View Full Version : Προστατευτικο( εσωτερικο) μαξιλαρακι για ολα τα κρανη!
Σιγουρα δεν ειμαι ο μονος που μετα απο καιρο ενιωθα την κορυφη του κεφαλιου μου να ακουμπαει κατευθειαν στο φελιζολ του κρανους μου μετα απο μακροχρονια χρηση του..Ειδικα στο Σουμπερτ ειχα δωσει 44 ευρω για να παρω ξανα το προσκεφαλο-μαξιλαρακι που μετα απο μερικους μηνες παλι εγινε θρυψαλα απο την πολυχρησια του κρανους..
Εψαξα και βρηκα στο ebay ενα universal μαξιλαρακι που ερχεται κουτι σε ολα τα κρανη, σε ακρως ανταγωνιστικη τιμη( 12 ευρω με τα μεταφορικα) και που σου λυνει μια και καλη αυτο το προβλημα που φανταζομαι θα το εχουν πολλοι εδω μεσα...το εχω εδω και 1 χρονο βαλει στο ενα μου Σοει και ειμαι πληρως ικανοποιημενος και δεν εχει παθει τιποτα...
εδω: http://www.ebay.com/itm/Universal-Helmets-Protective-Heat-insulated-Sponge-Pad-Padded-Sweat-Shield-/360827085900?hash=item5402f8644c&vxp=mtr
καλες αγορες!
Ωραίος! Δεν ήξερα ότι υπάρχει.
Εμένα πάντως δεν έχει πάθει τίποτα και στα δύο μου κράνη.
γεια χαρα.εχω μια ερωτηση σχετικη και δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα.εχω ενα παλιο κρανος 3-4 χρονια της ailoh και φυσικα το εσωτερικο εχει λειωσει.αντι να αλλαξω κρανος ψαχνω μηπως βρω νεα επενδυση.ρωτησα το σημειο πωλησης της μηχανης και δεν μου βρηκαν ακρη.μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει μαγαζι που να σου βαζουν νεα επενδυση?σαν universal?η' εστω να ρωτησω για το συγκεκριμενο κρανος αν μπορουν να μου βαλουν.κριμα ειναι γιατι κατα τ αλλα το κρανος μια χαρα ειναι.νομιζω καπου το κανουν επιτηδες για να αλλαζεις κρανος.επισης σε περιπτωση αγορας καινουργιου μηπως υπαρχει επιλογη κρανων που να εχουν ανταλλακτικα επενδυσης ωστε να μην την ξαναπαθω.ευχαριστω.
paramedic
01/05/2015, 10:29
Προφανώς εννοείς οτι έχεις Airoh. 3-4 χρόνια δεν είναι τόσο παλιό το κράνος ώστε να μην υπάρχει αντιλλακτικό. Πάρε ενα τηλέφωνο τον Γιάσσαρη που είναι εισαγωγέας στην Ελλάδα και πες του το μοντέλο του κράνους σου και να πάρεις το ανάλογο ανταλλακτικό. http://www.giassaris.gr/
lykourgi
01/05/2015, 10:34
γεια χαρα.εχω μια ερωτηση σχετικη και δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα.εχω ενα παλιο κρανος 3-4 χρονια της ailoh και φυσικα το εσωτερικο εχει λειωσει.αντι να αλλαξω κρανος ψαχνω μηπως βρω νεα επενδυση.ρωτησα το σημειο πωλησης της μηχανης και δεν μου βρηκαν ακρη.μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει μαγαζι που να σου βαζουν νεα επενδυση?σαν universal?η' εστω να ρωτησω για το συγκεκριμενο κρανος αν μπορουν να μου βαλουν.κριμα ειναι γιατι κατα τ αλλα το κρανος μια χαρα ειναι.νομιζω καπου το κανουν επιτηδες για να αλλαζεις κρανος.επισης σε περιπτωση αγορας καινουργιου μηπως υπαρχει επιλογη κρανων που να εχουν ανταλλακτικα επενδυσης ωστε να μην την ξαναπαθω.ευχαριστω.
Κατ' αρχήν καλώς ήρθες.
Ελπίζω το κράνος σου να είναι Airoh (και όχι Ailoh, τότε έχεις πρόβλημα :D).
Για αρχή δες αν έχει αφαιρούμενη επένδυση.
Αν έχει πάρε τηλ. εδώ : http://www.giassaris.gr/contact.php για ανταλλακτικά. Είναι ο αντιπρόσωπός.
Επειδή είναι μάρκα που κυκλοφορεί πολύ ρώτα τους μήπως βρεις ανταλλακτικά και κοντά στο σπίτι/δουλειά σου.
Γενικά να ξέρεις ότι όλα τα σοβαρά κράνη καλύπτονται από ανταλλακτικά από τους αντιπροσώπους. Ζελατίνες, κουμπώματα, αεραγωγοί, οτιδήποτε είναι ξεχωριστό κομμάτι πάνω στο κράνος.
Ειδικά για τις επενδύσεις, σε κάποια κράνη αφαιρούνται (οπότε υπάρχουν ως ανταλλακτικά), σε άλλα όχι (οπότε δεν......).
Εντιτ : Με πρόλαβε ο paramedic
paramedic
01/05/2015, 10:38
Επανάληψη, μήτηρ πάσης μαθήσεως φίλε μου!!!:wave2:
lykourgi
01/05/2015, 10:40
Ετσι. Να το εμπεδώσει. :lol:
endopandou
01/05/2015, 10:46
γνωρίζει κάποιος που πουλάνε το συγκεκριμένο αφρολεξάκι που πόσταρε ο zopas για να το φτιάξουμε μόνοι μας;
AUFGEBRACHT
01/05/2015, 20:27
Πάρε ενα τηλέφωνο τον Γιάσσαρη που είναι εισαγωγέας στην Ελλάδα και πες του το μοντέλο του κράνους σου και να πάρεις το ανάλογο ανταλλακτικό. http://www.giassaris.gr/
Ψώνισε από σβέρκο τώρα...
ευχαριστω παιδια.πρεπει να προσεχω την ..ορθογραφια μου με εσας..τελος παντων,ναι μπηκα στη σελιδα του γιασσαρη υπαρχει το μοντελο μου ακομα σε πωληση ,mathisse rs σπαστο οποτε θα τηλεφωνησω πρεπει να εχει υποθετω και ανταλλακτικη επενδυση.γενικα μηπως ξερετε αν υπαρχουν μαγαζια/ι που να βαζει επενδυσεις ,γενικα να φτιαχνει τα κρανη,ανεξαρτητα αντιπροσωπειας..αν εχετε τετοιο info ευπροσδεκτο.
Σιγουρα δεν ειμαι ο μονος που μετα απο καιρο ενιωθα την κορυφη του κεφαλιου μου να ακουμπαει κατευθειαν στο φελιζολ του κρανους μου μετα απο μακροχρονια χρηση του..Ειδικα στο Σουμπερτ ειχα δωσει 44 ευρω για να παρω ξανα το προσκεφαλο-μαξιλαρακι που μετα απο μερικους μηνες παλι εγινε θρυψαλα απο την πολυχρησια του κρανους..
Εψαξα και βρηκα στο ebay ενα universal μαξιλαρακι που ερχεται κουτι σε ολα τα κρανη, σε ακρως ανταγωνιστικη τιμη( 12 ευρω με τα μεταφορικα) και που σου λυνει μια και καλη αυτο το προβλημα που φανταζομαι θα το εχουν πολλοι εδω μεσα...το εχω εδω και 1 χρονο βαλει στο ενα μου Σοει και ειμαι πληρως ικανοποιημενος και δεν εχει παθει τιποτα...
εδω: http://www.ebay.com/itm/Universal-Helmets-Protective-Heat-insulated-Sponge-Pad-Padded-Sweat-Shield-/360827085900?hash=item5402f8644c&vxp=mtr
καλες αγορες!
αγόρασα κι εγώ αυτό το μαξιλαράκι και είναι πολύ καλό. ήρθε το καθημερινό μου κράνος στα παλιά.