PDA

View Full Version : Το ΔΣ του Συλλόγου Απανταχού Καστανιτσιωτών – Η Τοπική Κοινότητα

Σελίδες : 1 [2]

amyroukai
27/03/2015, 21:05
Αν σας γράψει πάντως ο πρόεδρος θα γελάω 2 μέρες...
:rotflmao:

Αν μας γραψει για παρκαρισμα στην κατω πλατεια, θα "αδερφοποιηθει" με την ανω μερα Μυκονου το χωριο... κωλοτρυπιδα γιοκ. Θα φτιαξω λαβαρο ΕΟΜ να τα ριξει αλλου... :-))

Παϊπ ειναι ωραιο το καστανο. Λες να το βγαζει και γλυκο κουταλιου με τον ελληνικο καφε;

MG-KTiNoS
27/03/2015, 21:07
Εγώ θα πάω στην πλατεία εκεί που κάνουν κούνια τα παιδάκια και θα κάνω burn out....:tooth:

:lol::lol::lol:

@amyrou
Πολύ κάστανο μωρ'αδερφέ μου.
Τί είμαστε? Σκίουροι να μας ταΐζουν κάστανα και βελανίδια?:look:

:lol:

pipe_smoker
27/03/2015, 21:13
Παϊπ ειναι ωραιο το καστανο. Λες να το βγαζει και γλυκο κουταλιου με τον ελληνικο καφε;

Ποιό ελληνικό καφέ ρε?

Καστανόζουμο σερβίρουνε στο τέλος, με καστανοκούλουρα, πασπαλισμένα με καστανή ζάχαρη, και τα φέρνουν 5 καστανές κορασίδες.

Ωραίο είναι το κάστανο ρε μλκ αλλά μη το βάλουμε και στα λάχανα:lol:
Ήμαρτον.

amyroukai
27/03/2015, 21:34
κάπου εκεί με τις κορασίδες με κέρδισε η καστανίτσα και ας είναι γκρινιάρης ο "πεθερός" :bawl:

MG-KTiNoS
27/03/2015, 22:18
κάπου εκεί με τις κορασίδες με κέρδισε η καστανίτσα και ας είναι γκρινιάρης ο "πεθερός" :bawl:

κοίτα εκτώς από κλήση να φας και παντοφλιά ε?

ggs
28/03/2015, 01:17
Επιχείρηση Σταυροφόρος σε εξέλιξη. ..
333150

spyrakos35
28/03/2015, 04:29
333150

αυτος που δε νγκσέρει να ανεβαζει φωτό είναι μοντ τωρα?

:moutza:

vaska
28/03/2015, 06:59
Και ο γάτος αλλά και ο καπτεν τα είπαν μια χαρά. Και παντού υπάρχουν συμπεριφορές που ενοχλούν, από την άλλη δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι πάμε Αγραφα και όλοι χαίρονται που μας βλέπουν. Ο δε ταβερνιαρης της περιοχής δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δώσει το μαγαζί του για να κοιμηθουμε. Ο ίδιος είναι που βάζει τα τραπέζια στην άκρη το ένα πάνω στο άλλο για να δημιουργήσει χώρο να στρωσουμε υπνοσακους μέσα στο μαγαζί του. Ο δε άλλος ταβερνιαρης του διπλανου χωριού έχει μαζέψει ουκ ολίγες φορές μηχανάκια από το βουνό κι έχει διαθέσει εργαλεία του για επισκευές. Απλά λάθος αντιμετώπιση από μερικούς κουτοπονηρους που έχουν πρόβλημα όχι με τις μότο ή με τους αναβάτες αλλά γιατί κάθονται σε άλλο μαγαζί από το δικό τους.

amyroukai
28/03/2015, 07:48
Στο μαγαζί του μέσα λογικό και επόμενο να κάνει ο κάθε ιδιοκτήτης ότι θέλει.

Εδώ μιλάμε για απλή περίπτωση του "γιατί δεν ψοφάει ο γάιδαρος του γείτονα να χαρούμε" και το ότι οι επισκέπτες έδωσαν τροφή για αρνητικά σχόλια με ότι έγινε εκτός του μαγαζιού.

@ggs γαμιέσαι γλυκΙέ μου. Δεν μπορώ να το πω πιο απλά. Δεν φτάνει που μας έχει σκίσει ο κωλόκαιρος έχουμε και τις γαμονηστείες και εσύ παίζεις με τα γουρούνια για dinner. Με βλέπω για έκτακτο ρερέσι με κάποια γλυκά χοντοαγόρια να στανιάρουμε...

spyrakos35
28/03/2015, 07:56
"Χοντοαγορια"?

ή κατι λειπει ή "μονο χονΔα ρε μουνι@@@@@@@@"

teogtp
28/03/2015, 08:20
Για πειτε και σε εμας τους αδυνατους ρε παλικαρια κατα που πεφτει αυτο το Ρερεσι............

spyrakos35
28/03/2015, 08:23
Για πειτε και σε εμας τους αδυνατους ρε παλικαρια κατα που πεφτει αυτο το Ρερεσι............

ΧονΔα εχεις;

teogtp
28/03/2015, 08:26
ΧονΔα εχεις;

Καταλαβα......................τον μπουλο.................:a35:

spyrakos35
28/03/2015, 08:28
Καταλαβα......................τον μπουλο.................:a35:

Κρεας εινκιαυτο μωρε......

amyroukai
28/03/2015, 08:49
ΧοντοαγορΓια οχι απο τον hondos center, απο την honda.

Λιλτ κοφι μποϊ ορεινη ναυπακτια.

teogtp
28/03/2015, 09:12
Οκ!
Οπωτε φτανονας σαΠαν μερια να υποθεσω οτι εμπιστευομαι την μυτη μου και οπου βγαλει ή ακολουθω τα ασθενοφορα στον τοπο του εγκληματος;:D

MG-KTiNoS
28/03/2015, 10:41
Και ο γάτος αλλά και ο καπτεν τα είπαν μια χαρά. Και παντού υπάρχουν συμπεριφορές που ενοχλούν, από την άλλη δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι πάμε Αγραφα και όλοι χαίρονται που μας βλέπουν. Ο δε ταβερνιαρης της περιοχής δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δώσει το μαγαζί του για να κοιμηθουμε. Ο ίδιος είναι που βάζει τα τραπέζια στην άκρη το ένα πάνω στο άλλο για να δημιουργήσει χώρο να στρωσουμε υπνοσακους μέσα στο μαγαζί του. Ο δε άλλος ταβερνιαρης του διπλανου χωριού έχει μαζέψει ουκ ολίγες φορές μηχανάκια από το βουνό κι έχει διαθέσει εργαλεία του για επισκευές. Απλά λάθος αντιμετώπιση από μερικούς κουτοπονηρους που έχουν πρόβλημα όχι με τις μότο ή με τους αναβάτες αλλά γιατί κάθονται σε άλλο μαγαζί από το δικό του.

Αυτό...
Και να σας πω και κάτι άλλο.
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ
παρκάρουν εκεί που βλέπουν το μηχανάκι.
Θα μου πεις σιγά τώρα μην στο φάνε εκεί πέρα.
Κι όμως όλοι μας αυτό θα κάνουμε.

amyroukai
28/03/2015, 10:45
Ε, οχι ολοι.

devil's animal
28/03/2015, 10:55
στα περισσοτερα με καλυψε ο γατος...
δεν ειναι δυνατον να πας σ'ενα μερος (και δη απομονωμενο) και να νοιωθεις ανεπιθυμητος...
και δεν εχει να κανει με τα λεφτα που αφηνεις...εχει να κανει με φιλοξενια...αντιθετα λογω των λεφτων που δεν αφησες σε συγκεκριμενο μαγαζι-ανθρωπο εγινε η καταγγελια...

ε, αυτο ειναι η κλασικη βλαχοσυμπεριφορα του νεο-Ελληνα...

δεν πηγαν δα και μεσα σε πανηγυρι με τιγκα κοσμο ν'αφησουν τα μοτοσακο τους...
δλδ αν πηγαιναν ποδηλατες? και αυτοι θα ενοχλουσαν?
αν πηγαιναν πανηγυρτζηδες με πραματεια και αραζαν τ'αγροτικα τους, παλι τα ιδια θα ελεγαν ή αν ειναι το πανηγυρι του χωριου κανουν ολοι τουμπεκι για την πλατεια γιατι το χρημα μαζευεται με τα τσουβαλια?

προσωπικα και εγω ειμαι της νοοτροπιας να βλεπω το μηχανακι μου, την ωρα που κανω σταση για φαϊ/καφε/νερο/φωτογραφιες/ανασυγκροτηση κλπ...

αλλα απ'οτι καταλαβα το ολο θεμα ειναι αυτος ο ανθρωπος που εχει το μαγαζι εκει και θελουν να του κανουν ζημια...συνηθης τακτικη η καταγγελια...και τι το καλυτεροτερο απο μια καταγγελια με βαση την τοπικη ομορφια της πλατειας και πως αυτη "καταστρεφεται" :yuck:

αντιγραφη απο καταγγελια:
"εάν βέβαια γίνεται με σεβασμό στον τόπο μας, στους κανόνες μας, στο περιβάλλον στις υποδομές μας και στην φύση. Οι αναβάτες για να απολαύσουν το μεγαλείο των τοπίων που επισκέπτονται πρέπει πρώτα απ’ όλα να το σέβονται."

γελανε και οι πετρες της πλατειας...:lol:

pipe_smoker
28/03/2015, 13:08
333150

Και σου το'χω πει...

Άμα τα έχεις τσούξει, δίνε σε άλλον να ανεβάζει τις φωτό....:bawl:

Ωραίος μωρή κουφάλα!!!!:beer::beer::beer:

Αυτό...
Και να σας πω και κάτι άλλο.
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ
παρκάρουν εκεί που βλέπουν το μηχανάκι.
Θα μου πεις σιγά τώρα μην στο φάνε εκεί πέρα.
Κι όμως όλοι μας αυτό θα κάνουμε.

Ε, οχι ολοι.

Ο λόγος που θέλει κάποιος να έχει κοντά τη μοτό του δεν είναι μόνο για να μην του τη φανε.
Αυτό συμβαίνει στην πόλη και σε μέρη που μπορεί να υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. Στα άνω Σέκλανα και τα κλειδιά να αφήσεις πάνω ψυχή δεν περνάει.

Είπε κάτι πολύ σωστό ο γάτος αλλά μπορεί να πέρασε στο ντούκου λόγω σεντονιού.

Το παραθέτω εδώ.

Σημειώνω όμως κάτι για μοτοσυκλετιστές κ μή.

Οταν πηγαίνω βόλτα με την μοτοσυκλέτα μου ,στην στάση μου για καφέ ή φαγητό ,γουστάρω να την βλέπω ,έστω κ απο απόσταση.
Και πιστεύω ότι αυτό ισχύει για τους περισσότερους κ για διάφορους λόγους.

Επίσης ,πρέπει να είναι κατανοητό οτι ,υπάρχει μια πρακτική δυκολία στο να παρκάρεις 500 μετρα μακριά ,κ να κουβαλάς κράνη μπαλασκες τανκ μπαγκς ,κι όλα αυτά ντυμένος σαν ρόμποκοπ ,άρα κ με επιπλέον δυσκολία στην κίνηση.
Χώρια που ,αν όλα αυτά τα απαραίτητα μοτο-αξεσουάρς ,θα πρέπει να τα τοποθετήσεις στα τραπεζοκαθίσματα του μαγαζιού που θα κάτσεις ,θα πιάσουν χώρο για άλλα τόσα άτομα.
Κάτι που δεν συμφέρει τους επαγγελματίες εστίασης.

MG-KTiNoS
28/03/2015, 14:26
Και σου το'χω πει.... Στα άνω Σέκλανα και τα κλειδιά να αφήσεις πάνω ψυχή δεν περνάει.

theofilos888
28/03/2015, 14:32
Οκ!
Οπωτε φτανονας σαΠαν μερια να υποθεσω οτι εμπιστευομαι την μυτη μου και οπου βγαλει ή ακολουθω τα ασθενοφορα στον τοπο του εγκληματος;:D

Τα πραγματα ειναι απλα!!!!! Ξερεις που πεφτει η λιμνη του μορνου; Ε, κατα κειθε περα απου παν ειναι και το ιστορικο χανι ρερεσι..... :beer: Ασθενοφορα δεν εχει αλλα θα το βρεις. Ακολουθησε κατι αναρθρες κραυγες που θα ακους. Δεν ειναι λυκοι. Εμεις θα ειμαστε! ΑΑΑουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

333165
Απο παλαιοτερη επιδρομη. Η φωτο ειναι μετα το φαι.....

amyroukai
28/03/2015, 14:39

Εσυ γελας, εγω ανοιξα γκουγκλ να δω που ειναι το χωριο με τοσο αστειο ονομα...

pipe_smoker
28/03/2015, 14:39
Τα πραγματα ειναι απλα!!!!! Ξερεις που πεφτει η λιμνη του μορνου; Ε, κατα κειθε περα απου παν ειναι και το ιστορικο χανι ρερεσι.....

Ωχ ωχ ωχ....

Άμα ακούω οδηγίες με λίμνες και θάλασσες.....

Θα το βρει σίγουρα.... (https://www.youtube.com/watch?v=7BqWh8T5Q5g)

pipe_smoker
28/03/2015, 14:40
Εσυ γελας, εγω ανοιξα γκουγκλ να δω που ειναι το χωριο με τοσο αστειο ονομα...

Να υποθέσω εκεί δε θες να μάθεις ποιά είναι η τοπική σπεσιαλιτέ:moutza::lol:

amyroukai
28/03/2015, 18:13
Να υποθέσω εκεί δε θες να μάθεις ποιά είναι η τοπική σπεσιαλιτέ:moutza::lol:
Να φανταστω, σ'εκλανα, αρα φασολαδα;

gior-gos
28/03/2015, 18:13
Ο λόγος που θέλει κάποιος να έχει κοντά τη μοτό του δεν είναι μόνο για να μην του τη φανε.

Ο εξαιρετικα σημαντικος λογος που θελει καποιος να εχει κοντα τη μοτο του, ειναι για να την κανει μπανιστηρι :a07:. Επισης, δεν παιρνει ματι μονο την δικη του μοτο, αλλά λοξοκοιταει και των φιλων του :tooth:

DrEvil
28/03/2015, 18:23
Τα πραγματα ειναι απλα!!!!! Ξερεις που πεφτει η λιμνη του μορνου; Ε, κατα κειθε περα απου παν ειναι και το ιστορικο χανι ρερεσι..... :beer: Ασθενοφορα δεν εχει αλλα θα το βρεις. Ακολουθησε κατι αναρθρες κραυγες που θα ακους. Δεν ειναι λυκοι. Εμεις θα ειμαστε! ΑΑΑουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

333165
Απο παλαιοτερη επιδρομη. Η φωτο ειναι μετα το φαι.....

Πες την αληθεια...

Ο Καθαρμας δεν την εχει πεσει στον φλοκατο καναπε για ξεκουραση, αλλα για να μην του φανε την μπριζολα, ε;

(Σηκωνετε καμια φωτο παραπανω ρε παλιοχαρακτηρες κι για εμας που κανουμε καιρο να σας δουμε και μας λειπετε)

theofilos888
28/03/2015, 18:31
Πες την αληθεια...

Ο Καθαρμας δεν την εχει πεσει στον φλοκατο καναπε για ξεκουραση, αλλα για να μην του φανε την μπριζολα, ε;

(Σηκωνετε καμια φωτο παραπανω ρε παλιοχαρακτηρες κι για εμας που κανουμε καιρο να σας δουμε και μας λειπετε)

Δε μπορω να το κρυβω! Ειναι αληθεια. Μετα το φαι κ το γλυκό βαλαμε μια πανω στο καρβουνο για το δρομο..... χαχαχαχαχαχ

MG-KTiNoS
05/10/2015, 08:29
Έλα ρέγγε δόσε.... ΩΠΑ !