεπει απαιραίτητα να μένει ή στο Ασπρόρεμα ή στον Γκέσσο..??:confused:
Stergios69
26/03/2015, 12:54
Το ότι τόσες μέρες γράφει greeklish... :evil:
Γουσταρεις τπτσ μετατροπούλες στα ρευματάκια, Honky Tonky...???:D
Βάλε κ αυτό στο παιχνίδι http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3418956/ το είχα ένα φεγγάρι (το '94) όταν ήμουν πιτσιρικάς. Τώρα δείχνει παρωχημένο αλλά τότε ήταν ο 3σμεγιστος έρωτας μου.
Πολύ νεύρο για τα cc του, θυμάμαι ανεβοκατέβαινα σκαλιά (!), πήγαινα (όσο την πάλευε) σε χώμα ενώ στην άσφαλτο 80ριζε πανεύκολα.
Για νεότερες προτάσεις παίζει και η πεζώ με κάποια μοντελάκια.
Για εμένα αυτή η κατηγορία είναι πολύ πιο απολαυστική και διδακτική αντί κάποιου παπιού ή σκούτερ για να ξεκινήσει κάποιος.
atom_smasher
26/03/2015, 14:13
κοίτα παλικάρι μου όταν φτάσεις 16 θα πάρεις το δίπλωμα για 50άρι, θα πάρεις μηχανάκι 50 κυβικών και θα του κάνεις μια ασφάλεια.
πρέπει να είσαι νόμιμος και καλυμμένος από ασφαλιστική εταιρεία γιατι φτου κακά OTAN εμπλακείς σε ατύχημα θα υπάρχουν συνέπειες.
δεν θα ήθελες να μπλέκεις με δικαστήρια σωστά;
να φοράς πάντα κράνος κι ας σε λένε οι φίλοι σου φλώρο. ξέρω εφήβους που στην καλύτερη τη γλύτωσαν με σπασμένα σαγόνια
και στην χειρότερη έκλαιγε ο πατέρας και η μάνα τους πάνω από το μνήμα.
se aytø re filøs den æida na xeis na peis tipotå
Stergios69
26/03/2015, 16:05
Γουσταρεις τπτσ μετατροπούλες στα ρευματάκια, Honky Tonky...???:D
Αν προσεξες, του ειπα να πειραξει και τα ρευματα.... :D
se aytø re filøs den æida na xeis na peis tipotå
Φταίει που δεν καταλαβαίνει αν μιλας Δανεζικα ή Νορβηγικά..
AntonisMAK
10/05/2015, 12:18
Παιδιά αφήστε τα τετράχρονα 80αρια κλπ, πάρτε ενα 50αρι να είστε νόμιμοι, αν πάρετε derbi senda xtreme 50 θα περνάτε για πλακα και τετράχρονα 110cc παπάκια, το senda ειναι φανταστικό για να μάθεις να οδηγάς, εχει φοβερά φρένα αναρτήσεις κλπ απλα δεν θέλει να το φοβάσαι αλλα θέλει να το σέβεσαι( όπως και ολα τα δίκυκλα) αλλα μιλάω για το senda επειδη αυτο έχω, αν δεν το σέβεσαι θα πέσεις στα πρώτα χιλιόμετρα, όσο και περίεργο να ακούγεται...το senda ειναι τρομερά αξιόπιστο, σκυλί θα έλεγα....
Nostradamus
10/05/2015, 16:02
.το senda ειναι τρομερά αξιόπιστο, σκυλί θα έλεγα....
Μη και δεν είναι σκυλί και είναι μόνο αξιόπιστο όμως, και μπει ο φίλος σε περιπέτειες...
Να πάρεις κανένα 50αρι λέω εγώ γιαπωνέζικο και το σκαλίζει στην πορεία ρε φίλος..
Αλλά κάνε τις βόλτες σου πρώτα να του πάρεις τον αέρα γιατί το πρόγραμμα έχει πόλλους μπιστους...
AntonisMAK
10/05/2015, 18:45
Μη και δεν είναι σκυλί και είναι μόνο αξιόπιστο όμως, και μπει ο φίλος σε περιπέτειες...
Να πάρεις κανένα 50αρι λέω εγώ γιαπωνέζικο και το σκαλίζει στην πορεία ρε φίλος..
Αλλά κάνε τις βόλτες σου πρώτα να του πάρεις τον αέρα γιατί το πρόγραμμα έχει πόλλους μπιστους...
Είχες ποτε derbi senda και σου έβγαλε προβλημα; Αν δεν εχεις ομως Derbi senda δεν μπορεις να παραπληροφορεις τον κόσμο, αυτο μου την δίνει τρέλα ειναι οτι υπάρχουν τύποι που για παράδειγμα θιγούν το θέμα του δίχρονου, τι εννοώ; Οτι αυτοι που δεν εχουν δίχρονο λένε οτι δεν ειναι αξιόπιστα οτι μυρίζουν κλπ κλπ...ενώ αυτοι που εχουν λένε οτι ειναι αξιόπιστα και δεν μυρίζουν...βγάλτε συμπεράσματα....
taisteal
10/05/2015, 18:57
Είχες ποτε derbi senda και σου έβγαλε προβλημα; Αν δεν εχεις ομως Derbi senda δεν μπορεις να παραπληροφορεις τον κόσμο, αυτο μου την δίνει τρέλα ειναι οτι υπάρχουν τύποι που για παράδειγμα θιγούν το θέμα του δίχρονου, τι εννοώ; Οτι αυτοι που δεν εχουν δίχρονο λένε οτι δεν ειναι αξιόπιστα οτι μυρίζουν κλπ κλπ...ενώ αυτοι που εχουν λένε οτι ειναι αξιόπιστα και δεν μυρίζουν...βγάλτε συμπεράσματα....
Εγω εχω διχρονο και μυριζει και δεν ειναι αξιοπιστο.
:lol:
motoexelixis
10/05/2015, 19:05
Εγω εχω διχρονο και μυριζει και δεν ειναι αξιοπιστο.
:lol:
Εσυ μαλλον θα ειχες πολυ καιρο να το κανεις μπανιο, και μπιχλιασε απο την βρομα,και αρα αφου ειναι και διχρονο, συμπερασματικα καταλαβαινω οτι θα εχεις δυο χρονια να το πλυνεις,εξου και ο ορισμος διχρονο.
Με τα παραπανω καταλαβαινω επισης, οτι εισαι εγκαθετος και παραπληροφορεις τον Γκοσμο σχετικα με την επιλογη του απολυτου εργαλειου(αργαλειου) και ως εκ τουτου πρεπει το μπαιδι, να παρει τετραχρονο.....:moutza:
AntonisMAK
10/05/2015, 20:10
335510
Η αληθεια ειναι οτι έχω καιρό να το πλύνω :P
Παιδιά το παλικάρι οτι θέλει ας πάρει, εγω απλα λεω οτι έχω derbi και δεν μου εχει βγάλει τίποτα, τωρα αν έτυχε να μην βγάζει προβλήματα μόνο σε εμένα τι να πω....αν και δεν νομίζω γιατί πολλοί γνωστοί μου εχουν και ούτε σε αυτούς έβγαλε κατι....
Τωρα ρε παίδαρε θα σουλεγα κατι για τα Yugo αλλα δεν τα πρόλαβες...
SHOOTER045
11/05/2015, 13:55
Τωρα ρε παίδαρε θα σουλεγα κατι για τα Yugo αλλα δεν τα πρόλαβες...
Θυμάμαι το gt Yugo.
Καταπληκτικό όχημα, αναβες τσιγάρο χωρίς να έχεις αναπτήρα πάνω σου
Θυμάμαι το gt Yugo.
Δεν τα θυμάσαι καλά Μήτσο, το gt τον είχε στον extra εξοπλισμό! :bawl:
Θυμάμαι το gt Yugo.
Δεν τα θυμάσαι καλά Μήτσο, το gt τον είχε στον extra εξοπλισμό! :bawl:
Σωστός ο panos76, το GT ήταν που είχε τον αναπτήρα. στο απλό όταν το αγόραζες σου δίνανε έναν μπικ δώρο......(παθών ένας συγχωρεμένος μπάρμπας μου) :D