View Full Version : Άναψε το για φλας!
papafontas
24/04/2015, 20:05
Καλησπέρα παιδιά,
Περιγράφω συμβάν που μου συνέβη την Τρίτη. Γυρνάω σπίτι με το μηχανάκι μετά από κάτι τελευταία ψώνια που έκανα πριν φύγω για το νησί που σπουδάζω και είναι μπροστά μου ένας παππούς με αυτοκίνητο και έχει μέσα την γυναίκα του και 2 μικρά στο πίσω κάθισμα. Φτάνουμε σε κεντρικό δρόμο, παίρνει το τιμόνι όλο δεξιά ο παππούς, θέλοντας να πάω ευθεία πάω να περάσω από αριστερά και τελευταία στιγμή μου βγάζει αριστερό φλας και όλη του την μούρη μπροστά μου. Ευτυχώς δεν πήγαινα με πολλά χιλιόμετρα και απλά έπεσα κάτω με σχεδόν μηδενική ταχύτητα. Σηκώνω την μηχανή, βλέπω έχει σπάσει δεξί φλας.
Ο τύπος ούτε που βλεφάρισε για το εάν έπαθα τίποτα και δεν βγήκε καν από το αυτοκίνητο.
Πηγαίνω δίπλα και ακολουθεί ο εξής διάλογος:
"Βγάλε ένα φλας ρε άνθρωπε, άμα πήγαινα λίγο παραπάνω πετώντας θα είχα φύγει"
(Με τσαμπουκά ο παππούς) "Ήσουν πίσω μου;"
"Τι πίσω σου ρε άνθρωπε; Κόβεις το τιμόνι δεξιά και μου βγαίνεις τελευταία στιγμή αριστερά;"
"Ήσουν πίσω μου; Τι πας να χωθείς τότε ρε κολόπαιδο;"
(Τσαντίζομαι με το υφάκι) "Οκ λοιπόν επειδή από την εποχή της λάσπης που πήρες το δίπλωμα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, όταν πηγαίνεις να στρίψεις, επιτρέπετε να σε προσπεράσω από την άλλη πλευρά!"
Αρχίζει η κλασσική αντίδραση του ελληναρά οδηγού να με βρίζει και μόλις σηκώνω το τηλέφωνο να καλέσω τροχαία τα παίρνει ο παππούς και πάει να φύγει, μου ξαναρίχνει κάτω το μηχανάκι και τον παίρνω στο κυνήγι για να μου κάνει δήλωση. Καταλήγουμε τελικά ο παππούς να βρίσκει χίλιες δύο δικαιολογίες για να εξαφανιστεί ενώ τον έχω βρει ξανά και έχουμε καλέσει τροχαία και τελικά δεν είχε καν δίπλωμα γιατί του το είδαν πάρει παλιότερα για επικίνδυνη οδήγηση.
Ευτυχώς πέρα από το φλας δεν έγινε καμία άλλη ζημιά και εγώ σώος και αβλαβής οπότε δεν έψαξα καν εάν με καλύπτει η ασφάλεια ή κάτι τέτοιο επειδή είχα κανονίσει ήδη να πάω για αλλαγή.
Παίδες, προσοχή στους παππούδες!
amyroukai
24/04/2015, 20:17
Του εκοψαν τον κωλο του γερου η οχι;
Καλη υπομονη αγορι... και μακρια σου αλλα τετοια.
papafontas
24/04/2015, 20:21
Ο γέρος έφυγε χωρίς αυτοκίνητο και ο μόνος λόγος που δεν έφυγε με βραχιολάκια είναι επειδή ήταν γέρος. Αλλά θα έχει τρέξιμο από δω και μπρος. Το μάθημα μου πάντως το έμαθα, από δω και μπρος θα περιμένω να στρίψει για να φύγω άμα θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
amyroukai
24/04/2015, 20:33
Ηταν η κινηση "νταλικερης", ανοιγω τον τρακτορα απο την αλλη, για να εχει χωρο η ρυμουλκα... :)
papafontas
24/04/2015, 20:37
Ηταν η κινηση "νταλικερης", ανοιγω τον τρακτορα απο την αλλη, για να εχει χωρο η ρυμουλκα... :)
Ναι μην χέσω, το τσικουεντσεντο που χε δεν χωραγε σε 2 λωρίδες δρόμο
amyroukai
24/04/2015, 20:38
Αντε ρε που ξερεις απο αμαξια.
Αυτος οδηγει εξηντα χρονια, θα μας πεις κιολας.
papafontas
24/04/2015, 20:40
Αντε ρε που ξερεις απο αμαξια.
Αυτος οδηγει εξηντα χρονια, θα μας πεις κιολας.
Χαχαχαχαχχαχαχαχαχα
Το πρόβλημα είναι ότι τα οδηγεί όλα όπως τότε που δεν υπήρχαν άλλα αμάξια και δεν έχει καταλάβει τι γίνετε γύρω του
harris_x
24/04/2015, 20:51
Αφού είσαι ok!
Όλα καλά.
του κόψανε και τον $@%^&, και όλα υπέροχα. :winka:
Χαχαχαχαχχαχαχαχαχα
Το πρόβλημα είναι ότι τα οδηγεί όλα όπως τότε που δεν υπήρχαν άλλα αμάξια και δεν έχει καταλάβει τι γίνετε γύρω του
Άσε που πριν 60 χρόνια άκουγε κι έβλεπε κιόλας. Αφού δε σου'πε "τράβα να πλύνεις κανά πιάτο κορίτσι μου" πάλι καλά να λες...
papafontas
24/04/2015, 21:04
Άσε που πριν 60 χρόνια άκουγε κι έβλεπε κιόλας. Αφού δε σου'πε "τράβα να πλύνεις κανά πιάτο κορίτσι μου" πάλι καλά να λες...
Αυτό που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως μπόρεσε να βάλει μέσα 2 μικρά παιδιά. Τώρα ήταν τυχερός και ήταν απλά ένα μηχανάκι, σε χειρότερη περίπτωση θα μπορούσε να του βάλει όλη την δεξιά πλευρά μέσα και να τρέχουν με τα μικρά.
George_M.
24/04/2015, 21:17
αφου δεν σε σακαταψε τοτε ολα καλα φιλε.
θα χαρω πολυ καποια μερα οταν ''σταματησουν'' να ανανεωνονται ολα τα διπλωματα μετα την ληξη τους στα 65!!
για τους ηλιθιους γονεις που εβαλαν 2 αγγελουδια στο καρο με τον γερο δεν θα πω τπτ γιατι ειναι αξιοι της μοιρας τους...
sapila racing
24/04/2015, 21:19
Αυτό που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως μπόρεσε να βάλει μέσα 2 μικρά παιδιά. Τώρα ήταν τυχερός και ήταν απλά ένα μηχανάκι, σε χειρότερη περίπτωση θα μπορούσε να του βάλει όλη την δεξιά πλευρά μέσα και να τρέχουν με τα μικρά.
Δεν έχει επίγνωση. Υπομονή και να μαθεις να τα περιμένεις αυτα.
Σημερα βγηκε ενας απο διπλοπαρκαρισμα χωρίς φλάς, τον είδα του κόρναρα, έκανα ελιγμό κι εφυγα.
Ηρθε μετα πίσω μου στο φαναρι και κατι έλεγα. Γυρνάω κι εγω και αντί να πεί το συνηθισμένο 'Δεν σε είδα' λέει 'Τι κορνάρεις αφού σε είδα!'.
Ε μετα ακουσε τα καντήλια του κι ηρέμησε. :lol:
Ηρεμηστε λίγο με τα road rage γιατί δε ξέρετε τι έχει ο άλλος μέσα στο αμάξι του.
sapila racing
25/04/2015, 09:13
Ηρεμηστε λίγο με τα road rage γιατί δε ξέρετε τι έχει ο άλλος μέσα στο αμάξι του.
Πολύ σωστό.
Εγω προσωπικά έχω ηρεμήσει πολύ σε σχέση με παλια.
Δεν έχει επίγνωση. Υπομονή και να μαθεις να τα περιμένεις αυτα.
Σημερα βγηκε ενας απο διπλοπαρκαρισμα χωρίς φλάς, τον είδα του κόρναρα, έκανα ελιγμό κι εφυγα.
Ηρθε μετα πίσω μου στο φαναρι και κατι έλεγα. Γυρνάω κι εγω και αντί να πεί το συνηθισμένο 'Δεν σε είδα' λέει 'Τι κορνάρεις αφού σε είδα!'.
Ε μετα ακουσε τα καντήλια του κι ηρέμησε. :lol:
Wishoils λέγονται μάστορα (κοινώς ευχέλαια).
Άντε από μένα περιμένετε να σας τα λέω όλα??
SHOOTER045
26/04/2015, 08:16
Σε κάποιες περιπτώσεις τυχαίνει να έχουμε περισσότερα απ τον< άλλο>
papafontas
26/04/2015, 12:51
Το πρόβλημα είναι ότι ώρες ώρες σε προκαλούν. Όσο ήρεμος και να σαι, όταν βλέπεις συμπεριφορές αδιαφορίας και προσπάθειας να βγουν από πάνω ενώ έχουν κάνει την πατάτα σε τσαντίζουν.
PetranGR
26/04/2015, 13:25
Σε κάποιες περιπτώσεις τυχαίνει να έχουμε περισσότερα απ τον< άλλο>
εσύ τώρα τι πετάγεσαι πάλι; λες και δεν το ξέρουμε...
Είδες εγώ, κύριος στον άλλον που του έκανα βαθούλομα στην πόρτα.
Nikol1979
26/04/2015, 18:49
θα χαρω πολυ καποια μερα οταν ''σταματησουν'' να ανανεωνονται ολα τα διπλωματα μετα την ληξη τους στα 65!!
ε μα ναι!!!!!!!!!!
Nikol1979
26/04/2015, 18:56
Πραγματικο γεγονος και το ειδα με τα ματια μου, στον Αγιο Νικολαο Κρητης, περι το 2001....
Σε κεντρικο μονοδρομο της πολης, τα αυτοκινητα πανε σημειωτον, διαβασεις δεν ειχε, περναει ενας πεζος αναμεσα απο δυο αυτοκινητα, και οπως περναει, ακουμπαει το χερι του στη μπροστα μερια του καπω του ενος αυτοκινητου που ηταν αγροτικο.
"Βλεπε που ακουμπας ρε μαλακα!" λεει ο οδηγος του αγροτικου.
"Ρε αντε γαμησου" απανταει ο πεζος.
Και τοτε παιδια, βγαινει ο οδηγος, μερα μεσημερι και γεματο τουριστες ο δρομος, κρατωντας στο χερι του ενα μαστιγιο με τρεις ουρες και αρχιζει τον πεζο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευτυχως ο πεζος ηταν ενας μποντιμπιλντερας, καταφερε να ριξει και καμια, αλλα εφυγε κοκκινος ομως...αστυνομιες, κακο, ευτυχως που δεν υπηρχε youtube , ολοι οι τουριστες ειχαν μεινει με ανοιχτο το στομα!!
Αξεχαστο θα μου μεινει...ακου μαστιγιο!
papafontas
26/04/2015, 18:56
Από εμπειρία στην οικογένεια (παππούς με πρόβλημα στο μάτι), οι περισσότεροι πλέον λαδώνουν για να τους το ανανεώσουν. Τουλάχιστον μετά από κάποιο σημείο μπαίνει μέσα και επιτροπή που εκεί δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.
Nikol1979
26/04/2015, 18:59
Wishoils λέγονται μάστορα (κοινώς ευχέλαια).
Άντε από μένα περιμένετε να σας τα λέω όλα??
Κι ομως, υπαρχει ανθρωπος που ξερει πως λεγονται τα ευχελαια στα αγγλικα!!!!!!!!!:owned:
amyroukai
27/04/2015, 08:54
Και τοτε παιδια, βγαινει ο οδηγος, μερα μεσημερι και γεματο τουριστες ο δρομος, κρατωντας στο χερι του ενα μαστιγιο με τρεις ουρες και...
Μάλιστα. Να βρούμε που είχε πάει διακοπές η E. L. James το 2001 και αν ήταν εκεί να ζητήσουμε δικαιώματα για την ιδέα. Όχι να έρχονται οι αγγλάρες να μεθοκοπάνε και να μας κλέβουν και τον πολιτισμό μας αποπάνω. Από τον λόρδο Έλγιν ξεκίνησε αυτό το κακό, καιρός να μπει ένα τέλος.
o_gavros
27/04/2015, 09:50
δίκιο έχεις, και όλοι (ειδικά οι στο κλεινόν άστυ περιφέροντες) κάποια στιγμή φτάνουμε στη ζεν αυτή φάση.
πάντα όμως θα υπάρχει εκείνος ο κλασικός ο μαλάκας ο έλληνας που δεν καταλαβαίνει χριστό, που θα σε κάνει να χάσεις τον αυτοέλεγχο σου.
κάποιοι κακοήθεις χαρακτήρες που λυμαίνονται τις συναθροίσεις μας, με περνάνε κορδέλα για το θέμα.
στον πειραιά μέρα μεσημέρι σε διασταύρωση τίγκα στην κίνηση μπλοκαρισμένη μου τράβηξε κουμπούρι ο άλλος μέσα από τον κόρφο του...
εγκληματόφατσα φαινόταν και είχε και ένα τσόλι δίπλα του που του φώναζε "αστον, πάμε να φύγουμε..." και τον τράβαγε από τη φανέλα.
Αν και θα ήθελα να ήξερα αν είναι πανηγυρτζίδικο ή αληθινό το σίδερο, δεν έκατσα να το μάθω....
εντιτ: μα ακόμα δεν το χω χωνέψει... να τραβήξεις το σίδερο για ένα τσαμπουκά σε φανάρι ρε ξεφτυλισμένε άντρα?
εντιτ2: γύρω γύρω μόκο τουμπεκί. κανείς δεν ασχολήθηκε....
o_gavros
27/04/2015, 10:35
οι ξεφτυλισμένοι μόνο τραβάνε κέρατα ρε συ
papafontas
27/04/2015, 10:41
Πώς από ένα φλας καταλήξαμε να συζητάμε για τις 50 αποχρώσεις του γκρι "2001 summer edition" και για drive by μανούρα στον Πειραιά, με ξεπερνάει.:lol:
Πώς από ένα φλας καταλήξαμε να συζητάμε για τις 50 αποχρώσεις του γκρι "2001 summer edition" και για drive by μανούρα στον Πειραιά, με ξεπερνάει.:lol:
επειδή "γύρισε" στα "ζοριλίκια" το νήμα...
δεν γράφω συχνά προσωπικά βιώματα αλλά το συγκεκριμένο νομίζω δίνει άλλο νόημα στο "προσοχή εκεί έξω"...
αν είμαι οφ τοπικ ας διαγραφεί το δικό μου...
Με την ίδια λογική που κάνεις τσαμπουκά στο φανάρι βγάζει και αυτός κουμπουρι. Ο καθένας με τη λογική του. Λόγω του ότι ανήκω στους ώρες περιφέροντες στη πόλη, έχω φτάσει στο σημείο να μη με νοιάζει. Αν με ενοχλεί κάτι το αποφεύγω και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
amyroukai
27/04/2015, 11:35
Αυτός ο Πειραιάς έχει πολλά φρούτα τελικά, εκτός από ψαράκια.
Χτες, κόκκινο φανάρι εκεί που βρίσκει η Καραολή & Δημητρίου την Εθνικής Αντιστάσεως. Μπροστά μοιράζουν λεφτά, δεν ξέρω τι γίνεται αλλά είναι τρεις λωρίδες σταματημένες. Φυσικά έχουν κλείσει και την διασταύρωση τα γλυκά μου γιατί εκεί στο λιμάνι όλα στα παπάκια μας. Πράσινο. Υπάρχει ένας μικρός διάδρομος ζιγκ ζαγκ χώνομαι και εκεί που έχω περάσει σχεδόν ακούω ένα ανησυχητικό πρόσεχε από δίπλα (όχι δεν μιλάει συνήθως και ευτυχώς γιατί θα το είχα κάνει το αυτοκίνητο για πέταμα) και βλέπω ταρίφα με το υπ' αριθμ. Τ@@-3300 mercedes που έχει φύγει με πολύ κόκκινο και πάει καρφί να στρίψει στο ίδιο κομμάτι δρόμου που είμαι... Τιμόνι δεξιά, φρένα, abs, γλιτώνω στο τσακ και το κίτρινο σκυλί και το πεζοδρόμιο. Κατεβάζω παράθυρο, ρίχνω ένα γαμοσταύριδο για όλο το γεναλογικό του, πάω να ξεκινήσω και φεύγει ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ να μπει μπροστά. Ξανά φρένα, ρίχνω δεύτερο ευχολόγιο, κατεβάζει το παράθυρο, ο πελάτης γελάει, κάτι είπε αλλά δεν το άκουσα πάνω από τις δικές μου φωνές, φεύγω, σταματάω στο κόκκινο με την Γούναρη, δεν έχει χώρο να πάει πουθενά και αναγκαστικά περιμένει. Πράσινο. Βγαίνουμε Γούναρη εγώ πάω δεξιά να στρίψω για λιμάνι, ο μαλάκας μένει αριστερά και περνάει το επόμενο κόκκινο πάλι και στρίβει Τσαμαδού. Ο μαλάκας είναι ανίκητος, τόσο απλά. Και καλά κουράγια σε όσους τον βρουν στο δρόμο τους...
Αυτό που με ανησυχεί τώρα είναι η πληθώρα των υπέροχων εμπειριών στο φόρουμ από τα μέρη εκείνα... :bawl:
o_gavros
27/04/2015, 11:50
Συγκίνηση και μόνο!
για την αναγνωριση
:bawl:
Πραγματικο γεγονος και το ειδα με τα ματια μου, στον Αγιο Νικολαο Κρητης, περι το 2001....
Σε κεντρικο μονοδρομο της πολης, τα αυτοκινητα πανε σημειωτον, διαβασεις δεν ειχε, περναει ενας πεζος αναμεσα απο δυο αυτοκινητα, και οπως περναει, ακουμπαει το χερι του στη μπροστα μερια του καπω του ενος αυτοκινητου που ηταν αγροτικο.
"Βλεπε που ακουμπας ρε μαλακα!" λεει ο οδηγος του αγροτικου.
"Ρε αντε γαμησου" απανταει ο πεζος.
Και τοτε παιδια, βγαινει ο οδηγος, μερα μεσημερι και γεματο τουριστες ο δρομος, κρατωντας στο χερι του ενα μαστιγιο με τρεις ουρες και αρχιζει τον πεζο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευτυχως ο πεζος ηταν ενας μποντιμπιλντερας, καταφερε να ριξει και καμια, αλλα εφυγε κοκκινος ομως...αστυνομιες, κακο, ευτυχως που δεν υπηρχε youtube , ολοι οι τουριστες ειχαν μεινει με ανοιχτο το στομα!!
:uplate:
τι λες τώρα
papafontas
27/04/2015, 13:41
Αυτός ο Πειραιάς έχει πολλά φρούτα τελικά, εκτός από ψαράκια.
Χτες, κόκκινο φανάρι εκεί που βρίσκει η Καραολή & Δημητρίου την Εθνικής Αντιστάσεως. Μπροστά μοιράζουν λεφτά, δεν ξέρω τι γίνεται αλλά είναι τρεις λωρίδες σταματημένες. Φυσικά έχουν κλείσει και την διασταύρωση τα γλυκά μου γιατί εκεί στο λιμάνι όλα στα παπάκια μας. Πράσινο. Υπάρχει ένας μικρός διάδρομος ζιγκ ζαγκ χώνομαι και εκεί που έχω περάσει σχεδόν ακούω ένα ανησυχητικό πρόσεχε από δίπλα (όχι δεν μιλάει συνήθως και ευτυχώς γιατί θα το είχα κάνει το αυτοκίνητο για πέταμα) και βλέπω ταρίφα με το υπ' αριθμ. Τ@@-3300 mercedes που έχει φύγει με πολύ κόκκινο και πάει καρφί να στρίψει στο ίδιο κομμάτι δρόμου που είμαι... Τιμόνι δεξιά, φρένα, abs, γλιτώνω στο τσακ και το κίτρινο σκυλί και το πεζοδρόμιο. Κατεβάζω παράθυρο, ρίχνω ένα γαμοσταύριδο για όλο το γεναλογικό του, πάω να ξεκινήσω και φεύγει ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ να μπει μπροστά. Ξανά φρένα, ρίχνω δεύτερο ευχολόγιο, κατεβάζει το παράθυρο, ο πελάτης γελάει, κάτι είπε αλλά δεν το άκουσα πάνω από τις δικές μου φωνές, φεύγω, σταματάω στο κόκκινο με την Γούναρη, δεν έχει χώρο να πάει πουθενά και αναγκαστικά περιμένει. Πράσινο. Βγαίνουμε Γούναρη εγώ πάω δεξιά να στρίψω για λιμάνι, ο μαλάκας μένει αριστερά και περνάει το επόμενο κόκκινο πάλι και στρίβει Τσαμαδού. Ο μαλάκας είναι ανίκητος, τόσο απλά. Και καλά κουράγια σε όσους τον βρουν στο δρόμο τους...
Αυτό που με ανησυχεί τώρα είναι η πληθώρα των υπέροχων εμπειριών στο φόρουμ από τα μέρη εκείνα... :bawl:
Ναι ο Πειραιάς καθώς φαίνεται έχει πολλά φρούτα και δυστυχώς δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Το χειρότερο είναι ότι υπολογίζουν τις λαμαρίνες περισσότερο από την ανθρώπινη ζωή και βλέπεις προτιμούν να σκοτώσουν κάποιον παρά να πάθει γρατζουνιά η λαμαρίνα τους (είτε λέγεται αυτοκίνητο, είτε μηχανή, είτε ποδήλατο). Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι το "σε μένα δεν θα τύχει γιατί ξέρω" δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Τουλάχιστον εδώ στην Χίο που βρίσκομαι, τους καταλαβαίνεις από την κατάσταση του οχήματος οπότε κρατάς αποστάσεις.
πριν 10 χρονια ειμαι διακοπες στα χανια και με ξεναγει αθηναιος που μενει εκει μονιμα:
<<αν σταματησει ο μπροστινος σου ξαφνικα και κλεισει το δρομο για κανα πενταλεπτο για να μιλησει με γνωστο του περαστικο μην κορναρεις, θα τελειωσει και θα φυγει>>
ειχε δικιο , το ειδα να γινεται μπροστα μου
amyroukai
27/04/2015, 14:17
πριν 10 χρονια ειμαι διακοπες στα χανια και με ξεναγει αθηναιος που μενει εκει μονιμα:
<<αν σταματησει ο μπροστινος σου ξαφνικα και κλεισει το δρομο για κανα πενταλεπτο για να μιλησει με γνωστο του περαστικο μην κορναρεις, θα τελειωσει και θα φυγει>>
Αν έβλεπες να μπαλωτάρει αυτόν που κόρναρε, θα ήσουν για πολλά ρισπέκτ όμως :lol:
εννοειται οτι δεν κορναρε κανεις:bawl:
papafontas
27/04/2015, 14:34
εννοειται οτι δεν κορναρε κανεις:bawl:
Όντως τώρα; Τόσο σεβασμό για το σύντεκνο;
amyroukai
27/04/2015, 14:46
Όντως τώρα; Τόσο σεβασμό για το δίκαννο;
τώρα είναι σωστό :)
κανονας λεμε
ταξιδιωτικη οδηγια
αγραφος νομος
papafontas
27/04/2015, 14:54
τώρα είναι σωστό :)
Όχι! Άσε με να ελπίζω πως είναι καθαρός σεβασμός στον σύντεκνο!
καποτε που βρεθηκα στην ορεστιαδα μου ειχαν πει οτι τα αυτοκινητα δινουν προτεραιοτητα στους πεζους
εγω συνηθισμενος απο αθηνα κατεβηκα απο το πεζοδρομιο στον κεντρικοτερο δρομο και περιμενα να αδειασει ο δρομος για να περασω απεναντι
κοκκαλωσαν ολοι και βρεθηκαμε να κοιταζομαστε ακινητοι σαν χανοι:bawl:
καποτε που βρεθηκα στην ορεστιαδα μου ειχαν πει οτι τα αυτοκινητα δινουν προτεραιοτητα στους πεζους
εγω συνηθισμενος απο αθηνα κατεβηκα απο το πεζοδρομιο στον κεντρικοτερο δρομο και περιμενα να αδειασει ο δρομος για να περασω απεναντι
κοκκαλωσαν ολοι και βρεθηκαμε να κοιταζομαστε ακινητοι σαν χανοι:bawl:
Μην γελάς με αυτό... το παθαίνει η ομάδα μου όταν βγαίνουμε στας Ευρώπας για αγώνες...... να βλέπεις τώρα 12 άτομα να κάνουν το σκηνικό που περιγράφεις :cry::lol:
Nikol1979
27/04/2015, 18:30
Ναι παιδιά όντως. Και στο ρεθυμνο το κάνουν και παντού εδώ.
Δεν ξερω αν ειναι πάντα για το δικανο, πιθανόν ναι...αλλα-πραγματικός διάλογος,παλι στο Άγιο Νικόλαο. Κλείνει ενα αμάξι ενα μονόδρομο και πιάνει ο οδηγός την πάρλα...πισω περιμένουμε εγω με το μηχανακι και αλλα δυο αυτοκίνητα. Βγάζει ο ένας οδηγός το κεφάλι εξω και λεει στον μπροστα :"τι θα γίνει; Βιαζόμαστε!" Και φωνάζει ο άλλος: "καλά, μαλακας εισαι;; Δε βλέπεις οτι μιλάω;;!!" (Θυμωμένα)
Ααααυτο ειναι επιχείρημα.
Nikol1979
27/04/2015, 18:59
Μάλιστα. Να βρούμε που είχε πάει διακοπές η E. L. James το 2001 και αν ήταν εκεί να ζητήσουμε δικαιώματα για την ιδέα. Όχι να έρχονται οι αγγλάρες να μεθοκοπάνε και να μας κλέβουν και τον πολιτισμό μας αποπάνω. Από τον λόρδο Έλγιν ξεκίνησε αυτό το κακό, καιρός να μπει ένα τέλος.
Δεν την ειδα την ταινία, είχε μαστιγια; Παντως εσένα τρομερή εντύπωση πρέπει να σου έκανε, σε τρία ποστ την εχεις αναφέρει ως τωρα...that I know of!!!
amyroukai
27/04/2015, 19:14
Δεν ξέρω αν έχει η ταινία.
Στο βιβλίο έχει. Άντεξα να διαβάσω το μισό από το πρώτο βιβλίο της τριλογίας. Εντύπωση μου έκανε το πόσο κακογραμμένο είναι. Και η αποδοχή από και η επιτυχία του στον γυναικείο κατά κύριο λόγο πληθυσμό, που φέρεται ιδιαίτερα συντηρητικά κατά κανόνα.
Την έχω αναφέρει σε πολλά περισσότερα... Γιατί τον μαρκήσιο δεν τον θυμάται κανείς πιά, την EL James την ξέρουν και οι αγράμματοι. Άδικη κενωνία, ο ένας πεθαίνει στο τρελάδικο στην ψάθα, η άλλη ζάπλουτη.