View Full Version : GPS εντοπισμού μοτοσυκλέτας.
007mastras
08/04/2015, 14:38
Καλησπέρα παίδες σκευτομαι να πάρω αυτό:http://www.ebay.com/itm/Quad-band-Anti-Theft-GSM-Network-Vehicle-Car-Motorcycle-Real-Time-GPS-tracker-/201326345756?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2edffc3e1c
Εχει κάποιος κάτι παρόμοιο η αν ξέρει τι παίζει με αυτά?
Το συνδεεις με την μπαταρια,
βαζεις μεσα μια καρτα κινητης με μοναδες και σε καθε μετκινηση του σου στελνει sms με τις συντεταγμενες ανα διαστηματα που θα του ορισεις εσυ.
Η τιμη ειναι για BID, μπορει να παει και 40....
μην ψαρωνεις, το βρισκεις σε μαγαζι κανονικο με 25€.
Ασε που αυτο ειναι 2G ONLY
007mastras
08/04/2015, 15:23
Τι ενοείς η τιμή είναι για bid?
Black Mamba
08/04/2015, 15:26
Πληροφοριακα, αν την βαλουν σε υπογειο ή κλειστο βανακι, το σημα παει περιπατο...
007mastras
08/04/2015, 15:30
+φονώ,αλλά τι κάνουμε για να κοιμόμαστε ησυχοι τα βράδια?
Σε βανάκι δεν νομίζω να έχει πρόβλημα,τα κινιτά μας δηλαδή δεν δουλευουν μεσα σε βανάκια?Οπος και να έχει αυτά που ανέφερες είναι πολύ συγεκριμένες περιπτώσεις
Black Mamba
08/04/2015, 15:40
Σε βανάκι δεν νομίζω να έχει πρόβλημα,τα κινιτά μας δηλαδή δεν δουλευουν μεσα σε βανάκια?Οπος και να έχει αυτά που ανέφερες είναι πολύ συγεκριμένες περιπτώσεις
Φυσικα και δουλευει το σημα κινητης αλλα το σημα του GPS?
Πρεπει να "βλεπει" δορυφορους για να λοκαρει τοποθεσια και να σου στειελει μυνημα με τις συντεταγμενες...
007mastras
08/04/2015, 15:44
άν χτύπα ξύλο κλαπεί τοτε η κοινή λογική λέει οτι οι κλεφτες θα την βάλουν κάπου που δέν θα είναι εμφανής,κάπου μέσα.σπίτι αποθήκη υπόγειο κτλ κτλ,οπότε το κλαίμε????
Ασφάλεια κλοπής.
mitsakos_18
08/04/2015, 17:14
Φυσικα και δουλευει το σημα κινητης αλλα το σημα του GPS?
Πρεπει να "βλεπει" δορυφορους για να λοκαρει τοποθεσια και να σου στειελει μυνημα με τις συντεταγμενες...
Εχω παρόμοιο,μόλις χάσει το σήμα gps τότε σου στέλνει μήνυμα και σου γράφει την τελευταία τοποθεσία πριν χαθεί το σήμα.Δλδ αν μπει σε υπόγειο,θα σου στείλει τις συντεταγμένες που αντιστοιχούν έξω απο το υπόγειο.
Μανολης67
08/04/2015, 17:19
Ασφάλεια κλοπής.
Πάντως (εγω πιο παλιά, για να είμαι ειλικρινής) που έψαχνα ασφαλιστική, για κλοπή μοτοσυκλετών δεν ασφάλιζε καμία
Πάντως (εγω πιο παλιά, για να είμαι ειλικρινής) που έψαχνα ασφαλιστική, για κλοπή μοτοσυκλετών δεν ασφάλιζε καμία
Απ' το 2007 σίγουρα γίνεται.
Εγώ όλες τις μηχανές μου τις έχω ασφαλίσει, από το 2012 που πήρα την πρώτη...Interamerican.
Μετράει να είσαι ίσως και (καλός) πελάτης της ασφαλιστικής το πόσο εύκολα σου κάνουν την ασφάλεια.
macdeath_s
08/04/2015, 18:28
Tα βανάκια μπορεί να είναι μονωμένα ή να έχουν jammer για να εμποδίζουν το σήμα. Επίσης το GPS προυποθέτει ότι χαμπαριάζεις άμεσα ότι φάγανε την καλή σου, παίρνεις τους μπάτσους και αυτοί ενεργούν επίσης άμεσα. Αλλιώς είτε θα το χουν βρει το gps ή θα είναι στου διαόλου το κέρατο ή θα χει γίνει βίδες.
Για ασφάλεια το έψαξα πρόσφατα. Κλοπής κάνει μόνο η Interamerican για το 100% της αξίας και η AIG για το 70. Στην πρώτη μου ζήτησαν κάτι λιγότερο από 400 το εξάμηνο ενώ στη δεύτερη με το που άκουσαν κυβικά και την ηλικία μου δεν συζήτησαν καν ασφάλεια απλή πόσο μάλλον κλοπής (βλαμμένο σκεπτικό).