PDA

View Full Version : με γιες

DAYMAN
28/03/2015, 20:33
Δεν λεω μου αρεσει να το βλεπω στους δρομους ειναι πανεμορφο (υποκειμενικη η ομορφια) κινηση εντυπωσιασμου απο την ΕΛΑΣ αλλα δεν ειναι υπερβολη για τις μεγαλουπολεις ενα μηχανακι σαν και αυτο;Κοστος συντηρησης αναλωσιμων κτλ υπερβολικο;Ας απαντησουν οσοι γνωριζουν το θεμα.
333182

cosgili
28/03/2015, 20:43
Το πιθανότερο είναι ότι τους τα δίνει η kosmocar σε πολύ καλή προσφορά προκειμένου να αποδείξει την αξιοπιστία της μάρκας. Το ίδιο σκηνικό είχε κάνει και παλιότερα η Aprilia. Μη μασάς πλέον δεν δίνονται εύκολα χρήματα για εντυπωσιασμό:wave2:

SHOOTER045
28/03/2015, 20:53
Το είδα και το έμαθα πριν λίγες ημέρες.
Αύτο που έμαθα είναι ότι το δοκιμάζουν σαν αντικαταστάτη κάποιων μότο που ήδη έχει η υπηρεσία.
Οι κακές γλώσσες λένε ότι έμειναν πολλά απούλητα και είτε μέσο μίζας προωθούνται στην αστυνομία, είτε μέσο δωρεάς ( περίπτωση σαρακακη EVO X)
Και δωρεά να τα κάνει μόνο απ τα σέρβις και τα αναλώσιμα, τις βλάβες κλπ
Θα τα βγάλει τα λεφτά τού ο έμπορος.
Έχω λίγη εμπειρία από dorso, εντάξει ωραίο γκαζερο, στριφτερο, ακατάλληλο για χρήση με συνεπιβάτη με τα τσιμπραγκαλα που κουβαλάμε, και την σέλα σανίδα.
Θεματακια διαφορα,εκνευριστικα μικρή αυτονομία - μεγαλη πραγματική κατανάλωση.
Τελικά η προτροπή στον Γιανη για το tracer δεν εισακούστηκε.

7Tolis
28/03/2015, 21:24
Ολα αυτά είναι της φάσης του 'φαίνεσθαι'.Και εμας το 2004 μας χορήγησαν 4 klv 1000 και πιο άχρηστα δε παίζει να υπάρχουν.Είναι όμως μεγάλα μηχανάκια και πάνε στη κατηγορία ΄φαίνεσθαι΄.Σαφώς και με πιο ευέλικτα μέσα στη κίνηση, η δουλειά γίνεται όπως πχ versys.Αυτά που λέει ο shooter είναι σωστά αλλα έχουν και ένα χρονικό περιθώριο.Οταν λήξουν οι εγγυήσεις,τότε,να δούμε ποιος θα θέλει να βάλει απο τη τσέπη του χρήματα για την συντήρηση.Ειναι φαινόμενο αρκετά συχνό σε όσες υπηρεσίες έχουν μηχανάκια.

SHOOTER045
28/03/2015, 21:34
Γιατί αυτά τα ρεπορτάζ και οι καλοθελητες,δεν πάνε να δουν σε υπηρεσίες η στα συνεργεία μας να δουνε πόσα παροπλισμενα υπάρχουν από έλλειψη ανταλλακτικών.
Όλα τα είχαμε τα
Όλα τα λύσαμε
Τα ducati μας έλειπαν

Μανολης67
28/03/2015, 21:44
Το είδα και το έμαθα πριν λίγες ημέρες.
Αύτο που έμαθα είναι ότι το δοκιμάζουν σαν αντικαταστάτη κάποιων μότο που ήδη έχει η υπηρεσία.
Οι κακές γλώσσες λένε ότι έμειναν πολλά απούλητα και είτε μέσο μίζας προωθούνται στην αστυνομία, είτε μέσο δωρεάς ( περίπτωση σαρακακη EVO X)
Και δωρεά να τα κάνει μόνο απ τα σέρβις και τα αναλώσιμα, τις βλάβες κλπ
Θα τα βγάλει τα λεφτά τού ο έμπορος.
Έχω λίγη εμπειρία από dorso, εντάξει ωραίο γκαζερο, στριφτερο, ακατάλληλο για χρήση με συνεπιβάτη με τα τσιμπραγκαλα που κουβαλάμε, και την σέλα σανίδα.
Θεματακια διαφορα,εκνευριστικα μικρή αυτονομία - μεγαλη πραγματική κατανάλωση.
Τελικά η προτροπή στον Γιανη για το tracer δεν εισακούστηκε.

Μια χαρά.....!! μαμάτα είναι!!
και προσοχή..όχι καμάκι με αυτά! :evil:

Bob_o_mastoras
30/03/2015, 18:04
Kαι πανω στην καταδιωξη... κραακλαανκμπουμτσρρρ! Και παει το μοτερ! :bawl:

Μα ειναι δυνατον;;; Ducati?? Μονο αν ειναι απο δωρεα εχει καποια λογικη. Αλλιως το κοστος και η αξιοπιστια ειναι τουλαχιστον απαγορευτικα για αυτη τη χρηση.

Αντε να παρει ενα ο Μητσος μονο, τιμης ενεκεν! :D

toyar
30/03/2015, 18:10
καποια εποχη ειχανε παρει xsara για περιπολικα τα οποια ηταν μεγιστοι κουμπαραδες
απλα τους ειχε δωσει ο χανιαδακης το στοκ σε εξευτελιστικη τιμη γιατι αλλαζε το μοντελο

SHOOTER045
30/03/2015, 19:32
Το 80% από τα xsara έχουν σπασμένα καθίσματα, αυτο που έχω χρεωμένο για δυσμενείς συνθήκες ( βροχές - κρύα κλπ)
Έχει 460.000 + χιλ.
Και το κάθισμα κρατιοταν με πλαστικό τελάρο.
Το έκανα φιξ με ηλεκτροκοληση.
Όχι κουμπαράδες, κουβάδες εκείνοι οι παλιοί οι μεταλλικοί χωρίς χερούλι είναι.

Για το ducati το ανελυσα πιο πάνω.
Το έχω οδηγήσει από ένα φίλο εδώ.
Εντάξει είναι κ@@λα.
ΑΛΛΑ δέν με πείθει ότι θα αντέξει να βγάλει καθημερινές βάρδιες, δικαβαλα και αλλαγές οδηγών.
Δεν το ζηλεύω μακάρι να τα πάρουν μπας και έρθει προς τα εδώ πάνω κανένα TDM μεταχειρο

7Tolis
30/03/2015, 19:43
Εμείς θέλουμε 10 μηχανάκια αλλά δε βρίσκουμε χορηγό.

MikeG
30/03/2015, 19:50
Εμείς θέλουμε 10 μηχανάκια αλλά δε βρίσκουμε χορηγό.

Γιατί δε σας δίνει μερικά η ΕΛ.ΑΣ ; Τουλάχιστον εσάς είναι και ζήτημα ζωής..

7Tolis
30/03/2015, 19:52
Μην περιμένεις να συνεννοηθουν 2 υπηρεσίες στην Ελλάδα. Ούτε ο οδδυ πως στην ευχή λέγεται δεν μας έδωσε.

MikeG
30/03/2015, 19:54
Μην περιμένεις να συνεννοηθουν 2 υπηρεσίες στην Ελλάδα. Ούτε ο οδδυ πως στην ευχή λέγεται δεν μας έδωσε.

Μια γ@μημένη δωρεά κανείς δε μπορεί να κάνει, γιατί δεν είναι μούρη να δίνεις μηχανάκια..

SHOOTER045
30/03/2015, 20:11
Είδα στην παρέλαση ότι και στο λιμενικό δώσανε versys .
Δυστυχώς το θέμα προμήθειες οχημάτων και δημόσιες υπηρεσίες βρωμάει και πονάει.
Το να κάνει κάποιος δωρεά γίνεται,και έχουν γίνει, το θέμα είναι που θα πάνε.
Πέρυσι που κατέβηκα να πάρω το καινούριο vstrom κατεβασα στην Αθήνα ( γιατί το ζήτησαν / και όχι μόνο από εδώ) ένα περιπολικό Citroen xsara ,σκέτο χρεπι.
Ξέρω ότι σε μεγάλες πόλεις και υπηρεσίες ( Αθήνα / Θεσσαλονίκη) υπάρχει τρομερή έλλειψη ανταλλακτικών, ελαστικών χρημάτων γενικότερα.
Αύριο θα βγάλουμε τα παλιά Suzuki gsx750 p
Για να ξεκουράσουμε τα ΤΑ γιατί τα λάστιχα τελειώνουν και χρήματα δεν υπάρχουν
Η μια SUZY έχει 17.000 χλμ
Και η άλλη 9.000
Ενώ τα ΤΑ 60αρισαν....

notakos600
30/03/2015, 21:02
Άντε και με Busa Μήτσο. :beer:

SHOOTER045
30/03/2015, 23:04
Και τέτοια έχουμε
Κάτι λίγα...

7Tolis
30/03/2015, 23:05
80.000 έχει αυτό που έχω χρεωμένο εγώ το TDM.Ευτυχώς ειναι καλό εξ αρχής σε αντίθεση με τα klv που όλο κάτι χαλάει όπως κομένο πλαίσιο στο ύψος του σταντ.Eeeeepppiiic faaaiiilll.

dimmie_72
04/04/2015, 14:49
Μήτσε... :wave2:

333584

SHOOTER045
04/04/2015, 15:14
Αυτά τα έχουμε πριν από την Ολυμπιάδα.
Ενώ έλεγαν ότι θα τα δώσουν στην τροχαια Ε. Ο τα πήρε τελικά η ασφάλεια.
Μάλλον έλλειψη ανταλλακτικών κλπ έγινε ανακατανομή και τα έβγαλαν σε χρήση.
Χτες η προχτές σκάσανε μύτη σε κοντραδικο στέκι στην Αθήνα και έγινε μακελειό.
Ενημερωτικά εδώ πάνω έχουμε δύο συμβατικά hornet 600 που όλο και όλο να περπάτησαν 20 φορές

Antonisss
04/04/2015, 22:02
Αυτά τα έχουμε πριν από την Ολυμπιάδα. Ενώ έλεγαν ότι θα τα δώσουν στην τροχαια Ε. Ο τα πήρε τελικά η ασφάλεια. Μάλλον έλλειψη ανταλλακτικών κλπ έγινε ανακατανομή και τα έβγαλαν σε χρήση. Χτες η προχτές σκάσανε μύτη σε κοντραδικο στέκι στην Αθήνα και έγινε μακελειό. Ενημερωτικά εδώ πάνω έχουμε δύο συμβατικά hornet 600 που όλο και όλο να περπάτησαν 20 φορές

Δεν ξέρω αν φωτό είναι πρόσφατη αλλά είναι τραβηγμένη λεωφόρο Μαραθώνος αν δεν κάνω λάθος, λογικά στο σημείο όπου τώρα τελευταία έχει γίνει στέκι των f&f...

SHOOTER045
04/04/2015, 22:10
Δεν ξέρω το σημείο,έχω χρόνια να περιπλανηθω στην Αθήνα.
Αυτό που βλέπω είναι αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ.
Και πιθανότατα νέους καθώς δεν βλέπω βαθμούς και διακριτικά.
Και βάση των όσων είπα παραπάνω μάλλον είναι καινούργια η φώτο

nikoloul
05/04/2015, 07:32
Aπο μεσα Μαρτιου, στο ντου στο Γερακα ειναι...

SHOOTER045
05/04/2015, 08:02
Τελευταία υπάρχει μια έξαρση των κοντρακηδων και δεν ξέρω γιατί.
Το θέμα είναι ότι κλείνουν δρόμους και κυκλοφορία για να μαλακιστουν.
Τις καλές εποχές της βουτας η των πραγμάτων στα λιμανάκια, δεν γινόταν έτσι.
Ειδικά Παρασκευή Σάββατο βράδυ, στα λιμανάκια όταν ήταν να περάσει κάποιο super car έπεφτε συνεννόηση με τηλέφωνο.
Αδειαζαν τα bar ανέβαινε ο κόσμος έβλεπε και επέστρεφε.
Και υπήρχαν και οι νύχτες που είχε συνεχόμενα περάσματα, ο κόσμος πολύς οπότε επενεβαινε η αστυνομία.
Εκείνα τα βράχια έχουν γίνει ίσια σαν γυαλί απ το ξύσιμο.
Και κάτω στην θάλασσα έχει κάνα δύο κουφάρια από αυτοκίνητα.
Είχα πάει για μπάνιο κάποτε εκεί και τα είδα