PDA

View Full Version : ΧΥΛΟΠΙΤΑ στον Στόνερ από Χόντα

MG-KTiNoS
03/04/2015, 14:24
333545

Πόσα λέει του δίνανΕ???
235475 εκατομμύρια ????

:a029:

:lol:

devil's animal
03/04/2015, 14:35
333545

Πόσα λέει του δίνανΕ???
235475 εκατομμύρια ????

:a029:

εσυ δλδ απο αυτο καταλαβες οτι του εριξαν χυλοπιτα?:confused:

endopandou
03/04/2015, 14:38
:plaf: Νικωλάκι το 'χεις χαμένο εντελώς ε; :tooth:

SHOOTER045
03/04/2015, 14:58
Βρε και λωκο θα έστηναν αν ήταν να γυρίσει το καγκουρό.
Αλλά λέμε τώρα.
Τώρα εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι ζητάει συγνώμη γιατί δεν θα τρέξει στο οστιν στην θέση τού χομπιτ.
Δεν είδα πουθενά να λέει < ζήτησα από την Η να τρέξω στην θέση του ντανου, αλλά μού είπαν όχι >
Με τι προγραμμα το μετέφρασες?
Μήπως το αγγλικά για σουμεριους?

endopandou
03/04/2015, 15:01
άστε τον ρε σεις, όνειρο ζει μη τον ξυπνάτε :a44:
:tooth:

Cpt. Haddock
03/04/2015, 15:02
Κάτσε να το ξερω, για την επομενη φορά που θα μου πει γκομενα οτι δε θελει να ειναι μαζι μου, να λέω οτι της εριξα χυλοπιτα :p

spyro
03/04/2015, 15:22
Κάτσε να το ξερω, για την επομενη φορά που θα μου πει γκομενα οτι δε θελει να ειναι μαζι μου, να λέω οτι της εριξα χυλοπιτα :p

Bowleno
03/04/2015, 15:31

Χμ... ενδιαφέρον :hmm:

θα μου φανει χρήσιμο :a01:

RaGe_Raptor
03/04/2015, 15:48
Ρε φαρμακέμπορα...!!!! :lol: είσαι μεγάλη κουφάλα .....

Cpt. Haddock
03/04/2015, 15:58
Ρε συ κτηνος, μπας κι εκει στην παραλαβη απο ΦΑΜΑΡ επεσε κανενα φιαλιδιο στο πατωμα κι εσπασε; :lol:

sniper
03/04/2015, 16:07
Ρε συ κτηνος, μπας κι εκει στην παραλαβη απο ΦΑΜΑΡ επεσε κανενα φιαλιδιο στο πατωμα κι εσπασε; :lol:

Και ρωτάς αν έσκυψε ή κάτι άλλο;

MG-KTiNoS
03/04/2015, 16:11

E-mail Print
MotoGP, CLAMOROSO: la Honda dice no a Stoner

Read more: MotoGP, CLAMOROSO: la Honda dice no a Stoner http://www.gpone.com/en/2015040316431/CLAMOROSO-la-Honda-dice-no-a-Stoner.html#ixzz3WFt4W6ci
.
Follow us: @gponedotcom on Twitter | GPOnecom on Facebook

Ο Κέιζι είπε στη Χόντα ότι θέλει να τρέξει στη θέση του πετρογκαζάκι κι αυτοί του είπαν ΟΧΙ.
Ποιός τρώει φάρμακα δεν ξέρω και στα @@ μου...
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ !

Κοινώς ΠΟΥΛΟ
:wave2:

Λυπάμαι κορίτσια αλλά έτσι είναι η ζωή !
:rotflmao:

sapila racing
03/04/2015, 16:21

μμμ απ οτι φαίνεται τελικά ηταν τα φαρμακα του endometaxi. :bawl:

Cpt. Haddock
03/04/2015, 16:28
Νταξ' τελικα δικιο ειχε, αλλα ετσι οπως το εγραψε στην αρχη αλλο εβγαινε :lol:

SHOOTER045
03/04/2015, 16:54

E-mail Print
MotoGP, CLAMOROSO: la Honda dice no a Stoner

Read more: MotoGP, CLAMOROSO: la Honda dice no a Stoner http://www.gpone.com/en/2015040316431/CLAMOROSO-la-Honda-dice-no-a-Stoner.html#ixzz3WFt4W6ci
.
Follow us: @gponedotcom on Twitter | GPOnecom on Facebook

Ο Κέιζι είπε στη Χόντα ότι θέλει να τρέξει στη θέση του πετρογκαζάκι κι αυτοί του είπαν ΟΧΙ.
Ποιός τρώει φάρμακα δεν ξέρω και στα @@ μου...
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ !

Κοινώς ΠΟΥΛΟ

Λυπάμαι κορίτσια αλλά έτσι είναι η ζωή !

Αυτό με το πρώτο σου ποστ δεν έχουν καμία σχέση.

MG-KTiNoS
03/04/2015, 17:04
Αυτό με το πρώτο σου ποστ δεν έχουν καμία σχέση.

Μπα?
Τόσο καιρό άκουγα ότι δεν θέλει να τρέξει και να φτάνει να πει ΝΑΙ και η Χόντα θα του σκάσει μια νταλίκα λεφτά.
Τώρα πως έχουμε κουβέντα και λέει η Χόντα όχι πιο καλά για όλους?
Κουβέντα με κάποιον που δεν έρχετε δεν μπορεί να γίνει...

μουαχαχαχαχα....

aristidis540
03/04/2015, 17:08
το θέμα στην χοντα είναι,οτι φοβούνται το ψυχολογικό σοκ που θα πάθει ο Μαρκεζ,εαν τρέξει με τον Στονερ.
γι'αυτο λέει (And' better that we are focused):giggle:

333546

:a014:

MG-KTiNoS
03/04/2015, 17:14
το θέμα στην χοντα είναι,οτι φοβούνται το ψυχολογικό σοκ που θα πάθει ο Μαρκεζ,εαν τρέξει με τον Στονερ.
γι'αυτο λέει (And' better that we are focused):giggle:

333546

:a014:

Κι εγω αν μπορούσα να φέρω στην ομάδα τον Ρονάλντο
δεν θα τον έφερνα μην πάθει ψυχολογικά ο Μήτρογλου!!!
:whiteflag:

SHOOTER045
03/04/2015, 17:22
Και εγώ που νόμιζα ότι σου έφεραν τίποτα δικοί μου να ζυγίσεις τίποτα, και ζαλίστηκες

MG-KTiNoS
03/04/2015, 17:26
Και εγώ που νόμιζα ότι σου έφεραν τίποτα δικοί μου να ζυγίσεις τίποτα, και ζαλίστηκες

Ωωωωω μου έχουν φέρει κάτι πακετάρες από το ταχυδρομείο ΝΑ!!!!

υγ
αλλά όχι σήμερα...

endopandou
03/04/2015, 18:01
μμμ απ οτι φαίνεται τελικά ηταν τα φαρμακα του endometaxi. :bawl:
εσένα πρέπει να σου έχω κάνει τρελή νίλα :a9:

RaGe_Raptor
03/04/2015, 18:07
πραγματικά κρίμα που δε θα τρέξει,θα ήθελα πολύ να τον δω ξανά ... αφού το θέλει ο παπάρας γιατί δεν επιστρέφει? μέχρι κι ο γεροBayliss έκανε comeback έστω και προσωρινό...

endopandou
03/04/2015, 18:16
Καμία λογική στις εικασίες του άρθρου. Αν δεν επιβεβαιωθεί στο ακέραιο δεν είναι δυνατόν να πιστέψουμε κάτι που λέει αντίθετα πράγματα από αυτά που γνωρίζαμε ως τώρα.
Επίσης Νικωλάκι δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε πριν ελάχιστο καιρό τον Νακαμότο να ζητάει πάλι απ τον τρελό να γυρίσει και με ένα αντίθετο άρθρο να έχεις το ύφος του πάρτε τα σας τα 'λεγα

sapila racing
03/04/2015, 18:17
εσένα πρέπει να σου έχω κάνει τρελή νίλα :a9:

Ναι ρε συ, εχω πρόβλημα λέμε!
Τελικά τα βρήκες τα φάρμακά σου? :bawl:

πραγματικά κρίμα που δε θα τρέξει,θα ήθελα πολύ να τον δω ξανά ... αφού το θέλει ο παπάρας γιατί δεν επιστρέφει? μέχρι κι ο γεροBayliss έκανε comeback έστω και προσωρινό...

Πιστεύω οτι ολοι ανεξαιρέτως οι fan του motogp θά το ήθελαν, εκτός ίσως απο καποιους κολημμένους με τους οποίους δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς.
Ομως φαίνεται οτι η Honda (Nakamoto και Suppo δηλαδή) αποφάσισε οτι δεν θα ήταν καλό για την ομάδα του και του ριξε πόρτα.
Η εξήγηση δεν μπορεί παρα να είναι αυτό που λεει και το GPone, οτι εχουν κάνει focus στον Marquez και δεν θελουν αντιπερισπασμούς.
Αυτα που είπε ο Suppo, οτι ο Stoner δεν ξερει την πίστα κλπ είναι μπούρδες. Εννοείται οτι με τη μια θα ηταν αν όχι συναγωνίσιμος, τουλάχιστον σε πολύ αξιοπρεπή θεση, ενώ ο Aoyama θα ειναι σίγουρα εκτός δεκάδας κατα την γνώμη μου.

Μακάρι κατι να αλλάξει και να τρέξει!

spyro
03/04/2015, 18:22
Κι εγω αν μπορούσα να φέρω στην ομάδα τον Ρονάλντο
δεν θα τον έφερνα μην πάθει ψυχολογικά ο Μήτρογλου!!!
:whiteflag:

δυστηχώς λάθος άθλημα παρακολουθείς. τα moto gp δεν είναι ομαδικό άθλημα όπου οι 2 μαζί κάνουν καλύτερο στην ομάδα

endopandou
03/04/2015, 18:26
Ναι ρε συ, εχω πρόβλημα λέμε!
Τελικά τα βρήκες τα φάρμακά σου? :bawl:

Αυτά τα αστεία με τα φάρμακα γίνονται χιουμοριστικά ΜΟΝΟ μεταξύ φίλων. Εσύ ΜΗΝ ξανααπευθυνθείς σε μένα με τέτοιες αστειότητες που σκοπό έχουν μόνο την προσβολή.

Δεν σε έχω προσβάλει ποτέ ενώ εσύ υπό την κάλυψη της ιδιότητάς σου ως μοντ απευθύνεσαι σε εμένα μόνο προσβλητικά πάντα με την ψευτοευγένεια και σοβαροφάνειια που σε χαρακτηρίζει.

byron
03/04/2015, 18:32
Αν ευσταθεί το άρθρο, ίσως να μπαίνει στη μέση κάποιο μαγείρεμα από την μεριά του Marquez, μιας και είναι δύσκολο να υπάρξουν δύο μεγάλα ονόματα στην ίδια ομάδα, όπως έχει φανεί στο παρελθόν. Δεν νομίζω όμως οτι θα ένιωθε πως απειλείται ο Marquez από τον Stoner, τουλάχιστον όχι φέτος.

Δεν νομίζω οτι είναι σωστό το δημοσίευμα πάντως. Ο Stoner δεν είναι τόσο απελπισμένος να αρπάξει μια άδεια θέση, δεν βγάζει νόημα όταν έχει αρνηθεί λίγο καιρό πριν να ξανατρέξει.

sapila racing
03/04/2015, 18:33
Δεν σε έχω προσβάλει ποτέ ενώ εσύ υπό την κάλυψη της ιδιότητάς σου ως μοντ απευθύνεσαι σε εμένα μόνο προσβλητικά πάντα με την ψευτοευγένεια και σοβαροφάνειια που σε χαρακτηρίζει.

Φασκεις και αντιφάσκεις σε μια μόνο πρόταση και δεν το καταλαβαίνεις κάν! :plaf:

endopandou
03/04/2015, 18:37
Φασκεις και αντιφάσκεις σε μια μόνο πρόταση και δεν το καταλαβαίνεις κάν! :plaf:

Ετσι θα πάει στο εξής. Απ τη στιγμή που το φόρουμ δέχεται το ύφος σου θα απαντιέσαι ανάλογα. Βάλε τα καλά σου...
Ερώτηση: Πόσο κόμπλεξ μπορεί να έχει κάποιος για να συνεχίζει να προκαλεί επί 2+ χρόνια σε διάφορα φόρουμ?

sapila racing
03/04/2015, 18:48
Ερώτηση: Πόσο κόμπλεξ μπορεί να έχει κάποιος για να συνεχίζει να προκαλεί επί 2+ χρόνια σε διάφορα φόρουμ?

Πραγματικά πολύ καλή ερώτηση, αλλά δεν νομίζεις οτι θα πρέπει να την απευθύνεις στον εαυτό σου σε κάποια φάση? :a56:

thunder ace
03/04/2015, 19:00
Παντως αν ετρεχε ο Στονερ στο επομενο gp,το πιθανοτερο ειναι να ετρωγε ξυλο απο τον μικρο.Δεν γινονται μαγικα με τη μια.Ο ενας ειναι πυραυλος και φουλ ενεργος,ο αλλος ναι μεν πυραυλος.....αλλα.....Εδω θυμαμαι ο μεγαλος Ντουχαν ειχε πει:ακομα και μετα απο διακοπες,θελω πολυ να πιασω το 100%.Οποτε........

el_hymador
03/04/2015, 19:06
Έλα μωρέ με τις σπέκουλες... παντόφλα έπεσε από την Αντριάνα, φως φανάρι είναι!

endopandou
03/04/2015, 21:15
Προσπερνώντας για άλλη μια φορά τις εμπάθειες του κάθε ζορισμένου πάμε στο θέμα.
Τελικά το σενάριο να μην θέλει η Honda να κόψει βαθμούς ο τρελός απ τον Μάρκ παίζει σοβαρά.
Αν αυτό ισχύει, σημαίνει πως η Honda αφενός περιμένει τον Ντάνο να γυρίσει, αφετέρου επιβεβαιώνει πάλι πως η αξία του πρωταθλήματος των οδηγών είναι πάνω από αυτή της ομάδας.
Το ότι ο Aoy στους 2 αγώνες που λένε θα αγωνιστεί λογικά δεν θα μπορέσει να παίξει για κάτι καλύτερο από δεκάδα, καθώς και το ότι ο Ντάνος δεν θα μπορέσει να παίξει για βάθρο για τουλάχιστον άλλους 2 αγώνες σημαίνει πως υπό φυσιολογικές συνθήκες οι χαμένοι βαθμοί της ομάδας δεν θα μπορέσουν να αναπληρωθούν.
Έκανα μια ερώτηση και στον Έμμετ να μας πει τη γνώμη του και είπε θα γράψει κάτι. Θα δούμε, πάντως αν όντως έφαγε χιλόπιτα ο τρελός ίσως (λέμε τώρα) να ταρακουνηθεί λιγάκι.

Κτήνε τελικά ίσως και να είχες δίκιο και το φαρμάκι σου να έχει βάση, απλά με τόσα που έχεις γράψει κατά καιρούς... καταλαβαίνεις... :D

MG-KTiNoS
03/04/2015, 22:03
Λοιπόν πέρα από την πλάκα
Ο Ντάνος έκλεισε και για φέτος.
ΟΜΩΣ
Είναι μια πράξη σεβασμού και αναγνώρισης στο πρόσωπο του η μη αντικατάσταση του.
Δεν ξέρω αν θα έκοβε βαθμός ο Στόνερ από το μικρό, χλωμό το κόβω, αλλά σίγουρα θα ανέβαζε το επίπεδο στρες.
Δεδομένου και του πρώτου πολύ μέτριου αποτελέσματος.
Σίγουρα θα ήθελα να δω το Στόνερ να επιστρέφει και είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα έκανε με τον Μάρκεζ αλλά και με τους άλλους.
Ο Σούπο όμως είναι σοφός άνθρωπος και είπε...
-Καλλίτερα όχι, για όλους μας.
Και στους όλους βάζει και το Στόνερ που απροετοίμαστος θα έπρεπε να αντιμετωπίσει μια άγνωστη και πολύ απαιτητική πίστα.

υγ
Γιατί η πραγματικότητα είναι πολύ μακριά από τα όνειρα για ένδοξες επιστροφές και για μάγους που μόνο αυτοί μπορούν να παν γρήγορα ένα μηχανάκι.

byron
03/04/2015, 22:03
Αν έφαγε όντως χυλόπιτα...θα πόνεσε.

MG-KTiNoS
03/04/2015, 22:04
Αν έφαγε όντως χυλόπιτα...θα πόνεσε.

μωρέ την έφαγε και ήταν όλη δική του...
:D

endopandou
03/04/2015, 22:08
υγ
Γιατί η πραγματικότητα είναι πολύ μακριά από τα όνειρα για ένδοξες επιστροφές και για μάγους που μόνο αυτοί μπορούν να παν γρήγορα ένα μηχανάκι.
Καλά μην παίρνεις φόρα... Η δική σου πραγματικότητα αντιτίθεται μόνιμα σε αυτή της χόντα.
Αν ο βλαμμένος έλεγε ναι για να κατέβει όλη τη σεζόν μάλλον ναι θα του έλεγαν.

fkol k4
03/04/2015, 23:54
Αν ο βλαμμένος έλεγε ναι για να κατέβει όλη τη σεζόν μάλλον ναι θα του έλεγαν.

Πιθανώς, αλλά δεν πρόκειται να το κάνει αυτό.
Ο Stoner μπορεί να γουστάρει να τρέξει έναν δύο αγώνες γιατί γουστάρει τη γρήγορη οδήγηση.
Η δουλειά όμως ενός αναβάτη ομάδας δεν είναι μόνο αυτή και ο Stoner εδώ και χρόνια έχει δείξει πως σαφώς δεν γουστάρει κανένα άλλο κομμάτι των υποχρεώσεων ενός οδηγού ομάδας.
Αυτό σημαίνει πως δεν είναι για ολόκληρη σεζόν. Εδώ δεν ήταν για ολόκληρη σεζόν όταν ήταν στα 27 και διεκδικούσε με μεγάλες πιθανότητες το πρωτάθλημα, θα είναι τώρα ενώ είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος και έχει το λιγότερο μια χρονιά προσαρμογής μπροστά του;

Επίσης, αποκλείω το ενδεχόμενο η Honda να φοβάται μήπως ο Stoner κόψει βαθμούς από τον Marquez.
Από τη μία, αν η Honda φοβόταν μήπως ο Marquez χάσει βαθμούς από τον teammate του δεν θα του είχαν teammate τον Pedrosa που αποδεδειγμένα μπορεί να του κόψει βαθμούς, αλλά κάποιον θεωρητικά πιο αδύναμο.
Από την άλλη, ο Stoner έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε να κόψει βαθμούς από τον Marquez στη φετινή σεζόν, εκτός από τις περιπτώσεις άσχημων εμφανίσεων του Marquez.
Εδώ ο Rossi που δεν είχε σταματήσει την ενεργό δράση αλλά απλά κατέβηκε επίπεδο ανταγωνιστικότητας για δύο χρόνια και πάλι του πήρε έναν χρόνο να ξαναφτάσει να γίνει ανταγωνιστικός με τον Lorenzo.
Φαντάσου τι προσαρμογή θα πρέπει να κάνει ο Stoner.

devil's animal
04/04/2015, 00:34
o stoner την ταχυτητα την εχει...την ειχε και θα την εχει...ταλεντο ειναι αυτο...
μην ξεχνατε οτι ειναι οδηγος εξελιξης σε ολα τα rcv μεχρι στιγμης...μπορει να μην κανει τις απειρες δοκιμες και να τον εχει η honda σκυλακι της να τρεχει σε ολες τις πιστες κλπ...αλλα οταν καβαλαει και μιλαει με τον Νακαμοτο, ο αλλος τον ακουει σαν Θεο του...

ολο το ζητημα, οπως εγραψα και στο αλλο thread, ειναι η αντοχη για τον αγωνα...οχι για τα qualifying και τα free practise...ο αγωνας θελει ΑΝΤΟΧΗ, σωστη επαναληψιμοτητα χωρις λαθη και σταθεροτητα...
αυτος καποιος αγυμναστος δεν το εχει και δεν το αποκτα απο την μια μερα στην αλλη, οσο ταλεντο και αν ειναι...
ειναι η λεγομενη "δουλεια"...το "practise" για να εξελιξεις το ταλεντο που εχεις στον ανωτατο βαθμο του και να μην κανεις λαθη οταν θα βρισκεσαι στο οριο για πολλους γυρους...

ακομα λοιπον και να ελεγε ναι ο ιδιος και η honda να δεχοταν, θα επεφτε πολυ στα ματια του κοσμου και των οπαδων του...τουλαχιστον στους πρωτους αγωνες μεχρι να βρει ρυθμο και φυσικη κατασταση...

DoctoR_k6
04/04/2015, 00:42
Εμενα πάντως το it would have been an honour to ride for μου κανει λίγο απο αυτά που λένε στη μπάλα μερικοί ποδοσφαιριστες όταν θέλουν να ανοίξουν πόρτες για μεταγραφη σε μια μεγαλύτερη/καλύτερη ομάδα...
Τώρα το είπε πριν η μετα απο την ανακοίνωση της Honda?
Θα μεταφραζόταν διαφορετικά κ στις 2 περιπτωσεις πιστεύω...

Κ γω πάντως θα τον ήθελα πίσω....

pipe_smoker
04/04/2015, 01:11
o stoner την ταχυτητα την εχει...την ειχε και θα την εχει...ταλεντο ειναι αυτο...
μην ξεχνατε οτι ειναι οδηγος εξελιξης σε ολα τα rcv μεχρι στιγμης...μπορει να μην κανει τις απειρες δοκιμες και να τον εχει η honda σκυλακι της να τρεχει σε ολες τις πιστες κλπ...αλλα οταν καβαλαει και μιλαει με τον Νακαμοτο, ο αλλος τον ακουει σαν Θεο του...

ολο το ζητημα, οπως εγραψα και στο αλλο thread, ειναι η αντοχη για τον αγωνα...οχι για τα qualifying και τα free practise...ο αγωνας θελει ΑΝΤΟΧΗ, σωστη επαναληψιμοτητα χωρις λαθη και σταθεροτητα...
αυτος καποιος αγυμναστος δεν το εχει και δεν το αποκτα απο την μια μερα στην αλλη, οσο ταλεντο και αν ειναι...
ειναι η λεγομενη "δουλεια"...το "practise" για να εξελιξεις το ταλεντο που εχεις στον ανωτατο βαθμο του και να μην κανεις λαθη οταν θα βρισκεσαι στο οριο για πολλους γυρους...

ακομα λοιπον και να ελεγε ναι ο ιδιος και η honda να δεχοταν, θα επεφτε πολυ στα ματια του κοσμου και των οπαδων του...τουλαχιστον στους πρωτους αγωνες μεχρι να βρει ρυθμο και φυσικη κατασταση...

Συμφωνώ ότι έχει την ταχύτητα, αλλά κυρίως συμφωνώ στο 2ο μέρος.

Την ταχύτητα μπορεί να την έχει, το θέμα είναι πού την έχει, πώς την έχει και για πόσο μπορεί να την έχει.

Σα δοκιμαστής μπορεί να πηγαίνει μια χαρά, άλλο όμως αυτό κι άλλο ο αγώνας.
Κι όχι μόνο από πλευράς διάρκειας αλλά κι από πλευράς πίεσης που ανέκαθεν ήταν το αδύνατο σημείο του Στόνερ όσο ήταν στην ενεργό δράση, πόσο μάλλον τώρα που έχει "αποσυρθεί".

Άμα (λέμε τώρα) έπαιρνε καμιά πολ, γκρεμίζονταν 3-4 μηχανάκια στην εκκίνηση και του έδινε έτσι ένα αβαντάζ γερό για να μπορεί να κάνει όλο τον αγώνα μόνος του με τους άλλους τόσο πίσω που να μην τον απασχολούν και καθόλου, κάτι μπορεί να γινόταν.

Αυτά όμως δε γίνονται ούτε στις ταινίες.

Στην πρώτη πίεση, στο πρώτο ζόρι, είτε από Μαρκέζ, είτε από γιατρό, είτε από οποιονδήποτε, πιστεύω θα έχανε θέσεις τη μία μετά την άλλη.
Κι όσο τράβαγε ο αγώνας και έδερνε η κούραση κι ένιωθε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στους ρυθμούς του, ακόμα χειρότερα.
Θα ξεφτιλιζόταν όσο εκεί που δεν παίρνει.

Τώρα, αν του ήρθε πάνω στην τρέλα ή το είδε στον ύπνο του και σκέφτηκε να ζητήσει να τρέξει χωρίς να έχει σκεφτεί όλα τα υπόλοιπα τί να πω...
Μιλάμε για βλακεία τεραστίων διαστάσεων.
Αν ήταν για άλλους λόγους, μαρκετινίστικους ή δεν ξέρω γω τί, αλάζει το τράγουδο.

Αλλά αν πραγματικά το εννοούσε και ήθελε να μπει να βγάλει αγώνα.........:eyepop:

kerasaki
04/04/2015, 01:41
Σίγουρα η Honda έχεις τους λόγους της που το κάνει και σίγουρα ξέρει κάτι παραπάνω από εμάς. Πιστεύω πάντως ότι λειτουργεί προστατευτικά για τον Marquez, Stoner καθώς και την ίδια, μπορεί και για τον Pedrosa.

endopandou
04/04/2015, 09:32
Δεν υπάρχει περίπτωση αυτός ο χαρακτήρας να είπε το ναι στο να οδηγήσει αν δεν ήταν σίγουρος πως πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να παλέψει για τη νίκη.
Εμείς γνωρίζουμε από τον Σούπο και τον χρόνο που είχε διαρρεύσει το gp1 πως στα προηγούμενα δοκ είχε κάνει ~ίδιο χρόνο με τον Μαρκέζ. Το θέμα έλλειψη ταχύτητας λόγω αποχής ουσιαστικά δεν υφίσταται γι αυτόν.

H.A.Balafoutre
04/04/2015, 09:45
Αν ο Ντάνι είναι 29....κι ο Στόνερ τόσο είναι?

endopandou
04/04/2015, 12:34
Ο Έμμετ επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Σλαλέρα.
Για τους κατά τον Σούπο λόγους που έφαγε χυλόπιτα ο τρελός επιτρέψτε μου να αμφιβάλω. Σε καμία περίπτωση δεν είναι πιο έτοιμος o Aoy. Βασικά όσος καιρός και να περάσει ποτέ δεν θα είναι.

σκρινσοτς απ το τουίτα
333581

333582

lonerider
05/04/2015, 12:27
h honda εχει μηχανη και δεν παρακαλαει για οδηγους,οι οδηγοι παρακαλανε να πανε στην χοντα...:smokin:

SHOOTER045
05/04/2015, 14:03
Η Honda θέλει τον δεύτερο οδηγό ρομποτακι.
Να κόβει βαθμούς απ τούς άλλους, και αν λείπει η πέφτει ο νο1 να παίρνει πρωτιά.
Δεν νομίζω ότι αν ερχόταν το καγκουρό για έναν δύο αγώνες και τού έλεγαν - μείνε μπροστά από όλους, αλλά πίσω από τον μαρκεζ - ότι θα το έκανε

fkol k4
05/04/2015, 16:20
Η Honda θέλει τον δεύτερο οδηγό ρομποτακι.

O Pedrosa έχει κερδίσει αγώνες από τον Marquez αν δεν κάνω λάθος, άρα εξ' ορισμού αυτό δεν ισχύει. Ποτέ δεν ίσχυε για τη Honda.

Δεν νομίζω ότι αν ερχόταν το καγκουρό για έναν δύο αγώνες και τού έλεγαν - μείνε μπροστά από όλους, αλλά πίσω από τον μαρκεζ - ότι θα το έκανε

Ό,τι δηλαδή μετά από 2 χρόνια απραξίας θα γύριζε ο Stoner, θα ήταν απευθείας χαλαρά μπροστά από Rossi και Lorenzo, παίζει να ξετρύπαγε και τον Marquez και φοβήθηκε η Honda μήπως πάθει ψυχολογικά ο μικρός...

Ρε πάτε καλά;
Ο Stoner ούτε το 2011 που κέρδισε το πρωτάθλημα με την κυρίαρχη Honda (13 νίκες έναντι 4 της Yamaha) δεν έκανε αυτό που περιγράφεις. Κέρδισε 10 από τους 17 αγώνες που συμμετείχε (όντως εκπληκτικό ποσοστό) ενώ 4 φορές τερμάτισε πίσω από τον teammate του (τον φαροφύλακα!) και 5 πίσω από τον Lorenzo.
Το 2012 δε (ως ο κορυφαίος αναβάτης και υπερασπιστής του τίτλου), είχε 5 από τις 12 νίκες της Honda σε 15 συμμετοχές και τερμάτισε 7 φορές πίσω από τον teammate του (τον φαροφύλακα!) και άλλες 7 πίσω από τον Lorenzo.

Και υποτίθεται πως τώρα θα ήταν τόσο πιο γρήγορος από τον Pedrosa (με τον οποίο το 2012 ήταν περίπου στα ίσα) που θα έκοβε βαθμούς από τον μικρό με το καλημέρα και μετά από 2 χρονιές αγωνιστικής απραξίας και φοβήθηκε ο Suppo;
Μήπως υπερβάλλουμε λιγάκι;
Έστω τοσοδούλι;
Μήπως;

Επίσης,

Το θέμα έλλειψη ταχύτητας λόγω αποχής ουσιαστικά δεν υφίσταται γι αυτόν.

Αυτή είναι καθαρά συναισθηματική προσέγγιση και δεν στηρίζεται σε απολύτως κανένα μετρήσιμο στοιχείο. Ακόμα δε και αν πιστέψουμε τα λεγόμενα του Suppo, ό,τι δηλαδή ο Stoner έχει γυρίσει σε ρυθμούς αντίστοιχους του Marquez σε δοκιμές (κάτι που εγώ προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψω, ειδικά αφού καταλαβαίνω τους λόγους για τους οποίους συμφέρει τον Suppo να διαρρέει κάτι τετοιο), αυτό θα ίσχυε σε επίπεδο ταχύτερου γύρου και σαφώς όχι συνολικού γυρολογίου αγώνα.

Ακόμα και αν δεχτώ ως προϋπόθεση το ότι ο Stoner είναι τόσο καλός όσο λέτε εσύ κι ο Mario27 - που επ' ουδενί δεν είναι - ο Χρόνος και η Φύση δεν κάνουν διακρίσεις.
Για κανέναν.

spyro
05/04/2015, 18:26
αν και stonerικος

νομιζω οτι θα συμφωνήσω μαζί σου

endopandou
05/04/2015, 19:53
( ειδικά αφού καταλαβαίνω τους λόγους για τους οποίους συμφέρει τον Suppo να διαρρέει κάτι τετοιο) ποιοι είναι οι λόγοι;

νομιζω οτι θα συμφωνήσω μαζί σου
μόλις έφαγες ban από την ομάδα της αλήθειας του φωτός και της ομορφιάς :p

fkol k4
05/04/2015, 20:10
ποιοι είναι οι λόγοι;

Διατηρώντας τη φήμη αυτή, από τη μία υπάρχει ένα ποσοστό παραπάνω των συζητήσεων του φιλάθλου κοινού σχετικά με την Honda (αφού ενώ έχει 2 αναβάτες, μια μερίδα του κόσμου ουσιαστικά συζητά σαν να είχε 3) ενώ από την άλλη δίνει και ένα κίνητρο παραπάνω στον πραγματικό 1ο οδηγό της ομάδας (Marquez) να βελτιώσει την απόδοσή του θέλοντας να αποδείξει πως αυτός είναι ο κορυφαίος αναβάτης (μιας και επί των ενεργών το έχει ήδη αποδείξει).
Και πριν βιαστεί κανένας και πει «σιγά μην ψαρώσει ο μικρός», είναι φυσικό να ψαρώσει.
Εδώ τα χαύτουν αυτά 40άρηδες που βλέπουν motogp τόσα χρόνια, δεν θα το φάει ένας 21χρονος πιτσιρικάς με έντονη ανταγωνιστική διάθεση; Αμάσητο θα το καταπιεί...

endopandou
05/04/2015, 20:44
Αυτοί δεν είναι οι λόγοι που ο Σούπο διέρρευσε το ότι ο τρελός έκανε πάνω κάτω τον ίδιο χρόνο με τον μικρό και τον κολάκευσε με το "some riders are just amazing"
Η εκδοχή που έδωσες είναι θεωρητική και φυσικά δεν ευσταθεί κατά τη δική μου οπτική. Εγώ αντίθετα με εσένα αποκωδικοποιώ-δέχομαι τα συγκεκριμένα λεγόμενα του Σούπο όπως ακριβώς τα είπε δίχως την παραμικρή παρερμηνεία. Ο τρελός έβγαλε χρόνο σαν του μικρού γιατί απλά το έχει ακόμα και είναι τζαστ αμέιζινγκ. Οτιδήποτε άλλο είναι παρερμήνευση.

Το μεγάλο πρόβλημα του τρελού σε σχέση με τον μικρό (και φυσικά όλους τους υπόλοιπους) είναι πως δεν καλουπώνεται, γιατί κατ αυτόν το ζητούμενο στους αγώνες δεν είναι η πάση θυσία συγκομιδή βαθμών με στόχο το πρωτάθλημα, αλλά το ποιος είναι "the daddy".
Αυτός ο άνθρωπος προτιμάει χίλιες φορές να μην σηκώσει κούπα αλλά να ξέρουν όλοι πως είναι ο ταχύτερος, παρά να την σηκώσει με δευτεροτρίτες θέσεις όπως πχ η Χάιδω το 06.

akaposto
05/04/2015, 20:54
Για κάτσε ρε συ endo. Εικασίες έτσι;

Και που το ξέρουμε ότι δεν τα χάλασαν στα λεφτά; Και που το ξέρουμε ότι δεν τσίνησε κάποιος χορηγός;

endopandou
05/04/2015, 21:02
Καμία εικασία-θεωρία-παρεξήγηση στο συγκεκριμένο θέμα. Tα έως τώρα στοιχεία είναι τα εξής:
1) Ο Σούπο έσταζε μέλι και είπε για τα δοκιμαστικά του και φυσικά για τον χρόνο του "some riders r just amazing"
2) Το gp1 έδωσε χρόνο τρελού ανάλογο του μαρκέζ
3) Πριν ελάχιστο καιρό ο μοτοπλανητάρχης Νακαμότο του πρότεινε για άλλη μια φορά rcv σέλα. Αυτή η κίνηση δεν γίνεται να είναι τυχαία και το γεγονός δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, πρέπει να συνεκτιμηθεί.

Αυτά δεν είναι θεωρίες, είναι γεγονότα που έχουν ουσιαστικά έναν τρόπο αποκωδικοποίησης για εμένα. Οτιδήποτε άλλο είναι θεωρία.

akaposto
05/04/2015, 21:16
Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να έπαιξε εβραϊλίκι ;)

Μπορεί λέω, ντάξει;
Δηλαδή, το παιδί ειναι ηλίθιο το ξέρεις. Μπορεί να μην γούσταρε να σκάσει σε κανένα Pr εκεί στο βλαζοτέξας. Γιατί αυτό δεν παίζει;

Στην ψύχρα; Καλά κάνανε και δεν τον μπΥρανε.
(μην κάνει κανά αστείο και την πατήσουμε σαν τον βρ με την μπετονιέρα)

fkol k4
05/04/2015, 21:29
Το μεγάλο πρόβλημα του τρελού σε σχέση με τον μικρό (και φυσικά όλους τους υπόλοιπους) είναι πως δεν καλουπώνεται, γιατί κατ αυτόν το ζητούμενο στους αγώνες δεν είναι η πάση θυσία συγκομιδή βαθμών με στόχο το πρωτάθλημα, αλλά το ποιος είναι "the daddy".
Αυτός ο άνθρωπος προτιμάει χίλιες φορές να μην σηκώσει κούπα αλλά να ξέρουν όλοι πως είναι ο ταχύτερος, παρά να την σηκώσει με δευτεροτρίτες θέσεις όπως πχ η Χάιδω το 06.

Ok, δηλαδή εσύ κάνεις αντικειμενικές παρατηρήσεις με βάση το τι θεωρείς λογικό βασιζόμενος στη γνώση σου περί του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του Stoner και την ερμηνεία των κινήσεών του, ενώ εγώ κάνω θεωρητική αποκωδικοποίηση με βάση το τι θεωρώ πιθανό βάση του ότι σε όλη την παγκόσμια ιστορία του αθλητισμού μόνο 2 αθλητές επέστρεψαν στην ενεργό δράση και κατέκτησαν ξανά την κορυφή: Ο Μωχάμεντ Αλί και ο Μάϊκλ Τζόρνταν.

Και γιατί η δική σου ερμηνεία είναι πιο αξιόπιστη από τη δική μου παρακαλώ;
Επειδή πιστεύεις επί λέξη αυτό που λέει ο Suppo; Εγώ τον θεωρώ εκ προοιμίου αναξιόπιστο λόγω του ότι πρέπει να χειρίζεται επικοινωνιακά την κατάσταση, δεν έχω δικαίωμα;
Δεδομένου του ότι οι δύο παραπάνω ήταν για χρόνια οι αδιαμφισβήτητοι βασιλιάδες του σπορ τους (και μάλιστα με διαφορά) όταν έφυγαν σε αντίθεση με τον Stoner που ήταν ένας εν των τεσσάρων κορυφαίων, πάλι προτιμώ τη δική μου εκδοχή.

Επειδή όμως το κομμάτι που παρέθεσα από το ποστ σου είναι όντως αλήθεια, δηλαδή τον Stoner τον νοιάζει όντως το να δείχνει ποιος είναι το αφεντικό, μάλλον για την προστασία του εγωισμού του Stoner ο Suppo δεν τον άφησε να οδηγήσει.
Δεν θα ήταν κι ότι πιο ωραίο να κάνει κοτζάμ «θρύλος του motogp» την κορίνα του Marquez τώρα στα γεράματα...

endopandou
05/04/2015, 21:43
Δεν διεκδικούμε αλάθητο ντάρλινγκ...
Είναι και άλλο ένα στοιχείο που περνάει στο ντούκου. Ο ίδιος ο τρελός είπε πριν λίγο καιρό πως έχει την ταχύτητα και δεν θα ήταν πρόβλημα να κοντράρει τον μικρό.

fkol k4
05/04/2015, 21:57
Δεν διεκδικούμε αλάθητο ντάρλινγκ...
Είναι και άλλο ένα στοιχείο που περνάει στο ντούκου. Ο ίδιος ο τρελός είπε πριν λίγο καιρό πως έχει την ταχύτητα και δεν θα ήταν πρόβλημα να κοντράρει τον μικρό.

Σαφώς και δεν διεκδικούμε αλάθητο.
Αλλά το επιχείρημα «μα το είπαν ο Stoner κι ο Suppo» για εμένα όχι μόνο δεν έχει απολύτως καμία αξία, αλλά μου φαίνεται απολύτως λογικό να πουν κάτι τέτοιο.
Ο Stoner είναι πρώην αναβάτης και γνωστός υπερεκτιμητής των δυνατοτήτων του και ο Suppo ο πρώην team manager του και πιθανότατα φίλος του, δηλαδή τι θα έλεγαν;

Και δεν είμαι και ο μόνος που δεν δίνει αξία σε τέτοιου είδους επιχείρημα εδώ που τα λέμε, ο Κτήνος τόσους μήνες έλεγε «η Ducati θα πάει πολύ καλύτερα φέτος και το είπε και ο Τζίτζης» και όλοι τον παίρνατε στο ψιλό. Άρα ούτε κι εσείς κατά κανόνα δέχεστε τέτοιου είδους επιχείρημα, απλά τώρα κάποιος λέει αυτό που θέλετε να ακούσετε.
Απλώς πληροφοριακά, αυτό λέγεται confirmation bias (http://en.wikipedia.org/wiki/Confirmation_bias).

endopandou
05/04/2015, 22:08
Ναι λέμε πως του πρότεινε θέση ο Νακαμότο και εσείς λετε πως βλέπουμε ότι θέλουμε. Ε και εμείς λέμε πως βλέπετε ότι θέλετε και έχουμε και τη χόντα στο πλάι μας
Στονερικοί - άπιστοι έληξε 1 - 0 :p

fkol k4
05/04/2015, 22:12
Ναι λέμε πως του πρότεινε θέση ο Νακαμότο και εσείς λετε πως βλέπουμε ότι θέλουμε. Ε και εμείς λέμε πως βλέπετε ότι θέλετε και έχουμε και τη χόντα στο πλάι μας
Στονερικοί - άπιστοι έληξε 1 - 0 :p

A, ok, το είπε κι ο Νακαμότο εκτός του Στόνερ κ του Σούπο...
Νομίζω το έχω ήδη καλύψει και αυτό...

Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του Nakamoto, ειδικά εφόσον έχει βάλει λεφτά στην τσέπη από την Honda το MotoGP και τον Stoner.
Είναι διαπλεκόμενος και έχει συμφέροντα να λέει αυτά που λέει.

Άμα είναι έτσι, να ακούμε και τον κάθε υπουργό όταν μας λέει τι καλή που είναι η κυβέρνηση... :bawl:

Έχω και δική μου γνώμη ξέρετε και τον εαυτό μου τον εκτιμώ απεριόριστα περισσότερο από ό,τι τον Nakamoto.

endopandou
05/04/2015, 22:17
Ναι ρε συ φυσικά το κάλυψες, αδιάσειστα κιόλας...
Είπες διαπλεκόμενο τον Νακαμότο και πως έχει ίδιο όφελος από τον τρελό, έμπλεξες και υπουργούς, θεωρείς πως γνωρίζεις το συμφέρον της χόντα καλύτερα απ τον Νακαμότο.

MG-KTiNoS
05/04/2015, 22:37
Λοιπόν χωρίς πλάκα

Κάποιοι λένε (όχι τυχαίοι)
Ότι η Σουζούκα για τον Στόνερ είναι προετοιμασία για επιστροφή στα μότο τζι πι

endopandou
05/04/2015, 22:46
παπάρια επιστροφή θα κάνει με τέτοιο μυαλό. Η χόντα μίλησε. Ή φούλ σεζόν με στόχο το πρωτάθλημα ή κάνα wild card αν έχει κριθεί ο τίτλος.
Όσο για θεωρίες, άλλο τίποτα. Και κάποιοι άλλοι είχαν πει πρώτοι πως η εμπλοκή του ως δοκιμαστής αυτό τον σκοπό έχει. Και;

MG-KTiNoS
11/04/2015, 10:46
Νακαμότο
Ήταν πολύ σκληρό ο ένας απ τους δυό...

εεεεεε

Ήταν πολύ σκληρό να ρίξω χυλόπιτα στο Στόνερ

http://www.gpone.com/images/ARCHIVIO/2015/Audio/02_Texas/nakamoto1.mp3

υγ
:D δίπορτο ρεεεε... :D

fkol k4
11/04/2015, 11:07
Νακαμότο
Ήταν πολύ σκληρό ο ένας απ τους δυό...

εεεεεε

Ήταν πολύ σκληρό να ρίξω χυλόπιτα στο Στόνερ

http://www.gpone.com/images/ARCHIVIO/2015/Audio/02_Texas/nakamoto1.mp3

υγ
:D δίπορτο ρεεεε... :D

Ρε συ θηρίο, σοβαρά έβγαλες νόημα;
Πω πω λέμε, δεν κατάλαβα λέξη, μόνο ένα i asked casey many times 'come back please' έβγαλα...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

endopandou
11/04/2015, 11:12
εδω στα αγγλικά http://www.crash.net/motogp/news/217406/1/honda-explain-stoner-decision.html

MG-KTiNoS
11/04/2015, 11:21

MG-KTiNoS
26/07/2015, 11:49
Τελικά κάτι ήξεραν κει πέρα που του είπαν όχι.
(αυτό ούτε γω δεν το κάνω ρε μλκ...)

https://www.youtube.com/watch?v=VpmKYQHrQXI

(περαστικά στον άνθρωπο)

LogOutGoRide
26/07/2015, 11:53
Τελικά κάτι ήξεραν κει πέρα που του είπαν όχι.
(αυτό ούτε γω δεν το κάνω ρε μλκ...)

https://www.youtube.com/watch?v=VpmKYQHrQXI

(περαστικά στον άνθρωπο)

Δηλαδή ήξεραν εκεί στην Honda ότι θα κολλούσε η γκαζιέρα μερικούς μήνες μετά στον 8ωρο της Σουζούκα;;;;
Τελικά είναι πολύ μπροστά εκεί στο HRC.
Δες και λίγο τους χρόνους του τριημέρου και μετά πες μας και αν τσιμπάει, αν είναι να πάμε και μεις.

MG-KTiNoS
26/07/2015, 12:14
Δηλαδή ήξεραν εκεί στην Honda ότι θα κολλούσε η γκαζιέρα μερικούς μήνες μετά στον 8ωρο της Σουζούκα;;;;
Τελικά είναι πολύ μπροστά εκεί στο HRC.
Δες και λίγο τους χρόνους του τριημέρου και μετά πες μας και αν τσιμπάει, αν είναι να πάμε και μεις.

Κόλλησε η γκαζιέρα???
Οκ καλά....

foogr01
26/07/2015, 23:19
Πω.. τι ήταν αυτό; Είναι καλά;
Ξέρουμε κάτι επίσημο ;

blackbusa
26/07/2015, 23:22
Πω.. τι ήταν αυτό; Είναι καλά;
Ξέρουμε κάτι επίσημο ;

πόδι χέρι σπασμένα...

foogr01
26/07/2015, 23:23
πόδι χέρι σπασμένα...

Περαστικά πολλά να ευχηθώ !
Κρίμα ρε γμτ....

blackbusa
26/07/2015, 23:25
Περαστικά πολλά να ευχηθώ !
Κρίμα ρε γμτ....

338962

byron
26/07/2015, 23:32
Κόλλησε η γκαζιέρα???
Οκ καλά....

Ξεκόλλα και δες το βίντεο καλααααα

sapila racing
27/07/2015, 09:35
Ωχχχ περαστικά στον Stoner.
Αντε να τον ξαναφήσει η Αντριανα να τρεξει μετα απο αυτό...

LogOutGoRide
27/07/2015, 09:38
Σαν να την ακούω, "είδες που στα έλεγα; τώρα να σε κοιτάξει η μάνα σου, που ήθελες και μηχανάκια στην ηλικία σου τρομάρα σου". "μέχρι και στην Ελλάδα ο mg-ktinos σε πήρε χαμπάρι", "κουλάδι, α κουλάδι"

MG-KTiNoS
27/07/2015, 09:59
"μέχρι και στην Ελλάδα ο mg-ktinos σε πήρε χαμπάρι", "κουλάδι, α κουλάδι"

:D
Εγώ ξέρω πως έφαγε σαβούρδα... ΠΑΛΙ.
Τώρα τ έγινε γιατί έγινε και πως έγινε μόνο ο ίδιος το ξέρει.
Γκαζιέρα πάντως δεν κολλάει σ αυτά τα μηχανάκια με την καμία.
(εκτώς αν ο Ρόσσι πλήρωσε να του βάλουν ΝΤΙΖΑ από γκούτσι παλίο,
ξέρεις απ τις σκάρτες...)

υγ
Ελπίζω να γίνει καλά γρήγορα και να επιστρέψει στο τσαπαρί που του πάει και πιο καλά...
Όπως και να το κάνεις, πλάτσα πλούτσα.... πιο κιριλέ.....
Να του πάρουμε δώρο και μια καλαμαρίερα!

bros400pgm
27/07/2015, 10:43
Γκαζιέρα πάντως δεν κολλάει σ αυτά τα μηχανάκια με την καμία.

Καλα, ετσι ελεγαν οτι δεν καιει και 1 λιτρο λαδι στα 1000χλμ, αλλα τελικα το παραδεχτηκαν. Δεν μου κανει εντυπωση πλεον σε honda. Δεν ειναι και καμια aprilia για να ξερει :smokin:

sapila racing
27/07/2015, 10:50
Καλα, ετσι ελεγαν οτι δεν καιει και 1 λιτρο λαδι στα 1000χλμ, αλλα τελικα το παραδεχτηκαν. Δεν μου κανει εντυπωση πλεον σε honda. Δεν ειναι και καμια aprilia για να ξερει :smokin:

Οχι μωρε, τι να ξέρει η Honda....

Πως να αυτοδιαλύονται τα μισα μηχανακια της πρώτης επίσημης παρουσίασης του μοντέλου?
Μονο η Aprilia το εχει καταφέρει αυτό με το RSV4. :lol:

http://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/2009/october/oc2809-aprilia-rsv4-r-launch-cut-short-/

Aυτα βέβαια δεν εχουν σχέση με το τι εγινε στο μηχανάκι του stoner. Πολύ πιθανόν να κόλλησε το γκάζι οπως εχει ήδη ειπωθεί.
Ακόμα και στου Pedrosa το RCV εχει συμβεί.

Τουλάχιστον τα Honda δεν παίρνουν φωτιά ! :D

H.A.Balafoutre
27/07/2015, 11:37

Πως να αυτοδιαλύονται τα μισα μηχανακια της πρώτης επίσημης παρουσίασης του μοντέλου?

http://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/2009/october/oc2809-aprilia-rsv4-r-launch-cut-short-/

Aυτα βέβαια δεν εχουν σχέση με το τι εγινε στο μηχανάκι του stoner. Πολύ πιθανόν να κόλλησε το γκάζι οπως εχει ήδη ειπωθεί.

Κάνεις λάθος. Έχουνε πάρει και φωτιά, απλά όλως τυχαίως τα έχουνε εξαφανίσει από το youtube.

LogOutGoRide
27/07/2015, 11:53
Κάνεις λάθος. Έχουνε πάρει και φωτιά, απλά όλως τυχαίως τα έχουνε εξαφανίσει από το youtube.

Πολλά λες εσύ και θα σε κανονίσω το βράδυ στον Βασίλη. 20:30 με 21:00 να είσαι εκεί.

H.A.Balafoutre
27/07/2015, 12:28
Πολλά λες εσύ και θα σε κανονίσω το βράδυ στον Βασίλη. 20:30 με 21:00 να είσαι εκεί.

Κι εγώ θα σε κανονίσω, διότι το γλύτωσες χθές,..."πονάει το κεφάλι μου"....ή κάπως έτσι το είπες..., το κέρασμα.....μια φορά πήραμε κι εμείς τον 8ωρο της Suzuka και μόνος μου τα έπεινα....

Και στο κάτω-κάτω, μόνοι μας θα την ανάβουμε τη φουφού τα κρύα και υγρά βράδια των αγώνων (μην κοιτάς τώρα που είναι καλοκαίρι και ξανάβουμε από μόνοι μας με τις κοπελιές με κομμένα παντελονάκια που τα κάνανε σόρτς), εκεί στο ξημέρωμα...έ? Μόνοι μας...εσείς καμία βοήθεια...έ? Καμία....:lol::bawl:

Στο 1,56 μέχρι 2,00 λεπτό και μετά.
https://www.youtube.com/watch?v=GMM5toOGU3E

bros400pgm
27/07/2015, 13:56

Σε πειραξε ο V4 ε? Τι να κανουμε φιλος. :smokin:

sapila racing
27/07/2015, 18:47
Σε πειραξε ο V4 ε? Τι να κανουμε φιλος. :smokin:

Αυτό κατάλαβες εσυ?
Τι να κανουμε δεν πειράζει. :)