Σύνδεση

View Full Version : SOOOOOOOOOS!!!!

Σελίδες : 1 [2]

George_Sp
10/04/2015, 03:00
Βρουμ από εμένα. Από τα πιο ουσιώδη και χωρίς σάλτσες post. +650 κτλ :beer:

irinia
10/04/2015, 06:39
ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ

Στο κομμάτι που αφορά τις ασφάλειες ότι ΚΑΜΜΙΑ δεν προσφέρει και κάλυψη με μερική κλοπή.
Γνωρίζετε όλοι τι σημαίνει αυτό,να χώνεις τα 400 και αν εντός τριών μηνών από την κλοπή σού φέρουνε
ένα κομματάκι από την μοτό που να αποδεικνύει ότι είναι η συγκεκριμμένη....ΠΑΠΑΛΑ Η αποζημίωση.
Επίσης αυτό το 70% ακούγεται απαράδεκτο.Γιατί δηλαδή το 70% σού έκλεψαν..??
Τρύκ και κόλπα για να τά παίρνουμε και αν κάτσει η στραβή να μην επιστρέφουμε αυτά που πρέπει.
Επίσης αν κάποιος έχει επάνω στη μοτό και 3000 ευρώ σε αξεσουάρ.....ΠΑΠΑΛΑ κι αυτά.
Παράδειγμα παίρνεις μία μοτό 15000 ευρώ ,βάζεις και 3000 ευρώ με αξεσουάρ,εξάτμιση κ.λ.π.
Σύνολο 18000 ευρώ.Αν στη φάνε παίρνεις το 70% δηλαδή 10500 και επειδή οι ασφαλιστικές αποζημιώνουν
με τις τρέχουσες αξίες βάσει των όποιων τιμών κυκλοφορούν στο ίντερνετ και στο μοτο-Τρίτη,πάρε
πάρε και μια μείωση άλλο ένα 20% που είναι φυσιολογικό μόλις η μηχανή πάρει αριθμό και βγει
από τη βιτρίνα.Έχουμε λοιπόν βγάλε αλλα 2100 ευρώ.Αν λοιπόν σου τη φάνε και δε βρεθεί ούτε κοκκαλάκι
εντός 90 ημερών που να αποδεικνύει ότι είναι κομμάτι τηςε συγκεκριμμένης μοτό τότε ο ασφαλισμένος
που έχωσε 18000 ευρώ θα πάρει 8500 το τρέχον εξάμηνο??.Πρέπει να δώσει μάχη για να πάρει παραπάνω..!!!
Αν είναι τον πρώτο μήνα που αγόρασε τη μοτό μάλλον θα τα πάρει,αν όμως είναι μετα από 5-5,5 μήνες..??
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..?? Πολύ ενημερωτικά αυτά που έγραψες φίλε μου,άσε όμως τον καθένα μας να αποφασίζει
για το πως θα προστατεύσει τη μοτό του.Αν λέει κάτι αυτό,εδώ και 40 χρόνια πια έχω αλλάξει πολλές μοτό.
Τη νύχτα πάντα μέσα σε γκαράζ,και την ημέρα συναγερμός ,λουκέττα και μακρυά από σημεία που θα είχαν
πρόσβαση εύκολα φορτηγάκια.Δηλαδή σε στενά,πεζοδρόμια,κ.λ.π.Τηλεειδοποίηση πλέον από τότε που βγήκε
στην αγορά και μακρυά από σημεία που παρκάρουν οι πολλές μηχανές.μπορεί να είχα και τύχη ,αυτό δεν θα
το μάθω ποτέ.Αλλά αν πλήρωνα τα 400 ευρώ τόσα χρόνια όσο υπάρχει αυτό το σύστημα στις ασφαλιστικές,
τότε σίγουρα θα αγόραζα 3-4 μηχανάκια λιγότερο..!!Όπως και τους έχω δώσει και ένα αυτοκίνητο από το
1970 που δεν χρειάστηκε ποτέ να αποζημιώσω .Ούτε μου αναγνωρίστηκε αυτό για να έχω ελάχιστα ασφάλιστρα.
Αντίθετα έπεσα σε ασφάλεια που έριξε λουκέτο 2 φορές.Την πρώτη ήμουν εμπλεκόμενος και έπρεπε να
αποζημιωθώ και πήρα τα άρχι.......μου από το σύστημα πριν καθιερωθεί αυτό το κόλπο με τις επικουρικές
που είναι σαν τα επικουρικά ταμεία τα συνταξιοδοτικά που περιμένεις 4 χρόνια και την δεύτερη ακόμα περιμένω
να μου επιστραφούν τα ασφάλιστρα..!!!
Αν κάποιος ασχολείται με ασφάλειες ή είναι ασφαλιστής ας μας ενημερώσει όπου πιστεύει ότι υπερβάλλω
ή είμαι λάθος.

nathair
10/04/2015, 06:59

Χωρίς να είμαι ειδικός επί του θέματος, πιθανότατα το 70% είναι για να σε διατηρήσεις 'συμμετοχή' στη ζημιά, και να έχεις το μέγιστο δυνατόν ενδιαφέρον για να την προστατεύσεις, αφού αν στην κλέψουν θα χάσεις χρήματα σίγουρα. Για τον ίδιο λόγο και στις ασφάλειες πιστώσεων δεν καλύπτουν ποτέ το 100% της αξίας του τιμολογίου αλλά μικρότερα ποσοστά (80 ή 90% ανάλογα την εταιρεία και/ή τον ασφαλιζόμενο ή και χαμηλότερα ποσοστά ανάλογα την κατηγορία του πελάτη). Έτσι ο πωλητής προσέχει πάντα που πουλάει, και δε λέει 'α, είμαι ασφαλισμένος, στα τέτοια μου που τον έιδα να παραπαίει τον πελάτη την τελευταία φορά που πήγα στο μαγαζί του, φόρτωσε'.

spyrakos35
10/04/2015, 07:12
Τέρενς, για να αποδειχτεί οτι το κομματάκι που βρέθηκε είναι από το μοτό σου, θα πρέπει να έχει πάνω είτε τον αριθμό πλαισίου είτε τον αριθμό κινητήρα.....

Αν τώρα είσαι τόσο γκαντέμης τι να πω

Arxagelos
10/04/2015, 08:42
Η καλύτερη λύση είναι να έχεις τοποθετήσει ένα ανακόντα κουρνιασμένο κάτω απο την κουκούλα...να δεις για πότε γίνονται λούις....

7Tolis
10/04/2015, 08:47
Προ 2 μηνών. AIG:λόγω επικινδυνότητας κλοπής του μοντέλου σας δεν το ασφαλιζουμε καν.
Έμεινα στην interamerican και είχα τη φυσιολογική μείωση τιμής ασφάλειας.

macdeath_s
10/04/2015, 09:32
Προ 2 μηνών. AIG:λόγω επικινδυνότητας κλοπής του μοντέλου σας δεν το ασφαλιζουμε καν.
Έμεινα στην interamerican και είχα τη φυσιολογική μείωση τιμής ασφάλειας.

Eμένα λόγω ηλικίας και κυβικών όπως είπαν, έπρεπε να πάρουν έγκριση έστω και για απλή ασφάλεια. Interamerican ζήταγε 400... Ντάξει είπαμε!

macdeath_s
10/04/2015, 19:28
ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ

Στο κομμάτι που αφορά τις ασφάλειες ότι ΚΑΜΜΙΑ δεν προσφέρει και κάλυψη με μερική κλοπή.
Γνωρίζετε όλοι τι σημαίνει αυτό,να χώνεις τα 400 και αν εντός τριών μηνών από την κλοπή σού φέρουνε
ένα κομματάκι από την μοτό που να αποδεικνύει ότι είναι η συγκεκριμμένη....ΠΑΠΑΛΑ Η αποζημίωση.
Τρύκ και κόλπα για να τά παίρνουμε και αν κάτσει η στραβή να μην επιστρέφουμε αυτά που πρέπει.
Επίσης αν κάποιος έχει επάνω στη μοτό και 3000 ευρώ σε αξεσουάρ.....ΠΑΠΑΛΑ κι αυτά.
Παράδειγμα παίρνεις μία μοτό 15000 ευρώ ,βάζεις και 3000 ευρώ με αξεσουάρ,εξάτμιση κ.λ.π.
Σύνολο 18000 ευρώ.Αν στη φάνε παίρνεις το 70% δηλαδή 10500 και επειδή οι ασφαλιστικές αποζημιώνουν
με τις τρέχουσες αξίες βάσει των όποιων τιμών κυκλοφορούν στο ίντερνετ και στο μοτο-Τρίτη,πάρε
πάρε και μια μείωση άλλο ένα 20% που είναι φυσιολογικό μόλις η μηχανή πάρει αριθμό και βγει
από τη βιτρίνα.Έχουμε λοιπόν βγάλε αλλα 2100 ευρώ.Αν λοιπόν σου τη φάνε και δε βρεθεί ούτε κοκκαλάκι
εντός 90 ημερών που να αποδεικνύει ότι είναι κομμάτι τηςε συγκεκριμμένης μοτό τότε ο ασφαλισμένος
που έχωσε 18000 ευρώ θα πάρει 8500 το τρέχον εξάμηνο??.Πρέπει να δώσει μάχη για να πάρει παραπάνω..!!!
Αν είναι τον πρώτο μήνα που αγόρασε τη μοτό μάλλον θα τα πάρει,αν όμως είναι μετα από 5-5,5 μήνες..??
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..?? Πολύ ενημερωτικά αυτά που έγραψες φίλε μου,άσε όμως τον καθένα μας να αποφασίζει
για το πως θα προστατεύσει τη μοτό του.Αν λέει κάτι αυτό,εδώ και 40 χρόνια πια έχω αλλάξει πολλές μοτό.
Τη νύχτα πάντα μέσα σε γκαράζ,και την ημέρα συναγερμός ,λουκέττα και μακρυά από σημεία που θα είχαν
πρόσβαση εύκολα φορτηγάκια.Δηλαδή σε στενά,πεζοδρόμια,κ.λ.π.Τηλεειδοποίηση πλέον από τότε που βγήκε
στην αγορά και μακρυά από σημεία που παρκάρουν οι πολλές μηχανές.μπορεί να είχα και τύχη ,αυτό δεν θα
το μάθω ποτέ.Αλλά αν πλήρωνα τα 400 ευρώ τόσα χρόνια όσο υπάρχει αυτό το σύστημα στις ασφαλιστικές,
τότε σίγουρα θα αγόραζα 3-4 μηχανάκια λιγότερο..!!Όπως και τους έχω δώσει και ένα αυτοκίνητο από το
1970 που δεν χρειάστηκε ποτέ να αποζημιώσω .Ούτε μου αναγνωρίστηκε αυτό για να έχω ελάχιστα ασφάλιστρα.
Αντίθετα έπεσα σε ασφάλεια που έριξε λουκέτο 2 φορές.Την πρώτη ήμουν εμπλεκόμενος και έπρεπε να
αποζημιωθώ και πήρα τα άρχι.......μου από το σύστημα πριν καθιερωθεί αυτό το κόλπο με τις επικουρικές
που είναι σαν τα επικουρικά ταμεία τα συνταξιοδοτικά που περιμένεις 4 χρόνια και την δεύτερη ακόμα περιμένω
να μου επιστραφούν τα ασφάλιστρα..!!!
Αν κάποιος ασχολείται με ασφάλειες ή είναι ασφαλιστής ας μας ενημερώσει όπου πιστεύει ότι υπερβάλλω
ή είμαι λάθος.

Δεν ήθελα να επιβάλω κάτι σε κανέναν. Απλά επειδή βλέπω πολύ κόσμο να έχει άγνοια κινδύνου είπα να γράψω 3 πραγματάκια :beer:

nikosmor
10/04/2015, 20:52
Μια ρητορική ερώτηση μονάχα .... τα μότο που είναι φουλ ασφαλισμένα για κλοπή ......τα κλέβουν .....???

taisteal
10/04/2015, 20:54
Μια ρητορική ερώτηση μονάχα .... τα μότο που είναι φουλ ασφαλισμένα για κλοπή ......τα κλέβουν .....???

Ναι,οπως και τα αυτοκινητα.
Γιατι να μην τα κλεβουν;;;

nathair
10/04/2015, 21:01
Θεωρία συνωμοσίας :) Οι κλέφτες συνεργάζονται με τις ασφαλιστικές εταιρίες...

nikosmor
10/04/2015, 21:07
Πάντως 10 χρόνια εξωτερικό (ανατολικά ...) οταν ασφαλίζαμε κατι στους κλέφτες αχχχ συγνώμη,, στις εκεί ασφαλιστικές δεν τα πείραζε κανένας .... αν έληγε βέβαια η ασφάλεια έστω και για μια μέρα εεεε αν το ξανά έβλεπες πήγαινες αμέσως εκκλησιά

taisteal
10/04/2015, 21:09
Πάντως 10 χρόνια εξωτερικό (ανατολικά ...) οταν ασφαλίζαμε κατι στους κλέφτες αχχχ συγνώμη,, στις εκεί ασφαλιστικές δεν τα πείραζε κανένας .... αν έληγε βέβαια η ασφάλεια έστω και για μια μέρα εεεε αν το ξανά έβλεπες πήγαινες αμέσως εκκλησιά

:confused:

:hmm:

Που ανατολικα;;

nikosmor
10/04/2015, 21:17
στο bg

McTalas
11/04/2015, 08:04
Τελικα τι εγινε τους επιασαν?

macdeath_s
11/04/2015, 13:28
Tώρα όλοι ετοιμάζονται να σουβλίσουν αρνιά. Παράνομοι/νόμιμοι.

amyroukai
11/04/2015, 13:33
Τελικα τι εγινε τους επιασαν?ειναι μυστικο, τι δεν καταλαβαινεις;

irinia
11/04/2015, 17:01
Δεν ήθελα να επιβάλω κάτι σε κανέναν. Απλά επειδή βλέπω πολύ κόσμο να έχει άγνοια κινδύνου είπα να γράψω 3 πραγματάκια :beer:

ΟΚ.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

:beer:

macdeath_s
11/04/2015, 22:23
ΟΚ.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

:beer:

Aν και άθεος σου ανταποδίδω. Να στε όλοι καλά και πάντα όρθιοι.

makaros33
14/04/2015, 19:23
οτι κλειδωνει-ξεκλειδωνει
στα αυτοκινητα με immo ανοιγουν πορτες σκατζαρουν εγκεφαλους και γεια σας μεσα σε 3 λεπτα
δυστυχως στις εποχες που ζουμε η ελλειψη παιδειας και μεροκαματου επιβαλλει να μην κατεχουμε ακριβα πραγματα
και μεσα στο σπιτι να φυλας την περιουσια σου κινδυνευεις προσωπικα οταν μπουκαρουν
κατι ταπεινο να κανεις τη δουλεια σου και τελος

πανω σε αυτο που γραφης φιλε μου εχω προσωπική εμπειρία απο επισημη αντιπροσωπία

μου έμεινε το αμαξι επικοινωνούμε με την αντιπροσωπεια και κανονιζω να στειλω το αμαξι βραδυ με γερανο και το ξεφόρτωσα στην εισοδο της αντιπροσωπειας. κλειδωνο της πορτες και φευγω , το πρωι λογο εργασιας εγω εστειλα τον γερο μου με το κλειδι στο χερι .αλλα απο βλακεια του πηρε λαθος κλειδια (2 ιδιας μαρκας αυτοκινητα στην οικογενεια αλλα διαφορετικα μοντελα). οποτε παρουσια του πατερα μου ανοιγουν χωρις να κανουν ζημια στο καπο της μηχανης αλαζουν εγκεφαλο και ως δια μαγιας με ενα αλλο κλειδι ξεκλειδωσαν τις πορτες και το τιμονι και το εβαλαν μεσα για επισκευη