PDA

View Full Version : "ετησια 2012" reloaded-κυριακη 19/4

Σελίδες : 1 [2] 3

akis_trevor
18/04/2015, 21:04
ενα να ξερεις...... ο ανθρωπος μπορει να πεσει πολυ χαμηλα για να ξεχαρμανιασει για βολτα.....:D

Ωχ...:uplate:
δεν γ@μιεται ρε φιλε...βολτα ειναι κι ετσι..θα χαρω να σε δω...
τζανη οπως βλεπεις συμμετοχες δεν γραφουμε καν.στο φλου ειναι και οσοι πιστοι προσελθετε..αρκει να ειμαστε στην ωρα μας..

ggs
18/04/2015, 21:07
απ΄τα ψηλά στα χαμηλά κι απ'τα πολλά στα λίγα
αχ πώς κατάντησα ζωή κι από το πρώτο το σκαλί στο τελευταίο πήγα :p
Κανείς δε θα σε κρίνει πάντως να ξέρεις αδελφέ Γεώργιε

οπως εγραψε και ο μεγας Κωνσταντινος Ψυχογιος και ερμηνευσε μοναδικα η αξεχαστη κα Σακελλαριου

Αν κάνω άτακτη ζωή
δε θα σε βάλω για κριτή,
γιατί δεν έχεις
το δικαίωμα αυτό.

Ήμουν στην άκρη του γκρεμού
μα συ ξενύχταγες αλλού
όταν ζητούσα
κάποιο χέρι να πιαστώ.

Αν κάνω άτακτη ζωή,
δικός μου είναι λογαριασμός.
Πάψε να με κατηγορείς,
για ‘μένα άξιος κριτής
είναι μονάχα ο Θεός.

....και επειδη για τον θεο τα εχουμε πει.....:D

o_gavros
18/04/2015, 21:12
άμα ο άθρωπος έχει λάβει κλασική παιδεία...

Hayate
18/04/2015, 21:17
άμα ο άθρωπος έχει λάβει κλασική παιδεία...

Έτσι πάει ο κόσμος πάει πρώτα για Αγνή Μπάλτσα και μετά για Χοντρή Φάλτσα...:beer:

amyroukai
18/04/2015, 21:21
Πάψε να με κατηγορείς,
για ‘μένα άξιος κριτής
είναι μονάχα ο Θεός.

Εδώ κολλάει το μεμε "είσαι πουτανάκι" αλλά τέλος πάντων, μην εγερθεί πάλι το ταλιμπαναριό...

o_gavros
18/04/2015, 21:22
ποια Μπάλτσα και ποια φάλτσα μας τσαμπουνάς μεσιέ;
εδώ πάει για προσκύνημα (ξέρετε, πιλγκριμιτζ φάση ;) ) η δουλειά όπως βλέπεις.
αναρωτιέμαι να βάνω το μοτομποφάν ή το ριγέ σακάκι μου (https://www.youtube.com/watch?v=yiDcd4Q5IlU);

o_gavros
18/04/2015, 21:23
Εδώ κολλάει το μεμε "είσαι πουτανάκι" αλλά τέλος πάντων, μην εγερθεί πάλι το ταλιμπαναριό...

οοοοχι καριολακι...εκεί τσο και λο...γιατί όλο το χειμώνα μας το παιζες μπρουκλης με τις τεσσερες τις ρόδες :bawl:

Hayate
18/04/2015, 21:24
Δε γαμείς μουσιουτ ζαν;Βόλτα να ναι κ ότι νά ναι...Κορν Φλάουερ πάου(ντ)ερ λέμε.....

o_gavros
18/04/2015, 21:24
άμα βρω...:lol:

vaska
18/04/2015, 21:25
οοοοχι καριολακι...εκεί τσο και λο...γιατί όλο το χειμώνα μας το παιζες μπρουκλης με τις τεσσερες τις ρόδες :bawl:

χαχαχαχα τι μλκς

:bawl:

Hayate
18/04/2015, 21:27

Μη του λές τέτοια γιατί όταν βάψει τον αστραχάν του θα βάλει Nordcap εκδρομή ...ικανό τον έχω!

vaska
18/04/2015, 21:28
ενα να ξερεις...... ο ανθρωπος μπορει να πεσει πολυ χαμηλα για να ξεχαρμανιασει για βολτα.....:D

πες μας οτι θα έρθεις με μπεμπε και τι στον κόσμο
:confused:

amyroukai

Ακόμα μπρούκλης το παίζω ρε μαν.
πΧιο μπρούκλης κιόλας, τζιπάτος.
αμ πως, καργιολάκια...

amyroukai

Μη σκάσει με το μαΒρο το 9μιση να λες.

Hayate
18/04/2015, 21:29

Με κανα ΚαΤε Εμ μη τον δούμε σε λέω....ικανό τον έχω!

o_gavros
18/04/2015, 21:31
αυτες οι αλλαξοκωλιές είναι επίφοβες.
πολλά'χουν δει τα μάτια μου, μα αυτό μου φέρνει τρόμο.

vaska
18/04/2015, 21:33

ναι ρε φίλος αλλά με ΚΤΜ δεν πέφτεις χαμηλά και αυτός λέει ότι έπεσε.

Hayate
18/04/2015, 21:38

Στάχτη στα μάτια μας ρίχνει...ο ψηλός είναι απρόβλεπτος! :D

o_gavros
18/04/2015, 21:41
αφήστε να'χει και λίγο μυστήριο η φτιάξη ρε μυστήριοι

spyrakos35
18/04/2015, 21:44
Το καινουργιο Africa θα σας φερει.....

Πρωτο Μπαγκοσμιο test drive

pektis
18/04/2015, 21:54

Κοιτα... αν είναι να έρθει με το 150αρι,δεν θέλω να το σκέφτομαι...:bawl:

BLiTzER
18/04/2015, 22:32
θα φοράμε γαρύφαλλο στο μπέτι.
τι ρωτας ρε παλίκαρε; όπου δεις ματσολαρέους,ρωτας "απο μοτό;" και ρίχνεις παρασύνθημα.

Φιλαράκι, αν είναι να μιλήσω σε κάθε μαντράχαλο με μοτοσυκλέτα στο περίπτερο, πρώτη Κυριακή του έτους με καλό καιρό, προτιμώ να ξεκινήσω μόνος μου.

ypapadio
18/04/2015, 22:53
Οκ, CBF 600 θα παρευρίσκεται στο περίπτερο στις 8:40!!!

akis_trevor
18/04/2015, 22:53
Φιλαράκι, αν είναι να μιλήσω σε κάθε μαντράχαλο με μοτοσυκλέτα στο περίπτερο, πρώτη Κυριακή του έτους με καλό καιρό, προτιμώ να ξεκινήσω μόνος μου.

ελα πατρα να παμε παρεα...:D

ταπερακια σχεδον ετοιμα,τυπωνω χαρτες,ξυπνητηρι ετοιμο,μπετζινα πουρνο πουρνο μιας και δεν βγηκα απτο σπιτι.....τα λεμε το πρωι παιδες!!!:wave2:

pektis
18/04/2015, 23:21
ελα πατρα να παμε παρεα...:D

ταπερακια σχεδον ετοιμα,τυπωνω χαρτες,ξυπνητηρι ετοιμο,μπετζινα πουρνο πουρνο μιας και δεν βγηκα απτο σπιτι.....τα λεμε το πρωι παιδες!!!:wave2:Με τα τάπερ μου τα χαλάς λίγο... Φαι δεν θα έχει;

ggs
19/04/2015, 00:31
Μη σκάσει με το μαΒρο το 9μιση να λες.

αυτες οι αλλαξοκωλιές είναι επίφοβες.
πολλά'χουν δει τα μάτια μου, μα αυτό μου φέρνει τρόμο.

Το καινουργιο Africa θα σας φερει.....

Πρωτο Μπαγκοσμιο test drive

:D

ena tip gia kalhnyxta...einai kitrino ....kai den einai taxi...:lol:

amyroukai
19/04/2015, 00:39
Ντουκατι ρε;

spyrakos35
19/04/2015, 01:27
:D

ena tip gia kalhnyxta...einai kitrino ....kai den einai taxi...:lol:

διαλιεχτε

https://www.google.gr/search?q=yellow+motorcycle&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=KugyVdO_MsPhavmjgJgM&ved=0CCQQsAQ&biw=1920&bih=969

7Tolis
19/04/2015, 05:58
Και αν βρέξει-βρέχει;;

freewind
19/04/2015, 06:01
ελα λεμε καλημερααααααααααααααααααα!!! :vroum: :vroum: :vroum:

Eversman
19/04/2015, 06:31

Δεν είν' ντροπη αρκεί να μην είναι τίποτα χαρμάνια ναυταιοι :lol:
Θα μας δεις. Θα είμαστε μεγαλο τσούρμο :wave2:

Καλημέρα και καλό δρόμο σε ολους!

o_gavros
19/04/2015, 07:13
Άντε ρε σεις που είστε;
Θα αναγκαστώ και θα παω βόλτα με το μεγκαλοβμποουτσκουτερ κλαμπ που υποκλεπτωντας συζητήσεις τους άκουσα να αναφέρουν πως είχε λίγο ψυχρουλα το πρωί...

7Tolis
19/04/2015, 08:37
Δεν είν' ντροπη αρκεί να μην είναι τίποτα χαρμάνια ναυταιοι :lol:
Θα μας δεις. Θα είμαστε μεγαλο τσούρμο :wave2:

Καλημέρα και καλό δρόμο σε ολους!

Καλό παιδί. Πολύ καλό παιδί!

Eversman
19/04/2015, 17:27
O.k. ... οι δυο πρωτοι (evers + freco) επιστρεψαμε και όλα σουπερ αμόλυβδη! Δυστυχώς τα εξοδοχαρτα μας ηταν περιορισμένης χρονικής διάρκειας και μετα λύπης χωριστηκαμε απο την υπόλοιπη μοτοπαρεα στη λίμνη Δόξα κατα τις 1500.Τα παιδιά συνέχισαν για Πλανητέρο και φαγακι, ενω εμεις γυρισαμε απο Στυμφαλία και Κιάτο.

Πολυ καλη παρέα και διαδρομή, καινούργιοι φιλοι, εξαίσιος καιρός, όμορφα μέρη, κανενα παρατραγουδο η ατυχια, περαν οτι χαθηκαμε 2-3 φορες, αλλα μοτοβολτα χωρις χασιμο δεν ειναι μοτοβολτα :D

Αντε και στις επόμενες :beer:

freewind
19/04/2015, 17:52
εφτασα οκ χαρικα που σας ειδα ολους. :smokin:

freco
19/04/2015, 18:08
Με κάλυψε ο προλαλήσας (Eversman).
Ευχαριστώ πολύ όλη την (μεγάλη) παρέα.
Πολύ όμορφα. Η διαδρομή της επιστροφής ως Κιάτο ήταν τέλεια. Την επόμενη από Κιάτο.
Και δεν χάνεσαι από κει λέμε... γκουχ γκουχ :P

akis_trevor
19/04/2015, 18:28
Πισω οι μισοι πατρινοι.ο βασκα με 2φιλους του θα επιστρεφουν φανταζομαι σιγα σιγα.
χαρηκα που γνωρισα μερικα παιδια ακομα,πολυ ωραια η βολτα,πρασινα τοπια,λιμνες,βουνα,καμποι...
το οτι καναμε 1-2 λαθος στροφες σιγα τα ωα.:p
εμενα με χαλασε το οτι εσπασε το γκρουπ σε 2 ακομα και 3 μικροτερα και οχι μονο μια φορα.
την βολτα την παμε ολοι παρεα και πρεπει να κοιταμε καθρεφτες.
τεσπα.ολα καλα κατα τα αλλα..μεχρι την επομενη...:wave2:

geros21
19/04/2015, 18:35
Και μεις γυρισαμε στη βαση μας! Όλα καλά... Εκτός Άπτον καιρό!!!

sernodas2
19/04/2015, 18:36
Στην βαση μου κ γω μαζι με τα παιδια που ηρθαμε !!!

Ολα καλα κ ολα ωραια! κ που χαθηκαμε κ που χωρισαμε σε δυο κ τρια γκρουπακια κ φαγαμε κ την ψιχαλα μας κλαην μαην αφου καβαλα ημασταν κ βολτα καναμε!

χάρηκα που ειδα παλιες φατσες κ γνωρισα καινουργιες
ναμαστε καλα να βολτάρουμε:beer:

akis_trevor
19/04/2015, 18:42
Και μεις γυρισαμε στη βαση μας! Όλα καλά... Εκτός Άπτον καιρό!!!

Εμ αυτο που το βαζεις;;καταφεραμε και παλι να βραχουμε!!!!

pektis
19/04/2015, 20:15
Τελος καλο, ολα καλα που λενε!
Αυτη την ψιχαλα να γλυτωναμε, καλα θα ηταν!
Χαρηκα που ειδα παλιους γνωστους και γνωρισα νεους!:beer:
@thanks για την παρεα ypapadio:beer:

vaska
19/04/2015, 20:17
Ασφαλείς κι εμείς στη βάση μας. Νεράκι εκτός από κάτι ψιχάλες δεν φάγαμε γιατί καθίσαμε Καλάβρυτα για καφέ παγωτό και καρυδόπαστα, οπότε το μπουρίνι πέρασε κι επιστρέψαμε στεγνοί.

400κμ απολαυστικό στροφιλίκι παρέα με παλιά και νέα μούτρα ήταν ότι έπρεπε.

Ευχαριστούμε Άκη για την έμπνευση που κατάφερε να μας ξεσηκώσει και να περάσουμε όμορφα.
Πάντα τέτοια κι εύχομαι σύντομα η επόμενη.

Υ.Γ. 1 Μετά την ήττα με τα ανακί 3 και την αλλαγή τους με τα Dunlop TR91 ήταν η πρώτη βόλτα δικάβαλος και σε έντονο στροφιλίκι. Τα λάστιχα δεν με προβλημάτισαν πουθενά όσο κι αν πίεσα και απόλαυσα οδήγηση.

Υ.Γ. 2 Περιμένω επιφανές μέλος του moto και παράγοντα της διαχείρισης να εκτεθεί μόνος του. Αν δεν, θα τον εκθέσω εγώ, έχω αδιάσειστα ντοκουμέντα λέμε.

:wave2:

amyroukai
19/04/2015, 20:43
Μιληστε, σκουληκια...

334120

teogtp
19/04/2015, 20:52
Mπραβο ρε παιδες!
Ωραια βολτα !:beer:
Ολα καλα,αλλα................................

ο "μοδιστρος" με τι οχημα εκανε εμφανιση δεν μαθαμε.....................:D

taisteal
19/04/2015, 20:54
Mπραβο ρε παιδες!
Ωραια βολτα !:beer:
Ολα καλα,αλλα................................

ο "μοδιστρος" με τι οχημα εκανε εμφανιση δεν μαθαμε.....................:D

Ξερω αλλα δεν λεω

:cool:

spyrakos35
19/04/2015, 20:58
μπράβο ρε παίδες

:beer:

akis_trevor
19/04/2015, 21:03
:lipssealed:
περιμενω την φωτο του βασκα με τα ντοκουμεντα...να δειτε τι μοντερατορα εχουμε...:p

ggs
19/04/2015, 21:08
Σνελ-σνελ καμαρατς...:D

Eversman
19/04/2015, 21:09
Να προσθέσω επισημάνσεις:

1)Παντελόνι με επένδυση πλεον δεν παιζει! Μπεμπελη σε σημείο χαλαουα ακόμη και στο Βουνό.

2)Μπουφάν με επένδυση πλεον δεν παιζει! Στην Δόξα τα πετάξαμε και μείναμε με τα κοντομανικα.

3)Οι μπαμπουρες είναι καλοθρεμενοι και σκάνε στο κρανος, στα ρούχα και στις μοτο, σαν πλαστικά βλήματα.

4)Έτερος Αθηναίος συμφορουμιτης μας τάραξε τις ζελατινες, με τα πετραδάκια που πετούσε ο πισινος του ... τροχός :p

amyroukai
19/04/2015, 21:12
με τα πετραδάκια που πετούσε ο πισινος του ... :p

ο γνωστος κωλο κοτρωνης;

Eversman
19/04/2015, 21:15
ο γνωστος κωλο κοτρωνης;

Αυτός, αυτός ... μονο που αντί για άτι, καβαλάει susuki :D

ggs
19/04/2015, 21:19
Αααα.... Για να μην το ξεχασω...

Greetings from down under....

Αυτοι κι αν κανουν βόλτες...

Και με σοβαρές μηχανές...:D

teogtp
19/04/2015, 21:26
Ξερω αλλα δεν λεω

:cool:

https://www.youtube.com/watch?v=7Hh6MT9rGnk:cool:
:lol:

taisteal
19/04/2015, 21:31
https://www.youtube.com/watch?v=7Hh6MT9rGnk:cool:

:lol::lol::lol:

Hayate
19/04/2015, 21:53
Αυτός, αυτός ... μονο που αντί για άτι, καβαλάει susuki :D

Ειστε ψεύτης κύριε....χαχαχαχαχα δεν ήμουν ο μόνος,υπήρξε κ άλλος.Άκη να 'σαι καλά ρε μαν να κανονίζονται τέτοιες βόλτες να μαζευόμαστε πάντα.Χάρηκα για όσα παιδιά γνώρισα κ απο κοντά.Επίσης έχω να πω οτι ΝΑΙ ΦΑΓΑΜΕ κύριοι δεν βαρέσαμε τόσα χλμ αυτή τη φορά και να γυρίσουμε με άδεια στομάχια(άλλωστε δε νομίζω οτι γινόταν κιόλα).Μοναδικό φάουλ που προσωπικά σε επόμενη βόλτα δε θα το ξανακάνω το κομμάτι Κορίνθου-Πατρών με σκοτάδι.Αποκορύφωμα;ο καφές με Ζων Πλουτάρχ πΧιότητα.....Αμύρου φήμες λένε οτι ο ψηλός μοίρασε φακελάκια προκειμένου το μηχανάκι να μη γίνει ποτέ γνωστό.....:beer::beer::beer:

Υ.Γ. Χάθηκε;ποιος χάθηκε;;; Ρε βασκα τι λένε αυτοί ρε....
Y.Γ.2 Γαύρε σόρρυ που σέ έκανα να πας και νά ρθεις με τα παντιλίκια αλλα το γλυτώσαμε το κακό..δούλεψε το ένστικτο

cosgili
19/04/2015, 21:53
Ωραία ήταν και το καταχάρηκα. Ειδικά στο τέλος από Καλάβρυτα και κάτω που το ξεκάπνισα λιγάκι. Χίλια ευχαριστώ στον τζιτζιεΣ που με συνόδευσε από Ελευσίνα μέχρι το πρώτο μπιζινάδικο μιας και ήμουν με αναθυμιάσεις:beer:

pektis
19/04/2015, 22:12
Στην βαση μου κ γω μαζι με τα παιδια που ηρθαμε !!!

Ολα καλα κ ολα ωραια! κ που χαθηκαμε κ που χωρισαμε σε δυο κ τρια γκρουπακια κ φαγαμε κ την ψιχαλα μας κλαην μαην αφου καβαλα ημασταν κ βολτα καναμε!

χάρηκα που ειδα παλιες φατσες κ γνωρισα καινουργιες
ναμαστε καλα να βολτάρουμε:beer:

Νικο, άλλαξε το sernodas...
Ετσι οπως πας, δεν ισχυει!!:p:beer:

o_gavros
19/04/2015, 22:49
Μιληστε, σκουληκια...

334120

έμειναν παϊδάκια στην πιατέλα...τι άλλο να πούμε;
για τετοια ντροπή μιλάμε

Σνελ-σνελ καμαραντεν...:D
είπαμε νο τζατζμεντ αλλά κι εσύ ρε μανιτσο φιρί φιρί το πας

πόσο ζήλεψα,δε λέγεται!
πολύ ωραίοι τύποι. το αυτοκολητάκι "πάντα κράνος" θα φτάσει απο Βαλτική μέχρι ντάουν άντερ (https://www.youtube.com/watch?v=XfR9iY5y94s)
Τα μηχανακια που είχε στην κατοχή της η κυρία, ούτε στον ύπνο μας οι περισσότεροι.

334182

taisteal
19/04/2015, 23:00
Πες και δυο κουβεντες ρε Γιαννη,ποιοι ειναι οι ανθρωποι αυτοι,απο που ερχονται και που πανε;;

:)

o_gavros
19/04/2015, 23:03
Αυστραλοί συνταξιούχοι,γνωριστηκαμε στον καφε στα Καλάβρυτα.εχουν φερει τις 2μηχανες του εδω και είναι στην 3η βδομάδα της εξάμηνης παραμονης τους στην Ευρωπη.
κλείνουν τα μάτια απο την κουραση Γιωργη

Hayate
19/04/2015, 23:10
Και εμείς αν γράψουμε 500 χλμ σε εκδρομή το θεωρούμε κατόρθωμα να προσθέσω...τπτ,ρησπέκτ απλά.

BLiTzER
20/04/2015, 02:05
Ζηλεύω λίγο, αλλά ξύπνησα 8.00 και ξανακοιμήθηκα. Γέρασα... Μπράβο, παίδες ^^

vaska
20/04/2015, 06:53

Εγώ να πω την αλήθεια για Φρίτσιδες τους έκοψα γι' αυτό και δεν έδωσα συνέχεια. Κοντοστάθηκαν και κοιτούσαν τις μηχανές όταν φτάσαμε στο καφέ στα Καλάβρυτα και λέω κάτσε να δεις τώρα θα μας πουν καμία "χρωστάτε και δεν πληρώνετε αλλά λεφτά για μοτοβόλτες έχετε, τεμπέληδες Έλληνες" και θα γίνει του αλόγου. Παρεξήγησις κύριοι.

vaska
20/04/2015, 07:14
..............
Υ.Γ. Χάθηκε;ποιος χάθηκε;;; Ρε βασκα τι λένε αυτοί ρε....
...........

Το λοιπόν αυτό χρήζει επιστημονικής εξήγησης.

Δύο φορές "χαθήκαμε", "αποκοπήκαμε" είναι το πιο σωστό από την υπόλοιπη ομάδα, μία στον ανεφοδιασμό στη Νεμέα και μία μετά τον καφέ-κοκορέτσι στο Καρτέρι στον δρόμο προς Λ. Δόξας.

Την 1η φορά σας περιμέναμε για τουλάχιστον 15 λεπτά στην έξοδο της Νεμέας προς Στυμφαλία, ποτέ δεν περάσατε από εκεί αλλά στο Καρτέρι φτάσατε πριν από μας.

Την 2η φορά παίξαμε λίγο κυνηγητό στα βουνά 6 -7 μηχανάκια (από την μέση της μοτοπομπής) και καταλήξαμε εγώ και ο Αντώνης να σας περιμένουμε στην Λίμνη Δόξας για τουλάχιστον 20 λεπτά (μπορεί και παραπάνω). Σε σημείο που νομίζαμε ότι συνεχίσατε κατ' ευθείαν για Πλανητέρο χωρίς ν' ανέβετε στην Λίμνη.

Πως γκέν ατό??

Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι ενώ ο χάρτης που είχε ποστάρει ο Άκης έλεγε να περάσουμε από το κάτω μέρος της λίμνης Στυμφαλίας, εσείς που ήρθατε αδιάβαστοι κάνατε τον μεγάλο κύκλο. Από την άλλη ίσως να είμαστε τπτ Υπερ-ΜπαΓκόσμιοι και να καταπίνουμε τις στροφές με τέτοια ταχύτητα που ούτε τα V strom δεν μας έφταναν.
:p

Καλά ήταν πάντως, πολλά μηχανάκια στους δρόμους, ο καιρός μας έκανε το χατήρι και ήταν ιδανικός για μοτοβόλτα, απρόοπτα δεν είχαμε, καταφέρναμε πάντα να βρισκόμαστε στα σημεία συνάντησης και τελικά περάσαμε όμορφα.

Eversman
20/04/2015, 08:09
Άν και "σκούπα" να πώ τί περίπου έγινε:

Την πρώτη φορά και μετά το χιλιομόδι οι μισοί πήγανε από Αρχαία Νεμέα και το στροφιλίκι και οι άλλοι μισοί συνέχισαν για Νεμέα από Δερβενάκια και την ευθεία. Στη Νεμέα σταματήσαμε οι μισοί για ανεφοδιασμό και κατόπιν, όντως αντί να ενωθούμε στην έξοδο της πόλης, πήραμε την (πολύ) στριφτερή διαδρομή για Καρτέρι πάνω από την Στυμφαλία (μην με ρωτήσεις πώς και γιατί), ενώ εσείς ήρθατε από Καλιανούς. Πιέζοντας λίγο παραπάνω, φτάσαμε τελικά πρίν από εσάς στο Καρτέρι.

Τη δεύτερη φορά και μετά την Καστανιά, η πομπή κόπηκε στη μέση, με αποτέλεσμα οι πρώτοι να στρίψουν στο Μεσινό αριστερά για Δόξα, ενώ οι έποντες να συνεχίσουν ευθεία για Γκούρα και μετά για ένα άλλο χωριό που δεν θυμάμαι το όνομα του, στο οποίο φτάσαμε στο τέρμα της ασφάλτου και το νεκροταφείο του χωριού. Παρεπιπτόντως, η πλατεία στα Γκούρα, όσες φορές και να περάσω, όλα τα λεφτά.

Χρειάζεται απλά οι μπροστινοί να έχουν στο νού τους τους πισινούς τους και οι πισινοί τους μπροστινούς τους. Τρενάκι ένα πράμα :lol: Αλλά με τόσες μοτό που ήμασταν, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι και δεν τρέχει μία. Αφού καταφέρναμε και συνατιώμασταν, όλα καλά.

amyroukai
20/04/2015, 08:21
απρόοπτα δεν είχαμε
E αφού βρέθηκε ο κρυπτονίτης, πάλι καλά...

Και στα επόμενα, Qfales.

7Tolis
20/04/2015, 08:24
Να αλλάζετε τηλέφωνα στο περίπτερο για να βρίσκεστε μετά. Αριθμούς εννοώ όχι συσκευές.

teogtp
20/04/2015, 08:40
Να αλλάζετε τηλέφωνα στο περίπτερο για να βρίσκεστε μετά. Αριθμούς εννοώ όχι συσκευές.

Αμα αλλαξουν αριθμους παλι δεν θα βρισκονται.............:tooth:

amyroukai
20/04/2015, 08:42
Και αν εφαρμόζουν το παλιό καλό "ο τελευταίος του γκρουπ περιμένει τους επόμενους στη διασταύρωση" δεν θα χάνονται κιόλας.

freco
20/04/2015, 08:47
...Χρειάζεται απλά οι μπροστινοί να έχουν στο νού τους τους πισινούς τους και οι πισινοί τους μπροστινούς τους. Τρενάκι ένα πράμα :lol: Αλλά με τόσες μοτό που ήμασταν, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι και δεν τρέχει μία. Αφού καταφέρναμε και συνατιώμασταν, όλα καλά.

Αυτό μου θυμίζει το ανέκδοτο με την π@ρτούζα.
"Να οργανωθούμε ρε παιδά. Έχω ρίξει δύο και έχω φάει δέκα." Χαχαχαχα...

vaska
20/04/2015, 09:13
Και αν εφαρμόζουν το παλιό καλό "ο τελευταίος του γκρουπ περιμένει τους επόμενους στη διασταύρωση" δεν θα χάνονται κιόλας.

Αυτό είναι το σωστότερο αλλά μετά από τόση κλεισούρα άντε να κρατήσεις τα γκέμια σε τόσα αλόγατα. Όλοι θέλαν να λυσσάξουν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Ήταν και η ανομοιομορφία των μοτό που άλλες έβραζαν στις χαμηλές ταχύτητες και άλλες πήγαιναν γουργουρίζοντας, ήταν και η εμφάνιση του ggs που έκανε τοσιρόπι να γίνει καραμέλα χαχαχαχα

pektis
20/04/2015, 09:26
Ρε θα βαλετε καμια φωτογραφια??
Αντε, να κανω την αρχη...334147

pektis
20/04/2015, 09:28
...334148
αυτη την εβγαλα στο πλανητερο, μετα την σχετικη μασα, που δεν μπορουσα να κουνηθω και χαζευα!:lol:

ggs
20/04/2015, 09:38
Πωω ρε γκρίνια… λες και είμαστε ΚΤΕΛ…:lol:

Άμα δεν χαθείς και δυο τρεις φορές δεν είναι ωραία η εκδρομή ..:D

Άλλωστε , στην Πελοπόννησο οι τελευταίες συμμορίες ληστών εξαρθρώθηκαν τον 19ο αιώνα και τα τελευταία ναρκοπέδια από την δεκαετία του 50…:lol: κίνδυνος δεν υπάρχει και κάπου θα βγεις…

αμα είμασταν στον αυτόματο και ακολουθούσαμε σαν ρομποτ τα ΤζιΠιΕςΕσες δεν θα είχαμε ποτέ την χαρά να ψάχνουμε σε ένα δαιδαλώδες έρημο χωριό να ρωτήσουμε ένα άνθρωπο και ο μόνος που υπήρχε ηταν μια γιαγιά με 3-4 εγκεφαλικα στο παλμαρε να προσπαθεί να θυμηθεί διαδρομή… αξία ανεκτίμητη…:bawl:

Το σημαντικό είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν έμεινε μόνος του πουθενα και ότι όλοι βρισκόμασταν στα σημεία συνάντησης και μια χαρά περάσαμε .
Πολύς και κάλος κόσμος , πανέμορφες διαδρομές , ωραίος καιρός ,οδηγικο ξεχαρμανιασμα , γελιο και χαβαλές… αυτή είναι η βόλτα…:beer::beer:

Αντε βαλτε καμια φωτο !!!!

spyrakos35
20/04/2015, 09:44
ασε τις παπαρολογίες και πες μας αν σου άρεσε το τζι ες :evil:

vaska
20/04/2015, 09:46

γιου γκοτ α πόιντ μάι φρέντ

ggs
20/04/2015, 09:48

γ@μει...

spyrakos35
20/04/2015, 09:50
γ@μει...

τελικά έχουν δίκιο

κράζεις?
θαυμάζεις!

amyroukai
20/04/2015, 09:54
Μερικοί εξ ημών ουδέποτε κράξαμε το GS αλλά επικεντρωνόμαστε στο δίποδο που το καβαλάει...

spyrakos35
20/04/2015, 09:57
Μερικοί εξ ημών ουδέποτε κράξαμε το GS αλλά επικεντρωνόμαστε στο δίποδο που το καβαλάει...

γουατς ρονγκ γουιθ βασκας?

amyroukai
20/04/2015, 09:59
γουατς ρονγκ γουιθ βασκας?

Τίποτα μωρέ. Να κάτι "σιδερόκωλες" των κατόχων με στάσεις κάθε 50 χιλιόμετρα για νερό, τροφή, καφέ, χ3σιμο, ύπνο, πλύσιμο μηχανής, σέρβις κλπ είναι που με διασκεδάζουν...

vaska
20/04/2015, 10:00
334149

334150

334151

Να γίνει δοθεί παρακαλώ ιδιαίτερη προσοχή στο γυαλί ίδιου χρώματος.
Ρε φίλα σε κάποια πράγματα ή το έχεις ή δεν, και ο μέγας μάγιστρος το έχει (το μπλανζέ υφάκι)

ggs
20/04/2015, 10:02
ρε τι είστε εσείς !!!
με του που ακούσετε BMW GS έτοιμοι για 30 σελίδες !!!
αφήστε το νήμα καθαρό για την εκδρομή !!
χωρίς πλάκα , το GS εχει θετικά και αρνητικά!
Ανάλογα τι θες να κάνεις και πως , μπορεί να είναι η μηχανή που πάντα ήθελες ή να μην θες να την δεις στα μάτια σου.

amyroukai
20/04/2015, 10:03
Ρε φίλα σε κάποια πράγματα ή το έχεις ή δεν, και ο μέγας μάγιστρος το έχει (το μπλανζέ υφάκι)

Είχε προβλέψει τη νίκη VALE και φορούσε τα σωστά γυαλιά.
Ήντα θες μωρέ;

spyrakos35
20/04/2015, 10:04
πήρες και κιτρινόμαυρα γυαλιά να είσαι ασορτί μωρή Qfala??????????????

Hayate
20/04/2015, 10:06
Τα γυαλιά ήτω ευγενική χορηγία του μεσιέ κοσγκίλι....:P

ggs
20/04/2015, 10:07
334149

334150

334151

215 Euro from Touratech.de .....:cool:

o_gavros
20/04/2015, 10:18
Χαπυ μοουντ οφφ/
Όποιος αναρωτιέται γιατί τουφέκι στα διόδια, ας κάνει την πατρών κορίνθου με σκοτάδι.
Χαπυ μοουντ μπακ ον/.

Βάλτε καμία φωτό να χαζεψουμε

sernodas2
20/04/2015, 10:37
Χαπυ μοουντ οφφ/
Όποιος αναρωτιέται γιατί τουφέκι στα διόδια, ας κάνει την πατρών κορίνθου με σκοτάδι.
Χαπυ μοουντ μπακ ον/.

πιστά για ηλεκτρονικό παιχνίδι πρέπει να την κάνουν την Πατρων-Αθηνων !!!

vaska
20/04/2015, 10:40
Χαπυ μοουντ οφφ/
Χαπυ μοουντ μπακ ον/.

Και μέρα να την κάνεις το ίδιο σκατά είναι, απλά το βράδυ ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας επιβίωσης.

Hayate
20/04/2015, 10:42
334154
O Λόρδος Γαύρος απολαμβάνει το απογευματινό τσάϊ του (ελληνικό καφέ)με τον ιπποκόμο του Bocaro.....

334156
Η αντιπροσωπεία εκ Πατραίων με τον ηγέτη Βάσκα και την τριμελή επιτροπή

334155

Κάπου εδώ σε όλους έχει πέσει το δίλλημα...."Δε γαμιόμαστε ρε μαλάκες που να γυρίζουμε τώρα;εχουμε και το τζάκι..."

teogtp
20/04/2015, 10:46
γ@μει...

Τι περιμενετε ρε απο καποιον με nick gGS..........:D
Mπραβο παιδες ωραια βολτα και καλο το παρεακι!:beer:

Hayate
20/04/2015, 10:49
Τι περιμενετε ρε απο καποιον με nick gGS..........:D
Mπραβο παιδες ωραια βολτα και καλο το παρεακι!:beer:

το νου σου...έχει πέσει στο τραπέζι με Μπίλυμάους να ανηφορίσουμε κατα τα μέρη σου τώρα που άνοιξε ο καιρός....

ggs
20/04/2015, 10:57
πόσο ζήλεψα,δε λέγεται!
πολύ ωραίοι τύποι. το αυτοκολητάκι "πάντα κράνος" θα φτάσει απο Βαλτική μέχρι ντάουν άντερ (https://www.youtube.com/watch?v=XfR9iY5y94s)
Τα μηχανακια που είχε στην κατοχή της η κυρία, ούτε στον ύπνο μας οι περισσότεροι.

Απίστευτοι οι Αυστραλοί…. Πολλά ρεσπεκτ!!!

Αντι να φάνε την σύνταξη σε hot springs και bingo , καβαντζωσαν δυο μηχανές και γυρνάνε τον κοσμο!!!!

Τι να λεμε…
Αααα….και με τι μηχανάκια είπαμε κάνουν το γύρο του κοΖμου οι κατασταλαγμένοι ώριμοι μοτοσικλετιστές ???:D

amyroukai
20/04/2015, 10:58
έμειναν παϊδάκια στην πιατέλα...τι άλλο να πούμε;
για τετοια ντροπή μιλάμε

Σας φούσκωσε η πέστροφα η ποταμίΣα;

Τώρα που την είδα από πισί, ΡΕ ΛΟΥΛΟΥ ΧΑΓΙΑΤΕ, ΤΗΝ ΓΑΛΟΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ;;;; Έλεος ρε μαν, είπαμε, μοτοσακάτοι και μουράτοι και form follows function αλλά ρίξε και το τζινάκι αποπάνΟΥ...

freco
20/04/2015, 11:12
Το πρωί στο σημείο συνάντησης.

334159

Εδώ λέμε ιστορίες για το πως τα περάσαμε μέχρι να ξαναβρεθούμε. :bawl:

334160

334161

Hayate
20/04/2015, 11:29
Σας φούσκωσε η πέστροφα η ποταμίΣα;

Τώρα που την είδα από πισί, ΡΕ ΛΟΥΛΟΥ ΧΑΓΙΑΤΕ, ΤΗΝ ΓΑΛΟΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ;;;; Έλεος ρε μαν, είπαμε, μοτοσακάτοι και μουράτοι και form follows function αλλά ρίξε και το τζινάκι αποπάνΟΥ...

Χαχαχαχαχαχαχα είπα να τη δώ εντουράτος....χαχαχαχααχχαχα

taisteal
20/04/2015, 11:43
Απίστευτοι οι Αυστραλοί…. Πολλά ρεσπεκτ!!!

Αντι να φάνε την σύνταξη σε hot springs και bingo , καβαντζωσαν δυο μηχανές και γυρνάνε τον κοσμο!!!!

Τι να λεμε…
Αααα….και με τι μηχανάκια είπαμε κάνουν το γύρο του κοΖμου οι κατασταλαγμένοι ώριμοι μοτοσικλετιστές ???:D

Για πε με τι μηχανακια;;

GFawkes
20/04/2015, 12:08
Βολτες ευφραινουν καρδιαν ανθρωπου....
:beer:

pektis
20/04/2015, 12:59
Χαπυ μοουντ οφφ/
Χαπυ μοουντ μπακ ον/.

:welcome:
Αυτη η κατασταση ειναι τα τελευταια 4-5 χρονια φιλε...