View Full Version : HONDA SH 150 ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ
Καλησπερα,ειναι παρατημενο απο πριν το Πασχα ενα Honda SH150 γαλαζιο με γρατζουνισμενα πλαστικα και μαυρη μπαγκαζιερα χωρις πινακιδα στη Κηφισιας στο Μαρουσι.
Μιλησα με αστυνομικο,χωρις πινακιδα δεν αναλαμβανουν να κανουν κατι(να δουν πλαισιο κλπ).
DimitrisCH
22/04/2015, 22:45
Και αυτοί οι αστυνομικοί....έλεος!!!
Τι λέτε να είναι δηλαδή χωρίς την πινακίδα, κάρο?
Φαντάσου εμένα που κλέω ένα ΚΤΜ 950SM, να είναι απλά κάπου χωρίς πινακίδα και να μην το ακουμπάνε οι μπάτσοι!!
Ελπίζω να βρει τον ιδιοκτήτη του.
να σε σταματησουν ομως χωρις πινακιδα....τον εφαγες...:)
macdeath_s
23/04/2015, 14:10
να σε σταματησουν ομως χωρις πινακιδα....τον εφαγες...:)
Εξαρτάται που θα πέσεις. Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι από δαύτους χωρίς πινακίδα κυκλοφορούν.
Εξαρτάται που θα πέσεις. Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι από δαύτους χωρίς πινακίδια κυκλοφορούν.
Συναλλαγες στο ΧΑΑ κανουν;;;;;
:confused:
GiannisBlessed
23/04/2015, 14:51
εμενα παντως το παπι μου οταν το πηρα πισω μετα απο 9μηνες κλοπης δεν ειχε πινακιδα και το ειχαν αναγνωρισει απο αριθμο πλαισιου.
spyrakos35
23/04/2015, 18:49
εμενα παντως το παπι μου οταν το πηρα πισω μετα απο 9μηνες κλοπης δεν ειχε πινακιδα και το ειχαν αναγνωρισει απο αριθμο πλαισιου.
Ναι αλλα εσυ εισαι Blessed
:D
Billymuse
23/04/2015, 18:56
Βρες τον αριθμό πλαισίου και πήγαινε στη Honda και πες τους να ενημερώσουν τον ιδιοκτήτη εφόσον θα έχουν καταχωρήσει
την αγορά του Scooter αν έγινε απο Ελληνική αντιπροσωπεία..
PetranGR
23/04/2015, 20:48
Βρες τον αριθμό πλαισίου και πήγαινε στη Honda και πες τους να ενημερώσουν τον ιδιοκτήτη εφόσον θα έχουν καταχωρήσει
την αγορά του Scooter αν έγινε απο Ελληνική αντιπροσωπεία..
Συμφωνώ!
Γιατί , 1/10 μπορεί να διαβάζουν ακόμα και εδώ ποτέ δεν ξέρεις και να το μετακινήσουν οπότε ,ενημέρωσε ανάλογα :)
ειναι δυνατον να παει καποιος σε παρατημενο μηχανακι και να το σκαλιζει να βρει τον αριθμο πλαισιου;
lykourgi
23/04/2015, 21:06
Μιλησα με αστυνομικο,χωρις πινακιδα δεν αναλαμβανουν να κανουν κατι(να δουν πλαισιο κλπ).
Μάλλον προσπαθούσε να σε αποφύγει.
Ο αριθμός πλαισίου αναγράφεται στην άδεια και τον ελέγχουν πανεύκολα, αν θέλουν.
Εκτός αν σου είπε κάτι άλλο και παρεξήγησες.
macdeath_s
24/04/2015, 00:22
Συναλλαγες στο ΧΑΑ κανουν;;;;;
:confused:
ΜΕ το χρηματιστήριο της νύχτας ακούγεται ότι κάνουν συναλλαγές ;)
Ναι στην αδεια αναγραφεται,στο μηχανακι ομως που αναγραφεται?Θες να παρω κατσαβιδια και να λυσω τα πλαστικα(οπως ειπε κι ο φιλος απο πανω) να βρω το πλαισιο?
Billymuse
24/04/2015, 18:03
Ναι στην αδεια αναγραφεται,στο μηχανακι ομως που αναγραφεται?Θες να παρω κατσαβιδια και να λυσω τα πλαστικα(οπως ειπε κι ο φιλος απο πανω) να βρω το πλαισιο?
Προφανώς και όχι, δε γνωρίζω αμα ειναι σε εμφανές σημείο ειδαλλιώς δε θα σου πρότεινα να κάνεις κάτι τέτοιο
lykourgi
24/04/2015, 18:24
Οι αριθμοί πλαισίου συνήθως βρίσκονται σε εμφανές σημείο του οχήματος, ακριβώς για να διευκολύνουν την αναγνώριση.
ο αριθμος πλαισιου στη μηχανη ειναι στα δεξια του λαιμου αλλα σε παρατημενο ειναι ρισκο να πας και να ψαχνεις
μπορει να μπλεξεις ασχημα ειδικα αν ειναι κλεμμενο
Οι αριθμοί πλαισίου συνήθως βρίσκονται σε εμφανές σημείο του οχήματος, ακριβώς για να διευκολύνουν την αναγνώριση.
Ετσι ξερω κι εγω αλλα από μια ματια που εριξα γυρω γυρω κι απο κατω δεν ειδα κατι,θα ερθει ενας φιλος από τη Διας να το δει,ενημερωνει λεει την Αμεση Δραση και αναλαμβανουν εκεινοι...
lykourgi
25/04/2015, 23:07
Ετσι ξερω κι εγω αλλα από μια ματια που εριξα γυρω γυρω κι απο κατω δεν ειδα κατι,θα ερθει ενας φιλος από τη Διας να το δει,ενημερωνει λεει την Αμεση Δραση και αναλαμβανουν εκεινοι...
Ωραία.
Μπράβο, για το ενδιαφέρον που δείχνεις.
Ωραία.
Μπράβο, για το ενδιαφέρον που δείχνεις.
Εχω αλλαξει 3 μηχανες κι ευτυχως σταθηκα τυχερος που δεν ειχα ποτε τετοιο συμβαν,λυπάμαι που ακουω τωρα τελευταια πολύ συχνα τετοια φαινομενα,θελουν πολύ ξυλο τα τσογλανια που απλωνουν χερι σε ξενη περιουσια...