Σύνδεση

View Full Version : MOTO GP ROUND 4 JEREZ SPAIN

Σελίδες : 1 2 [3]

SHOOTER045
05/05/2015, 16:33
Γιατι δεν είναι φθαρμένο και κατεστραμένο :smokin:

Ότι είπε ο από πάνω.
Μάλιστα όταν μπήκε ο ΜΜ πριν έρθει ο Γιώργος φαινόταν πολύ ποίο καθαρό απ τού γιατρού.
Σε πλάνα κατά την διάρκεια του αγώνα η φθορά των γιαμαχαιων ήταν εντονότερη απ του ΜΜ
λες και δεν το ξέραμε ότι η Η δεν τρώει λάστιχα ( τουλάχιστον όταν φοράνε όμοια μεταξύ τούς)

AUFGEBRACHT
05/05/2015, 18:19
Γιατί η κουβέρτα δεν έφτανε να καλύψει και να κρύψει όλο το μηχανάκι...

Billymuse
05/05/2015, 20:41
Δε ξέρω αμα ειναι χορηγός..αλλα τοσα χρόνια δε θυμάμαι κάτι παρόμοιο.. :hmm:

kerasaki
05/05/2015, 23:10
Δε ξέρω αμα ειναι χορηγός..αλλα τοσα χρόνια δε θυμάμαι κάτι παρόμοιο.. :hmm:

Κάποιες φορές δεν μπορώ να καταλάβω αν κάνετε πλάκα η όντως το έχετε απορία. Το ποιο πιθανό σενάριο για μένα είναι για να μην καταλάβουν λεπτομέρειες οι αντίπαλοι για το σετάρισμα των αναρτήσεων κτλ. Οι απίστευτα έμπειροι λαστιχάδες που έχουν εκεί μπορούν κοιτάζοντας τα ελαστικά να καταλάβουν πολλά κυρίως διαβάζοντας τη φθορά τους

Billymuse
06/05/2015, 05:02
Κάποιες φορές δεν μπορώ να καταλάβω αν κάνετε πλάκα η όντως το έχετε απορία. Το ποιο πιθανό σενάριο για μένα είναι για να μην καταλάβουν λεπτομέρειες οι αντίπαλοι για το σετάρισμα των αναρτήσεων κτλ. Οι απίστευτα έμπειροι λαστιχάδες που έχουν εκεί μπορούν κοιτάζοντας τα ελαστικά να καταλάβουν πολλά κυρίως διαβάζοντας τη φθορά τους

Mεγαλε αυτο ειπα και εγω πιο πανω οτι αποσκοπουσε στη καλυψη του ελαστικου σε κοινη θεα :wave2:

RaGe_Raptor
06/05/2015, 15:00
ορίστε βαρέθηκε να κρατάει επίπεδο κι ο fkol και το έριξε στο τσίγγλισμα.......:lol: