View Full Version : ΚΥΡΙΑΚΗ 3/5/2015 ΕΡΕΤΡΙΑ
τι να μας πει το λαβράκι και το κάθε τι που κολυμπάει...
πες τα !!! με τους ψαροφαγους πως χορτενουν δεν μπορω να καταλάβω???
Πανο επειτα απο αρκετη σκεψη και μια βολτα στον Πειραιά αποφάσισα πως αφου τα οικονομικά μου δεν επιτρέπουν και βόλτα και εξάτμιση και αφου ο Παπαγιαννης aka Racetech μου έκανε φοβερή τιμή. καταλαβατε οτι σε λιγο καιρο θα εχω εξάτμιση. καλα να περασετε! και φατε και τπτ για μας!!
o_gavros
02/05/2015, 17:12
Εβολουσιον ρε...νταργουιν,πως το λένε;
Να χει ποδαρακια λέμε.
congate7
02/05/2015, 17:27
Σωστός ο από πάνω.
Εσείς θα ξεκινήσετε κατά τις 9:30 οπότε κατά τις 10 περίπου στην πυροσβεστική στην έξοδο της Στεφανής θα σας περιμένω εγώ.
και μια που μερικοι την καρυστο δεν θα την δουμε αυριο, την φεραμε στο πιατο μας σημερα. Λαβρακι καρυστου :)
334889
καλους δρομους παιδες και καλη επιστροφη :)
ελα ρε αμυρου, διπλα εισαι, τσιμπα το φερρυ και ελα να μας βρεις... εστω για τον καφε!
Εβολουσιον ρε...νταργουιν,πως το λένε;
Να χει ποδαρακια λέμε.δε μιλας σωστα! ποδαρια εχει και ο αστακος, και η γαριδα και η καραβιδα...
οποτε το σωστο ειναι να εχει ποδαρια, να θηλαζει και ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ....
congate7
02/05/2015, 17:34
Α και αν κάποιος μπορεί να μου φέρει ένα motul 10w 50 θα ήμουν υπόχρεος. Τα λεφτά στο χέρι εννοείται :beer:
sotostzav
02/05/2015, 17:35
Α και αν κάποιος μπορεί να μου φέρει ένα motul 10w 50 θα ήμουν υπόχρεος. Τα λεφτά στο χέρι εννοείται :beer:
τετοια ωρα ρε συ??δεν το λεγες νωριτερα?
congate7
02/05/2015, 17:41
τετοια ωρα ρε συ??δεν το λεγες νωριτερα?
Έχεις δίκιο αλλά τώρα πήγα να δω το μπουκάλι και ήταν άδειο
sotostzav
02/05/2015, 17:44
Έχεις δίκιο αλλά τώρα πήγα να δω το μπουκάλι και ήταν άδειο
Εχω ενα βενζιναδικο υποψην που ισως εχει..θα σταματησω το πρωι και βλεπουμε...
congate7
02/05/2015, 17:45
Σσσσσωραίοςςςς ρε Σώτο
Ολα τα καααααλά παιδιά.Πάω να ξαναδιαβάσω το πρώτο ποστ για το τι ώρα ξεκινάμε.Το καλύτερο ψάρι είναι το ψαρονέφρι.
Eversman
02/05/2015, 20:47
Περνώντας απο Θριάσιο, να έχουμε και το νου μας στον Γιάννη (γαύρος). Θα μας περιμένει απ' οξω.
Να το ξέρετε πάντως, φαγητο δεν θα έχει. Το κουλουράκι του καφέ και πολύ είναι! Καλοκαίρι έρχεται, πρέπει να προσέξουμε την σιλουέτα μας :D
Θα σου το έλεγα αυριο για τον Γιάννη αλλά σε βρήκε πρώτος.
Εχμμ...ποια σιλουέτα;;
Pan (dvs)
02/05/2015, 20:51
Παλικαρια,καλα να περασετε.
o_gavros
02/05/2015, 20:56
ο άθρωπος δεν ξερει τι λέει απο την κούραση.Μπαναώτη πέσε να ξαπλώσεις λέμε.
φαγιά υπάρχουν.
theofilos888
02/05/2015, 20:57
Περνώντας απο Θριάσιο, να έχουμε και το νου μας στον Γιάννη (γαύρος). Θα μας περιμένει απ' οξω.
Να το ξέρετε πάντως, φαγητο δεν θα έχει. Το κουλουράκι του καφέ και πολύ είναι! Καλοκαίρι έρχεται, πρέπει να προσέξουμε την σιλουέτα μας :D
Δε θα εχει φαγητο; καλαααααααααα
amyroukai
02/05/2015, 20:58
Θα σου το έλεγα αυριο για τον Γιάννη αλλά σε βρήκε πρώτος.
Εχμμ...ποια σιλουέτα;;
αυτην στις παλιες φωτογραφιες που δεν εχεις προκοιλιακους.
Pan (dvs)
02/05/2015, 21:04
φαγιά υπάρχουν.
Ελπιζω να μην ειναι σαν το λεφτα υπαρχουν και σας σκισει η πεινα.
Eversman
02/05/2015, 21:05
φαγιά υπάρχουν.
Η αλήθεια είναι οτι μέχρι τώρα σηκωνα χαλιά, οπότε μια βάση την έχουν τα γραφόμενα σου!
Άντε να τσιμπησουμε κατιτις, άλλα μονο αν η ταβέρνα έχει αμπάρι :D
amyroukai
02/05/2015, 21:09
τα ζηταειντο πωπουδινι σου εσενα...
o_gavros
02/05/2015, 21:13
μην επιστρέψουμε στα ίδια, τα χουμε πει για τους αντρες με κοιλίτσα.
Θεοφιλε μην ακούς εσύ.
@Παναγιώτη(παραλίμνιε), είμαστε του λιτού βίου. και με δυο μερίδες κοντοσούβλι κι άλλες δυο σπληνάντερο θα κάνομε δουλειά.
Nikol1979
02/05/2015, 21:18
Παλι καλά που ο προορισμός τελειωνει σε θαλασσα.
Ετσι οπως το πάτε θα βρεθείτε Κρήτη. :lol:
Τωρα που το σκεφτομαι,εκεί δεν είναι και άσχημα ,ξέρω και καποια που της αρεσουν τα αεροτενορια......:lol:
Αμα σας παρει ο κατηφορος, σφυριξτε...Αλλιως καλα να περασετε παιδια και προσεχτικα, και να ξερετε οι υπολοιποι ζηλευουμε....
o_gavros
02/05/2015, 21:27
μας δουλεύετε μαντεμαζέλ;
amyroukai
02/05/2015, 21:36
μας δουλεύετε μαντεμαζέλ;ψιλο παπι. εεεεεε γαζι.
o_gavros
02/05/2015, 21:38
ψιλο παπι. εεεεεε γαζι.
κάτι ψυχανεμίστηκα αλλά είμαι και δεν είμαι αυτη τη στιγμή και είπα να το σιγουρέψω
Pan (dvs)
02/05/2015, 21:44
Μην συγχυζεσαι παλικαρι μ' και σου κοπει η ορεξη.
και παν χαμενα τα σπληναντερα.....
~!@#$%^&*(){"
ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕ!! ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.....
334930
amyroukai
02/05/2015, 21:50
σιγα ρε ανγκρι μπερντ εσυ
o_gavros
02/05/2015, 21:51
Μην συγχυζεσαι παλικαρι μ' και σου κοπει η ορεξη.
και παν χαμενα τα σπληναντερα.....
ξέρει η πάπια που'ναι η λίμνη...και βουτά και πα και πίνει :D
Nikol1979
02/05/2015, 21:58
Γιατι τι ειπα παλι?? :confused:
~!@#$%^&*(){"
334930
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
σιγα ρε ανγκρι μπερντ εσυ
:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑ.
Γιατι τι ειπα παλι?? :confused:
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑ.
μη γελας ρε κοπελια, με τις βολτες του eversman ζω ένα δραμα! ολο ταζει φαι για να με δελεασει, και ολο φαι δε βλεπω..
να δες εδώ για να καταλάβεις την ιστορια....
http://meemsy.com/v/24723
amyroukai
02/05/2015, 22:12
ποτε θα κα, ποτε θα κανειιιι πλαστικα...
ποτε θα κα, ποτε θα κανειιιι πλαστικα...εεε μα κι εσυ τωρα που καλοκαιριαζει σου ηρθε να τα φτιαξεις?
amyroukai
02/05/2015, 22:15
εεε μα κι εσυ τωρα που καλοκαιριαζει σου ηρθε να τα φτιαξεις?
το ανεξοδο low side φυγειν αδυνατον.
το ανεξοδο low side φυγειν αδυνατον.
αααα.. επαθες ζημια.. δεν το ηξερα.. τουλάχιστον εισαι καλα εσυ!
Παίδες καλά να περάσετε,δυστυχώς ανωτέρα βία (καμμιά 8-άρα κιλά λουκανικομπιφτεκοχοιρινεςμπανσέτες στη σχάρα) και κάτι τα γενέθλια του κολλητού και είπαμε αύριο να μαζευτούμε στην εξοχή να το γλεντοκοπήσουμε...στην επόμενη λεπόν.
Υ.Γ Μπαναώτη....το νου σου εεεεεε,μη παίζεις με τον πόνο του Γιάννη και του Θεόφιλου θα σε βρεί μεγάλος μπελλάς.Πρέπει να έχει φαγητό για να βγάλεις τα σπασμένα απο τα Καλάβρυτα που έφυγες άφαγος :P
Ο από πάνω μόλις έδωσε λύση για το φαΐ μας αύριο.
Eversman
02/05/2015, 22:20
~!@#$%^&*(){"
334930
Ξέχασα ... εκτός απο κουλουράκια, φέρνει και κρουασανακια βουτύρου. Μέχρι εκεί όμως :D
Ο από πάνω μόλις έδωσε λύση για το φαΐ μας αύριο.
Xαχαχαχαχα
o_gavros
02/05/2015, 22:24
ποτε θα κα, ποτε θα κανειιιι πλαστικα...
όταν η Όλιβ θα βγάλει βυζά, κάτι ακούγεται :p
απο τα Καλάβρυτα που έφυγες άφαγος :P
γιατί εμείς τι φύγαμε δηλαδή; γεμάτοι;;;
Eversman
02/05/2015, 22:32
Υ.Γ Μπαναώτη.....Πρέπει να έχει φαγητό για να βγάλεις τα σπασμένα απο τα Καλάβρυτα που έφυγες άφαγος :P
Ίσα-ισά! Αν θυμάσαι, έφαγα μια τυροπιταρα ΝΑ με το συμπαθιο στο Καρτέρι. Άσε που με περίμενε και γιουβετσακι στο φούρνο στην Αθήνα :D
όταν η Όλιβ θα βγάλει βυζά, κάτι ακούγεται :p
γιατί εμείς τι φύγαμε δηλαδή; γεμάτοι;;;
E βάλαμε κατητίς στο στομάχι να μην διαμαρτύρεται ρε αδερφέ.Παναγιώτ άσε βρε τα σάπια :P
o_gavros
02/05/2015, 22:34
Ίσα-ισά! Αν θυμάσαι, έφαγα μια τυροπιταρα ΝΑ με το συμπαθιο στο Καρτέρι. Άσε που με περίμενε και γιουβετσακι στο φούρνο :D
μόνος σου ρε θεριό την γονάτισες; :rotflmao:
Eversman
02/05/2015, 22:38
μόνος σου ρε θεριό την γονάτισες; :rotflmao:
Είχα και βοήθεια! Μόνος μου, ήταν αδύνατο :lol:
Mits-fz6
03/05/2015, 07:11
Δυστυχώς ακόμα μια απουσία στο όνομά μου. Ελπίζω να τα καταφέρω στην επόμενη.
Καλά να περάσετε παιδιά!
theofilos888
03/05/2015, 10:03
Εχω φτασει στην παραλια του eviana beach κατα τις παραγγελίες του μεσιε μπαναωτη.... αναμενω εταιρους....
Μόλις έφτασα σπίτι. Καλή παρέα, ομαλοί ρυθμοί, πολύ όμορφη διαδρομή. Αν και άυπνος, ειδικά το πρώτο μισό το καταευχαριστήθηκα. Και τώρα πάω να ψοφήσω. Καλή επιστροφή στους υπόλοιπους ^^
spyrakos35
03/05/2015, 17:40
Μπραβο ρε παιδες......
Φαγατε;
Μπραβο ρε παιδες......
Φαγατε;
Τελικά τους εχεις κολλήσει με το ταπερ& βγαίνουν βόλτα μόνο για καφέ!:lol:
Μπράβο ρε παιδιά...καλη επιστροφή!
spyrakos35
03/05/2015, 18:23
Κριμα δεν ηρθαν Στυρα....
334957
theofilos888
03/05/2015, 18:23
Μολις μπηκα σπιτι. Ηταν υπεροχη βολτα, η παρεα εξαιρετική και το φαγητο γευστικοτατο. Ηπιαμε τον καφε μας στην Ερέτρια και μετα κατεβηκαμε νεα στυρα για φαγητο εκει που σκαει το κυμα. Υπαρχουν φωτο που καποιος τρωει τη μπριζολα με το χερι....... δε λεω περισσότερα. Γυρισαμε με καραβι απο νεα στυρα αγ μαρινα και μετα διονυσο και πισω. Και στην επόμενη......
spyrakos35
03/05/2015, 18:25
334959
334957
:beer::beer:
πισω στη βαση μου ασφαλης και χορτατος!!! επιτελους, βολτα του πανου εγινε όπως ακριβως επρεπε....
φυσικα και ηρθαμε... ησουν εκει ρε συ? εγω το εριξα σαν ιδεα να παμε ρεουζι αλλα τελικα μας κανονισε ο σωτος σε μια φιλη του!
Υπαρχουν φωτο που καποιος τρωει τη μπριζολα με το χερι....... δε λεω περισσότερα.
334961
334962
o_gavros
03/05/2015, 19:11
Όμορφα πράγματα και σήμερα.φοβερή βόλτα με τα πάντα όλα της.
Όλοι ωραίοι και ωραία η δεσποινίδα που μας άντεξε.
πι.ες: ρε σεις; δεν είπαμε φρόνιμα; ευτυχως που τα συννημένα του μικε δεν δουλεύουν
sotostzav
03/05/2015, 19:20
Ολα καλα,βολτα μετα απο πααααρα πολλους μηνες για μενα και την καταευχαριστηθηκα!!!!!Αντε και στα επομενα ρε!!!!!!!
Καλη φάση.Το φχαρστΗθκΑ.Καποιος σωστός άντρας και καααααααλό παιδί, έφαγε όπως έπρεπε.Μου άρεσε πολύ η διαδρομη του Διόνυσου, την οποία, πρώτη φορά πέρασα.Καλη παρέα,νορμαλ ρυθμοί και καλό φαγητό.Και περάσαμε και θάλασσα.Δεν χαθήκαμε και αυτό είναι ανεπίτρεπτο.
Το μεκανάκι μου το χαρηκα και αυτό μιας και πρώτη φορά το καβάλησα σόλο.
Και στην επόμενη παίδες :beer:
o_gavros
03/05/2015, 20:01
334959
για ατομική μερίδα...καααααλή είναι
akis_trevor
03/05/2015, 20:08
:beer::beer:
φωτοοοοο πληηηηζζζζ... :D
Eversman
03/05/2015, 20:20
Και εγώ πίσω στη βαση μου ασφαλης και φαγωμενος :lol:
Υπέροχη παρέα, καταπράσινη διαδρομή, άφθονο γέλιο μέχρι δακρύων! Εύχομαι η συνέχεια του καλοκαιριού να είναι ίδια και καλύτερη :beer:
Στις φωτό που θα ποσταριστουν, κάθε πρόσωπο και καταστάσεις αποτελούν προϊόν μοντάζ και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα :D
Υ.Γ.
1) όσοι εξεδραμαν με τουτου, φαγαν πολύ πίκρα σήμερα στη επιστροφή. Στο παπορι ιδιως, εγινε σφαγή.
2) αρχισαν ζεστές και άναψε ο κ@λος μας. Όσοι φορεσαμε δέρματα και κορντουρες το μετανιωσαμε.
3) ο δρόμος απο Λεπουρα μέχρι Στύρα και μετά για Κάρυστο βγαίνει σαν απαλό αεράκι. Όμορφα λέμε.
4)Τι να τα κάνουμε τα νησάκια οταν διπλά μας, έχουμε την Εύβοια! Όμορφα λέμε, επίσης
Ομορφιές όπως αρμόζει στα μέλη του moto.gr.
Φωτο να βλέπουμε και όχι μόνο από τα πιάτα στο τραπέζι.
Και στην επόμενη παίδες.
:wave2:
spyrakos35
03/05/2015, 20:48
για ατομική μερίδα...καααααλή είναι
Και δεκα γιουργια το ατομο......
Γυρισαμε με καραβι απο νεα στυρα αγ μαρινα και μετα διονυσο και πισω. Και στην επόμενη......
Από Αγ. Μαρίνα, ακολούθησα την πινακίδα (έγραφε δεξιά για Αθήνα, αν και όλοι πήγαιναν αριστερά και με παραξένεψε λίγο ) και πέρασα από Γραμματικό και Άνω Σούλι (2 τυχαία ονόματα που θυμάμαι) πριν βγω φράγμα Μαραθώνα και Αγ. Στέφανο. Δεν έχω ιδέα τί και πώς, εγώ ήθελα να βγω Μαραθώνος. Αλλά ωραία διαδρομή :P
Από Αγ. Μαρίνα, ακολούθησα την πινακίδα (έγραφε δεξιά για Αθήνα, αν και όλοι πήγαιναν αριστερά και με παραξένεψε λίγο ) και πέρασα από Γραμματικό και Άνω Σούλι (2 τυχαία ονόματα που θυμάμαι) πριν βγω φράγμα Μαραθώνα και Αγ. Στέφανο. Δεν έχω ιδέα τί και πώς, εγώ ήθελα να βγω Μαραθώνος. Αλλά ωραία διαδρομή :P
εκει ηταν η μαραθωνος! αριστερα σε πηγαινε νεα μακρη ραφηνα μεσογειων και δεξια τη διαδρομή που πηγες..
Eversman
03/05/2015, 21:27
Όχι, για να μην λέει ο Τόλης ότι δεν "χαθηκαμε" και σε αυτη τη βόλτα !
Γιώργο (blitz) μην σκας. Και εμείς με στροφιλικι, την κλείσαμε την μέρα μας ;)
Μικέ δεν ανεβαζεις καμια φωτό λέω 'γω και να αφήσεις τις ερωτοτροπίες για αργότερα ?
Μικέ δεν ανεβαζεις καμια φωτό λέω 'γω και να αφήσεις τις ερωτοτροπίες για αργότερα ?
εσυ γιατι δεν ανεβάζεις?? :p
ερχονται σε λιγο.. πρεπει να τις φτιαξω και να τις ξεδιαλέξω πρωτα..
Μπραβο παιδες, παντα ετσι και σε πιο μακρυνες. να δουμε και καμια φωτο με τον mike να τρωει σε βολτα του παναγιωτη εεε.:beer:
Eversman
03/05/2015, 21:36
εσυ γιατι δεν ανεβάζεις?? :p
ερχονται σε λιγο.. πρεπει να τις φτιαξω και να τις ξεδιαλέξω πρωτα..
Τελεί υπό κατάληψη το pc και έχω μείνει με την ταμπλέτα στο χέρι :D
Μπραβο παιδες, παντα ετσι και σε πιο μακρυνες. να δουμε και καμια φωτο με τον mike να τρωει σε βολτα του παναγιωτη εεε.:beer:
Εγινε και αυτό Γιωργο! Θαύμα, θαύμα :lol:
ετοιμοι?? παμε!!!
η διαδρομή...
334969
η παρεα..
334970
334971
η ταβερνα που φαγαμε..
334972
ηταν κυριολεκτικα πανω στο κυμα..
334973
334974
Υπαρχουν φωτο που καποιος τρωει τη μπριζολα με το χερι....... δε λεω περισσότερα.
334975
334976
επιστροφη ακτοπλοϊκως...
αλλοι χαζευουν τους γλαρους και τη θαλασσα..
334977
334978
...και αλλοι χαλαρωνουν αφηνωντας το αερακι να τους χαϊδευει..
334979
334980
ενδεικτικη φωτο του τροπου φορτωσης-κονσερβοποιησης των οχηματων στο φερρυ... κοιταξτε στριμωγμα..
334981
αποβιβαση.....
η αφεντομουτσουναρα μου...
334982
congate7
334983
eversman
334984
7tolis
334985
theofilos888
334986
o_gayros
334987
sotostzav
334988
ο bocaros μας αφησε στην ερετρια, και ο blitzer μετα της συνοδου του εφυγαν με το προηγουμενο φερρυ λογο νυστας.. :lol:
αυτο που σε καθε βολτα εσεις πρεπει να ξαναγεμισετε ενω εγω τη βγαζω ολοκληρη με λιγοτερο απο ενα ντεποζιτο πως το κανετε ρε παιδες??
ποσο καινε τα μπου... εεεεε.. τα υπερτουμπανα σας?? :lol:
334989
334990
αυτα απο εμενα παιδες!! :wave2:
ΠΑΝΟΟΟΟ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ..
Nikol1979
03/05/2015, 22:03
334975
Το θεμα δεν ειναι πώς τρωει με το χερι...Το θεμα ειναι πώς τον κοιταει ο απο διπλα!!!
Μπραβο παιδια παντα ετσι ομορφα να περνατε!!!!:beer:
αυτός που έφυγε από ερέτρια πληροφορηθηκε λάθος από κάποιον που δεν θα ονομάσω , και ο ίδιος δεν φρόντισε να ρωτήσει στα εκδοτήρια για τις ώρες των φερυ.
έτσι αφού εβγαλε εισητηριο πληροφορήθηκε ότι η παντόφλα θα έρθει 45 λεπτά μετά αφού είχε κάθε ώρα.
καβάλησε λοιπόν και πάλι και επέστρεψε από χαλκίδα.
κατάφερε να φτάσει την ώρα που εβγαιναν τα πρώτα παιδάκια και ειδε και motogp.
sotostzav
03/05/2015, 22:32
Το θεμα δεν ειναι πώς τρωει με το χερι...Το θεμα ειναι πώς τον κοιταει ο απο διπλα!!!
Μπραβο παιδια παντα ετσι ομορφα να περνατε!!!!:beer:
Ο απο διπλα τον κοιταει ετσι,γιατι ζηλευει το κοκκαλο!!!!
αυτο που σε καθε βολτα εσεις πρεπει να ξαναγεμισετε ενω εγω τη βγαζω ολοκληρη με λιγοτερο απο ενα ντεποζιτο πως το κανετε ρε παιδες??
ποσο καινε τα μπου... εεεεε.. τα υπερτουμπανα σας?? :lol:
Δεν είχα γεμίσει πριν ξεκινήσω και, φυσικά, δεν έβαλα στη διαδρομή. Με βγάζει 2-3 μέρες ακόμα άνετα. Και δικάβαλος :P
Δεν είχα γεμίσει πριν ξεκινήσω και, φυσικά, δεν έβαλα στη διαδρομή. Με βγάζει 2-3 μέρες ακόμα άνετα. Και δικάβαλος :P
εγω γεμισα χθες κι εχω μισο ντεποζιτο ακομα...
Εγώ βλέπω παντού χαμογελαστά μούτρα και αυτό είναι το ζητούμενο.
Πάντα τέτοια μωρέ κόντρα στη μίρλα και την μιζέρια των ημερών. Παρεάκι σούπερ φτιάξατε, γιατί να μην περάσετε άψογα??
:wave2:
amyroukai
04/05/2015, 00:21
ο χορχόδειλας έκανε την πιο σύντομη διαδρομή για πίσω πάντως. τα λόκαλς από εκεί πάμε.
τον λαδώσατε τον ουρανίσκο επιτέλους, άντε μπράβο. Και σε άλλα με υγεία.
congate7
04/05/2015, 02:33
Μόλις γύρισα και εγώ σπίτι μετά από μια πολύ ωραία βόλτα με πολύ γέλιο και την παρέα που είναι πολύ καλά παιδια
amyroukai
04/05/2015, 07:34
ρε κολγκειτ ειπαμε στρωνεις αλλα ποσο αργα πηγαινες και εφτασες στις τρειςκαιμιση το πρωι πια;)
congate7
04/05/2015, 11:21
ρε κολγκειτ ειπαμε στρωνεις αλλα ποσο αργα πηγαινες και εφτασες στις τρειςκαιμιση το πρωι πια;)
Νταξ ρε φίλε, στρώσιμο είπα, όχι σπρώξιμο:lol:. Επειδή δυστυχώς δε μπορώ να στο δείξω σε κάποιον χάρτη θα τα γράψω:
Οινόη- Στεφανή(συνάντηση με την ομάδα)-Ερέτρια-Νέα Στύρα-Αγία Μαρίνα- Άνω Πατήσια(σε φίλο)-Κυψέλη( :beer: με φίλο)και επιστροφή Οινόη.
Το έκανα μονοήμερη εκδρομή με βουνό, θάλασσα, εθνικές, επαρχιακούς δρόμους και λίγο πόλη. Και όλα αυτά με πολύ καλή παρέα και άφθονο γέλιο σε όλες τις στάσεις...
gior-gos
04/05/2015, 14:01
Ωραιοτατα !!! :beer:
Billymuse
04/05/2015, 15:08
Mπράβο τζουτζούκια μου :beer:
Eversman
04/05/2015, 21:41
Παρελοιπόμενα - παρελκόμενα ...
Ερέτρια:
Τα "λουλούδια" στα λουλούδια!
335037
Η παρέα ...
335038
Και ο εξοπλισμός της.
335039
Eversman
04/05/2015, 21:52
Νέα Στύρα:
335040
Μικές επί το -νόστιμο- έργο.
335041
335042
Αυτ(ι)ααααά! Καλές βόλτες σε όλους :beer:
ΤΙ ΧΑΣΑΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ... (εκτος φυσικα από το γελιο και την απιθανη διαδρομή που τα ειχε κυριολεκτικα όλα)
τον bocaros να μας το παιζει ότι τον ποναει ο καρπος του δεξιου χεριου λογο χτυπματος, αλλα να ανοιγει το γκαζι
τοσο που δεν τον προλαβαίναμε..
τον congate7 που ταχα μου εστρωνε, αλλα του επινε το αιμα, λεγοντας μας μετα "μα δεν το ανοιξα.."
τον eversman να διηγείται ιστοριες του αμπαριου...
τον 7tolis να μας μιλαει για πειραματικο κορεατικο κινηματογραφο...
τη συμπαθεστατη συνοδο του blitzer να μας αναλυει τι επιτρεπεται και τι όχι όταν κανεις γυμνο στο θεατρο...
τον θεοφιλο να μας εξηγει τις αντιδράσεις των ηλικιωμένων όταν τους διαβαζει ερωτικη λογοτεχνια..
μιλαμε για πολύ κουλτουρα ετσι?? παμ' παρακατ...
τον τυπο στην ταβερνα που μαλλον για να μας τρολλαρει ηρθε και μας ρωτησε αν θελουμε να μας πει τι εχει από μαγειρευτα..
φυσικα τον λιντζαραμε...
το γλυκακι που μας εφεραν μετα το φαγητο στην ταβερνα.. ηταν κατι σαν ζεστο ραβανι με καρυδα... απλα θεϊκο..
γενικα η φαση στην ταβερνα ηταν καπως ετσι... (https://youtu.be/qXNihbIXSDE?t=4m7s) :p
την πλακα στα εκδοτήρια του φερρυ, με εμενα να ζηταω εισητηριο για πειραια, τον γαυρο στην ερωτηση τι μηχανη εχεις, να απανταει "μια μαυρη" κτλ κτλ..
τον eversman να ψαχνει από που παει για το αμπαρι του φερρυ.. (τελικα δεν ειχε..)
τις 10 χαμογελαστες και γεματες ευτυχια φατσες μετα από μια αναζωογονητικη βολτα που ειχε κυριολεκτικα τα παντα...
congate7
05/05/2015, 05:45
Mα όντως δεν το άνοιξα... :beer: πολλές ρε mike
Pan (dvs)
05/05/2015, 08:03
ΤΙ ΧΑΣΑΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ... (εκτος φυσικα από το γελιο και την απιθανη διαδρομή που τα ειχε κυριολεκτικα όλα)
τον bocaros να μας το παιζει ότι τον ποναει ο καρπος του δεξιου χεριου λογο χτυπματος, αλλα να ανοιγει το γκαζι
τοσο που δεν τον προλαβαίναμε..
τον congate7 που ταχα μου εστρωνε, αλλα του επινε το αιμα, λεγοντας μας μετα "μα δεν το ανοιξα.."
τον eversman να διηγείται ιστοριες του αμπαριου...
τον 7tolis να μας μιλαει για πειραματικο κορεατικο κινηματογραφο...
τη συμπαθεστατη συνοδο του blitzer να μας αναλυει τι επιτρεπεται και τι όχι όταν κανεις γυμνο στο θεατρο...
τον θεοφιλο να μας εξηγει τις αντιδράσεις των ηλικιωμένων όταν τους διαβαζει ερωτικη λογοτεχνια..
μιλαμε για πολύ κουλτουρα ετσι?? παμ' παρακατ...
τον τυπο στην ταβερνα που μαλλον για να μας τρολλαρει ηρθε και μας ρωτησε αν θελουμε να μας πει τι εχει από μαγειρευτα..
φυσικα τον λιντζαραμε...
το γλυκακι που μας εφεραν μετα το φαγητο στην ταβερνα.. ηταν κατι σαν ζεστο ραβανι με καρυδα... απλα θεϊκο..
γενικα η φαση στην ταβερνα ηταν καπως ετσι... (https://youtu.be/qXNihbIXSDE?t=4m7s) :p
την πλακα στα εκδοτήρια του φερρυ, με εμενα να ζηταω εισητηριο για πειραια, τον γαυρο στην ερωτηση τι μηχανη εχεις, να απανταει "μια μαυρη" κτλ κτλ..
τον eversman να ψαχνει από που παει για το αμπαρι του φερρυ.. (τελικα δεν ειχε..)
τις 10 χαμογελαστες και γεματες ευτυχια φατσες μετα από μια αναζωογονητικη βολτα που ειχε κυριολεκτικα τα παντα...
τον mike τον ρουφιανο της παρεας ξεχασες:D
Αμα σε ξαναπαρουνε μαζι τους να μου γραψεις.
amyroukai
05/05/2015, 08:06
στο ρολο του Χλαπατσα, μικες ο δυομισης ο σβελτος.
Eversman
05/05/2015, 08:27
Παιδιά μην τον τσιγκλάτε, γιατί είναι ικανός να μπεί και σε λεπτομέρειες και τότε δεν μας σώνουν ούτε δέκα αμπάρια :D
Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω, είναι ότι στον καφέ ευχαριστήθηκε ... θέα! Όλο με την φωτογραφική στο χέρι ήταν :D Πέραν της πλάκας, ήταν από τις πιό "γεμάτες" βόλτες που έχω πάει. Μάλιστα φθάνοντας στο σπίτι, η σκέψη μου δεν ήταν να αράξω, να ξεκουραστώ, να ηρεμήσω, αλλά να βγάλω την επόμενη κοντινή :)
theofilos888
05/05/2015, 08:48
κοιτα τον που χαζολογαει και δεν ανεβαζει την επομενη. Παμε εναν αγιο βασιλη; Κοντα ειναι, καλοκαιρακι ερχεται. Να ριξουμε και καμια βουτια....