View Full Version : Eδώ μπαίνουν οι αστείες αγγελίες II
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
20
MG-KTiNoS
03/05/2016, 20:24
σφαχτορι....
ΝIKOLTSOS
05/05/2016, 23:18
Για δείτε και αυτό το aprilia
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/7585778/
Tuono fucktory tin mana............
taisteal
05/05/2016, 23:24
Που ειναι εκεινος ο Βυρωνας οταν τον χρειαζεσαι...
:lol:
Έχω μπει στον απινιδωτή...
Πηρε μεζουρα και μετραει για μακρυψαλιδο.........
:tooth:
Πάντως στη περιγραφη δεν αναφέρει κάτι για το ψαλίδι.
SHOOTER045
05/05/2016, 23:36
Μακρυψαλιδο πρέπει να στρίβει ποιο καλά.
Σαν τα σπαστά αστικά με την φυσούνα ενα πράμα...
Και το ξανθό μακρυψαλιδο φαίνεται
Είναι μόνο για γνώστες, gangsta, μπουρναζιωτες, σπαταναίους κλπ.
Ο say wha nigga λέει "opioios thelei tous apostates, 300€"
Γατάκι...
devil's animal
06/05/2016, 07:12
ρε μλκες αυτο εχει μεταξονιο φορτηγου...:bawl:
Σε τέτοια μηχανάκια όταν πας για αλυσίδα παίρνεις δυο και τις ενώνεις;:confused:
προφανώς όταν στρίβει δεξιά ανοίγεται πρώτα αριστερά, και τούμπαλιν....?
358099
Στην περιγραφή θα έπρεπε να λέει πως το μισό μηχανάκι φοράει πράγματα από τα επόμενα Tuono...
Ο νοών νοείτω...
αν ξερατε τι παντες κανει το μακρυψαλιδο μπροστα στις καφετεριες :lol::lol::lol: δε θα τα λεγατε αυτα γατακια:p
AristidisZ
07/05/2016, 18:12
Συνομήλικο...
358247
SHOOTER045
07/05/2016, 18:29
Συνομήλικο...
358247
Αυτά τα <για γνώστες μόνο> <δεν έχει πάρει μπροστά ποτέ>
Σαν τεστ παρθενίας μου κάνουν
Αυτά τα <για γνώστες μόνο> <δεν έχει πάρει μπροστά ποτέ>
Σαν τεστ παρθενίας μου κάνουν
Εμ 4,5 χιλιάρικα είναι αυτά και πρέπει να δικαιολογηθούν
Εμ 4,5 χιλιάρικα είναι αυτά και πρέπει να δικαιολογηθούν
Πιθανόν να ισχύει στο 99% των περιπτώσεων (τα περι παρθενίας κλπ), αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το μηχανάκι μάλλον είναι από συλλέκτη και δεν έχει πάρει ποτέ μπροστά. Στο Zen One είναι ένας γνωστός του χώρου, είναι ο ίδιος που είχε (μεταξύ πολλών άλλων) και το Ducati Supermono με 0 χλμ.
Τώρα για την τιμή...
alexzafeir
08/05/2016, 16:00
Πιθανόν να ισχύει στο 99% των περιπτώσεων (τα περι παρθενίας κλπ), αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το μηχανάκι μάλλον είναι από συλλέκτη και δεν έχει πάρει ποτέ μπροστά. Στο Zen One είναι ένας γνωστός του χώρου, είναι ο ίδιος που είχε (μεταξύ πολλών άλλων) και το Ducati Supermono με 0 χλμ.
Τώρα για την τιμή...
καλη αν σκεφτει κανεις οτι η HONDA στην Χαλκιδα πουλουσε πριν καιρο ανακατασκευασμενα με 100% γνησια ανταλλακτικα , κοντα στα 3000
....παντως φιλος εδωσε ανταλλαγη στην Αθηνα glx 50 με 135χλμ που ''βρήκε'' σε αποθηκη και πηρε inova 2014 δίνοντας 400 ευρω διαφορα (το glx πουληθηκε σε 5 μερες)
...ααααα και αν ειναι πραγματι 0χλμ και το παρει καποιος πραγματι γνωστης σε 20 χρονια το πολυ θα δημοπρατηθεί σαν ισως ενα απο τα μοναδικα με 0χλμ του ''ιστορικου'' c50 με 5ψηφιο αριθμο εκκίνησης ...
Κοίτα, όρκο δεν θα παρω, αλλά επειδή ο συγκεκριμένος (αν είναι αυτός, που 99.9% είναι) αγοράζει μόνο "ιδιαίτερα" (σε χλμ ή vin number) μηχανάκια ως συλλέκτης, θα έλεγα πως είναι μοναδικό.
sapila racing
08/05/2016, 16:21
Κοίτα, όρκο δεν θα παρω, αλλά επειδή ο συγκεκριμένος (αν είναι αυτός, που 99.9% είναι) αγοράζει μόνο "ιδιαίτερα" (σε χλμ ή vin number) μηχανάκια ως συλλέκτης, θα έλεγα πως είναι μοναδικό.
Μεσα έπεσες.
Το έχω δεί παλιότερα απο κοντα. Οντως δεν έχει παρει μπρός ποτέ ο κινητήρας.
Μανολης67
08/05/2016, 16:54
Ειναι στο car Βορειο Αιγαίο....
Συνήθως δευτέρα τρίτη θα είναι δύσκολο να με βρείτε στο τηλέφωνο ελεύθερος θα είμαι σίγουρα τετάρτη , παρασκευή απόγεμα και σκ οτι παραπανω θελετε παρτε με τηλ(αν σας λεει οτι το εχω κλειστο ξανα παρτε λιγο πιο μετα δεν εχω καλο σημα σπιτι).Μετα το Πασχα ανεβενει αθηνα,σε λιγο καιρο θα ανεβασω και βιντεακι
αν ξερατε τι παντες κανει το μακρυψαλιδο μπροστα στις καφετεριες :lol::lol::lol: δε θα τα λεγατε αυτα γατακια:p
Δεν έχουν ιδέα :beer:
alexzafeir
09/05/2016, 07:40
Δεν το βαζω για αστειο μου αρεσει πολυ η δουλεια που εχει γινει ......ΑΛΛΑ συνεπιβατης δεν ανέβαινα.....
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/7969045/
Billymuse
09/05/2016, 08:13
358345
AristidisZ
09/05/2016, 08:37
Μεσα έπεσες.
Το έχω δεί παλιότερα απο κοντα. Οντως δεν έχει παρει μπρός ποτέ ο κινητήρας.
Χωρίς να ξέρω από συλλεκτικά κτλ, φαντάζομαι ότι για ένα τέτοιο μηχανάκι δεν παίζει και κάποιον ιδιαίτερο ρόλο αν κάποιος τράβηξε μια κλωτσιά στη μανιβέλα το μακρινό 1982...
Τι ρόλο παίζει αν έχει λειτουργήσει ή όχι ένα μηχανάκι ;
Εννοώ έστω ότι είχε κάνει και τρεις - τέσσερις χιλιάδες χλμ (χωρίς να αλλαχτεί κάτι - πλην αναλώσιμων προφανώς), τι θα άλλαζε, θα είχε απάτητα λάστιχα 34 ετών ;
amyroukai
09/05/2016, 10:41
Για τους συλλέκτες, φαντάζομαι πως έχει σημασία. Για τον fan του μοντέλου που θα ήθελε να το πάει μιά βόλτα έστω το τετράγωνο μιά στο τόσο, όχι.
AristidisZ
09/05/2016, 10:42
Για τους συλλέκτες, φαντάζομαι πως έχει σημασία. Για τον fan του μοντέλου που θα ήθελε να το πάει μιά βόλτα έστω το τετράγωνο μιά στο τόσο, όχι.
Δεν λέω ότι δεν έχει
Λέω ότι πανεύκολα φαντάζομαι κάνεις ένα μηχανάκι 35 ετών να φαίνεται σα να έχει 0 χλμ...
sapila racing
09/05/2016, 10:47
Χωρίς να ξέρω από συλλεκτικά κτλ, φαντάζομαι ότι για ένα τέτοιο μηχανάκι δεν παίζει και κάποιον ιδιαίτερο ρόλο αν κάποιος τράβηξε μια κλωτσιά στη μανιβέλα το μακρινό 1982...
Τι ρόλο παίζει αν έχει λειτουργήσει ή όχι ένα μηχανάκι ;
Εννοώ έστω ότι είχε κάνει και τρεις - τέσσερις χιλιάδες χλμ (χωρίς να αλλαχτεί κάτι - πλην αναλώσιμων προφανώς), τι θα άλλαζε, θα είχε απάτητα λάστιχα 34 ετών ;
Τί ρόλο παίζει αν έχει δεν εχει παρει μπρός ποτέ ή αν έχει κανει 3-4000 χλμ?
Το ενα ειναι καινούριο και το άλλο είναι μεταχειρισμένο, αυτη είναι η διαφορά.
Τωρα οταν μιλάμε για ενα μηχανάκι πανω απο 30 ετών, οσο ναναι το να είναι πραγματικά καινούριο το κάνει και ιδιαίτερα σπανιο και συλλεκτικό.
Κατα πασα πιθανότητα στο μέλλον θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία.
AristidisZ
09/05/2016, 10:49
Τωρα οταν μιλάμε για ενα μηχανάκι πανω απο 30 ετών, οσο ναναι το να είναι πραγματικά καινούριο το κάνει και ιδιαίτερα σπανιο και συλλεκτικό.
Δες τι απάντησα στον Γιάννη :wave2:
sapila racing
09/05/2016, 10:51
Δεν λέω ότι δεν έχει
Λέω ότι πανεύκολα φαντάζομαι κάνεις ένα μηχανάκι 35 ετών να φαίνεται σα να έχει 0 χλμ...
Λάθος φαντάζεσαι. Πανδύσκολο είναι, οχι πανεύκολο.
Και δεν ειναι μονο τα 0 χλμ αλλά και το οτι δεν έχει βρεθεί ποτέ σε εξωτερικό χώρο.
Οσοι κανουν πραγματικές ανακατασκευές προσπαθώντας να κανουν μια μοτοσυκλέτα παλι οσο γίνεται σαν καινούρια καταλαβαίνουν.
Είναι πολύ δύσκολο κι έχει και μεγάλο κόστος. Καποιος που ξέρει τι του γίνεται μπορεί συνήθως να τα ξεχωρίσει με μια ματιά και να βρεί και τα τυχόν λάθη της όποιας ανακατασκευής.
amyroukai
09/05/2016, 10:54
Και τα ελάχιστα μεταχειρισμένα δεν πάνε άσχημα...
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Impreza-22B-san-kainoyrgio_133982.asp
ΝIKOLTSOS
09/05/2016, 17:46
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Impreza-22B-san-kainoyrgio_133982.asp
:a07::a07::a07:
SHOOTER045
09/05/2016, 18:57
:a07::a07::a07:
Για σένα είναι αυτό...
Προφανώς δηλαδή το αγόρασε αρχικά συλλέκτης; Γιατί κάποιος που το πήρε αλλά το βαρέθηκε ή πέθανε και έμεινε στο γιό του κλπ θα είχε κάνει έστω κάποια χιλιόμετρα.
Πώς διάλεξε το C50, με ποιό σκεπτικό, τότε που όλοι είχαν ένα;
Και η κύρια απορία μου: πόσα περίμενε να βγάλει; Αν πουλιέται 4.500 από τον έμπορο, πόσα πήρε ο ιδιοκτήτης; Άξιζε τα 35 χρόνια αναμονή;
Ρωτάω ειλικρινά γιατί προσωπικά δεν ήξερα ότι παίζουν τέτοιες περιπτώσεις.
Lioulios
10/05/2016, 01:26
καποια μηχανακια η αντικοιμενα ειναι σταθμος . Ενα c50 η ενας ,μπομπος με 0 πραγματικα χλμ ειναι απο μονο του μια σταθερη αξια . Σαν μια χρυση λιρα ας πουμε Αγγλιας με τη Βικτωρια και χωρις σημαδια .
Πρωσοπικα αν ημουν οκ οικονομικα , θα εδινα και τα διπλασια για να το εχω .... Οχι αυτο το μαμα με τα 3 οοο χλμ που δεν εχει αλλαχτει τιποτα η την τελεια ανακαυασκευη . Αυτο , με τα 0 χλμ .
θυμαμαι καποτε σε ενα ποστ που διαβαζα και ειδα κατι κουτες που ανοιξαν και βγηκαν απο μεσα μετα απο χρονια κατι Ιαπωνικα με ο χλμ , μεσα σε αυτα και μια NR ... Στις δημοπραειες οι τιμες ειχαν ξεφυγει.
Σε αυτες τις περιπτωσεις η τιμη δεν παιζει κανεναν απολυτος ρολο .Υπαρχει περιπτωση να πουληθει και εκτος Ελλαδας .
sapila racing
10/05/2016, 09:29
Προφανώς δηλαδή το αγόρασε αρχικά συλλέκτης; Γιατί κάποιος που το πήρε αλλά το βαρέθηκε ή πέθανε και έμεινε στο γιό του κλπ θα είχε κάνει έστω κάποια χιλιόμετρα.
Πώς διάλεξε το C50, με ποιό σκεπτικό, τότε που όλοι είχαν ένα;
Και η κύρια απορία μου: πόσα περίμενε να βγάλει; Αν πουλιέται 4.500 από τον έμπορο, πόσα πήρε ο ιδιοκτήτης; Άξιζε τα 35 χρόνια αναμονή;
Ρωτάω ειλικρινά γιατί προσωπικά δεν ήξερα ότι παίζουν τέτοιες περιπτώσεις.
Ο συλλέκτης ό ίδιος το πουλάει.
Το αγόρασε καινουριο και δεν το εβαλε μπρός ποτέ. Εχει κι άλλα μηχανακια καινούρια πχ Ζ50 Freddie Spencer replica που καποτε θα είναι super πανάκριβο.
Ηδη σήμερα είναι πολύ ακριβοι oi μπομποι.
Το αν αξίζει κλπ δεν μπορώ να το απαντήσω εγω. Η επιλογή μοτοσυκλέτας για επένδυση δεν ειναι απλή υπόθεση, αλλά υπάρχουν μοτοσυκλέτες/μηχανάκια που απο την αρχή ξέρεις οτι θα γίνουν all time classic και η αξία τους θα ανεβαίνει συνεχώς.
πχ το Z50 που ανέφερα πιο πάνω.
AristidisZ
10/05/2016, 09:33
Ο συλλέκτης ό ίδιος το πουλάει.
Το αγόρασε καινουριο και δεν το εβαλε μπρός ποτέ. Εχει κι άλλα μηχανακια καινούρια πχ Ζ50 Freddie Spencer replica που καποτε θα είναι super πανάκριβο.
Ηδη σήμερα είναι πολύ ακριβοι oi μπομποι.
Το αν αξίζει κλπ δεν μπορώ να το απαντήσω εγω. Η επιλογή μοτοσυκλέτας για επένδυση δεν ειναι απλή υπόθεση, αλλά υπάρχουν μοτοσυκλέτες/μηχανάκια που απο την αρχή ξέρεις οτι θα γίνουν all time classic και η αξία τους θα ανεβαίνει συνεχώς.
πχ το Z50 που ανέφερα πιο πάνω.
Εμένα η απορία μου εξ αρχής ήταν η έκφραση "δεν έχει πάρει ποτέ μπροστά", και όχι η τιμή, νομίζω ότι δεν είναι παράλογη
Φανταζόμουν ότι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μου είπες να κάνεις ένα μηχανάκι με πολύ λίγα χιλιόμετρα (της τάξεως μερικών εκατοντάδων ή λίγων χιλιάδων) να φαίνεται σαν να μην έχει "περπατήσει" ποτέ
Για να ξέρεις τον άνθρωπο που το έχει, και να λες ότι το κάνει γενικώς, προφανώς και είναι έτσι :)
Εμένα η απορία μου εξ αρχής ήταν η έκφραση "δεν έχει πάρει ποτέ μπροστά", και όχι η τιμή, νομίζω ότι δεν είναι παράλογη
Φανταζόμουν ότι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μου είπες να κάνεις ένα μηχανάκι με πολύ λίγα χιλιόμετρα (της τάξεως μερικών εκατοντάδων ή λίγων χιλιάδων) να φαίνεται σαν να μην έχει "περπατήσει" ποτέ
Για να ξέρεις τον άνθρωπο που το έχει, και να λες ότι το κάνει γενικώς, προφανώς και είναι έτσι :)
Θεωρώ οτι για να το κάνεις να φαίνεται να μην έχει περπατήσει ποτέ θα κοστίσει τόσο (ειδικά στο c50) που θα κοστίζει πολύ ακριβότερα μετά.
Μπερδεύεσαι λίγο... Βλέπεις το μηχανάκι μόνο ως μέσο, ενώ στη συγκεκριμένη περίπτωση το μηχανάκι είναι επένδυση. Όπως όταν αγοράζεις κάποιο σπάνιο κρασί που δεν θα ανοιχτεί ποτέ, ένα έργο τέχνης κλπ.
Και έχει δίκιο ο Αρης, ένα μηχανάκι που έχει και 1000χλμ. δεν είναι το ίδιο και ούτε γίνεται εύκολα ως να έχει 0. Και δεν υπάρχει λόγος να γίνει, όταν αυτά τα μηχανάκια αγοράστηκαν από την αρχή για αυτό το σκοπό.
Τώρα, στο ερώτημα το ποιά θα γίνουν κλασικά και αν αξίζει η αναμονή...μάλλον έχει να κάνει με τις γνώσεις και το ένστικτο του συλλέκτη. Το οτι είχαν όλοι C-50 επομένως γιατί να γίνει αυτό, δεν λέει τίποτα. Kαι RD350LC είχαν όλοι τότε στα 80'ς... Πόσο μπορεί να πουληθεί ένα RD350LC ή ένα RC-30 με 0 χλμ και εντελώς stock?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ !!
Και αν σας κάνει εντύπωση η αγορά των συλλεκτικών μοτοσυκλετών, στα κλασσικά αυτοκίνητα να δείτε τι γίνεται...
AristidisZ
10/05/2016, 10:22
Μπερδεύεσαι λίγο... Βλέπεις το μηχανάκι μόνο ως μέσο, ενώ στη συγκεκριμένη περίπτωση το μηχανάκι είναι επένδυση. Όπως όταν αγοράζεις κάποιο σπάνιο κρασί που δεν θα ανοιχτεί ποτέ, ένα έργο τέχνης κλπ.
Και έχει δίκιο ο Αρης, ένα μηχανάκι που έχει και 1000χλμ. δεν είναι το ίδιο και ούτε γίνεται εύκολα ως να έχει 0. Και δεν υπάρχει λόγος να γίνει, όταν αυτά τα μηχανάκια αγοράστηκαν από την αρχή για αυτό το σκοπό.
Τώρα, στο ερώτημα το ποιά θα γίνουν κλασικά και αν αξίζει η αναμονή...μάλλον έχει να κάνει με τις γνώσεις και το ένστικτο του συλλέκτη. Το οτι είχαν όλοι C-50 επομένως γιατί να γίνει αυτό, δεν λέει τίποτα. Kαι RD350LC είχαν όλοι τότε στα 80'ς... Πόσο μπορεί να πουληθεί ένα RD350LC ή ένα RC-30 με 0 χλμ και εντελώς stock?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ !!
Και αν σας κάνει εντύπωση η αγορά των συλλεκτικών μοτοσυκλετών, στα κλασσικά αυτοκίνητα να δείτε τι γίνεται...
Δε μπερδεύτηκα καθόλου :bawl:
Απλά το όχημα δεν είναι κρασί
Αν ανοίξεις το κρασί, τέλος, τι θα κάνεις, θα συμπληρώσεις με ρετσίνα και θα το ξαναεμφιαλώσεις ;;;
Αν κάνεις όμως 500 χλμ με ένα παπί του κουτιού, έλεγα ότι δεν είναι δύσκολο να το κάνεις να φαίνεται σαν να μην έχει πάρει μπρος
Για να ισχυρίζεστε όλοι ότι κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, δεν έχω τον παραμικρό λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενά σας :beer:
amyroukai
10/05/2016, 10:30
Εγώ τώρα έχω την απορία του γιατί να αγοράσεις κάτι που δεν θα το πιείς ποτέ ή δεν θα το οδηγήσεις ποτέ αλλά δεν έχει σχέση με το θέμα. Ντάξει, επένδυση... Αλλά και ο επόμενος ιδιοκτήτης πάλι το ίδιο θα κάνει. Τι ανωμαλία...
Εγώ τώρα έχω την απορία του γιατί να αγοράσεις κάτι που δεν θα το πιείς ποτέ ή δεν θα το οδηγήσεις ποτέ αλλά δεν έχει σχέση με το θέμα. Ντάξει, επένδυση... Αλλά και ο επόμενος ιδιοκτήτης πάλι το ίδιο θα κάνει. Τι ανωμαλία...
χαχα, ναι ρε, γιατί όπως είπε ο Βύρωνας είναι σαν επένδυση όπως ένας πίνακας. Δεν τον κάνεις τίποτα, τον έχεις κ τον βλέπεις. Έτσι κ το μηχανάκι.
Προσωπικά παρακολουθώ τις τιμές των Z τουλ. 6-7 χρόνια τώρα κ παίζει ανάλογα με το μοντέλο από 3 έως 6 χιλιάρικα.
Υπάρχει και η επιλογή εισαγωγής καινούριου με τον περιορισμό ότι λόγω ρύπων δεν μπορούν να βγάλουν πινακίδες + το αίσθημα του ότι πρακτικά δεν μπορείς να το κυκλοφορήσεις νόμιμα, έστω και αν δε το έχεις σκοπό, είναι ένα μείον (για εμένα).
Μηδεν χλμ δε βρίσκεις γιατί δεν υπάρχει.Το λιγότερο 2 χλμ θα τα έχει μέσα.Συνήθως απο την γραμμή παραγωγής όταν τα τσεκάρουν ή ο αντιπρόσωπος πριν το παραδώσει στον-ην ιδιοκτήτη-ια.2 μηχανάκια που έχω αγοράσει καινουριέν,ζελατίνα,κούτα,μπιμπελό,έπιπλο όπως θέλετε πείτε το,είχαν 2 ή 3 χλμ γραμμένα.
Κάποια καλά κρασιά ή βίσκι τα κρατάνε κάποιοι για μια ιδιαίτερη περίπτωση όπως ένας γάμος,μια γέννηση αναλόγως τα κέφια.Ειναι όπως κάτι ρολόγια που πάνε απο γενιά σε γενιά.Δε μπορείς παρα να μόνο να τα σεβαστείς.Στην ουσία,δε σου ανήκουν ποτέ.Απλά τα φυλάς για τον επόμενο και ούτω καθεξής.
amyroukai
10/05/2016, 12:25
χαχα, ναι ρε, γιατί όπως είπε ο Βύρωνας είναι σαν επένδυση όπως ένας πίνακας. Δεν τον κάνεις τίποτα, τον έχεις κ τον βλέπεις. Έτσι κ το μηχανάκι.
Πάνο, όχι σοβαρά, αν καβαλάς πίνακες ζωγραφικής να το κοιτάξεις... Ο πίνακας είναι για να τον κοιτάς, ούτως η άλλως. Το ρολόι που λέει ο εφτάτολος το φοράς (και ίσως να το πάρει και η επόμενη γενιά αν και όταν).
Η μηχανή είναι για να την καβαλάς. Να την έχεις να την βλέπεις, να φαντασιώνεσαι (λέμε τώρα) 40 χρόνια τι βόλτες μπορεί να κάνει, αλλά να μην έχει πάρει καν μπρος γιατί... Θα χάσει αξία. Ανεκτίμητο... Θα το καταλάβω αν πάρεις δύο, την μία να την "λιώσεις" και την άλλη να την φυλάξεις. έτσι, οκ.
Την αγοράζεις για να την πουλήσεις. Για να βγάλεις λεφτά. Δεν είναι πολύ κακό κίνητρο.
Αν είχα την γνώση στα 90ς και πίσω, το μόνο σίγουρο ήταν πως θα αγόραζα (θεωρητικά) 2-3 από κάθε ένα Ζ50, c50 και glx ζελατίνα όλα!
(ά κ ένα 2002tii και μία Ε30Μ3 :D )
motomaniac
11/05/2016, 09:06
Αν είχα την γνώση στα 90ς και πίσω, το μόνο σίγουρο ήταν πως θα αγόραζα (θεωρητικά) 2-3 από κάθε ένα Ζ50, c50 και glx ζελατίνα όλα!
(ά κ ένα 2002tii και μία Ε30Μ3 :D )
ναι κι αλλα πολλα....!!!!
Ίσως έχει ξαναμπεί, αλλά δεν κρατήθηκα: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7469290/
358498
και το αμάξι στο ίδιο μοτίβο, δημιουργίες που δεν θα μπορούσε να συλλάβει ούτε ο Ντα Βίντσι.
Billymuse
11/05/2016, 14:02
Καλα έβαψε τα πάντα εκτος απο το ψαλίδι; απαράδεκτος..
Ο ΡΑΦΤΗΣ ΡΕΛΑΝΤΗΣ ποιος είναι;
http://motosillogi.car.gr/bikes/view/2522522/
amyroukai
11/05/2016, 14:20
το είχε ράφτης. παράγραφος. ρελαντής όλα λα σέρβις κλπ κλπ κλπ
motomaniac
11/05/2016, 14:21
ουτε εγω δεν τον ξερω.. χαχχαχαχα
motomaniac
11/05/2016, 14:22
Ίσως έχει ξαναμπεί, αλλά δεν κρατήθηκα: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7469290/
358498
κι ειχα απορια πως να καθοταν αυτη η ουρα σε fighter... παντως με αλλο χρωμα και μια σαφως λιγοτερη κεκλιμενη θεση ισως να μην ηταν ασχημο..
το είχε ράφτης. παράγραφος. ρελαντής όλα λα σέρβις κλπ κλπ κλπ
thans ρε Τζων για τη μετάφραση (εγώ φαντάστηκα ότι το είχε ράφτης που το δούλευε τόσο ήρεμα που το είχε στο ρελαντί :bawl: )
ά εγώ μόνο από γιατρό ψωνίζω :lol:
amyroukai
11/05/2016, 14:27
Δεν έχω συνέλθει ακόμα από το δημιούργημα του κορυδαλλιώτη πόλλοκ. Νομίζω τερματίζει την κακογουστιά.
Πρεπει να το πουλαει καμια 10αρια χρονια...:bawl:
Ναι, συμφωνω απολυτα...
358504
ως γνωστο προκειται για ατομο που ειναι τοσο γρηγορο που τους ραβει ολους απο το ρελαντι:cool:
358526
358527
Αμα βγει το καλοκαιρι, βλεπω να βγαινουν και τα λινα... :eleison:
congate7
12/05/2016, 02:20
imaste sizitisimi....
WTF???
358526
358527
Αμα βγει το καλοκαιρι, βλεπω να βγαινουν και τα λινα... :eleison:
Κοίτα, έτσι όπως φαίνεται στη φωτό, μέσα στο σαλόνι, το βγάζει το καλοκαίρι.
amyroukai
12/05/2016, 09:25
Ναι, συμφωνω απολυτα...
όπως και στα μηχανάκια, δεν ξέρεις τι "παράσημα" κουβαλάει από τους προηγούμενους. Μην κολλάς στην εικόνα, proceed with caution.
AristidisZ
13/05/2016, 08:18
Μη μοτοσυκλετιστική αγγελία, αλλά ΟΚ...
358587
amyroukai
13/05/2016, 08:26
9 τετραγωνικά όλο, άλλα 6 ταράτσα ΚΑΙ μπάρμπεκιου; μόνο έξι χιλιάρικα; ρε συ... εΦκαιρία...
AristidisZ
13/05/2016, 08:31
Ναι ρε συ 666,666666666 το μέτρο :bawl:
Παίζει ρε Γιάννη να είναι νόμιμο κάτι τέτοιο ;
amyroukai
13/05/2016, 08:34
Τι να σου πω... μπορεί να είναι κανένα τακτοποιημένο πρώην πλυσταριό. Αστείο είναι σίγουρα.
Ναι ρε συ 666,666666666 το μέτρο :bawl:
Παίζει ρε Γιάννη να είναι νόμιμο κάτι τέτοιο ;
Γιατί όχι? Πρώην περιστερώνας, που ανακαινίστηκε σε γαμιστρώνας.
SHOOTER045
13/05/2016, 08:44
Γιατί όχι? Πρώην περιστερώνας, που ανακαινίστηκε σε γαμιστρώνας.
Γιατί όχι.
Πιτσιρικας όταν ημουν ,έκαναν θραύση κάτι τέτοια.
Ενα δωμάτιο ενα κρεβάτι και τέλος...
Γιατί όχι.
Πιτσιρικας όταν ημουν ,έκαναν θραύση κάτι τέτοια.
Ενα δωμάτιο ενα κρεβάτι και τέλος...
αστεία αστεία αν είναι τίποτα της προκοπής και όχι ... σετ γυψοδανίδων αν είσαι φοιτητής εκεί αντί να νοικιάσεις κάτι για 5 χρόνια το αγοράζεις ολόκληρο :p
δεν είναι μικρότερο πχ από εστίες σε πανεπιστήμια έξω που τις νοικιάζεις εκεί γύρω στο 5χιλιαρο για ένα έτος και δεν είναι κακό για φοιτητή που θα βρει γκαρσονιέρα ίσως λίγο μεγαλύτερη αλλά και 15 να είναι κάτω από 150 ευρώ το μήνα δε θα τη βρει.
Η εφορία μόνο δεν ξέρω τι γνώμη θα έχει :p
AristidisZ
13/05/2016, 09:29
αστεία αστεία αν είναι τίποτα της προκοπής και όχι ... σετ γυψοδανίδων αν είσαι φοιτητής εκεί αντί να νοικιάσεις κάτι για 5 χρόνια το αγοράζεις ολόκληρο :p
δεν είναι μικρότερο πχ από εστίες σε πανεπιστήμια έξω που τις νοικιάζεις εκεί γύρω στο 5χιλιαρο για ένα έτος και δεν είναι κακό για φοιτητή που θα βρει γκαρσονιέρα ίσως λίγο μεγαλύτερη αλλά και 15 να είναι κάτω από 150 ευρώ το μήνα δε θα τη βρει.
Η εφορία μόνο δεν ξέρω τι γνώμη θα έχει :p
Καλά, αν θες βρίσκεις με 10 χιλιάρικα παλιό σπίτι 30~40 μέτρα, βάζεις και άλλα 5 να το μαζέψεις, βγάζεις το φοιτητιλικι, και σου μένει και μετά το ακίνητο, είτε για να το δώσεις πάλι φτηνά είτε για εκμετάλλευση...
σε 9 τετραγωνικά, αν βάλεις μπάνιο, κρεβάτι, μια ντουλάπα, ένα πάγκο και ένα τραπεζάκι δε μένει χώρος όχι για να σταθείς, αλλά μάλλον θα πρέπει να μπαίνεις πηδώντας κάνα τραπέζι από την είσοδο (ευχόμενος ότι η πόρτα ανοίγει προς τα έξω και όχι προς τα μέσα, γιατί σε αντίθετη περίπτωση έχεις χάσει το 15% της ωφέλιμης επιφανείας του σπιτιού σου...
amyroukai
13/05/2016, 09:49
9 τετραγωνικά ΜΕ μπάνιο.
Πες 3Χ3 στην καλύτερη.
Η τυπική λεκάνη είναι 70εκ από τον τοίχο. Και θέλεις χώρο για μιά ντουσιέρα φαντάζομαι και ένα νιπτηράκι... Και η κουζίνα, δεν θα έχει κάτι "compact" επιπλάκια όλα σε ένα με νεροχύτη, ψυγειάκι, μάτια κλπ όπως είναι σε μερικά ξενοδοχεία..;
Το μισό; περίπου είναι ήδη χαμένο λοιπόν. Μένει 1,5 μέτρο πλάτος πες για τα λοιπά. Βάλε ένα κρεββάτι 0.7Χ1.9 της πλάκας. Μένει ένα διαδρομάκι 80 πόντων και ίσα ίσα χώρος για ένα τραπέζι/γραφείο. Ντουλάπα δεν το βλέπω να χωράει εύκολα... Όχι μεγαλύτερη από ένα φύλλο δηλαδή, πες 0.6Χ0.6. Θα μου πεις μπορείς να βάλεις κρεββάτι πτυσσόμενο και να κρύβεται όρθιο όταν δεν χρησιμοποιείται...
Πιο ευρύχωρα πρέπει να είναι κελιά φυλακής από αυτό το πράγμα. Ντάξει δεν έχουν BBQ (αν και στον κορυδαλλό είχαν και τέτοιο και πισίνα).
zannisvel
13/05/2016, 10:35
9 τετραγωνικά ΜΕ μπάνιο.
Πες 3Χ3 στην καλύτερη.
Η τυπική λεκάνη είναι 70εκ από τον τοίχο. Και θέλεις χώρο για μιά ντουσιέρα φαντάζομαι και ένα νιπτηράκι... Και η κουζίνα, δεν θα έχει κάτι "compact" επιπλάκια όλα σε ένα με νεροχύτη, ψυγειάκι, μάτια κλπ όπως είναι σε μερικά ξενοδοχεία..;
Το μισό; περίπου είναι ήδη χαμένο λοιπόν. Μένει 1,5 μέτρο πλάτος πες για τα λοιπά. Βάλε ένα κρεββάτι 0.7Χ1.9 της πλάκας. Μένει ένα διαδρομάκι 80 πόντων και ίσα ίσα χώρος για ένα τραπέζι/γραφείο. Ντουλάπα δεν το βλέπω να χωράει εύκολα... Όχι μεγαλύτερη από ένα φύλλο δηλαδή, πες 0.6Χ0.6. Θα μου πεις μπορείς να βάλεις κρεββάτι πτυσσόμενο και να κρύβεται όρθιο όταν δεν χρησιμοποιείται...
Πιο ευρύχωρα πρέπει να είναι κελιά φυλακής από αυτό το πράγμα. Ντάξει δεν έχουν BBQ (αν και στον κορυδαλλό είχαν και τέτοιο και πισίνα).
Be open minded...
Χημική τουαλέτα στη ταράτσα διπλα στο BBQ.
Θα τα πάρει όλα από ικεα και θα φτιάξει το δωμάτιο σε στυλ οντά. Κρεββάτι επάνω, όλα τα άλλα κάτω. Τραβάει και μια εξωτερική γυψοσανίδα για να μεταφέρει το wc εκτός δωματίου και όλα κομπλέ.
358598
https://www.youtube.com/watch?v=VyjdTuZ65FU
Για Τόκιο μεγάλο είναι ...
https://www.google.gr/search?q=9+square+meter+apartment&safe=off&biw=1280&bih=894&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwio65SVi9fMAhVkGsAKHbegCf4QsAQIGQ
sugariasgeorge
13/05/2016, 15:52
Θα τα πάρει όλα από ικεα και θα φτιάξει το δωμάτιο σε στυλ οντά. Κρεββάτι επάνω, όλα τα άλλα κάτω. Τραβάει και μια εξωτερική γυψοσανίδα για να μεταφέρει το wc εκτός δωματίου και όλα κομπλέ.
358598
το wc εκτός δωματίου (=ΤΑΡΑΤΣΑ ---> χεσε ψηλα και αγναντευε) και όλα κομπλέ.
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Για Τόκιο μεγάλο είναι ...
https://www.google.gr/search?q=9+square+meter+apartment&safe=off&biw=1280&bih=894&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwio65SVi9fMAhVkGsAKHbegCf4QsAQIGQ
Απ'οτι βλέπω και το Παρίσι (http://www.huhmagazine.co.uk/7964/this-8-square-meter-apartment-in-paris-features-everything-you-need)δε πάει πίσω :lol:
ολοι ανυπαντροι ειστε κυριοι;
γαμιστρωνα πουλαει ο ανθρωπος τι κουζινες λετε;
ενα κρεβατι και ενα wc ψηλα για να μη φαινομαστε
και δωρο η θεα και το μπαρμπεκιου:cool:
ολοι ανυπαντροι ειστε κυριοι;
γαμιστρωνα πουλαει ο ανθρωπος τι κουζινες λετε;
ενα κρεβατι και ενα wc ψηλα για να μη φαινομαστε
και δωρο η θεα και το μπαρμπεκιου:cool:
6 χιλιάρικα για ζμπροξιμο;
:nono:
sugariasgeorge
13/05/2016, 17:50
6 χιλιάρικα για ζμπροξιμο;
:nono:
ρε καφετζη μετα ριχνεις το μπανακι σου και μια ξαπλα για να συνελθεις....
τζαμπα ειναι !!!
:lol::lol::lol:
ρε καφετζη μετα ριχνεις το μπανακι σου και μια ξαπλα για να συνελθεις....
τζαμπα ειναι !!!
:lol::lol::lol:
Ρε ούτε ο Rocco Siffredi δεν θα κάνει απόσβεση. ...
Άκου 6χηνες. ...
SHOOTER045
13/05/2016, 18:59
Άκου 6χηνες. ...
Α να γεια σού.
Δεν πας στις αλυκές τζάμπα όλα...
skylaros
13/05/2016, 20:33
Άκου 6χηνες. ...
Φίλος έχει ξενοδοχεία ημιδιαμονής στα Β.Π που έχουν 50 ευρώ το τρίωρο. Δε μιλάω για σουίτες ούτε καν από αυτές τις extream κίτς που έχουν άλλα. Αν είναι να το επισκέπτεσαι 4 φορές το μήνα μιλάμε για ένα διακοσάρι. Έχουν χωρίσει ζευγάρια και ζευγάρια ναούμε!
Για όποιον ενδιαφέρεται φιλαράκι πουλάει υπόγειο που βγαίνει σε ακάλυπτο, στο κέντρο του Πειραιά, νομίζω είναι 30 τετραγωνικά με μπάνιο και ξεχωριστή κουζίνα (παίζει να είναι και μεγαλύτερο) 5,5 χιλιάρικα θέλει σίγουρα άλλα δύο χιλιάρικα για ανακαίνιση. Γνωστός στην πλατεία Βικτορίας πούλησε ανακαινισμένο σπίτι 45 τετραγωνικά 8.000
SHOOTER045
14/05/2016, 13:53
Α να γεια σού.
Δεν πας στις αλυκές τζάμπα όλα...
Αναθεωρω
http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=130910
AristidisZ
14/05/2016, 18:53
Πένα λέμε το μηχάνημα... (http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/7947315/)
358633
Δημητράκη σου βρήκα παπί για όλη τη φαμίλια ρε.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/8058414/
SHOOTER045
16/05/2016, 12:01
Δημητράκη σου βρήκα παπί για όλη τη φαμίλια ρε.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/8058414/
Κανεις και ψαράκι άνετα πανω σε αυτό
Ενδιαφέρον.....
Billymuse
16/05/2016, 13:33
358772
Πολλοί από εδώ πέρα θα μπορούσαν να έχουν γράψει αυτή (http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8060950/) την αγγελία :bawl:
359133
Κάνε ένα printscreen ρεειιιι
Τα κατάφερα :D
Πολλοί από εδώ πέρα θα μπορούσαν να έχουν γράψει αυτή (http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8060950/) την αγγελία :bawl:
Κάνε ένα printscreen ρεειιιι
thunder ace
18/05/2016, 13:41
Κανεις και ψαράκι άνετα πανω σε αυτό
Ενδιαφέρον.....
χωρις μαρσπιεδες δεν λεει.Φαντασου πεντε-εξη ατομα να κρεμονται τα ποδια τους.
SHOOTER045
18/05/2016, 13:45
χωρις μαρσπιεδες δεν λεει.Φαντασου πεντε-εξη ατομα να κρεμονται τα ποδια τους.
Παρτουζα-ψαρακι εννοείς...
thunder ace
18/05/2016, 13:53
Παρτουζα-ψαρακι εννοείς...
oχι.........δεν λεω αυτο......................λεω να κρεμονται τα ποδια οπως κρεμοσαντε την δεκαετια των 80 τα ποδαρακια απο τα γκομενακια που βαζαμε πισω στα καθαροαιμα, στα XR κλπ.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8078406/
ΕρεΤουμπες
20/05/2016, 13:00
359242
Ορίστε παπί για τη Νικόλ :lol:
sakdrama
20/05/2016, 21:15
Αν δεν θες να χρησιμοποιησεις την τεχολογια για να σβησεις το νουμερο της πινακιδας στην αγγελία σου ....
υπαρχει και το μεσαίο δάχτυλο
359295
και ετσι εχεις αυτο το υπεροχο αποτελεσμα
359296
ειναι απο Δραμινη αγγελια στο car.gr η οποια σβηστηκε χτες
karellen
24/05/2016, 11:40
Πολυεργαλείο
359503