View Full Version : κοτεψα σε καλεσμα κοντρας.
thunder ace
21/04/2015, 13:11
Αληθινη ιστορια και μου ετυχε την Κυριακη.Εχω παρει το ποδηλατο και παω βολτα.Ειμαι στο γυρισμο,στον κεντρικο δρομο του χωριου,μολις ξεκινανε τα σπιτια.Πηγαινω χαλαρα(λες και μπορουσα να παω ζορικα)κινηση μηδεν και καταλαβαινω μια ροδα διπλα μου στα αριστερα.Γυρναω και βλεπω εναν τσογλανο με ποδηλατο καπου 8-9-αντε 10 χρονων,καπως μελαμψο(γυφτακι θανε λεω)αλλα τον κοβω καλυτερα(μπα ειναι ξεθωριασμενο για γυφτακι).Και τοτε μου λεει:παμε κοντρα;κοκκαλο εγω:οριστε;....παμε κοντρα θειο ;μου λεει.Με τι ρωταω να παμε κοντρα;Με τα ποδηλατα απανταει.ΟΧΙ του λεω.Αυτο δεν πτοειται και συνεχιζει:Παμε ρε μια κοντρα ξαναλεει.Φυγε ρε θα φας σφαλιαρα.Αυτο τιποτα διπλα μου.Αφου μου το ειπε κανα δυο φορες και εγω ελεγα οχι,τι κανει;μενει πισω λιγα μετρα και μετα πλακωνεται στις πεταλιες,κανει με το στομα αααανννννκκκ και με περναει .Ξανακοβει ,μενει πισω,πλακωνεται παλι ααααννννκκκ και με ξαναπερναει.Με πηγε μετα παρεα μεχρι το σπιτι,με χαιρεταει(ευγενικα)συνεχιζει την βολτα του.Να σε καλα ρε πιτσιρικο,μου εφτιαξες την διαθεση.
zannisvel
21/04/2015, 13:15
:):)
spyrakos35
21/04/2015, 13:22
Αφου δε σου πε
Παμε μωρη κοταρα να σε ξςκωλι@σω
παλι καλα να λες
:bawl:
έπρεπε να βγεί ο fenati απο μεσα σου λέω εγω και στη Κ3 να ξηγιόσουν κάλπικο ραδίκι.
georgemark
21/04/2015, 13:33
Αυτό το ξεθωριασμένο που έγραψες ....μιλάμε έγραψες :bawl:
harris_x
21/04/2015, 13:38
Αληθινη ιστορια και μου ετυχε την Κυριακη.Εχω παρει το ποδηλατο και παω βολτα.Ειμαι στο γυρισμο,στον κεντρικο δρομο του χωριου,μολις ξεκινανε τα σπιτια.Πηγαινω χαλαρα(λες και μπορουσα να παω ζορικα)κινηση μηδεν και καταλαβαινω μια ροδα διπλα μου στα αριστερα.Γυρναω και βλεπω εναν τσογλανο με ποδηλατο καπου 8-9-αντε 10 χρονων,καπως μελαμψο(γυφτακι θανε λεω)αλλα τον κοβω καλυτερα(μπα ειναι ξεθωριασμενο για γυφτακι).Και τοτε μου λεει:παμε κοντρα;κοκκαλο εγω:οριστε;....παμε κοντρα θειο ;μου λεει.Με τι ρωταω να παμε κοντρα;Με τα ποδηλατα απανταει.ΟΧΙ του λεω.Αυτο δεν πτοειται και συνεχιζει:Παμε ρε μια κοντρα ξαναλεει.Φυγε ρε θα φας σφαλιαρα.Αυτο τιποτα διπλα μου.Αφου μου το ειπε κανα δυο φορες και εγω ελεγα οχι,τι κανει;μενει πισω λιγα μετρα και μετα πλακωνεται στις πεταλιες,κανει με το στομα αααανννννκκκ και με περναει .Ξανακοβει ,μενει πισω,πλακωνεται παλι ααααννννκκκ και με ξαναπερναει.Με πηγε μετα παρεα μεχρι το σπιτι,με χαιρεταει(ευγενικα)συνεχιζει την βολτα του.Να σε καλα ρε πιτσιρικο,μου εφτιαξες την διαθεση.:)
.
harris_x
21/04/2015, 13:39
Αφου δε σου πε
παλι καλα να λες
:bawl::bawl::bawl:
thunder ace
21/04/2015, 13:39
έπρεπε να βγεί ο fenati απο μεσα σου λέω εγω και στη Κ3 να ξηγιόσουν κάλπικο ραδίκι.
Δεν εχει στροφες εκει, πρεπει να ειναι δυο χιλιομετρα ευθεια.Θα με εκανε ο μικρος ρομπα.Ασε που αν το τολμουσα,με εβλεπα με οξυγονο μετα.
thunder ace
21/04/2015, 13:40
Αφου δε σου πε
παλι καλα να λες
Μπα...ηταν σχετικα ευγενικος οταν μου προτεινε να τα παμε.
Αληθινη ιστορια και μου ετυχε την Κυριακη.....
Νταξει...εχει συμβει και σε αλλους να πιουν
334219
δεν τρεχει τιποτε....
Μανολης67
21/04/2015, 13:49
Καλύτερα που κότεψες....θα σε άφηνε 5 ...ποδήλατα πίσω,,,,τα πιτσιρίκια δεν παίζονται!
thunder ace
21/04/2015, 13:55
Νταξει...εχει συμβει και σε αλλους να πιουν
334219
δεν τρεχει τιποτε....
Δεν σκεφτηκα το τσαγακι ,που το ειχα σιγουρο,αλλα σκεφτηκα:A.θα με προλαβουν να με πανε νοσοκομειο;Β.για φανταστειτε τις γριουλες που καθονται μονιμα σε ενα καρεκλακι στην ακρη του δρομου και κοβουν κινηση,τι θα πουνε στον Αι Πετρο:Ειδα ενα πουρο ασπρομαλικο να πεταλιαζει σαν τρελλος, ναχει στο στομα αφρους και μπροστα ενα πιτσιρικι να του λεει:ποιος σου ειπε να βαλεις hard,extra hard επρεπε.
theofilos888
21/04/2015, 13:59
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κοτααααααααα χαχαχαχαχαχαχαχα να εισαι καλα μου εφτιαξες το μεσημερι!!!!!!! :bawl:
pipe_smoker
21/04/2015, 14:13
Με πηγε μετα παρεα μεχρι το σπιτι.....
Κι αφού σε πήγε μέχρι το σπίτι γιατί δεν καβάλησες το thunderace και να το πάρεις στο κυνήγι το γ@μιόλικο?
Αααααανγκ σου έκανε εκείνο?
Αααααααανγκ εσύ.
Κλαίγοντας θα πήγαινε στη μάνα του.
Κάτι τέτοιες φλωριές κάνετε ρε πστ μου και παίρνει θάρρος το κάθε μλκσμένο.....
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τωρα εγω γιατι έχω την εντύπωση ότι την κόντρα ΤΗΝ ΠΗΓΕΣ...??? :smokin:
spyrakos35
21/04/2015, 14:25
Δεν σκεφτηκα το τσαγακι ,που το ειχα σιγουρο,αλλα σκεφτηκα:A.θα με προλαβουν να με πανε νοσοκομειο;Β.για φανταστειτε τις γριουλες που καθονται μονιμα σε ενα καρεκλακι στην ακρη του δρομου και κοβουν κινηση,τι θα πουνε στον Αι Πετρο:Ειδα ενα πουρο ασπρομαλικο να πεταλιαζει σαν τρελλος, ναχει στο στομα αφρους και μπροστα ενα πιτσιρικι να του λεει:ποιος σου ειπε να βαλεις hard,extra hard επρεπε.
:moutza:
:lol:
και μπροστα ενα πιτσιρικι να του λεει:ποιος σου ειπε να βαλεις hard,extra hard επρεπε.
:cry:
devil's animal
21/04/2015, 14:32
10 χρονων = καρδια αστερι = κινητηρας aprilia rs250..
εσυ απ'οτι εχω καταλαβει πρεπει να τα εχεις τα χρονακια σου...δλδ στα τελευταια αντα...που σημαινει κινητηρας fzr400...:bawl:
θα τον εψαχνες και δεν θα τον εβρισκες τον μικρο...
καλα εκανες και δεν την εβαλες της κοντρα..:a10:
theofilos888
21/04/2015, 14:36
10 χρονων = καρδια αστερι = κινητηρας aprilia rs250..
εσυ απ'οτι εχω καταλαβει πρεπει να τα εχεις τα χρονακια σου...δλδ στα τελευταια αντα...που σημαινει κινητηρας fzr400...:bawl:
θα τον εψαχνες και δεν θα τον εβρισκες τον μικρο...
καλα εκανες και δεν την εβαλες της κοντρα..:a10:
ειναι σιγουρα τετρακυλινδρος; μην ειναι κλε 250 φοβαμαι εγω με βουλωμενα καρμπυΛατερ.... χαχχαχαχα
notakos600
21/04/2015, 14:38
:bawl::bawl:
"Ψιτ...μικρέ....εχεις δει το V2 μου;"
334228
αμα δε βαλεις κοντρα:εισαι κοτα
αμα βαλεις και χασεις: καλα ρε σε εφαγε το πιτσιρικι;
αμα βαλεις και κερδισεις: με τα μικρα πας και τα βαζεις;
παλιοφαση.......παντου χαμενος:bawl:
:bawl: :bawl:
στον thunter και σε όσους απάντησαν:
:moutza::moutza: πάει για πολλοστή φορά ο καφές :bawl::bawl:
Κλαίω λέμε και με κοιτάει περίεργα ο προΐστάμενος :bawl::bawl:
@θάντερ, τσάκω μια :beer: μου έφτιαξες την μέρα
χαχαχα σωστός ο παίχτης
;)
thunder ace
21/04/2015, 16:23
Τωρα εγω γιατι έχω την εντύπωση ότι την κόντρα ΤΗΝ ΠΗΓΕΣ...??? :smokin:
Οχι δεν τα στησαμε.
Nikol1979
21/04/2015, 16:31
Η ωραιότερη ιστορία, και αφήγηση, ever!!!!!
thunder ace
21/04/2015, 16:39
Σε ολη τη μοτοσυκλετιστικη μου "καριερα" εχω κοντραρει με οτι μπορεις να φανταστεις:απο αυτοματα garellακια,βεσπες,μοτο κρος,στριταδικα,με διχρονα ,με τετραχρονα.... μεχρι hayabusa.Eχω προκαλεσει,με εχουν προκαλεσει.Εχω κερδισει,εχω χασει.Αλλα αυτο με κουφανε.Τι σκεφτοταν ο τσογλανος;Να πεις οτι ειμουν κανα 25 αντε 30 χρονων ισως να το εβλεπα λογικο.Αλλα ειμαι 53 και φαινομαι(τουλαχιστον φατσικα τοσο φαινομαι).Ακομα γελαω.
Arxagelos
21/04/2015, 17:07
Τι σκεφτοταν ο τσογλανος;Να πεις οτι ειμουν κανα 25 αντε 30 χρονων ισως να το εβλεπα λογικο.Αλλα ειμαι 53 και φαινομαι(τουλαχιστον φατσικα τοσο φαινομαι).Ακομα γελαω.
Μην αναρωτιέσαι, απλά να δει που μένεις ήθελε για να έρθει να σου πάρει το ποδήλατο με τα άλλα τσογλάνια...:bawl:
Pan (dvs)
21/04/2015, 17:09
Τυχερος εισαι.
Θα σε ειχε ξεφτυλισει ο πιτσιρικας και θα ειχαμε αλλα.
thunder ace
21/04/2015, 17:12
"Ψιτ...μικρέ....εχεις δει το V2 μου;"
334228
Και συ ,θα μου πει ο μικρος:παρ τα 3in line τωρα.
GiorgosLa
21/04/2015, 18:32
Τι μου θύμησες τώρα!!! Ωραίος. Με φοβίζει λίγο το αβαταρ σου. Αλλιώς θα σε συμπαθούσα σήμερα. :bawl: :lol:
notakos600
21/04/2015, 18:42
Τι μου θύμησες τώρα!!! Ωραίος. Με φοβίζει λίγο το αβαταρ σου. Αλλιώς θα σε συμπαθούσα σήμερα. :bawl: :lol:
Μπα πανάθεμά σε πνίγηκα. :bawl::bawl:
thunder ace
21/04/2015, 18:43
334239
Αμα ειναι να με συμπαθησεις,για σημερα και για παρτυ σου το αβαταρ ειναι αυτο.
GiorgosLa
21/04/2015, 18:47
334239
Αμα ειναι να με συμπαθησεις,για σημερα και για παρτυ σου το αβαταρ ειναι αυτο.
Τώρα ναι. Αξιαγάπητος χαχαχα!
thunder ace
21/04/2015, 18:50
Τώρα ναι. Αξιαγάπητος χαχαχα!
Ναι αλλα να σταματησουμε τις αβροτητες,παρεξηγανε ευκολα εδω μεσα.
GiorgosLa
21/04/2015, 19:05
Ναι αλλα να σταματησουμε τις αβροτητες,παρεξηγανε ευκολα εδω μεσα.
Οκ. Στην πρώτη ευκαιρία θα σου ρίξω ένα βρίσιμο να έρθουμε στα ίσια. :rolleyes:
thunder ace
21/04/2015, 19:17
Οκ. Στην πρώτη ευκαιρία θα σου ρίξω ένα βρίσιμο να έρθουμε στα ίσια. :rolleyes:
Ετσι μπραβο....machoκαταστασεις.:D
PetranGR
21/04/2015, 20:07
έλα πες την αλήθεια ...
τον φοβήθηκες τον μικρό...
έλα πες την αλήθεια ...
τον φοβήθηκες τον μικρό...
Βρε να μην βροντηξει(thunder) φοβηθηκε ..........................:D
Βρε μπας κιοτεψες την κόντρα
Απο το κοτεψες την κόντρα
paramedic
21/04/2015, 22:45
Χέστη....
thunder ace
21/04/2015, 22:53
Χέστη....
ο ου...chicken shit που λεμε εδω στο χωριο
andreaspetr
22/04/2015, 01:53
εγω πιστευω πηγες να πατησεις και στην πρωτη πεταλια σου εκανε δυο κενα ο μικρος!!!
το εχω παθει....
doctoras
22/04/2015, 07:16
Σε ολη τη μοτοσυκλετιστικη μου "καριερα" εχω κοντραρει με οτι μπορεις να φανταστεις:απο αυτοματα garellακια,βεσπες,μοτο κρος,στριταδικα,με διχρονα ,με τετραχρονα.... μεχρι hayabusa.Eχω προκαλεσει,με εχουν προκαλεσει.Εχω κερδισει,εχω χασει.Αλλα αυτο με κουφανε.Τι σκεφτοταν ο τσογλανος;Να πεις οτι ειμουν κανα 25 αντε 30 χρονων ισως να το εβλεπα λογικο.Αλλα ειμαι 53 και φαινομαι(τουλαχιστον φατσικα τοσο φαινομαι).Ακομα γελαω.
:lol:
φαινόμενο θερμοκηπίου, τους βάρεσε και αυτούς κατακούτελα και αντί να ξημεροβραδιάζονται στα προ εβολουσιον, βγήκαν οξω παγανιά...!!
γαμάτη φάση!!:lol:
Ρε δεν τσεκάρεις μπας και το πιτσιρίκι ήταν βαλτό από τον γιατρό του χωριού για να μαζέψει πελάτες; :lol:
paramedic
22/04/2015, 09:08
Πέρυσι σταματημένος στο φανάρι με το Capo. Ερχονται δίπλα δικάβαλο 2 πιτσιρίκια με GLX. Με κοιτάνε και μου λένε : τα στήνουμε φίλε? ΝΑΙ ρε σεις μέσα τους λέω. Ξεκινάμε και τα δίνουμε όλα!!!! Μου έριξαν στα αυτιά το παραδέχομαι γιατί είχαν εργαλείο και τσαγανό και βοηθούσε και ο πίσω σπρώχνοντας με τα πόδια στην εκκίνηση. Μπορεί να έχασα αλλά τουλάχιστον δεν κιότεψα ρε!!
Δεν έχει να κάνει με κόντρες, αλλά έχει με πιτσιρικάδες που σε πλευρίζουν..
Μόλις είχα πάρει το bros, με λάστιχα που είχαν να κυλίσουν καμιά 3ετία και κατέβαινα τη Μεσογείων. Ανάβει ένα φανάρι κόκκινο, αρχίζω να φρενάρω.. κωλιές το μηχανάκι.. τέλος πάντων σταματάω.
Σκάει δίπλα μου παπί με δυο σπατανάκια, με τρελό ενθουσιασμό, χαμόγελο ως τα αυτιά και μου φωνάζει ο οδηγός: "ΡΕΕΕΕΕ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑΑΑ??!!!"
Του λέω "Κατά λάθος, είναι για πέταμα το λάστιχο".
Για πότε έσβησε το χαμόγελο, έστριψε το κεφάλι σχεδόν τσαντισμένος κι αυτός κι ο πίσω και φύγανε.. ούτε να με φτύσουν ένα πράγμα.. :lol:
pipe_smoker
22/04/2015, 10:10
Δεν έχει να κάνει με κόντρες, αλλά έχει με πιτσιρικάδες που σε πλευρίζουν..
Μόλις είχα πάρει το bros, με λάστιχα που είχαν να κυλίσουν καμιά 3ετία και κατέβαινα τη Μεσογείων. Ανάβει ένα φανάρι κόκκινο, αρχίζω να φρενάρω.. κωλιές το μηχανάκι.. τέλος πάντων σταματάω.
Σκάει δίπλα μου παπί με δυο σπατανάκια, με τρελό ενθουσιασμό, χαμόγελο ως τα αυτιά και μου φωνάζει ο οδηγός: "ΡΕΕΕΕΕ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑΑΑ??!!!"
Του λέω "Κατά λάθος, είναι για πέταμα το λάστιχο".
Για πότε έσβησε το χαμόγελο, έστριψε το κεφάλι σχεδόν τσαντισμένος κι αυτός κι ο πίσω και φύγανε.. ούτε να με φτύσουν ένα πράγμα.. :lol:
Α να γεια σου;)
Όπως κι εμείς πιστιρικάδες χαζεύαμε ό,τι "αξιόλογο" περνούσε κι έκανε θόρυβο (είτε με 2 ρόδες είτε με 4) έτσι κι αυτά.
Γι'αυτό και προσωπικά πάντα όποτε περνάω έξω από καμιά πλατεία, σχολείο κλπ ή και στο άσχετο αν δω κανά πιτσιρικάδικο κεφάλι να με κοιτάει ρίχνω καμιά ξερογκαζιά τουλάχιστον.
Έτσι γιατί θυμάμαι ανέκαθεν την ξενέρα που ένιωθα μικρός όταν έβλεπα κάτι που μου άρεσε και το κοίταγα σα χάνος, κι ο οδηγός πήγαινε με το ρελαντί:moutza::lol:
Α να γεια σου;)
Όπως κι εμείς πιστιρικάδες χαζεύαμε ό,τι "αξιόλογο" περνούσε κι έκανε θόρυβο (είτε με 2 ρόδες είτε με 4) έτσι κι αυτά.
Γι'αυτό και προσωπικά πάντα όποτε περνάω έξω από καμιά πλατεία, σχολείο κλπ ή και στο άσχετο αν δω κανά πιτσιρικάδικο κεφάλι να με κοιτάει ρίχνω καμιά ξερογκαζιά τουλάχιστον.
Έτσι γιατί θυμάμαι ανέκαθεν την ξενέρα που ένιωθα μικρός όταν έβλεπα κάτι που μου άρεσε και το κοίταγα σα χάνος, κι ο οδηγός πήγαινε με το ρελαντί:moutza::lol:
"δεν ειμαι καγκουρας χατήρι στα πιτσιρίκια κανω κυρ αστυνόμε!"
(και εγω το κανω για ακριβως τον ιδιο λογο) :p
thunder ace
23/04/2015, 09:30
Ε ρε τι μου θυμησατε:ειχα το 750 και οταν περναγα εξω απο το Δημοτικο που πηγαινε ο μεγαλος γιος μου,σταματαγα να τον δω και φευγωντας παντα μου φωναζε.....μπαμπα μπαμπα κανε εκεινο που βγαζει καπνους η ροδα.Να δεις τις φατσουλες στα καγκελα χαρα.Οταν μου το ζηταγε μετα απο χρονια ο μικρος μου γιος(ειχα πλεον το thunderace)απλα ανοιγα το γκαζι με νεκρα.Την ιδια καπνα εβγαζε....γιατι να λιωνω λαστιχο;
renos.xart
23/04/2015, 09:54
Κάπως έτσι ερωτεύτηκαν και εγώ το KTM μου. Πιτσιρικας εγω, 15-16, επαρχια, πινω μπυρακια στην πλατεια. Σκάει ο τυπας με το θηρίο(950), ακραπες και δε συμαζευεται. Ξερογκαζο - φλόγες εξατμισης, κουμπωνει την πρωτη και στο ξεκίνημα ανοίγει λίγο παραπανω το γκαζι, δεν το σηκώνει λαμπαδα, είσαι που ξεκολαει η μπροστινή και βγάζει εκείνο το μπάσο ηχο.
Αυτό ηταν, απο τοτε έρωτας ζωής και όνειρο που τελικά πραγματοποιήθηκε. Σαν να βλέπω τη σκηνή τώρα μπροστά μου το θυμάμαι.
amyroukai
23/04/2015, 10:53
Περναω με το Ζ απο σχολειο. Ειναι και δυο πιτσιρικια απ'εξω, κανει ο ενας σημα "σηκωσε το". Δεν ξερω απο σουζα, οποτε απλα το γκαζωσα λιγο αποτομα να σπιναρει διακριτικα. Δεν χαρηκαν καθολου :bawl:
notakos600
23/04/2015, 10:56
Περναω με το Ζ απο σχολειο. Ειναι και δυο πιτσιρικια απ'εξω, κανει ο ενας σημα "σηκωσε το". Δεν ξερω απο σουζα, οποτε απλα το γκαζωσα λιγο αποτομα να σπιναρει διακριτικα. Δεν χαρηκαν καθολου :bawl:
Ευτυχώς που δεν σαβουριάστηκες να κράταγαν τη κοιλιά τους από τα γέλια. :lol: :beer:
thunder ace
23/04/2015, 10:58
Τα πληγωσες τα καημενα.Τουλαχιστον εστειλες κανα κολλητο που ξερει ,να λυσαξει στη σουζα εξω απο το σχολειο;
8 στα 10 πιτσιρίκα βγάζουν φωτογραφία με, ή πάνω στο tdm.Τους ανάβω και τους φάρους και χαμογελάνε.Χαμογελάνε και οι γονείς.Χαμογελάω και εγω γιατι τους σκέφτομαι καμια δεκαπενταριά χρόνια αργότερα, με κανα μοταρντ με ακράπες :evil:
Τα 2 απο τα 10 δεν θα είναι σε μοταρντ με ακράπες οπότε δε μας ενδιαφέρει.
thunder ace
23/04/2015, 11:05
Και μετα σκεφτονται οι πιτσιρικαδες:ρε τι αχρηστοι ειναι οι μεγαλοι.......και μας πετυχαινουν με τα ποδηλατα.....και την πληρωνουμε και εμεις οι αθωοι.
Περναω με το Ζ απο σχολειο.
Να μην περνατε έξω από σχολεία (τουλαχιστον από αυτα που σας ξερουν..)
Και αν έχετε να παρετε παιδί, να του πειτε να σας βρει τουλαχιστον 2 τετραγωνα πιο μακριά (ειδικα αν καβαλατε μηχανακι που δεν το ξερετε..)
zannisvel
23/04/2015, 13:29
Ε ρε τι μου θυμησατε:ειχα το 750 και οταν περναγα εξω απο το Δημοτικο που πηγαινε ο μεγαλος γιος μου,σταματαγα να τον δω και φευγωντας παντα μου φωναζε.....μπαμπα μπαμπα κανε εκεινο που βγαζει καπνους η ροδα.Να δεις τις φατσουλες στα καγκελα χαρα.Οταν μου το ζηταγε μετα απο χρονια ο μικρος μου γιος(ειχα πλεον το thunderace)απλα ανοιγα το γκαζι με νεκρα.Την ιδια καπνα εβγαζε....γιατι να λιωνω λαστιχο;
Εσυ μου φαινεται καποια στιγμη πρεπει να το φτιαξεις...:smokin:
thunder ace
23/04/2015, 13:32
Εσυ μου φαινεται καποια στιγμη πρεπει να το φτιαξεις...:smokin:
Με τι;
zannisvel
23/04/2015, 13:35
Ελατηρια δε θελει?
thunder ace
23/04/2015, 13:45
Ελατηρια δε θελει?
Αντε και θελει μονο ελατηρια(που δεν θελει....εδω νομιζω οτι τα πιστονια οταν βαριουντε κανουν βολτες και σε διπλανο κυλινδρο).Μαστορικα+οσες φλατζες χρειαστουν+καμμια γλυστρα που θα ειναι στα τελευταια της+ζοαν++++ποσο παει;Ε...αυτο το" ποσο παει" δεν το εχω.Παντως αμα(λεμε)εχω τα φραγκα να το φτιαξω,θελω να το κανω σωστα.
zannisvel
23/04/2015, 13:47
Αντε και θελει μονο ελατηρια(που δεν θελει....εδω νομιζω οτι τα πιστονια οταν βαριουντε κανουν βολτες και σε διπλανο κυλινδρο).Μαστορικα+οσες φλατζες χρειαστουν+καμμια γλυστρα που θα ειναι στα τελευταια της+ζοαν++++ποσο παει;Ε...αυτο το" ποσο παει" δεν το εχω.Παντως αμα(λεμε)εχω τα φραγκα να το φτιαξω,θελω να το κανω σωστα.
Εχεις δικιο!!!
Don't worry. ολα θα γινουν. Απλα για νην μεινεις χωρις το λεω γιατι το βαρος θα ειναι δυσκολο.
:beer:
thunder ace
23/04/2015, 13:57
Εχεις δικιο!!!
Don't worry. ολα θα γινουν. Απλα για νην μεινεις χωρις το λεω γιατι το βαρος θα ειναι δυσκολο.
:beer:
Χωρις υπερβολες:περνει εμπρος με την μια,τα γκαζια της τα εχει,σαν κουδουνιστρα δεν κανει,μου δινει την αισθηση"ανεβα να παμε παντου αλλα να ξερεις να με χειριζεσαι"...........και ετσι περναει ο καιρος.
GiorgosLa
23/04/2015, 19:07
Υπάρχουν και πιτσιρικάδες που την έχουν φάει άσχημα από μπάρμπα.
Περίπου 15 χρονών πάω στο χωριό (10 χιλ ευθεία σχεδόν) δικάβαλος με τον Λάμπρο πίσω και μ ένα μηχανάκι που πάει με ούριο άνεμο 55 τελική. Διπλός ζήτημα να πήγαινε 45. Κουβεντούλα στο δρόμο άνετα, και τέρμα το γκάζι συνέχεια μην πέσει κάνα χιλιόμετρο και άντε να το ξαναπάρεις. Απελπισία. Κάποια στιγμή πλησιάζουμε πολύ αργά έναν μπάρμπα με μια φλορέτα από κείνες τις μπαρμπάδικες, (με παρμπρίζ και ποδιά, λάδια με χώμα παντού, κοτσαδόρο για καρότσι πίσω, ένα κασάκι και όλα τα σχετικά) που πάει όμως με… 44 χιλ. «Όχι ρε!» λέω στον άλλον. «θα μας κόψει αυτός» «Μην κόψεις κι άλλο σ έφαγα» μου κάνει. Μετά από ώρα φτάνουμε στα τρία τέσσερα μέτρα πίσω του. «τι θα κάνουμε ρε?» ρωτάω τον Λάμπρο. Εκείνος βγάζει το χέρι απ το στόμα που έτρωγε τα νύχια του, το τινάζει μπροστά και φωνάζει. «Πέρνα τον»
Ήταν τόσο «ξεσηκωτική» η φωνή, που κόντεψα να κόψω την ντίζα. «Ρε βλάκα τέρμα είμαστε!» «Ε πέρνα τον τέρμα» μου λέει και βάζει τα γέλια. Τι να κάνω κι εγώ, βγαίνω λίγο αριστερά και ξεκινάω. Μας βλέπει λοξά ο άνθρωπος και κάνει λίγο πιο δεξιά. Εγώ κοιτάω ίσα μπροστά κάνοντας τον αδιάφορο. Μας ξανακοιτάει με κάτι σαν χαμόγελο? κάτι σαν απορία? Εγώ ίσα μπροστά. Ντρεπόμουν να τον κοιτάξω. Να ανοίξει μια γούρνα να πέσω μέσα. Μετά από αρκετή ώρα είμαστε… ακόμα δίπλα του. Κάποια στιγμή ακούω τον Λάμπρο να φωνάζει. «Θείο τέρμα είσαι?» Αιφνιδιάστηκε ο άνθρωπος. Μόνο αυτή την ερώτηση δεν περίμενε. Σήκωσε τους ώμους με απορία. Κοίταξε μία τον Λάμπρο και μια το δεξί του χέρι. Δεν το σκέφτηκε ποτέ αν ήταν «τέρμα». Είχε μια έκφραση σαν τα πιτσιρίκια που τα έδωσες μια ιδέα και προσπαθούν να την εφαρμόσουν για να τους πεις μπράβο. Κάνει μια δοκιμαστική κίνηση με το γκάζι. να δει αν είναι τέρμα. Η φλορέτα βγάζει ένα ντουμάνι και αρχίζει να χάνετε σαν να έφευγε απ το κανάβεραλ. Τέσσερα πέντε μέτρα μετά (χωρίς να κόψει καθόλου) γυρνάει το κεφάλι με κίνδυνο να πέσει και μας φωνάζει. «Όχι» Και συνέχισε να χάνετε. μέσα στο ντουμάνι.
thunder ace
23/04/2015, 19:18
χε..χε...ωραια ιστορια....κατι τετοιες απο τα ανεμελα χρονια μας,ειναι παντα ομορφες.