PDA

View Full Version : Hayabusa - ΔΙΑΣ - Κόντρες

Σελίδες : [1] 2 3

motolover@@
05/04/2015, 11:21
http://www.zougla.gr/automoto/article/empolemi-zoni-o-gerakas

bros400pgm
05/04/2015, 11:30
Βγηκαν οι αστερατοι τσεοι να επιβαλουν την ταξη? χαχαχαχαχα

SHOOTER045
05/04/2015, 11:34
Αν τούς αφήσουν μια χαρά την επιβάλουν.

stefanos
05/04/2015, 11:35
Ναι όλη η τροχαία της Αττικής κάθε Πέμπτη για φιμέ τζάμια και καθρέπτες...

AUFGEBRACHT
05/04/2015, 12:21
http://www.zougla.gr/automoto/article/empolemi-zoni-o-gerakas

Το θέμα ποιο είναι ακριβώς δεν έχω καταλάβει... ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει Hayabusa;

pipe_smoker
05/04/2015, 12:30
Το θέμα ποιο είναι ακριβώς δεν έχω καταλάβει... ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει Hayabusa;

Ναι.
Αλλά για τη μόστρα, γιατί αυτοί θέλουν να πιάσουν τους κοντράκηδες και δεν τους αφήνουν.

AUFGEBRACHT
05/04/2015, 12:34
Ναι.
Αλλά για τη μόστρα, γιατί αυτοί θέλουν να πιάσουν τους κοντράκηδες και δεν τους αφήνουν.

Ποιος δεν τους αφήνει;

pipe_smoker
05/04/2015, 13:00
Ποιος δεν τους αφήνει;

Ξέρω γω?
Κι εγώ την ίδια απορία έχω.

Περιμένω να δω τί θα διαβάσουν τα ματάκια μου πάλι.

menelaos46
05/04/2015, 13:02
Με το που δω zougla με πιάνει αναγούλα, το παθαίνει και κάποιος άλλος αυτό???

taisteal
05/04/2015, 13:04
Policenet.gr εχει γινει το φορουμ..
Απο τα 5 θεματα,τα 3 αφορουν αστυνομιες,τα οχηματα τους και δεν ξερω'γω τι αλλο.

pipe_smoker
05/04/2015, 13:06
Policenet.gr εχει γινει το φορουμ..

Εε....
Πάσχα...
Μεγάλη Εβδομάδα...
Πέτρος Γαϊτάνος.....

Ό,τι μπορούμε κάνουμε για να σκάσει λίγο το χειλάκι μας ρε μαν:lol:

bros400pgm
05/04/2015, 13:19
Με το που δω zougla με πιάνει αναγούλα, το παθαίνει και κάποιος άλλος αυτό???

Κι εμενα. Τραγικοι εως τσογλανοι. Απλα το βιντεο μαλλον ειναι αληθινο ;)

nikos_abel
05/04/2015, 14:15
Εμένα μου έμεινε ότι οι γερμανοί

σήκωσαν 40 οχήματα.

vkats
05/04/2015, 15:02
Εμένα μου έμεινε ότι οι γερμανοί

σήκωσαν 40 οχήματα.

Σε ποιά περίπτωση μπορούν να σου το σηκώσουν;

menelaos46
05/04/2015, 15:35

Αν ψήφισες Τσίπρα, ειδικά δε Βαρουφάκη. :smokin:

theofilos888
05/04/2015, 16:52
Αν ψήφισες Τσίπρα, ειδικά δε Βαρουφάκη. :smokin:

:a014:

Vstrommer71
05/04/2015, 17:01
Παντως το επιχειρημα οτι οποιοσδηποτε δεν μπορει να συμμετασχει σε επισημους αγωνες,παθαινει στερηση και παει και ξεκ@βλωνει στον δημοσιο δρομο κανοντας του κοσμου τις παπαριες,ειλικρινα με ξεπερνα...
Η κριση μας εχει επηρρεασει και στα μυαλα μου φαινεται!

Pan (dvs)
05/04/2015, 17:05
Ποσοι απο τους σημερινους αστυνομικους,ητανε στο παρελθον κοντρακηδες?

taisteal
05/04/2015, 17:06
Παντως το επιχειρημα οτι οποιοσδηποτε δεν μπορει να συμμετασχει σε επισημους αγωνες,παθαινει στερηση και παει και ξεκ@βλωνει στον δημοσιο δρομο κανοντας του κοσμου τις παπαριες,ειλικρινα με ξεπερνα...
Η κριση μας εχει επηρρεασει και στα μυαλα μου φαινεται!

Καμμια σχεση δεν εχει η κριση.
Ανεκαθεν υπηρχαν πολλοι που στο δρομο ξεκαυλωναν,και θα υπαρχουν παντα.
Χωρις να τους δικαιολογω,πιο επικινδυνοι ειναι αυτοι που σφαζουν στοπ και κοκκινα η μιλανε στο κινητο
αλλαζοντας λωριδες ξερα.

nikos_abel
05/04/2015, 17:11

Οι γερΜανοί όχι, κάτι γερμανιδούλες, ναι πάντως.

Vstrommer71
05/04/2015, 17:20
Καμμια σχεση δεν εχει η κριση.
Ανεκαθεν υπηρχαν πολλοι που στο δρομο ξεκαυλωναν,και θα υπαρχουν παντα.
Χωρις να τους δικαιολογω,πιο επικινδυνοι ειναι αυτοι που σφαζουν στοπ και κοκκινα η μιλανε στο κινητο
αλλαζωντας λωριδες ξερα.
Δεν θελω να κανω δίκη προθεσεων,αλλα ποιος βαζει το χερι στην φωτια οτι τα παραπανω πανε χωρια?Τι πιθανοτητες δινεις αυτος ο οποιος γραφει στα παλια του τα παπουτσια τον δημοσιο δρομο,να σταματαει στα στοπ και να μην μιλαει στο κινητο?Η γραψαρχιδινη πολλων απο εμας οπως ξερεις δεν γνωριζει συνορα..
Ολοι εχουμε την αναγκη να ξεδωσουμε,υπαρχουν τοσα βουνα και τοσες ερημες περιοχες να κοπανιεσαι ατελειωτα,χωρις να βαζεις κι αλλους σε κινδυνο.
Εκτος αν το κλαρινογαμπρομετρο βαραει κοκκινο και θελουμε να κανουμε το κομματι μας σε κεντρικα σημεια στις πολεις,μαγκια κιετς.Μεταξυ μας ας ειμαστε ειλικρινεις,δεν ειναι ο γυαλος στραβος,μαλλον εμεις στραβα αρμενιζουμε ε!

taisteal
05/04/2015, 17:26
Αυτο λεω,οτι και προ κρισης υπηρχαν ολα αυτα.
Αυτος που ηθελε να κανει το κομματι του το εκανε χωρις να ενοχλει η να θετει σε κινδυνο τους αλλους χρηστες του δρομου,
αντιστοιχα και οι πουλμουρ εκαναν τις μαλακειες τους μεσα σε κοσμο κτλ.
Δεν διαφωνουμε καπου ουσιαστικα.

7Tolis
05/04/2015, 19:05
Παπαριές είναι αυτα για να ευχαριστιούνται οι συνταξιούχοι οτι κάτι έκανε η αστυνομία.

vkats
05/04/2015, 19:44
Οι γερΜανοί όχι, κάτι γερμανιδούλες, ναι πάντως.

Συμφωνώ απολύτως!!!

Γι αυτό επαναδιατυπώνω: σε ποια περίπτωση παραβασης μπορούν να σου κατάσχουν τη μηχανή ή το αυτοκίνητο;

SHOOTER045
05/04/2015, 20:03
Κοντρες δεν εκανα.
Αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που πήγα συνοδεία το cr που είχα τότε,σβηστό μέχρι να πατήσω χώμα

theofilos888
05/04/2015, 20:17
Παπαριές είναι αυτα για να ευχαριστιούνται οι συνταξιούχοι οτι κάτι έκανε η αστυνομία.

Δε με ειδα πιο ευχαριστημενο τωρα που βγηκαν ολοι να πιασουν τους κοντρακηδες. Θα με εβλεπα πιο ευχαριστημενο αν επιαναν καποιους απο ολους αυτους που μας εχουν ξεζουμισει και του επαιρναν τα λεφτα υπερ του κρατους και της συνταξης μου και των φαρμακων μου. Θα ημουν πιο ευχαριστημενος αν δεν εφταναν ποτε στο σημειο ορισμενοι να κλεινουν τη μαραθωνος και να αναγκαζουν την αστυνομια να λαβει πολυ δραστικα μετρα. Θα ημουν πιο ικανοποιημενος αν... αν.... αν.... :beer:

McTalas
05/04/2015, 20:18
Γιατι εχει hayabusa η ελ.ασ?

sniper
05/04/2015, 20:47
Κοντρες δεν εκανα.
...

Θα εννοεις κανονική με χρήμα..

sniper
05/04/2015, 20:48
Αν τούς αφήσουν μια χαρά την επιβάλουν.

Και γιατί δεν συλλαμβάνετε αυτους που δεν σας αφήνουν;

teogtp
05/04/2015, 21:06
Και γιατί δεν συλλαμβάνετε αυτους που δεν σας αφήνουν;

Γιατι δεν τους αφηνουν.
:tooth:

tzimidis
05/04/2015, 21:09
Γιατι δεν τους αφηνουν.
:tooth:

ψέμματα?

teogtp
05/04/2015, 21:35
ψέμματα?

Τους συνδικαλιστες γιατι τους εχουν;

tzimidis
05/04/2015, 21:43
Τους συνδικαλιστες γιατι τους εχουν;

ξερεις εσυ οποιοδήποτε σωματειο που να αγωνιζεται για τα μέλη του και οχι για τους αποπανω??????

Billymuse
05/04/2015, 21:45
ξερεις εσυ οποιοδήποτε σωματειο που να αγωνιζεται για τα μέλη του και οχι για τους αποπανω??????

Ναι και τον πρόεδρο τους τον λένε Φωτόπουλο :lol:

sv1000s
05/04/2015, 21:47
:bawl::bawl::bawl:

theofilos888
05/04/2015, 21:47

Αμεεεεεεε ο ματζι........

taisteal
05/04/2015, 21:48
Αμεεεεεεε ο ματζι........

:lol::lol::lol:

teogtp
05/04/2015, 22:03

Τα μελη,δεν τους ψηφιζουν;:confused:

tzimidis
05/04/2015, 22:09
Τα μελη,δεν τους ψηφιζουν;:confused:

ρωτα καλύτερα πόσα ειναι καταρχην τα μελη και πόσοι τελικά ψηφίζουν κιόλας. και οπως ισχυει και στις εθνικες εκλογές , πόσοι ξέρουν τι ψηφίζουν.
Αλλά, αλλη κουβεντα αυτη , πηρε οφ τοπικ τροπή το θἐμα.

Tedvj23
05/04/2015, 22:37
Εδωσαν αυτα..
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6257981/
Και πηραν τα busa..?:bawl:

SHOOTER045
05/04/2015, 22:41
Οι πρωτοβαθμιες ενώσεις των νομών, βγάζουν την πανελλήνια.
Τώρα κοιτάξτε ποίοι κατά το παρελθόν από την πανελλήνια εχουν πολιτικοποιηθει και είναι πολιτικά πρόσωπα, βουλευτές κλπ.
Αλλά αυτό είναι εσωτερικό και η κουβέντα έχει ήδη ξεφύγει.
Τα Busa μάλλον βγήκαν χάριν εντυπωσιασμού και τέλος.
Το ότι αυξήθηκαν οι κόντρες ας το κοιτάξουν άλλοι

macdeath_s
06/04/2015, 04:14
Συγνώμη το άρθρο το διαβάσατε ? Το βίντεο το είδατε (που ακούγεται και ένα κοριτσάκι να λέει δεν θέλω να με σκοτώσουν :bawl: ) ? Στείλαν τους αρχικάγκαρους της Δ να κάνουν το μοναδικό πράγμα που ξέρουν (να σαπακιάσουν κόσμο στο ξύλο) και εσείς λέτε ότι δεν θέλουν να σταματήσουν ? Όσοι έχετε κατέβει έστω και μία φορά Βούτα, Ribas, Μαύρη, 24ωρο, Σχιστό ή οπουδήποτε αλλού θα ξέρετε ότι ο κόσμος που πάει εκεί είναι κάτω των 22 κατά μέσο όρο. Επίσης το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου που πάει εκεί με το που δει ΜΑΤ ή Δ ή κάποιον με γκλοπ που ψάχνει να βρει στόχο θα χεστεί επάνω του. Σε αντίθεση με το να δει τροχαία να κόβει κλήσεις και να παίρνει πινακίδες.

Αν δεν θέλαν να σταματήσει και να το διαλύσουν ούτε Δ θα πήγαιναν εκεί ούτε ΜΑΤ. Μια χαρά ξέραν ότι άμα στείλουν εκεί τέτοιες μονάδες, δεν τις στέλνουν στα Εξάρχεια ή σε πορεία που υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να γίνουν φλαμπέ, αλλά μια χαρά θα τραμπουκίσουν τα πιτσιρίκια για να μην ξαναπατήσουν ποτέ. Τώρα θα μου πείτε έχει τύχει πάλι σε ΜΑΤ που σκάσαν σε κόντρες να φύγουν μολότωφ αλλά δεν είναι το σύνηθες αυτό.

Κατά τη γνώμη μου το ξύλο και τα χημικά δεν χρειάζονταν. Αν δεν θέλουν να γίνονται τέτοια πάνε και αποκλείουν την περιοχή (όπως έγινε τη μέρα που κατέβασαν τα hayabusha) και δεν πατάει πόδι κανείς. Επίσης το ότι δεν υπάρχουν πίστες και λοιπές ιστορίες για αγρίους είναι για να βαυκαλιζόμαστε. Η φιλοσοφία και η κουλτούρα της κόντρας δεν "χωράει" σε πίστα. Σε αυτά τα μέρη (που ουσιαστικά δεν γίνονται κόντρες αλλά σούζες burnouts έντο κλπ) νόμος είναι να μη φοράς κράνος για να φαίνεται το μαλί και το λάστιχο να αντέχει 4 άντε 5 εμφανίσεις. Επίσης οι μπάτσοι που έρχονται σε ρόλο "πατέρα" να τραβήξουν το αυτί από τα καγκουράκια είναι οι δάσκαλοι που δίδασκαν και νόμο δεν κρατούσαν. Πόσες φορές έχετε δει ΔΙΑΣ ακόμη και δικάβαλους να κάνουν (να προσπαθούν βασικά :p) σούζες στη Βουλιαγμένης, ή πόσες φορές έχετε δει ένστολους (αναγνωρίσιμοι συνήθως από κράνος και φόρμα) με τα προσωπικά τους μηχανάκια να μην έχουν πινακίδα και να κάνουν καγκουριλίκια (το κόκκινο δεν πιάνεται φυσικά). Τώρα τελευταία που βγήκαν και οι Ζ πάλι στο δρόμο δυστυχώς αυτά πληθαίνουν και αυξάνονται.

Για αυτό λοιπόν νομίζω η όλη φάση είναι ένας φαύλος κύκλος. Ποιός να κυνηγήσει ποιόν και να του πει τι ??? Δυστυχώς αν δεν υπάρχει παιδεία στον ίδιο τον αναβάτη να σέβεται την ακεραιότητα των γύρω του αλλά και την δική του, κανένα πρόστιμο και καμιά τροχαία δεν θα αλλάξει τπτ.

Τέλος - για να μην παρεξηγηθώ δεν αναφέρομαι σε κανέναν επί προσωπικού/συγκεκριμένα - μην το παίζεται όλοι παρθένες εδώ. Ελάχιστοι υπάρχουν που οδηγάνε κάτι που χει πάνω από 50 άλογα και δεν έχουν ψηθεί να το "πατήσουν" σε ένα φανάρι με τον διπλανό.

amyroukai
06/04/2015, 08:31
Επί του τελευταίου και μόνο, άλλο πράγμα είναι καθ'οδόν για το όπου πας να τύχει να τα χώσεις σε ένα φανάρι με τον όποιον τυχαίο βρεθεί ορεξάτος δίπλα σου, άλλο πράγμα το να ετοιμαστείς να πας επί τούτου σε κοντρότοπο για συμμετοχή στα δρώμενα.

SHOOTER045
06/04/2015, 08:57
Κάποτε όταν γίνονταν κόντρες, όπου και αν ήταν - Αθήνα / θεσ/νικη, και εμφανιζόταν η αστυνομία, συνήθως τροχαία και Ζ ,το κοινό διαλυόταν ειρηνικά πέφτανε και μερικές κλήσεις και τελείωνε η ιστορία.
Πλέον το πράμα έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, καταλήψεις δρόμων με το έτσι θελω και διεξαγωγή της όποιας μ@λ@κιας τούς έρθει.
Έχουν δει ( μάλλον) και δύο τρεις σχετικές ταινίες και τσαμπουκαλευονται και στους κατοίκους και στους υπόλοιπους χρήστες της οδού.
Επόμενο είναι να κατέβουν και ΔΙ.ΑΣ και ΔΕΛΤΑ και ΜΑΤ.
Τώρα για τα διάφορα καγκουριλικια που κάνουν ένστολοι είναι σίγουρα κατακριτέα καθώς θα πρέπει να δίνουν παράδειγμα ειτε οδηγάνε το υπηρεσιακό είτε το ι.χ τούς.

McGyver
06/04/2015, 09:30
333655

GFawkes
06/04/2015, 09:58
Σιγα μην σκισεις κανα καλσον....

SHOOTER045
06/04/2015, 10:12
333655

https://www.youtube.com/watch?v=BkU2MmEKI38
http://www.autogreeknews.gr/teleutaia-nea/6264-kontra-ferrari-458-me-nissan-gt-r-katelikse-se-atyxima-video
http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=33399
http://www.adslgr.com/forum/archive/index.php?t-120652.html
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=6090&start=615

και αυτα χωρις ιδιατερη αναζητηση
Η ζωη δεν ειναι ταινια.
Δεν εχει cut και επαναληψη

kostas777
06/04/2015, 10:38
Ακόμα και στις κόντρες είμαστε τριτοκοσμικοί. Ούτε μια κόντρα της προκοπής, 100 μέτρα άνοιγμα για να ακουστεί η εξάτμα και ούτε υποψία αγώνα. Burn outs και ακροβατικά για να εντυπωσιαστούν οι άλλοι κάγκουρες και οι 2 περαστικές γκόμενες, που δεν είναι και επικίνδυνα, απλά τρώνε τα λάστιχά τους και τα λάδια.
Και η μπατσαρία ακόμη πιο τριτοκοσμική να αρμόζει! Είναι σαν να λέμε: «τι ΜποΝτύλα και ΜποΜάρλεει λεει ρε, έχς ακούς Σφακιανάκ;»

SHOOTER045
06/04/2015, 11:00
Θα μπορούσαν οι κοντρακηδες να βάλουν κανένα πανό με περιεχόμενο ας πούμε < ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ( τυχαίο το όνομα) ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΣΕ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΌΦΩΡΟ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΔΕΣ>
ειναι και της μόδας οι καταλήψεις, παρέχουν και άσυλο και όλα καλά.
Αποφασίστε τι είδους αστυνομία θέλετε, γιατί στην στραβή θα πούνε κάποιοι - γινόντουσαν κόντρες, σκοτώθηκαν τα παιδιά, και οι μπάτσοι πινανε καφέ κλπ.
Μπορεί να μην έχουν βγάλει την Πάντειο αλλα η συντριπτική πλειοψηφία έχει ένα λύκειο και αυτό πολύ άνω του μετρίου.
Τα ταγάρια οι ντενεκέδες τελειωσαν.
Κάποιοι μου θυμίζουν τον Τσαουσέσκου, που ήθελε τούς υπηρέτες του αόρατους, αλλά μόλις χτυπούσε παλαμάκια να εμφανίζονται

McGyver
06/04/2015, 11:20
Προσπαθώ να δώσω μια χιουμοριστική νότα στο θέμα για να μη γίνει εντελώς μπάχαλο.

Ξεκολλάτε λέμε...

:winka:

sv1000s
06/04/2015, 11:20
καλα αν σκασει κανενας φορτογκας με κανα φερραρι(σαν αυτον που βγηκε να πει για της κοντρες) τουμπεκη θα κανουν τα σκληρα αγορακια.δεν ειπε οτι απο αυτους βγαζουν μεροκαματα χοντρα τα μαστορια και τα μαγαζια με ανταλακτικα.

ρεπορταζ για το π@@ς

macdeath_s
06/04/2015, 12:21
Επί του τελευταίου και μόνο, άλλο πράγμα είναι καθ'οδόν για το όπου πας να τύχει να τα χώσεις σε ένα φανάρι με τον όποιον τυχαίο βρεθεί ορεξάτος δίπλα σου, άλλο πράγμα το να ετοιμαστείς να πας επί τούτου σε κοντρότοπο για συμμετοχή στα δρώμενα.

Το ίδιο είναι γιατί πάλι ενισχύεις το 2ο. Ξαναλέω ότι αυτά που πλέον στα ρεπορτάζ αποκαλούνε κόντρες δεν είναι κόντρες. Πχ στη βουλιαγμένης μαζεύονται στη γνωστή καντίνα και περιμένουν ποιός θα περάσει από το φανάρι να χώσει όπως λες.

Bowleno
06/04/2015, 12:22

Γράφει ένας εδω μέσα, νομίζω :a13: :lol:

Edit: τώρα είδα ότι με πρόλαβε :(

SHOOTER045
06/04/2015, 12:24
Κοντρες δεν εκανα.
Αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που πήγα συνοδεία το cr που είχα τότε,σβηστό μέχρι να πατήσω χώμα
:smokin:

theofilos888
06/04/2015, 12:26

Ενας μονο;;;;; νομιζα πως θα τανε 2 -3........

amyroukai
06/04/2015, 12:54
Το ίδιο είναι γιατί πάλι ενισχύεις το 2ο. Ξαναλέω ότι αυτά που πλέον στα ρεπορτάζ αποκαλούνε κόντρες δεν είναι κόντρες. Πχ στη βουλιαγμένης μαζεύονται στη γνωστή καντίνα και περιμένουν ποιός θα περάσει από το φανάρι να χώσει όπως λες.

Εγω παντως δεν βλεπω προς και απο τη δουλεια μου "κοινο" στημενο στα φαναρια. Στο χολιγουντ πανε επι τουτου και περνανε και χωνουν επι τουτου. Μην μπερδευεις και μην ισιωνεις τα παντα.

Pan (dvs)
06/04/2015, 13:38

Ειπαμε,οι παροντες εξαιρουνται.:D

taisteal
06/04/2015, 13:39
Βλεπω δεν εχει ασχοληθει κανεις εκτενως με το θεμα..
Η ασχολια μου για 7 χρονια ηταν τα 0-400 απο σταση,και ακομη ασχολουμαι μονο θεωρητικα
γιατι εχω φιλους ακομη απο τοτε.
Οι ΣΩΣΤΕΣ κοντρες γινονται underground και τις βλεπουν πολυ λιγα ατομα,οσα πρεπει,και σε μερη χωρις κινηση και κοσμο.
Μιλαω παντα για την Αθηνα.
Τα υπολοιπα ειναι πανηγυρακι για τους πιτσιρικαδες.

:wave2:

Bladerunner
06/04/2015, 14:01
Όσο υπάρχει η ανάγκη να ξεχωρίζουμε ανάμεσα ή ταιριάζουμε με την παρέα μας, (κύρος - γόητρο), όσο υπάρχει η ανάγκη για έξαψη, όσο υπάρχει υποτίμηση των κινδύνων και του ρίσκου, με λίγα λόγια όσο υπάρχουν νεαροί αναβάτες θα υπάρχουν επιδείξεις και κόντρες.

Δεν είναι ελληνικό μόνο φαινόμενο. Γίνεται παντού. Αλλού περισσότερο και αλλού λιγότερο.

Pan (dvs)
06/04/2015, 14:18
Όσο υπάρχει η ανάγκη να ξεχωρίζουμε ανάμεσα ή ταιριάζουμε με την παρέα μας, (κύρος - γόητρο), όσο υπάρχει η ανάγκη για έξαψη, όσο υπάρχει υποτίμηση των κινδύνων και του ρίσκου, με λίγα λόγια όσο υπάρχουν νεαροί αναβάτες θα υπάρχουν επιδείξεις και κόντρες.

Δεν είναι ελληνικό μόνο φαινόμενο. Γίνεται παντού. Αλλού περισσότερο και αλλού λιγότερο.

Αλλου γινεται περισσοτερο,αλλα συνηθως τους δινουνε προσβαση σε καποια πιστα.

Bladerunner
06/04/2015, 14:37
Αλλου γινεται περισσοτερο,αλλα συνηθως τους δινουνε προσβαση σε καποια πιστα.

H οδήγηση και ο συναγωνισμός σε κλειστό ελεγχόμενο χώρο δεν έχει μεγάλη σχέση με εκείνη σε δημόσιους δρόμους. Ξεφεύγει από τα όρια της επίδειξης και πλησιάζει εκείνα του αθλητισμού. Αναφέρομαι φυσικά στους απλούς καθημερινούς αναβάτες που προτιμούν να αναζητούν τα όρια στην πίστα και όχι στον δρόμο. Διαφορετική κουλτούρα, διαφορετικές ανάγκες.

Και η Ιταλία που βρίθει από πίστες και έχει μακριά παράδοση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, δεν της είναι άγνωστες οι έννοιες "κόντρα" και "αυτοσχέδιοι αγώνες" (http://www.motorcyclenews.com/news/2010/september/sep0110-illegal-italian-street-racing-ring-smashed-/)

Billymuse
06/04/2015, 14:47
...[/URL]

0:24 πιο πολυ με τρόμαξε το αυτοκίνητο στα δεξιά έτσι όπως παει :lol:

Pan (dvs)
06/04/2015, 14:48
H οδήγηση και ο συναγωνισμός σε κλειστό ελεγχόμενο χώρο δεν έχει μεγάλη σχέση με εκείνη σε δημόσιους δρόμους. Ξεφεύγει από τα όρια της επίδειξης και πλησιάζει εκείνα του αθλητισμού. Αναφέρομαι φυσικά στους απλούς καθημερινούς αναβάτες που προτιμούν να αναζητούν τα όρια στην πίστα και όχι στον δρόμο. Διαφορετική κουλτούρα, διαφορετικές ανάγκες.

Και η Ιταλία που βρίθει από πίστες και έχει μακριά παράδοση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, δεν της είναι άγνωστες οι έννοιες "κόντρα" και "αυτοσχέδιοι αγώνες" (http://www.motorcyclenews.com/news/2010/september/sep0110-illegal-italian-street-racing-ring-smashed-/)

Δεν διαφωνουμε.

Οταν ομως ενας κοντρακιας μπει και καναδυο φορες σε πιστα,το "παιρνει αλλιως".

menelaos46
06/04/2015, 14:57
Πίστα και αηδίες.....

kostas777
06/04/2015, 15:16
Δεν διαφωνουμε.

Οταν ομως ενας κοντρακιας μπει και καναδυο φορες σε πιστα,το "παιρνει αλλιως".

Ελπίζω να μην πετύχω κοντράκια στην πίστα. Έτσι και χτυπήσουμε θα φάει και ξύλο από πάνω.

devil's animal
06/04/2015, 15:27
ρε χαλαρωστε...
το να κανεις ενα πατημα μια νυχτα με φεγγαρι σε δρομο με 4 λωριδες κυκλοφοριας και σου'πα και μου'πες δεν ειναι δα και για απαγχονισμο...

αναλογως τι εννοειτε "κοντρα"...
γιατι αυτες που δειχνουν, μονο κοντρες δεν ειναι...

και σαφως ειναι πολυ πιο επικινδυνο να κανεις burn out και rolling endo και στα 2 μετρα να εχει κοσμο, απο το να στησεις 2 χιλιαρια, 2 χιλιοτριακοσσαρια, 2 τουρμπατα κουτια κλπ και να τ'ανοιξεις βραδυ καθημερινης στην αδεια αττικη/εθνικη/εγνατια οδο...

επισης ειναι πολυ πιο ακινδυνο το να πηγαινεις με 160 στην αττικη οδο απο το να πηγαινεις με 60 στα στενα της κυψελης...

οι κοντρες οι σωστες ειναι με χρημα ή αδειες...και (συνηθως) ειναι με ραντεβου...
το να κανεις 2-3-5-10 πατηματα φιλικα με κοσμο για να δεις που βρισκεται απο θεμα αποδοσης το μηχανακι σου, δεν ειναι καν αξια λογου για "επικινδυνη οδηγηση για εντυπωσιασμο" ή "αυτοσχεδιοι αγωνες" ή "εθετε σε κινδυνο τους αλλους χρηστες της οδου"...ολα αυτα ειναι οι "δικαιολογιες" που κοβονται τα προστιμα...
το να μ@λακιζεσαι με burn outs, σουζες, παντες, endo και να υπαρχουν γυρω τριγυρω εφηβα, καυλοσπυριαρικα τυπακια ειναι κατακριτεο γιατι μπορει να γινει η στραβη και να παρεις κοσμο στον λαιμο σου που δεν φταιει...

τουλαχιστον στις αλλες περιπτωσεις δεν θα προλαβουν να σε δουν καν...:lol:

εβγαλαν και οι τσεοι τις μπουσες των 135 τροχου για να φοβισουν τα πιτσιρικια με τις παπιες, τα xt και τα tdm...:bawl:

Bladerunner
06/04/2015, 15:30
Ελπίζω να μην πετύχω κοντράκια στην πίστα. Έτσι και χτυπήσουμε θα φάει και ξύλο από πάνω.

Κι όμως! Ο σοβαρός "κοντράκιας" αν μπει σε πίστα, συνήθως έχει πλεονέκτημα έναντι άλλων αρχαρίων. Αυτοί που έρχονται και πέφτουν πάνω σου στα φρένα είναι άλλη κατηγορία.

kostas777
06/04/2015, 15:39
Κι όμως! Ο σοβαρός "κοντράκιας" αν μπει σε πίστα, συνήθως έχει πλεονέκτημα έναντι άλλων αρχαρίων. Αυτοί που έρχονται και πέφτουν πάνω σου στα φρένα είναι άλλη κατηγορία.

Τι πλεονέκτημα μπορεί να έχει, ξέρει να στρίβει ξύνοντας γόνατα χωρίς να πάει σαν τσολιάς;

Bladerunner
06/04/2015, 15:44
Τι πλεονέκτημα μπορεί να έχει, ξέρει να στρίβει ξύνοντας γόνατα χωρίς να πάει σαν τσολιάς;

Καλή αντίληψη της ταχύτητας και συνήθεια σε αυτή.

kostas777
06/04/2015, 15:51
Καλή αντίληψη της ταχύτητας και συνήθεια σε αυτή.

Επίσης μαγκιά, θάρρος και ρίσκο. Ναι αλλά τα έχουμε κι εμείς οι λοιποί μηχανόβιοι. Ο νεαρός που κάνει παντιλίκια για να ακουστεί η εξάτμισή του, που πάει με τελικές ξεκράνωτος και δεν έχει στρίψει ποτέ, πόσα δευτερόλεπτα θα μου ρίξει;

Bowleno
06/04/2015, 15:54
επισης ειναι πολυ πιο ακινδυνο το να πηγαινεις με 160 στην αττικη οδο απο το να πηγαινεις με 60 στα στενα της κυψελης...

και πολλά είναι τα 60.... εδώ με 50 και ασπρίζεις από τον φόβο σου εκεί πέρα (παθών, πολλάκις)

Bladerunner
06/04/2015, 16:05
Ο νεαρός που κάνει παντιλίκια για να ακουστεί η εξάτμισή του, που πάει με τελικές ξεκράνωτος και δεν έχει στρίψει ποτέ, πόσα δευτερόλεπτα θα μου ρίξει;

Δεν καταλαβαίνω τι σε ενόχλησε. Η καλή αίσθηση της ταχύτητας είναι χρήσιμη ικανότητα και απαιτεί χρόνο για να αποκτηθεί. Αυτός που οδηγάει γρήγορα στο δρόμο, αυτή την δεξιότητα την έχει σε μεγαλύτερο βαθμό από κάποιον που πάει μόνιμα στα όρια του ΚΟΚ. Στο υποθετικό λοιπόν σενάριο που μπουν και οι δύο αναβάτες στην πίστα, ο "κοντράκιας" έχει ένα πλεονέκτημα.

Είμαστε βέβαια εκτός θέματος και φαντάζομαι ότι ανάλογη κουβέντα θα έχει ξαναγίνει.

kostas777
06/04/2015, 16:12
Δεν καταλαβαίνω τι σε ενόχλησε.

Δεν με ενόχλησε, διαπίστωση κάνω ότι κοντράκηδες μέσα σε πίστα δεν έχω δει. Ή αν έχω δει, πάνε σαν τους υπόλοιπους ή χειρότερα. Το ότι δεν είμαστε κοντράκηδες και επιδειξίες δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι πάμε σαν κότες στον δρόμο.

Επίσης ο κοντράκιας άλλο θα κάνει στην κόντρα (επίδειξη) και άλλο θα κάνει στην πίστα. Αν πάει στην πίστα για σουζίδια και rolling burn outs, θα φάει μαύρη σημαία.

menelaos46
06/04/2015, 16:14
https://www.youtube.com/watch?v=G5w1OKw4H04

Όλοι είστε φλώροι.

zannisvel
06/04/2015, 16:50
https://www.youtube.com/watch?v=G5w1OKw4H04

Όλοι είστε φλώροι.

Πι-ροβλημα σου.... :bawl::bawl::bawl:

pipe_smoker
06/04/2015, 17:01
Κατ'αρχάς όπως γράφτηκε και νωρίτερα, έχουν γίνει όλα μια σούμα.

Κοντράκιας κι ο κοντράκιας, κοντράκιας κι αυτός που ανοίγει μια στο τόσο στο φανάρι, και τα πιτσιρίκια που κάνουν κόντρες με τα παπιά, και οι stunt wannabe riders.

Τη σύγκριση που κάνετε με την πίστα δεν την καταλαβαίνω.
Ακόμα κι ο πιο τελευταίος καγκουρίλος που δεν έχει μπει ποτέ πίστα, σε σύγκριση με εμένα που ούτε εγώ έχω μπει ποτέ πίστα, αν μπούμε εννοείται ότι θα γυρίσει πιο γρήγορα από εμένα.
Ακόμα και μια σούζα να ξέρει να κάνει και να μπορεί να κάνει εκκίνηση ανεβάζοντας στροφές, πράγματα τα οποία εγώ δεν τα ξέρω και δεν τα κάνω γιατί φοβάμαι μη φάω καπάκι, σημαίνει ότι έχει καλύτερη αίσθηση του μοτοσακού του απ'ότι έχω εγώ.
Δεν είπα "Ζήτω οι κάγκουρες!" ή ότι όποιος είναι κάγκουρας είναι και καλος οδηγός. Καμία σχέση.

Από κει κι έπειτα, έχω δει κόντρες και κόντρες. Και δεν είμαι ούτε στο χώρο ούτε στο κουρμπέτι.
Έχω δει κι απ'αυτές τις μαλακίες τύπου burn out και έντο με τον κόσμο στο μισό μέτρο, που μισή μαλακία να γίνει μπορεί να απογειωθεί κανά μηχανάκι και να πάρει σβάρνα 5-6 νοματαίους για πλάκα.
Έχω δει κι απ'αυτές που πιο πολύ ήταν "Α πάλι έχουν μαζευτεί και μας κοιτάνε. Κάτσε να τα ανοίξουμε μία...."

Το χειρότερο που έχω δει ήταν επαρχία, πριν καμιά 10αριά χρόνια και βάλε. Λύκειο πρέπει να πήγαινα και είχα πάει διακοπές στο χωριό ενός φίλου.
Ανήλικα πιτσιρίκια με παπιά και τσάλυ και κάτι άλλες μαλακίες. Κι όταν λέω ανήλικα δεν εννοώ 16-17. Εννοώ από 12 χρονών.
Κάτι πιτσιρικάδες που βάζανε στοίχημα το χαρτζιλίκι τους και κάνανε κόντρα ποιός έχει τα @@ να περάσει το κόκκινο φανάρι, κόντρα του στυλ "εγώ ερχόμαι από τη μία εσύ από την άλλη, όποιος κοτέψει κι αλλάξει τροχιά για να μη στουκάρουμε χάνει", 10χρονα να παρακολουθούν τις κόντρες με τους πατεράδες τους και να τους κάνουν τράκα τσιγάρα, οι μπάτσοι να περνάνε και να ρωτάνε αν ο Χ συνεχίζει να κερδίζει ή αν τον κέρδισε τελικά ο Ψ που πρέπει να το είχε πειράξει το παπί γιατί τον πετύχανε τις προάλλες και του είπανε να το ανοίξει μία και πήγαινε κανόνι, και άλλα τέτοια όμορφα.

Ελπίζω να έχουν αλλάξει πολλά από τότε.

Όπως και να έχει, μακάρι να φτιαχτούν πίστες.
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι αυτός που γουστάρει να κάνει την επίδειξή του στο δρόμο θα σταματήσει επειδή μπορεί να μπει σε πίστα.

Είναι άλλοι αυτοί που ξεκαυλώνουν στο δρόμο επειδή δεν υπάρχουν πίστες, κι άλλοι αυτοί που ξεκαυλώνουν στο δρόμο και θα το έκαναν ακόμη κι αν υπήρχε από μια πίστα σε κάθε γειτονιά.

g_m900
06/04/2015, 17:04

καταρχην "σοβαρος Κοντρακιας" ειναι αστειο και ειδικα οταν λεμε για πιστα.
Το πλεονεκτημα που αποκομιζει εναντι των υπολοιπων ποιο ειναι?
Οτι θα μπει στην πιστα πιο γρηγορα η οτι θα φρεναρει καλυτερα?

Κοντρακηδες εχω συναντησει αρκετους στα Μεγαρα και φαινονται κιολας.
Εχουν R1, GSXR, CBR και τους περνς απο πανω λογω οτι το προηγουμενο τους μηχανακι ηταν ...Crypton X135.

Το θεμα ειναι τωρα επειδη βγηκανε μερικα Μπουσα με Ζηταδες ?
Η τακτικη αυτη δεν αποιδει γιατι απλα αν μπει στην διαδικασια να κατεβασει κανεναν με κυνηγητο...μπορει και να παει κατηγορουμενος για προκληση ατυχηματος.
Δεν βγαζει κανεις ακρη.
Ας βγαλουμε κανα EVO x και κανα HAYABUSHA για λογους εντυπωσιασμου και οποιος ψαρωσε...ψαρωσε.

macdeath_s
06/04/2015, 17:36
Εγω παντως δεν βλεπω προς και απο τη δουλεια μου "κοινο" στημενο στα φαναρια. Στο χολιγουντ πανε επι τουτου και περνανε και χωνουν επι τουτου. Μην μπερδευεις και μην ισιωνεις τα παντα.

Μπορεί να ναι μες στο αμάξι το κοινό και να σε επικροτεί. Αν από τη δουλειά σου γυρνάς μέσω Βουλιαγμένης, Τετάρτη Πέμπτη θα δεις σίγουρα ;) Δεν νομίζω να ναι χόλιγουντ η καντίνα της βούτας. Την άποψη μου σου πα απλά, για το ίσιωμα υπάρχει η καλίμπρα :beer:

amyroukai
06/04/2015, 18:35
Μπορεί να ναι μες στο αμάξι το κοινό και να σε επικροτεί. Αν από τη δουλειά σου γυρνάς μέσω Βουλιαγμένης, Τετάρτη Πέμπτη θα δεις σίγουρα ;) Δεν νομίζω να ναι χόλιγουντ η καντίνα της βούτας. Την άποψη μου σου πα απλά, για το ίσιωμα υπάρχει η καλίμπρα :beer:

Ομορφούλη τη γνώμη μας λέμε όλοι, δεν στραβώνουμε (συνήθως). Αν μιλάμε για την καντίνα αμέσως μετά το ΚΤΜ 500 χόλιγουντ τη λένε, αν λες άλλη καντίνα τότε έχω λάθος.

Η δουλειά μου σπάνια με βγάζει στα "αμαρτωλά" φανάρια της Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα, οπότε έχουμε διαφορετικές προσλαμβάνουσες παραστάσεις.

dimmie_72
06/04/2015, 23:19
Αποφασίστε τι είδους αστυνομία θέλετε

Έλεος ρε Μήτσο μαυτό το τσιτάτο που πασάρουν οι συνδικαλιστές σας και οι κατά καιρούς πολιτικοί που ηγούνται προκειμένου να καλύψουν αστοχίες όταν προκύπτουν και να μεταφέρουν τις ευθύνες στους πολίτες!

Τι θα πει τι αστυνομία θέλουμε; Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο βάσει του οποίου λειτουργεί η αστυνομία ως οργανισμός; Αυτό το νομικό πλαίσιο μπορεί να ξεχειλώνει και να μαζεύεται σαν το πουλόβερ στο πλύσιμο; Άκουσες κανέναν άλλο οργανισμό να διερωτάται, τι ΕΚΑΒ θέλετε, τι ΕΣΥ θέλετε, τι ΔΕΗ θέλετε, τι Στρατό θέλετε, τι Λιμενικό θέλετε, τι Ταχυδρομεία θέλετε, τι αστικά και τρόλεϊ θέλετε; Mercedes φυσικά :p

Θέλουμε να λειτουργεί όπως έχει θεσμοθετηθεί! Τι δεν καταλαβαίνετε; Τι είναι η αστυνομία δλδ; Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ; Πολιτικό κόμμα η ιδεολογικό ρεύμα να επαναπροσδιορίζεται βάσει των εξελίξεων και των πνευματικών αναζητήσεων των μελών; Δεν υπάρχουν διαδικασίες νομοθετημένες που καθορίζουν τη λειτουργία της; Αμάν! :(

macdeath_s
06/04/2015, 23:58
Ομορφούλη τη γνώμη μας λέμε όλοι, δεν στραβώνουμε (συνήθως). Αν μιλάμε για την καντίνα αμέσως μετά το ΚΤΜ 500 χόλιγουντ τη λένε, αν λες άλλη καντίνα τότε έχω λάθος.

Η δουλειά μου σπάνια με βγάζει στα "αμαρτωλά" φανάρια της Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα, οπότε έχουμε διαφορετικές προσλαμβάνουσες παραστάσεις.

Την ίδια καντίνα λέμε δες την επιγραφή next time "Vouta Cantine" ;) No hard feelings :beer:

amyroukai
07/04/2015, 09:50
Την ίδια καντίνα λέμε δες την επιγραφή next time "Vouta Cantine" ;) No hard feelings :beer:

Α οκ, την θυμαμαι αλλιως :)

thunder ace
07/04/2015, 10:04
PIPE SMOKER ,στο ερωτημα σου αν εχει αλλαξει κατι στην επαρχεια........ενα θα σου πω:οι Αθηναιοι ειναι ΕΛΒΕΤΟΙ μπροστα στους επαρχιωτες.

pipe_smoker
07/04/2015, 10:47
PIPE SMOKER ,στο ερωτημα σου αν εχει αλλαξει κατι στην επαρχεια........ενα θα σου πω:οι Αθηναιοι ειναι ΕΛΒΕΤΟΙ μπροστα στους επαρχιωτες.

Πανέμορφα....:(

Είχα φρικάρει τότε που ήμουνα και πιτσιρικάς και δεν είχαν δει τα μάτια μου αυτά που έχουν δει τώρα ούτε ήξερα τα όσα ξέρω τώρα.

Πιτσιρίκια που ζουν καθαρά από τύχη, και την προκαλούν και μέχρι εκεί που δεν πάει , ώσπου κάποια στιγμή να τους τελειώσει.

Βοήθειά τους...

SHOOTER045
07/04/2015, 10:59
Έλεος ρε Μήτσο μαυτό το τσιτάτο που πασάρουν οι συνδικαλιστές σας και οι κατά καιρούς πολιτικοί που ηγούνται προκειμένου να καλύψουν αστοχίες όταν προκύπτουν και να μεταφέρουν τις ευθύνες στους πολίτες!

Τι θα πει τι αστυνομία θέλουμε; Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο βάσει του οποίου λειτουργεί η αστυνομία ως οργανισμός; Αυτό το νομικό πλαίσιο μπορεί να ξεχειλώνει και να μαζεύεται σαν το πουλόβερ στο πλύσιμο; Άκουσες κανέναν άλλο οργανισμό να διερωτάται, τι ΕΚΑΒ θέλετε, τι ΕΣΥ θέλετε, τι ΔΕΗ θέλετε, τι Στρατό θέλετε, τι Λιμενικό θέλετε, τι Ταχυδρομεία θέλετε, τι αστικά και τρόλεϊ θέλετε; Mercedes φυσικά :p

Θέλουμε να λειτουργεί όπως έχει θεσμοθετηθεί! Τι δεν καταλαβαίνετε; Τι είναι η αστυνομία δλδ; Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ; Πολιτικό κόμμα η ιδεολογικό ρεύμα να επαναπροσδιορίζεται βάσει των εξελίξεων και των πνευματικών αναζητήσεων των μελών; Δεν υπάρχουν διαδικασίες νομοθετημένες που καθορίζουν τη λειτουργία της; Αμάν! :(

Καλά αυτός που όρος έχει χρησιμοποιηθεί και αλλού, δεν θα το αναλύσω τώρα.
Στην προκειμένη όμως βγάλανε τα Busa ως κίνηση εντυπώσεων νομίζω καθώς και δυσκινητα είναι στα στενά, και δεν οφελει να γίνει καταδίωξη με υπέρταχυτητες.
Βγήκαν λοιπόν - γιατί βγήκαν?- είπαν κάποιοι. Δεν βγαίνουν - γιατί δεν βγαίνουν - λένε άλλοι.
Έτσι το εννόησα το τι αστυνομία θέλουμε.
Αποφάσισε - διέταξε ο εκεί διοικητής να υπάρχει παρουσία για να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα, δεν είναι κάτι πρωτότυπο.
Ούτε σημαίνει ότι πήγαν όλοι εκεί και ασχολούνται όλοι με αυτό, ούτε μαζεύουν χρήματα λόγω Πάσχα.

thunder ace
07/04/2015, 11:02
καλα ,δεν ειναι μονο τα μηχανακια.Που να δεις πως παρκαρουν τα αμαξια.Παραδειγμα:στο κεντρικο δρομο του χωριου(μεγαλου χωριου-5000κατοικοι)προχωρανε και ας πουμε οτι ο φουρνος ειναι αριστερα.Τι κανουν(ολοι-ΟΛΟΙ)αντι να παρκαρουν δεξια και να περασουν απεναντι με τα ποδαρακια τους,κοβουν το τιμονι περνανε αντιθετο ρευμα και παρκαρουν μπροστα στο φουρνο.ΟΛΟΙ.Αυτο λοιπον το κανουν ΠΑΝΤΟΥ.Στο περιπτερο,στο καφενειο(καλα εκει να δεις)στο μπακαλικο .......Να φανταστεις οταν ειμουν καινουργιος εδω,νομιζα οτι ειμουν Αγγλια.

amyroukai
07/04/2015, 11:02

Το κορυφαίο περιστατικό με επαρχιώτες (παρεάκι με ss, εννοείται χύμα στο κύμα) είναι που τους έπαιξα φώτα για χαιρετισμό και γύρισαν πίσω για τσαμπουκά... Ότι να'ναι...

εντιτ: ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΥΜΑ;;;; Φωτιά και τσεκούρι, να πάρω ΤΩΡΑ τηλέφωνο τον πολιτιστικό εξωραϊστικό σύλλογο σύνδεσμο οργάνωση.

thunder ace
07/04/2015, 11:10
Δεν παρκαρουν σε ενα πολυ μικρο πλατειακι που εχουμε,γιατι ειναι αδυνατον να παρκαρεις εκει.

SHOOTER045
07/04/2015, 11:12
Έτσι είναι δυστυχώς.
Όταν λοιπόν οι μικροί βλέπουν τούς μεγάλους να κάνουν όλα αυτά μην απορούμε από που παίρνουν παραδείγματα.
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κλείσει κεντρικούς δρόμους χωριών για να κάνουν κόντρες.
Η που ο άλλος παρέδωσε πινακίδες άδεια, δεν είχε ασφάλεια κλπ γιατί λέει το είχε για το χωριό, λες και το χωριό τού ειναι στην στέπα και είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που κυκλοφορεί.
Και υπάρχουν και άλλα πολλά.
Ας πούμε ότι έξω από χωριό υπάρχει δρόμος δύο ρευμάτων με μπάρες, και οι κάτοικοι έχουν χωράφια και από την απέναντι πλευρά τού δρόμου, και η πρόσβαση γίνεται από ένα μόνο σημείο.
ΛΑΘΟΣ
η πρόσβαση γίνεται όπου βολεύει τον καθένα ξεβιδωνοντας και κατεβάζοντας μπάριερες,και εκεί που πας αμέριμνος τσακ πετάγεται το τρακτέρ....

pipe_smoker
07/04/2015, 11:13
.....ούτε μαζεύουν χρήματα λόγω Πάσχα.

Γκουχ γκουχ....

Στις κόντρες μπορεί να μη μαζεύουν χρήματα λόγω Πάσχα, αλλά γενικώς το τί θα δουν τα ματάκια μας από πρόστιμα αυτές τις μέρες δεν περιγράφεται.

Βέβαια, μπορεί πάλι να πει κανείς "Άμα γράφουν, λέτε ότι μαζεύουν λεφτά για το Πάσχα. Άμα δε γράφουν, θα γίνουν ατυχήματα και θα πείτε γιατί δεν είχε βγει η αστυνομία να κόβει πρόστιμα, αφού ξέρει ότι είναι Πάσχα και οι δρόμοι είναι τίγκα στους σουρωμένους. Τί αστυνομια θέλετε?"

Το θέμα είναι ότι ατυχήματα θα γίνουν όπως και να έχει, είτε κόψουν πρόστιμα είτε όχι.

Κι αν ο σκοπός δεν είναι το "μαζεύω λεφτά για το Πάσχα", ας τη στήσουν παντού με καυλιτζέκια για αλκοτέστ κι όποιον πιάνουν σουρωμένο ας τον σουβλίζουν σαν αρνί, κι όχι με "πιστόλια"/ραντάρ/κάμερες/@@ίδια/αντίδια για να κόψουνε την κλήση επειδή πήγαινες με 130 στην Εθνική.

thunder ace
07/04/2015, 11:20
Φιλε shooter θελεις να σου πω τι μου απαντησαν οταν πηρα τηλ το 100 για τρελλο θορυβο με σωληνες στα παπια και γαμουσαν ΟΛΟ το χωριο;

pipe_smoker
07/04/2015, 11:21
καλα ,δεν ειναι μονο τα μηχανακια.Που να δεις πως παρκαρουν τα αμαξια.Παραδειγμα:στο κεντρικο δρομο του χωριου(μεγαλου χωριου-5000κατοικοι)προχωρανε και ας πουμε οτι ο φουρνος ειναι αριστερα.Τι κανουν(ολοι-ΟΛΟΙ)αντι να παρκαρουν δεξια και να περασουν απεναντι με τα ποδαρακια τους,κοβουν το τιμονι περνανε αντιθετο ρευμα και παρκαρουν μπροστα στο φουρνο.ΟΛΟΙ.Αυτο λοιπον το κανουν ΠΑΝΤΟΥ.Στο περιπτερο,στο καφενειο(καλα εκει να δεις)στο μπακαλικο .......Να φανταστεις οταν ειμουν καινουργιος εδω,νομιζα οτι ειμουν Αγγλια.

Το ξέρω μαν.

Τα είχα γράψει στο άλλο θρεντ με τον Πρόεδρα Δήμαρχο τί σκατά ήταν που τσίναγε για τα μηχανάκια που του χάλαγαν τη μόστρα στην πλατεία.

Από τη μία λες να πάω με το μηχανάκι στο χωριό/νησί για διακοπές να κινούμαι πιο άνετα κλπ, κι από την άλλη νιώθεις ότι θα παριστάνεις την κορίνα....

Το κορυφαίο περιστατικό με επαρχιώτες (παρεάκι με ss, εννοείται χύμα στο κύμα) είναι που τους έπαιξα φώτα για χαιρετισμό και γύρισαν πίσω για τσαμπουκά... Ότι να'ναι...

Ε μα κι εσύ φώτα....

Άλλη φορά να σηκώνεις χέρι.

Να νομίζουν ότι τους μούτζωσες και να έρθουν να σε βρουν στον κοντινότερο καφενέ και να παίξει σκηνικό "Με θυμάσαι ρε πούστη?":bawl:

nikos_abel
07/04/2015, 17:13
Σωτήριον έτος 1990. Νέος, ψάρι φοιτητής, παρέα με το νεογνωρισθέν φιλαράκι στο αυτοκίνητό του (μίνι κούπερ) περνάμε από το κεντρικό
δρόμο του χωριού που βρίσκεται το ΤΕΙ.
Παρκαρισμένα δεξά-ζερβά φυσικά αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα οι 2 αντίθετης κυκλοφορίας λωρίδες να είναι μία με το ζόρι.
Εμπρός φορτηγό εκπέμπον κάθε λογής αέριο ξαφνικά σταματά. Ο οδηγός κατεβαίνει και μπαίνει σε κατάστημα (γυναικεία ρούχα!!!!) στην αριστερή πλευρά.
Περιμένουμε, περιμένουμε, στο 3λεπτο δειλή κόρνα.
Βγαίνει ο φορτηγατζής, μας κοιτάει, λέει ο οδηγός μου:
"Τι έγινε ρε φίλε, θα ξεκινήσεις;"
Απαντά (ευγενικότατα όμως ομολογουμένως) ο φορτηγατζής:
"Μπα. πίνω καφέ, κάνε πίσω και φύγε από (δε θυμάμαι που)"

Το πίσω είναι τουλάχιστον 1 χλμ.

Υ.Γ. Ο φορτηγατζής πολύ αργότερα έγινε κλαμπιτζίς και ο υποφαινόμενος προσελήφθη στο καφωδείο του ως δισκοπαίχτης. Αυτό που έμεινε είναι
ότι ήταν (και εύχομαι να είναι ακόμη) καλή καρδιά.

AUFGEBRACHT
07/04/2015, 17:39

Όταν όμως βγαίνουν παγανιά στις εθνικές και στα πάτρια εδάφη αποχαιρέτα τη την Ζυρίχη που χάνεις (για να παραφράσω και τον ποιητή...)

taisteal
07/04/2015, 19:45
Καλα πλακα κανετε;;
Μιλατε για τους επαρχιωτες;;
Οι χειροτεροι ολων και πιο επικινδυνοι ειναι οι Αθηναιοι που βγαινουν απο την Αθηνα
1-2 φορες τον χρονο και πανε σαν τα γιδια με τα αυτοκινητα.
Εχω δει τα απιστευτα τοσα χρονια.
Μην λεμε οτι να'ναι

amyroukai
07/04/2015, 19:58
Καλα πλακα κανετε;;
Μιλατε για τους επαρχιωτες;;
Οι χειροτεροι ολων και πιο επικινδυνοι ειναι οι Αθηναιοι που βγαινουν απο την Αθηνα
1-2 φορες τον χρονο και πανε σαν τα γιδια με τα αυτοκινητα.
Εχω δει τα απιστευτα τοσα χρονια.
Μην λεμε οτι να'ναι

Για τους Αθηναιοι που επισκεπτονται το χωρΓιο τους μια δυο φορες το χρονο λες, φουλη μ';
Ζαχο Χατζηφωτιου που θελουν...

Free Athens ρε. Μπρρρρρτ γκιτ γκιτ γκιτ γκιτ :lol:

taisteal
07/04/2015, 20:00
Για τους Αθηναιοι που επισκεπτονται το χωρΓιο τους μια δυο φορες το χρονο λες, φουλη μ';
Ζαχο Χατζηφωτιου που θελουν...

Free Athens ρε. Μπρρρρρτ γκιτ γκιτ γκιτ γκιτ :lol:

Σφαξιμο με στυλο στο γονατο

:lol:

ggs
07/04/2015, 20:01
Αυτό παλι ,που η ικανότητα οδήγησης παει ανάλογα με τον τόπο καταγωγής, διαμονής κλπ

amyroukai
07/04/2015, 20:05
Αυτό παλι ,που η ικανότητα οδήγησης παει ανάλογα με τον τόπο καταγωγής, διαμονής κλπ

Για να επιβιωσεις στην ζουγκλα 'δω κατΟΥ, ε, καποιο ενστικτο αναπτυσσεις... :bawl:

taisteal
07/04/2015, 20:06

Δεν ειναι θεμα ικανοτητων,αλλα γραψαρχιδινης που στην Αθηνα αναγκαστικα
την παιρνουν καθημερινα.
Εχω τσακωθει απειρες φορες στο κεντρο την πολης γιατι σταματω σε διαβαση και
ο απο πισω κορναρει και βριζει.
Ε,ολοι οσοι κορναραν και εβριζαν ηταν Αθηναιοι :lol: